bilder från stadshuset


 

 

 

 



landet


ja som ni vet drog jag och baby boo upp till arbro i hälsningland där jimmie och hans familj har landställe. sjukt kul var det, skönt att komma bort från alla och bara få chilla i solen och så. på dagarna åkte vi fyrhjuling, var på standen, ute och fiskade, åkte till en stad som heter bollnäs typ 3 mil från landet och åt och så. ah vi hade dety mysigt helt enkelt.

igår var vi i kristineberg med massa, både jag och jimmie hade saknat alla våra vänner så det första vi gjorde efter att vi packat upp och käkat middag var att umgås med vännerna :D

idag har jag inte gjort så mkt, tvättat sen 10, lagade middag hemma hos mamma och sen drog jag hit till mig och jimmie och bakade bullar.

juste, skulle hälsa från jimmie att han tyckte de var super goda och att han älskar sin nya skärm. (nä nä de har jag  inte märkt, korven har ju typ suttit vid datan från 6 tills nu :( )


(bilder fårn landet kommer så fort som möjligt, har tyvärr ingen kamera sladd här)

nu blir de ett till glas vitt, cigg och sen en dusch innan sängen. hörs mer img


/Anja Dymkowska


äntligen dator hemma


så där ja efeter typ 3 veckors blogg pause är jag igång igen. jag och jimmie fixade datan idag hemma hos oss. älsklingen köpte även en ny skärm och så. as najs nu med dator. nu ska jag ut på balkongen och ta en cigg och ett glas vitt medan jimmie duschar. skriver lite mer sen om landet och så :)


love



dålig update!!


jag är trots allt utan dator fortfarande och de kommer jag vara i 6 dagar till. under den här tiden jag inte bloggat har det varit mkt fest, skol avslutning, mandy 18 år, inflyttning hos jimmie, städning hemma. fixa och trixa hit och dit. och nu är vi här, är på väg mot stan nu. ska fixa och packa för imorgon drar jag och jimmie till hälsingland til hans landställe i 6 dagar, en vecka hemma och sen polen en vecka. as myyyys! ska försöka jobba så mkt som möjligt nu också! 

 

 



heeeeeeeeej


är hemma hos jimmie nu och ska käka middag sen ska jag hem en snabbis för att städa lite, annars blir mami arg :S är ganksa nöjd över mitt hår faktiskt fast det skulle kunna vara lite ljusare. verras vart as snyggt typ chokladbrunt :D

ikväll ska vi dra till kristineberg och kröka lite, sen blir det nog övernattning hos baby booooooooo


see ya


färgning nu


nu sk ajag färga mitt hår, kommer bli utväxten först och sen slingor. ska öven färga verras hår, sen är det matte prov för min del, middag hos mamma och pappa 2 och sen utgång med jímmie.


sköt om er



langa efternamn?


rubriken har ingenting med inlägget att göra men när verra kommer läsa det här kommer hon dö av garv. jag behöver det där efternamnet, det där jävla fucking efternamnet!

lite snabb update om igår. på morgonen var jag i skolan som ni redan vet försov jag mej såklart för jag hade somnat efter fem. efter det åkte jag med hanny banany till stan och köpte en fin klänning som jag ska ha på mig imoron. och mötte upp marre. sen vart det även en snabblunch med anjos och marre då hanny hade dragit hem. vart några vinglas med marris, ett snabbt möte med ebba, z och kristian. brudarna skulle dra och rida, kristian skulle hem och laga mat. och jag drog till abrahamsberg för att möta my love. vi drog hem till älsklingen och mej, kollade lite på tv, tog en dusch tillsammans, åt middag och bara njöt av varandras sällskap :) idag har jag städat hela morgonen, tvättat alla fönster i lägenheten hos mamma, dom var ju sjukt skitiga efter renoveringen. städade hela köket och dammsög där, tog ut allt ur skåpen och tvättade dom. städade inne på mitt rum och på toaletten. efter det kom jimmie förbi ett tag, vart en snabblunch med älsklingen hemma och sedan återgick jag till mitt arbete. vart tyvärr lite tjaffs mellan mig & jimmie idag (förlåt för att jag inte respekterar din åsikt och förlåt för det jag sa). drog sen och mötte verris och hade en väldigt rolig arbetsdag idag. självklart tjänade jag mest, fick 560 spänn på tre timmar. i need that name

/Anja Dymkowska


FUUUUUUUUUCK


aja duktig som jag är somnade jag efter 5 gick upp 8 då jag hade tänkt mig ta sista snabb bussen kl 08.45 aldrig i livet att jag hinner. men jag ska få skjuts till tåget får väl ta mig till skolan så ist


peace and love
(nu ska jag till mamma och där har jag ingen dator ännu vad jag vet, men jag ska uppdatea så mkt jag kan)


längtar till polski



good night


nu är det dags för mig att sussa, fick tyvärr inga bilder av min pappas kompis idag men ska be honom mejla några.
mina naglar är nu fixade och jag har städat hela mitt rum också. nu är det dags att sova. börjar skolan 10 img

love



nails


nu ska jag fixa nya naglar, har precis tvättat håret och städat efter maten. lägger upp lite bilder jag tog på tomten innan middagen.








middag


nu är det dags för middag, blir lite kött och potatis sallad, kom hem från dalarö precis. ska försöka dra hit marre för en tjej kväll och sen ska jag ringa min pappas kompis bartek så han skickar bilder från idag till mej :)

hare
puss
/Anja Dymkowska



DALARÖ


hellu, idag fick jag verkligen sova ut. vaknade kl 11. as najs :) har tagit en dusch precis och ska ner och fixa frulle sen ska vi röra oss hela familjen plus några vänner till dalarö och gå runt där lite. det är så sjukt fint väder så nu måste vi passa på att vara ute känner jag.

jag hör av mig senare när jag kommer hem. idag ska jag även fixa mina naglar
(kameran är med)

love



time to sleep


god natt älsklingar. ska be amanda ringa mig nu, vi har myyyyyycket att prata om!



tids fördriv


sitter och spelar worms armageddon... as tråkigt och spela det mot en jävla fejk person, suger verkligen dase. men jag försöker hitta ett tidsfördriv tills maxi eller simon hör av sig när de är på väg hem. kanske blir en filmi kväll :)

usch, är trött på allt. och du, du vet vem du är. jag finns här för dig, första gången jag har sett så här försört och fast jag känner mig bortglömd och lite små lurad av dig så finns jag här för dig. jag kan inte svika min vänner!



gaaaaaaaaaaaaah


usch vad jag är party sugen, skulle inte banga på krogen nu alltså. fan kunde ha dragit med marre och co. men så vart det ej. men den här veckan kommer vara tuff! utgång på onsdag antar jag, torsdag och fredag. oj oj oj den  här veckan kör jag hårt :D





kärlek


jag älskar skor, jag älskar väskor, jag älskar kläder och det spelar ingen roll hur dålig ekonomi jag har jag hittar alltid pengar till minst en ny grej i månaden! MINST!

här kommer min nya baby.
den är lite beigare än vad den ser ut och vara på bilden


belle, 499

(under sommaren ska jag även köpa in en DKNY väska för ca 3000 och en JIMMY CHOO för ca 8000, marre och brudarna vet hur jimmy choo väskan kommer att skaffas :D )
längtar



pics



fixade lite inför grillen, lite dynor och kuddar


nathalie, philip och eyla (antons lillasyster)



korvisarna igen



nathalie


och sist men inte minst, anjiii :D:D


baby... I can stop it any time ;)




morsning


somnade hyfsat fort vid försök nummer 2 igår så det var ju skönt, varknade för typ 45 minuter sen och satte på datorn för att slänga iväg ett mejl till min lärare. passar på att skriva ett litet blogg inlägg också, idag är det super fint väder här i haninge så jag ska gå ner och fixa något att äta lägga min på verandan och sola, på kvällen ska vi grilla med familjen + vänner som vi inte vet om de kommer då en av de är på sjukan och håller på att föda typ.

som jag skrev igår, det kommer komma massa bilder från idag och jag ska även fota min nya väska, skorna blir lite svårare då de är hemma i bromma.

ha en bra dag så hörs vi senare
puss



sova?


dags för mig att försöka sova igen. är rök sugen, men har dock inga cigg kvar, rökte ett och ett halvt paket idag... hmmm icke bra, det är redan ljust ute och jag hör fåglarna kvittra... blä kommer inte kunna somna, men nu ska jag göra ett til försök annars får jag leta någon social jävel som vill prata med mig ett tag i tele :)

(imorgon ska det fottas!)

puss



inget bloggande= anji utan dator


hej hej,
jag vet att jag har varit sjuuukt dålig på att skriva men jag har varit sjuk, inte haft tillgång till dator hemma hos mamma, fullt upp med flytt, fullt upp med mitt förhållande, skola och vänner. men nu är jag back on track mina läsare... ska iaf blogga tills på måndag.

lite kort fattat vad som hänt den senaste tiden.
 
tisdag- skola för mig ett tag, fick MVG i engelska, sedan ett tag med jimmie, jobb med verra, krök med några
onsdag- vart inte så mkt skola för mig pga depression typ, vasa parken med mi, natalie och sara, fixade min mammas cykel, sushi på balkongen och krök där, överrasknings middag med min man på M/S Gerda (en båt vid norr mälarstrand, sova hemma hos jimmie och mig för första gången
torsdag- inge plugg, frulle med baby, stan med marre, ny väska inköpt + skor, cider och vin på medis torget, mötte upp johanna, middag med mamma sen sleeeep
fredag- no school, klippte mig lite, solade, träffade natha och johanna på stan, mötte upp jimmie, lagade super god middag till oss(fläskfilé med ungstekt potatis muuums), spelade lite xbox, dro hem till pappa

 

och here i am, sitter framför datan hos min pappa nu i haninge och kan inte somna :(


/Anja Dymkowska