ANJA HISSAR/DISSAR




1 MÅNAD & 2 VECKOR KVAR TILL SOMMARLOVET
är så sjukt taggad på sommarlov att de inte är sant, den 28 juni ska jag åka iväg med älsklingen till hans landställe. fy fan vad skönt de ska bli. vi skulle egentligen åka till Norrland till bubins land men eftersom han är så seg på att ringa sin mormor. så vi sket i de men de kanske blir av ändå men senare, sen ska vi utomlands hela gänget. sen kanske polen, funderar på att dra i några dagar med jimmie till polen bara för att han liksom ska få se hur de är där och så.

MIN POJKVÄN
kanske en lite udda hissning men han är verkligen sjukt bra kille och jag älskar honom så sjukt mkt. han får en verkligen att må bra och känna sig stark. sjukt bra människa som allti finns där för än.



FOLK SOM BAXAR SAKER PÅ FESTER!
något som jag verkligen hatar är människor som sjunker så jävla lågt och baxar saker från en. fast man kanske behöver pengar så ska man fan inte vara så fittig och sno saker.  liksom har man ingen stake! särskilt närman är bland sina vänner!

BRUDAR SOM SLåSS OCH LEKER NÅGOT
vem fan tror att killar tycker de är najs när brudar leker att de är något, slåss och verkar as kaxiga. men i verkligheten är de nada och de bara gör de för att få uppmärksamhet. usch, tagga ner tjejer. ingen kille tycker de är hett när en brud är sådan. man ska vara kvinnlig av sig inte värsta pojkflickan typ-

/Anja Dymkowska



Kommentarer
Felicia

Skulle du kunna hissa och dissa typ kläder/skor osv nån gång? :)

2010-04-21 14:00:21

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback