Dagens outfit


Klänning: H&M
Skärp: Gina Tricot
Strumpbyxor: H&M
Skor: Wedins
Väska: River Island
Solglasögon: Ray Ban

/Anja Dymkowska



Djurgården


Har varit i stan med min fina Amanda och Sofia och vovvi Kelly. Sedan var jag på jobbmöte och nu är jag hemma här med Jimmie, hans kusin och vän och Johanna. Snart ska vi in till stan och festa men innan de så kommer mina små syskon hit. TAGGA! hahah men de ska bli nice har saknat mina pruttar!






















/Anja Dymkowska


Just pull the trigger...


Om 15 minuter går min buss, jag ska åka in till stan för jobb möte med min pappa och en lunch. Sedan ska jag försöka möta upp någon rolig att vara med som inte går i skolan, typ Amanda Bj, klockan 16.00 ska jag iväg på ett till jobb möte. Fan, nu börjar mitt liv ta fart, i alla fall när det gäller ekonomiska delen, nu ska jag börja tjäna pengar! Börja arbeta hårt för mina skor, mitt smink, mina utgångar och mina fikor. Det är nu det gäller.

Frullen ligger i magen och vilar, vart 2 löskokta ägg med salt på och ett glas citrono water till det.



/Anja Dymkowska


I want my heart to lead me somewhere, that there’s a chance of a happy ending.


God morgon!





/Anja Dymkowska


Om min kur jag köpte in på svenskhalsokost.se




Som jag skrev i mitt förra inlägg så dricker jag ett äckligt te som ska detoxa min kropp, jag har köpt in en kur. DetoxPlus. Det är en detoxkur för att rensa min kropp lite, jag hoppas jag kommer få lite bättre matsmältning, finare hy, mer lyster och inte ha så jävla ont i magen bara jag äter något. Och att tappa lite i vikt skulle vara ett plus i kante men det är inte därför jag investerat i denna kur. Hela kuren består av 4 produkter + en shaker som jag fick påköpet. Priset för en sådan kur är 930kr, passa på att köpa nu för de har kampanj nu, 100 kr billigare!

Kuren består av:
UltraClear Plus - näringsdryck med ämnen som stödjer kroppens reningsfunktion.
Psylliumfröskal - ett fibertillskott.
Mighty Greens - ett pulver som innehåller bland annat vetegräs och alger som har naturligt renande egenskaper.

Pau D'Arco-te - renande te som använts i århundraden av indianstammar i Peru och Bolivia.

Ni kan klicka in på svenskhalsokost.se och läsa mer om produkterna jag tar.

/Anja Dymkowska


Många läsare, men tråkiga läsare!


Många va er kommenterar att jag inte verkar ha så mycket glöd i mitt bloggande och så, men då ska jag säga en sak till er. Jag har fått väldigt många läsare och de växer hela tiden, runt 300 har jag i snitt per dag i alla fall, men jag tycker det är tråkigt att blogga. Jag får ju ingen respons från er. Brukar ställa er massa frågor försöka involvera er i mina inlägg och så men nej ingen jeeeefel ska kommentera. Det blir ju tråkigt. Så eftersom ni tjatar på mitt bloggande så ska jag tjata lite på er, kommentera mera så lovar jag att det kommer bli sjukt mycket roligare för mig att blogga! Ni kan även ge mig lite tips på vad ni tycker jag bör skriva om, kanske videoblogga eller något. Fast det där med videoblogg är nog inte min grej men jag kan kanske kompromissa och lägga upp någon video om ni verkligen kommer visa intresse för det!

Så, nu har jag lättat på hjärtat till er läsare, nu ska jag i alla fall springa nner och stoppa i sista maskinen i torktummalen och hämta det som redan är tort. Sedan ska jag lägga mig i sängen med min man och få massage idag igen, visst är Jimmie snäll mot mig (IBLAND) hahaha. Nej jag skojar med er, men han är snäll som orkar att massera mig, efter min massage ska vi kolla på filmen Psalm 21, enligt min väns pojkvän ska den tydligen vara grym. Men som i vet mina kära(tråkiga, haha) läsare så måste jag ta en kopp te, idag ska jag dricka ett jätte äckligt örtte som rensar tarmarna, bra menn fy fann vad vidrigt.

God natt på er så bloggar vi imorgon, jag förväntar mig minst 10 st kommentarer imorgon när jag bloggar!

/Anja Dymkowska


Middag


Köttbullar, hemgjord potatis pure, lingonsylt, gräddsås och lite sallad som bestod av isbergssallad, tomat, rödlök och gurka!

/Anja Dymkowska


Tvättis time


Var i Jimmies pärons garage och grävde efter mina skor och I found them. Fan vad glad jag vart, jag är som ett litet barn när det gäller skor, blir elt till mig, åååh skor, älskar skor! Mina skor är my love. Slängde till och med ett par som jag har haft i typ 3 år från vagabond, så jävla snygga.... men de var lite förstörda, aja nu ska vi tvätta! Valde bra dag för tvätt känner jag, äckligt väder, regn och så. Då har jag något att göra i alla fall.





/Anja Dymkowska


Jag saknar dig!


 

/Anja Dymkowska



Grym brud, undra om jag ska använda mig av hennes tips


 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Words may sting, but silence is what breaks the heart.


Sitter hemma och chillar, somnade idag när Jimmie gick upp halv 6 för att dra iväg till jobbet. Mycket sömn man fick.... Aja, 6 h är okey men fan inte vad min kropp egentligen vill ha... Ska snart smälla i mig lite frulle och kanske möta upp Sofia och Amanda för en fikis, kl 16.00 måste jag vara i Abrahamsberg för jag ska till Jimmies föräldrars garage och ta hem lite skor och sådant som finns nerpackat i deras garage! NEj nu ska jag prata med Fison sen slå en pling till Amanda som ville att jag skulle ringa och sen ska jag fixa mig. Fan vad jag ska strukturera upp mina dagar. Aja, ordningssam tjej har talat. CIAO

/Anja Dymkowska


FRIENDS ARE LIKE CONDOMS, THEY PROTECT US WHEN THINGS GET HARD


 

 

/Anja Dymkowska



Natthumor!


 

 

 

 



Ny design


Designen är inte klar men kommer göra klart den imorgon med hjälp av min man. hehe jag klarar mig ju inte själv så klart.
Än så länge får ni gärna kommentera vad ni tycker!

/Anja & Jimmie


My weakness is that I care too much.


Ska bädda in mig i sängen nu.  Fy fan vilken bajsdag, har gått runt med tårar i ögonen hela dagen, det har verkligen svidit i mina ögon hela dagen. Men varför? Vet någon varför jag mår så här dåligt? Har även varit arg men söta Bobby fick mig på bra humör. Som många ut av er hört så gick det rykten att jag fått kicken från Lion. Detta var bara ett rykte mina vänner, jag jobbar kvar där! Jag är Lion bar, det vet ni ju för fan! haha. Jag har i alla fall haft en sjukt jobbig dag, smärtor i hjärtat, ont i huvudet, känt mig seg, nere hängig, inte mått bra helt enkelt. Har varit arg och ledsen och allt har bara bajsat sig idag. Är verkligen helt slut i kroppen. Men i alla fall, jag var hemma hos mamma och åt lite sushi, träffade även på mina favvo pojkar på väg från tuben till mamma, tog en cigg med de och drog vidare. Fan, jag älskar min mamma och min syster. Min mamma och min pappa är mina klippor! De är allt, dags att skaffa sig en tatto för att hylla dessa två! Men nu är det dags för mig att lägga sig i sängen och bara koppla av, ska sätta på filmen Hopp, ska tydligen vara bra.

God natt!



/Anja Dymkowska


Odenplan


Åker in till stan nu för att träffa mamma och lillasyster. Åh så jag har saknat de. Pratade även med pappa idag som kom hem från Polen inte så länge sedan. Ska ta en lunch med honom på onsdag! MYS! Mamma och jag ska laga sushi hemma hos henne, undra om jag är glad! WIIIHO! :)

See you



/Anja Dymkowska


If you're convinced you're not good enough, you'll have a hard time letting someone into your life that thinks you are.






Pengar rullar in som de ska!


Fan vad glad jag vart. Dagen började med ett långt telefonsamtal med pappa, visade sig att jag och han ska öppna ett företag tillsammans så fort som möjligt! Nice. Nu är det dags för mig att börja chefa sig! :D Hahahaha. Jimmie kommer också vara med i vår business. FAN VAD NICE! Vill egentligen inte gå in så mycket i detaljer för alla som läser min blogg önskar mig inte så mycket lycka i livet liksom men men... ÄR jag glad så är jag och då vill jag visa det. Vi ska i alla fall starta ett företag 50/50 ägande mellan mig och pappa. Vi ska ta hand om lite bygg grejor, typ som fastighetsställningar och sådant. Det är allt jag kan gå in på.
Snart ska jag röra mig in mot stan, kanske möta upp Amanda vi får se, alla suger på att svara på sin tele, men först ska jag in i duschen, raka benen och tvätta håret! Slänger iväg ett inlägg senare :)


Så här ska jag kunna göra inom snar framtid!

/Anja Dymkowska


Oavsett hur smart du är, gör ditt hjärta dig alltid dum.


Tänkte slänga iväg ett snabbt god natt inlägg, jag och Jimmie har städat hela lägenheten idag! Fan vad duktig jag känner mig. Äntligen är det fräscht här hemma, det ända som skall bort nu är mina 3 feta IKEA-påsar med tvätt. Men det ska jag ta hand om på tisdag kväll. Jag har tagit hand om mig själv lite idag också, vart lite filade naglar, fixade både fötter och händer, vart ansiktsmask och nu ska jag snylta lite massage av Jimmie. Men innan det ska jag äta min fruktsallad som består av persikor,banan,äpple och apelsin, med lite lite ljus sirap och kanel. Imorgon ska jag försöka komma upp i tid och power walka i minst 1,5 h. Måste dra ut och träna, snart är vintern här igen och då lägger man lätt på sig några kilon så jag ska komma in i detta nu så det sitter som en vardaglig vana. Efter min work out måste jag nämligen hem duscha av mig och så och dra in till stan och hämta min lillasyster från skolan. Fy fan vad stor hon är nu, det känns helt sjukt. Lilla plutten går redan i skolan. Aja... Babbel babbel, god natt på er! :)





/Anja Dymkowska


Shopping får mig att må bra


Idag fick jag hem min super fina klänning från NELLY.com, denna tänkte jag ha på mig i helgen och matcha den med ett par röda klackar som även kommer från NELLY.com. Denna helg kommer nog vara sista helgen denna år jag går ut på stan barbent....I alla fall i Sverige.

Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!



/Anja Dymkowska


Söndag


Hej mina kära blogg läsare. Igår vart det utgång med min fina Sofia och mina favvo grabbar! Fan vad kult jag hade det förutom att stackars Pontus slog i huvudet på Aveny. De är fan dumma där, personalen ställde sig bland alla på dansgolvet och började moppa på deras as hala klinker vilket gjorde att man flöööööög där. Halkade till x antal gånger men som tur fångade jag mig på någon som dansade brevid mig alla gånger. Hahaha fångade mig en gång på Sofia så jag spillde hela min drink i mitt ansikte. Hahah, lite svalkande och skönt så där! Innan krogen var jag ju i Krillan och solade med Sofia, Amanda och Schücken, och hade en mysig middag med älskling hemma medan Tessan låg i vår säng och halv sov typ med värsta huvudvärken. Stackars Tess som är sjuk. Aja här har ni bilder från gårdagen! Nu ska jag äta, tacos idag, inte så länge sedan man åt det men mumma så gott det är! :)























/Anja Dymkowska


PS. I Love You




Kristineberg


Drar till Krillan nu för att sola med Amanda och Sofia! See you!

/Anja Dymkowska


Lördag


Hej mina vänner, jag vet att jag har varit jätte dålig på att updatera men jag var ju så sjukt bakis i torsdags fy fan. Mådde inte alls bra. Jag hade tänkt att visa er min torsdag och fredag i bilder.


Så här vacker och pigg var jag dagen efter. Det sjuka var ju att jag bara sov 4 h kunde inte sova mer av någon anledning, vaknade och mådde gaaaaaaanska illa!


Smällde i mig lite käk, fast jag var sugen på donken och pizza fick det bli sushi och sedan åt jag lite sallad innan jag åkte hem till Sofia och sov över där. Men innan sovi sovi, hämtade Amanda Bodman upp mig Fison och Frida och vi tog 2 varv runt lillsjön i Bromma för att gå ut och röra lite på oss och snacka skit som vi tjejer älskar att göra. :)


Denna goda frulle tröck jag i mig hemma hos Sofia, en kopp grönt te, två rågmackor med ost och kokt ägg+salt. Efter det vart det en prommis med Sofias vovve Kelly och en fika med Jimmie innan hans jobb.


På väg att möta Jimmie, och fy fan vad liten bilden vart och det går inte att ladda upp den i större format heller. HMM :/


Älsklingen på fikan.


Sofison!


Nom nom, efter jag mummat i mig lite glass åkte jag och Sofia hem till Amanda Bodman för myskväll med hyrd film, tacos och lite godis! Sådana kvällar gillar jag.
















/Anja Dymkowska


Jag ägde Sadim!


 

/Anja Dymkowska



BAAAAAAAAAAAAKIS!


48 shots fick man i sig. Bra jobbat! :D Här har ni en bild på 20 st av de. Fan vad nice, som man bäddar får man ligga. Nu vill jag ha mat!



SKÅL ANJA!

/Anja Dymkowska


Kommer inte på någon rubrik


Hej, :) jag är hemma nu från min dag på stan med Amanda. Här har ni lite bilder, jag ska ta och fixa mig nu! :) CIAO







/Anja Dymkowska


6 centimeter mindre


Fick ryck igår och klippte mig, Jimmie hjälpte mig lite med att det skulle bli helt jämnt men nu är mitt hår 6 cm kortare, behövde denna klippning efter all missfärning och blekning och så. Kändes som om jag hade hö istället för hår.



/Anja Dymkowska


HELLUU!


Fy fan vilken natt, har vaknat flera gånger om. Somnade vid halv 5. Vaknade vid 9 och var sjukt pigg, dum som jag är gick jag ej upp, somnade om och here I am. Haha God morgon på er! :) Jag ska åka in till stan och möta upp min bästis för en fika, lite shopping också! :) Sedan bär det va hem till mig för fixning och efter det utgång! :D WOOOHO, idag kör jag och Amanda på våra gamla tider, inga killar är med, bara hon och jag, massa sprit och hennes kamera som ska fimla mig. Ingen video är något ni kommer få se utan det är bara minnen för mig och amanda! Åååh är så taggad. Va ska ni hitta på idag?

/Anja Dymkowska


God natt


Jag ska bädda ner mig i sängen och sussa. Morgon dagen är planerad, ärenden i stan. Är även bortlovad på en fika sedan ska jag ut, kanske en kryssning på fredag. Grabbarna försökte få med mig och Amana men vi får se. Jobbar ju på lördag, måste vara utvilad.... God natt på er så hörs vi imorgon!



/Anja Dymkowska


Middag


Fullkorns linguini, kalamares, räkor & löjrom. + lite andra hemliga ingridienser :)
Där har ni en bild på min super goda middag!



/Anja Dymkowska


Svettigt! :/


Är hemma nu efter massa rinnande svett. Vart 1 h badminton spelande utan en brake! Bra jobbat! :D Bara det har gjort att jag har bränt 491 kcal. Wooohooo! :) Nu ska jag in i duschen och sedan är det mat dags, blir fullkornspasta, med skaldjur, med vitlök och massa citron. Uppkokat i lite vitt tort vin! :)



/Anja Dymkowska


Badminton


Dagen spenderas med min man, vi ska iväg och spela badminton nu! Dags att worka out, åt 1 kokt ägg och en mörk macka med ost och kalkon på till frulle. Nu är det dags att springa till bussen! Hahaha fan vad man ser att jag är i full fart hela tiden och alltid lika stressad till bussen! :D hahaha :) Vi hörs senare. Nu ska jag iväg och slå Jimmie! :)



/Anja Dymkowska


God morgon


 

/Anja Dymkowska



Helt slut!


Dagen har jag spenderat med min Fia och Kelly. Fy fa vad sötis hund, tant Anja har lekt som fan med henne! :D hahaha. Vi har gjort ett bank besök, fika, och ah inte så mycket mer. Sushi hemma hos Fison och allmänt spring på stan och i Sumpan. Här har ni lite bilder från dagen! Jag ska hoppa in i duschen nu :)









/Anja Dymkowska


Måndag


Ofixad som jag är, nyvaken till det hela också, tar jag mig en tripp med Sofia och Kelly in till stan! :) Åååh jag älskar vovvisar, undra om jag kommer gosa ihjäl Kelly! :) Vad har ni för planer idag? :)

Här har ni bilder från Sadims och Marcus födelsedagsfirande på Lion.










/Anja Dymkowska


Blogg pause


Idag tar jag mig en bloggpause så alla vet det. Kanske slänger iväg ett inlägg ikväll men det är jag tveksam över. Idag ska jag spendera min dag med min man. Bara jag och han, vi två behöver det!

'

/Anja Dymkowska


Party all the time


Sitter med lockar nu i håret, fan mår inte så bra idag. Mår fortfarande illa, känns som om jag ska kräkas. Kul.... Dags att fixa sig lite, smink ska på och kläderna är redan valda. Har en slapp outfit men varför inte. Man beöver inte vara överfixad på krogen, det är faktiskt något jag inte gillar så mycket. Alla brudar som verkligen är öööööööööverfixade bara för att de ska ut. Jag tycker att i dena ålder har vi mycket naturligt beauty som man kan utnyttja ist för att slänga på 3 lager smink och se bara allmänt fake ut.... Håller ni inte med?



/Anja Dymkowska


GRATTIS SADBOY!


Idag fyller bajskorven Sadim 20 år! Grattis på dig vännen! Hoppas du kommer få en fin dag, med massa fina paket och många vänner som kommer fira dig ikväll! (Btw, jag hoppas min tårta kommer bli god och du kommer gilla den) Hahaha ska snart ställa mig och göra skiten! :) GRATTIS PÅ DIG VÄNNEN! <3

OBS!!
Ni som vill med och fira Sadim klicka på bilden nedan och attenda eventet som är upplagt. Efter Lion kommer det bära av mot Entourage där det kommer bli vääääärldens drag!



/Anja Dymkowska


MUMMA!


Som jag skrev igår vart det hårdkokta ägg med tillbehör. Fy fan vad det var gott! :)



/Anja Dymkowska


Dagens kost, inte bra Anja! INTE BRA!


Jimmie har precis gjort äggröra till sig själv, fan jag har inte ätit något idag kom jag på, vart bara en nutrilett bar till lunch en massa cola light idag. Nice att jag fick typ 4 glas cola light på IKEA för 10 kr men va fan... INTE BRA! Fan för mig är jätte onyttig. Ska nog koka lite ägg och käka det med gräddfil, löjrom och färsk hackad dill... Mmm, det lät gott. Lite set att äta nu men vart sugen på ägg. Vi hörs imorgon, nu är det dags för mat och filmkväll! :)





/Anja Dymkowska


Filmkväll


Nu är jag hemma efter en heldag på IKEA. Fy fan vad de där fjärtarna, Marre och Alex var ganska oense om vad de skulle ha hem. Så Anja fick rycka in som räddaren i nöden. Skissa upp deras lägenhet och sedan placera ut alla möbler. Nice, då vart det avklarat i alla fall. Nästa helg ska de dit och köpa ett vitrin skåp och skrivbord. Marre vill ju ha en spegel också men vi får se hur det kommer gå för henne att få Alex att köpa en sådan. Nya gardiner ska de shoppa. Jag kom i alla fall hem med en stekpanna. Hahaha, det var det jag behövde. Annars såg jag massa fina saker. Nu är det bara att invänta en stor 2:a!

/Anja Dymkowska


Fy fan vad hemskt...


Gick precis in på en hemsida med olika roliga skämt på. Klickade runt och läste detta. Fy fan vad hemskt!


Lisa 4 år går in i badrummet när sin mamma står och duschar och frågar :
- Mamma, vad är det där för något?
- Det är en fitta, svarar mamma
- När får jag en sådan? Frågar Lisa.
- Det får du när du blir tonåring, svarar mamma.

Hon går in en timme senare och där står nu pappa och duschar.
Hon frågar:
- Pappa, pappa! Vad är det där för något?
- Det är en kuk, svarar pappa.
- När får jag en sådan? Frågar Lisa.
- Så fort mamma har åkt till jobbet, svarar pappa.

Det var ju inte alls roligt, det var ju äckligt. Det var hemskt! Sådant skojar man ej om....

/Anja Dymkowska


IKEA


Morsning, jag ska dra på mig lite kläder och så rullar jag iväg till IKEA nu med Marre och Alex. Nice, vad har ni för planer idag? Här har ni bilder från utgången i onsdags!





























/Anja Dymkowska


Jag har syndat, Gud hata mig inte för det!


Fy fan, mår dåligt, har syndat ganska grovt idag! Singoalla kakor och choklad är min värsta fiende, faaaaaaan! Jävla Alex som bad Marre köpa kakor! Blööö. Det räckte för mig att käka pasta till middag liksom, det var redan på gränsen att jag avstod från maten. Men nej jag skulle trycka i mig kakor också. Aja jag är helt slut efter idag. Jag och Marre har shoppat, bokat hotel i 30 min, hahaha har aldrig skrattat så mycket Marre satt och pratade genom 2 telefoner och honn försökte boka hotell i 30 minuter sedan visade det sig att det inte gick. Vart ett gym pass också, brände 100 kcal på cyckel, sedan 50 på crossen sedan körde jag mage. Känner att jag kommer ha ont imorgon. Sedan vart det häng hos Marre och Alex, fan vad nice att de bor nära mig! Ska fan överraska Marre imorgon bitti och ta mig en PW till Marre och sedan gå på en PW med henne. Aja vi får se, en PW med Marre ska jag i alla fall ta och en trip till IKEA! Bilder från utgången igår får ni imorgon, just nu är jag helt slut! Har även dansat runt med hörlurar i öronen här hemma i 40 minuter.






/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


anonym om Kost och träning:
har du gjort det själv, eller finns det kanske på nån sida på nätet ? :) skulle behöve en sån där :)

SVAR: Jag har ej gjort dennan själv,jag använder mig av en app på min iPhone som heter shapeup, men de har även en online sida som heter shapeupclub.se

:)

/Anja Dymkowska


Mobilblogg


Tänkte bara slänga iväg ett snabb inlägg till er, nu ska jag iväg med Marre till SATS i Vällingby och träna! Vi ska köra en gruppträning, Dancestep blir det sen kommer det bli lite cross för min del också. Dags att bli fit igen! :)



/Anja Dymkowska


Torsdag


Tjenna mannar. Är ganska stressad idag igen så jag bjuder på ett inlägg mitt i farten som vanligt. Snart kommer Marre och plockar upp mig med bilen. Vi ska åka och kika i lite butiker och ta en fika. Nice. Nu måst ejag fixa mig, prutten kommer snart och jag har precis duschat och ätit 2 kokta ägg med löjrom :)

/Anja Dymkowska


Kost och träning


Gårdagens mat. Fick inte i mig så mkt proteiner och jag fick i mig förlite kcal. Aja, dåligt gjort av mig! Såndant händer om man är stressad!



/Anja Dymkowska


FIKO


Är hemma nu från en mysig dag med Sofia! Vi tog oss en sol, sedan lite häng med Marre i Brommaplan medan hon väntade på sin määän, och sen vart det en fika på Cino. Nu är jag hemma och måste lägga en ordentlig rusch. Duschen väntar! CIAO







/Anja Dymkowska


PW


Power walken var ganska lätt idag, var inte så många uppförsbackar som jag och Jimmie valde senast. Dock rann svetten, 20 grader plus och jag hade på mig mina svarta träningsleggings och tjocktröja. Bra, man ska svettas som ett djur! :)





/Anja Dymkowska


Morsning


Gick upp för typ en timme sen, träningskläderna är på, frukosten vilar i magen och nu är det dags för en PW till Brommaplan där jag möter upp Sofia, hon offrar sig och följer med mig på 10 min solarium sen blir det en fika med henne! As nice. Vad har ni för planer idag? Här bjuder jag på en bild på min frulle! :)


Ett löskokt ägg, macka (lingongrova) med polsk "keso"(twaróg) som jag själv blandat med färskrödlök och dill.+salt och peppar! Ett stort glas vatten med citron till det såklart.

/Anja Dymkowska


Shopping


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!

/Anja Dymkowska



Heldag på stan


Hello peeps. Nu är jag hemma och har redan tagit en dusch från en heldag på stan. Vart shopping, fika och middag hos mamma. Syrran plågade mig med att leka frissör. Undra om jag vart fin i håret?! hahaha gick från "frissan" men mer tovor än vad jag kom med. hahaha Aja nu ska jag hopp i säng och gosa med min man!





/Anja Dymkowska


Dagens mellanmål/lunch




Naturdiet-aktig bar från hälsokostbutiken, köpte ett helt paket och en stor flarra bubbelvatten med melonsmak! :)

/Anja Dymkowska


FUCK




Nu har jag hur brådis som hellst, kom precis ut ur duschen. Min buss går om 1 h och 10 min och jag måste föna mitt as jobbiga och tjocka hår och sedan välja kläder. Fan fan fan. Blir inget mer bloggande innan jag drar hemifrån. Tyvärr... Ni får nöjja er med detta tråkiga inlägg! CIAO

/Anja Dymkowska


Tisdag


Hej på er mina läsare. Jag ska strax hoppa in i duschen och fixa mig lite, kasta i mig lite käk och åka in till City! Ska köpa ett par skor, kika på ett par brallor, möta Patti och ta en fika med henne, sedan middag hemma hos mamma. Mysigt. Sådana dagar gillar jag! ;D Igår kväll låg jag i min säng och kollade på bilder på mig när jag var blond... Och först och främst jag hade långt hår. Tycker ni att jag ska gå tillbaka till denna färg? Fan jag saknar mitt långa hår, men snart så! Ge mitt hår 1 år så har jag samma fina långa hår igen!





/Anja Dymkowska


Life




Life is to short to wake up with regrets. So love the people who treat you right. Forget about the one´s who don´t. Belive everything happens for a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.

/Anja Dymkowska


sleeeeeeeeeeeeeeep



Nu ska jag bädda in mig i sängen som är nybäddad med freeeesha lakan och sätta på 2 filmer, först ska jag kolla på skräckisen the uninvited sedan står valentines day på tur. Mysigt, dagen avslutas som vanligt med en kopp grönt te! :) Me like! God natt

/Anja Dymkowska


Dagens middag!



Thaisoppa, med kyckling, grönsaker och äggnudlar



/Anja Dymkowska


Tvätt.... Vuxenpoäng!


Tvätten är snart klar, nice! Dagen har jag spenderat med Tess och Janet och har jag inte varit med sötisarna så har jag varit i tvättstugan. Har så jävla ont i naglarna när jag skriver här på tangentbordet, har tagit av de idag, var så trött på att de var så fula, men nu har jag ändå haft de i 3 veckor utan att en ända har ramlat av. Kinga är bäst på att göra naglar! Om två veckor ska jag bege mig på nagelförlängning lika så en förlängning av ögonfransar! Skit soft! Vad har ni gjort idag?

Nu är det dags att äta middag!!!





/Anja Dymkowska


Frukost


Älsklingen stack precis iväg på en PW och direkt efter den ska han till gymmet! Duktig grabb, personligen ska jag rensa hela min garderob idag, ska lägga i 3 olika kartonger, spara, sälja, ge bort. Efter det blir det en PW på 5 km idag och dusch. Sedan stan med Danijela. Har smällt i mig lite frulle precis. Vart ett kokt ägg, rågbröd med örtphiladelphia och en kalkonskiva, ett stort glas grönt te.





/Anja Dymkowska


God natt




Maten ligger fint i magen, Jimmie ligger i sängen och väntar på mig. Jag ska hoppa in i duschen lite snabbt, och mysa mig in i honom. Kärleken till detta monster, nej jag skoja, till denna människa är helt obeskrivlig. Idag har han fått mig att må bra! :) Jag har satt på vatten kokaren, ska ta mig en kopp grönt te i sängen också! God natt så hörs vi imorgon. Föressten, kul med ungefär 100 st nya läsare. ar ni lust att kommentera ur ni hhar hamnat på min blogg?

/Anja Dymkowska


Mat


Kom precis på att jag har knappt ätit idag, inte bra! Är arg på mig själv för det, inte konstigt at jag inte har ork att gå utoch gå, har ätit en macka med piladelphia och kalkon och en hel tomat. Och en kopp grönt te har jag druckit.... Inte bra! Nu ska jag äta spenat och kycklingfile till det, och ett stort glas mjölk. När maten lagt sig ska jag ut på en PW, 3 km för det vara. Men alltid något. Måste börja röra på fläsket! :)

/Anja Dymkowska



I have a dream


Skulle kunna döda för ett par Louboutin skor. God, sitter och klickar runt på deras hemsida och blir helt till mig. Det är min dröm. Det är 5 saker jag drömmer om i mitt liv. 1. Plugga till hudterapeut så jag kan göra botox på folk och olika ansiks behandlingar 2. Silikonbröst, på mig själv inte på andra! haha 3. Ett hus i Spanien, närheten av Malaga. 4. En Svart Mercedes CLS med ljusa skinnfotöljer 5. Minst ett par Cristian Louboutin skor i min walk in closet. Och har jag åd med mit lyxhus i Malaga har jag nog råd med de 2 sista puktera också! Drömmer mig bort! Hahaha, känner mig som en blåst liten tjej som fantiserar om en enorm summa pengar. Låter bara dumt, men drömmar finns för att förverkliga de och jag komme göra alltt för att lyckas med det! :)





Den där bilen ska fan bli min!

/Anja Dymkowska


Musik får mig att må bättre


 




 

 

/Anja Dymkowska



Det finns ingen äkta!


Vart ingen Pw för min del, somnade för sent, hörde inte ens klockan imorse. Men i alla fall nu är jag uppe. Alla ligger hemma och är bakis och jag har inget för mig. Antar att jag får haka på alla och spendera ytterligare en dag i min ensamhet. Fick ytterligare en påpekan av Jimmie idag, gå och sök jobb då så har du något du kan göra på dagarna. Nu kommer jag vara fittig men det skiter jag i. Han jobbar på ica och jus nu tyfcker folk at han tjänar bra ungefär 15 tusen efter skatt, nice, as soft at ha de pengana, men 15 tusen om 10 år när jag ska köpa en bil, underhålla den, köpa  en lägenhet, kanske ta hand om mina barn kommer ALDRIG at räcka. Där av ska jag utbilda mig och tjäna 30 tusen efter skatt, så jag kan dra iväg på semsester med min familj m.m. Får leva lite fatigt nu när jag är ung, men när jag är äldre kommer jag leva gott! ananrs då inga jävla planer, ska sura för mig själv idag. Är jävla arg och besviken på mina vänner idag. Ledsen är jag också men det spelar väl ingen roll. Nu är det dags för frulle! CIAO

/Anja Dymkowska


Sleep tight!


God natt mina söta läsare. Klockan är ställd på halv 9 då ska jag oc Jimmie upp och dra en PW på morgonen, efter det ska Jimmie på en provinspelning för en reklamfilm, mer än så kan jag inte säga men jag hoppas att alla ni läsare håller tummarna för min man. Själv ska jag åka in till stan och träffa världens underbaraste Danijela imorgon, fika, kanske vattenskoter om det är bra väder. Ah man vet ju aldrig vad jag och Dani hittar på. Kanske en film kväll, Jimmie är ändå på sit jobb till 22.00 så varför inte? Aja jag ska krypa ner i säng nu och sova, imorgon ska det brännas fett på morgonen. Idag gick vi 6 km så imorgon ska vi ut ochh gå 7. Nu ska vi bli smala, jag har sat upp e mål har 4 kg kvar, sedan är jag mig själv igen!

God natt

/Anja Dymkowska


Dagens middag


MMMMMMMMMMMMMMMUMS! Så god middag jag lagade idag, vart chicken tikka masala utan ris bara nanbröd och rajita till det.



/Anja Dymkowska


Lördag


Svett, svett svett. Usch! Kom precis hem efter 1 h 10 minuters PW. Mäktigt, solen låg på också så nu är jag helt svettig, tjocktröjan behöll jag på då jag verkligen ville bli svettig som en gris, jag lyckades! :D Igår drog jag en snabbsol mitt i alla städandde och deppande hemma. Här bjuder jag på lite bilder! Snart ska jag in i duschen men först, ett stort glas med iskallt vatten med citron på ballen och en cigg i käften! :)





/Anja Dymkowska


POWERWALK


Hellooo peeeeepppps. Nu ska jag och min man ut på en power walk, jag ska ladda ner appen som räknar intervallerna, hur mkt man bränt och så. Nice, då är det bara ut och traska.  Vad har ni för planer idag?



/Anja Dymkowska


Manikyr


Igår kväll hade jag lite tråkigt, så jag gick upp till Tessan och satt och babbla, tog några cigg och fixade mina och hennes naglar. Detta vart resultatet! Inte så jätte vackert, men jag ska ta och fylla på de så småningom :)



/Anja Dymkowska


Gårdagens middag


Fisksoppa, med crabsticks, räkor och bläckfisk, aioli och lite gräslök! MUMMA!

/Anja Dymkowska



HEMKLICKAT







/Anja Dymkowska


Better in time


Gårdagen slutade för min del i tårar, ångest, en grov jävla ångest och någon slags panik känsla i kroppen. Dagen började med huvudvärk, mens, dusch stoppa upp en tampongjävel, och få ångest igen, paniken igen och tårarna rann igen. Det var dock inte så stora mellanrum mellan varje tår som igår, det rann mer, oftare, större. Mår helt enkelt sämre än igår.... Jimmie fick ryck och drog hem ifrån, så jag sitter här helt själv och försöker komma på vad det är för fel på mig. Felet är nog kärlek, ett ord jag älskar men ändå hatar. Jag älskar det för det låter så fint, det verkar betyda något fint men fan vad jag hatar det, det är så svårt ibland, det är ett ord alla ser upp till, alla vill känna det men när vet man just nu känner du detta. Personligen tycker jag att jag ger mycket kärlek, men fan vet jag, mycket för mig kanske är lite för honom, för vänner och familj. Jag har ingen aning. Men jag känner att jag inte får tillbaka så mycket av honom... Vännern, hmmm nej, inte alla. Familjen, jaaa, vissa gör det för de måste vissa gör det för de älskar verkligen mig. Jag vet att jag bettet mig dåligt på senaste, jag vet att jag är en bitterfitta, jag vet att jag är en ragata. FÖRLÅT! Orkar inte skriva mer. Jag vet ine vad jag ska skriva, alla tankar i skallen tar över mig. Jag vet i alla fall att jag saknar mina gamla vänner som fan. Men vad ska man göra, är man inte gillad så är man inte. Och jag tänker inte tvinga folk umgås med mig bara för att jag gillar de, trivs i deras sällskap och har alltid känt att detta är mina bästa vänner. THE END!

/Anja Dymkowska



Blogg pause


Hello my friends! Nu är jag tillbaka till bloggskrivandet. Jag tog mig en liten pause idag från bloggen och fixade massa ärenden i stan. Hängde med Meyrem på Lion i 3 h och sedan har jag spenderat dagen med Natalia. Igår var jag ute med Danijela och Michel. Fan vad vi sprang runt bland alla clubbar. Började på Collage vippen, sedan The Wall-v på sturecompaniet, vidare till Laroy för det vart strömavbrott på The Wall-v och sist med inte minst White room. Fan vilken nice utgång, as spårad och sjukt rolig dock ska jag inte ha så höga klackar nästa gång. Fan mina fötter dog! Här bjuder jag på bilden från utgången. Imorgon blir det e tidig uppgång för min del då jag ska ta mig på bodyscanning, berättar mer om detta imorgon bitti, där med säger jag god natt så hörs vi imorgon!

'
Kön till baren igår på Lion Bar


<3





















/Anja Dymkowska


LION BAR


Dags för mig at röra sig mot jobbet. Vart så jävla oaggad, alla bangar som vanligt i sista sekunden, Jimmie mår illa, Natta och Amanda bangar för att någonting, Jossan för honn har långt hem blablabla. Men bestäm inget om du itne är hundra. Fan så arg jag blir! Kommer säkert sitta där helt själv.... Och de som får mer betalt än mig på Lion fullföljer inte ens sina arbets uppgifter........ GAAAAAAAAAAAAH!

Ha en trevlig kväll, det ska jag också försöka ha!

/Anja Dymkowska


Shopping


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!

Alla saker "jag" köpte igår kommer från H&M.










/Anja Dymkowska


Wednesday




Igår efter shopping i stan åkte jag och älskling till Prisextra och storhandlade, problemet vart ju att varken jag eller Jimmie har körkort, så vi var tvungna att ta en taxi hem, vi hade köpt 2 feeeeeeta kassar med mat. Nu är kylen fullproppad, frysen lika så och skafferiet är påfyllt. Just nu är vi bara hemma och chillar, jag ska sat börja fixa mig inför utgång/jobb. Dock är jag väldigt arg, hade tänkt ha på mig klänning med bara ben, me vädret strejkar mot min plan. Får nog bli stövlar ut på krogen, hahah fan vad nice... Juste innan jag drar ska jag fota det Jimmie köpte till mig igår och lägga upp det här till er på bloggen! :)
Fan vad dett åskar, jag hatar åska, blir alltid livrädd och jag hatar blixtrarna... :(

/Anja Dymkowska


Frulle


Risgrysgröt och en rågmacka med en ostskiva och skinkbit.


/Anja Dymkowska


Jimmie bloggar


Nu har Jimmie börjat blogga också, checka in hans blogg, KLICKA PÅ BILDEN!



Kärlek


Här har ni bild på min mamma, min lillasyster och min 10 åriga kusin som är modell! Skulle aldrig kunna säga att min mamma är i den åldern hon är i. Vad skulle ni tippa på? Kan ju bara säga att mamma har kvar movsen från när hon var i min ålder och modellade och när hon vart 1 Vice Miss Polen 1986. :)







/Anja Dymkowska


Dagens middag


Parpaddelle pasta, med kantarellsås, stekta svampar och fläskfile!
Till det, parmesan och ricotta ost.



/Anja Dymkowska


Dags att shoppa


Ska åka in till stan nu för att shoppa med Jimmie & Josefin :)
Förlåt för att jag inte bloggade igår jag har varit blivit lite småsjuk och låg bara i sängen hela dagen igår.
Hoppas man hittar något fint idag så man har något att ta på sig på lillördagen imorgon på jobbet.
Nu ska vi dra så ni får ha det bra vi hörs sen, bilder kommer upp ikväll.


/Anja Dymkowska


Svar på kommentar till Anna


Anna <3 om Bildbomb 6 augusti:
hejhej:)

Bor du i stockholm eller är du bara där och hälsar på?


Svar: Hej Anna. Jag bor i Stockholm, har bott här hela mitt liv! :)

/Anja Dymkowska


PIZZZZZZZZZZZZZZZZA


Igår hade jag en ät-vad-du-vill dag. Vilket innebär att det var en helgdag. Antingen har jag det på lördagar eller söndagar. Igår åt jag och älskling pizza, efter det hade vi filmkväll, såg massa fina filmer och så självklart en Disney film, vi såg prinsessan och grodan. Sjukt mysig dag, snart ska jag iväg på en power walk, igår tog jag och Jimmie en prommis mellan regnskurana. Vad har ni för planer idag?







/Anja Dymkowska


Frukost


2 mackor på nybakat bröd med skinkskiva och ost, äggröra medd 2 ägg och gurka. Till det, grönt te!

/Anja Dymkowska



Svar på kommentar


Julia om Gårdagens outfit!:
Åh vad snygg du är! Tänkte bara fråga en sak, även fast det kanske är lite tidigt att tänka på vinterjacka nu så undrar jag vart du köpte din moncler? :) Tacksam för svar!
Svar: Tack så jätte mycket för komplimangen! Det värmer! :D Min moncler köpte jag från deras hemsida, den vart skickad från Italien hem till mig! Men det finns liknande på NK redan nu, dock har de päls och är ej glansiga. De är 4000 kr dyrare(låg på 10 000 kr)

/Anja Dymkowska


Svar på kommentar till Anna L


Anna L  (Anna L) om Haninge:
Haha å andra sidan hänger du ju bara på Sthlms trashställen, vem kommer inte in på Magenta och Entourage gratis?
IP: 2.64.4.195

Svar:
Hej Anna. Självklart kan du tycka att jag hänger på Stockholms "trashställen" men det angår väl inte dig vart jag hänger? Många betalar på Magenta, många betalar även på Entan, Rose, Collage, Hells, Amba, Aveny, Nype,Pure och nerlagda Gaudi. Men sen jag fyllde 18 har jag betalat inträde 2 gånger. En gång Collage och en gång Amba. Kommer du in gratis på alla dessa "trashställen" vilken tid du vill, när du vill och med hur många du vill?

Hoppas du vart nöjd med svaret!

/Anja Dymkowska


ALLA SOM KAN POLSKA MÅSTE SE VIDEON!


Länge sedan jag skrattade så mycket! Älskar denna när man är övertrött! Hahaha

/Anja Dymkowska



Bildbomb 6 augusti


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Gårdagens outfit!




Blus: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Ballerina: Belle
Väska: River Island (Polen)
Klocka: Dolce & Gabbana

/Anja Dymkowska



Haninge


Hejsan korvisar, snart ska jag och kanske Jimmie åka till Haninge för at häsa på pappa. Ska nog jobba lite där också, behöver ju pengar.... Igår var vi ute och partade, dock åkte vi hem ganska tidigt. Alla klubbar ville ta inträde eftersom det var pride och de hade mycket tryck. Så det tackade jag nej till, har fan inte betalat inträde sen jag fyllde 18. Det lönar sig med kontakter ibland! haha :) Här har ni lite bilder från gårdages utgång, jag slänger iväg ett inlägg i Haninge också. Don´t worry! CIAO

















/Anja Dymkowska


Hemma från stan


Var massa kikande i affärer, faster köpte lite grejer, pappa hittade en klocka, jag åt massa glass. Snart ska jag in i duschen och sedan fixi time, ikväll är det utgång som gäller! :) Hinner inte ladda upp bilder åt er tyvärr ni får de imorgon! :)

/Anja Dymkowska


Shopping time




Min faster/gudmor och hennes man har kommit till Sverige för att shoppa lite. Hahah, tycker det är så kul, jag och Jimmie spenderade 8000 kr på shopping i warszawa och min faster säger att hon inte hittar något i butikerna där. För mig är det omöjligt att inte hitta kläder, skor och väskor i Polen. Me vad vet jag. Iaf, jag ska snart in till stan för att möta upp de och gå till Nk med de och Åhlens City. Sen blir det nog en fika till det också! Vi hörs under dagen! CIAO

/Anja Dymkowska


Hemklickat



Denna fina klänning kommer från Nelly. Man kan ha den som den är, eller kombinera de med en vit högkjol eller byxor. När jag fått hem klänningen ska jag visa er lite exempel på hur man kan använda sig av detta plagg på olika sätt! :)

 

Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!

/Anja Dymkowska



God natt




Hellu, det vart ingen utgång för min del. Alla var typ otaggade oc jag kände att jag inte hade något bra sällskap att parta med. Onödigt att fixa sig, åka in till stan och bara sitta och tråka. Stannade hemma istället med min man och kollar film. Nu är det dags för gamla goddingar, Disney filmer! Big like! Sov gott sötisar, hörs imorgon!

/Anja Dymkowska


Spontanis


Blir en spotan utgång för min del. Satt hemma och chillade, lyssnade på lite musik och så fick jag och Jimmie för oss att det är tråkigt att bara sitta hemma och lata oss. Blir nog några glas vin idag och sedan massa dans så man orkar dra ut imorgon också! :)

Trevlig kväll på er, nu ska det ut oc dansas för min del! :)

/Anja Dymkowska


Glass i stora lass


Jag älskar verkligen glass. Älskar när det är varmt och man kan svalka av truten med en kall söt sak. Haha, när jag var liten ljög jag för mina föräldrar att jag hade ont i halsmandlarna för då fick jag massa pigelin! Busig unge! Nu när jag tänker efter, jag äter ju fan glass på vitern också! Aja jag är glass fantast! Var nyss på en prommis med min man, vi köpte en varsin glass och satte oss i en park i närheten av oss och njöt av solen och svalkade truten ;)

Vad har ni hittat på idag?







Grannens bil. hahaha

/Anja Dymkowska


Manikyr och pedikyr


Har fixat naglarna, tog bort franska manikyren, filade naglarna och målade de röda. Fötterna låg i ett vattenbad med olja, sedan vart det fila naglarna och måla de röda de med. :)







/Anja Dymkowska


Fredag


Hello mina läsare!
Började dagen med att städa lite hemma, gjort fint i badrummet och sorterat tvätt med Jimmie.
Ska precis sätta mig ner och göra minkyr och pedikyr, min naglar skriker HJÄÄÄLP!
Har snackat lite med Marre vi funderar på att åka till blå lagunen och sola dock har David lånat bilen nu är det bara till att vänta på honom tills han har lånat den klart, är ganska irriterad idag ställde klockan på nio men hade mobilen på ljudlös, vaknade jag? Nej, gick däremot upp kl 11.
Och nu sitter jag här och skriver ett litet inlägg, vi hörs senare under dagen.

/Anja Dymkowska


Dags att hoppa i säng




Tänkte bara slänga iväg ett inlägg innan jag hoppar i säng, imorgon ska jag sätta mig och göra manikyr och pedikyr, fy fan vad fula och slita naglar jag har fått. Men det skall fixas till imorgon. Självklart ska jag sola imorgon! Sedan blir det regn lördag söndag så man måste passa på! Ska schteka från 11 senast! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan få min skönhetssömn!

God nattens!

/Anja Dymkowska


Memini te amare


Hello :) Kom precis hem från en sol stund med familjen. Vi drog och åt sushi vilket jag längtat efter i flera dagar.
Om alla fiskar skulle dö ut och jag inte skulle kunna få käka sushi och seafood pasta längre skulle mitt liv vara förstört. Det är det bästa som finns för mig! :D Det var super mysigt att ligga i Smedis och sola, dock atar jag att ligga där på sanden för alla små bajskorvs ungar springer runt där och skvätter vatten och man får sand på sig konstant. Hahaha, ännu ett blogg inlägg med ett klagomål. Fan vilken ragata jag är! Hahaha, klagar och så är jag dum och skriker på folk hela tiden. En lätt retad bitch. I don´t no... Har i alla fall fått färg i fejjan, magen och armarna. Nice. Ska sola ryggen imorgon och sen smörja in benen med olja, de blir fan aldrig bruna. Hatar mina ben och ansikte, får aldrig någon färg där.


 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Smedis


Nu bär det av till Smedis, ska sola och bada med barnen där och med min man. Så här ser jag ut idag. Ganska chill outfit men jag orkar inte bry mig, under kläderna har jag en bikini. Vad ska ni hitta på idag?





/Anja Dymkowska


Helt JÄVLA slut!


Jag är så jävla trött så det ite är sant. Har bara sovit 2 timmar i natt... Har så jävla ont i ögonen och jag har ju haft ögoniflamation i högra ögat också, nej men min kropp tyckte nog att det var för lite så den la till en vagel på övre delen av ögat och en precis i kanten närmast örat, vilket gör att det gör skiiiiit ont att blinka. Fan vad jag klagar på allt här på bloggen, tycker ni inte det? tycker jag låter som en bitter jävla fitta som inte fått k*k på länge. Hahaha. ej men usch så får man inte skriva! Aja, ska bädda ner mig i sängen, post boxen är kollad i alla fall, och jag vart helt jävla förvånad, jag har inte fått en ända räkning... WTF? Ingen räkning har kommit hem till mamma och ingen hem till pappa. Skummt.... Aja, då är jag 2000 kr rikare denna månad. Imorgo ska jag boka tvättstuga, åka och sola och bada med min man, mamma, kusin och lillasyster och så ska jag vräka i mig sushi som jag aldrig gjort förr! Faaaan vad jag är sugen på det! Det vattnas i munnen på mig just nu är jag skriver detta. Nej nu ska jag inte ordbajsa mer. Imorgon är det invägning som gäller också och mätning, runt midja, armar, lår och bröst. Hoppas på minst 2-3 cm överallt föutom brösten de får gärna ta över de jag vill få bort på alla andra ställen.

Sov så gott så hörs vi imorgon!


/Anja Dymkowska


Borta bra men hemma bäst!


Hejsan :)
Nu sitter jag framför datorn hemma i min och Jimmies lägenhet. Fan vad underbart det känns. Tisdagen vart en stressig dag, mycket att fixa, hade inte ens tid att tvätta håret och föna det så jag var tvungen att göra det hos frissan. Vi solade solarium och åt en mysig fika. Annars är jag super glad över att vara hemma, är dock sjukt trött. Sov 3 h i natt på en sjuuuukt obekväm bäddsoffa. Fy fan, pappa sa att jag är värre än prisessan på ärten, men fy fan! Har även sträckt min jävla höftmuskel eller vad fan den heter så jag kan knappt gå. PRIMA! Aja måste börja packa upp lite och så. Snart kommer Sofia över! :D Jippie!  Här har ni lite bilder från gårdagen och idag!

















/Anja Dymkowska


Tisdag- dagen innan hemresan




Hello! Frukosten ligger fint nu i min magsäck och jag hade tänkt att slänga iväg ett inlägg till er innan jag sätter igång att packa lite. Jag och Jimmie ska flytta över till mina pärons rum då det visade sig att vårt rum är dubbelbokat. Aja, en natt på en bäddsoffa skadar nog inte så mycket. Planen idag är att dra en sol på solariet, jag ska fräsha upp mina naglar som jag gjorde några veckor sedan och så ska jag åka förbi kemtvätten och lämna in min klänning jag hade på bröllopet och Jimmies kostym, måste även till skräddaren så de kan sy upp mina byxor jag köpte i Warszawa.


/Anja Dymkowska



Music



Lolita - Joli Garcon (Rob&Chris Remix)


Shakira ft. Pitbull - Rabiosa


Enej - Radio Hello Johns Remix

/Anja Dymkowska


Dobranoc, god natt, good night!


Nu ligger jag med min man i sängen och ska sova. Idag har jag unnat mig med en big mac och en stor cola light, var fan tvungen, det är den bästa bakismaten ever. Mådde så jävla dåligt imorse, fy fan! Kändes verkligen som om jag gått in i väggen, hahaha, pappa och hela familjen skrattade åt mig hela dagen idag. Annars har vi hängt hemma hos min låtsas mammas syster Kinga. Hon har 5 hundar hemma, så gosande och mysande fattas inte. Det är så sjukt att alla hundar har verkligen olika personlighet. Kinga har 2 hundar som är bröder och 2 andra som är en bror och syster och de är inte ett dugg lika varandra. Bröderna skiljer till och med väldigt mycket i utseende, den ena har päls och den andra är nakenhund. Men de har samma föräldrar men fick olika gener. Ganska tufft om man tänker efter. Här får ni en bild på en av mina favvisar, en maltesisk hund, sweetie heter hon. Efter massa hundmys åkte jag iväg med några och åt middag ute, sjukt god mat. Men jag längtar till sushi, pasta och en riktigt god oxfile med bea! :D haha. Aja fjärtisar, sleep tight!



/Anja Dymkowska





Bilder från gårdagens festande




























/Anja Dymkowska



Man mår som man förtjänar...


Hej mina kära läsare, som ni ser på rubriken så mår jag inte så bra idag..
Vart kanske några shottar för mycket men det var väldigt kul igår igen. Idag blir det nog bara till att ligga i sängen med huvudvärk och tycka synd om sig själv. Frukosten ligger i magen och smälter och jag ska snart ladda upp lite bilder åt er från igår!

Blog you later.

/Anja Dymkowska 



GOD NATTENS!


Hejsan svejsan, som min moster säger. Idag har vi varit på efterfest, kallas poprawiny på polska, dvs fest efter bröllopet, började vid 16.00 slutade nyss vid 12. Så nu är vi på hotellet, duschade och klara för att sova(enligt Jimmie ska det stå K-N-U-L-L-A)  Dagen har varit rolig, och detta "långa" inlägg har tagit mig typ 5 min att skriva, lite mycket alkohol i kroppen. Aja god natt. Här har ni en bild från idag! :D



/Anja Dymkowska