SMINK TIPS


Detta behöver du:
1: Concealer
2: Puder
3: Svart kajal
4: Svart ögonskugga
5: Grå ögonskugga
6: Svart maskara
7: Tops
8: Pensel

Så här gör du:

1.
Lägg en jämn och bra bas över hela ögat. Dölj mörka ringar med en concealer. En rödaktig ton trollar enkelt bort mörka partier. Borsta med svepande rörelse ljust löspuder över hela ögat.

2. Lägg svart kajal längs hela övre fransraden. Strecket ska vara tjock och en mjuk penna är att föredra, då den är lättare att sudda. Se också till att din penna är ordentligt vässad. Använd en pensel och sudda försiktigt längs fransraden.

 3. Nu har det blivit dags för skuggan. Lägg en svart ögonskugga på ögonlockets rörliga del och sudda mot globlinjen. Använd fingertoppen och sudda alla kanter ordentligt. Detta gör sotningen jämn och snygg. Här är det viktigt att du inte jobbar upp skuggan för högt mot ögonbrynet. Om det är färg på ögonbrynsbenet när du höjer ögonbrynen ligger skuggan för högt.
 
4. Lägg en något ljusare grå skugga oavnför den mörka skuggan på ögonlocket. Sudda även här ordentligt och se till att inte skuggan hamnar för högt.

5. Lägg nu den mörka skuggan längs nedre fransraden, ta lite i taget och arbeta i små rörelser. Sudda kanterna med bommulstops.

6. Nu är det dags för kajal på insidan av nedre fransraden, alltså närmast ögat. Dra på ordentligt. Det ska bli riktigt svart. Se till att pennan är ordentligt och jämn vässad, så att du inte river dig.

7. Avsluta med två lager svart mascara, både på övre och undre fransraden. Se till att fransarna torkar mellan omgångarna för att undvika kladd och spindelögon. Klart!




/Anja Dymkowska



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback