mitt sista inlägg från Sverige


nu är jag och älsklingen klara, jag har resefeber vilket är inte så passande just nu när vi är stressade. jag har ont i magen, mår illa och kallsvettas. KUL!

nu ska jag klä på mig, bloggar mer från polen ikväll!

SMACK




DET VAR EN KYCKLING SOM HETTE JIMMIE








bara för att jag älskar min man :) hahahahaha så kul brukar jag ha med honom!
ett gott skratt förlänger livet


 

/Anja Dymkowska



EGYPTEN


bjuder på lite härliga bilder så ni kan bli lite mer avis än vad ni redan är. hahaha
kollade vädret precis i sverige under den tiden vi är borta. snön kommer om 2 dagar sedan ska de vara plus grader 2 adgar efter de sedan minus 7 och snö. kul med slask?! kan ju inte svara på den frågan för jag kommer ej få uppleva det! :D hahahahaha


 

 

 

 

 

 

 

allt är packat och klart nu, jag ska ta en macka nu och kolla PH och sedan duscha oc fixa mig. ska dygna idag är över taggad för att somna :)

 

/Anja Dymkowska



9 h 48 min


om så många timmar sitter jag på planet till Warszawa oc sedan vidare till Egypten. oh ja, jag längtar! Det ska bli så himla underbart att komma iväg, iväg med sin andra halva, dricka massa drinkar på stranden, bada, sola och shoppa galet mycket.
ska försöka blogga så mycket som möjligt där nere men jag åker som sagt på vilo semester där av vill jag koppla av lite från allt bloggande också


/Anja Dymkowska


dagens snygging


här kommer dagens snygging, en av mina bästaste vänner som jag har kännt sen jag var 5.
Veronika Klopotowski. klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg.
kommentera vad ni tycker om min bästis? :)
visst är hon snygg



/Anja Dymkowska


dags att sova


sista dagen i skolan för min del img, sen är det jobba på brännan som gäller :D
sov gott




/Anja Dymkowska


dagens snygging


idag tänkte jag börja med en ny grej, det kommer komma upp en dagens snygging här på bloggen lite då och då. Idag är det min vän Cecilia Lindberg spana in hennes blogg HÄR.



snygg tjej som fan, gillar verkligen den här bilden! :)


 

/Anja Dymkowska



Tisdag


Vart ingen skola för min del idag, kul men ändå ej. Är helt seg i kroppen och äter som ett djur, vete fan vad som hänt med mig. Men i vilket fall som helst ska jag och Jimmie åka hem till min mamma och hämta lite solskyddafaktorer och skit, vi ska ju till Egypten torsdag morgon! LÄNGTAR! ;D Ikväll ska jag sätta mig och göra klart min projekt plan och en hälsoanalys som jag har i Mental träning kvar att göra. Sedan är jag klar med allt plugg. Jippie, semester som gäller. Fan vad jag kommer vara brun och fan vad vissa av er som läser detta är säkert sjukt avundsjuka och det gör mig ännu mer taggad på att åka! :)

nu ska jag bädda sängen och duscha, slänga på mig lite kläder och röra mig mot stan. Allt är nästan färdigpackat nu, bara små grejer som ska med! :) tummen upp



/Anja Dymkowska


Måndag- Singel??


Åter i skolan igen. Måndag... surt!
Min dag började med ett telefonsamtal från Veronika som ringer.

V- Hej gumman, hur mår du? (ledsen ton)
A- Bra! hur mår du själv? (sjukt glad)
V- Eeh ah det är bra, hur är det med dig och Jimmie? Vrf har ni gjort slut?
A- Men va? vad pratar du om? :/

Då har någon varit så äcklig och gått in på Jimmies facebook och ändrat hans relations status, fine jag skiter i det jag behöver inte visa för alla att jag och Jimmie är tillsammans, jag vet vart jag har honom och hur mycket jag betyder för honom. Dock känns det så himla obehagligt att någon vill att vi ska göra slut och jävlas och så. Tycker det är lite läskigt.

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt arbete om Angola. Måste sitta och söka upp fakta om deras nationalekonomi.

/Anja Dymkowska



HAHAHHAHAHAHAH my kingdom for a donkey


 

 

hahahhahahhahahahahahhahahahahahhahahahhah XD

jag är väldigt övertrött där av tycker jag allt är kul! haha



fredag & lördag


Som ni redan vet var jag och åt midddag i fredags hos min mamma, efter det kände jag att det var dags att hitta på något medd min man, så vi rog på bio och såg filmen "pappa på bruk". riktigt skön var den, en romantisk komedi. vart typ helt kär i ungen som var med i filmen. jag är egentligen en person som inte gillar barn så mycket men den här bebisen ville jag bara ta med mig hem om de gick. hahaha

I går var jag hemma hos min pappa i Haninge och spenderade tid med honom och hans familj. Awesome! Var sjutk länge seadn jag träffade det oså det var riktigt kul att ses igen. Jag åkte även till Skarpnäck med min pappa för att heja på honom och hans lag som hade fotbollsmatch där. Kul att träffa alla galna polskis igen. :)
Kvällen spenderades med Verro och hennes boy och min man på Festen, det sög som vanligt men ett soft ställe att föra på. Sjukt billigt där. Men vi drog iaf vidare till After tog en bira där och sedan lunkade vi hem. För min och Jimmies del vart det även ett stopp i Rådmansgatan för donken käk.




MUMS!!!!


/Anja Dymkowska


Svar på kommentar till Sandra


Z A N D R A :) om Svar på kommentar:
varför gillar inte polacker ryssar eller ryssar polacker för? :p

svar: jag skulle säga att det är tackvare kriget. De försökte ta allt ifrån oss och vi polacker tycker ryssar är snusskiga och där av vill man inte bli kallad ryss. personligen har jag egentligen inget emot ryssar, dvs hänga med de, hade förut en jätte jätte nära vän steffi som var från ryssland. men äldra polacker är väldigt mycket emot ryssar.


/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Anonym om Naturkunskap:
Är du från Ryssland? :)
svar: ah men fy fan vilken kränkning. hahahha jag skoja bara. jag är ursprungligen från Polen men född i Sverige, och som ni kanske vet gillar inte Polacker Ryssar och tvärtom ;)

/Anja Dymkowska


Naturkunskap


har suttit ochh pluggat lite NO, har även tagit en dusch. strax ska jag sticka iväg och sola och möta jimmie. efter det middag hos min mamma. mys!

vad gör ni idag?

höres och synes



/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Martin The Edge om TRADERA:

Jag har inte besökt din blogg tidigare. Min spontana tanke är att den kanske är lite blek med endast vit bakgrund, fast det styrs upp bra i inläggen där du har foton med.

Snygg header!


Pssst: Du glömde anmäla dig till "Veckans blogg"

svar: hej Martin. tror det måste vara något fel på din dator eftersom jag har itne vit bakgrund utan hel svart. känns som om din dator inter vill visa min bakgrund jag har...annars tackar jag mycket för kommentaren.

/Anja Dymkowska


TRADERA


Ni får inte glömma bort mina TRADERA auktioner, har massa snygga och trendiga kläder uppe. Lika så märkeskläder.


(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, är det en snabb affär kan vi disskutera preiset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner



fredag 22 oktober


det är den 22 oktober idag vilket innebär är det är 6 dagar kvar tills jag och min man åker till Egypten. Jag längtar så sjukt mycket, särskilt när jag märkte idag när jag vaknade att det snöar ute. Vädret gjorde mig glad på något konstigt vis, antar att jag vart bara ännu mer taggad på att åka utomlands! :D '

idag mår jag bättre vilket innebär att jag ska sitta och plugga som fan idag. ska skriva minst halva arbetet i NO som ska in på söndag idag, och andra halvan img. Idag ska jag och Jimmie på middag hos min mamma och imorgon ska jag besäka Haninge, har inte varit där sen mitten i september så nu är det dags.


höres och synes


/Anja Dymkowska


bjuder på ännu mer fula bilder från min 18 års fest!



Anton,jag,Sofia och Hanna

 


Hanna,Fia och Natalia


känns som om jag mådde ganska bra :)

 


om inte ens för bra! :D

 


schnögga b-ruden

 


HANNI

 


Amanada och Hanna

 


HAPPY BIRTHDAY TO ME

 


Bröder till döden

Pappas bästa vän Bartek, jag och papi

 

/Anja Dymkowska



en tur till stan!


nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig lite och kanske röra mig mot stan för att fika med någon rolig människa som är sugen på det. Verra och Marre hörde av sig inte så länge sen dock är det lite svårt för mig att dyka upp i stan på 15 här från Bromma, när jag inte ens fixat mig. Men jag ska höra av mig till Sofia och kolla om hon är sugen på en fika eller bara en promenad i solskenet. behöver komma ut och få lite frisk luft, min huvudvärk blir värre och värre hela tiden :( kommer nog beöva besöka en läkare efter vi kommit hem från Egypten Alvedon och Ipren funkar typ inte på mig längre. suck!

nä men nu är det dags att fixa sig och hitta någon som vill ses.
Ikväll ska jag sitta och skriva på min hemtänta i NO. orkar ej men jag måste! blir nog en 10 minutare på solariet också! ;D

/Anja Dymkowska


Hurgada BOKAT!




är jätte sjuk idag, kan ej andas genom nosen, har hostat hela natten och knappt fått någon luft, jag har fetaste huvudvärken och magont har jag också. tummen upp för min friska kropp!

Vår resa till Egypten- Hurgada är nu bokad, betald och godkänd! underbart! längtar som fan, det är ju bara 7 dagar kvar tills vi drar! :D yippppie!


nu ska jag lägga mig i sängen och ta en kopp te.
/Anja Dymkowska


här bjuder jag på en preview på jimmpans låt


 

kommentera vad ni tycker! han vill gärna veta vad ni tycker! ;)

nu är det dags för Paradise Hotel, såg inte det riktiga avsnittet då jag var på gymmet och träna+sola. sedan hade jag en filmkväll med jimmies föräldrar medan jimmie var på jobbet. de är så söta! :D gillar verkligen jimmpans familj!

 

aja hare så hörs vi img, skola från 8

 

/Anja Dymkowska



I am not afraid!


är ännu mer förkyld, var inte i skolan idag. vaknade kl halv 8 med fetaste migränen och halsont. en grov förkylning helt enkelt ....

just nu ska jag fixa lite mat till mig och jimmie ska få en matlåda till jobbet. efter de rush till ica och köpa cigg.
har inget vettigt att skriva nu. vi hörs senare

 

/Anja Dymkowska



tisdag


*jätte förkyld Anja
*prövning idag från 17.00 till 19.00, sög dase, jätte svårt
*risotto med räkor och champinjoner
*nya påslakan till vår nya säng
*nya korgar till badrummet
just nu i form med Anna Anka.



HÖRES OCH SYNES



måndag


igår hade jag verkligen en underbar dag. denna spenderades med Natha och Verra och Gustaf. vi hade verkligen en sjukt mysig söndag. har inte varit med min vänner på jätte länge, bara jag och de och jag märkte verkligen igår hur mycket jag saknat det. höra verra säga till mig" men anja lägg av nu!" natha sitta där och skratta hela tiden och ba"ah men jag fattar inte, hahahaha" och söta gustaf som är så gullig mot oss. :D jag möte upp jimmie efter hans jobb och så åkte vi hem.


idag var det väckning 6. inte KULT! var i skolan till 8, hatar att åka själv på mornarna så jag ahde tur att Jimmie började jobbet klockan 8 då fick jag sällskap till Abrahamsberg och Hanna i min klass sov hos sin kille som bor i närheten av mig och Jimmie så hon hoppade på tuben stationen innan Jimmie skulle av. soft fick sällskap för en gångsskull hela vägen till plugget!


nä nu ska jag diska, sedan åka och hämta en ny bäddsoffa hem till mig och jimmie! NY SÄNG WIIIHOOO!

här har ni bilder på vår nya säng/soffa
den kommer från IKEA (beddinge Lövås, 3000 kr)





/ANJA DYMKOWSKA


NYPAN 1 ÅR



the gang

 


oj snygg tjej!


parteeeyyy

 


jag och Jimmie

 

 

/Anja Dymkowska



gårdagen i bilder


FIKA PÅ MODA

 


MYCKET FINA FLICKOR :D

 


MIDDAG PÅ VAPIANO

 


VERRAS PIZZA, MIN PASTA KOM EJ MED PÅ FACE :(

 


JAG OCH VERRO
spana in hennes blogg här


KVÄLLSMYS PÅ THE TEMPEL BAR MED VERRA OCH HENNES BOY

 


VÄRLDENS BÄSTA VÄN

/Anja Dymkowska


söndag


dagen har spenderats med min flickor på stan. bilder och mer om de kommer img. nu är det dags att sova, väckning halv 6.

god natt


lördags mys


nu är det dags för massa lördags mys för mig och Jimmie men innan det hade jag tänkt att berätta för er vad jag gjort igår. ska även lägga in pics på mina nya kläder jag köpt.

i fredags mötte jag upp Elin som sagt för att fixa lite grejer, håller på att fixa en liten överraskning till Jimmie som han ska få när vi är i Egypten. efter det vart det fika och shopping med Natha och Anjos. Smällde i mig en fet morotskaka och cola LIGHT! Rörde mig runt 6 tiden mot Patti, där fixade vi oss för kvällen. Hon färgade min utväxt och sminkade mig. satt även och pratade med hennes mamma om killar och så. så himla söta båda två. Patti är verkligen som sin mamma, jätte öppna och gulliga.


men men nu är det dags för film och chips.


god nattens

/Anja Dymkowska


för mycket kläder




har hållit på att packa upp mina jävla kläder sen kl 16.00 här hos jimmie och jag är inte klar. jag är långt ifrån klar kan man säga! väntar på att min kompis Sofia ska komma över och vi ska käka lite middag och hon ksa få hjälpa mig att styra upp här lite i lägenheten. svårt att få plats 2 pers i en 1:a men vi letar större.

nu när jag har packat ihop alla kläder och skor då märker jag har mycket jag har av dessa. och de är inte små mängder kan jag ju säga :O


aja dags att fortsätta packa upp och invänta Fia.


höres och synes
/Anja Dymkowska


lördag


massa saker ska fixas nu. mer uppdatering kommer sen :)


fredag


idag är jag ledig från skolan, känns underbart. snart ska jag åka till stan för att möta min mamma så jag får mina nycklar som jag glömde hos henne. sedan ska jag möta Elin en snabbis, make some buissnes, och sedan en fika med Natha som jag inte träffat på sjukt länge känns det som. ska bli jätte kul. ikväll bär det av mot bromma för fest! :)



shoppade ganska mkt igår, lägger upp bilder på det senare idag! :)

/Anja Dymkowska


fika




nu ska jag dra till stan med min bästis Amanda, ska även åka in till stan och köpa jeans. kanske hittar något annat fint också som man ska köpa in! :D
är jätte sugen på köpa något finit! :)

/Anja Dymkowska



dagens outfit




jacka: Trf leather collection
linne: Gina Tricot
kavaj: H&M
jeans: Gina Tricot
skor: UGG´s


/Anja Dymkowska



foto


nu har min foto lektion börjat. kul att jag har släpat på min dator jävel till skolan idag när jag bara ska ha fotolektion. bajs!

vi har precis fått en uppgift att illustrera en låt med 5 styckna bilder. ska bli jätte kul. fick även mitt resultat i foto idag på alla de uppgifter vi gjort än så länge. MVG! wihooo!
jag ska använda mig av låten "I belive I can fly" med R Kelly. grymt bra låt, jag ska ta ut meningar från låten och låta mina bilder beskriva vissa meningar. känns som om jag ska involvera min älskling i detta. han ska få vara min modell! :D


hare

/Anja Dymkowska



Bilder på vårt hotell i Egypten
















/Anja Dymkowska



Torsdag


Dagen börjar med att jag och älskling ska åka till banken sätta in 12 lakan för resan till egypten, är så himla glad att jag ska få komma iväg bara jag och Jimmie. SKIT SKÖNT!
Efter det ska jag åka till skolan, ha två lektioner och sen röra mig hem till mamma där jag ska fortsätta packa.
För i morgon ska jag och pappa åka över med alla saker till mig och Jimmie.
Skriver mer till er när jag är i skolan,dagens outfit kommer senare!

/ Anja Dymkowska


god middag!





Love var snäll och hjälpte mig att fixa min webbcamera. hahah snel pojke och snygg bild. ja ba sitt still nu så testar vi. han ba okey POSE! :D hahaha


lunchdags strax då.sitter och läser på min dator om Angola, jag har ett arbete som ska göras med min grupp, vi ska typ förbättra landets ekonomi och industri. tråkigt. Ska luncha med Jennifer i min klass, vi ska gå igenom lite inför aaffärsjuridiksprovet vi har kvart i 2 i 2 h. jobbigt men jag hoppas de kommer gå bra, ska sitta mellan Jennifer och Oscar Wissen i min klass. dessa två människor har MVG i allt. tummen upp för det! :D
haha


nä nu är det fan dags att koncentrera sig känner jag. vi höres

/Anja Dymkowska



MACHETE


idag var jag och Jimmie på filmen Machete. mycket mycket bra. ger den 4/5. lite överdriven av sig och töntig men bra och rolig. rekommenderar den varmt. Grymma skådisar med måste jag säga. Personligen gillar jag inte så mycket blod, liksom överdrivet i filmer, detta kan du se i denna film där av en 4:a.


grabbar, gå och se den för ni kommer gilla den mycket mer än va jag gjorde! :)



min älskling


 

 

min älskade Jimmie är ju bara för söt. blir så glad när jag kollar på bilder på honom! haha världens finaste!

/Anja Dymkowska



naturkunskap


sitter med datan nu på naturen alla kollar filmi själv sitter jag lite inne på face och passade på att slänga iväg ett inlägg till er. lunchen spenderades med hanna myris och de vart indisk mat för vår del. mysigt!
 bjuder på lite gammla bilder, har typ inget bättre för mig!
 enjoy

Österrike höst 08











/Anja Dymkowska



kyla!


mina händer är så himla kalla att det knappt går att skriva på datorn. idrotten är nu i alla fall avklarad och jag har typ suttit och fryst ihjäl i 1,5 h. inte nice, men vad ska man göra....

kl 11.15 börjar min spanska efter de ska jag och pappa mötas och åka med mina kläder och lite grejer hem till Jimmie och mig. :)

at the moment sitter jag med Love och diskuterar bloggande. haha kuligt men vi höres

/Anja Dymkowska



god morgon


känner att jag har blivit jätte dålig på att blogga och jag gör ju inte det jag skriver att jag ska göra på bloggen har ja kommit på. lovar er så mycket men ni får inte se så bilder och sådant tyvärr. men idag ska jag verkligen tvinga mig själv att ta kort på min klänning.

idag har jag en lång dag framför mig. börjar skolan kl 9 på gärdet, sjukt kallt med idrott ute nu särskilt för de som inte kan springa som har problem med sina vadmuskler! syftar då på mig själv, men självklart ska jag dyka upp där och kolla på när folk leder sin lektion och ta in massa tips hur man bör vara en bra ledare/lärare.

efterskolan som slutar 17.00 ska jag och jimmie på bio. ska åka till stan och kolla på lite kläder efter skolan och sedan möta upp jimmie som också slutar 17.00 och dra på förhandsvisning av filmen Macheta. spännande


/Anja Dymkowska


paradise hotel


idag är det premiär för paradise hotel.
självklart kommer jag sitta fast klistrad vid Tv:n. nu ska jag springa och posta lite paket, sedan möta min man vid jobbet.

idag var det jätte kul att träffa mamma och syster, packade för fullt idag och har pluggat jätte mkt matte. lägger upp en bild senare ikvl på min nya klänning jag köpt och så ska jag nog ta lite bilder till auktioner som jag ska lägga upp img! :)
nä nu ska jag röra mig mot Ica och posta paket. vi hörs senare!


/Anja Dymkowska



Monday


rolig skoldag! hade bara en sjukt soft lektion idag. Som jag tidigare nämnt här på bloggen har jag bytt ut min Engelska C kurs till Samhälle C. Har en hur skön lärare som hellst nu, Ozzi Hagman! Hade honom i Sam A u 1:an och de är en lärare man aldrig glömmer, hur rolig som hellst men ändå sjukt bra!
så en Sam lektion hade jag och sedan efter det mötte jag upp Jimmie vid min skola och åt... hmmm Sushi! en gammal vana. en god vana! :) efter en riktigt god lunch åkte vi in till stan för att kolla på lite kläder åt mig. kunde tyvärr inte hitta något jätte jätte snyggt och vart hur besviken som hellst när jag såg att glansiga hunterstövlarna i min strl var slut. aja fick bli en jätte fin klännig från H&M. kommer anvöndas väl på hotellmiddagarna i Egypten. åååh vad jag längtar!! :D




/Anja Dymkowska



odenplan


är hemma hos min mamam nu, sitter och för över alla bilder jag har på min dator här och alla arbeten och så. måste föra över det till min nya dator, sedan ska jag packa ihop lite grejer med mamma och ta med böcker och dylikt till jimmie redan idag. najs!


jag och mamma och lillskiten åt middag tsm, var verkligen trevligt. känns skönt att få träffa de ibland! :)

snart får man väl bjuda in sig på middag till mamma 2 och pappa 2. var ju ett tag sen jag och jimmie träffade de! :D


hörs ikvl från min nya dator!
/Anja Dymkowska



söndag


idag går min dag ut på att packa allt som är hos mamma som jag vill ha med mig till jimmies och min lägenhet sen kommer pappa på tisdag och hjälper mig att flytta över allt, även soffan dock skulle jag behöva 3 starka killar till hjälp som vill bära den där soffan. den är vidrigt tug så de är fler omgångar som gäller :)

nu sitter jag med ögonbrynsfärg i och strax ska jimmie få färga mina ögonfransar. han ba nej! jag är inte bög. skit samma han ska göra det ingen annan är ju här så han har inget val! :D moooohahahahha!
idag ska vi boka vår resa, tyvärr är sharm el sheikh fullbokat drar vi till hurgada, fortfarande egypten som vi har varit så taggade på, så det ska bli riktigt skönt!

ha en fin dag så hörs vi senare, ska försöka få tag på bilder från igår! :)


/Anja Dymkowska


lördag


gårdagen var nog inte min bästa dag i livet. men jag har fått reda på all sanning och jag och jimmie är tsm, så du  som snackar skit gå och dö! igår träffade jag marre, var så sjukt längesen jag såg henne och de kändes underabarat att få vara med henne igen, vi hade verklien sjukt kul. ikvl ska jag och jimmie och massa andra ut på krogen, vi ska dra till FESTEN som ligger i gamla stan. najs!

nu har jag och baby haft storstädning hemma och vi håller på att tvätta. efter de time to klippa jimmie. konstigt nog vill han inte att jag gör det men jg skiter i. jag har klippt amnada och färgat hennes hår, jag klipper mig själv, mamma och lillsyrran hela tiden. så han får tyvärr gå med på det endå. han har riktigt långt och tjockt affro asså! :D hahaha

vad ska ni göra ikvl mina läsare?

/Anja Dymkowska


svar på kommentar till Maggan


maggan om resultatet:
dålig redigering. för ljus sorry!

fan då maggan att du inte gillade den :( haha ne men jag skulel följa en anvisning som vår lärare sa så alla i klassen gjorde likada bilder och de var så resultatet skulle bli. så jag klarade uppgiften själv tycker jag inte bilden avrt så fin heller! ;)


nej jag mår inte bra!


nej jag har förstört mitt förhållande! fan också!


God morgon


kvällen spenderades hemma hos min man, somnade runt halv 12. mår mycket bättre idag, nu ska jag äta lite frukost sen är det dags för naturkunskap. efter det sk jag möta marre för att fika och sola och sedan valerie som ska följa med mig till Nk och köpa nya hunterstövlar. tummen upp! älskar att jag verkligen fått allt jag önskat mig i födelsedags present. resa, körkort, pengar till en canon d550, nya hunters och massa smycken. eftersom jag är polski får man massa guld när man fyller 18. gillas!


men nu ska jag sminka mig och sedan äta en god macka med polsk skinka! mums

vad ska ni göra idag?
ha en bra dag!


/Anja Dymkowska


AFTONBLADET.SE


är lite sneaky av mig just nu men snodde detta från min väns Cissis blogg. kände att jag var tvungen att göra de eftersom de verkligen stämde in på mig. jag är en 1 och 6.




1. Fosterställing
Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.


2.Som en stock
15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3.Längtar positionen
13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.


4.Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.


5.Frittfall positionen
7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen
5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.




/Anja Dymkowska



natten spenderas hos min man


startade min nya dator precis som har laddat klart nu. så det här är mitt första inlägg från min 18års present, as nice, har hittat ett jätte fint fodral/väska, man får plats med lite mer än bara datan från LV. ska nog köpa denna.

imorgon ska jag träffa valerie och vi ska bege oss på en shopping runda. ikväll ska jag sova hos min man, längtar!


vi hörs senare
/Anja Dymkowska



huvudvärk och illamående




har fått världens huvudvärk och den har hållit i hela dagen, illamående har jag ifs varit sen igår men nu är det så att de känns som om jag får spendera min natt på toaletten hängandes över och kräkandes. har fått någon skumm mensvärk utan att ha mens också. vet inte vad som händer med min kropp men nu ska jag göra en kopp grönt te, lägga mig i soffan och bara ta det lugnt, läsa skvaller tidningar och lite matte.


hur mår ni idag?

/Anja Dymkowska



nails- ny filade, ny målade




/Anja Dymkowska



svar på kommentar till Natalia


Natalia om Onsdag:
har inte du köpte en iphone 3 nyss???
07 Oktober, 11:42

svar: i did, men eftersom den är glömd i USA så har jag beställt en 4G nu, den där ska min mammas kompis sälja så får ja tillbaka pengar. jag fick ju aldrig den där 3Gs mobilen då min mammas vän Henry skulle tagit med sig den när han kom till Sverige men glömde den.

men nu ska jag ha en 4G och snyggt skal till det! :)



resultatet


här ser ni resultatet  :)

FÖRE




EFTER



/Anja Dymkowska



foto


nu har jag fått en uppgift av min fotolärare att göra om en bild och "lyfta fram ansiktet på tjejen"

har får ni en exempelbild



EGYPTEN- Sharm el Sheikh


den 30 oktober dvs om 23 dagar= prick 3 veckor. drar jag och jimmie till Egypten, Sharm el Sheikh. detta paradis ska bokas. vi tar ett flyg ner till Polen och sedan vidare därifrån till Egypten för massa sol och bad, romantiska promenader på stränder och shopping.
längtar dock vet jag ej om min man kommer få ledigt men de skiter jag i, kan SKA ha det!

AVIS?! de skulle jag vara iaf!























/Anja Dymkowska



Onsdag


ska ta och lägga mig i ett bad nu med skummish och läsa i en tidning sedan måla naglarna, dock har jag inte bestämmt vilken färg, lägga fram kläder som jag ska ha img och sedan är det dags för mig att sova.
frågan är om de ska regna img eller ej. hmm ska nog ha gummisar img :)

ska köpa ett par nya tror jag, ska kanske beställa ett par jimmy choo.
ska även beställa en iPhone 4 efter badet. LIKE!
har tänkt på en sak, skulle fan vela att de gör en unlike grej på face!
vad tycker ni om det?




/Anja Dymkowska



fynda kläder!


spana in massa nsygga och trendiga kläder HÄR. säljes till super bra priser på tradera. även märkesklader.
är ni under 18 och kan inte göra ett eget tradera konto kan ni alltid höra av er via mjel till mig eller kommentera på bloggen vad ni gillade! dock måste ni då köpa varan för köp nu priset( priset kan möjligtvis disskuteras vid snabb affär)
[email protected]

SPANA IN OCH FYNDA!



HISS/DISS




MIN NYA LAPTOP

måste verkligen hissa min nya laptop jag fick från pappa, den är riktigt smidig väger 1,7kg,9h batteri, har DVD,LED skärm, webbis och allt annat man kan önska. och sjukt snygg också. det bästa är ju att den väger så lite så det är bara att köpa ett snyggt fodral för mig nu och ha med sig den till skolan varje dag. funderar på ett classiskt louis vuttion fodral.
ACER ASPIRE TIMELINE X



FLYTTA HEMIFRÅN

något jag har längtat så grovt mycket till är att få flytta hemifrån, mina föräldrar lät mig bo hos jimmie iprincip under hela sommaren, dock ville de se förändringar i skolan så de sa att om de ser att jag sköter skolan och inte har skolkat får jag flytta efter den 1oktober. och som ni redan vet är det den 5:e vilket innebär att jag får flytta. håller på att packa för fullt och ska flytta inom kort. ska bli super skönt att få bo med min älskling och jag hoppas mina reletioner med föräldrarna ändras också, vilket jág tror. man hinner ju sakna varandra, där av blir det inte så mkt tjafs.




MASSA RYKTEN OCH SKIT I SKOLAN

langar en stor grov diss här. hatar när folk snackar skit, varför inte bara säga det rätt upp i personen ansikte. nä juste ni törst ju inte ta något argument tillbaka!!! hatar folk som backstabbar, hatar folk som ljuger, särskilt när det är rätt upp i ens ansikte. jag blir så förbannad och vissa som läser detta kan ta det personligt, go a head. hänger inte ut någon på min blogg och jag menar inte folk i min klass. eller? men att sprida rykten, hugga en i ryggen och snacka massa skit bakom den tyder på att DU är feg!



FOLK SOM SÄGER ATT MAN SKA SES ELLER HÖRA AV SIG MEN GÖR ALDRIG DET

känner att jag passar på att skriva av mig lite samtidigt här i min hiss/diss lista.
tycker det är väldigt tråkigt om man bestämmer att träffa någon och sedan inte dyker upp. hör inte av sig heller eller svarar på luren då. hatar sådant, om jag bestämmer att jag ska äta en jävla lunch med någon så gör jag det, kan jag inte eller inte har lust skickar man iväg ett sms sorry kan ej idag tar det en annan gång eller så betämme rjag ingen jävla träff alls.
hur mpnga gånger har man inte hört"men jag ringer dig img kväll så tar vi en fika"
" vi får ta och ses i helgen" och så hör folket aldrig av sig. bra kompisar!
blir så arg, fattar om man säger det itll en random man inte träffat på 4-5 år typ och bara setts någon gång på en fest eller liknande, ah men ja ringer dig img. hej hej! (NEJ) men någon man umgås/umgick med vardagligen förr och hade super bra kontakt. vrf ska bara vissa behöva ta initiativ för att man ska ses?
tänk på saken



/Anja Dymkowska



morning


sklan är nu avklarad, har haft möte med biträdande rektor, jag har nu bytt till de kurser jag verkligen vill läsa.
fick en super skön sovmorgon idag, bara 50 min men alltid något! dagen började med affärsjuridik och de var min enda lektion idag. ganska skönt. satt och gjorde övningsfrågor till provet som är nästa vecka på onsdag. härligt! :)


nu ska jag hitta en vän som jag kan äta lunch med och sen ska jag träffa min man!!


/Anja Dymkowska



shoppa shoppa shoppa


idag efter skolan drog jag till posten med min man och plockade ut ett paket, min poncho och nya halsduk hade kommit, vart sushi till lunch såklart också. efter de drog jag och Jimmie till det nya köpcentret bromma blocks, riktigt najs, där delade han ut massa CV:n. håller tummarna för min älskade så han får ett nytt jobb med bättre lön och för mindre slit.
vi köpte nya kuddar på hemtex idag till våra nya örngott, vi har städat hemma, tvättat lakan och handukar. handlat mat mm. nu är det ju dags att flytta in här på riktigt. img har jag ingen MT lektion så jag börjar 10 mycket skönt och slutar halv2. där av soverj ag här idag hos min skatt. :)


nu ska jag kolla till potatisen som jag kockar för att göra purré,och firre till de. Jimmie får de till lunch img och jag till middag när jag kommer sitta här och packa upp massa kläder och så.



see u


/Anja Dymkowska


projektarbete


sitter och skriver på min projektplan, som inte alls går så himla mycket frammåt men jag får göra mitt bästa.
har även bokat möte med biträdanderektor idag.

fan är så himla slut så jag kommer inte ens på något jag ska skriva på min blogg, vilket inte alls är avancerat då kan ni nog fatta hur det går med projektplanen som ska vara på minst 4 sidor för att få MVG. kom knappt upp i morse snoozade i 25 min tills det var dags att lägga en grov rush till skolan. och självklart var tunnelbanorna försenade och bussarna. inte kul!


men nu sitter jag och här och är extremt trött och kommer inte på vad jag ska skriva.


aja ha en bra dag så hörs vi senare!'

på torsdag bor jag med min man! :)



godnatt!






18 års firande!


18 ÅRS MIDDAG MED JIMMIE PÅ BAUER PÅ SÖDER






en varsin sådan tallrik fick vi, lite för mkt mat för en anji men det var hur gott som hellst.









MIDDAG OCH FEST HEMMA HOS MIG I LOKALEN!


the family


mamma


morfar+ kusinerna


Jimmie och min kusin Lukas


bilder när jag var liten


bara för att alla var så berädda


mamma,pappa,Matilda,jag, Jimmie och Luki


jag och pappa


välkomsskål!


farmor,jag och farfar


gudmor(faster), jag , hennes dotter och man


gudmor och jag



Nathalie, jag,pappa,Philip och låtsas mamma Magdalena


mosters man, jag, moster, Lukas och Dominika



mormor,jag och morfar


Time to party






SKÅL


NAM NAM


ja må hon leva! :D


mamma


jag och mamma


Alla gillar Jimmie?!


jätte söt


Anton håller tal


jag och farmor


SUPA SUPA SUPA


mamma sjunger


fulla?! mhm!


mamma


grupp bild


mosters man och fasters man. homies?! :)


prestent öppning


mina grand parents och jag


OMG


jag och alla barn


jag och mina syskon


jag och moster


hhahha va?


vad fan hände?


jag och min älskade


jag älskar dig


waka waka


min tårta, nej inte en sådan jag ville ha! :(


morfar

*
happy Anji


trötta?


full tjej vill ha tårta


nu är det fest


hahahaha


tar ännu mer skumpa


jag och Jimmie


klarade alla ljusen på en gång! :D



/Anja Dymkowska



aj aj aj!


nu är jag igång med mitt bloggande igen, har haft en pause från det riktiga vardagslivet i 2 dagar, vilket jag kände jag förtjänade efter 2 långa dygn av slit till min middag och fest jag hade i lördags(bilder kommer, stay tuned ;) haha ) dock har jag skadat mina vader en aning, kan tyvärr inte gå så bra, har fått höra att det ser ut som om jag skitit på mig vilket inte gillas.jag har fått någon slags infektion i mina vadmuskler. jag hade spänd muskel när jag ramlade ner från en stol i lördags när jag dansade på den (nej jag var ej full, (a)) och landade fel på fötterna med musklerna spända vilket gjorde att jag fick någon slags muskel infektions bla bla bla. fattar inte min mormors doktor spår och jag kan verkligen inte översätta det till svenska. hahahha synd att man har idrott imorgon också och kan ej vara med. kul... känner mig verklgien handikappad. men men, igår kväll åkte jag och min man hem till OSS, japp nu kan man kalla det vårt hem! :D spenderade dagen med honom, vart en lunch på vapiano och lite små shopping hem, nya örngott. japp jag är en romanisk flickvän och valde ett I <3 YOU örngott och min pojkvän han är kreativ han tog ett exakt likadant till mig. hahahhah han ville att de skulle matcha, dålig ursäkt men han orkade nog inte leta så mkt bland alla 100 örngott som fanns.hahaha dock har min pojkvän köpt världens snyggaste örhängen till mig, jag är cool och gissar på 3500 kr ungefär. som jag sa någon gång till honom att en tjejs bästa vän är äkta diamanter. och nu sitter jag här och bloggar med mina ÄKTA diamanter i öronen. HA HA! :D 
efter jag kommit hem efter en jobbig dag på stan, nej jag kan ju inte gå, de blir ansträngande, gick jag och köpte familje sushi med morfar. min lillasyster på 5 år är fan grym på att äta med kina pinnar, hon satt och åt med det vid middagen, vart så fashinerad så jag var tvungen att ta bild.hahaha


nä men nu ska jag inte trötta ut er med massa text här. det kommer bilder sen!








/Anja Dymkowska



bilder kommer så fort som möjligt


här har ni ett litet smakprov.
NYPAN 1 oktober! :)






























/Anja Dymkowska


grattis!


HAPPY BIRTHDAY TOO ME!



frukostfika


drar och möter amanda nu vid odenplan och tar en frukost fika.


see you



18 år sedan


för exakt 18 år sedan låg min mamma på sjukan nu och hade fetaste värkarna ever. snäll som jag var ploppade jag ut efter exakt 30 min. vilket var kl 12.05 mitt på dagen. fan vad mycket man har längtat till att bli dessa 18 barre men nu när jag väl är det känns det fan inte speciellt. hahah knäpp jag är men känns inte som någon stor skillnad förutom att jag och min man ska flytta ihop på riktigt nu.

bjuder på lite bilder när ja var mini!



nyfödd bebis


jag och pappa


jag mamma och mormor


sover med mami


arg unge? :/



jag och moster


"en napp är för lite"


dagens outfit?! :D hahahahaha


glad anji?


DANSA ÄR KUL


modell jobb för ADELSTEN


Anji on stage


konsert i Polska insitutet för alla polskis i Stockholm typ... scary var det!


/Anja Dymkowska



18 FUCKING ÅR! :D


känner att jag är ganska mycket mer taggad än vad jag var igår kväll. vid tolvsalget väcktes jag av 6 st sms sammtidigt. tyvärr Mandy men Jimmie var först i år. haha i morse när jag vaknade hade jag 15 sms och 83 notifications, eller ah postade saker på min wall. idag ska det fan bli en härlig dag. jag ska springa iväg och sola lite nu, sedan möta upp min bästaste vän amanda för en fika. Älsklingen slutar jobbet kl 15.00, har fcik inte ledigt :(, men han kommer hem till mig då och hjälper mig att fixa salen på en gång. papi kommer runt 4, då ska vi till systemet och köpa lite cider och breezers och sen är det bara att tagga för utgång och middagen och LARÖJ img.



GRATTIS TILL MIG! :D