Hemklickat


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M, Åhlens, Zara, Gina Tricot, dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR


Som många va er vet har jag varit på jakt efter röda skor sen i höstas. Självklart fann jag mina skönheter tillslut! Dessa kommer jag bära för fullt nu i vår till en snygg cape och väska, på sommaren funkar de även jätte bra till en fin vit klänning och jätte bruna ben!

/Anja DymkowskaKommentarer
CAROFLINA.SE ♥ MODE ♥ FOTO ♥ LYX

Snygga! Önskar jag passade i rött :SHaha, du förstår att jag skämtar!? Där var en fjortisbrud i Kissies blogg som slog vad med mig att man INTE kunde publicera bilder i tidigare inlägg. Men jo, det kunde man ju. Klart det är din bild och det skrev jag till tjejen också. Ville bara bevisa att DU lika gärna kan ha gjort så med Kissies bild också. Så jo, det fungerade.Jag läser psykologi på högskolan, jag är lite psykologisk och vill bevisa saker när jag blir arg på någon haha. Och nu fick jag det bevisat. Men ta det lugnt, vare sig det är din eller Kissies bild på försvinner den från min blogg när dagen är slut.

2011-03-21 13:06:12
URL: http://HTTP://CAROFLINA.SE

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback