jag älskar mina vänner!


kom och tänka på en sak nyss, jag brukar alltid skriva om hur mkt jag älskar min pojkvän och så på bloggen! men jag har nog glömt den viktigaste delen i mitt liv, de personer som har stöttat mig mer än någon annan människa på jorden. personer jag vet att jag kan vända mig till när jag vill. personer som jag har svikit men de har förlåtit. personer som jag vet att jag får gråta ut i deras famn. personer som jag älskar!
självklart är det skillnad på att älska sina föräldrar och syskson, sina vänner och sin pojkvän. de finns liksom olika kind of love, ah ni fattar vad jag menar hoppas jag.

så jag tänkte iaf skriva att alla ni vänner som har stöttat mig genom alla dessa år, vissa bara ett eller två. ni vet att ni alltid kan få lika mkt tillbaka eller mer bara ni slår en pling eller så. jag är redo att offra lika mkt som ni offrat för mig, lika mkt skratt och minnen kommer jag inte få med någon annan än er! ni vänner är något jag aldrig glömmer fast jag kanske inte hör av mig ofta, fats jag kanske inte träffar er heller ofta så ska ni veta att jag tänker på er varje dag. jag är lycklig att jag har er. ibland känns de pinsamt att lyfta på luren om man inte snackat med någon på jätte länge och då känns de fel att bara ringa när man mår dåligt. men jag vet att jag inte hinner med så mkt för er. men jag ska försöka ändra på mig. jag vet att jag snackar om enormt mkt förändring i mitt liv just nu. men som jag har de nu vill jag inte ha de.

jag har satt upp planer för mig själv och de ska hända med eller utan någons hjälp.
*flytta hem ifrån senast slutet av oktober 2010.
*ha mer tid för vänner från och med nu
*låta honom göra lite mer och sluta vara övergullig och över snäll hela tiden bara för att jag är så sjukt kär
*åka utomlands med massa vänner
*få fast jobb någonstans
m.m.

så jag tänkte bara be om ursäkt för att jag egentligen varit så dålig vän och bara ängnat all min tid åt min pojkvän, jobb och skola och pojkvännen igen. men nu är de lov och jag ska fan i mig ut och prata så mkt som de går med er och jag ska bara umgås med er och komma er nära igen!

chic´s before dick´s och de ska jag fan i mig börja följa, för killar kommer killar går men vänner består!
fast jag ifs inte vill att min kille går men man vet inte hur ödet leder oss, men än så länge kan jag bara önska mig hur jag vill ha det liksom.

lägger upp lite bilder på de vänner jag saknar och är glad över att jag har! och ni andra som stöttat mig vet vilka ni är! många av er är sjukt saknade ska ni veta!


Amanda Björnhager


Martina Cierzniak


Tommie Johansson




Veronika Klopotowski


Max Pisano


Nathalie Dahlberg


Stephanie Radionova


Anton Nyström


Angelina Littholt


Amanda Ericksson


Sara Olsson


Natalia Prochownik


Martin Verona Åström



jag uppskattar det verkligen att ni finns, jag ska bättra mig, förlåt!


Trackback