onsdag- ytterligare en kväll med mycket läxor


idag var det massa skit bajs korvs snack i skolan, men allt är löst och jag mår miljontals gånger bättre än jag gjorde i natt och i morse. kände inte för att gå upp, när jag vaknade hoppades jag på att jag drömt men så var det dock inte. en sak är ju iaf posotiv!
jag har inga hemligheter för min kille, det första jag gjorde när jag fick reda på skiten ringde jag honom och berättade hur det låg till. han vart liksom helt tyst sa egentligen ingenting, och efter ett tag fick jag höra ett jag älskar dig. och då förstod jag inte vad som på gick. men jag tror att han uppskattade att jag bara sagt att det kan vara så att det jag hört stämmer. Grov lättnad att jag fick reda på att det inte stämde i skolan idag. SKÖNT! då vart ju min pojkvän gladare känns det som iaf, först och främst att jag berättade allt och sedan att han fick ett tydligt svar att ingen skada skedd.

men men, atm sitter jag och pluggar, ska skriva klart homo erectus grejen, be amanda skicka sin del till mig och sedan sätta ihop en power point. CHECK
sedan ska jag skriva klart labbrapporten och skicka in den. (bockar av den sedan)
ska även plugga på till ett läxförhör jag har på fredag, om cellens uppbyggnad.
3  uppgifter i NO till samma dag. ja, det är jobbigt!


dagen har spenderats med min man på stan, vi gick runt och kollade ballonger och saker jag vill ha på min middag. nu har jag valt ut allt jag vill ha, dags att ringa pappa. sedan gick vi och kollade på lite kläder. älsklingen hittade ett par sjukt snygga skor på dinsko som han ska köpa när han fått sin lön, och snäll som jag är, köpte jag en slips till min älskling som han ska ha på min födelsedag. (var tvungen att matcha den med lite rosa till min klänning, hhihihi)

nej men nu måste jag koncentrera mig, vi hörs senare söta läsare

/Anja Dymkowska



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback