God morgon?


Nej inte så god, börjar morgonen med att klicka in på Veronikas blogg. Kul. Aja Fick trotsallt inte skriva något om henne på min blogg för då skulle jag få en rak höger men jag bryr mig inte. Jag tänker skriva ut, har ni lust att kika vad min fd. bästa vän skrivit om mig kan ni klicka HÄR! om ni inte vill göra det och don´t give a fuck, soft! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, ska nog till stan och shoppa. Vill bli på lite bättre humör. Tror inte de kommer gå så bra men man kan ju alltid försöka. Men Verra har rätt, jag var nog tvungen att smaka på min egna medicin. Det gör ont i hjärtat, mest för att jag förlorat en vän, och jag antar att alla andra i det är gänget kommer sluta umgås med mig. För det Verra gör måste alla andra göra...  Känns tråkigt att veta att alla har en specifik åsikt om mig, och när jag säger jag saknar er/dig då får man ett jag saknar dig också tillbaka men det känns inte så äkta efter allt detta!

Aja dags att göra något med mitt liv, imorgon blir det ut och söka jobb!

/Anja Dymkowska


Kommentarer
maggan

jag måste bara få kommentera detta. För det första så har veronika all rätt att hänga ut dig i sin blogg med tanke på hur många gånger du hängt ut henne och alla andra i det gänget. Det kan du INTE neka, eller hur? Jag kan nog ta fram 5-10 inlägg där du hänger ut dom allihopa. Nummer 2 är att bara för att veronika inte vill umgås med dig pga många saker betyder inte att dom andra tjejerna inte har en egen åsikt, utan dom ser exakt det veronika ser. Det som är så synd är att du själv inte ser det andra ser. Jag tänker inte säga ALLA, för jag vet inte hur många vänner du har eller så, men du och jag har haft våra intriger ett par gånger och det är pga dig och hur du beter dig mot folk. INGEN BRYR SIG OM LION BAR. Och din boyfriend, väluppfostrad- Nja? kasta han i sjön och skaffa ett nytt liv, ett bättre liv. ett liv där du börjar om och ändrar dig själv till det bättre så att folk gillar dig. belive me, it will do you good. Du ÄLSKAR drama, och att hänga ut folk i din blogg är lite av din specialitet. SLUTA BARA FÖRFAN. Alexandra vill inte ha något med dig att göra, och att hänga ut henne och hennes kille i din blogg är bara SJUKT PINSAMT ! Och SLUTA FÖRFAN HÄNGA UT VERONIKA OCH ALLA ANDRA BRUDAR I DIN BLOGG OCKSÅ ! du blir inte bjuden till fester eller annat av en anledning, och det är inte för att du är världen bästa människa direkt.



Är du med i svängarna? anledningen till varför dina vänner lämnar dig OM OCH OM IGEN är DU. kanske är dax att tänke efter? ändra sig?



Jag tycker det är så jäkla synd att du inte kan fatta själv hur du beter dig. sök hjälp och försök återskapa en relation till tjejerna sen.



jag är inte din vän så jag har egentligen ingenting att säga, bör inte ha yttrat mig, men så här är det. Veronika ( kanske tjejerna också, vad vet jag ) vill inte ha en vänskap med dig pga dig, inget annat. tänk på det

2011-06-27 13:11:05
URL: http://stepien.blogg.se/
maggan

haha har jag sagt att din blogg suger? nej. jag älskar din blogg. underbart underhållande kan man ju säga.

2011-06-27 13:13:23
URL: http://stepien.blogg.se/
maggan

du skrev " ingen har bett dig att läsa min blogg " då menar jag på att jag VILL läsa din blogg och kommenterar gärna så att du fattar hur pinsam du för det mesta är ! som jag sa, sök hjälp, kom sen tillbaka och försök DÅ att skapa en relation till tjejerna. och återigen, veronika gör sitt val, dom andra tjejerna gör sitt. dra dom inte alla över en kant, det är det du alltid gör när du hänger ut alla en efter en i din blogg. otroligt störande kan man ju säga, och jag försår veronikas anfall i sin blogg. hela inlägget är HELT RÄTT till punkt och pricka. läs igenom det igen och igen så kanske du snart också förstår

2011-06-27 13:26:48
URL: http://stepien.blogg.se/
maggan

hej hej :) man kan tävla om att bli dagens blogg hos mig idag, så syns man i min blogg hela dagen i morgon, hur bra? bara att anmäla sig :D kram

2011-06-27 14:30:55
URL: http://stepien.blogg.se/
Anonym

men fattar du inte att verra har helt rætt? du lever som om du var 14 barre nær du hænger ut dina sk vænner på din reklamblogg. sluta vara så naiv. dina vænner kommer hæra av sig nær de vill træffa dig.



2011-06-30 16:25:59

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback