SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN


Postat av: Corinne
Varför vart du och Tommy som du höll på med för 2 år sedan aldrig tillsammas?( Tror han hette så, han från dirren i alla fall)
det verkade vara jätte mycket känslor mellan er och hans flickvän såg ju ut som stryk och kolla bara på dig. Sjukt snygg!

Hur lärde du känna din kille Jimmie?

Vart inte Tommy(?) arg när ni började hålla på?

annars tänkte jag bara säga att jag älskar di blogg och läser den varje dag. Du är riktigt fin tjejen!

 

Svar: Ja du en bra fråga, han hade ju redan flickvän när han höll på med mig och han älskade ju henne och hade känslor för henne skulle jag säga att anledningen var. Plus att de fanns inte alls mycket känslor mellan mig och Tommie skulle jag säga. Det fanns inget från hans sida vad jag vet och jag tror jag bara vart liksom lite små förälskad, typ en liten crush på honom. Sen gick de väl över efter ett tag.

Jag lärde faktiskt känna Jimmie via Tommie och en vän Sebastian, lite via min vän Steffi också.

Nej Tommie vart inte arg, han hade ingen anledning att bli arg, han var tillsammans med sin då varande flickvän så han hade ju inget att tycka och säga till om.

Postat av: Jennie ♥
1. Förebilder?
2. Favoritmusik?
3. Favortfilm?

Svar:

1.Jag skulle inte säga att jag har någon speciell förebild, men i så fall så skulle jag ta min mamma. Honn har gått igenom så sjukt mycket i sitt liv och så mycket som hon har åstadkommit med både utseende ( hon vart Vice miss pole 1986 och har även modellat i Tyskland i 3 år) och sin intelligent(lärde sig svenska efter 1,5 år i Sverige, hittade jobb på en gång i en klädbutik som jag även tagit bilder för när jag var liten och nu jobbar hon på ett flygbolag och är ekonomi ansvarig på företaget för hela norden)

2. Jag lyssnar på allt möjligt, när jag dansade förr i tiden var det hiphop, då det avr de jag dansade, när jag festar är det house/electro, när jag lyssnar på något bara hemma så där så är det allt från A till Ö.

3. Jag har faktiskt ingen speciell favvo film, men jag älskar lejonkungen, titanic och remeber me. 3 av mina favoriter.

 

Postat av: Caroline

vilket är det dyraste plagget/saken du köpt? :D

Svar: Jag burkar inte köpa något av mina dyra kläder själv så jag får väl räkna med de någon av mina föräldrar köpt, och då måste det vara min Rolex klocka jag fick i 16 års present av min låtsas pappa. Men det dyraste jag någonsin köpt själv är min Moncler jacka, den svarta glansiga, låg på 6800 kr :)

 

Postat av:Anonym

Vilka 5 tjejer alternativt killar umgås du med som du betraktar vara bra vänner? Varför?

Svar: De jag betraktar som bra vänner är, Amanda, Veronika, Sofia, Jimmie och Martina. De är de personer som står mig närmast. Sen självklart har jag Hanny, Natha och Anjos men de är inte lika nära för mig som de personer ovan.

Amanda är en brud som jag gör allt med och jag kan vara 1000000% mig själv. Fia, oh fuck hon är flippad men ändå så underbar och de hon är bäst på är ju att parta och ha kul, de får mig på bra humör när vi är ute! Verro har jag känt sen blöjan och hon kommer ju alltid vara den som stöttar mig mest med relationer och problem hemma, hon kommer ju förstå det mest då hon känner mig och mamma och alla och lika så Martina! Har även skrivit upp Jimmie, för han är itne bar min pojkvän för mig. Han är min allra allra bästa vän!

Postat av: M a d e l é n e
älskad av?
gillar?
heter?
ålder?

Svar:

- Mamma, Jimmie och vännerna
- Att vara med vänner
- Anja?
- 18?

Postat av: Jossan♥

Hur länge har du bloggat?

Svar: Jag har bloggat i ca 1 år och 5 månader dock vart min gamla blogg anmäld och nedstängd.

 

Postat av: josephine

Har du någon fobi? :) kram

 

Svar: Ja det har jag. När jag var liten hade jag en sjukt äcklig mardröm jag drömde dag efter dag i flera år. Jag vart inlåst i en liten ask som var fodrad med något och de väggarna kom närmare och närmare mig och de vart så varmt och tort där så jag kvävdes till döds, så jag har helt enkelt en fobi för saker som är torra... Kanske låter helt sjukt men jag klarar verkligen inte av det. Även höga höjder och spindlar.

Postat av: malin
Trivs du med dig själv och ditt liv?
Om inte är det något du skulle kunna skriva på bloggen eller tala öppet om?


Svar: Ja jag trvis med mig själv, men ibland önskar jag att jag gjort saker annorlunda i mitt liv, men så kan väl alla tycka och tänka. Alla är kloka i efterhand som man brukar säga. Ja, jag talar alltid öppet om mitt kärleks liv, mig själv och min familj. Min blogg är mitt liv varför skall jag då dölja det?


/Anja Dymkowska

 



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback