svar på kommentar till a


a om god natt!:

Hej. Lite frågor .... :)
Hur har du råd att bo med din pojkvän redan, har du jobb eller nått sånt?

Och mer.. känner du någonsin att du är trött på ditt förhållande, att du inte ens saknar din pojkvän när ni är utan varandra? Jag älskar min pojkvän.. men vissa dagar känns det som jag inte ens saknar honom och jag frågar mig själv om jag verkligen är kär fortfarande. Andra dagar känner jag mig super kär.. känner du också så ibland? Hur gör man för att inte tröttna ? tack

03 Augusti, 22:06


svar:  på sätt och vis har jag ju det(a) säger bara så här, betalade inte halva hyran den här månaden, jag har tyvärr inegt jobb då jag fortfarande pluggar och nu vill jag lägga all min fokus på det eftersom det är mitt sista år på gymnasiet. men jag får mitt studiebidra som ligger på 1050 samt undehållsbidrag av min pappa på 1300 och ibland pengar och mat av mamma när jag behöver så jag klarar mig ganska bra. och jag lägger även undan pengar väldigt mycket så när jag jobbade förr och tjänade i snitt 400 la jag alltid undan hälften och nu ligger det på ett spar konto och växer lite då och då när jag känner för att sätta in något.

ibland kan jag känna att jag är trött, men inte på mitt förhållande utan små saker jag stör mig på. exempelvis kanske hans humör eller våra små tjafs m.m. men du ska inte glömma att du har vänner du ska vara med och prata med. om du känner att du inte saknar honom bör du komma iväg ett tag, en gång när jag och min pojkvän (jimmie) hade en ganska dålig period i vårt förhållande åkte jag ut till haninge, landet, där min pappa bor, och satte mig på vår tomt med en kopp kaffe helt för mig själv, stängde av mobilen, rökte och bara tänkte vad jag kände, satt där helt seriöst i kanske 3-4 h. sen var jag där en hel helg och eftersom min kille jobbar väldigt mycket så är det inte så att vi kan prata när vi vill bara när han har cigg pause m.m. så då kände jag att jag verkligen saknade honom och jag älskade honom. för ja jag har kännt några gånger att de inte finns någon gnista eller att jag inte vet hur jag känner. men då märkte jag verkligen att det enda jag ville för stunden var att sätta mig på ett tåg och åka in till stan och bara pussa på honom.

och det är de som är viktigt i ett förhållande tycker jag.att få vila lite från varandra, tex jag och min kille har ganska svårt att festa med varandra om vi nu itne är på krogen och då brukar vi ses då på kvällarna(innan vi flytta ihop) och sov med varandra och prata om hur kvällen var och så. alla förhållanden har sina egna regler och tanke sätt ni mpste kunna hitta ert egna också. det är bara att sätta sig ned och prata. vilket också kan vara svårt, jag och jimmie satte oss en gång på sängen släckte lamporna och tittande inte på varandra när vi pratade och sa hur vi kände och de fanns en regel, höj inte rösten hur upprörd du än blir på vad den andra säger! det funkade jätte bra och de lärde oss att kommunicera med varandra.

som jag skrev i detta inlägg så är det viktigt att båda vill och att man överraskar varandra med massa olika saker men även inte tröttar, dvs har avstånd men endå ses.


hoppas du fick svar på dina frågor
kram

/Anja Dymkowska



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback