:(


att jag ska behöva ta konsekvenser för de du gjort, fine jag fattar att du ångrar det och skit. är glad över de också. men att jag ska få skit, att jag ska behöva få fitt brev hem för att jag blir arg för en sådan grej, de e ju fan i mej patetiskt. räcker det inte att jag vart helt knäckt? och då frågar jag er båda. men nä jag låtsades som ingenting och sa inget till nån. hotade inte nån och jag sa även inget ofredande. det vet vi alla!

dags att röra sig mot frissan.
skulle fan ha flyttat till polen i somras som jag och min pappa, och vänner i polen ville!


/ en anja som bara vill hem!



Kommentarer
Vindar

Yrerier :/

2009-12-22 04:16:10
URL: http://blackanboys.blogg.se/
Anonym

Herregud.. Du förstår väll att det bara blir pinsamt för dig när du sitter och skriver sånna saker som du gör om henne. Kan du inte bara stå för det du har gjort?! Förstår att det är pinsamt för hon har ju rätt. Du har kränkt henne. Stå för din handling

2009-12-22 17:28:30
Utomstående

Att kränka någon är självklart inte okej! Men vad säger lagboken egentligen om kränkning? Det är en väldigt oklar handling någon person gör mot någon annan och att bli kränkt uppfattas ju på olika sätt beroende på om man är kille, tjej, gammal, ung m.m. Sen att personen i fråga (vet inte vem) som tagit det så här långt är ju fan barnsligt. Ni förstår väll själva att det är bortkastad tid? I en rätt sal ska man sen kunna förklara händelsen, ha starka bevis på att man tagit illa upp/skada av de. Jag kan säga redan nu att det troligtvis inte ens kommer bli något just eftersom att det är någonting svensk lag inte prioriterar högt på brotts skalan. Målet kommer då läggas ner, eller möjligtvis senare för brist på bevis material eller klarhet i fallet. Anja, du ska inte behöva vara orolig.

2009-12-30 04:26:26

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback