mår ännu sämre idag


hejsan hejsan,
idag mår jag sämre än igår kväll. behöver rensa mitt huvud.... ska åka hem till pappa idag, skulle egentilgen jobba och sova hos mamma en natt till, men jag känner inte för de. känner inte för att vara i stan bland alla människor. vill vara för mig själv. haha pappa var fett söt idag, smsade honom att jag hoppar över jobbet och skit och han skrev att han längtar och väntar tills jag kommer hem... hahah är glad att jag och pappa är överrens nu.
har inte lust att prata med någon, vara runt någon eller nått. känner för att vara hemma hela helgen, ta hand om mig själv. kanske dra över någon av mina tjejer till pappa och bara ha en chill kväll, bada jacuzzi, äta godis och chips och prata. något som jag verkligen behöver är prata och få komma bort från allt ett tag. vill även träffa min vän max och anton. känner att jag måste få längta in till stan lite. längta efter nära och kära.


nu måste jag jobba på, kan säga på en gång att jag inte alls kommer uppdatera mkt eftersom jag som sagt vill komma bort från allt just nu!

vill ni mig något har ni mitt nummer, ring!

/ Anja Dymkowska



Kommentarer
Veronika

SV : haha jo du hade rätt.. men ska boka om nu, hoppas alla biljetter inte är slutsålda nu ! haha



ps, co sie slonko stalo? zadzwon do mnie kiedy bedziesz miala czas :)



buzzzzzzzka

2010-02-11 12:04:46
URL: http://klopotowski.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback