lördag


sorry för att jag inte uppdatereade igår efter bion, men mitt internet la av igår kväll så det fanns ingen chans att slänga iväg ett inlägg. men iaf, filmen vi såg igår heter shutter island, as bra film, lite läskig i början men spännande. man blir lite psykad i huvudet efter den, särskilt i slutet. jag kände mig typ helt hjärntvättad ovh visste inte vad jag skulle tro på. men jag rekomenderar filmen starkt! :)

vaknade idag runt 11. älsklingen drog fårn mig halv 9 då han började jobbet 9.:( men han ska sussa hos mig idag också så de ska bli mys :D iaf, efter att jag vaknat vart det ett långt bad, har även dammat av och dammsugit mitt rum. städat i min garderob och slängt all tvätt i tvättkorgen, bokat tvättstuga tills img. förberätt lite kläder jag ska ha till Polen(åker ju på tosdag) och även tvätt de som var handtvätt.

hittade ett par jeans i min garderob som jag köpte i spanien från Nolita när jag gick i 9:an.helt seriöst mina älsklings jeans. me tyvärr har hela brallan gått sönder på röven, satte mig nån gång på en bänk i någon park och de stack ut en spik där som jag inte kände när jag satte mig ner och eftersom de redan fanns små hål i brallorna när jag köpte de åkte spiken in och krokade fast sig där. så när jag reste mig upp drog jag upp helt seriöst ett hål på 25 cm... :(
men nu hade jag tänkt mig att göra om de till shorts iaf. kan bli ganska snyggt. lägger upp bilder på de om ett tag!

kyss



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback