ny design


idag kommer de en ny design eller iaf header för min del.
igår var jag på jobbet, 985 kr i lön :) as najs ju, så nu kommer ja ha råd att köpa födelsedags present till Jimmie, klippa mig och färga mitt hår i polen, fixa naglarna men även shoppa!

sitter nu hemma hos min älskling och chillar
vi hörs senare

/Anja


jobb jobb jobb


nu drar jag till odenplan för att möta upp min vän tommmmieeeee för att jobba. vi ska sätta oss i alvik och chilla där ett tag, äta någon glass,röka lite sen jobba sten hårt!

hörs ikvl, kameran är självklart med!

Ps. tack Olivia, den där kommentaren värmde! :)



svar på kommentar till ... från Spånga


.. om svar på kommentar:
Nej är inte riktigt nöjd med svaret. Jag vet till 100% att du har sagt att du har haft sex med han. Men att du bara nämnt det för nån/några för att det inte ska komma ut till folk. Antar att du inte vågar erkänna det för att Jimmie inte vet om det och det accepterar jag. Men tycker ändå att du ska våga berätta, eftersom han var otrogen ett antal gånger förut

svar:
jag har inte en blekaste vem du är, och jag bryr mig inte heller eftersom om du skulle vara en nära person till mgi skulle du veta att detta inte stämmer. kanske inte bör skriva detta öppet, men Saman förlorade sin oskuld med
*****a typ slutet av september mitten av oktober. något sånt. jo tack jag vet vad min pojkvän gjort mot mig och han vet lika bra vad jag gjort mot honom och detta angår absolut inte någon annan än oss själva. har inget jag behöver berätta...

/Anja Dymkowska
30 Mars, 15:44


shopping


som jag skrev igår var jag och Amanda på stan och shoppade innan vi drog till orten för att hälsa på Saman. köpte en as skön och fin klänning på bikbok. kanske inte så speciell men fin till sommaren med massa fina smycken till :)



300 kr

/Anja



tisdag


hejsan...
sitter nu i datasalen med Helena och Jenna, ska snart skriva prov. är lite små irri idag tror jag är ganska övertrött bara. efter skolan ska jag dra och käka sen kanske stan eller typ försöka dra upp amanda från sängen som självklart sover när vi har prov!

aja nu måste jag tagga
vi hörs
/Anja



svar på kommentar



.. om bloggtorka!:
Tycker Jimmie att det är lugnt att du umgås med Saman eftersom ni hade sex under erat "uppehåll"?!


svar: ja han tycker det är okey att jag umgås med en bra vän till mig. och nej jag och saman har inte haft sex, de ända som hände mellan oss i sommras var ett fyllestrul, that´s it . tror du blandat ihop mig med min bästa vän amanda.

hoppas du vart nöjd med svaret!
29 Mars, 23:03


dagens outfit




skor: HUNTER
jeans: Gina Tricot
jacka: H&M
tröja: Gina Tricot
kaninpäls: NYC
väska: H&M
örhängen: Glitter

/Anja Dymkowska



bloggtorka!


tju people, idag var de jättttte mys i skolan! hehe
var i hässelbygymnasium idag och hälsade på min käre vän Saman med Amanda. hahah han vart jätte förvånad att vi kom dit. as kul var de, vart lite tjafs med omogna människor i 1:an men ja vi vet ju hur alla 93:or är, särskilt de som dras till min pojkvän ;)

efter de drog jag till Alvik och mötte upp Tommie, Jenna, Moa och hennes kompis, de var dags att börja jobba. vart 585 kr i lön :D efter de donken, möta upp Jimmie och åka hem. så nu sitter älsklingen i vadagsrummet och kollar på TV medan jag passar på att blogga lite.

lägger upp lite bilder från fikan igår och från min och mandys trip :)
enjoy









bilder från orten :)



blyg kille? :P


Saman och jag vi är goda vänner fast än mkt olika! ;)




förvånad uggla? :D

/Anja Dymkowska



mandy den underbara gästbloggar


tjena mellan bena gosungar, anjas älskling amanda här. anja sitter just nu på toan & kissar så passar på att kela lite med hennes blogg så länge..
idag har jag & anja haft en supermysig dag hos henne, städat o tvättat o skit. sen så har vi käkat nachos och glass & nu har anja tvättat ansiktet och så ska vi snart springa iväg och fika med tommie, broheden och saman på kofi.

nu har anja kissat klart så måste kilaa
hörs någon gång



PUSS & KEL
/mandyyy



nelly.com


Nu är det så att jag är med i en tävling som finns på Nelly.com.
man designar sin egna bikini och kan vinna en resa, bikinin och att den kommer säljas på hemsidan.
så rösta gärna och designa era egna! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

/Anja Dymkowska



glass,grädde,banan,chockladsås


rubriken fick bli min frulle idag, hahah igår åt jag inte ens 1 hel kula. var så jävla mätt efter jimmies nachos som han fixade. så nu har jag fixat mig en mumsig frulle efter att jag satt på  4 maskiner. klara om 15 och då ska jag springa ner och slänga in de i trokrummet och troktummlaren. men nu är frågan hur fan jag ska stryka när mamma slängt strykgärnet eftersom de läckte vatten ur de :S

haha hoppas vi har låne strykgärn i tvättisen!

/Anja Dymkowska



sommartid


hoppas inte många andra gör de misstaget som jag gjorde imorse... jag vred klockan en h tillbaka så Jimmie kom en h sent till jobbet :( uppsi! hahah jätte förvirrad tjej. tycker de är fett synd om Jimmie jobbar i 10 h idag. skulle fan inte pallat, men jag har ifs massa saker att göra inför Polen resan så jag har ändå inte tid att vara med honom tyvärr. nus ka jag kila ner till tvättstugan, har 4 maskiner att sätta på, låta de torka och massa saker att stryka! :(om typ 2 hkommer amanda hit så jag ska utnyttja henne och passa på med lite hjälp hemma :D

dags att springa ner nu så jag inte missar min tid!
love

/Anja



god natt


nu har jag och älsklingen varit på ICA och handlat massa gott, vi gjorde en var sin nacho deluxe tallrik hemma. hihih efter de vart de en ben and jerry till Jimmie och banana split by anji till mig själv.

nu ska jag och älsklingen sätta på någon mysig film, ta ett var sitt glas vin och mysa med massa tända ljus.

god natt korvar!

bilder på mig och jimmie tagna idag


Jimmie i mina mjukis! :D


puss


puss


min sötnos :)


aaahh

/Anja Dymkowska



hemma hos mig :)


fan vad jag åker runt hela tiden känns de som. först till Aba hem till Jimmie, sen stan, sen hem till mig.. haha ja ja nu har jag och älsklingen kommit hem till mig iaf, ligger inne på mitt rum och kollar på fotboll. han köpte massa fina saker idag på stan, en lila kofta från H&M, as snygg väska och skjal från H&M också.
efter de var de lunch på taco bar i kungshallarna.

hörs sen
love anja




jag älskar dig!


 

jag älskar dig Jimmie!



hemma hos Jimmie


hejsan korvar nu är jag hemma hos min älskling.
han ligger i badet och självklart sitter jag med Ida som är sjukt söt. hahah tjatar hela tiden om att jag ska leka med henne och så :D hahah gullunge som gillar mig så mkt. här om dagen sa Jimmies mamma ba-är du lite kär i Anja Ida? och då sa Ida- ja lite :D hahahha så himla söt.

här kommer en bild på lilla Ida! :)

/Anja Dymkowska


resultatet!


FÖRE





EFTER:





/Anja Dymkowska



lördag


sorry för att jag inte uppdatereade igår efter bion, men mitt internet la av igår kväll så det fanns ingen chans att slänga iväg ett inlägg. men iaf, filmen vi såg igår heter shutter island, as bra film, lite läskig i början men spännande. man blir lite psykad i huvudet efter den, särskilt i slutet. jag kände mig typ helt hjärntvättad ovh visste inte vad jag skulle tro på. men jag rekomenderar filmen starkt! :)

vaknade idag runt 11. älsklingen drog fårn mig halv 9 då han började jobbet 9.:( men han ska sussa hos mig idag också så de ska bli mys :D iaf, efter att jag vaknat vart det ett långt bad, har även dammat av och dammsugit mitt rum. städat i min garderob och slängt all tvätt i tvättkorgen, bokat tvättstuga tills img. förberätt lite kläder jag ska ha till Polen(åker ju på tosdag) och även tvätt de som var handtvätt.

hittade ett par jeans i min garderob som jag köpte i spanien från Nolita när jag gick i 9:an.helt seriöst mina älsklings jeans. me tyvärr har hela brallan gått sönder på röven, satte mig nån gång på en bänk i någon park och de stack ut en spik där som jag inte kände när jag satte mig ner och eftersom de redan fanns små hål i brallorna när jag köpte de åkte spiken in och krokade fast sig där. så när jag reste mig upp drog jag upp helt seriöst ett hål på 25 cm... :(
men nu hade jag tänkt mig att göra om de till shorts iaf. kan bli ganska snyggt. lägger upp bilder på de om ett tag!

kyss



bio dags


nu drar jag och älsklingen på bio! hare



middag


nu är det dags för middag för min del, Jimmie kommer vilken sekund som helst. äntligen ska jag få vara med min älskling. idag blir de oxfilé med potatisgratäg och någon god sås till middag. ah som sagt nu kom Jimmie och det är middag om 5. så nu ska jag inte vara osocial och sitta och blogga men ett inlägg på kvällen ska jag slänga iväg.

love
Anjiii

:D



svar på kommentar till Tommie





nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!nej jag ska på bio med Jimmie!

got it? :D



jag är fett duktig


känner mig verkligen super duktig just nu har redan skrivit nästan en halv A4 och arbetet ska vara på typ 1-2 sidor. wow! :D hahaha sitter och blir halvt plågad just nu av Tommie som verkligen försöker få ut mig ikväll! men jag ska ju gå på bio med min älskling och se shutter island. tydligen ska det vara en skräck film men de står action,thriller...  men vi får se, skriver som vanligt min åsikt om filmen efter! nu ska jag skriva vidare på arbetet

lite bilder tagna för en minut sen! :D kul man kan ha de! det märks verkligen hur tråkig jag tycker engelskan är!








/Anja Dymkowska



dagens shopping


hejsan hejsan,
kom hem från stan precis. bytte om till mjukis och satte mig framför datan för att börja skriva på min analys. så jag tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg med dagens shopping. mer update under pluggandet när jag tar nån liten pause! vart en vit bh från H&M 129 kr i rätt storlek den här gången!

kyss

/A.DYMKOWSKA



dagens outfit


tog lite snabb bilder nu på vad jag har på mig idag.
har lite brådis till skolan just nu. men vi hörs senare från plugget eller efter skolan!


Jeans: Gina Tricot
Kavaj: MEXX
Linne: Thailnad
Klocka: Dolce & Gabbana

till de
Stövletter: Belle
Jacka: Moncler (glansig)
Väska: H&M
Solglasögon: Rayban



god morgon


vaknade för ungefär 1 h sen, har hunnit ta ett bad, bädda och fixa sängen, städat lite på mitt rum och klätt på mig, käkat frulle! idag har jag väldigt full proppat schema. skola till 4, möta upp folk efter 4. dra hem och skriva klart om aborterna.skriva mitt CV. duscha eftersom Jimmie kommer hit sen och då vill jag inte springa iväg och lägga mig i badet och låta honom tråka.laga mat. gå till H&M och byta storlek på min bh jag köpte här om dagen.

usch vill inte ens tänka på hur mkt grejer jag har att göra. ja ja nu ska jag sminka mig, här kommer 3 bilder från igår :)


glad Tommie som fick mat som belöning på bra jobb! :D


ledsen Tommie av någon anledning? :(


happy Anji

/Anja Dymkowska



553


idag fick jag en lön på 553 kr på 3 timmars arbete. as najs ju. ska lägga undan allt, gav mamma pengar till NYC så hon kunde köpa en iPhone till mig, resten av grejer från min shoppinglista får hon lägga ut för (a)
till middag vart de en mumsig pasta carbonara! helt serriöst jag e typ mäster kocken number 1.
efter jobbet slutade min kväll självklart med en mellan pommes med garlic dipp och en mellan cola light, muuums! hahah där satt jag och Tommie och tjockade oss medan vi väntade på att Jimmie skulle sluta. sen vart de en rush till Aba för att make some buissnes. sen vart de en rush hem efter lite kyssar och kramisar jag fått av min älskling.

nu sitter jag och smsar lite med Valérie, fick ett helt oväntat sms av henne!
men det är ju självklart kul att folk kommer på att man finns lite då och då iaf och slänger iväg ett sms! :)

godnatt på er!
BILDER FRÅN IDAG KOMMER UPP IMG BITTI
/Anja Dymkowska



damp


aja hade precis skrivit ett jätte långt inlägg men allt raderades. damp!!!!!!!!
vaknade klockan 7 i morse.. är ganska trött kan ni tänka er. är van att gå upp typ halv 10- 10. satte mig upp i sängen och fick den där gå-och-lägg-dig känlsan. men nä det kunde jag inte eftersom jag hade en examinerande lektion idag på idrotten... :(
 aja sitter nu på samhällen iaf, sen är det lunch och matte prov. efter de ska jag möta upp Tomie i brommaplan, käka as god curry pasta med kräftskärtar made by anji och sen jobb...

puss och kram
/Anja Dymkowska



good night


har precis smällt i mig en liten skål sallad med ett hårdkokt ägg och några kräftskärtar, satt och snackade med med bubin på MSN, självklart vart jag hungrig! men men, img är de skola och jobb som gäller! har 3 examinerande uppgifter img, engelska tal om illegal abortion, leda fysisk aktivitet i 20 min på idrotten samt matte prov på Geometri kapitlet.

mkt att göra img, men jag känner mig väl förberädd.
dags att sussa så jag kommer upp till bromma hallarna 08.30

sov så gott
/Anja



shopping idag igen (a)


mötte upp brudarna i slussen, marre fick sin present som hon skulle öppna senare under middagen, men självklart öppnade hon den bara hon satte sig på bussen! hahha sötis!
jag natha anjos och verra drog till stan för att brudarna skulle köpa en present till marre och jag en ny bh, men självklart tog jag fel storlek, stog med en 70 D och en 75 D i handen och eftersom jag var inne med brudarna på H&M så snackade vi och jag vart helt förvirrad så jag tog fel bh och slångde kvittot. aja får byta storleken på den img eller i helgen. de vart iaf en knallrosa men lite fint spets på. matchar mina nya trosor jag köpte här om dagen från gina! eller ah ett par av de! efter att jag varit med brudarna var jag med jimmie ett tag och sedan bio med mandy, vi såg i love you philip morris. lite rolig film men helt fuckad! :D

nu sitter jag och snackar med tommie på msn, eller rättare ebuddy för mig, har ju mammas chefs dator och jag fick inte ladda ner något skit så jag får nöja mig med ebuddy :)


/Anja Dymkowska



god morgon


god morgon på er läsare,
i natt har jag inte alls mått bra, somnade efter klockan 5 och gick upp runt 10. ska möta marre runt två så jag kan få mina glasögon som hon lånade i helgen, är ju fan "halvblind" utan de :S
just nu sitter jag framför datan och har precis tagit ett bad, strax ska jag smälla i mig lite flingor och vänta på Verra.


see you



ingen god natt


kommer nog bli väldigt lite sömn för mig i natt, inte bara för att jag höll på att förlora någon jag älskar över allt annat frivilligt av någon konstig anledning men även massa tjafs och skit hemma, eller ah i helvettet skulle jag kalla det. ingen i vårt hem har respekt för någon, kränkningar, skrik och tjafs är en vardag. kanske lite dåligt av mig att sitta o skriva skit om min egna "familj", morsan, syrran (Matilda) och hennes farsa öppet på min blogg. men ifs så visar jag er bara min verklighet och min vardag, precis de jag skriver om i min blogg. min vardag!

satte mig precis vid datan, fick tyvärr inget svar från min pojkvän som jag har bombat sönder :S
men jag möter honom i Aba kl 07.45 innan hans jobb. måste bara få känna närhet och kärlek av någon.
så mamma drar till USA img och pappa till Polen på torsdag. då är man kvar i Sverige helt själv....aja lugn och ro på sätt och vis iaf.
men nu ska jag klicka in på hemnet och kolla på lägenheter, dags att flyga ut ur boet känner jag!

/Anja



GODNATT KORVAR!


DAGS FÖR MIG ATT SOVA!
SOV SÅ GOTT OCH DRÖM SÖTT!



måndagens outfit


är lite dålig på att ladda upp bilder på min blogg, tog massa bilder igår men jag la aldrig in de kom jag på, så här kommer måndagens outfit! blir ett till inlägg med lite ego bilder från idag!


jeans: Gina Tricot
polotröja: Zara
kofta: Gina Tricot
klocka: Dolce & Gabanna
örhängen: Glitter
nagellack på tårna: Viva la diva




måndagens face look

/Anja Dymkowska



dagens shopping


idag var jag på stan en snabbis med Jimmie efter skolan. var tvungen att köpa en ny bh eftersom alla mina har blivit för små. lite små jobbigt att behöva byta ut alla men jag gillar de ändå (a) stora boobs är najs!! :D

köpte även en present till Marre och ett kort. ska ju till henne imorgon på middag, men innan de blir de en fika med min älskling Jimmie!

/Anja Dymkowska



förlåt...


brukar egentligen inte skriva så jätte mkt om mitt privat liv men nu måste jag skriva av mig!

Jimmie,
jag ber verkligen hemskt mkt om ursäkt för allt jag gjort och sagt idag, nu vet jag verkligen hur de känns efter man begått ett misstag. skulle jag kunna spola tillbaka tiden bara 1 minut efter de du sa till mig och inte flippa sönder som jag gjorde skulle allt vara bra. kanske ta det som ett skämt eller liksom som du menade de, love helt enkelt! inte koppla det till saker som hände förr, inte få ryck som jag fick, inte ha någon kvar vid min sida!

tack för att du förlät mig, och jag vill bara säga att jag är jätte ledsen älskling över de som har hänt, jag vet inte vad det var som slog mig. jag klarar mig inte utan dig vid min sida och jag vill inget annat än att vara tillsammans med dig så länge det går!
förlåt igen Jimmie, och tveka aldrig på mina känslor, för jag kan säga stolt och öppet inför alla att jag älskar dig och är förlovad med världens bästa kille!

/Anja Dymkowska



GRATTIS ÄLSKLING!


IDAG FYLLER YTTERLIGARE EN AV MINA NÄRMASTE 18!
GRATTIS VÄRLDENS FINASTE! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG IDAG OCH MIDDDAG OCH FIRANDE IMG!
GRATTIS ÄLSKADE MARRE!



Tisdag!


hejsan korvar,
är lite seg på uppdatering i know, men jag har verkligen as mkt att göra nu för tiden. igår jobbade jag och fick 800 kr i lön. as najs :)
idag har jag även varit i skolan, hade brandövning.. hahah min lärare vart as rädd haha... och självklart satt man i klassrummet och garvade ihjäl sig pga linn och klara som flippade och retade helena. hahah de där brudarna är as sköna :D

aja nu ska jag röra mig, vi hörs ikväll!

love
/Anjii


get freaky




nu ska jag jobba på engelskan!
see you!



fullproppat schema!


hej hej,
sittter nu i skolan och skickar massa mejl till mina lärare har verkligen as mkt att fixa nu. har typ inte tid för något alls, massa arbeten och jobb. är typ helt sönder stressad och helt över beroende av massa pengar. idag ska jag och jennifer jobba, tommie kunde typ inte :(
måste ge min mamma pengar för en iPhone hon ska köpa till mig i usa och ugg´s, sen kostar ju shoppingen i polen gaaaanska mkt pengar :/

segt, men men får väl ta mina spar pengar och börja samla på nytt efter lovet.


dags att dra på lektion
/Anja



skillnaden på kärlek från två föräldrar


att skillnaden på kärlek från ens föräldrar kan vara så stor är skrämmande. vill iaf tacka dig pappa att du gör allt för mig fast jag ofta beter mig som ett svin och pissar verkligen på det du gör och säger.

jag ska inte resa bort längre tack vare min pappa, är hemma tills torsdag nästa vecka och kommer hem på onsdag. så en positiv grej är massa shopping(skor och klänningar, yes please) ny färgat och fixat hår, samma sak med naglar och ansiktsbehandlingar. träffa brorsan och hans brud och mina vänner och resten av släkten!

ja ja....
nu ska jag sova, vi hörs korvisar, img ska jag jobba direkt efter skolan så förvänta er inte så himla mkt uppdatering

godnattens



hej då sverige


drar till fitt hor polen i 12 dagar! hatar de här!!!!!!!! vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

är så jävla förbannad att jag skulle kunna slå sönder något just nu!



inte vecker dagen efter!


hejsan kompisar,
igår var jag ute på krogen med Amanda Ericksson och Jimmie, sen hakade självklart massa människor på som Carro,Simon och några, skulle egentligen dra med massa människor till The Bridge och fira Fredrik som fyllde 20 inte så länge sen men han spårade ut ganska mkt så de vart kaos som fan. men min kväll var jävligt lyckad iaf... förutom att mitt och jimmies kort är helt tömda! synd.. men tur att  man jobbar img så man får ihop lite pengar iaf. måste även köpa en present till marre eftersom hon fyller ju 18 den 23 och ska ha middag hemma hos sig dagen efter och sen är de krogen som gäller, så nu är det fan i mig dags att få en stor fet jävla lön! :)

see you bitches
/Anja



Pasta!


tjuu, har precis ätit middag och städat undan efter den i köket. vart pasta med kyckligfilé och soltorkade tomater, känner att jag bör verkligen bo i Italien, jag älskar ju maten där! frossade som fan där i somras!

just nu känner jag att jag måste hitta någon fest tills ikväll, tänker fan inte spendera ytterligare en kväll hemma när jag har 1,5 l vin att bli av med!
så ikväll ska det röjas!



lördag


hellu.
igår hade jag mys kväll med älsklingen, sjukt mys!
idag gick vi upp runt tio, drog oss till stan runt 11 och kollade på lite kläder. älskling fick med sig en jätte snygg skjorta från H&M och själv köpte jag 3 par trosor på gina för 149. as najs pris! nu är jag hemma hos jimmie och chilla här ett tag, efter de ska jag dra mig mot kristineberg och möta helena i min klass. sen blir de rullning hem och fixination för ikväll. just nu är jag inte alls sugen på att dra ut, är på lite halvt dåligt humör men de kommer säkert ändras....

/Anjii


min livs glädje, min styrka, min Jimmie!



världens bästa älskling! älskar dig så enormt mkt, tack för allt,min bästa vän, min andra halva, min soulmate, min solstråle mitt allt! vi för evigt!



idag mår jag bättre!


idag mår jag bättre både fysiskt och psykiskt, känns underbart faktiskt! självklart var man i skolan idag! är så jävla duktig tycker jag som inte skolkar lika mkt som förr. har verkligen gått på varje lektion den här veckan och ifs alla andra ganska mkt men nu känner jag att jag orkar och vill! efter skolan träffade jag min kära fästman och drog till ICA och hämtade ut mina H&M kläder(någon som blir lite avis som vet att jag fick de ganska billigt ;) ) hahahha
sen drog vi till fiket brevid mig köpte hem italiensk glass och myste och mumsade på de.

när jimmie drog till jobbet har jag varit och shoppat, vart ett par tygskor till mig och nya vår skor till min man.
at the moment gör jag pesto pasta med kycklingfilé! muuums!

hörs


love



...


kommer inte blogga på ett tag fram över. känner ingen lust att blogga och jag har inget speciellt att skriva om heller. mår bättre fysiskt men psykisgt går de mer mer mer ner för mig...

skriver när jag känner att jag mår bättre och har lust, förvänta er inte många inlägg!


ge mig mat!


fy fan vad jag är hungrig, men men, ska man nå sin målvikt så ska man gå på bajs äppel dieten och gå ner 4 kg på 4 dagar!
och så ska man vara snygg på stranden i sommar så det är bara och köra dieten var annan månad i 4 dagar så klarar man de!


see ya


lkjbhgv


shuu,
idag mår jag bättre än igår iaf. har hållt mig till 2 äpplen hela dagen, en ipren, varm chocklad, c-vitamin & cigg. najsss...
är ganska seg i huvudet just nu... trött och sliten i kroppen tror jag.

aja är inte på humör för att skriva, tänkte bara säga att jag lever!


POLISANMÄLAN NÄSTA!


från och med nu kommer jag fixa att alla som ska kommentera någonting på min blogg ska skriva in sin mejl. så nu är det dags att börja stå för sina kommentarer! nästa gång jag får en kränkande eller taskig kommentar om min familj, mig själv, mitt utseende eller mitt förhållande och mina nära personer kommer jag att polisanmäla det.för det är fan inte okey att vissa av er äckel ungar som inte vågar stå för sin kommentar trycker ner andra, vad får ni ut av de? tror ni att mina föräldrar blir ledsna när ni skriver att min pappa är byggarbetare och mamma städerska. nej, eftersom vi själva har städerskor hemma hos pappa, ja pappa äger en byggfirma och rullar in ganska så mkt pengar på de. och mamma är ekonomi ansvarig för hela skandinavien för ett flygbolag och även sale´s manager. så jag tycker ni kan hålla käften om allt dumt ni har och skriva och tänka på hur ni lever, på hur era förhållanden ser ut och hur ni själva ser ut!

tack för mig!



svar på kommentar till Linnéa


Linnéa  om Miss fatty!:
Vart är brillorna och jackan köpta? :) Grymt snygga.

den svarta jackan är köpt på denim for girls i gallerian & den vita köpte min mamma till Amanda den kommer från Holloway & brillorna är köpta på Gina Tricot.
17 Mars, 22:01

/Anja Dymkowska



svar på kommentar till Bubin/Tommie




juste jag glömde bort de, hahah du ska bara höra vad han gjorde idag på jobbet. han smällde i sig kycklig och ba fan va gott gud vad mätt ja är, och så ba fan jag får inte äta de här så han gick på toa och stoppade upp fingrarna i halsen! hahahaha

men va fan, aja jaga får väl synda själv, men idag när vi snackade om att äta chips och dipp var han på! haha

kjaaam



8 gröna äpplen, 2 burkar cola light & massa cigg


där har ni min nya diet. 2 GRÖNA äpplen till frulle, 2 till lunch, 1 mellan mål, 2 middag & 1 på kvällen, 2 burkar cola light under hela dagen och massa cigg. detta ska jag börja med img och hålla mig tills på söndag. sista dagen får man även äta en banan, man rensar bort all skit som sitter i magsäcken och tarmarna med den här dieten och man får självklart mycket mindre magsäck, precis vad jag är ute efter. på fredag kommer jag synda, då jag och jimmie ska ha mys kväll hemma hos mig med chips och dipp med det är därför jag kör i 4 dagar ist för 3 som man ska...
juste kom på att mina piller(therm line) kommer nästa vecka också så nu ska jag köra hårt som fan! beställde av min låtsas farbror som äger företaget OLIMP som gör massa olika träningspiller

min vikt idag: 62,2
min vikt på söndag:? hoppas på 59!

/Anja Dymkowska





polska läkemedel is the shit


godkväll alla läsare,
har precis tagit ett jätte varmt bad, smörjat in mig med tigerbalsam för att värma upp kroppen och svettas mkt i natt så jag får bort mitt jävla virus jag fångat upp. måste verkligen säga att polska piller är typ mirakel piller, mår tusen gånger bättre efter att mamma gav mig en dos av typ 5 piller och massa äckliga lösningar för halsen, men de e ju najs. vill ju inte vara sjuk till helgen.

idag vart de thaimat till middag, självklart hade jag extra mycket chili i min mat nför jag känner knappt någon smak och jag vill bränna bort bakterierna som jag har i halsen! ;)

hörs senare, dags att föna håret!


älskade ängel! :D



sjuk sjuk sjuk


tjuu bloggen vart inte så mkt uppdatering igår men jag mådde piss efter att jag kom hem så jag tog bara en snabb dusch och la mig i sängen på en gång. i morse vaknade jag med 41,1 graders feber, alvedon på en gång och sen en rush till skolan. har tyvärr inte möjlighet att missa något i skolan nu för vi har så jukt mkt innan lovet som är om 3 veckor så jag måste tyvärr gåå dit fast jag är sjuk. igår vart de e ganska najs lön 405 kr exakt.

nu ska jag hjälpa jimmie med hans tandblekning jag fixade åt honom, hörs senare om jag kommer ha ork! ;)
/anjaaa


ont i halsen och öronen


känner att jag håller på att bli riktigt sjuk, har ont i hela halsen och inne i öronen, har börjat kallsvettas också... but i have to go to work...
drog till stan istället för att sitta i alvik och plugga på spanskan. hade ju självklart inte boken med mig. har även glömt min kamera hos jimmie och min klocka... ska möta upp älsklingen en snabbis efter jobbet, ta en cigg, ge honom hans väst hämta mina grejer och röra mig hem för att plugga glosor. nu ska jag ta en liten tupplur och halv 5 ska jag röra mig mot jobbet.

tja så länge!
/Anja Dymkowska



fika


nu drar jag och älsklingen och fikar, sen ska jag sitta i 2 h i alvik på donken och plugga. hmmm ;(
efter de jobb med bubinjooooooo! var ett tag sen man såg den lilla pricken! :)


love!




Tisdag!


hejsan hejsan,
sitter hemma hos Jimmie och myzzzzer :)
vi har precis ätit lite, jag åt jätte goda mackor medan jimmie smällde i sig lite linfrön och vatten(bläää)
idag var det en ganska rolig dag i skolan, härligt väder ute också och en glad anjii, de e ju en bra dag. hoppas även på en bra lön idag så blir det en perfekt dag för mig!
här kommer lite bilder från skolan...

hörs ikväll

jag och Jenna


Mandy and ANjuii


smajjjl?


ganja man :D


brudar gillar brudar, eller?

/Anja


Godnattens


dags för mig att sussa, ska bara sätta på lite spolar i håret och sen sussa. är sugen på lite vågigt hår img!
hörs img från skolan och senare från min fästman ;)... jobbar img också så jag måste vara riktigt utvilad!

godnatt alla söta läsare!
vi hörs img



svar på kommentar till Carro


carrolicious om Miss fatty!:
fina jackor :D vart kommer dom ifrån? <3
15 Mars,

svar: min jacka är köpt på denim for girls i gallerian och Amandas är från Holloway, min madre köpte den åt henne ;)



hon är så jävla snygg! älskar hennes stil!







 
/Anja



Miss fatty!


hellu, har precis badat lill syrran, mandy sitter och gäspar och är fett trött, själv har ja blivit ganska pigg efter att jag solade! Pratade nyss med Jimmie. saknar honom redan fast vi var med varandra idag. ifs bara 2 h men ändå!!! :(

här kommer de bilder på min och mandys jacka!!


Mandy pandy


Anjiiiii :D


Hell yeah



solarium time


nu drar jag med Amanda och lillskiten till solariet och solar. de får sitta där utanför och vänta lite heheh(a) vart as taggad på att sola, tvättade håret precis också, bilr en dusch efter solariet istället!!

see ya don´t wanna be ya

love you guys(idag i skolan)



dagens outfit





Glasögon:
Chanel
Blus: Zara
Jacka: H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: Wedins
Armband: Tiffany & co. , Cubus
Klocka: DKNY
Ringar: Glitter, Guldfynd



"leker du photoshop maker?" " jaaaa :D"


precis ja, min mamma e lite halvt efter. men men, har precis kommit från stan med Mandy, vi ska sitta barnvakt idag :).. båda har skit snygga jackor och är nöjda! :D
efter skolan drog jag och älskling till kina muren och åt, muums med bananas och shushi säger jag bara, men jag skulle lätt kunna smälla i mig 10 bitar till (a)

lägger bilder på mig och mandy och våra jackor sen! hare


jag och älskling förra veckan :)



4 saker ni inte vet om Sebbepunani


* Sebbe kan trolla med mynt!
* Sebbe är jätte bra på Slime Soccer
* Sebbe har turkosa ögon
* Sebbe vet hur man haffar brudar! ;)


skulle radera inlägget men som sagt, jag gör de aldrig så texten får vara överstruken! läs om ni kan!
/Anjaaa



MÅNDAG- tidig vecka


usch vad segt det är med tidig vecka...
sitter nu med Sebbe, Amanda och Jenna i dataslen och jobbar på engelskan... eller ah jag sitter och bloggar, gör utvärderings ekäter till skolan och kollar på lite bloggar medan jag dricker yougurt. muuuums  :)
efter skolan ska jag möta Jimmie och dra hem till mig, vi ska självklart äta shushi som jag ska köpa med mig hem.efter de ska han till jobbet  och jag ska möt upp Mandy och vi ska köpa najsa skinn jackor!!
najs ytterligare 1500 kr som försvinner från kortet. känner att jag har fått ännu mer shopping fnatt, shoppar för mycket man jag tror detta beror på att våren kommer, jag har fått ganska bra lön och jag vill byta ut lite kläder i garderoben men även fylla på skiten! :)

hörs sen


/Anja Dymkowska



besöksrekord på bloggen


yeeeey ytterligare ett nytt rekord på bloggen,
sweet!
aja nu är det dags för mig att sussa!
ska nämligen upp kl 6 img tidig vecka... seeeeeeeeeeeeegt

godnatt alla läsare, vi hörs img! kommer med dagens outfit då också



ska man berätta om snedstegen för sin partner?


gick precis in på aftonbladet och läste runt lite hittade en ganksa bra fråga och artikel där.

ska man berätta om snedstegen för sin partner är då frågan.

och personligen tycker jag både jag och nej. skulle jag vara personen som gjort något skulle jag självklart svarat nej, eftersom man vill ju inte komma fram med sanningen, man vill inte förstöra man vill inte mista sin kärlek. men där emot tycker jag isf att man skulle kunna tänk på det tidigare innan de hände, att de är 50% chans att din partner lämnar dig och så. skulle jag vara personen som skulle blivit "bedragen" så skulle jag vela höra det från min partners mun, för sanningen kommer alltid fram. Förr eller senare får han eller hon höra det och då tycker jag att det låter bättre om ens kille/tjej som gjort de erkänner själv. Liksom de framställer lite så att den ångrat sig och vill bara vara 100% ärlig och försöka lösa de.

vad tycker ni om detta? skulle ni sagt det till er partner, tycker ni att man borde säga?
kommentera!

på aftonbladet stod de att i nästan hälften av alla långa förhållanden förekommer otroheter. liksom vrf vara de? jag fattar inte hur folk som gör de tänker. liksom alla gör ett medvetet val och man kan inte skylla ifrån sig på dåligt sexliv, då ska man prata med sin partner. man kan inte skylla på alkohol, de betyder ju bara att du inte bör dricka de och att man innerst inne inte alls älskar sin andra halva.


/Anja Dymkowska



vad vill ni ha mer av på bloggen!




shopping på H&M


fick lite rå damp precis efter att jag pluggat klart , jag klickade in på H&M:s hemsida och beställde hem kläder för 965 kr typ. hehe frågan är nu vart jag ska få pengarna ifrån när jag ska ta ut paketet... ska ju köpa en ny skinnjacka img efter skolan! :D den är riktigt jävla snygg! men eftersom jag jobbar så är de bara på att hoppas att de går bra på jobbet och jag får stor fet jävla lön! hoppas att man tar hem bonusen som Tommie gör varje gång. iaf, de här köpte jag hem!

/Anja Dymkowska



plugg plugg och ännu mer plugg


shuuu,
har precis kommit hem från kyrkan med familjen. innan de drog vi och käka pizza, muuums vart en med oxfilé och bearnesesås! riktigt gott, men eftersom pizzorna är enorma där fick jag bara i mig en halv och tog med mig andra halvan hem för de är typiskt mig att tänka tillbaka på den goda smaken och bli sugen igen. ahahha
 
lägger upp lite bilder på mig och min lillasystser i stan! ;)

just nu ska jag plugga lite, göra klart power pointen först och främst och sedan börja planera nya arbete i sam, ska även rita upp en mind map till engelska arbetet om illegal abort.






/Anja Dymkowska



power point


sitter nu och pratar i tele med Amanda, ska precis fixa vår power point till samhällen som vi ska presentera på torsdag! har precis lagt min lillebror och lilla syrran sitter framför Tv:n så jag kan plugga lite och få lite lugn och ro.
img ska jag köpa en as snygg skinn jacka! längtar!!!! :D :D
hörs bloggen!

/Anja Dymkowska



hår och naglar


har fått lite kommentarer på att folk vill se mitt missfärgade hår och mina naglar min låtsas mamma gjorde på mig. här kommer två snabb bilder!


naglarna är gjorda av gelé( ringen glömde jag hemma hos mamma i morse, hade så brådis)

no make up and veryyyyyyyy tierd Anjii

/Anja



schleeeeten anji


hejsan hejsan,
igår var de fekkenation hemma hos verra, tyvärr var jag tvungen att dra ganska tidigt eftersom jag skulle möta upp Jimmie, efter att lite grejer hade hänt. men så klart löste jag och älsklingen de på ett smart sätt. så vi drog hem till mig och sov där och mös som vanligt (a) hahahha crazy night var de! :P

både jag och älsklingen var tvungna att gå upp as tidigt, han var tvungen att dra till jobbet och jag hem till pappa för att stanna kvar med barnen hemma för pappa och låtsas mamma skulle till skavsta och lämna av min farbor som var här över helgen.

men men... vi hörs lite senare nu ska jag hoppa in i duschen och sen mata lillebror! här kommer en bild på honom



/Anja



GRATTIS SNYGGING!


idag fyller en av mina närmaste vänner år. självklart är ja sjukt avis för jag har ju mina 6 månader och 2 veckor kvar tills jag är 18 men jag får bara bita ihop...

gumman jag har kännt dig sen jag var tyå 5-6 och vi har alltid haft kontakt men kanske inte världens bästa, de har varit bråk de har varit tjafs, men nu är vi här, båda sjukt mkt mognare och super bra vänner för varandra. vänner som stöttar en och finns där vilket som!
en stort grattis en gång till Veronika!
jag älskar dig!



jag kan inte hålla något jag lovar


morsning,
känns verkligen som om jag inte kan hålla något jag lovar här på bloggen.... hehe (a) igår hade jag kris situation med mitt hår. kom hem till pappa runt 6. började färga håret. vart svart :O något som jag alllllldrig skulle gå runt i. efter de var det mat dags och fixa naglar dags. men efter jag sätt mig några gånger i spegeln med mitt svarta hår valde jag att färga de blond/rött över de svarta. man såg ingen skillnad :S

så jag har bokad tid hos en frissör här i haninge som ska bara toa av de lite så de kommer typ vara svart med brun/röd färg. får funka än så länge. ska ändå slinga mitt hår om typ 2-3 veckor.

vart klar med alla kl 2, efter de kunde jag självklart inte somna... :/
aja nu ska jag klä på mig och rusha!

hörs sen!
/Anjii



REMEBER ME!


vart ingen uppdatering för mig igår kväll eftersom min dator krashat helt nu, men som tur ska jag till papi idag så där ska jag blogga för fullt!

igår kväll var jag och såg filmen remeber me, den handlade om en tjej och kille som kom från olika familjer men med ungeför samma livsbakgrund, tjejen hade sätt sin mamma dö och killen hade hittat sin bror som hade hängt sig.
tänker inte säga så mkt mer för jag tycker verkligen att ni bör se den filmen, slutet var typ de bästa i hela filmen!!hela salongen grät i slutet! (jimmie höll sig men inte jag) hehe så jag rekommenderar den verkligen!


at the moment sitter jag i data salen och gör massa uppgifter om moms, sjukt boring men vad ska man göra.

innan bion igår gick jag runt och köpte presenter, vart en ganska rolig present till verra. grattis i förskott hjärtat! 18 img! din big day är snart här!! :)fy fan vad jag är avis på dig kvinna!

aja dags att gå tillbaka till moms och redovisning, hörs senare! efter skolan ska jag fixa naglarna och färga håret!

/Anja Dymkowska



svar på kommentar till Anonym


Anonym om d31:

Hej Anja! Jag har följt din blogg ganska länge och tycker du är otroligt vacker, förstår inte varför folk kommenterar saker om ditt utseende! Jag känner ju inte dig och ingen av dina kompisar så vet inte hur du är, men du verkar vara en otroligt skön person. Du är verkligen min förebild och ditt och din killes förhållande verkar väldigt stabilt, så vill jag också ha det! lycka till med allt, du är vacker! :)

11 Mars, 23:45

svar: Tack så jätte mycket för kommentaren, blir verkligen super glad när jag hör sånt här.
har bara en liten fråga till dig, eftersom du skriver att du itne känner mig eller mina vänner så undrar jag hur du har hittat min blogg?

kram
Anja



d31


sitter nu i data salen sista halv timmen i skolan och gör enkäter vi har att genomföra för att förbättra skolan och undevisningen typ.  ska även börja skriva på ett arbete på engelska om "Illegal abortion", tycker sånt är ganska intressant. dubbel moral på alla möjliga sätt, man kan få ett förstört liv men man förstör även ett liv. man kan få super bra kontakt med ett barn när man är ung mamma, men man kan inte plugga klart. ens liv tar typ slut. man kanske inte har pengarna för att kunna underhålla sig och sitt barn...

aja dags att börja analyser skiten lite på engelska!



svar på kommentar till Anonym




Anonym om morsning:
Jag undrar vart du skickar in dina modell bilder?

svar: jag har skickat in mina bilder till MIKAS då jag har fått hjälp med kontakt personer där och så eftersom en vän till mig jobbar för dem.

klicka här för att komma till MIKAS
om ni är intresserade av att se min vän, klicka sedan vidare på classic och på P, där kommer Paulina Stoltz upp
11 Mars, 15:59


dagens outfit



Leggings: Gina Tricot
Tröja: Inwear
Smycken: H&M
Klocka: Dolce and Gabbana


facelook


Jacka:
Moncler
Väska: H&M
Gummistövlar: HUNTER
Halsduk: MQ



morsning


sitter nu i skolan med Amanda, har precis skickat iväg mina bilder till en modellagentur, anledningen till att jag lånade Tommies systemis. nu får vi bara hålla tummarna.vi har fixat lite grejer vi har i skolan därför är vi så tidiga. efter skolan ska jag till stan och fixa lite presenter till mina brudar. de e ju massa 18 års fester på g nu. sen blir de bio med älsklingen, ska även möta Zamina och få mina kläder och Steffi så hon kan få tillbaka sina pengar!

ciaaao


/Anjii



besökarrekord


btw glömde skriva att jag har ett nytt rekord igen! fortsätt så alla läsare men langa mer kommentarer och vad ni själva gärna vill ha mera av på min blogg!



mackor med ost & skinka & polskgurka till


vart hungrig helt plötsligt, har även vant mig att äta mitt i natten under lovet(fylle käk is the shit) nä jag skoja. men iaf så jag äter typ någon macka eller frukt varje natt innan jag går och lägger mig och de är inte alls bra för man går upp i vikt då och de är verkligen något jag inte vill! ska hålla min vikt hela tiden. mellan 58-62 varken mer eller mindre. så nu ska jag svulla lite mackor vart 2 st och polsk saltgurka till de och ett glas multivitaminjuice  och grinchen. ja jag vet att jag är seg men de var den filmen jag såg ett bra tag sen av de jag har inne på mitt rum och jag orkade verkligen inte springa och rota i vardagsrummet efter någon annan.

men men sov så gott alla söta läsare! vi hörs img! kameran är med till skolan!


em härlig godnatt bild från Amanda!
(ser hon detta kommer hon kissa på sig av skratt de kan jag tom satsa pengar på)

/Anjiii



sola & bada


så där ja,
nu är jag en färdig bränd liten anji och färdig badad. det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i badet och chilla, vart ansikts mask och hår inpackning idag. :) riktigt skönt att sola, mandy satt inne på rummet med mig och sjöng med i låtarna och jag svettades som ett djur. helt nya rör, känner att jag fått ganska mkt färg på en 15 minuters runda! ;)

atm sitter jag och pratar i tele med Polen mormor snackar om hur dåligt väder de hade idag, man ba hur många grader +8. aha okey har de varit varmare eller? ah säger hon. så jag hoppas att värmen kommer förflyttas upp mot Sverige snart. är så jävla taggad på att gå runt i typ bara leggings nån skinnjacka och kofta under och slippa frysa!

en bild från idag

/Anja Dymkowska



solkungen


dags för mig att bli bruniz, springer iväg till solkungen och möter Amanda och langar ett 15 minuters solpass. passar på att ta en cigg också och så. hahah måste bara lägga upp en jätte rolig bild. googlade precis på bilder på solkungen så kom denna upp. hahaha ja ja nu ska jag ner i källarn där och sola! hörs sen



bild på min klänning


har köpt en klänning som jag skrev tidigare, köpte den på gina tricot för 250 kr. super snygg men ska självklart sy om som nästan alla mina kläder. har markerat rött hur jag ska sy den på baksidan!

titta och njut! härma hur mkt ni vill!






/Anja Dymkowska



dagens



Leggings: Vero Moda
Kofta: Gina Tricot
Tröja: H&M

dagens facelook




svar på kommentar till Linda



Linda Dollie
 
om jag är förlovad:

hon tvingade inte honom, det var han som bad henne!! :S i know emelie, thats it.

svar:
helt ärligt talat så bryr jag mig inte om hur de hade. de är både jimmies och emelies förflutna och jag har inget med saken att göra. fine bad han henne så gjorde han det. jag har hört något annat som sagt, men bara ena sidans version.
men jag bryr mig inte om det de hade, för de är borta för länge sen!

/Anja Dymkowska



mums med pasta


hallelåja,
käkade precis lite pasta med soltorkade tomater och kyckligfilé. känner att jag bör flytta till Italien när jag blir äldre, italiensk mat är de bästa som finns och min familj käkar olika pastor typ varje dag! (a)
idag hade jag som sagt idrotts dag och då gick jag och Amanda prommenad med typ halva skolan, det var ingen som orkade åka skidor eller långfärdsskridskor. Efter de drog vi till stan och mötte upp Hanni och shoppade loss.

nu ska jag göra i ordning lite fruktsallad till mig och lillasyrran, är hemma själv med henne.

bilder från idag
enjoy


så himla härligt väder de var när vi tog prommis så jag var tvungen att fota



Anjii bananjii

fin bild på Amanda!!!(en vanlig)


Mandy smajjjl


anji och hanky


mina brudar :)

/Anjiii



ny spetsklänning!


hejsan hejsan,
är hemma hos jimmie nu och chillar framför datan medan bajskorven fixar papper till någon trafikskola! ;) efter vår idrottsdag drog jag och amanda och hankypanky in till stan och shoppade. de vart lite irri på mig för jag kunde verkligen inte bestämma mig vad jag skulle ha. men det vart en ny spetsklänning som jag ska sy om. ska klippa bort ryggen och sy in kanten runt så de håller och ser bra ut! :) bilder från dagen kommer senare ikväll!

/Anja Dymkowska


sovi sovi


dags att sova, ska upp kl halv 9 img, tvätta håret, föna och hela faderullan och fixa mig.sen 2 h prommis och sen slutar jag. blir nog shopping på stan img! :) yeeey, ska nog köpa någon snygg klänning eller tunika. funtar även på nya leggings. men vi får se. en fin tunika till sommaren skulle inte sitta så fel, typ lite turkos skulle vara nice. ska även försöka hitta mig en ny bikini :) men men, vi hörs img bloggen. kameran är med img! :)



love you people



posh24


nu snor jag ett litet "inlägg" från posh24 om Victoria Beckham men jag tycker att de verkligen stämmer. kvinnan klär sig så jävla snyggt och hon har verkligen klass i det också! som de skrev där "Victoria Beckham- en vandrande reklampelare" så jävla sant. och de som var smart gjort av henne var att förra året på modeveckan gick hon bara runt i kläder från hennes egna märke och de nyaste kollektionerna. bra PR trick!! här kommer lite bilder på posh! vad tycker ni om henne?












/Anja Dymkowska



385 kr


ny lön idag på 385 kr :) lägger undan 250 så nu är jag uppe i 2200 kr i min spargris :D tror de kommer vara en sjukt najs resa i sommar till Ayia Napa med my crew :) atm sitter jag och pratar med bajs amanda! nu är allt bra mellan oss som tur, men bajs på henne ändå! äter även en jätte god pasta mami lagat med kantareller och kyckoligfilé. muuums! img har vi idrotts dag najs! promenad i typ 2 h så jag slutar 12! ännu mer najs! :D 

efter jobbet gav min chef mig och mina polare pengar till mat för vi satt i bilden och bråkade om french hotdog, så de var ju snällt. skulle möta upp Jimmie efter jobbet men han hade migrän som vanligt typ, inte bra han bör gå coh kolla upp de där asså, men iaf så han är hemma och sover nu. lite små trist. nu ska jag prata lite med mandy och kolla på IDOL slänger iväg ett inlägg sen



svar på kommentar till Anonym


Anonym om jag är förlovad:

Ska ni gifta er?

svar:
jag tar mitt liv som kommer, förlovning betyder att man lovar något i förväg, dvs ett äktenskap. men som sagt, de väntar jag med isf i några år! ;)



dags att kila mot skolan


så där ja, nu har jag duschat, käkat flingor,kollat på top model och fixat mig så nu är det dags att röra sig mot skolan. börjar lektionen kvart i två men det är alltid bra att vara där lite tidigare. har inget att göra hemma.skulle egentligen luncha med jimmie men han drog till gymmet med sin polare viktor ist så vi ska mötas upp och ta en cigg i alvik efter mitt jobb. vi hörs ikväll ha en bra dag!


bjuder på den! hahahha snygga miner alla har! :D
/Anjiii



158 nummer


godmorgon och godnatt för mig känns de som. har precis suttit och skrivit av alla kontakter jag hade sparade på min cpä mobil, fine hälften är på sim men 158 kontakter sprade på mobilen, de e ju fan i mig sjukt.snacka om att min handled e död!
så nu kan alla människor ringa mig, har en bajs mobil tills ikväll och sen ska ja få tegelstenen av jimmie och han den här coola nokian jag ska ha tills ikväll med ficklampa! ;) de e grejer asså!

dags för mig att käka något sminka mig och dra mig mot skolan. see you! kommer nog inte bli så mkt uppdatering idag. jobbar direkt efter plugget!

/Anja Dymkowska



good night


sov så gott älsklingar!
puss o kram



ANJA HISSAR/DISSAR




Coola leggings
tycker de är så jävla snyggt och bekvämt med leggins, kan användas på fest, till vardagen, shoppingrundan och fikan. perfect for any moment!  jag älskar leggins! tummen upp för de


Det fina vädret
jag vart så himla glad idag när jag kollade på väder prognosen i morse, de ska bli varmare och varmare nu för varje dag typ och de ska vara sol ända tills på lördag då ska de vara lite moln. fy fan vad skönt. tvingade även ut Jimmie idag på prommis för att de var så fint ute. älskar sol! älskar de här vädret!






Min mobil telefon
hata hata hata min mobil! samsung U700 suger dase. hela den där modellen är en försämrad version av U600 som tydligen ska vara en äldre modell. konstigt nog har typ alla U700 blivit fuckade och går sönder hela tiden. varje kompis som har haft den har fått den reparerad minst 2-3 gånger och samma här. och nu har min högtalare gått sönder så jag hör nada när jag ringer folk. och när folk ringer mig ringer inte ens mobilen och den vibrerar fett löst också! bajs mobil!



Att mamma drar till USA i 3 veckor utan mig
dissar de så jävla grovt! 1 vecka i NYC, 1 vecka i Las Vegas och 1 vecka i Arixona. inte okey, fatta hur mkt hon kommer shoppa, men där emot sa hon att jag kommer få nya UGG´s och en ny mobil dvs iPhone och hon ska köpa hem en Macbook också! naajjjz menjag vill ändå följa med! :(

 

/Anja Dymkowska



300kr


idag tjänare jag sjukt lite på jobbet. inte kul... och natha och ericos gav upp efter första gången känns de som. hahaha tommie fick självklart bonus :( och jag får rå damp för min mobil har fuckat sig. man hör inget när folk ringer mig. så de e jääävligt seg, tror den har fått en vatten skada igen efter att jag spillde linsvätska på mobilen här om dagen :S så bara så ni vet, ring mig inte! ;)

nu är det dags att hoppa in i badet, hörs senare

ciaaaao



Donkentime


Nu ska jag och min älskling att röra oss mot donken i alvik för att äta, sen är det jobb för oss båda.
Hörs senare ikväll hälsar Anja, kameran åker inte med!

/ Världens bästaste Jimmie



har plågat min Musi :)


hej igen :)
Jimmie kom inte för så länge sen till mig och så tvingade jag honom att tvätta ansiktet med massa rengörings bajs, hahaha han var inte glad men vad gör man inte för sin flickvän?! :D lägger upp en bild på honom också. ansikts uttrycket säger allt,(vad gör hon med mig??) hahahhah
efter de var de "promenad" dags i solen och ciggi, mysssss :)

nu ska jag busa lite med musi, höhöhöh (A) hörs senare!



huh?





/Anjiiii



MÅNDAG


hejsan hejsan,
vaknade inte för så länge sen av ett sms av en gammal polare Dogge skrev grattis till förlovningen. lite kul, har inte snackat med snubben på ett år och från ingenstans har han mitt nummer. lite scary men men...
underbart väder idag, känner för att ta en promenad med min älskling i vasa parken, ba sätta oss där på en bänk med solbrillsen på, ta en cigg och prata. fett najs...
at the moment sitter jag framför datan och käkar frulle, ska snart klä på mig och sminka mig.(ingen skola idag, pallade inte, men jobb med Nath,Ericos och Bubin blir de)

bilder från i fredags,resten uppe på face

ser ut som jag har äppel juice i mitt glas! :)


turtle?


Emelie och Amanda


älsklingen och jag


Amanda i väntan på Tommies tunga? :D


eeeeeeeeey macarena


pussgurkor :)


ey bruushäään?


en liten palm så där?? :D

/Anjiii



svar på kommentar till Anonym




grejen är den att han var 15 eller 16 när de hände, dvs deras förlovning och jag tror att det är en skillnad i hans huvud nu när han är 19. nej det är inte hans vardag. i emelies och jimmies fall var det emelie som föreslog förlolvningen och pushade på honom(ur jimmies synvinkel, har inte hört emelies story faktiskt) och i mitt och jimmies fall ville han de helt själv. men grejen är den att jag inte skulle känna mig speciell fast han inte skulle ha gjort de tidigare. de har ingenting med att känna sig speciell att göra tycker jag.

hoppas du är nöjd med svaret! ;)



godnatt


nu är det dags för mig att sova. är super trött, ska nog sätta på en prinsessas dagbok och äta någon fukt, sen sovi sovi. första natten jag sover med ringen! den ska aldrig tas av! :D


godnatt alla sötisar!
/Anja



jag är förlovad


tro det eller ej men han gjorde de, så alla mina inlägg jag skrev förr om artikel nummer och sån var ringen jag vart kär i, alla inlägg som jag skrev att jag bara inbillar mig att de kommer hända var om förlovningen. men nej så var de tydligen inte. någon natt när mamma var i Thailand och Jimmie bodde hemma hos mig, konstigt nog kommer jag inte ihåg datumet exakt, iaf så låg vi i min säng och bara myste och pratade. Och så skulle vi precis sova och så började vi typ snacka om förlovningar och skit och självklart frågar mig älsklingen då om jag vill gifta mig med honom, att han älskar mig över allt annat, att han skulle kunna göra allt för mig. Helt seriöst jag dog. jag kunde knappt andas, le,gråta, skratta, svara! Jag vart så förvånad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. men efter typ 3-4 sekunder chocktillstånd slängde jag mig på honom, kysste honom så han typ inte fick någon luft, nä okey skämt åt sido, och ba ja ja ja ja ja! och så fick jag sjävlklart tårar i ögonen för att jag vart så glad chockad och ah helt till mig helt enkelt... så på vår ett års dag, dvs den 1 mars gick vi till guldfynd och beställde ringar. vi ristade även in varandras namn och datumet och då valde vi skriva de datumet vi beställde ringarna på. Så nu är de så att jag och älsklingen är förlovade och jag är helt överlycklig.

måste bara berätta hur min bästa vän reagerade och hur jimmies bästa vän reagerade.
jag ringde då amanda typ 2 dagar efter, så här såg vårt samtal ut.
Anji- *snackar på för fullt* btw jag är förlovad .
Amanda- ...
Anji-Amanda????
Amanda- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! äre sant! omg, fan grattis! omg! äre sant!
Anji- ja?
Amanda- omg! nä men gud. asså grattis fan!

hahhahahha de var Amandas reaktion

Tommies reaktion vet jag faktiskt inte upp till hundra, vet inte hur Jimmies och hans konversation såg ut.
men när de hade kommit ut från toan där de snackade hemma hos Verra kramade Tommie om mig med tårar i ögonen och på kinderna och ba grattis! de här är ju ett jätte stort steg, är jätte glad för er skull!

söta vänner vi har va!:D

bild på min och Jimmies ring.
(ringarna är gjorda av gult guld 18K, och som sagt våra namn och datum är inristade)



I love you! Kocham Cie! Minä rakastan sinuä! Jag älskar dig! Je t'aime! Te amo! Ich liebe dich!



Alice i Underlandet


hejsan hejsan,
kom hem inte så länge sen från bion. tyckte inte filmen var så bra som jag förväntade mig, eller rättare sagt alla 3D effekter, tycker att de skulle kunna vara lite bättre gjort. men annars ger jag filmen 4/5 digg! Innan bion drog jag och älsklingen och tog en fika på Waynes på kunsgatan. vart så klart en Chai Latte, tack baby! :) sen var de självklart bio dags.

så nu sitter jag hemma i min säng med datorn i knät och chillar. ska berätta en liten hemlis jag haft i typ 2 veckor, men jag tycker de är så stort så jag tar det i ett nytt inlägg! är helt överlycklig, är så jävla kär!

bilder från bion :D hahhaha
ett gott skratt förlänger livet!


Jimmies blivande profil bild på face?


snygg eller?


ännu snyggare?


någon som påstår att vi är normala? om ja, så håller ja inte med!


MUUUUUU...SIU :D <33

/Anja Dymkowska



Lycklig Anjii


så där ja, så nu är Brunchen på Berns avklarad. Efter de drog jag till stan och mötte upp Verro och Marre som kollade på klänningar till sina 18års dagar. Verra har ju bara 6 dagar kvar som en liten korv och Marre 16 dagar kvar tills de är vuxna. AVIS!!!! men men, så Verra köpte en as snygg WOW klänning. hon kommer verkligen synas på festen. så nästa helg blir de mucho firande och massa polski middagar, och veckan efter de ere ju Marres tur och då blir de polski polski fest och krogen och skit också! skit najs!! :D
sprang även förbi guldfynd när vi var i gallerian, yaapp, Anji is happy! VERY HAPPY!

snart ska jag möta upp Jimmie, ta en fika och sen är det dags för Alice i underlandet! :D
bilder från Brunchen
Enjoy


Ostron?! njaa inte min tallrik inte, morsans fick bli fottad, såg gott ut men jag avstog!


Matilda


jag

'
mamma och Tildu



GRATTIS MATILDA!


IDAG FYLLER SOM SAGT MIN LILLASYSTER MATILDA ÅR! GRATTIS PÅ DIG GUMMAN! :)
lägger upp en bild på tjejerna från kalaset igår(Matilda är snövit som käkar tårtan! :D)




tårtan mamma gjorde själv

/Anja Dymkowska



aj min tå!


god morgon på er sötisar. har precis tagit ett bad, bäddat sängen och fönat håret, även blivit av med min lilltånagel. det gör så jävla ont så de inte är sant. slog i min lilltå för typ 4:de gången sen början av februari så hela nageln ba flög av. fyy fan vad ont de gör. verkligen värker och de dunkar där som fan. men men... nu ska jag klä på mig och röra mig in mot stan för att käka födelsedags lunch med mamma och lillasyrran, som fyller 5 idag, på BERNS.

hörs senare!
/Anja Dymkowska



godnatt


nu är det dags för mig att sova men jag måste bara berätta hur efter jag och verra var idag. :)
hahaha hon kom in till stan för att möta mig och jag var tvungen att dra till Rigoletto på kungsgatan för att hämta ut biljetter till Alice i underlandet som jag ska se img med älsklingen. så fick jag och Verra för oss att vi skulle ta en fika efter de på Kófi men eftersom vi fikar där så ofta så komo vi på halv vägs att vi hoppar på 2:an till slussen och sen tar tuben till Medis för att ta en fika på Waynes, men när jag och Verra går upp från tuben känner jag någon lukt och typ ropar ut - "Verra, fan va gott de luktar!" V- "Aah de luktar sushi!" Båda- "Ska vi äta??" hahha
så vi drog tillbaka till Kunsgatan och käkade på Bamboo Palace och Ika och Anjos kom också förbi. fyy fan vad gott de var. massa sushi och massa bananas :D muums


men nu ska jag ta mig ett gals vatten smörja in mitt face med Niveas natt kräm för ung hy och sen sovi sovi :)

GODNATT PÅ ER



dags för middag, laddar upp bilder från kalaset sen :)


muuuumig mat man har gjort :D
var fett sugen på spaghetti bolognese

/Anjiii



hemmagjorda ansiktsmasker! funkar för alla hudtyper


tänkte slänga in ett litet inlägg om olika hemmagjorda ansiktsmasker jag testat. finns olika masker för olika sorters hy. torr,små/stora porer, fet m.m. ta dig en titt och testa på om du vill :)

För normal eller blandad hy

Du behöver:
1 dl mycket fint riven mandel
1 dl honung
1 dl äggula(brukar oftast bli 3 äggulor)

Blanda ihop allt och låt verka i ca en kvart.  Skölj av med ljummet vatten.


För torr och känslig hy

Du behöver:
1 msk havremjöl
1 äggula

Hacka eller smula havren fint och blanda sedan med äggulan. Pensla på blandningen på hyn och låt verka ca 15 minuter. Skölj av med ljummet vatten.


För fet hy

Du behöver:
1 äggvita
10-12 droppar citronsaft

Vispa ihop ingredienserna till skum och stryk sedan ett tunt lager över ansiktet. Låt torka in och verka i några minuter, tvätta av med varmt vatten. Glöm inte att återfukta efteråt, det är viktigt eftersom att masken är uttorkande.


svar på kommentar till Anonym


det pendlar ganska mycket mellan mina läsare. beror på hur mkt jag uppdaterar. har jag inte gjort de på två dagar är det ca 40-60 läsare. uppdaterar jag bra är det 75+... har tyvärr inte haft så högt besökarantal på den här bloggen, de högsta är 99. men på min förra(dymkowskas.blogg.se, som vart blockad) hade jag som mest 148

hoppas du vart nöjd med svaret!


/Anja



barnkalas


hejsan hejsan.
igår var jag som sagt hemma hos verra och partade! drog hem ganska tidigt eftersom jag var tvungen att hjälpa mamma lite i morse eftersom min andra lillasyster fyller 5 img och hon ska ha prinsess kalas idag. yeeeey

nu ska jag hjälpa mamma med tårtan, här kommer de en bild på bordet jag dukat :D

/Anja Dymkowska



du bör skämmas!


vänner kommer vänner går men de äkta personerna i ens vardag består.

den som känner sig träffad gör de av någon anledning. och tänk nu efter som allt du gjort och sagt var värt de. jag är äcklad,besviken,arg,upprörd och helt omskakad.
så jävla vidrigt....

och tack till er som finns vid min sida och är äkta.

vänner kommer vänner går men de äkta personerna i ens vardag består.



fixad och klar


nu är jag fixad och klar :) väntar på att Verra ska fixa klart sig och sen ska det röjas här :D


jag för tillfället
(ser lik blek ut men de e ljuset i köket hos verra som e cpä)





leggings: Cubus
smycken:H&M
tunika:H&M
klocka:Dolce and Gabbana



hemma hos Klippan


hejsan hejsan, jag vet att min uppdatering suger dase men jag har inte så mkt tid och ork. egnar mitt lov åt mina vänner,jimmie och fest. idag har jag inte gjort så himla mkt, städat hemma lite. självklart gjort en jätte god latte till älsklingen i morse (a) skulle egentligen färgat Amanda hår idag men så vart de ju självklart inte. och sen skulle jag åka till stan för att kolla på kläder med Carro men så vart de inte heller för man hamnade hemma hos Verra. nu ska vi käka pasta made by anjii och polsk gurka till de. muuuuummsss

mer uppdatering sen, kvällens outfit kanske kommer också!

/Anja Dymkowska



party hos Klippan



ja o älskling(fullt normala?)



hemma hos verra


hejsan hejsan, är hemma hos verra och är lite halvt dragen.. hehhe njaa kanske inte dragen men lulli. har druckit en vinare nu men nu öppnar jag nadra snart!!!! :D hahahahhahahqahqahahahahhaqhahahahahahahahah

nu partar vi people



tagga tagga tagga



bloggtorka, I know


idag har jag varit jätte dålig på att uppdatera men min dag har jag i princip egnat åt min älskling.
igår drog vi hem till mig eftersom Verra var fett trött o pallade inte ha något, men de ska vi ta igen idag :D
så jag o Jimmie drog till hemköp vid Odenplan, handlade as mkt gott, nya filmer och skit. i morse gjorde jag frukost på sängen åt oss, vart lite olika mackor med massa pålägg och äggröra till de. och älsklingen fick en Cafe Latte by Anjii (tydligen var den jätte god, men jag avskyr kaffe så jag chansade bara på de att den skulle va god) sen tog vi ett mysigt bad tsm och kysstes som vanligt och så :)
efter de drog älsklingen till ICA och pantade flaskorna och jag drog till ungdomsmottagningen mitt emot mitt hus för att få utskrivna mini piller. men jag ska nog köra på Pstav i 3 år. jag är lite slarvig av mig när de gäller piller :S

men men nu sitter jag och väntar på Mandy och vi ska fixa oss hemma hos mig, mamma ska ut på krogen och jag ska hem till Verra. hahha stackars Peter(mammas kille) som får sitta själv hemma med Lillskiten.


aja kameran ska med ikväll så de blir massa bilder img!!
LOVE
/anja



kvällens outfit!


nu taggar vi till på fest hos verrs!!! :D :D
klicka här för att komma till hennes blogg


leggins: NELLY.com
"klänning": Gina Tricot
klocka: Dolce & Gabbana





ja o mandy! :D







/Anja Dymkowska




fixnings time


vart inget jobb för mig idag men de e ifs lite skönt, slipper jag stressa som fan tills ikväll. så nu ska jag börja fixa mig sen möta upp Jimmie vid Odenplan och kila hem till Amanda för att sminka mig där. så dags att hoppa in i duschen, fixa håret och ta med kläder till Mandypandy och sen dra!


ha en trevlig kväll så hörs vi img(kanske slänger iväg kvällens outfit från amanda)



godmorgon people


jag vet fan inte vad det är som har hänt med mig men något är det.jag har börjat gilla sova. det är sjukt! jag är en sådan person som inte kan sova längre än till 11 kanske när jag är sjukt bakis och sen lovet började har jag sovit till kl 12 typ varje dag och jag har inte ens varit ute och pratat. men de ska vi ändra på idag för jag är så himla fest sugen så det inte är sant :) vaknade inte så länge sen, tog ett bad och nu har jag precis fönat klart mitt hår tagit massa silkes droppar, bytt tampong och tagit en alvedon! snart ska jag smälla i mig lite frukost sen möta mandy och röra mig mot stan. kommer inte bli så värst mkt uppdatering idag eftersom jag ska till jobet mellan 5 och halv 9. och sen ska jag röra mig mot festen på en gång. så jag ska fixa mig på tuben ... kul?

men men vi hörs senare, måste börja fixa mig! :)

ciaaaao



trött som satan men taggad inför img!


så där ja, hemma från jobbet. och duktig som jag är har jag tappat pengar igen, men jag ska få låna en plånbok av Tommie som jag bara ska använda på jobbet. imorgon ska jag hem till Amanda och fixa hennes hår och sen ska jag jobba och efter de utgång. Natha nämnde något idag att kanske Verra ska ha något eller så drar vi på fest till Lidingö som Tommie skulle fixa in oss på. vi får se vart vi hamnar men ut ska jag iaf! :D
nu ska jag lägga mig i sängen med lite chips och dipp (a) och sätta på någon rulle och sen ringa min bästis mandyy!



godnatt på er people så hörs vi mer img!
/Anjiii bananjii



svar på kommentar till Vindar




hahaha du behövde inte ta det så personligt, det är många som går runt och snackar av vi är otrogna mot varandra hela tiden! ;) men om du har lust att slänga dig i väggen ändå så vsg :P



gamla bilder som får mig att skratta


pappas bästa kompis Bartek skickade över massa gamla bilder till min mejl på mig och anton, min brorsa och honom. lägger upp några av de!
hahhahahhah gråter typ av skratt. fy fan vad kul vi hade de!


någon som tycker att jag och min storebror är lika?


Anton? hahahha


jag och brorsan


Bartek, pappas kompis


Bartek pappas kompis våldtar en nalle? :D


aja nu ska jag lägga en rush mot tuben och möta Bubin vid Alvik :)
SEEE YA



5 saker ni inte visste om mig


*Jag pratar och går i sömnen ibland.
*Hatar att sova själv, gör jag det tar jag massa kuddar på raken brevid mig.
*När jag känner mig obekväm sitter jag och håller i mina tummar.
*Min mobil är som min andra halva, får typ panik om jag inte har något batteri eller glömt den hemma!
*Jag hatar lögner!



jag håller på att sprängas av lycka


igår var det inte bara min och jimmies ett års dag, de var en alldelles speciell dag för oss båda. och jag är helt överlycklig över de. både jag och jimmie vart jätte stressade inne i affären där vi skulle kolla på *******a. men båda var helt till sig när vi hade gått därifrån och helt spralliga. efter de drog vi till bambu palace på kungsgatan och käkade middag där. sushi och kinesisk buffé, muuuums! hahah ni kanske har märkt att varje gång jag och jimmie drar ut och äter så blir de sushi men både han och jag älskar de och de är inte något man äter ofta hemma.
efter de drog vi hem och kollade på massa Disney filmer käkade chips och mös för fullt!

tycker de e lite synd om älsklingen vi somnade runt 2 kanske och han skulle upp halv 7 för att hinna till jobbet till 8.
men men nu ska jag käka frulle, fixa inne på mitt rum och sen bomba sönder Steffis mobil så hon kommer upp!


/Anja Dymkowska



restaurang dags


nu ska jag röra mig för att möta min älskling, han ville först gå runt på stan och kolla på lite *****r. sen ska vi gå och äta. ska bli en underbart mysig dag. tror inte jag kommer uppdatera så mkt mer faktiskt!


kyss
/Anjiiiii



01.03.2010


ETT STORT GRATTIS TILL MIG OCH JIMMIE SOM FIRAR ETT ÅR IDAG!
(förvänta er inte så mkt uppdatering)
igår låg vi hemma hos mig och pratade om allt, massa saker vi inte visste om varandra och alla hemligheter vi haft typ, ifs jag sa inte en ända en för jag har inga men de var kul att lyssna ;) hahha

tänkte iaf säga att jag älskar Jimmie över allt annat, och ni som går runt och säger att jag är otrogen att han är otrogen kan bara slänga er i väggen för så är det inte. och de vet både han och jag. han har verkligen ändrats 360grader som person. och allt detta för mig. bara för att jag ska må bra och vårt förhållande ska funka. så bajs på er allihoppa och grattis till mig och min älskling.
nu är det bara 99 år kvar baby! :D



Bloggtorka


som vanligt har jag mina dagar där jag knapp uppdaterar, iaf, igår träffade jag Steffi typ runt 1. vi gick runt lite på stan, drog till Taco bar och käka och shoppade. fick med mig hem en jätte fin klänning från Gina men jag ska piffa upp den lite själv. tycker den är för lång och så. efter de drog jag och mötte Jimmie(nu kanske ni fattar varför de var dålig uppdatering, men jag ville verkligen bara vara med min älskling, hade ju inte träffat honom på 2 dagar och vi ses i princip varje dag så de är mkt för båda oss två) och vi drog hem till mig och lagade Tacos med min mamma. vart super gott. Alla i familjen vart över mätta men det vart mat över, så vad tror ni att jag ska äta till lunch ? :D hahha TACOSSSSSSS!

sen satte jag och älskling på en film och myste och pratade om allt, mellan himmel och jord. alla hemligheter skulle ut sista timmarna före vår ett års dag.
/Anja