dollyblond


ska röra mig in mot stan för att möta upp Elin en snabbis, ska kanske ta en runda på solariet igen så man är brun och fin tills img.... ska försöka dra in någon till stan och äta sushi med mig. är så sjukt sugen på det.

vad ska ni göra idag?


/Anja Dymkowska


LOVE


 

/Anja Dymkowska



Tradera!


Passa på och köp din perfekta nyårs klänning på min tradera!
säljer märkeskläder, snygga och trendiga saker.



(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner





LEJONET


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



shopping


Vart du inspirerad av att shoppa på H&M/Åhlens/Dressman m.m.

klicka här för att få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR!

 

min underbart fina nyårsklänning från H&M
800kr

 

blus från H&M
350kr

kofta från H&M
300 kr

 

/Anja Dymkowska



dagens snygging


 

Här har ni super fina Petronella! Inte undra på att de ville ha henne som modell, hennes utseende är fantastiskt!


KÄRLEK

























Idag har jag verkligen haft en underbar dag med tjejerna. Och jag har verkligen märkt vad vänskap innebär, det är så mycket mer än kärlek. Allt stöd jag får från de, alla skratt och alla tårar det är något man måste gå igenom med sina vänner och det har jag ju verkligen gjort. Att kunna berätta saker för de och att de tar de så bra och bara stöttar mig. Alla ni fyra är en perfekt vän tillsammans, alla ni har en var sin speciell egenskap.
Natha-
med dig har man aldrig tråkigt, du hittar på så sjuka saker och man skrattar med dig dygnet runt.
Anjos-
du och jag har kasnke itne kommit varandra så himla nära men jag vet att vi kan ha sjukt kul ihop när vi är ute och festar och jag det jag gillar med dig mest att du har så himla mycket vetenskap i ditt huvud, du vet alltid massa om undersökningar och massa sjuka intressanta saker. Man lär sig mycket av dig helt enkelt.
Marre-
min underbara polski vän som har hatat mig en gång i tiden för alla mina pennor. Ja ja, jag får väl ta det. Dig kan jag söka stöd hos vilken tid på dygnet, när som, och du finns alltid där. När jag är som mest nere kan då få mig att känna mig trygg med dig helt enkelt.
Och sist men inte minst Verra- oj kochana kochana, det här är en vän sen blöjan. Och hon kommer fan vara min vän till graven, det kan jag lova er alla. I vått och tort! Vi har gått igenom mycket tillsammans och det har varit massa fina stunder i det hela också. Dig har jag nog vänt mig mest för att få bra råd om kärlek, skola, hemma och allt som kan kännas jobbigt. Ni alla är unika på ett varsit sätt och jag uppskattar verkligen att jag har er. Som Natha sa till mig idag: "Anja ger alltid så mycket komplimager och grejer till än, man känner sig så unik" Ja, ni är det, alla på ett var sitt sätt. Och man ska uppmuntra sina vänner och man ska uppskatta de och visa det.
Där av har jag skrivit detta till er :)

/Anja Dymkowska


ACQUA di GOIA


Rubriken är kind of ett intärnskämt. Har blivit som min nya grej jag går runt och säger hela tiden! Var på stan idag med Natha, sedan hakade Verra och Anjos på. Vi shoppade och fikade. MYSIGT!

ska fota min kläder imorgon så får ni se vad jag köpt nu under mellandagarna. Tog lite bilder idag på stan med flickorna!
ENJOY


älsklingar











/Anja Dymkowska


CITY



Gick inte upp alls länge sen, ska röra mig in mot the City nu för att möta Natha och shoppa lite!


vad ska ni göra idag?


dagens outfit


 

Kofta: Tommy Hilfiger
Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot
Ring: Thailand

/Anja Dymkowska


Min dag


Dagen spenderade jag med min underbara Sofia, har fan saknat min Kerstin sjukt mycket! Livet utan henne blir trist, vi har gått runt och köpt massa kläder.(Lägger upp bilder på det imorgon.) Vi gick runt på stan och fnissade och bara hade sjukt kul tillsammans! Vi åt även sushi till middag, idag bjussade jag på den och nästa gång är det Fias tur! :)













/Anja Dymkowska


svar på kommentar


alice om Bilder från igår:
är det inte skittråkigt att festa med sin pojkvän varje helg?

svar:
jag tycker inte alls att det är tråkigt, vi brukar vara ett stort gäng människor och jag och jimmie släpper loss hela och hållet fast vi är med varandra. Självklart kan det vara kul att bara vara ute någon kväll med sina närmsta brudar och så men jag har faktiskt inga promlem alls när det gäller festande med min kille. Skulle ifs inte gjort det om jag inte tyckte det var kul. Nu bor vi ju ihop också och han jobbar ju väldigt mycket så när han får chansen att gå ut vill han ju ha roligt med mig. Och jag hatar att åka hem själv så nej det är inte "skittåkigt"

/Anja Dymkowska


Bilder från igår


Kvällen började såklart på Lion Bar. Och jag måste personligen säga att det var nog den bästa lördagen sen jag har varit på Lion eller jobbat där. Det vart en riktigt lyckad kväll, dock mycket jobb för mig och alla andra, lite stress vart det plus att jag hade lite ont i magen hela kvällen och mådde lite illa. Men sen gick det över. Efter Lion drog vi alla till Entourage där vi festa loss, vi träffade på Sean Banan och vi stog där och snackade med hhonom fett mycket, tog några drinkar och cigg! Jimmie, jag, Amanda Bodis och hennes vän Niklas delade på en taxi, så redan kl kvart över 3 låg jag i sängen med min man och sminkade av mig!



Petronella


jag och fina Nella


Jonti


nom nom nom


Amanda Ericksson


Nella


jag hjärta dig


Flippa ba!


jag och Jimmie


wtf?


hela gänget!


Natha och Sofia


jag och bananen

/Anja Dymkowska


förvirrad




Har fått ganska många sms idag eller ah den senaste timmen. "är inte alla affärer stängda idag?" Jo, det har ni rätt i. Det är bara jag som är lite förvirrad och hade tänkt att bege mig på en liten shopping runda.
Jag har istället börjat fixa maten, blir fläskfilé i marinad, med kantarellsås och potatis+ sallad. Ska inte alls äta mycket potatis då jag har börjat byta bort alla kolhydrater mot grönsaker ist! Och så har jag även börjat träna!
Nice.... Ska lägga mig på sängen och ta en kopp te och börja läsa på min nya bok. "Gucci krigen" .


TAKE CARE
/Anja Dymkowska


Kista




Nu ska jag och älsklingen åka till Kista galleria och shoppa för fullt! :)

Vad gör ni idag?


Lion Bar ikväll! TAGGA!


LION BAR IT IS!!!!!!!
(t-bana Odenplan, Norrtullsgatan11)

Ikväll kör vi som fan på Lion bar! Vi har vårt sammarbete med EGO ikväll, som alla andra lördagar. Sammarbetet innebär att ni får en biljett av mig eller Amanda och så får ni komma in på EGO hela kvällen för bara 50 kr.
Som vanligt har vi oslagbara priser i baren och under mellandagarna har vi även mat erbjudande. Det hittar ni HÄR. Gå in på eventet och attenda. Om du ej blivit bjuden. bli vän med mig så bjuder jag in dig! (Anja Dymkowska)
För att ha garanterad plats ikväll bör ni boka bord om ni är fler än 2 personer!
då hör ni även av er till mig eller Amanda Ericksson, minst 3 h innan. Vilken tid ni kommer, hur många och i vilket namn.(kom ihåg att det är bordspaketen som gäller då vid bokning av bord)
0737230672, smsa eller skriv på face!

Öl 24:-
Flasköl 50cl(Sofiero) 29:-
Cider 50cl(kopparbergs) 29:-
Shots 4cl 60:-
Shots 6cl 80:



HAHAHAHAHAHAHA


vilken tragisk och hemsk humor jag har! but sometimes i just love it



GOD JUL






Från Jimmie till Anjii


Hur kunde min grabb veta att de första jag gör på morgonen är att sätta mig vid datorn?  Hittade denna fina bild på skrivbordet som bakgrund!



Snow Queen


Nu har jag och Jimmie packat klart alla klappar, ångest att han jobbar imorgon och ska upp kl6. Hatar ligga kvar i sängen och sova själv. Vilket fall som hellst, Maten är handlad, skumpan till Ny År redan inköpt. Nu ska jag och älskade tända ljus, ära lite lussekatter och pepparkakor och kolla på Snow Queen, en film alla måste se tycker jag. Den bästa versionen är gjot 2002! Jag kollar på denna fina och underbara film varje jul, i år gör jag det igen!

MERRY X-MAS!



God Kuk


Hahahaha ibland hatar jag T9 på min mobil, eller ah i allmänhet på alla mobiler. Tänkte vara jätte gullig och svara på min mammas kompisars sms, fick massa God-Jul-och-Gott-Nytt-År sms, och så tänkte jag svara God Jul på dig och din hela familj. Dock vart det God Kuk. Den är ju fan skön. Skulle de vara till några vänner, ah då är det ju skillnad men till min mammas kompisar och bekanta. INTE OKEY! Har även hänt, när man ska tacka någon för en trevlig middag, eller liknande och så har man skickat kuk ist för kul.
Har det hänt er?



/Anja Dymkowska


FULLT UPP! suck


Idag har jag verkligen mycket att göra... Måste hinna med att träna, hämta saker hemma hos mamma, hämta ut paket, posta paket, sola och itta min ny års klänning som verkar helt slut över allt! DAMP! nä nu ska jag fixa mig och ringa Saman och fråga om lite hjälp!

puss
här har ni en bild på fokuserade Saman som kör bil




/Anja Dymkowska


shopping time


Har precis fixat mig. Igår kväll städade jag och Jimmie i hela lägenheten och vi passade på att tvätta lakan och grejer också. Nu ska vi röra oss in mit stan, älsklingen ska köpa min ny års klänning. Oops blir han kanske 1000 kr fattigare? hehe men det var hans ide, bjöd jag på taxi hem i lördags så betalar han min klänning. Klart jag bjöd på 300 kr! :D hahaha Jimmie ska ifs få en skjorta av mig och en ny fluga så den passar min klänning på ny år. Dock vet han inte det ännu men de får bli en liten surprise.

take care så hörs vi senare




Love


Att lämna det man älskar mest i hela världen är inte det lättaste, men kanske det rätta?




/Anja Dymkowska


Juldagen på Lion bar!


Den 25 december kommer vi kötta som fan på Lion bar!
(t-bana Odenplan, Norrtullsgatan11)
Vi har ännu inte bestämt oss helt vem vi ska a sammarbete med men de står mellan Ego, och då gäller det 50 kr inträde till under hela kvällen, eller Festen, som erbjuder gratis inträde till alla som varit på lion till klockan 12. Vi kommer återkomma senare såklart vilka vi har sammarbete med!
Som vanligt har vi oslagbara priser i baren och under mellandagarna har vi även mat erbjudande. Det hittar ni HÄR. Gå in på eventet och attenda. Om du ej blivit bjuden. bli vän med mig så bjuder jag in dig! (Anja Dymkowska)

Öl 24:-
Flasköl 50cl(Sofiero) 29:-
Cider 50cl(kopparbergs) 29:-
Shots 4cl 60:-
Shots 6cl 80:-


klicka på bilden för att komma till juldagens event på facebook! :)


Lever för att kämpa, kämpar för att leva.


 



lördag i bilder


 

 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



gym


time for a work out! ska köra 30 min cross, och sedan ben och mage!
see you



Kan du se denna utan att gråta?


kan du se denna film utan att börja gråta?
så himla vacker!

 

/Anja Dymkowska



Retarderad bild


/Anja Dymkowska



FYNDA PÅ TRADERA!


Nya aktioner uppe på tradera! Sitter och håller på med de nu så fynda massa innan jul. Köp din ajulklappar hos mig. oanvänt, begangnat, märkesgrejer, trendiga kläder!

(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner




dagens snygging


Här har ni en super rolig tjej, som verkligen har en klockren humor! Och som ni själva ser är hon hur fin som hellst. Emelie Dahlberg!



/Anja Dymkowska


Vad gör vi? Nu kör vi!!!!






/Anja Dymkowska



mini jul


är hemma hos mamma nu och har mini jul, jätet mysigt och trevligt. har fått sjukt många klappar! om jag är nöjd! Jimmie har också fått fina klappar. allt kommer upp på bloggen senare!

take care



LIONBAR@LÖRDAG!


Förra helgen var grym och denna kommer bli ännu bättre!!
Och nu så har vi börjat samarbeta med KLUBB EGO!
Vilket betyder att du betalar endast 50;- för inträde mot biljetten du får på LION BAR!!!
SES VI IKVÄLL?

Glöm inte bort att ikväll är Lion bar såklart öppet till 1 och har fortfarande sjukt bra priser!!!
Välkomna dit!
t-bana Odenplan
norrtullsgatan 11


Öl 24:-
Flasköl 50cl(Sofiero) 29:-
Cider 50cl(kopparbergs) 29:-
Shots 4cl 60:-
Shots 6cl 80:-




parrrrtay


Är det party ikväll eller? Om det är!!! Vi ska dra till Slussen och fira Julia + hennes två tjejompisar som nu fyllt 18!!!
Fekke time! TAGGA

här kommer en bild på fina Julia

 

 

/Anja Dymkowska



F**K


 



fredag




Idag är det min sista dag i skolan och sedan har vi lov. Fy fan vad underbart! Känner att jag verkligen behöver de. Komma bort från allt plugg och all stress! Idag ska jag skriva klart min hälso analys. Ska även fixa till den lite på söndag och sedan är jag klar med pluggandet år 2010. Nä nu ska jag rusha lite, börjar om 1,5 h vid Odenplan.

/Anja Dymkowska


Odenplan




Åkte hem till mamma idag och åt middag. Mamma visste självklart vad jag ville ha, pasta med kantareller och kött. Snacka om god mat! :) Snodde även med mig lite mat hem från mamma då jag och Jimmie har haft ont om pengar så vår mat "shhopping" vart inte så himla dyr. gick på 170 kr och kylskåpet är fullt som fan!
På lördag har jag och mamma planerat mini julafton hos henne, jag och Jimmie ska dit runt 1 tiden och hon har gjort massa god mat. Ett riktigt julbord fast hemma! Så söt hon är. Matilda och hennes pappa kommer också förmodligen vara där då mamma och Matilda åker till Alperna med hela släkten från mammas sida över jul och han vill ju också ha en mini julafton med sin dotter kan jag tänka mig.
At the moment står Jimmie och lagar mat och jag sitter och kollar på klockan hela tiden. Vill bara se repriset av Paradise Hotel!

/Anja Dymkowska


TRADERA


Nya aktioner uppe på tradera! Sitter och håller på med de nu så fynda massa innan jul. Köp din ajulklappar hos mig. oanvänt, begangnat, märkesgrejer, trendiga kläder!

(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner


säljer exampelvis denna klänning
(Bilden lånad av Dollyblond.se)


bydget Vs. lyx


/Anja Dymkowska



dagens snygging


En kille som jag aldrig kommer kunna sluta älska. En kille som hart fått mig att gå igenom tårar och glädje. En kille som har funnits där för mig vid alla dessa stunder.En kille som har fått mig att uppleva riktig kärlek, en kille som har fått mig att gråta mer än någon annan här på jorden. En helt underbar kille vid namn Jimmie Björkman.

/Anja Dymkowska



photoshoot


 

 

 


/Anja Dymkowska


utgång och middag


Snart ska jag och Jimmie på middag hos Veronika och Markus. Vi har med oss vår vodki, massa ingridienser för att göra god bål och så ska jag och Veronika laga mat tillsammans :)
Sean blir det utgång med hela gänget, är inte helt säker var kvällen börjar eller slutar, men förmodligen ses vi på Lion bar och collage! :)

Vad gör ni ikväll?


Här kommer det en bild på Verra och Markus! så söta!!!



/Anja Dymkowska


LION BAR


Glöm inte bort att ikväll är Lion bar såklart öppet till 1 och har fortfarande sjukt bra priser!!!
Välkomna dit!
t-bana Odenplan
norrtullsgatan 11


Öl 24:-
Flasköl 50cl(Sofiero) 29:-
Cider 50cl(kopparbergs) 29:-
Shots 4cl 60:-
Shots 6cl 80:-



onsdag


Nu har jag bara makeup kvar och så ska jag röra mig mot skolan. Känner mig riktigt stolt att jag ahr kommit upp fixat mig och drar till skolan så här tidigt! mer uppdatering kommer från plugget!

bjuder  på en bild på en av mina jätte nära tjejkompisar! Känner att jag och hon ska börja umgås lite mer!!!

spana in hennes blogg här!


visst är hon snygg?


/Anja Dymkowska


dagens snygging


Här har ni en bild på den finaste mulatten ever! Och det jag gillar mest med henne är att hon är så öppen, galen och helt fucking spårad. Du kan inte ha tråkigt med denna tjej i närheten!

Zamina Håkansson



/Anja Dymkowska


Tisday


Igår vart jag sjukt nöjd över min mat, jag gjorde en fantastisk pasta med räkor,vitt vin, squash, ricottaost m.m. Tänker såklart inte avslöja mitt hemliga recept men riktigt gott vart det. Igår under kväkken fick jag för mig att jag skulel baka, så det vart 43 st perfekta kanelbullar som inte alls tog lång tid att göra, men ännu kortare att äta upp. vi har 11 bullar kvar. Det första jag gör idag när jag kom hem var att fråga Jimmie om han ätit något. Aaah 7 bullar har han smällt i sig under dagen. hahaha

Idag var jag i skolan bara en timme men img ska jag vara satsig och gå! :)
Här kommer det lite bilder från gårdagen









/Anja Dymkowska


hahhahaha cp polacker


 

/Anja Dymkowska



bilder från igår


 

 

 



Here without you baby


Jag får rysningar i hela kroppen när jag hör den här låten, känns som om det innebär kärlek. Varje gång jag hör den ler jag lika stort, varje gång jag hör den känner jag glädje inom mig. Jag känner rysningar genom hela kroppen, jag känner saknad,
jag känner kärlek
.




lucia


Vaknade inte alls länge sen. Hade verkligen en förjävlig natt, ursäkta språket, somnade kvart i 6 och så ringer min och Jimmie väckarklocka 15 min senare. Efter 15 minuters sömn var det dags att gå upp till skolan. Skulle inte tro det va? Jag låg kvar i sängen men fick inte alls så mycket sömn jag önskat, vaknade hela tiden av någon anledning. Drömmde obehagliga saker och allt var bara fel. Snart ska jag äta lite frukost och dra iväg till Åkeshov och gymma lite.

Vad ska ni göra idag?
Fira lucia på något speciellt sätt?


här kommer det lite bilder från Julfiranden från min grundskola






/Anja Dymkowska


spårad kväll igår


Vart sjukt mycket igår, men jag hade jätte kul iaf, fast min älskade man vart skjutsad av polisen då han gick mitt på motorvägen från globens julgala. Grattis Jimmie! Hahaha. Men men, är man full så är man och då hamnar man tydligen i Kärrtorp, Jimmie tog nämligen en prommenad från Gullmarsplan i någon timme. Han var iaf lite mer pigg när jag träffadde honom och då visste han vem jag var. Han kände nämligen inte igen mig när jag pratade med honom i telefon när han satt inne i polisbilen! Good boy. Själv så var jag på Lion bar under kvällen och träffade massa personer jag inte festat med på ett jätte länge, och så träffade jag min vän Saman som bott i London under ett halv år, jätte kult! :)
Vi drog vidare sedan en snabbis till Entourage, alla stannade kvar och jag rörde mig efter 15 min typ då jag skulle möta upp Jimmie vid NK.

Idag har jag och Jimmie haft "en kväll utan dator och bara umgås" sådana kvällar och dagar behöver vi två mer av. Vi kom fram till det igår gemensamt att vi umgås itne så mycket, kommer han hem från jobbet 11 då ligger jag i sängen och är redo att sova. Vi hinner kolla ett tag på Tv tillsammans sen är det sov dags och sedan börjar samma visa om. Jag ska till skolan han till jobbet, och sedan ses vi inte på hela dagen och kvällen.



/Anja Dymkowska


svar på kommentar till sabina


tyvärr sabina men jag har redan anmält detta och nu får du stå för dina kommentarer du skrivit!


glöm inte bort mina tradera auktioner!


Ni får inte glömma bort mina TRADERA auktioner, har massa snygga och trendiga kläder uppe. Lika så märkeskläder.
Sitter och lägger upp massa nu så känn ingen besvikelse om det är 1-2 saker som är uppe än så länge! :)


(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner




fuck u


Anonym om svar på kommentarer:
hahah a ok tack för svaret flippare
IP: 77.53.1.39

Som de flesta av er vet är jag öppen på min blogg men nu tänker jag fan inte vara de. För de enda man får tillbaka är skit! Jag kan ju säga att jag inte är en flippare. Jag har lämnat in ditt Ip till en sk. "polis" typ. Han kommer söka upp ddig och du kan förvänta dig en anmärkning. Bara så ni vet. Alla som skriver något dåligt om mig, min familj och mina vänner kommer få ta skit för det. Jag svarar ärligt och det innebär inte at du ska hoppa på mig och börja bomba min blogg med kommentarer. Självklart får du ha din åsikt och jag är glad att du har en sådan, men jag har inte skrivit att Jimmie varit otrogen igen. Och du "k"  jag vet att jag kanske bör göra slut, men kan man förlåta så kan man. Jag tycker alla förtjänar en till chans bara de ändrar sig. Och jag har sett att min pojkvän försöker och verkligen gör de. Han är en helt annan person än vad han var för ett år sedan under exempelvis sommaren 2009.

jag tänker inte uttala mig mer om detta dock vill jag bara varna er för det är min uppgift, ni som skriver något kränkande, m.m. ni kommer få ta konsekvenserna av de också ;)

/Anja Dymkowska


ikväll kör vi! ses på Lion bar




svar på kommentarer


jag orkar inte lägga upp kommentarerna här och jag tänker inte heller publicera de på min blogg. men jag kan gänra svara på de. vem fan har sagt att jimmie har varit otrogen? (min kille) bara föra tt jag lägger upp en bild på honom och skriver så menas ju ej att han vart de igen. för ni vet ju mina kära läsare att han gjort sina misstag. men jag har inte sagt att han gjort de igen. dock är min teori en gång otrogen alltid otrogen. (om man nu inte ångrat de man gjort och om man inte insåg misstaget)



jag skriver det igen!


EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN!




mys hos veronika


nu ska jag dra och möta Marre i Vällingby vi ska åka hem till Verra, sitta och dricka lite vitt och snacka skit! Precis vad vi brudar älskar att göra.

take care
/Anja Dymkowska


friday



Min man

Tiden går så himla fort. I månadgs stog jag utanför skolan med Amanda och Hanna och rökte samtidigt som jag lyssnade på lite party musik och sa" fan vad jag vill ha helg" och ah nu har vi fan helg! :D Nu kommer den jätte dåliga nyheten, jag är fortfarande cp sjuk...  Pratade nyss i telefon med Amanda som jag jobbar med på Lion och hon undrade om jag ska ut. Fan det är ju ångest att folk försöker dra ut mig och jag vill ju, men min kropp vill inte. Jag ska ju jobba imorgon och har planerat en utgång då. Har även lovat Sofia att jag ska med ut men nu vet jag ju verkligen inte ur jag ska göra.
I-lands problem.
Aja de kommer nog lösa sig. Nu ska jag ta ett glas oboy och mysa med min man!

Vad ska ni göra idag?

/Anja Dymkowska


gott nytt jul!


 

GOD NATT



hallonpaj




Nu ligger jag i sängen och väntar på att min man ska komma hem. Ligger och kollar på lite TV bara för att undehålla mig lite. Idag har jag inte gjort något speciellt mycket. Har pluggat, sovit, läst bok, vilat och bara försökt att bli frisk men jag ska göra en god hallonpaj när älskling kommer hem med alla ingridienser!

take care


Budget Vs. Lyx


 

/Anja Dymkowska



ny kategori i bloggen


idag startar jag en ny kategori i min blogg och det är LYX VS. BUDGET. kommer komma med lite tips till er läsare vart ni kan fynda era kläder och för hur mycket! spana in första inlägget redan idag!


Tradera


Ni får inte glömma bort mina TRADERA auktioner, har massa snygga och trendiga kläder uppe. Lika så märkeskläder.
Sitter och lägger upp massa nu så känn ingen besvikelse om det är 1-2 saker som är uppe än så länge! :)


(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner

 


/Anja Dymkowska



INSPIRATION


 

Blev du inspirerad till att shoppa på H&M, Åhlens, Zara, Gina Tricot, dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR

/Anja Dymkowska



LION BAR PÅ LÖRDAG


Snart har vi helgen här mina kära vänner och då vill jag att ni alla ska röra på asset och komma till Lion Bar, t-bana Odenplan, Norrtullsgatan 11, och föra lite med mig och era vänner och sedan kan vi dra alla tillsammans till Entourage. Det är då så att Lion bar och Entourage har ett sammarbete på lördagar och då får ni komma till Lion bar och kröka och föra med oss och får en liten biljett av mig eller Amanda som jobbar där, denna biljett gör att ni får komma in på Entourage under hela kvällen för bara 50 kr! Så nu kör vi helt enkelt i helgen och festar galet. Självklart är jag och Amanda på plats på lördag!

Öl 24:-
Flasköl 50cl(Sofiero) 29:-
Cider 50cl(kopparbergs) 29:-
Shots 4cl 60:-
Shots 6cl 80:-


/Anja Dymkowska


dagens snygging


 

Här har ni min bror och min bästis! :D hahaha

Underbara Amanda Björnis :)

 

/Anja Dymkowska



sjukling


Är verkligen riktigt sjuk idag med, känns till och med värre i kroppen än igår. Sitter nu och kolalr på ABC gruppen och ska strax beställa min studentmössa, fan mösspåtagning om 4 månader, LÄNGTAR!
Idag har jag lovat mig själv att sitta och plugga hela dagen, ska verkligen inte göra något annat än att plugga och ligga i sängen och försöka bli frisk för en gång skull!
dags att ta en kopp varmt te och läsa lite skvaller tidningar! :)


/Anja Dymkowska


sjuk




Har legat hela dagen i sängen och bara varit jätte jätte sjuk. igår var jag och Jimmie och såg filmen The Town, den kommer ut den 15 december. En bra action med ett bra slut! Tummen upp för den. Åkte in en snabbis idag med Jimmie till Vällingby och drog i mig en sushi, dock kände jag knappt någon smak av den, så sjuk är jag. Åt en fet klump wasabi och kände bara att de stack på tungan inget mer... KULT! Älsklingen köpte även en rödfluga och servett till sin outfit han ska ha på julgalan på lördag när han ska på firma fest och även på julafton.

Nä nu ska jag knarka piller och lägga mig i sängen med en kopp te.
Snart är det dags för Ph, får kolla på repriset idag då vi var i vällingby som sagt :)


see u


klassen


här bjuder jag på en extremt ful bild på mig, men jag ade fått en kommentar om inte jag har någon bild på alla i min klass. (ej spex) så de har jag fixat!


ni som har mig på face, den finns där också! ;)

/Anja Dymkowska


dagens snygging


Tycker att vi börjar dagen med att lägga upp dagens snygging!
Hon är en mycket sprallig prick och väldigt knasig när hon blir full, väldigt snygg, hennes personlighet är underbar. Hon stöttar alla oss tjejer alltid och de går inte att inte skratta när man är med henne!
Hon har precis tagit körkort och de är jag stolt över som fan!

Här har ni Martina Cierzniak!



/Anja Dymkowska


det kommer aldrig att gå


 

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...

/Anja Dymkowska



ANJA HISSAR/DISSAR


JULLOVET

Det ska bli helt underbart och få ha jullov. Det känns helt sjukt att det bara är 11 dagar kvar och så är jag ledig i 3 veckor! Helt underbart, jag och mina bästa tjejkompisar har planerat att dra någonstans över ny år, känns som om vi verkligen måste ta tag i det nu!

MIN MOBIL

vissa av er som läser min blogg vet ju vilken skit mobil jag har! Har sumpat den i toaletten x antal gånger och idag var det pricken över i trodde jag, tappade den i en snöhög när jag höll på att ramla på väg hem från bussen och så trampade jag på den. Men nej denna mobil är odödlig, den lever så fint så!

 

ALLA INLÄMNINGAR INNAN LOVET

Som vanligt säger våra "underbara" lärare, vi har gjort ett jätte bra samplanerings schema i år, det kommer absolut inte bli som förra året att alla prov hamnade alltid innan lov och flera prov om dagen. Men vad hände i år? Jo alla de våraste proven hamnade såklart i slutet av terminen och ddet händer att vi har flera prov/inlämningar samma dag. KULT!

 

 

 



måndag




måste säga att jag är så sjukt trött och seg, men jag är uppe! Ska klä på mig och sminka mig lite fort ska ta bussen om 35!
bloggar lite mer från skolan när jag är vaken för nu känner jag mig som en zombie.

vad gör ni idag? :)

/Anja Dymkowska


LION BAR


ikväll smäller det som vanligt på Lion bar, t-bana Odenplan. (norrtullsgatan 11)
As billiga priser och stämmningen där är grym! så ikväll kör vi igen, igår var det fullt med folk.
slår vi rekordet? åter står att se.

Öl 24:-
Flasköl 50cl(Sofiero) 29:-
Cider 50cl(kopparbergs) 29:-
Shots 4cl 60:-
Shots 6cl 80:-

SES I DIMMAN



FREDAG I BILDER


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESTEN ÄR UPPE PÅ FACE



haninge


drar och möter verra och markus i stan och vi ska dra till Haninge. see you


Torsdag


Min dag gick ut på att shoppa och umgås med underbara vänner. Mötte upp Verra i stan, idag var det hennes tur att köpa julpynt till hennes och Mackans nya lya. Efter ett tag kom han och Larsson in till stan, vart många butiker vi beökte och det slutade med en snabb middag på Sandy´s, jag tittadde på. hahaha... Mötte seadn upp Jossan och vi drog till Fresco och tog en fika, har inte träffat tjejen på år känns det som. Vi hade mycket gossip att prata om. Vi tog en runad till Amoress. Yes, jag fyndade och köpte en ny dunjacka med päls! Tummen upp. Åkte hem till mamma efter det för att äta en god middag och öppna mina presenter hon kommit hem med från New York idag med. Ipad, oh ja, massa nya Uggs, jeans, underkläder och massa små saker!


 

 

 

 

/Anja Dymkowska



julstämmning
















/Anja Dymkowska


dagens snygging


Här ser ni en underbart fin vän till mig, Nathalie Dahlberg!
Hon är alltid den som är mest flippad, mest taggad men ändå en liten söt tjej.
Här har ni helt enkelt en till av mina brudar! :)

Bjuder på 2 bilder då den längst upp är från 1 år tillbaka men de är min älsklingsbild på Nathy!