jensen bajs norra!


okey är sjukt arg på mina nya lärare, vi byter coacher hela jävla tiden. ettan: hintze och mats, tvåan: micke (awesome dude) trean: rami och anna? wft? anna som har jobbat på jensen sen 2005 men man har aldrig sett henne. random brud typ.  men iaf anledingen till att jag är förbannad är att alla elever fick ut sina scheman, fick sl korten, fick gå igen alla valbara kurser och tider i skolan. men nej vi skulle ju självklart få äran att planera en tradition för jensen när man tar studenten så vi kommer vara de första som får åka kryssning med alla skolans 3:or eller segla till sandhamn. kul?1 ah okey de funkar men inte kul att sitta kvar i skolan till 12 när alla andra fick dra typ senast 10. självklart skulle vi även skriva nya enkäter så att lärarna kunde lära känna oss lite bättre och så var jag tvungen att snacka med min coach rami hur jag ska ta igen de ämnen jag vill läsa om och höja mina betyg i.


aja nu har jag och jimmie ätit lunch, jag har redan börjat plugga matte som jag ska läsa om det här året och så har vi städat det fint i lägenheten. nu ska jag bo hos min mamma i ca 1 vecka sen är jag här hos älsklingen igen, för både mamma och pappa är i polskiland. snart kommer jimmies mamma och hämtar upp oss med bilen sen blir det middag hemma hos mamma och pappa 2 :D

bilder som togs i 1:an
I ÅR TAR VI STUDENTEN! :D





















ciaooo bitches



Kommentarer
sofia e

ahahahha söta bilder

2010-08-18 16:10:18
mandyy

hahahah guuud vad smååå :D

2010-08-18 16:38:29
eroooticaaa

Hej! Kolla gärna in min sex & kärleksblogg. Det kan ju vara kul med något annorlunda, roligt och lärorikt:)

Där skriver jag verkligen om allt, och jag har en massa kategorier som för henne/honom, mellan våra lakan, gästbloggare, sexnoveller, kontakta mig, veckans sexställningar, sextips, och massa mer:)

2010-08-19 12:45:27
URL: http://eroooticaaa.blogg.se/
Kenza

Kolla din mail!

2010-08-19 19:04:09

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback