lång dag idag


okey, lite update men en sjukt lång dag.

den började med att jag drog till skolan och pluggade lite, sen drog jag till 7 mötte tommie och tog en cigg med honom. han fick för sig att även klippa sig vid skolan så vi gick och bokade tid. sen kom älsklingen och mötte upp oss oc vi drog till sushin och så bjöd min soulie på de.sen drog jag till skolan och skrev matte prov, som gick lite si så där men jag ska satsa som fan på nationella i matte B! hade inget seminarium efter så jag fick sluta. det vart flyttat tills på torsdag då helena som jag jobbar med varit bortrest. så jag drog till powerclub för att sola och gymma. där träffade jag marcus och tommie som tränade och amanda som skulle kolla hur de var där och så. efter de drog jag, marcus och tommie till stan för att kolla på lite kläder. vi drog till t-shirt store och så fick tommie köpa nya brillor jag och marcus valde, de var fett snygga. ska köpa sådana till jimmie också. tommie har ju klippt sig typ som jimmie nu och sånna brillor passar deras hår. (vem valde?? anjii och marcus färg! ;) ) sen vart de en tur till NK och kolla på klockor, lite chill i kungsan och mat på burger king. efter de drog marcus hem och tommie på någon teater.

som ni vet skulle jag egentligen jobbat men min chef ringde mig och sa att de blir onödigt om bara jag ska köra så jag avstod och träffade Johanna och hennes as sköna kompis Ebba. as sprallig och glad brud fan vad jag skatta när vi satt på mc donalds och ringde en killkompis brud. johanna satt där och snacka och de enda hon sa var "right number" med indisk uttal.... och den där tjejen skrek typ att hon ska slå sönder oss och skit. sen kommer johanna på nått bättre tyckte hon. och de fick lite "wrong number" (betoning på R) fy fan vad jag och ebba satt och skratta kunde fan inte låta bli.

efter det drog vi ett tal till sergel och satt där och snackade lite av någon anledning och sen till gamla stan, satte oss på en pub i närheten av vattnet och tog några glas vin. ebba körde på manliga drickan, dvs öl
. uuusch de går verkligen inte ner  för mig...

så där hade ni min dag ganska kortfattat

atm sitter jag och äter en macka med skinka och gurka och färskpressad apelsin juice mamma gjorde. muuums

/Anja Dymkowska



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback