Anja tipsar om hår!


Hur blir jag av med jobbiga småhår som sticker upp överallt?
SVAR
: Ta en ren tandborste och spraya lite hårspray på den. Kamma sedan ner småhåren med hjälp av tandborsten.

Kan jag förbereda håret inför en viktig händelse?
SVAR:
Klipp eller färga aldrig håret en dag före en viktigt händelse, som en anställningsintervju eller grym födelsedagsfest. Gör det hellre en eller två veckor i förväg, så har du mer tid att få ordning på burret ifall någonting skulle gå fel.

Vad ska jag tänka på när håret är blött?
SVAR:
Att aldrig borsta det blöta håret, det kan få hårstråna att gå av. Investera i en bredkandad kam istället och kamma försiktigt igenom dina blöta längder.

Hur torkar jag håret på bästa sätt?
SVAR:
Rufsa inte blött hår torrt med en handduk, det sliter på håret. Krama istället vattnet ur håret i handduken.

Hur mycket stylingprodukter behöver jag egentligen?
SVAR:
Om du kan, försök att bara använda en stylingprodukt i taget. Mousse, värmeskyddande lotion och spray på detta kan göra att ditt hår ser torrare och plattare ut.

Hur maximerar jag hårinpackningens vårdande egenskaper?
SVAR:
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

Vad ska jag göra åt mitt platta och blöta hår?
SVAR:
Prova att blöta fingrarna och gnugga dem i din hårbotten. Detta eftersom vatten lyfter hårrötterna.

Hur lyckas jag med håruppsättningen på festen?
SVAR:
Tvätta håret dagen innan festen, eftersom halvsmutsigt hår är enklare att styla än nytvättat.

Panik, mitt torrschampo är slut!
SVAR:
Prova att dutta barnpuder i hårbotten, det kommer att suga upp det överflödiga fettet.

Mitt hår känns alltid så platt och tråkigt efter en dag. Vad ska jag göra?
SVAR:
Fukta dina händera och kamma dem sedan igenom håret. De stylingprodukter som du använde i morse kommer att reaktiveras och ge ditt hår nytt liv.



där har ni lite svar på frågor som är vanliga om hår!
/Anja Dymkowska



godmorgon STHLM


har ni sovit gott?
det har jag, fast jag drömde as skumma saker som vanligt, jag vart misshandlad och kränkt av jimmie. ah jätte skummt men men. som tur bara en dröm!
iaf, nu ska jag iaf klä på mig, äta frulle och röra mig mot stan. ska typ träffa Steffi om jag får upp henne är sängen! men de ska jag lyckas med! :D

hahahha sen ska jag träffa baby och vi ska hem till mig och käka. sen kanske bio eller något mysigt.

vi hörs senare iaf, uppdatering runt 6 tiden! ;)
/Anja Dymkowska



kan inte sova, snackar med Italia


kan inte sova nu så jag satte mig vid datan och slänge iväg ett litet medelande till min vän från Italien, Francesco. så nu sitter jag och snackar med honom om hans nyfödda son typ. och att han typ inte kände igen mig i brunt hår och skit.
känner att det var så sjukt länge sen jag pratade med någon av de människorna jag lärde känna där. så såg jag att Franzzi var inne så jag passade på att skriva.

ja ja nu ska jag snacka lite mer med my friend from Italy och sen ska jag försöka sova igen!
är på bra humör nu, tack Sara! :)




GODNATT!
/Anja Dymkowska



nu är det bara 24 h kvar! :D


omg, jag vet inte hur mkt jag ska tacka Sara för att hon fick mig på så bra humör. men iaf, det är bara 24 h kvar sen är jag och min älskling fett balla. nä men jag skojar. ett år på måndag. vad säger du älskling, är vi bäst eller bäst?! :D

jag älskar dig hjärtat!
du och jag för alltid!









besöksrekord på bloggen


wiihuuu har fått ett nytt rekord på besökare på min blogg. hade ifs mer på min förra men men, fortsätt så här och kommentera mer! ;)


/Anja



godnatt och sov gott!


hejsan och godnatt bloggen!
sitter och pratar med världens finaste Sari :) hon har fått mig på jätte bra humör så jag är ganska taggad på att sova och vakna upp img och må bra för en gång skull! har pratat med henne i 1:h nu och ska prata med henne ännu mer.

en bild på mig och min kära!!


(bilden gjord i picasa!)

/Anja



Picasa


har smällt i mig massa tårta och sjungit ja må hon leva för syrran X antal gånger, och alla polacker börjar bli mer och mer dragna. snart är det dags för mig att ta bort sminket och sova. tror inte att jag kommer sova lugnt i natt heller, vet inte vrf men jag känner mig stressad och orolig i magen som fan. har precis laddat ner picasa,ett program man gör om bilder i. ska sitta och leka lite där nu. hörs senare bloggen!



/Anjiii



allt jag skulle behöva just nu är dig vid min sida!


längtar tills imorgon mer än någonsin, allt jag behöver är att bara krama mig in i Jimmies famn och få känna kärlek, närhet och trygghet hos någon. jag längtar så jävla mkt. och allt går vekrligen fel, ville köpa en fin present till min lillasystser. eftersom jag vet att hon älskar hello kitty köpte jag en jätte fin bikini som hade en hello kitty på och lite disney sagor på DVD. uppskattadess de? nää, självklart sa inte en sån liten lill skit tack. uusch jag mår verkligen inte bra, har ingen mat lust heller åt frulle liksom kl 2 och då vart de 2 knäckemackor med ost och skinka. that´s it. har inte ätit nått mer och jag vill inte ens ha mat i mig. jag vill vara med Jimmie!




allt är klart, men jag vill inte ens lämna mitt jävla rum


har kommit hem från stan nu, var på dansskolan med Syrran. ballonger och sempertiner är köpta och fixade på hela undervåningen. och jag är fixad jag med, brukar alltid vara taggad men jag sitter med en klump i halsen och jag känner mina tårar som vill tränga sig fram, och jag ser suddigare och suddigare för ögonen fylls bara mer och mer. men jag ska inte gråta, jag ska inte förstöra mitt smink. ska nog bara sitta inne på mitt rum för det mesta idag. img ska jag hem till mamma kanske träffar Steffi om jag har ork och Jimmie, tänker iaf inte vara hemma tror jag. vi får se hur det är där när jag kommer dit.



/Anja Dymkowska



mår förjävligt...


vet inte om jag mår dåligt och illa för jag inte har sovit ett piss e senaste dagarna, kanske bara för att de har varit för mkt stress i mitt liv eller bara ingen som har haft tid och lust att lyssna så jag kan få prata ut. de första som jag gjorde när jag täffade min låtsas mamma var att typ slänga mig på henne och börja gråta som fan. tycker de är så synd om min lillasystser och mamma som behöver verkligen kämpa sig genom livet. och jag som en 17 årsing försöker hjälpa min mamma och min syster så mkt jag kan. man jag kan inte vara liksom "pappan" i familjen. snart är det dags för mig att flytta och vad ska de göra då? har även hållt på att dö idag i natt av stress känns de som, okey kanske lite överdrivet men ah ni fattar. jag var så stressad så det är inte sant, från ingestans var min pojkvän påväg mot farsta och sa att han ska dö i närheten av där vart jag är. och då fick jag självklart panik, och han slutade svara, men som tur fick jag tag på Philip G hans kompis och fick göra vad som hände hela kvällen, (jimmie=flipp mode? :O ) och tommie ringde honom och fick tag på killen som också var tur. sen vart hans mamma inblandad och skit...

aja nu ska jag klä på mig och åka med min låtsas mami och hämta tårtan till kalaset idag och sen ska vi lämna av lillskiten på danscenter vid medis och vi ska ta en fika under tiden.

/Anja Dymkowska



Nu har jag verkligen bestämmt mig och jag vill inte!


jag vill inte längre, ni lästare kanske inte fattar vad jag menar, men jag och min pojkvän kom "överrens" att vi skulle göra en sak gemensamt, men jag vill inte längre. du är inte tillräckligt mogen känns de som, fast jag försöker tro att du är det. du har säkert glömt de, men det har inte jag. "när min nästa lön kommer, då kör vi." jag sitter och bölar som fan, är sjukt trött eftersom jag var uppe till klockan 4 och fick leda min pojkvän hem från krogen via telen och prata med hans mamma och alla hans vänner. alla var liksom oroliga. så nu är vi uppe i 3 nätter där jag kanske sammanlagt sovit 10 h, känns inte bra asså. jag älskar dig jimmie otroligt mkt men jag tror inte du är redo, du har redan glömt bort de vi sa känns de som.


/Anja LEDSEN Dymkowska



dags att sova...


... och koppla av lite, mår illa, har en känsla i magen att jag vill kräkas, gråta, bara dra härifrån, finns det någon som vill lyssna? nä... skit samma, mår förjävligt men det är bara att bita ihop, har vänner som har de typ lika och de klarar sig så jag ska också vara stark och göra de.

trots allt bara 7 månader kvar och så bor jag inte hemma. kankse blir så att jag och amanda flyttar ihop, hon letar eget för fullt också. men fört och främst fast anställning på ett jobb är ett måste för oss båda.

godnatt och sov så gott


PS. Jag älskar dig mamma, glöm inte vad jag skrev idag i mejlet till dig!


världens finatse mamma!

/Anjiii



kladdkaka!


som vanligt ska jag göra en kladdkaka här hemma hos pappa. alla sitter nere i köket och spelar kort så jag passar på att baka medan jag har sällskap i köket.
snart ska jag ta mig ett långt bad och sedan sova. är riktigt trött fysiskt och ännu mer psykisgt, idag har jag haft en riktigt tung dag, massa stress, tårar och bara en amanda som ville lyssna på mig igår! :/



/Anja



jag älskar mina vänner!


kom och tänka på en sak nyss, jag brukar alltid skriva om hur mkt jag älskar min pojkvän och så på bloggen! men jag har nog glömt den viktigaste delen i mitt liv, de personer som har stöttat mig mer än någon annan människa på jorden. personer jag vet att jag kan vända mig till när jag vill. personer som jag har svikit men de har förlåtit. personer som jag vet att jag får gråta ut i deras famn. personer som jag älskar!
självklart är det skillnad på att älska sina föräldrar och syskson, sina vänner och sin pojkvän. de finns liksom olika kind of love, ah ni fattar vad jag menar hoppas jag.

så jag tänkte iaf skriva att alla ni vänner som har stöttat mig genom alla dessa år, vissa bara ett eller två. ni vet att ni alltid kan få lika mkt tillbaka eller mer bara ni slår en pling eller så. jag är redo att offra lika mkt som ni offrat för mig, lika mkt skratt och minnen kommer jag inte få med någon annan än er! ni vänner är något jag aldrig glömmer fast jag kanske inte hör av mig ofta, fats jag kanske inte träffar er heller ofta så ska ni veta att jag tänker på er varje dag. jag är lycklig att jag har er. ibland känns de pinsamt att lyfta på luren om man inte snackat med någon på jätte länge och då känns de fel att bara ringa när man mår dåligt. men jag vet att jag inte hinner med så mkt för er. men jag ska försöka ändra på mig. jag vet att jag snackar om enormt mkt förändring i mitt liv just nu. men som jag har de nu vill jag inte ha de.

jag har satt upp planer för mig själv och de ska hända med eller utan någons hjälp.
*flytta hem ifrån senast slutet av oktober 2010.
*ha mer tid för vänner från och med nu
*låta honom göra lite mer och sluta vara övergullig och över snäll hela tiden bara för att jag är så sjukt kär
*åka utomlands med massa vänner
*få fast jobb någonstans
m.m.

så jag tänkte bara be om ursäkt för att jag egentligen varit så dålig vän och bara ängnat all min tid åt min pojkvän, jobb och skola och pojkvännen igen. men nu är de lov och jag ska fan i mig ut och prata så mkt som de går med er och jag ska bara umgås med er och komma er nära igen!

chic´s before dick´s och de ska jag fan i mig börja följa, för killar kommer killar går men vänner består!
fast jag ifs inte vill att min kille går men man vet inte hur ödet leder oss, men än så länge kan jag bara önska mig hur jag vill ha det liksom.

lägger upp lite bilder på de vänner jag saknar och är glad över att jag har! och ni andra som stöttat mig vet vilka ni är! många av er är sjukt saknade ska ni veta!


Amanda Björnhager


Martina Cierzniak


Tommie Johansson




Veronika Klopotowski


Max Pisano


Nathalie Dahlberg


Stephanie Radionova


Anton Nyström


Angelina Littholt


Amanda Ericksson


Sara Olsson


Natalia Prochownik


Martin Verona Åström



jag uppskattar det verkligen att ni finns, jag ska bättra mig, förlåt!



sorry för dålig uppdatering


sorry people för en jätte dålig uppdatering men jag hade verkligen inte en ända ledig minut. började skolan kl 11.15, sen vart det sushi lunch med adam bassari, slutade skolan halv 5, drog direkt till alvik för att möta upp Bubin för att jobba, sen vart de en cigg med min älskling och sen rush hem och jag satt och pluggade matte till klockan 1. har nämligen matte prov om 20 min på algebra och andra gardsfunktioner Pq-formeln m.m. så jävla svårt men jag har pluggat som fan

vi hörs senare när jag har slutat och kommit hem till pappa.
efter skolan ska jag och amanda till stan för att köpa en födelsedags present till min lilla syster som fyller 4 :)

ciaaaao



96 h 14 min 33 sek


nu är det bara 4 dagar kvar och jag sitter och tänker på de orden jag fick höra idag vid solnedgången.
"det är sånna här stunder som får mig att vela livet ut med dig Anja"
jag är så sjukt kär i den här människan, det är bara 4 dagar kvar och så är vi där. vi har kommit så långt! nu kommer vi vara balla som du sa. hahah jag älskar dig Jimmie! vad som än händer finns du alltid kvar i mitt hjärta





min dag slutade bra iaf


efter att jag dampat loss ett bra tag på morgonen drog jag till Odenplan för att möta världens finaste Sara. vi satt där ett tag i solen och pratade och tog en cigg. mådde inte så bra så det var skönt att få lätta på hjärtat till någon som både känner till min situation hemma och känner min pojkvän som inte reagerar så negativt som ni andra gör antagligen för ni känner inte honom och så. sen var Sara tvungen att röra sig mot Vindar the man för att hjälpa honom med något skol arbete och under den tiden när jag och Sara satt och pratade så smsade Jimmie mig och frågade vart vi skulle mötas(någon fick lite skuldkänslor tror jag) så jag rörde mig mot samma håll som Sara och mötte upp Jimmie i Alvik där stog vi och pratade sjukt länge och den lilla tönten var lite små ledsen som inte ens vågade och krama sin flickvän(nää jag bits inte?) men iaf, sen rörde vi oss hem till Jimmie och pratade ännu mer och allt vart i princip helt normalt mellan oss, vi vart som vanligt dvs helt cpä konstiga. då är allt perfekt i vårt förhållande!

sen var det självklart dags för jobb och bajsbubin skulle självklart puttas så att jag nästan ramlade om kull några gånger... :( och det var så sjukt kallt idag så varken jag eller Tommie kunde sträcka ut våra lillfingrar rakt, jag fick inte ens på mig mina vantar så jag stog där som en liten bebis med massa påsar i händerna och bad Tommie ta på mig vantarna, kunde verkligen inte röra mig en enda millimeter. haha men nu har jag lärt mig en sak, man ska ha 2 par leggins och mjukis, inte strumpbyxor och jeans. de blir tusen gånger kallare, och man ska inte ha sin långa bruna Moncler med päls utan man ska ha sin stora feta varma Fjällräven!

så såg min dag ut iaf, nu ska jag äta en apelsin och kolla på Numbers på 4:an!
sen är det dags att sova! godnatt bloggen, img är kameran med, promise! jag glömde den så klart idag! :/



/Anja Dymkowska



de kommer aldrig att hända


ibland undrar jag om jag lever i en dröm värld, om jag blir glad av att mitt önsketänkande och falska förhoppningar. jag känner att någon måste verkligen skaka om mig så jag kommer tillbaka to the reality. för jag är ute och cyklar nu känns de som. jag blir glad bara jag tänker något positivt om de men själv innerst inne vet jag att de inte kommer hända! jag vet inte vad det är med mig. jag är blind, jag vill inte se sanningen tror jag. jag vill inte inse att de är fel! jag vill bara få allt och fungera jag vill bara ... jag vet inte vad jag vill! jag vill att de ska hända det är därför jag går runt och tänker på de. men när jag sitter här och tänker efter så vet jag att de inte kommer bli av. jag är fan i mig inte dum!
 jag vill älska och bli älskad. de är de jag vill!

art.nr. 0322644

från och med nu slutar jag att hoppas, jag förväntar mig inte ett piss. jag vet att de inte kommer hända.

/Anja LEDSEN Dymkowska



ditt jävla svin!


jag gör emot min egna vilja hela tiden! jag orkar inte! jag säger att jag ska sluta vara den snälla söta rara anja mot alla men jag kan itne för sån är jag. jag förtjänr så jävla mkt bättre ibland. jag får ju fan ingenting tillbaka! de ända jag hör från min mamma är anja gör de, anja hämta de, anja snälla, anja lalalalalala anja anja anja... inget mer! och sen när de kommer till att hon ska göra något för mig är de värsta nådet ever!
och från min kille får jag bara höra vad söt de är som gjorde så tack jag älskar dig, naaw vad gullig du är, jag har verkligen världens bästa flickvän. åh vad glad jag blir när du är med mig lalalalalalalalala. okey om du är så jävla glad kan du väl fan röra på ditt ärsle och röra dig mot mig någon jävla gång! och gör något gulligt tillbaka!



JAG HATAR EGOISM!


vad är det för människor jag lever kring. asså jag har fått rå damp på min mamma redan som bara tänker på sig själv och sitt liv. och har fått ganska så mkt damp på min pojkvän också som vet att jag är upptagen hela veckan ut och jag kan inte ses för än på måndag men nä när man ringer och väcker honom för att han bad mig om de sover han vidare och skiter i att fixa de saker han skulle göra och sen träffa mig.
jimmie- "jag ska kriga in till stan för att få träffa dig, precis som du gjorde i lördags & tisdags" my ass
mamma-"men jag gör inte allt för mig själv utan hela familjen, jag försöker så gott jag kan" aha tänka på dig själv eller vad försöker du? och hela familjen? så du påstår att bara du är en hel familj


så nu har jag skrivit av mig, har varit på gymmet och tappade lusten för att min madre är cpä!
har inte ens lust att jobba men vill inte förstöra för Tommie så jag får dra dit ändå!



svar på kommentar till Judit



nej min lillebror går inte runt i rosa tröjor utan han lånade min kusins för det blåste och var ganska kyligt ute och mina päron tog inte med sig en varm tröja till honom



vad vill ni att jag ska skriva mer om?!





svar på kommentar till My



som sagt, jag lägger bara håret där i och trycker lite på de så att vattnet rinner ut. sen gör jag en turban på huvudet och har den där i kanske 2-3 min och sen borstar jag ut de, tar mina silkes droppar på topparna och lite andra produkter och voila så är de klart. gnugga inte håret utan du kan alltid lägga in de i handuken och bara klämma ut lite vatten ur de!



jag vet jag suger på att fotta!


sorry people för att jag i princip aldrig lägger upp bilder men min digital kamera lånade jag ut till mamma när hon skulle till Thailand för systemkameran är pajj, och min dator är gone så jag har lånat min mammas chefs dator och den har ingen webbcamera och min mobil är jävligt efter och tar jätte fula bilder. så jag har inte haft möjlighet att fotta så mkt men jag ska bättra mig när det gäller det, i promise! img ska kameran med till gymmet 10.15 och ska vara med hela dagen!



nu ska jag sussa, hörs img!
godnatt och dröm sött
/Anjii bananjiiii



MIN BLIVANDE HÅRFÄRG!!


så jävla snygg hon är!


/Anjaa



frågan är om jag vill....


sitter inne på mitt rum nu, vart ingen träning för mig. är ganska glad att min resa hem från Jimmie gick ganska bra. iaf de var inte de jag tänkte skriva. är lite små irriterad på att min pojkvän ska alltid fixa massa saker när vi planerat något men vad ska man göra, nu är han ju vuxen och måste ta ansvar för mkt mer grejer än mig. sitter även och tänker på mitt liv och framtid. alla kommer bara tro att vi härmar henne och massa andra. först och främs hon. aja jag vet att jag inte får tänka så, jag har fått en förklaring varför jag alltid över analyserar varje lilla grej i mitt förhållande, detta eftersom jag har blivit sårad av varje kille i princip så jag har blivit överkänslig. personligen tycker jag att det är väldigt dåligt att jag tänker så, jag mår själv inte bra av det men vad ska man göra... det är något jag itne kan kontrollera så mkt direkt.

men för att sluta tänka på de ska jag fixa grekisk sallad och titta på American Idol.
har ingen skola img så det är ganksa skönt! ska spendera hela dagen med mina vänner och en och en halv timme på gymmet och 3 h jobb/promenad med Tommie! :)


/Anja Dymkowska



shullulululululllu


tjena tjena,
idag har jag varit på älsvjö mässan, lite halv tråkigt men men... efter de drog jag hem till min älskling och mös, var några dagar sen vi sågs så det var härligt att träffa honom! nu ska vi käka middag och sen är det gym för mig som gäller!

see you


hemma hos min granne!


hejsan hejsan,
har varit och storhandlat med min family och köpt massa glass och så. ska nog kila hem snart fårn min grääänish Anton för att käka lite muumsigt, blir en cigg på vägen och sen massa glass :D
img börjar jag 09.20 ska be papap eller låtsas mamma att skjutsa mig till Älvsjö vi ska ju ha UF-mässa där.


men men säger godnatt på en gång sötisar tror inte jag kommer logga in på datan nå  mer!
LOVE
/Anja



äntligen!


äntligen ska jag få träffa min bästa vän Anton idag. det var fan värt de att ta sig ut till Haninge. hahah frågan är ju ifs när han kommer kommma hem från skolan han har typ åkt i 2h nu men de e fan värt att vänta för att träffa korven ett tag!
har målat naglarna och fixat allt inför morgon dagen, ska också passa på och bada jacuzzi när jag är hos papi.
men vi hörs senare, ska ner ohc umgås lite med farmor och farfar som kommit från polski!


min farmor och min lillebror



meningslös dag i skolan!


idag kom jag som tur i tid till skolan men de första jag får höra i repan är att vår lärare inte kan komma fram till skolan pga trafiken och vi har inställd lektion, sen får jag reda på att vi har vikarie i svenska och inte ska ha någon speciell lektion och på engelskan ska vi inte vara typ. så det var ju fan i mig helt onödigt att röra sig mot skolan. men img är det UF mässan som gäller i Älvsjö sen mys med älsklingen och gym med steffi


hörs sen
/Anja



svar på kommentar till min bästis



frottera betyder att du liksom dra håret fram och tillbaka i handuken med händerna. typ gnuggar de! hahah ere du som e svenski eller jag? :D hahahha söt!



Anjas tips om hår!


1.Varför bör man inte frottera håret?
jo, när man frotterar håret sliter man bort ytskicktet på håret vilket leder till matt och risigt hår.Spar du till långt hår kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret. Det går av och resulterar bara i spruckna hårtoppar innan du nått halvägs.

2. Är du ute efter blank och glansigt hår?
En matt yta reflekterar ljuset dåligt medan en blank yta gör det. Ett hår med skadat eller bortslitet fjällskikt kan inte reflektera ljuset bra vilket resulterar i ett matt, trist och risigt hår. ta lite oliv olja i ett glas eller skål, häll i lite balsam och ett helt ägg plus ett extra ägg gula. (har du långt hår tar du 2 extra ägg gukor) blanda ordentligt och smörj in mest på topparna men även vid hårbotten. ta en plastpåse över och ha kvar det i håret i ca 45 min. (själv går jag oftast runt med inpackningen i 1 h) sköjl sedan ut med ganska varmt vatten och bli inte rädd om det inte går ut på en gång och bara med vatten ta lite shampo och tvätta ut resten.

3. Köp inte många produkter!
Fyll inte badrummet med produkter! Satsa på några få bra produkter i stället för en massa dåliga produkter som inte fungerar.Köp i stället ett bra shampo som är grunden för vackert hår, komplettera med ett bra balsam om du behöver, och en stylingprodukt som funkar för ditt hår. Har du lite längd på ditt hår gör det håret gott med en inpackning då och då. Du får vad du betalar för.

4. Shampo och balsam
Om du färgar håret ska du använda färgshampo och färgbalsam som då låser fast färgpigmenten i håret. Andra shampon och balsam löser upp färgen i håret och du får en mindre hållbar färg.

5.Hur skyddar man håret från att gå av?
Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött? Har du långt hår ska du därför helst kamma ut håret efter shamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret. Ett torrt hår kan du däremot borsta.Ett bra tips när du har balsam i håret är att då passa på att kamma igenom håret med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret.

Bra och professionella produkter för ditt hår hittar du i webbshopen lyko.se.

Om du använder plattång så är det en god idé att då använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre.

6. Hur undviker du klåda och torr hårbotten?
Kliar det i hårbotten? Då har du troligen valt fel shampo. Klåda i hårbotten är ett tecken på uttorkad hårbotten eller att du är överkänslig mot tensider som finns i nästan alla shampon. Det kan också bero på svamp i hårbotten, det finns shampo som hjälper (Neccin dandruff, Redken Scalp Relif och Lanza Remedy shampo). Glöm inte att för högt PH-värde i shampot lurar håret att de är torrt och då blir de för snabbt fettigt, så märker du att det blir fettigt redan dagen efter eller under natten om du tvättat de på kvällen, då är det dags att byta shampo. vill ni ha en billigare variant än de jag länkat rekommenderar jag herbal, använd inte samma sort hela tiden. utan byt sort från detta märke varje gång falskan tar slut!


/ Anja Dymkowska 

 



ANJIIIS VECKO PLANERING!






plugg plugg plugg


Håller på att skriva på min förbaskade analys just nu, är fett uttråkad och jätte rök sugen. men jag har precis tagit ett bad fixat håret, naglarna och ätit massa godis :$ hahaha skämmer bort mig själv lite ibland. men iaf så jag känner inte för de att klä på mig och gå ut för att ta en cigg. får hålla migg tills img bitti! :( buhuuu
idag skippade jag träningspasset pga plugg men de får bli ett på tisdag kanske?! aja, vi får se, vart en runda till solkungen idag iaf, 20 min=lite brunare anjii


nu ska jag fortsätta skriva på arbetet, kommer med ett inlägg sen med lite tips om hår och sånt! ;)

/ Anja Dymkowska



usch


i natt när jag var på väg hem från Jimmie fick jag en jätte konstig känsla i magen, det tröck nere i hjärtat, i mitten vid revbenen och hela delen fårn naveln och ner! hade verkligen riktigt jävla ont. så jag pratade med älsklingen hela vägen till tuben i Aba. resan gick ganska bra för de gjorde itne så jätte ont om jag inte rörde på mig. så det första som händer när jag gått ut från tuben vid Odenplan är att jag får världens kvällningar och kräks vatten med blod, som gjorde mig ännu mer orolig och svimfärdig. men på något sätt tog jag mig hem, fick sätta mig på huk lite då och då när jag gick dalagatan hem. bara jag kommer in i porten från gatan fick jag typ värdens svindel i huvudet och föll ner i trapphuset på golvet där. visste inte om jag skulle öppna ögonen eller om jag ens vågade röra mig men jag satte mig upp iaf och satt där och vilade ett tag. och sen sprang jag upp för jag ville bara ta och lägga mig i min säng. men iaf jag sprang upp slängde av mig alla kläder, tog itne bort sminket eller något, sket tom i att borsta tänderna och så la jag mig ner och ringde Jimmie med värsta paniken. visste verkligen inte vad det var som höll på att hända med mig... men men nu mår jag iaf bra, känner bara att jag har lite ont i magen fortfarande, känner mig även lite svullen. men jag hoppas på att allt kommer lugna sig.

snart ska jag åka med mamma till The Phonehouse, hon ska typ köpa en ny mobil men självklart vet hon inte vad hon ska ha... sen blir de gym och solarium för min del. ska även försöka plugga lite på kvällen, har börjat skriva på min analys vi ska skriva tills nästa söndag om hamlet och den pjäsen vi såg.


bjuder på en bild på en liten Anji, min ett års dag typ

puss och kram
/Anja Dymkowska



hata SL


uuusch vad SL  dampar idag. den sträckan som jag brukar åka på ungefär 14 min dvs från odenplan till abrahamsberg tog mig 58 min exakt. men men nu har alla tåg bröjat rulla iaf från gullmarsplan till vällingby... hoppas man kommer hem i natt :O ihåtg fick jag vänta 43 min... ganska försenat tåg... men jag läste nyss på SL att om mitt tåg är mer än 20 min sent får jag ta taxi oxh de pröjsar tillbaka pengarna upp till 800 kr, taxin bör ju inte gå på mer känner jag!!

men men vi img bloggen!
kysss
/anjii


gym passet avklarat


så där ja, nu är middagen avklarad och jag har fixat mig! väntar nu på att Saman ska svara på om vi får åka till Hässelby på fest!

party party hela natten!!!! byeeeeeee



SATS!


nu ska jag röra mig mot tc för att möta valerie och sen ska jag möta amanda och träna på sats! kanske blir en sol runda efter de, vi får se. har lite ont om pengar!! :S

/Anjiii



ätstörningar- kommentera vad ni tycker om detta!


jag har fått in ganska många kommentarer angående mitt liv och min kropp. inte så länge sen var det några tjejer som frågade om jag aldrig haft ätstörningar eftersom jag sagt att jag ofta får/fick höra kommentarer om min kropp på ett negativt sätt. svaret på den frågan är ja. jag har haft ätstörningar och tyvärr får jag lite återfall då och då. jag kan tyvärr inte göra någonting åt återfallen men jag har fått bort min bulemi samt jag har accepterat den kroppp jag har fast jag ännu inte är nöjd.

jag har fått höra kommentarer av min släkt, mamma och pappa att jag kanske bör tänka på att träna och äta mindre och sånt. och det har jag självklart tagit åt mig av väldigt mkt av dessa ord fast de kanske inte var menat att jag skulle bli så ledsen och upprörd av de. efter ett tag började jag tvinga mig själv till att tänka att mat ät äckligt. mina kompisars utseende påverkade mig också. nästan alla tjejer i min högstadieklass var sjukt samala, de hade sådana kroppar jag ville ha. fick även ibland höra av några under bråk att jag var tjock och så. det tog jag ännu hårdare än vad mina föräldrar sa. så sommaren mellan 8:an och 9:an, var jag i Italien med mormor och morfar och min kusin, där började jag självklart äta mindre pga av värmen, gillar inte äta under dagarna när det är varmt så det vart bara en massa glass för mig och en sallad då och då. och sen middag och lite krök på kvällarna med människorna som jag träffade där. efter de kom jag hem till Sverige och skulle vara hemma själv i 3 veckor för min pappa och låtsas mamma skulle till Kina och jag och lillasystern skulle stanna kvar med vår nanny. eftersom jag var redan mogen i skallen tyckte hon att hon inte var tvungen att laga mat för mig och ropa mig på middag utan jag fick säga till själv när jag var hungrig så fixade hon något till mig. men jag utnyttjade bara de. jag ljög för henne och sa att jag åt på stan eller något.men detta stämde ju inte. under hela denna period min pappa var borta åt jag sammanlagt 3 mackor, 5 köttbullar som min bästa vän Anton matade mig med eftersom han såg att det inte var bra med mig och nu var det dags att börja tänka i andra banor, massa koppar kamomill te eftersom jag hade ont i magen hela tiden och ganska många marie kex till de så min mage hade någonting att bearbeta iaf och kanske 20-25 apelsiner, var typ kär i apelsiner den sommaren! kommer exakt ihåg hur mycket jag fick i mig. efter de här tre veckorna plus 1 vecka i Italien gick jag ner från ca 71 kg till 56,2 kg. det är de minsta jag vägde och jag var bara 1-2 cm kortare vad jag är nu, så jag var kanske 176.

jag drog mig ut ur detta efter ungefär 1 månad, pappa kom hem och vi drog hela familjen till Åland med några vänner och släktingar. där fick jag för mig att jag tänker inte äta hemlagad mat utan det var bara Mc Donalds jag ville äta och pappa ville ju bara att jag skulle få i mig så mkt mat som möjligt så vi åkte varje dag till donken så jag kunde iaf få i mig någonting. sen började jag röka ännu mer och då fick jag upp mat suget. vet itne varför men jag kände att det var gott att röka och äta samtidigt. så jag började ta cykeln eller något kanske ta en prommis till nån grill eller Mc Donalds med ett cigg paket för att äta och röka. Men det funkade inte så. efter att jag kommit hem från Åland hade jag ändå ätit ganska mkt, så jag inbillade mig att jag hade gått upp. men så var det inte kanske 0,3 kg inte mer. men jag fick för mig att jag säkert måste ha gått upp 2-3 kg. så jag la av att äta igen. Och någon kväll hörde min fd.bästavän av sig till mig, Magdalena Krysiak och sa att hon ska ha någon grill där i gröndal där hon bor, att många från klassen skulle komma och så. och jag var trött på att vara själv men jag skämdes över min kropp och ville inte visa den för någon. men iaf, jag fixade mig, köpte med mig någonting till grillen och drog dit. jag kommer aldrig i hela mitt liv glömma rekaitonen när folk såg mig. hakan nere vid knäna och ba oh my god vad du har gått ner. och jag visste själv att jag var för smal, jag var ful äckligt, platt helt eneklt, inga tuttar ingen rumpa. jag var som en rak pinne med massa utstickande ben. men ändå vart jag så jävla glad för jag visste och märkte att folk såg förändring. och så kom de till slut den stunden alla skulle käka de vi grillat. och jag fick i mig en halv grillad korv med lite ketchup. och självklart kändes det som om alla satt och kollade på min tallrik hur mkt jag åt. de kändes som om de tyckte det var sjukt mkt, men de kollade ju bara för att de var lite jag åt. och så ingrep verra i det hela. jag vet faktiskt inte varför men hon såg väl också att de jag höll på med inte var normalt. så hon tog min korv och sa att vi skulle gå coh sätta oss på bänken lite längre bort. och så sa hon att hon kommer sitta här med mig tills jag får i mig hela. utan någon press eller stress men jag skulle göra de. och så tog de kanske en halv timme och så var andra halvan nere i min mage. till slut fick jag höra av folk i min klass att de var fult, att det var för mkt. pappa tvingade mig äta mer. skolsystser vägde mig varje dag. jag fick väga mig innan maten, jag fick väga maten jag åt och sen fick jag väga mig efter. och jag vägde lika mkt. jag gick inte upp ett piss. så det ändrade hela min synvinkel på mat.

och så hamnar vi i nuet då, just nu är det bra med mig, jag äter mycket och det jag känner för. jag skäms inte över det att jag älskar att äta, tyvärr får jag lite små anfall tillbaka att jag inte tycker att mat är så gott och mat lukt irriterar mig. men jag har lärt mig att äta lite men ofta. så jag iaf får i mig någonting. ibland tycker jag det är svårt att äta mat med en stor grupp människor, känns som om alla kollar på min tallrik. men som jag skrev tidigare jag är inte fullt nöjd med min kropp, men jag har börjat röra på mig och äta lite nyttigare. jag har accepterat den jag är och de jag vill förändra ska jag isf åstadkomma de med träning inget annat!

vad tycker ni om detta? har ni någongång blivit påverkade av kommentarer och familjen och vänner så som jag vart? är ni fullständigt nöjda med er kropp? ge gärna lite tips och sånt till andra i kommentarerna!

lite bilder på mig under den perioden jag gick ner som mest, innan och efter!

Innan










Under tiden



















NU























goooood morniiiiing :)


hoppas ni har sovit gott alla bajsisar, jag vaknade iaf inte så länge sen och jag har sovit helt underbart. somnade på typ en sekund och vaknade av mig själv för ungefär 30 min sen. har hunnit ta ett bad och bädda min säng. nu ska jag käka frulle och sen fixa lite inne på mitt rum och fixa mig själv. ska möta  valerie för att få tillbaka min tröja och sen ska jag gymma med amanda. fan vilket fullspikat schema!not?!

aja nu måste jag lägga en liten rusch, see you!



nu är det dags för mys kväll mer uppdatering img!! good night!




ikväll blir det mys kväll med hjärtat mitt!


ikväll ska jag bara vara med min älskling och mysa. ska käka chips och dipp som vanligt, kolla på nån mysig rulle och bara kyssa honom så mkt som det går. är verkligen sjukt lycklig över att jag har en sådan kille som han. kan tänka mig att alla ni läsare får lite dåligt intryck av min pojke eftersom jag oftast skriver ganska mkt om kärlek och vår relation när jag är ledsen eller besviken eller helt enkelt bara PMS:ar. brukar ju inte direkt sitta och skryta hur underbar han är, hur mkt han offrar för mig, hur mkt stöd jag får och hur jävla kul vi har tsm. hahah han är verkligen som min bästa vän också. garvar allti sjukt mkt när vi psykar tsm, dansar mitt på gatan tsm och skit.
så bara så ni vet är inte min pojkvän så dålig, eller ah han är inte dålig alls så som jag får honom att framställa som. han är en bra kille som har ändrats totalt för min skull och självklart vårt förhållandets skull.


nu ska jag hitta på nån surprise till hjärtat mitt sen ska jag börja röra mig mot Bromma!

I love you sweetheart


/anjii



what I want!


sitter nu och lyssnar på min gamla iPod och på massa gamla godningar, tex som låten What I want av Fireball tror jag att artisten heter. iaf, har precis städat hemma och lagat middag. vart fläskfile med kluftpotatis och grönpeppar sås riktigt mumisigt. så gjorde jag en ost kaka till efterrätt som jag serverade med lite sylt, måste säga att de vart faktiskt mycket gott. nu sitter jag som sagt och chillar framför datan. snackade lite med Tommie och min chef och vi ska ta 3 pass nästa vecka. blir tisdag,onsdag och söndag så jag hoppas jag drar in typ 1400 minst nästa vecka! najs med pengar asså!
pengar är najs!
klänningen som jag skrev att jag vill ha från nelly. com och som jag även skrev så var den beställd men min morsa e efter och beställde fel så när jag gick in på nelly igår och skulle klicka hem den var den självklart slut. ja men gud vilken tur jag har i livet va?! men jag ska fan i mig få tag på en sådan, antar att de kommer få påfyllning till våren och sommaren! måste fan i mig ha den där jävla klänningen!

nu ska ja ta och hjälpa morsan till källaren för hon är ju helt efter och kan ju inte gå ner själv för hon är rädd och va där nere. fan ibland undrar jag om jag är lite äldre och mognare än hon! :S

aja
höres bloggen


/Anjii



wook!


tjena tjena, skolan är nu avklarad och jags itter hemma hos min cp korv och chillar. vi har precis ätit wooki som jag köpte med mig efter skolan. hade ett oförberätt prov i Fek idag men det gick faktiskt ganska så bra. det var på bokföring och moms typ... hängde inte riktigt med :S hhehehe
idag fick muzi sin tröja som mami köpte i Thailand, han vart tydligen jättenöjd över den och han tyckte den var väldigt snygg, om ni undra ;)

kommer med lite ny uppdatering senare, har inget speciellt att skriva...
/anja


godnatt alla sötisar


nu har jag fönat håret, lagt fram kläder tills img, packat väskan och fixat lite med kläderna i min garderob, de senaste dagarna har jag bara slängt in de jag har provat typ när jag bytt om eller något. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på numbers på 4:an och typ somna till det förhoppningsvis. är sjukt trött och jag ska upp kvart i 7 img bitti!

så godnatt på er!
dröm så sött och sov så gott så hörs vi img!

/Anja Dymkowska



godnatt alla sötisar


nu har jag fönat håret, lagt fram kläder tills img, packat väskan och fixat lite med kläderna i min garderob, de senaste dagarna har jag bara slängt in de jag har provat typ när jag bytt om eller något. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på numbers på 4:an och typ somna till det förhoppningsvis. är sjukt trött och jag ska upp kvart i 7 img bitti!

så godnatt på er!
dröm så sött och sov så gott så hörs vi img!

/Anja Dymkowska



trött som satan


okey, kan säga att jag vart riktigt sliten idag efter jobbet men det var kul att jobba med Tommie, det var mer han som pushade på mig än jag honom. så det var nice, när man jobbade med mandy var det jag som fick vara "pusharen". tog även ganska många cigg pauser och chees pauser, ah som ni kanske vet sen tidigare inlägg så har jag alltid med mig en chees i fickan när jag jobbar, kanske skulle blir lite små hungri eller nått. och ah då är jag redo för action. hahahah aja det jag försökte säga var att vi hade de ganska ruuligt, hahah särkskilt när bubinjoo vart as taggad i slutet och sålde 12 st påsar, han jobbade där för första gången och sålde lika mkt som mig som har jobbat där typ 3/4 gånger. vilken mupp... aja slut snackat om jobbet.

efter att jag kom hem  från jobbet var det bara badet som gällde, så nu sitter jag helt freeesh med ny duschat hår och bloggar, har även bestämt med min baby att vi ska äta lunch tsm img, sen ska han iväg och jobba och då ska jag hem och städa mitt rum och plugga matte, har nämligen prov nästa vecka. de suger ju ifs men vad ska man göra. efter älsklingens jobb blir de nog mys kväll hemma hos honom och party party på lördag. men jag åter kommer mer hur min dag kommer se ut.

vad ska ni göra i helgen?

/Anja Dymkowska



I löööööööve his camera! :D


tjena tjena people, mötte precis upp Tommie och nu sitter jag hemma hos honom framför hans dator och nördar medan han tar en dusch, snart är det dag för middag för oss två och sen jobb! yeeey taggande va?!
njaa är faktiskt inte så taggad på att jobba idag men vad ska man göra... fick möta upp mandy pandy för att få låna ett par mjukis som jag kunde dra över mina jeans leggins, har ju massa hål i de, och särskilt ett stort över knät så jag skulle typ frysa ihjäl i de brallorna, så jag baxade ett par sockor från jimmieboy och mjukis från mandy, kanske lånar en tröja från tommie så har jag iprincip bara lånade kläder över mina egna! hahhaha nee jag skoja bara, min tröja som jag har under bör räcka och en varm stor Monclerizzzz :D

jaja nu ska jag sluta snacka bajs, vi hörs senare! ska rappa på bubinjoo lite, är sjukt hungrig! har bara fått i mig en big bite och två frukter idag och inge mat igår efter träningen heller fast jag var sjukt hungrig!

KYSS
/Anja Dymkowska



sam b, sal D21


nu sitter jag på min sista lektion och skriver klart arbetet  om Mozambique med Amanda, sen ska Bryggan the män skriva analysen! hahah vår lilla personliga bitch?! (A) hahah men men ...
efter de ska jag röra mig mot jimmie och vara med honom ett tag, sen ska jag möta Tommie i brommaplan och käka middag tsm på donken, healthy? njaaa men trevligt. efter de ska jag och Tommie dra iväg till jobbet. vi jobbar nämligen tsm :) hihihihiihihihi

nä känner att jag är lite övertrött och sjukt hungrig, var fett hungrig igår efter tränpingen men det vart ingen mat för mig och i morse hann jag inte äta frulle så jag tog med mig ett äpple och en bananaaaa till skolan. så det blir nog ganska stor lunch för mig känner jag. kanske dagobert!

dags att jobba på med arbetet nu, känner att mandy inte gör så mkt om jag inte pushar på henne!



/Anja Dymkowska



galen dag i skolan


hej hej,
i morse tog jag 30 minuters sovmorgon, kom inte upp till skolan. har legat vaken hela natten med min nalle jag fick av jimmie och pratade med mig själv typ. nej jag är inte schitzofren utan jag kände för att prata och självupplysa mig själv om mina problem och så. men jag somnade tillslut... somnade typ halv 6. lite små segt men så ere...
 
idag ska my friend få sin kamera så jag passade på att ta lite bilder i skolan med tjejerna och jag tog de sista m***** bilderna. håller på nu med ett hemligt projekt, men jag tänker inte skriva det på  min blogg förän jag har fått något svar eller något.

nu är det dags för lite mer engelska, sen matte!














/Anjiiiiii



dags för mig att sova


nu är det dags för en trött, arg, ledsen och irriterad anjii att sova.
hoppas fan på bättre humör imorgon, annars skuter jag fan i mig! vet att många va er skulle digga den idén, ni vet vilka ni är, men ni är fan inte värda all stress, alla mina tårar och ilska. sluta lägga er i i mitt liv!

aja... nu ska jag sluta dampa, godnatt!
förresten tack amanda gumman för allt stöd!!
I love you bästis!

/ Anjii


något måste göras, men frågan är vad?!


som jag sa till min vän idag, som han behandlar dig ska du behandla honom! det roliga är att jag själv inte följer den regeln upp till hundra, men nu ska allt ansvar hamna på dig. jag ska sluta visa min kärlek så pass mkt som jag gör, du ska få leva i den värld jag gör(hoppas hon älskar mig, för jag älskar henne) så ska du få börja tänka. och jag tänker inte heller ta initiativ att ses hela tiden, skulle du vela de skulle du frågat när jag slutar, om jag jobbar, m.m. men nä du vet att jag alltid planerar våra dagar. även fucking alla jävla hjärtans fitt dag. ingenting planerat, inga överraskningar. nothing... Men jag ska också sluta upp med det, egentligen har jag inte tid att fixa och trixa, lägga ut hjärtan på hela golvet hemma hos dig, jag har inte tid att åka runt på din begäran, men jag älskar dig och gör de för både dig och mig själv. för skulle jag inte göra de, skulle vi kanske ses 2 gånger i veckan. i början av vårt "nya"förhållande satsade jag grymt mkt på skolan och mkt på famíljen, men detta bara för att jag hade kommit in i en sådan livsrytm, du var liksom borta. och då klagade du att du saknar mig för mkt, att vi bara ses 3 gånger i veckan. men bara så du vet det kommer komma en dag där jag kommer ändra mig helt. då får vi se hur många gånger vi ses, då får vi se hur många gånger jag kommer behöva åka till dig för att träffa dig. att skicka iväg ett sms mitt på natten när man vaknar är inte så ansträngande, nästan varje gång jag vaknar eller ligger i min säng och inte kan somna tänker jag på Jimmie och skickar iväg nått gulligt sms så han vaknar till något som gör honom glad. och hur många nätter har inte du suttit uppe till 4-5, ibland hela natten?! har jag fått ett ända lilla sms från dig? nä! har jag fått svar på mitt sms? nä...

de ska ske förändring i mitt liv, annars kommer jag inte orka eller hinna med något.
jag kommer inte ha bra utbildning, jag kommer inte ha ett bra fungerande förhållande, jag kommer inte ha tid för mig själv, inte mina vänner och inge festande.

något måste göras, men frågan är vad?!

/ Anja Dymkowska



träningspass i 2 h, avklarat!


fy fan vad nice de var att träna, möte upp mandy vid odenplan typ 20 i 7 och så drog vi till sats, carro kom typ 5 min efter oss. det var riktigt nice och träna och bara snacka med brudarna om killar och massa skit. repris på fredag! men då ska jag ifs bara köra en och en halv. e helt slut nu!
ska slänga mig i badet, med massa tända ljus, ta min bok med mig och slänga i lite bad salt och aroma olja. ska mysa där med mig själv... bor ju trots allt fortfarande hemma och pojken och jag sover ganska sällan hos varandra. eller ah de har varit mkt på senaste tiden men de känns som de typ aldrig händer.. (polski family you know, ni som kommer från polski)

idag känner jag mig inte 100% glad, känner mig lite ensam och bort glömd!
eller nej bort glömd gör jag väl inte, men mindre älskad...
har kanske vant mig vid för mkt.
juste kom på en sak nu, farmor och farfar kom från polen idag, ska någ ta tag i hem telen och slå en pling hem till pappa och kolla hur de e med de. ska ju ifs dit på måndag till onsdag men ändå!

vi hörs senare, nu är det dags för Anjiis ta hand om sig själv kväll!
naglarna ska även fixas!

/Anja Dymkowska



Ny design!


så där ja, har också utnyttjat min pojk idag för att fixa min design, yeah! kommentera gärna vad ni tycker ;)
personligen tycker jag att den vart ganska simpel men stilren...
snart ska vi käka middag hos honom, blir hemmagjorda chilihamburgare, muuumzzz.
PS. idag ska Jimmie sätta igång med gymmandet igen efter 2 veckors uppehåll (han har en ny dator, CS funkar super på den)

see you bitches!


/Anjii & Jimmie


Dr. Jones


sitter nu med min musiu och lyssnar på gamla cpä låtar! ;)
idag har vi ingen skola, ledig från svenskan idag för vi var på teater igår som sagt, inget språk och mt:n skippar jag! ;)

ikväll ska jag gymma med mandy och carro på Sats och sen ska jag hem och plugga matte!
mate prov nästa vecka på algebra! för jävligt kappitel:(

tack för mig
/ Anja


svar på kommentar till "anonym" vän


självklart vännen!
nästan alla bilder är tagna som jag behöver, ska bara ta några hel kropps bilder!
sen är kameran åter din! :)



time for sleep


godnatt alla fina bloggläsare!
/A



vem bär den bäst?


Rihanna VS. Kelly



HAMLET


nu är jag hemma efter pjäsen, innan den drog jag och amanda förbi ungsdomsmottagningen, var tvungen att få fler p-piller utskrivna, sen drog vi till stan. vart ett par skinnlegging från Vero Moda för 200 kr och så bytte jag ut storlek på en tröja jag köpte förra veckan på H&M. ah och sen var det då teater dags, pjäsen var ganska bra faktiskt, bättre än vad jag trodde att den skulle vara.

lägger upp lite bilder på mig och mandy som hade de ganska roligt hemma hos mig :D

COME TO MAMA! :D


DANSA DANSA!


EH, AH PRECIS!


LANGA POSEN?!


HMMMM?


FUCK OFF


FASHION BY ÖVERHYPAD ANJII

/ ANJA



SATS pass på Onsdag


nu har jag, Amanda och Carro bokat in oss på ett träningspass på onsdag på SATS! fan vad nice och träna, jag ska köra, mage ben och rumpi! :D



BLOGGTORKA I KNOW!


sorry people för dåligt uppdatering men img var jag i skolan innan 8, sen hade jag ett möte efter skolan och sen jobb från 5-halv 10. hade inte en ledig sekund för att blogga någonting, men jag lever so don´t worry! :) efter att jaghade kommit tillbaka från jobbet så satt jag och pratade med min neger mamma som precis kommit hem från Thailand och har köpt massa fina saker till mig och till min baby! hihih sneeel mami jag har. men är ganska avis på att hon är så sjukt brun så jag ska langa en runda till solariet efter skolan. sen möta älsklingen ett tag och efter de ska vi med skolan på stads teater kl 7 på kvällen och se hamlet, en pjäs av Shakespeare.

men nu ska jag jobba på med amanda på vårt arbete!
vi hörs korvisar!
love
/Anji



Alla hjärtans Jimmie!!!<333333


så där ja, nu är jag hemma hos min älskling som skrev rubriken! :)hahha men de var jag som rörde den sist så det är som min rubrik. vi har varit och käkat middag på en kinarestaurang vid Östermalmstorg :) fick en liten nalle av min älskling i present,jätte fina rosor och en hjärtformat chokladask... hahah så jävla söt han är. juste skulle säga till er vad jag köpt till honom. han fick ett par Armani kallingar av mig och ett kollage med massa svartvita bilder på oss och "våran" låt i mitten.
nu ska jag sluta vara osocial mot min baby! hela kvällen ska spenderas med honom!


/Anjiii & Musssiu


GLAD ALLA HJÄRTANSDAG


tänkte bara skriva lite snabbt, att jag önskar alla en happy alla hjärtansdag. bara jag vaknade skickade jag iväg ett sms till alla vänner som står mig riktigt nära vart typ 12-13 st som fick ett sms från mig. och som jag redan sagt är sjukt glad att jag har er som vänner och jag älskar er verkligen! skulle fan inte klara mig utan er i vissa sammanhang!
och så skickade jag såklart ett sms till världens bästa pojkvän. och som du redan vet jimmie så är du inte bara min pojkvän för mig, utan som du själv sa igår, vu är bästisar, älsklisar, kärisar,korvisar och bara bäst tsm helt enkelt! ja vad mer ska man säga, du vet att jag älskar dig mer än någon annan!

Så jag hoppas ni alla där ute har också så underbar pojkvän som jag har,, och ni killar underbara tjejer som jag är, nää skämt åt sido, iaf om ni inte har en partner så hoppas jag verkligen på att ni har minst lika många underbara NÄRA vänner som jag har! som jag vet att jag kan vända mig till när som helst vilken tid på dygnet! och fast jag kanske bråkar och tjafsar med nån ibland så vet jag att skulle jag ringa mitt i natten och behöva dens stöd skulle jag få de!

I LOVE YOU GUYS

my and my love!

 



Alla hjärtansdag


hejsan hejsan,
vaknade för drygt en timme sen, har käkat frulle och städat mitt rum. ska sova hos mamma hela veckan nu från och med idag, har ju tidig vecka så det är ett helvette att vakna halv 6 för att komma till 8 till skolan.
nu ska jag hem till mamma och fixa mig lite, vet inte vad jag ska ha på min ännu men nån röd detalj vill jag ha, blir nog jeans nån topp och röda naglar antar jag (A) hahah men vi får se.

lägger upp bilder från igår som jag sa.
vi hörs senare innan jag drar, måste sminka mig och packa alla grejer från pappa!


Lilla söta Ida


och min sötnos!

/Anja Dymkowska



dagens outfit


vart en ganska simpel outfit men bekväm och snygg tycker jag. min nya kofta och jeansen från gina + ett linne jag köpte typ 2 år sen på H&M.







/ANJA DYMKOWSKA



dags att sussa


så där ja, och så var man hemma nu. har smällt i mig massa godis hemma hos älsklingen. så det var bara att ta en prommis från vegas busshållplats till mig, dvs 20 min. fick typ gå mitt ute på gatan för de hade precis plogat vägen och jag vete fan hur de tänkte men all snö hamnade på trottoaren, okey jag fattar och ta all snö på en sida av gatan men fan båda trottoarerna var helt fulla med snö. så jag traskade där mitt på gatan och snackade med amanda i tele. :D

lägger upp lite bilder img bitti, en bild på prisess Ida och en jätte söt bild på my baby! det är ju alla <3 dag nu så jag börjar bli kärleksfull upp till 1000% från och med nu! eller de är jag ifs alltid men nu blir de lite extra mkt!

good night
LOTS OF LOVE
/Anjiii



mys med min baby!


hejsan bloggen!
är hemma hos jimmie nu, vi har kollat på bilder när jimmie var liten, fyy fan vilken söt liten prutt. hahah och ida har sprungit runt och visat mig alla sina prinsess klänningar. fan vad fina alla sånna klänningar är nu, när jag var liten fanns de inte så avancerade.hon hade typ en tingeling klänning som blinkade och hela faderullan.
ja ja slutsnackat om klänningar
vi hörs senare!
/Anjaaa


Lördag


godmorgon alla söta läsare,
vaknade idag runt 9 tack vare min älskade pojkvän som glömde bort att det är lördag att vi som går i skolan och särskilt jag som har sömnsvårigheter brukar sova vid den tiden! men iaf så jag gick upp typ på en gång drog på mig idrotts kläder och lyssna nu allihoppa fatta att jag är stolt över mig själv, packade badkläder och vanliga gym kläder och joggade i 15 min innan gymmet på väg dit bara för att värma upp lite, sen gymma jag i 40 simma i 30 och joggade hela biten tillbaka i typ. förutom sista 600 m för jag träffade på pappa på vägen så jag hoppade in i bilen. nu ska jag ta mig en dusch och fixa mig och dra in mot stan för att träffa steffi som säkert sover! hahahha jaja

vi hörs senare ikväll, langar ett inlägg när jag är hos jimmie :)
/Anja



godnatt människor där ute


nu har jag målat mina naglar, lagt fram kläder tills img, städat mitt rum :)  och tagit upp tortilla chips och ostsås+ coola ligth såklart. nu är det dags för film sen borsta tänderna efter allt snask och sova!

godnatt älsklingar
love
/GANSTER ANJIII



MUST HAVE!


jobbar  på måndag! då ska jag fan i mig dra in så mkt pengar den kvällen så jag kan bara springa hem och beställa klänningen med mammas kort och ge henne kontanter sen för skiten! jag måste måste måste ha klänningen! den kommer vara helt perfekt när man ska ut och festa en härlig sommar natt eller bara gå ut och äta middag. ååh vad jag är kåt på den här klänningen!

/Anja Dymkowska



fy fan vad du är pinsamm!


gick in på dessies blogg igår för att min kompis typ hade skrivit till mig på msn att hon snackar fett mkt skit om polen och skit. och då klickade jag in där bara för att checka läget liksom vad hon skriver och så. och så skrev hon att de är sunkit där och så, men då undrar man ju vart hon hittade den där lyxlägenheten hon lever i. det är ju sunkigt, de finns ju inget lyx där eller?!

och de som är de sjukaste är att hon skryter ju hela tiden om hur mkt pengar hon har, vilket lyxliv hon lever, värsta topnoch bruden hon är. okey! vrf flyger kvinnan då med WIZZAR, dvs det billigaste flygbolaget till polen! vrf tar hon inte bussines class med LOT, de dyraste till POLEN! juste hon har inte råd! pinsamt tjejen!
usch blir så arg och irriterad på henne som jiddrar så mkt skit. kom igen det är fan fattigt överallt. åker du till landet i sverige är de oxo fattigt. åker du till vissa förorter i sthlm fins de familjer på 5-6 st som lever kanske i en 2:a. så vad fan är problemet! usch blir så arg!


PINSAMT BRUDEN!



dagens köp



H&M 100:-


Kofta 159:-


Jeans Gina Tricot 359:-

/Anja Dymkowska



hemma nu


hejsan korvar,
kom hem inte så länge sen efter en härlig runda med Hanna och Amanda på stan. mötte även Marcus och min son Crispin en snabbis. har köpt in lite nya grejer, en svart basic tröja, jeans och en kofta utan armar, as snygg.
hade det lite mysigt i skolan idag. det var alla hjärtansdag tema i receptionen så vi satt där typ hela dagen jag och amanda.

aja nu ska jag plugga lite, har ett arbete i FEK A att skriva. prövar kursen ju...
lägger upp lite bilder på kläderna sen
här är en bild på mig och bögMartin idag i repan :)





lust att läsa lite rykten om norra och så?!


har du lust att läsa rykten om jensen norra och andra människor klickar ni här!

än så länge har man inte varit med!tack gode gud! :D



dagens




Linne:MQ
Jeans:BikBok
Kofta:H&M
Klocka:DKNY



nu ska jag röra mig mot skolan, hörs senare korvar!



dags att fixa sig till skolan


usch vad jag är trött, låg och snackade i tele med Steffi i typ en och en halv timme i natt. höll på och somna tillslut. hahah nu har vi bestämmt iaf att vi ska ses på lördag under dagen och shoppa, fika och bara umgås som tidigare.

annars har jag sovigt ganska bra faktiskt, somnade as fort med de var bara för att jag var så trött. så nu har jag sovit i 5 h och är faktiskt as pigg. nöff nöff... hahahha aja de märks iaf att jag är på bättre humör. har slutat tänka så mkt på allt i mitt liv. jag ska bara vara glad över det, that´s it.

nu ska jag fixa mig, kanske hinner lägga upp dagens outfit också!

puss



min natt är körd


mina tårar bara rinner mer och mer, de känns jobbigare och jobbigare för varje andetag. de här gjorde så jävla ont! får inte fram någonting. gråter mer än när jag satt på planet på väg från Italien i sommras.


hej då!



kan inte sova. är så lycklig!


i have found my baby! den vill jag ha! den ska jag ha! den är bara hur vacker som hellst!

art.nr.0322644

ni får gissa er fram vad jag pratar om och vilken affär. men den skiten ska jag ha.
får jag den inte köper jag fan den själv! :D ååh vad vacker den är (a)



dags att sova


godnatt sötisar
sov så gott! är taggad på att vakna på bra humör img!
love

/Anja


svar på kommentar till "Anonym" i know who it is


hahah du ska få ditt jävla sudd på alla hjärtansdag. har ju som sagt lovat dej det min lilla anonyma vän! :D hahhahahaha

BTW Anonym, det är inte okey att retas med mig så där när du vet att jag har värsta PMS:en! :O



suprise till jimmie


har fått lite kommentarer om att ni vill gärna veta vad jag gör till jimmie på alla hjärtans dag, kan tyvärr inte säga så mkt. ger er en ledtråd iaf!












okey nu räcker de med bilder. nu har ni även fått en ledtråd, mer kan jag inte säga eller visa!



haninge nu


så där ja, nu mår jag tusen gångerbättre. har så klart smällt i mig tortilla chips med ost sås. är fett glad över att mitt trådlösa intrnet äntligen börjat funka hos pappa! :) weeeei.. har även pratat med min älskling lite idag om hur jag mår och vrf och de känns som om allt har löst sig. känns ju iaf ganska bra de....

nu ska jag göra klart min suprise jag ska ge jimmie på alla <3-dag :)

vi hörs senare bloggen



"när för evigt känns för kort, då vet man att man älskar"


" om en man inte är redo att sätta sin kvinna före sig själv är han inte redo för att binda sig"

sitter och pratar nu med martin i repan. orkar inte sitta inne på lektionen. mår piss. vill bara hem. ska nog be honom att följa med mig till gina en snabbis och välja något fint, sen ska jag hem. sova,gråta, tröst äta och bara sluta tänka negativt om allt!

hörs senare



det är inte lätt när det är svårt


vart precis utslängd från matte lektionen för att jag var inne på amandas mobil på mineräknaren ist för att använda mig av en "riktig" miniräknare! bläää hata hata hata matte!
fick inte heller lämna in min läxa eftersom den inte var fullständig, läxan var på 6 ta inte 4 som jag gjorde. klarade inte av de 2 sista.. men men nu är det tora vi pratar om! ;)


hoppas på att jag kommer få sluta lite tidigare på engelskan. img ska jag shoppa eller kanske idag efter skolan med verra. shopping gör mig glad och får mig på fett bra humör. npgot jag verkligen behöver idag. har även smsat pappa att köpa chips och dipp, godis och coola light och tortilla chips med ost sås. jag ska tröst äta ikväll och typ spela kort eller ba chilla med pappa!
var ett tag sen vi umgicks!

/Anja Dymkowska



svar på kommentar till Verro


jag hör av mig efter skolan så kan vi prata! du kanske har lust att komma över till min pappa någon dag o bara chilla o kolla på film??

men som sagt jag hör av mig senare!
/Anja Dymkowska



mår ännu sämre idag


hejsan hejsan,
idag mår jag sämre än igår kväll. behöver rensa mitt huvud.... ska åka hem till pappa idag, skulle egentilgen jobba och sova hos mamma en natt till, men jag känner inte för de. känner inte för att vara i stan bland alla människor. vill vara för mig själv. haha pappa var fett söt idag, smsade honom att jag hoppar över jobbet och skit och han skrev att han längtar och väntar tills jag kommer hem... hahah är glad att jag och pappa är överrens nu.
har inte lust att prata med någon, vara runt någon eller nått. känner för att vara hemma hela helgen, ta hand om mig själv. kanske dra över någon av mina tjejer till pappa och bara ha en chill kväll, bada jacuzzi, äta godis och chips och prata. något som jag verkligen behöver är prata och få komma bort från allt ett tag. vill även träffa min vän max och anton. känner att jag måste få längta in till stan lite. längta efter nära och kära.


nu måste jag jobba på, kan säga på en gång att jag inte alls kommer uppdatera mkt eftersom jag som sagt vill komma bort från allt just nu!

vill ni mig något har ni mitt nummer, ring!

/ Anja Dymkowska



60 ärliga svar om mig och mitt liv


1. Hur gammal är du om fem år? 22 år.

2. Vem var den sista du träffade? Amanda!

3. Hur lång är du? 179,5 cm

4. Vilken var den senaste film du sett? Farsan

5. Vem ringde du senast? Mamma som är i Thailand

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Jimmie, mm desamma.(dryg tjej? nää mer ledsen)

7. Var är dagens planer? skola,prata med jimmie, hem till pappa!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? älskar prata i tele med jimmie på nätterna, annars sms

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? SKILDA?!

10. När såg du senast din mamma? i söndags morse

11. Vilken ögonfärg har du? grön,brun,gula

12. När vaknade du idag? 12.20 typ

13. Har du någon gång hittat en katt? Nej...

14. Vilken är din favoritplats? Italia!

15. Vilken plats föredrar du minst? SKOLAN!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en lägenhet, utan barn med en jävligt snygg mercedes!

17. Vad skrämde dig som barn? Mörker,spöken och ormar

18. Vem fick dig att skratta senast? MANDY MY LÖVE

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? aah tror de faktiskt!

20. Har du stationär eller bärbar dator? both of them

21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan då och då ;) hehe, hotpants och linne/t-shirt brukar jag langa

22. Hur många kuddar har du i sängen? 5

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Har du någon gång spytt på fyllan? NEJ!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor skor skor!

26. Är du social? ja det skulle jag säga!

27. Vilken är din favoritglass? melon och choklad från MONTIS i gallerian

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? lägenhet. om de ens räcker till en

29. Tycker du om Kinamat?
Ja jag älskar kinamat

30. Tycker du om kaffe? nope

31. Vad dricker du till frukost? brukar inte äta frulle, men om jag gör de så dricker jag coola light

32. Sover du på någon särskild sida? mage!?

33. Kan du spela poker? ja :)

34. Tycker du om att mysa? beror på med vem de är

35. Är du en beroende människa? av cigg ja!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej...

37. Vill du ha barn? dirver ni med mej! nej inte än så länge, men jag kan tänka mig att de kommer en tid i mitt liv där jag inte kommervela något annat!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska,polska och lite spanska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? japp!

40. Föredrar du havet eller en pool? poolen :)

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder,skor,väskor! ah allt helt enkelt!

42. Äger du dyra smycken? va spelar de för roll. men ah de gör jag

43. Har du någon gång testat narkotika? -

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? coola light

45. Vem är den roligaste människan du känner? finns ingen direkt som är roligast, många är fun :)

46. Välj ett ärr på din kropp?
många

47. Vad har du för ringsignal? vet inte va den heter

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? mamma har säkert kvar nått

49. Flirtar du mycket? enligt amanda, hela tiden!"(men inte nu när du är tsm med jimmie asså)"

50. Vart togs din profilbild för din blogg? hemma hos pappa

51. Kan du byta olja på bilen? nej tror inte de, har aldrig testat

52. Har du fått fortkörningsböter? nope

53. Vilken var den senaste bok du läste? dumpa honom!

54. Läser du dagstidningen? metro?

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej...

56. Dansar du i bilen? nej på den me

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 107,5

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?" från anja och ida till jimmie<3"

59. När var du i kyrkan senast? under jullovet

60. Vilka personer utmanar du? ???



ni kan vara asvis på mig


ni som inte är nära vän med Amanda kan vara jätte avis! de första jag gjorde när jag mötte henne var att slänga sig på henne och bara gråta ut! mår inte bra, fast jag är överlycklig är jag sjukt rädd.som jag sa tidigare skulle jag överraska jimmie med en sak, så jag bjöd honom på en förhandsvisning av filmen farsan. alla garvade, tycker själv att den var ganska bra. men inte just för mitt humör idag eller nu. annars rekommenderar jag filmen starkt!
efter de mötte jag som sagt amanda, jimmie skulle egentligen sova hos mig men de vart ju inte så. tydligen somnar vi alltid för sent när vi är med varandra och då är han inte pigg nästa dag.. :/ never mind, så jag och amanda drog till donken. anjiii tröst åt som fan! och nu sitter jag hemma med min bästa vän och försöker tänka positivt och bara vara glad över de lyckliga stunderna i mitt liv! och även bara tänka positivt om de!

lägger upp en bild på mig och min söta Ida


Godnatt på er
/Anja



svar på kommentar till Elin


jo tack Elin. allt är bra med mig. trött och seg bara, men på super bra humör tack vare min underbara pojkvän!



02.35-10.02.2010


kommer aldrig glömma den här tiden och datumet i mitt liv. vart helt cpä störd i huvudet. vart så glad att jag inte visste om jag skulle le eller gråta eller skrika eller bara kyssa honom. visste inte vad jag skulle göra av glädjen.försökte visa att jag inte höll på att explodera av att lycka och kärlek med känner att jag inte alls lyckades så bra. fy fan vad glad jag är :D hahah sitter och ler som en bajskorv nu!

iaf, god eftermiddag på er.
har precis städat mitt rum, jimmie har gått hem för att laga middag åt oss och hans familj idag och jag ska fixa mig och äta nån frulle. sen ska jag röra mig mot posten idag igen och skicka iväg ett paket.

runt 4 ska jag hem till Jimmie som sagt och äta middag, sen leka med Ida en timme,hans lilla syster, haha lovade henne de att jag ska leka med henne 1 h efter skolan på onsdag. hon var fett söt här om dagen, jag stog i hallen hemma hos jimmie då rå och klädde på mig, då hade hon redan kramat och pussat mig 2-3 gånger och sagt hej då, och precis innan jag skulle gå springer hon till mig och ba "Anja, vänta... "och så kramar hon mig och säger typ med tårar i ögonen, "måste du verkligen gå nu? :("  så jävla söt unge asså!
efter middagen ska jag och jimmie in till stan, kan tyvärr inte skriva vad vi ska göra eftersom det är en överraskning och han läser ju min blogg då rå. men ni får reda på de ikväll eller img. det är inte direkt en stor grej men det är något jag vet att jimmie ville göra. :)

hörs senare, nu måste jag fixa mig!
Lots of love


/anja



hemma nu tack gode gud


herre jesus vad jag vart trött efter jobbet, har precis kommit hem typ. fixat lite te ocg mat till älsklingen som inte mår så bra. har även jobbat idag som sagt. 550 kr för 3 h, najs eller najs!? vindar och borna lacka sönder typ men de var kul. nästa vecka blir de 3 pass. hoppas på minst lika stor lön då :D

nu ska jag smälla i mig chips och dipp, och jimmie ska få lite chockladi tårti och en bra rulle är hyrd.

hörs imorgon
GODNATT
LOVE
/anja



skolan nu


sitte rnu i D31 och har företagsekonomi, det suger. tycker det är fett svårt. vi ska typ sitta och öva på bokföring på datorer genom ett konstigt program typ winkonto eller något sånt.

är fett trött och seg... hoppas att matten slutar tidigare!!!



god morgon people


morsning korsning, vaknade inte så länge sen. snart är det dags för migg att röra sig till skolan och ha företagsekonomi om jag inte minns fel. har precis tagit ett bad och nu sitter jag och fönar håret medan jag skriver inlägget ;) har lite brådis nämligen måste till posten också och skicka iväg ett paket mamma bad mig och sen måste jag tillbaka hem, städa mitt rum och röra mig till skolan.efter skolan ska jag lägga en rush till alvik och möta upp mian kära vänner och dra till jobbet. är inte jag tyå världens snällaste kompis som fixar jobb åt sara,borna och vindar. och amanda ifs men de gjorde jag samma dag jag började! hahah

ja ja måste fixa mig nu och äta nått
sen blir de en springrunda till posten och hem igen

hörs



" I have nothing if I don´t have you"


jävligt gammal bild men ändå på mig och personen som betyder mer än livet för mig!



hemma hos musiu nu ;)


hejsan korvisar, är hemma hos älsklingen nu. håller på att fightas lite med honom. mog1 va?  har redan fixat mina läxor tills img medan jimmie satt och gjorde vad? han spelade INTE CS. sajjjk....
imorgon börjar jag kvart över elva och sen har jag hål. fettsegt!! :/
träffade även sara och borna idag. hahah borna vart lite förvånad att jag hade en chees i jackfickan :D hahaha man vet ju aldrig när man blir hungrig ;)



hörs senare ikväll... är trött

/Anjiiiii


dags att röra sig mot Norrmalms s***************ning


ska på mitt bajs möte nu, sen drar jag hem till Amanda och väcker henne. ska även skriva klart mitt bajs arbete hemma hos henne. sen jobba jobba jobba! ;) see ya bitches. hörs ikväll eller img bitti. kommer nog inte ha så mkt tid och ork att skriva idag ;)

/ ANJIIIIBANANJIII



god eftermiddag


sitter nu hemma hos mig, jimmie kilade hem inte så länge sen. jag ska hoppa in i duschen en snabbis och sen röra mig mot ett möte jag har idag, efter de ska jag möta upp mandy och dra till jobbet.
efter de kvällsfrossning på donken och en mysig natt med min älskling.precis som i natt :)

lovade lägga upp lite bilder från helgen här kommer vissa av de, resten på face!



















som sagt resten av bilderna hittar ni i Amandas album på face "fekkenation".
/ Anja Dymkowska



shopping och alla hjärtansdag present avklarat!


köpte lite underkläder till mig själv idag. vart typ 3 par hipsters och en bh. riktigt fina :) hahah är typ helt efter men jag älskar att ha fina underkläder och blir alltid så glad typ när jag köper nya.
har även köpt en present till Jimmie också men kan ju tyvärr inte skriva vad det är eftersom korvisen självklart läser min bloggii. skulle även träffat Steffi idag men hennes mamma var typ fett arg på henne över något som jag inte fatta så hon var tvungen att städa sitt rum och skit, så jag drog hem ist orkade inte gå runt mer på stan och jag pallade inte vänta i typ 30 min heller... :(

nu ska jag ta mig något att äta. mamma har tagit med sig kameran och min systemis är typ helt fuckad så det blir inga bilder på mina nya grejer men en bild på mig kan ja bjuda på ;)



/ Anja Dymkowska



bajs på alla som är upptagna!


nu ska jag röra mig in mot stan själv. hatar och gå runt själv men har fått lite tips av gurra och peter vad jag kan köpa til jimmie. vi får se vad det blir. e lite seg och trött!! aja vi hörs bloggen! ;)



ensam hemma från och med nu


hejsan korvisar...
lämnade av mamma precis vid flygbussarna. som sagt hon ska åka till Thailand i 8 dagar och bara sola, shoppa och njuta av värmen. fan vad jag är avis! :(
nu ska jag dammsuga hemma och sen laga middag till mig och lillplutten matilda. ska nog dra till stan och köpa en alla <3-dag present till min älskling innan han kommer hit.


hörs senare
/ Anja



hemma hos mami nu


hejsan hejsan, har precis kommit hem till mamma. mandy var här och hämtade sina uggs hon lämnade här igår och jag ska typ städa mitt rum hos mamma nu och sen ska jag röra mig till Aba för att möta älsklingen. img drar min mami till Thailand.. fy fan vad jag är avis... skulle åka med henne men jag kan inte missa så mkt i skolan och så. så tyvärr får jag stanna kvar i kalla sverige. men på måndag är de jobb och även på tisdag. på onsdag har jag och älsklingen planerat att vi ska vara hela dagen med varandra efter att jag slutat! de ska bli riktigt mys de! :)

dags att fixa lite i mitt rum. ska ju bo här med my baby från och med img tills på torsdag! :D

/ Anja Dymkowska



fy fan vad hon är duktig!




svar på kommentar till Malin.


ska jag vara ärlig malin så kommer jag inte ihåg vad företaget heter... hahah (a) så seriöst tar jag de jobbet liksom



utgång igår


igår var jag ute och röjde med mina brudar och sara olsson,vindar,mi, basari och massa andra. kvällen slutade iaf med rosa piller och donken.. hahah inte för alla ifs men men. hahah jag och amnda hade det verkligen fett kul när vi körde sms leken. så jävla kul, och så jävla najsa svar man fick! hahahha :D

har precis fixat lite inne på mitt rum. och har valt vilka kläder jag ska ha här hos pappa och vilka jag ska ha hos mami och papi. ja ja ska ner och hjälpa pappa med maten lite.


jag och Sara igår :)

hörs bloggen
/ Anja



haninge nu


är hemma hos pappa nu, ska bara chilla här lite under dagen. sen ska jag möta upp jimmie o dra hem till honom. mer uppdatering om går dagen kommer sen! ;)


love
/ Anja



om gårdagen


vart inte så mkt uppdatering img som jag sa då rå. var hemma runt 23.00. var så himla slut igår. men 420 för 3 h är ganska bra tycker jag. hahah lite synd att mitt och amandas koncept inte funkade. men nästa gång blir de 6 för hundra eller hur mandyy? :D
våra skor var genomblöt och jag har värsta värken i ryggen.

idag har jag varit i skolan, började runt 9... ganska najs. hade chill lektion på engelskan och på feken gick provet lite si så där. men G ska man fan hoppas på.

nu sitter jag hemma hos CS nörden och chillar. tog med mig lite lunch hem till honom. vart sushi så klart. hihihi vad kan anji köpa om inte wook eller sushi?! :D

ska inte vara osocial mot jimmie nu..

/ Anja Dymkowska


hemma hos my baby


tjena bloggen :D
skolan är redan avslutad och jag har smällt i mej en stor kebabrulle :D muuumzzzzz
sitter nu hemma hos musiu framför hans nya dator. wow! not... ja ja vi hörs seanre ikväll. ska jobba mellan 5-9 så det blir lite dålig uppdatering idag! annars är jag på bra humör och så där men är lite segi

puss o kram skummbanan
/ Anjiii


dags att sova


godnattens bloggen! nu ska jag sova. sovmorgon img! yes där satt den! :D

/ A.Dymkowska


det är inte lätt när det är svårt


hahah vet inte ens vad rubriken har och göra med mitt humör just nu eller mitt liv överhuvudtaget. men jag langade den ändå. hahah natha har sagt det några gånger de senaste dagarna så det har satt sig i huvudet :S
iaf... har inte så mkt och skriva nu faktiskt, har tvättat håret och tagit mina piller för håret och även smört in mina silkesdroppar. mina från biosilk är hemma hos padre så jag använder ett par andra hemma hos mami. de är från loreal, ganska bra också. men man känner skillnad på konsistensen på de. biosilk är mer fast vilket är bättre.har även valt kläder inför img och packat väskan till skolan. har pluggat engelska och matte också. snackade precis med Sebbe i tele och så förberedde vi får presentation vi ska ha img på engelskan. eller ah presentation är det väl inte men intervju, jag ska intervjua honom och behnam vrf de söker jobb hos mig och sånt. vi har nämligen jobbat med CV och Cover Letters i 2 veckor nu.

men men nu känner jag att det börjar bli massa onödig text, ska sussa snart. längtar tills img! ska få vara med den bästa pojkvännen som finns! JIMMIE :D







ah jag tror att ni fattar att jag älskar honom! eller?
ahhaha ;) <333



5 saker ni inte visste om mig


*Jag har aldrig sex med någon jag inte har känslor för. har hänt men aldrig mer!

*Jag älskar chocklad som fan, äter de iprincip varje dag!:$

*Jag har alltid velat bo utomlands, Miami beach eller Italien.

*Jag har bitit på naglarna i 13 år och slutade 1 år sedan.

*Jag har gjort en skönhets operation i anisktet när jag var 7.

/ Anja Dymkowska



lite uppdate om går dagen


vart inte så mkt bloggande igår men iaf... efter plugg och lite chillande hemma drog jag och mötte natha och tog en cigg och prata, ericos kom också ner och smokade med oss. sen rullade jag mot åkeshov och mötte upp my love och lukas efter gymmet. sen chillade vi lite hemma hos jimmie, jag satt med hans underbara familj och kollade på biggest looser och drev med hans lillasyster bella medan jimmie låg och sov lite. han hade ju jobbat från 8 till 7 och gymmat direkt efter de. sen runt 9 drog vi på bio och såg filmen it´s complicaded. tycker den var ganska bra faktiskt, haha meryls roll var typ som min mamma i verkligheten. hahah helt flippad och söker nya äventyr.


idag åt jag lunch med Behnam och Jenna på taj india. muuums var de. efter de drog jag med Mi till Sandys och mötte upp Frida. hahah de var fett söta båda två, särskilt Mi som satt och sjöng för sig själv hela tiden :) när brudarna var tvugna att dra till skolan drog jag till jobbet. vart klar på 35 min typ. najs 180 kr för 35 min sitter inte fel.

där fick ni lite update tills jag hamnade hos jimmie och langade det förra inlägget

nu är det dags för lite sen midag för mig efter att jag tagor ett bad och bara tagit hand om mig själv. är sjukt rök sugen! men jag måste hålla mig från cigg!


/ Anja Dymkowska



...


ibland undrar jag om jag själv pallar med all den här skiten... ska nog dra mig till Thailand i en vecka med mamma och chilla. hatar fitt STHLM!

från och med idag slutar jag röka. iaf fram till sommaren!!

har inget mer att säga. är inte på bra humör

tack för mig
/ anja


svar på kommentar till Anonym igen!


första gången jag raderar ett inlägg! men de är värt de!



REGISTRERA DIG NU OCH FÅ CHECKAR VÄRDA PENAGAR HEM!


KLICKA PÅ BILDEN NEDAN OCH REGISTRERA DIG NU PÅ GRATISKLÄDER.SE. DU ÅR HEMSKICKADE CHECKAR, HELT GRATIS. ALLT NI BEHÖVER GÖRA ÄR ATT GÅ MED PÅ SIDAN OCH FÅ POÄNG FÖR DE. CHECKARNA GÄLLER PÅ EX. h&m,nelly.com m.m.



ny design...


är inte helt nöjd med min blogg ännu, men tycker den vart finare än förra gången. ljusare iaf. en ny header ska nog också fixas. ska be jimmie göra den. jag gjorde en nyss bara lite snabbt, annars har jag pluggat matte med amanda lite hjälp av lukas fick vi via facebook chatten :D hahahah men men, kommentera gärna vad ni tycker! ;)


min nya header! ;)

/ Anja Dymkowska


skolan= avslutad! :D


yeeey, har nu slutat skolan för dagen! sjukt skönt. sitter nu hemma hos mandy och leker lite framför datan, hon sitter och mumsar i sig en lucky me woookiiiyem efter de blir de matte plugg och lekande med blogg design. det kanske dyker upp en ny header?! har tröttnat på min ;)

sen ska jag dra hem, äta något och sen dra mig mot jimmie ett tag efter hans jobb. sen blir de bio på kvällen, vi ska se it´s complicaded ;)



svar på kommentar till Anonym från Malmö!


bye bye inlägget


nymålade naglar, ett glas oboy och strax paradise


har precis målat om mina naglar, hade rosa idag i skolan men jag hittade ett lite mer neonrosa nagellack hemma hos mamma så jag fick måla om de och fila till de lite. är så stolt över mig själv som har slutat att bita på min naglar! :D petar ifs alltid bort nagellacket om jag är stressad ist för att bita, och det är ju bättre de iaf!
resultatet vart ganska najs...





/ Anja Dymkowska



fynderar på att köra en Tyra...


vad tycker ni, ska jag klippa mitt hår precis som Tyra Banks gjorde för ett tag sen?
KOMMENTERA!


/ A.DYMKOWSKA



huvudvärk :(


hejsan hejsan, kom hem typ runt halv 5 tiden från fikan med brudarna och deckade av i min soffa och vaknade nu. har sån jävla huvudvärk och är så himla trött. sov en och en halv timme i natt... hatar allt sömnproblembajset jag har, ska försöka hålla mig upp till paradise hotel. sen ska jag decka av! på riktigt!hahahha

vi hörs kanske sen, om inte godnattens ;)






lite bilder från i lördagskväll ;)



fika dags


har pluggat lite matte och kollat på extream home makover. verra smsade mig nyss att de slutar strax, e var på nån teater eller nått sånt. så jag ska börja röra mig för att möta upp mina brudar :)

kyss och kram



TIPS OM HÅR!


det är så att jag har fått faktiskt ganska många kommentarer under alla mina livs år att jag har jätte fint hår och massa frågor om vad jag gör med det och så. så jag tänkte skriva upp några av de vanligaste frågorna folk ställer och även svara på de! ;)

Förstör man håret om man tvättar det varje dag?
ja det gör man, det är så att vatten har inte samma PH värde som håret har. man bör ha ett shampoo som ligger mellan 4,5 -5,5 och helst tvätta det ungefär var 3:dje dag. personligen tvättar jag var annan typ. ibland funkar de upp till 3.

Slits håret om man fönar det torrt ofta?
jag det gör det. jag brukar föna mitt hår med varm luft i början och mest i hårbotten, på topparna och i slutet när jag känner att det bara är lite fuktigt blåser jag det med kall luft. tar lite längre tid, men håret blir finare och freshare i längden. brukar även ta mina silkes droppar innan jag gör de. de skyddar mot värmen. samma sak när ni plattar eller lockar, jag har köpt en spray från loreal som man ska spraya på för att skydda håret från uttorkning och värmen.

varför bli håret grönt av klor?
det är tungmetallerna i vattnet som kan göra blont hår lite grönt, särskilt om man har blekta slingor. Det går att ta bort med en avmineralisering.även ny färgat brunt hår kan få en nyans av grönt.

Varför blir håret fett nästan direkt som man tvättat det?
Du kan använda fel schampoo. Byt! Det får inte vara för starkt, det lurar kroppen att producera mer fett. som jag skrev tidigare det ska inte ha för hägt PH värde.

Påverkas håret av vad man äter?
Ja. Men börjar man äta vitamintillskott tar det ungefär tre månader innan man märker någon skillnad, så man får vara tålmodig. Kroppen behöver en allsig kost med alla grundämnena som protein, fett, kolhydrater, vatten, vitaminer och mineraler.



dessa fick jag av min låtsas mammi igår, vi får se vad effekten blir!



chilling pilling


tjena bloggen,
kom hem till mamma för ett tag sen. sitter och pluggar matte och försöker få tag på min vän Lukas som skulle hjälpa mig med den idag. fick tyvärr en IG-varning i matte B förra veckan :S
har smällt i mig en fet jävla kebabrulle efter skolan. är sjukt mätt. runt 3 blir de fika med mina älskade tjejer. ska nog parta med de också i helgen! we will see hur det blir med de. nu ska jag åter gå till matten så jag inte failar på förhöret på onsdag.

btw,har fått ett fast jobb nu, både jag och amanda. jobb onsdag torsdag den här veckan! NAAAAJS
/ Anja Dymkowska



svar på frågor!




frågestunden är nu avslutat här kommer svaren!

Postat av: freja
vart köper du dina kläder? du har fett skön stil
svar: kul och höra att du tycker de, jag köper mina kläder lite här och där, gina,hm,åhlens,vero moda,nk.m.m.
Postat av: frida
är du rik? du verkar komma från en överklassig familj
svar: nej jag skulle inte säga att jag kommer från en rik familj. det är inte så att vi har tomt i kylskåpet och bor i nån 1:a utanför stan. men ah vi är en vanlig medelklassig familj skulle jag säga.

Postat av: felicia
vilket favvo djur`???? <3
svar: säger nog hund på den

Postat av: annaa
hade du sex med sin pojkvän första natten eller?, har dina föräldrar märkt det att ni har haft? jag är också polack så vet jag att föräldrar brukar vara stränga med dte där att man ska sova hos varandra osv.
svar: ja, jag och jimmie hade sex första gången jag sov över hos honom. ja mina föräldrar vet att vi har sex och även att jag käkar p-piller. min pappa var lite emot de i början men sen förklarade jag för honom att de är nog bättre att jag käkar p-piller än att gör abbort. och så gick han typ med på de. och detta är ju bara för att han är trogen katolik.

Postat av: .
Hur kan ni säga att ni firar 11 månader när ni inte ens var tillsammans under sommaren och han höll på med flera tjejer då?
svar: det är så att jag och jimmie vart tsm igen i september, då firade vi 6/7 månader typ sa vi.och vi var inte tsm bara 1mån och 3 veckor under sommaren. så vi satte typ ihop de där veckorna i en annan månad och sa att vi bara är en efter. lite invecklat men jag hoppas du fick ett bra svar på din fråga.

Postat av: felicia
trivs du bättre i blont eller brunt hår?
tycker du har väldigt vackert hår
svar: tack så jätte mkt för komplimangen Felicia. jo jag skulle nog säga att jag trivs bätte i brunt, har vant mig vid att se på mig själv i den hårfärgen.

Postat av: .
Är du orolig varje gång jimmie festar utan dig pga det som hänt tidigare?
svar: nej inte längre faktiskt, eller asså jag är inte orolig över att han ska vara otrogen. men att något ska hända honom. jag vet ju hur han fungerar när han är påverkad. däremot vet bådehan och jag att om han går bakom min rygg igen så har han ingenting med mig att göra. killen blir raderad från mitt huvud, fast jag säkert kommer älska honom sjukt mkt som jag då gjorde i sommras.
/ Anja Dymkowska


.


Good night!



11 månader idag <33


grattis till mig och min man som firar elva månader idag... fan vad tiden har gått fort med den här cpäkorven. men de e därför jag älskar dig, för ditt beteende, för din kärlek till mig för din personlighet för ditt allt helt enkelt!
Du är den vackraste personen jag någonsin mött och då menar jag inte bara utseende såklart utan din personlighet. jag är sjukt tacksam att jag har en sån underbar pojkvän, ni brudar som inte har honom kan ju vara fett avis! tack för allt stöd och all visad kärlek
jag älskar dig Jimmie Mathias Björkman <3