hot!


det är så sjukt varmt här i polen, jag har en konstant huvudvärk och jag känner mig helt uppsvullen och jag ser det ifs också mina fötter och händer är som ballonger. just nu är det 30 grader och under dagen idag var det 39 i skuggan. alla tror nu ba oooh vad bruna de kommer vara men man orkar inte ligga i solen mer än 10 min. man håller helt serriöst på att smälta om man inte har en pool på tomten vilket vi inte har längre.

imorse gick vi upp halv 8. jimmie skulle tattuera sig tidig morgon, så för mig var det bara att acceptera tiden de hade eftersom de inte hade någon annan kvar. efter de drog vi och käkade i en galleria och sen drog vi hem. efter de var det dags att röra sig till frissan och nu sitter jag här med håret till axlarna och ljusbruna slingor och bloggar ;)
vart också en snabbfika med faster och några tjejkompisar och självklart älsklingen på titicaca!


img ska vi röra oss hem, någon som har lust att ses?
hör av er



Kommentarer
Anonym

nja, ingen kmr tänka " oh shit vad bruna dom är ", för det är lika varmt här i sverige. så tro inget

2010-07-13 12:19:22
jimmie

men din äggskalle, det har vart 39 en dag, sen har det vart över 40 alla andra dagar i skuggan, samt att klimatet är annorlunda, ju närmare ekvatorn du kommer ( om du vet vad ekvatorn är?! ) desto närmre är solen och ozonlagret tunnare, så skulle vi pressat som alla småfjortisar gör nu under sommare i sverige så hade vi varit negers.

2010-07-14 15:15:24

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback