fredag & lördag


Som ni redan vet var jag och åt midddag i fredags hos min mamma, efter det kände jag att det var dags att hitta på något medd min man, så vi rog på bio och såg filmen "pappa på bruk". riktigt skön var den, en romantisk komedi. vart typ helt kär i ungen som var med i filmen. jag är egentligen en person som inte gillar barn så mycket men den här bebisen ville jag bara ta med mig hem om de gick. hahaha

I går var jag hemma hos min pappa i Haninge och spenderade tid med honom och hans familj. Awesome! Var sjutk länge seadn jag träffade det oså det var riktigt kul att ses igen. Jag åkte även till Skarpnäck med min pappa för att heja på honom och hans lag som hade fotbollsmatch där. Kul att träffa alla galna polskis igen. :)
Kvällen spenderades med Verro och hennes boy och min man på Festen, det sög som vanligt men ett soft ställe att föra på. Sjukt billigt där. Men vi drog iaf vidare till After tog en bira där och sedan lunkade vi hem. För min och Jimmies del vart det även ett stopp i Rådmansgatan för donken käk.




MUMS!!!!


/Anja Dymkowska


Kommentarer
zandra-en helt normalt konstig tjej

har du haft en bra helg då?

2010-10-24 15:30:19
URL: http://zandrasplace.blogg.se/
aye

hello^^

Allt bra med dig idag? <3

Kram//A

2010-10-24 18:54:01
URL: http://ayeland.devote.se

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback