Party


Sitter på tuben med Josefine och Jimmie. Dags att festa :)

 



Hem till Jossi


Kom hem inte så länge sen från en solning och dag på stan med mannen min. Jag ska försöka hitta något jag vill ha på mig ikväll och sen bär det av hem till Jossan där vi ska käka lite middag och föra. Efter det kommer vi hamna på... (trummvirvel) Entourage. Wooho! Otippat? då är det dags för jobb och häng med de fina :)

Här ar ni en bild på fina Jossan


/Anja Dymkowska


Sushi lunch


Har precis smällt i mig lite sushi, snart är det dags för en sol :) vad gör ni idag?

 



Lunch med älsklingen


God efter middag mina fina! Jag ska strax röra mig in mot stan för att ta en runda på solariet med Jimmie, sen blilr det en sushi lunch för oss. Fy fan vad gott. Fint väder idag också vilket gör mig mycket glad. Efter några bra spenderade timmar med min man ska jag hem och städa och tänka ut vad jag måste ha till min bål och så imorgon. Vad händer imorgon tänker ni då men då fyller jag ju år! :D Wiiihhii. 19 ifs, inte så stor grej men jag är ju 1 år närmare systembolaget. Haha! :) Imorgon ska jag och mamma, Jimmie och Matilda till Berns salonger och äta brunch, det blir japankt tema vilket inte gör mig någonting. Så ikväll måset jag sätta mig och ta hand om mig själv lite. Ska köpa ansiktsmasker och göra mig lite fin. Efter det ska jag och hela familia iväg till mamma och mysa lite. Jag ska förbereda lite bål och så ska jag fixa tårta. Sen bär det av till stan för party! Skulle gentligen överraska mina brudar men jag kan ju skriva det här på bloggen att det tyvärr ej kommer bli av då jag inte får tag på vissa personer som skulle hjälpa mig med detta. Jag skulle nämligen hyra en limmo och åka runt med den hela dagen på lördag men tyvärr kommer det ej nog bli så... Vi får se, ska göra allt för att få tag på folk som kan hjälpa mig med detta.
Nu måste ja kila men vi hörs sen!



/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Har fått en fråga ställd ganska många gånger nu så jag tar det öppet här på bloggen istället bara för att svara på kommentarerna en och en. Folk undrar var jag gjort mina naglar, vad det är för material jag använt mig av och hur mycket de kostade.

Jag har gjort mina naglar på "Irinas salong" som ligger på Högbergsgatan 26 på Söder (mellan medis och slussen) i stockholm. Gjorde de hos Irinias lärling så jag betalade bara 300 kr. Vi använde oss av gele, dock har jag inga tippar utan det är förlängt med gele direkt från min nagel. Super bra, sliter inte alls på naglarna. Hade väldigt fula och slitna naglar sen tidigare. Hoppas ni vart nöjda med svaret :) Fråga gärna på mer om ni undrar

/Anja Dymkowska


God natt


Ligger nu i sängen ingosad i älsklingens famn. Dagen har varit väldigt intensiv idag men alla möten och ärenden är avklarade. Nu, dags att sova!

 



Vip event i skrapan


Är med Entou peepsen på event. Snart ska jag röra mig hem och äta middag med mannen min :)

 



Torsdag


Så där ja. Har stressat sönder mig men har fått i mig lite mat, duschat och sminkat mig lite snabbt. Det är så skönt att ha ögonfransförlängning, slipper fixa ögonen. Tar bara lite mousse i fejjan, puder och fixar ögonbrynen, klart! Nu är jag i alla fall på tunnelbanan på väg mot stan för att möta Sebbe, sen aka jag möta upp Bobby och Michelle :) ta en fika med de och ba umgås ;)

 



Hejsan hoppsan


Nu är jag hur stressad som hellst, ska åka int ill stan för att sätta mig på en konsultaion med min PT Sebbe. Efter det ska jag fika med Bobby och jobb snacka lite. Här får ni lite bilder från igår!

















Förfest hemma hos mig :)


Nu är jag och Jimmie och Fia på väg in mot stan. Här har ni ett fylle inlägg. Haha inte okey?

 



Svar på kommentar


Patricia om Resultatet på förlängningen:
Kollade på prislista på hennes hemsida, men förstod inte riktigt. Tar hon 600 kr nu, är hon certifierad eller inte? Assnyggt var det i alla fall!

SVAR: Hon är ej certificerad ännu men över, hon tar 350 för ett nytt set och 200 för påfyllning.
Det kommer självklart bli andra priser när hon har fått sitt certificat.

/Anja Dymkowska


Bobbys hårstudio


Hello darlings, middagen/lunchen är avklarad. Nu sitter jag med min man inne på Bobbys hårstudio och älsklingen får en ny frilla. Övertalade honom att köra lite Andreas Wijk style, big like!!! :D Klockan jag kilat på ett th sitter nu vackert på min handled och ser snygg ut, nu är den min. Äntligen! Nu ska jag vägleda frissören lite :) ciao

 



Pannkaksfrukost


Vart 2 pannkakor med sylt och kesella+ en knäckemacka med skinka på

 



Morning


Vaknade inte så länge sen av att Jimmie drog av mig täcket och försökte tagga till mig för dagen. Gick ju så sär men nu är jag uppe :) dags att göra frulle



Testar blogg.se appen


Tänkte bara snabbtesta appen så jag kan blogga imorgon när jag är på stan och kör en fet utgång :) hoppas ni ser detta inlägg nu. Aja god natt!

/Anja Dymkowska

 



Being your friend, is hurting me a lot...


Imorgon är de full rulle. Jag och Jimmie ska iväg och sola solarium, sedan ska prutten klippas. Efter det lär det bli en lunch och sen är det dags för mig att hitta en present. Har redan en tanke vad jag vill ha, har spanat ganska länge på en klocka från ur och penn. Tror den blir min imorgon. Hihi :) Men vi får se, efter det blir det en rush hem för att fixa sig innan jobbet. Imorgon ska ni få ganska mycket uppdate, blogg.se har ju äntligen gjort en app som jag laddade ner på en gång :D



/Anja Dymkowska



Resultatet på förlängningen


FÖRE


EFTER


Vad tycker ni? Kommentera gärna. Ögonfransrna är gjorda av Katarina som tar emot sina kunder hemma hos sig vid Bromma kyrka, nära och bra för min del. Klicka in HÄR för att komma till hennes hemsida! :) Super duktig och trevlig tjej :)

/Anja Dymkowska


Ögonfransförlängning


Nu drar jag iväg och ska fixa mig ögonfransar. Hoppas det blir bra. Har jätte höga förväntningar. Kommer jag bli nöjd kommer jag fylla på var annan vecka, kommer vara såååå snygg :D haha, men nu måste jag kila. Blogg you later!



/Anja Dymkowska


Önskelista




Tack blogg.se! :)


De var fan på tiden. Blogg.se har skaffat en iPhone app, håller på attt ladda ner den snart. Nu kommer ni ha mycket uppdatering mina kära läsare! Fan vad nice. Tack blogg.se, det var på tiden! :D



/Anja Dymkowska


HEMKLICKAT


Undra om jag är glad, fan vad nice. Klickade hem denna skönhet igår natt från Polen, kostnaden var inte heller så farlig. Är så lycklig, längtar tills den kommer! :)



/Anja Dymkowska


Even though ‘I’ve stopped liking you’, everytime someone mentions your name, my head turns right towards them.


Idag är det full rulle för min del, har maaaaasssa saker att fixa. Måste åka och handla inför min födelseddags bjudning hemma hos mamma. Måste diska(vi har inte ett ända glas rent, inga bestick och det är bara 1 tallrik kvar i skåpet). Ja jag har sjukt mycket att diska. Måste plocka undan tvätten som torkat, byta lakan och städa i badrummet. Måste tvätta håret och så, sedan ska jag dra mig en sol och dra iväg på ögonfransförlängning. Fan vad snygg jag kommer bli :) Aja peeps, hörs sen!

/Anja Dymkowska


All I need is... You!


img_0848 (MMS)

Ligger i sängen, har precis sminkat av mig och färgat ögonbrynen. Linserna har jag lagt ner i burken och nu ska jag bara ta mig en snabbdusch och sedan är det sovi time. Ska försöka hooka ihop med Amanda Björnhager imorgon :) typ ta en fiko eller så. Imorgon måste jag slänga upp min önskelista! /Anja Dymkowska



På g hem


img_4154 (MMS)

Sitter på tuben på väg hem. Naglarna är klara! Check :) /Anja Dymkowska



Irinas salong


img_1028 (MMS)

Hellu darlings. Sitter fortfarande på Irinas salong och fixar mina naglar. De är verkligen sjukt duktiga här och hyfsat billiga. Ni får se resultatet när jag kommer hem. Vad har ni hittat på idag? /Anja Dymkowska



Dagens frulle!


äggröra på 2 ägg, 1 matsked tonfiskröra och en lingon grova med keso, lök, avokado & tomat + kryddor.

/Anja Dymkowska



Tjenis bloggen


Började dagen med 6 maskiner tvätt och nu är de sista 2 maskinerna i torkis. Jag ska snart bege mig in mot stan för att göra mina naglar, sedan möta upp Natha efter hennes jobb. Är sjukt stressad just nu, måste få in linser i ögonen, sminka mig lite snabbt, fixa håret och klä på mig. Haha, ja jag sitter naken just nu. har tänkt på de, de flesta inläggen jag skriver skriver jag näck. Haha, oftast när jag duschat eller är på väg in i duschen och så. Haha, det är nice. Blog you latero!

/Anja Dymkowska


Some condoms can burst, right? I think that mine just did.




/Anja Dymkowska


...


img_7314 (MMS)

Ligger i sängen och kikar på celebrity rehab with Dr. Drew. Dags för mig att försöka sova, imorgon ska jag iväg och fixa mina naglar på söder. Nice :) dags att bli fin inför födelsedagen. Ska även färga ögonbrynen imorgon. Ska ta mig ut på en runda på stan och kika på vad jag önskar mig. Har ju fått frågor från mina vänner vad jag önskar mig så jag måste ju komma med något bra tips till mina fina:) /Anja Dymkowska



Sleep tight!


God natt mina fina! Jag vet jag har sugit på att blogga idag men jag har ju inte haft så mycket och skriva, har tvättat lite, städat, färgat Nathas hår som inte alls vart som planerat(men i detta fall skiter jag i det, jag har fått träffa henne igen! Fan vad jag saknat henne har inte sett henne sen juni, kan ni fatta de... usch inte okey att inte träffa sina vänner på så lång tid.) Vi tog en före bild på Natha men det vart ingen efter men jag måste ju säga att förpackningarna lurar ögat extremt, nathas hår skulle bli mellan brunt typ, men det vart nästan svart fast vi höll det 15 min kortare. Sjuk! Kul och träffa Marre också och jag smällde i mig lite av Davids skaldjurssoppa, så jävla god var den. Dock vart sällskapet dåliga i magen efter den. Undra varför jag inte fick någon reaktion... Aja, nu snackar jag bara massa bajs om bajs och pruttar. Vi hörs imorgon :)



/Anja Dymkowska


Bilder från sushi lunchen med mamma










/Anja Dymkowska


Fredagens outfit


Skor: Dinsko
Jeans: Gina Tricot
Jacka: H&M
Päls: Polen
T-shit: H&M
Solglasögon: Rayban

Tillebehör:
Örhängen: Swarovski
Väska: River Island


/Anja Dymkowska


Barnkalas


 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Söndags sysslor


img_8647 (MMS)

Någon som vill hjälpa mig med tvätten? Ååh, orkar ej. Nu ska det städas, Tess och Jimmie sitter här med mig och chillar. Ska till Vällingby snart och möta upp Natha, dags att färga hennes hår :) /Anja Dymkowska



Kvällssyssla


img_6954 (MMS)

Sitter hemma hos Sara och Fredrik. De har precis käkat lite lasagne och nu sitter vi och spelar spel. Egentligen skulle jag hem till Natha och färga hennes hår men vi ska ta det imorgon. Tjingeling. /Anja Dymkowska



Världens finaste har kalas.


img_6408 (MMS)

Tjena mina läsare,  är nu ute i Haninge och firar min lillebror ännu en gång:) han har kalas här så massa familjevänner är på besök :) gillar ju inte barn så mycket men det är ju bara att bita ihop. Hörs sen /Anja Dymkowska



Dagens frulle


img_8839 (MMS)

Dagens frukost bestod av halvt ägg med en halv avokado och tonfiskröra + stort glas vatten med citron :) /Anja Dymkowska



Förlåt


Tänkte bara be lite snabbt om ursäkt för en super kass uppdatering, är ur stressad som hellst nu, fönade precis klart mitt hår och om 10 min måste jag gå hem ifrån så jag hinner med bussen. Ska ut till Haninge och fira lillebror som har kalas. Uppdaterar sedan mer när jag är på väg :)

/Anja Dymkowska


Friday


img_5167 (MMS)

Tjenis! Är på väg in till stan för en sushi lunch med mamma, ska dra en sol efter det och sedan fixa lite ärenden. :) ikväll blir det förfest i Karlbergs slott, sen bär det av mot Entourage för jobb. Fint väder idag, då är jag glad. Idag är jag en glad Anja :) /Anja Dymkowska



Bildbomb


Min söta lillasyster ville att jag skulle ta bilder på oss idag och lägga upp på min blogg. Det är så sjukt hon är 6 år gammal och ändå vet hon att jag har en blogg och hon kollar på alla bilder varje kväll. Mamma läser närmligen min blogg så vidd middagen eller efter sitter de på mammas iPad och läser/kollar bilder. Matilda klagade på att det inte finns så mycket bilder av henne och mamma på min blogg så nu mina läsare (mamma och Matilda) ska ni få massa bilder!


Jag och vackra mamma!











/Anja Dymkowska



Middag hemma hos mami


Tjenis mina fina läsare. Idag var jag på middag hemma hos mamma. Vart kina mat, biff med tillbehör och kyckling med tillbehör + ris till de. Mumma.



/Anja Dymkowska


Dagens frukost :)


img_7372 (MMS)

Dagens frulle bestod av youghurt med jordgubbar, mjölk, lingon grova med ost och skinka och tomat med lök. /Anja Dymkowska



Torsdag


img_5631 (MMS)

Ligger fortfarande och drar mig i sängen. Inte okey då klockan är 13.00! Aja, ibland är det så mysigt att bara ligga i sängen och gosa. Det första jag gör på morgonen är att kika ut genom fönstret vid sängen. Idag verkar det vara fint väder, inte så jätte varmt och blåsigt. Men solen lyser! :) Jag blir alltid så glad när solen lyser. Aja blog you later! /Anja Dymkowska



Good night




Ska hoppa in i duschen nu och sedan bädda ner mig sängen, höll på och somna uppe hos Tessan. Vi hörs imorgon bloggen. En intensiv dag väntar, ska försöka hinna med att ta mig en sol imorgon också. CIAO

/Anja Dymkowska


Musfällan


img_6172 (MMS)

Ligger med Tess framför Tv:n och kollar på efterlyst. Har käkat lite glass och bara myst. Big like! /Anja Dymkowska



Sometimes when we want something really bad, we lose sight of what it really is. You were my something.


Hejsan bloggen, sitter uppe hos världens bästa Tess och chillar. Snackar om killar som vanligt, snackar om äckliga fitt bruttor och kedjeröker. Fan vad nice. Denna kväll gillas, huvudvärken börjar släppa och snart ska vi slänga oss framför TV:n och kolla på någon movie. NAJS!! Är så jävla sugen på kakor och godis. Faaaaan, jag vil ha godis, men icke sa Nicke. Nästa vecka ska jag möta upp min blivande PT Sebbe och vi ska lägga upp ett schema, vill ha honom till min användning ungefär 3 gånger i veckan. Ska träna i alla fall 5 dagar i veckan. Vet själv att jag aldrig kommer palla alla dagar i veckan men jag kan ju ta mig några PW´ns när jag inte är på gymmet. Men nu ska jag inte vara osocial, ska hänga lite med Tessan men först en ciggis :)



/Anja Dymkowska


Taco time!


img_1928 (MMS)

Jimmie har handlat klart sitt, kylen är nu full, jag har köpt mitt sl kort, varit på banken dock hittade jag ingen fin blus till min födelsedag. :( Måste prova lite byxor och så, testa skor så får vi se vad jag ska matcha för överdel. Nu har jag i alla fall bokat in nagelförlängning och ögonfransförlängning. Nu är det dags för tacos! /Anja Dymkowska



Mobilblogg


img_7753 (MMS)

Tar en liten ciggpause medan Jimmie är på systemet och köper bira till honom och Lukas. Snart bär det av hem och då är det dags att ställa sig vid spisen och laga tacos. Mums! /Anja Dymkowska



Vällingby- k:fem




Nu har jag smällt i mig lite röra med avokado. Mums, jag och älskling ska åka iväg till Vällingby nu och fixa lite ärenden. Det viktigaste är att gå till banken, handla mat, hitta någon fin blus till mig som jag kan ha på mitt födelsedags firande. Vi kommer nämligen sitta utomhus, så vill ha någon långärmad så jag inte fryser ihjäl under kvällen. Bloggar lite mer från mobilen i Vällingby, nu måste jag fixa mig :)

/Anja Dymkowska


Open your heart. Take the risk. But be aware that you might get it broken.




Gog efter middag på er mina fina, jag har redan hunnit ta mig en power walk i morse, var ute och gick i ca 45 minuter. Inte så skönt att gå i regn måste jag säga men vill man bli smal så måste man träna och röra på sig. Nu ska jag sätta mig och käkal lite tonfiskröra, ni vet den jag pratade om igår? Blog you later.

/Anja Dymkowska


Kärlek på hög nivå ♥


 

 

 

/Anja Dymkowska



Middag


Vart middag idag runt halv 8 tiden. Lite sent men varken jag eller Jimmie kände någon kunger vid 6 som vi brukar äta. Vart pasta med sås och salami och vitlöksbröd med ost till det. Mumsig middag :)



/Anja Dymkowska


Dagens lunch


Gjorde en as god tonfiskröra, 2 burkar tonfist, 2 matskedar lätt majonäs, lätt chreme fresh, lite philadelphia, hackad smörgåsgurka, finhackad kapris, salt och peppar. Såååå jävla gott. Till det ett löstkokt ägg, ett hårdkokt och stort kopp grönt te med mjölk :)



/Anja Dymkowska


PW




God eftermiddag på er! Vaknade ganska sent idag. Fan jag sover fortfarande as mycket. Känns som om min kropp inte fått tillräckligt mycket med sömn på senaste och nu när jag kan så vilar den upp sig så bra som det går. Den kan i för sig fortfarande vara lite svag från att jag var sjuk, har ju kvar cp hostan men jag hoppas att den är borta om 2 veckor, då fyller jag år ju! :D Aja, när jag ändå har tom mage ska jag gå ut och gå. Man bränner ju som mest på fastande mage. Nice. Vi hörs sen

/Anja Dymkowska


Dagens middag


Vart korvstroganoff. Fick lite skolmatskänsla när jag åt det men jag gillar korvstroganoff. Mumma! :)



/Anja Dymkowska


Bilder från Amandas middag i lördags


 

/Anja Dymkowska


Måndag


img_2998 (MMS)

Hello darlings. Ligger i sängen och vilar lite. Har så himla ont i huvudet. Vi har lite besök här hemma, Luke är hör och hälsar på och gör lite grejer med Jimmies nya lur. Han har köpt sig en iPhone 4, dock var han tvungen att köpa en svart. Tillät inte honom ha en sådan som mig. Mohahaha. Annars har jag städat lite hemma, ska ta en runda med dammsugaren och moppen också. Då vi bor så litet måste man fresks upp ganska ofta, det kommer in så mycket skit i badrummet annars och i sängen och så. Äckligt! Vad har ni för planer denna höstiga måndag? /Anja Dymkowska



Besviken


Vart fan ganska besviken över statistiken idag på bloggen... Det är juf an söndag, folk har mys kvällar hemma, och så är många väääligt bakis och då sitter man och klickar runt på bloggar ju. Då har man ju verkligen all tid i världen. Aja, lite synd att det inte var så många som var inne idag, men jag har ju ifs inte heller varit super duktigt på att uppdatera, hade jobb fika med Ento gänget på Bobbys takterass, har åkt fram och tillbaka till Haninge. Och så kom jag hem precis. Imorgon lovar jag att uppdatera bättre!

GOD NATT!

/Anja Dymkowska


Grattis världens finaste lillebror!


Min lillebror Philip fyller år idag! :) Åååh 3 år gammal redan, känns som om han föddes förra året typ. Grattis världens finaste på din 3 års dag, skulle du vart lite äldre skulle du kunna läsa detta inlägg själv. Haha, men men. Bara för att visa för alla andra att du fyller år och hur mycket du betyder för mig så skriver jag detta! Kocham Cie Schompez!


Bild från Philips dop, 8 månader gammal bebis :)

/Anja Dymkowska


Bilder från igår


 

 

 

 

 

 









Som ni själva ser så träffade jag på Steffi(peter-08´s face var ivägen) haha, henns ur gulliga vän Timmy, bruttorna och grabbsen var där, träffade min polski broder från en annan moder Kowalski, träffade på Leo i Dj båset. Ah som ni kanske kan se på bilderna så vandrade min päls (kallad Stig) runt ganska mycket igår, bara jag tog av mig skiten hade någon den på sig, hahaha och så bjöd Bobby the man på en afterwork på Mc Donalds(hade inte ätit så mycket på hela dagen, vart bara middag hemma hos Bodis).Sist men inte minst delade jag taxi med Emelie och Ann hem. Hoppade i säng efter jag sminkat av mig och tagit ut linser(och tusen andra saker vi tjejer måste fixa innan vi sover) runt 6 tiden.God morgon på er. Ska strax fixa mig och åka in till stan för middag med mina fina syskon, pappa och låtsas mami! :) Där har ni min kväll utan några detaljer! :)

/Anja Dymkowska


Entourage- Kungsträdgården 3


img_5257 (MMS)

Sitter nu med mina fina vänner på Entourage och snart är det dags att jobba. Uppdaterar mer under kvällen när jag har tid :) /Anja Dymkowska



Mys hemma hos Amanda!


img_0748 (MMS)

Middag mys hemma hos Bodis! Vart kyckling, ris och sallad. Nu ska vi mumsa i oss lite kladdkaka med grädde och hallon :) /Anja Dymkowska



You're not mad. You want to be, but you just can't. And when you talk about him; your eyes still sparkle.


Igår vart det jobb, jobb och ännu mer jobb! Fan, hann inte sätta mig ner och ta en cigg för ens klockan halv 2 igår natt. Sprang runt igår som en virrpanna och skulle släppa in alla mina vänner, svarade i telefon bara jag avslutat ett samtal, ta emot bestälnningar av mina gäster och hjälpa folk att få bord. Usch mycket var det att göra och lite ont har jag i benen då jag hade klackar på mig under hela kvällen. Men nu ska jag fixa mig och röra mig hem till Amanda Bodman som bjuder på middag och lite förande hemma hos henne! :) Mysigt! :)

Hör av er om ni vill bli infixade på entourage ikväll! :)









/Anja Dymkowska



Partyyyy


img_9750 (MMS)

Dags för utgång! Sitter på tuben nu med Sofia på väg in mot stan, nu ska det röjjas. Förresten förlåt för min super dåliga uppdatering idag men jag har haft fullt upp. Städade hela lägenheten idag, fixade med tvätt och massa. Sen fixade jag Marres hår, vart super bra om jag själv får säga hur resultatet vart :) Mitt hår vart också fint, är sjukt nöjd. Valde verkligen perfekt färg, man ser inte ens att jag har färgat utväxten utan det ser ut som jag färgat hela håret. Soft... Men nu ska jag vara social mot Sofia som är arg att jag bloggar. Haha. Ciao



Matlagning


Hellu peps, gästblogg här från Sofisoon. Tja tjaaa :)
Anja agerar hemma fru som diskar och lagar mat, så då passar jag på att skriva här lite :) Mihi :)
Ikväll så är det så att jag och min lilla anka ska ut och festa som bögar :) haha, eller det blir nog nyktert för båda eftersom att ingen av oss har pengar. Men men vad ska man göra :P

Nu kommer Marre hit också så ska dom färga håret. Jag får väll sitta här och nörda medans. men funkar för mig det :)

Aja nu ska jag kissa lite på ankan så får hon skriva lite senare. See yeaah peps

/S


Entourage


Hello my darlings, håller på att städa nu, ska ställa mig att diska snart. Marre kommer till mig klockan 3 och vi ska färgas och klippas! :) Faaan vad nice. Sofia kommer också förbi och vi ska fixa oss och föra tillsammans. Är as taggad på utgång ikväll! Förresten klicka på bilden nedan, attenda och skriv upp er på wallen så får ni fri entre till 23.00. Hör ni av er till mig kan jag boka ett bord till er och fixa as bra priser i baren! Skriv ett sms ,0737230672, hur många ni är, om ni vill ha bord inne/ute så får ni fri entre till 23.30, förtur i kön och super reducerade priser!



/Anja Dymkowska


God natt!


img_5653 (MMS)

Tänkte bara slänga iväg ett snabb inlägg till er. Imorgon blir det en mycket intensiv dag för mig. Ska få träffa mina små trollungar imorgon! Ska åka ut till Haninge, har verkligen saknat mina  syskon från pappas sida. Ska bli hur kul som  helst. Efter ett besök i Haninge ska jag och my friends ut, jag ska jobba och de hakar på mig. Entourage (Kungsträdgården, Stockholm) det är där vi ska partaja. :)God natt så hörs vi imorgon bitti /Anja Dymkowska



Dagens frulle!


 


Macka med ost och gurka, 2 kokta ägg och te! :)

/Anja Dymkowska



Home sweet home


Nu är jag äntligen hemma efter en hel dag med Sofia, både hemma hos henne med massa bak och med Marre och Fia i Vällingby. Jimmie har köpt chips,dipp kakor och jag har precis skalat mina morötter. Bjuder på resterande bilder från idag som jag inte orkat lägga upp här på bloggen via mobilen! Skicka in mms till bloggen och så. Orkar inte sådant. Men här har ni massa bilder!









/Anja Dymkowska


Bakdags :)


img_2180 (MMS)

Är hemma hos Sofia nu och vi håller på att baka en kladdkaka. Snart ska den in i ugnen och efter det måste jag ta mig en cigg. Mmm, har saknat mina camel klickisar! Så mumsiga :)  /Anja Dymkowska



Torsdag


img_7718 (MMS)

Hellu mina fina läsare. Förlåt att jag inte uppdaterat idag men bara jag och Sofia vaknade imorse så slängde vi i oss lite frulle och drog till Vällingby och mötte upp Marre. Har handlat lite hårfärg. Jag och Marre ska ha fixa dag hemma hos mig, färga hår, klippa Marre och köra några hårinpackningar:) Både mitt och Marres hår behöver lite omsorg:) haha. Nu ska jag hem till Fia och chilla där, kanske käka något litet till lunch. /Anja Dymkowska



Mys med Sofia! :)


Har duschat, yes jag har tvättat håret. Det behövde jag, ni vet själva hur mycket man svettas när man har feber och hur äcklig man blir när man är sjuk. Detta behövde jag. Nu är jag fin och freeeesh :) Sofison önskade sig en ny header så jag gjorde en lite snabbt till henne :) Klicka in på bilden nedan för att komma till hennes blogg! :)
God natt och CIAO på er så hörs vi imorgon om jag inte får för mig att slänga iväg ett till inlägg inatt. Ni vet ju att bara jag vaknat bloggar jag och precis innan jag lägger mig skriver jag något fint här till er. Är inte jag ganska bra på att uppdattera, hehe. Vad tycker ni?



/Anja Dymkowska


Trött tjej


Blir en mys kväll hemma med Sofia, jag ska hoppa in i duschen så bruden slipper dö när hon kramar mig! hahaha
Måste tvätta håret och föna det super duper noga, vill absolut inte vara blöt i håret då kommer jag bli ännu mer sjuk.



/Anja Dymkowska


Städdag


Idag har jag och Jimmie städat hela lägenhet. Fast jag är sjuk så håller jag mig till vårt städschema. Jag tog heal badrummet, Jimmie har tvättat två maskiner, jag damsög, Jimmie damma, delade på diskan och så svabbad ejag golvet. Nice, nu är det fint och freesht hemma. Snart kommer Sofia till mig, vi ska ha film kväll, förutom att min Dvd, lagt av. Faaan vad nice! Så vi får kika på TV och ba chilla. :) Mysigt



/Anja Dymkowska


Sen lunch


 


För min del vart det en tonfisk sallad, med kesella+ peppar och massa annat gått. Jimmie gillar ej tuna så han fick gorgonzola istället. Mycket god och mättande lunch :)

/Anja Dymkowska


Lite videos från Studenten :)


 

 

/Anja Dymkowska



Med denna brud får man alltid ett gott skratt! :)


 

Denna tjej får mig alltid att skratta, iblan kan hon vara lite korkad men hennes personliget är underbar!
Fina Amanda Ericksson! Kärlek till dig :)

/Anja Dymkowska



Dagens middag


Som vanligt åt vi pasta :) Imorgon vill jag få i mig lite omgea-3. Så det får något som innehåller fisk.



/Anja Dymkowska


Ligger i sängen och väntar på Jimmie!


Fy fan vad det snurrar i hela huvudet på mig. Är verkligen helt slut och min kropp gör ont bara jag rör på mig, Jimmie kom precis hem. Haha typiskt att jag skrev i rubriken att jag väntar på honom. Fick Bisolvon av honom och salta skruvar. Haha sötisen! :) Snart blir det middag också, vi hade tänkt att laga Lion pastan.



/Anja Dymkowska


TRADERA!


Ni får inte glömma bort mina TRADERA auktioner, vissa saker som är uppe på Tradera har jag även lagt upp på min bloppis så nu är det verklige först till kvarn, har massa snygga och trendiga kläder uppe. Finns kläder för både tjejer och killar!!!! Lika så märkeskläder.
Idag avslutas mina auktioner så passa på att fynda!


(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner

/Anja Dymkowska



Nu är vi tillbaka till ruta ett. Vi är främlingar åter igen.


 

 

/Anja Dymkowska



Hosta, slem i halsen, svutten i halsen, snuva, feber, rödsprängda ögon. SJUK TJEJ!




Antar att rubriken säger hur jag mår? Vaknade idag vid kvart över 7 men världens host attack och kunde inte sluta, gick upp drack lite te, hoppades på att det skulle lugna halsen och lungorna. Nej, det funkade inte ett skit, bara jag lägger mig ner hostar jag. Har hört att man ska andas genom ett sugrör när man får sådana attacker. Hahah känns lite fjantigt att be Jimmie köpa hem sugrör och sen ska jag ligga är och andas genom ett. Hahaha. Någon som ahr testat skiten? Nu ska jag käka lite risifrutti, vill ha något som lätt åker ner i halsen, har ju så jävla ont när jag sväljer, känns som tusen nålar. På med sockor, mjukis, tjocktröja och så har jag en scarf(har värmande salva på halsmandlarna som är helt svullna), hopp in under täcket och kolla TV. Tänkte kolla på film men jävla DVD jäveln har hakat upp sig igen. 2 gången vi får reklamera skiten. (Hoppas vi får en ny!)
Vad ska ni hitta på denna kalla och gråa tisdag?

/Anja Dymkowska


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM?


Hej fina läsare, kom på en sak precis. Alla ni som har en iPhone och har lust att följa mig på Instagram får mer än gärna göra det. Mitt användarnamn är Justanja, det är bara att lägga till mig!
Och för er som har iPhones men har inte en blekaste vad Instagrem är rekommenderar jag att ladda ner den appen, man kan göra om sina biler väldigt fort och följa olika personer och kika på deras bilder. Finns privat personer, svenska bloggare och kändisar från hela världen.



/Anja Dymkowska


Jävla skosnörejävel!!!


Jag vet att jag ser muppig ut men jag älskar Catarina som är med i filmen "hur många lingon finns det i världen"



Och efter allt detta,är jag fortfarande förvirrad. Jag är fortfarande inte säker på vad jag tycker om dig.


Nu ska jag lägga mig brevid Jimmie och sova, men först, borsta tänderna, rengöra ansiktet med min 1-2-3 step från Clinique och smörja in hela kroppen med min SlimFigur kräm, den ska göra huden mer spänd och slimad. Använda munskölj och nattkräm i fejjan.

GOD NATT!

/Anja Dymkowska



Dagens middag



Ungsbakat kött i svampsås, polsk gurksallad(mizeria, gjort på skivad gurka med filmjölk,ättiksprit,salt,peppar och socker) och kokt potatis. Plus en fet klick smör till potatis.

/Anja Dymkowska


Ett inlägg till mina fina läsare!



Nu måste jag sägas att jag börjar få åupp glöden att blogga! Nu börjar det bli kuligt igen :) Som vissa av er vet så skrev jag ett litet argt inlägg till er läsare att jag vill att ni kommenterar mer, frågar saker och skriver vad ni gärna vill läsa om. Det gör ju att det bli roligare för mig att blogga och roligare för er att läsa. Det bli bättre för oss alla. Och nu har ni äntligen kommit igång. Ska nog börja dra veckans läsare, ska lotta ut någon som kommenterar något fint och bra. Om jag exempelvis drar upp något disskutions ämne förväntar jag mig en bra kommentar. Då har man chansen att få sin blogg länkad! :) Låter det bra?

/Anja Dymkowska


Storhandlat på Lidl


img_5103 (MMS)

Hello. Nu har jag storhandlat på Lidl, fy fan vad tungt det var att bära skiten. Är hemma hos mamma nu i alla fall och tar det lugnt på ballen med en cigg och ett stort glas vatten! Snart kommer mamma och syster hem och då blir det middag. Mysigt att vara med la familia igen:) Saknar mina syskon så himla mycket nu när jag inte bor hemma längre. Matilda(min mammas dotter) träffar jag ändå hyfsat ofta men Nathalie och Philip (pappas barn) träffar jag jätte sällan. Tycker det är så trist. Men de bor så långt bort och jag orkar inte alltid dra till Haninge för att träffa de. Mamma bor ju i stan så det blir lättare att dra en spontan middag som idag.   /Anja Dymkowska



En as sjuk Anja!


Fy fan vad jag är sjuk! :( Hostar som jag vet inte vad, jag snorar ännu mer än vad jag hostar och jag ser allmänt äcklig ut! Nice!Jag ska åka in till stan strax och hämta lite medicin hemma hos min mamma och så ska jag snabbhandla lite på Lidl och typ ÖB. Lite badrumsgrejer och så. Bara för att jag är så snäll ska jag bjuda på en extremt smickrande bild på en sjuk Anja. Dvs mig själv. Check it out!


(rödhårig är jag också, fast här ser jag extremt röd ut)

/Anja Dymkowska



You may have created my past, changed my present, but you will have no control over my future.


Nu ska jag gosa in mig i sängen, brevid min man som vanligt. Har inte så mycket att skriva faktiskt. Hehe, men men god natt på er så hörs vi imorgon! :)



/Anja Dymkowska


Dagens middag


Jag och Jimmie hade ganska tomt i kylen så jag fick improvisera. Vart ungsstekta revbensspjäll i hemgjord marinad, med cuscus och sallad till det som bestod av tomat, rödlök, finhackad persilja och lite gorgonzola ost. Tillbehör: sweet chili sås. MUMMA!



/Anja Dymkowska


As bra låt!


Ni måste verkligen klicka in på låten nedan! Så jävla grym! Ni vet en av mina favvopojkar, Mambis, hans vän har gjort denna låt. Robin heter han. Lyssna på låten och skriva gärna vad ni tycker om den. Jag vill inte köra den är bra/ den är dålig. Jag vill höra konstruktiv kritik, dvs den är bra/dålig för att blablabla. OKEY?

/Anja Dymkowska



11 september 2011


20 dagar kvar tills jag fyller 19. 19 år inte så stor grej men kände att jag hade lust att berätta det för er läsare. Måste säga att jag är väldigt taggad på denna födelsedag för den 5 oktober ska jag och brudarna åka på kryssning för att fira mig. Men iaf, skulle snegla ner i höger hörn och kolla hur mycket klockan var och då insåg jag vad det är för dag. Såg liksom datumet. Alla som drog 10 år sedan, och alla som förlorat någon i denna hemska olycka ni finns i mina tankar idag. Vila i frid! ♥ Idag mår jag inte så jätte bra, är trött och hängning och jag skulle fan ha åkt hem efter musikalen med Sofia. Känner mig som i torsdags, är helt slut i kroppen. Laddar ner lite film nu så jag och Jimmie kan gosa och titta på lite movie´s ikväll. Ska snart ställa mig och göra marinad till revbensspäll som jag ska slänga in i ungnen klockan 16.00, då är de klara vid 17.00. Har ni några tips på bra filmer, snyft filmer, komedier eller någon slags äventyrs film skulle inte sitta fel. JAG VILL INTE SE PÅ SKRÄCK! Vi hörs sen, nu ska jag fixa köttet.



/Anja Dymkowska


Fredagens middag!


I fredags gjorde jag en super god pasta. Hittade receptet på Philadelphia.se (mirinara hette den) Kika bara där vad jag hade i och så :)







/Anja Dymkowska


Nattbloggande


Kom hem från krogen inte så länge sedan, idag har min kropp sagt ifrån, tog några glas vin. OH NO! Min kropp ville inte att jag skulle festa, min kropp ville sova och det den ville ha minst av allt var ju alkohol. Så jag och Jimmie lämnade kvar sällskapet på Entourage och drog oss hem. Nu står min man och steker ltie kött, jag vet dwet är itne bra att äta på nätterna med jag har ju faktiskt inte ätit något förutom min frukost imorse och en chees på donken. Fan det var ju inte bra det heller. Har fått i mig lite mat, den lilla mängd jag fått i mig är dålig mat och nu ska jag nattkäka. Aja får bli. Musikalen jag och Sofison såg var sjukt rolig, Johan Glans var med och Henrik Dorsin. Mina två favvisar, Glans är nog min number one, han ka alltid bjuda på sig själv. Musikalen hette Monty Python´s spamalot. Ganska konstigt namn måste jag säga men den var verkligen bra! :) Tänkte bjuda lite snabbt på bilder från idag :) Maten är strax klar och efter det är det snabb dusch och sovi sovi.











/Anja Dymkowska



Have you ever wanted to ask a question but you didn't because you knew in your heart that you wouldn't be able to handle the answer?


Vart tyvärr inte så många bilder igår kväll då min mobil var DJ på Entourage, de hade ingen Dj på uteserveringen så min mobil fick spela Jimmies mixar. Why not liksom, mer reklam för Jimmie :) Haha, här har ni alla bilder som togs undder kvällen i alla fall :)











/Anja Dymkowska


Godmorgon?


Gormorgon är nog lite fel rubrik men kommer man hem efter en utgång vid 4 tiden så är det okey att sova till 12. Jag har i alla fall fått i mig lite frulle nu. Vart en onyttig frulle men vad ska man göra. Vi hade en pannkis kvar i kylen, ville ju inte att den skulle ligga där helt själv. (hahah dålig bortförklaring) Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ni får fler bilder sen.



Pannkis med jordgubbssylt och en klick kesella, äggröra på ett helt ägg och en äggvita+citronpeppar, tomat,gurka rödlök med lite olivolja, salt och peppar!

/Anja Dymkowska


Kvällens look


Nu har jag taggat som fan med Sofia, fixat klart mig och nu ska jag vina för fullt, ska bjuda soffan på ett glas :) Sen ska jag dra i mig några shottar, man vill ju vara lite glad när man är i stan! :D haha Så här ser jag ut ikväll. :)






varför min mun ser så miffad ut är det för att jag precis skulle lipa... hehe

/Anja Dymkowska


Mitt hår är som ogräs!


Måste faktiskt erkänna en sak, jag brukar  faktiskt tycka om migg hår ganska mycket. Det är tjockt och lent och allmänt bra kvalitet på det, när jag var blond hade jag absolut inget emot det att det växte som ogräs. Men nu för tiden måste jag ju erkänna att det är ganska jobbigt, jag MÅSTE förja mitt hår varannan vecka, jag färga det senast typ 1,5 vecka sedan och jag har redan en utväxt på 2 centimeter. Det är ju helt jävla sjukt. 1. Det kostar mig sjukt mycket pengar att färga hela tiden för jag kan ej göra det hemma måste gå till salong för att de ska lägga på en grundfärg och sedan slingor över det. Går till en polsk tjej som tar sjukt lite pengar av mig för hon känner mina föräldrar bra, 450 för utväxt och slingor i utväxten. men det blir trotsallt 900 kr varje jävla månad. Det är mycket pengar när man är arbetslös som jag är just nu.  Aja ni ville i alla fall ha en bild på min super sexiga utväxt. Här har ni den! (för er som inte ser vart min utväxt slutar har jag gjort en extra tydlig bild och markerat av)



/Anja Dymkowska


TAGGA INFÖR UTGÅNG!


 



Frukost med älsklingen






Vaknade vid halv 12, hoppade in i duschen och nu ska jag smälla i mig lite frulle, står och lagar pannkisar. (oh fuck, brände en precis) Tyckte att ni kunde få er ett blogg inlägg men jag tänkte nog inte så mycket på pannkakorna. Uppsi. Vad ska ni göra idag när det är så fint väder? Jag måste tyvärr plocka undan lite här hemma, ska köra en snabb runda med dammsugaren också och sen ska jag umgås med Jimmie innan han ska till jobbet. Sofia kommer hit senare idag och vi ska fixa oss tillsammans och sedan dra ut! :) Kuligt! :) Nu måste jag äta mina pannkisar, Jimmie fick göra de 2 sista :) hehe

/Anja Dymkowska


Jag vill bara att hon ska inse!


Känns som om folk har tagit detta med Kissie jätte serriöst, jag gjorde fan bara ett argt inlägg på min blogg för jag tycker det är hemskt att man är så falsk som människa. Så vidrig stil, så fult och äckligt beteende. Jag hatar lögner, jag hatar folk som snor och folk som trycker ner andra för att må bättre. Där har vi förklaringen varför jag inte gillar Alexandra(kissie). För allt detta har hon gjort mot mig. Hon har svikit mig på alla dessa tre delar. Tycker bara det är så hemskt. En sak är ju riktigt tråkig att vissa av er hoppar på mig, vilket jag inte alls tycker är okey, jag gör inte detta för att bli"känd" som ni säger, för då blir jag en ö kändis. Nej tack. Jag trivs som den person jag är, jag trivs att vara Anja och att alla inte vet vem jag är. Jag trivs att jag har mina vänner och folk som just inte kritiserar mig bara jag gör något. Är glad att jag itne är känd, att jag itne behöver vara perfekt hela tiden. Är glad att jag kan ge folk en uppfatting av mig genom att träffa mig, inte via press, internet m.m. Aja, det jag tänkte säga i alla fall var att ni behöver inte ta detta så serriöst, alla Kissies fans behöver inte skriva hat mail och kommentarer och alla som tycker detta är hemskt, tack det tycker jag också men jag vill inte att någon är partisk. Jag skrev bara detta så folk egentligen inser hur falsk denna människa är och hur mycket hon sårat mig. Jag vill att hon inser det! Jag vill att hon märker att jag är sårad pga allt hon gjort mot mig. Jag är kanske inte den ända, men jag är den som vill få henne att inse det i alla fall!



print screenade detta från kommentarerna på Kissies blogg, den var ungefär 4 gånger så lång som denna bild. Tog aldrig slut... Tack men vi behöver inte göra en stor grej utav detta, bara hon själv inser att hon gör fel och kanske inte sårar andra och förlorar nya vänner på det.

/Anja Dymkowska


Sleep tight!




Klockan är bara halv 9 och jag är helt slut i kroppen. Väntar på att min man ska komma hem från jobbet, han ska köpa lite bär åt mig och så, ska käka det med kesella. Mumma. Jag ska bädda in mig nu och kolla på lite TV, ska kanske sätta på någon movie och bara slappa. Imorgon vill jag ut med mina flickor, hoppas jag har ork för det annars får jag köra all in på lördag. God natt på er korvar så hörs vi imorgon! Btw, kommentera mer vad ni vill att jag snackar om i mina videobloggar!

/Anja Dymkowska


Tjäna pengar på allt du köper!


Regestrera er på PLUSS I KASSAN! en sjukt bra hemsida, du får pengar konstant! Det är helt gratis att bli medlem och du kan tjäna flera tusen på bara en månad! :)

Klicka bara på bilden och registrera er, gör ni det idag får ni även 20 kr start pengar! :)

plusikassan.se

/Anja Dymkowska


Andre Zuniga- killen från Idol


Ni känner igen grabben va? Hittade denna video på hans blogg. Han är ju riktigt duktig, han vet exakt vad ha håller på med och man ser på honom att han är medveten om sin talang. Så himla bra! Kika på klippet nedan.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HANS BLOGG!



/Anja Dymkowska


KISSIE ÄR EN TJUV!


För ungefär 7 månader sedan när jag och Alexandra aka KISSIE umgicks var vi på Lion någon kväll och förade, hon, Bella, Michelle, Amanda, Jimmie, jag och Amandas låtsas bror. Kommer ihåg att vi satt vid bordet direkt till vänster vid fönstret. Där vid fönstret la jag min jacka, min päls halsduk och väska. Jag skulle bara gå och kissa medan tjejerna(alex, bella och michelle) hoppade in i en taxi och jag och resten av gänget skulle ta en annan taxi. Kommer ihåg att jag gick på toa och sedan skulle klä på mig, men då hade alla från stället gått, tjejerna hade redan åkt vidare och min hhalsduk var borta. ARg vart jag men men vad fan skulle jag göra. Och jag bad Amanda som jobbade där med mig att ringa upp Alex och kolla om någon av de fick med sig den, nej de fick de tydligen ej och när vi väl drog vidare så mötte de aldrig upp oss, slutade svara i tele och fan vet jag. Skummt tyckte jag men tänkte väl inte mer på det. En sak kommer jag ihåg med den där halsduken, den skulle ha 2 hängade bollar på varje ände, men på ena änden hade den bara 1 då jag råkade slita av den någon gång när jag var ute. Satte mig precis vid datorn och klickade in på Kissans blogg, hmmm vad hade hon på sig? Jo min jävla pälshalsduk med EN jävla pälsboll som hängde. Det sjukaste med det hela är att hon skriver att hon fick skiten i present av en vän? Bullshit, hon snodde den från en gammal vän dvs mig! Jävla äckel! Hon som tjänar så jääävla mycket pengar på sin fantastiska fjortis blogg har väl råd att köpa en sådan halsuk själv?

PINSAMT KISSIE!


Som ni ser på bilden har hon bara en boll som hänger!





/Anja Dymkowska


Food time


Nej nu blir jag fan arg, online pizza (MK sushi) gör samma fel igen, jag beställde en motherfucking redsnapper och får en makrill. Ser de ingen skillnad?





SER NI SKILLNADEN?? Aja synd för de att jag får 50% på fakturan om de gör fel! hahahaha

/Anja Dymkowska


Sushi


Har klickat hem sushi, den kommer hem till mig om ungefär 1 h! :) NICE!



/Anja Dymkowska


Videoblogg


Fy fan vad man ser ut! Aja... Sjuk är jag så jag skyller på det. Mitt face är helt jävla svullet lika så mina ögon och jag låter ju cp. Låter ju inte som mig och ser inte ut som mig heller. Men men. Denna bjuder jag på!


 

 

/Anja Dymkowska



Får rysningar i hela kroppen... Mitt hjärta smälter.


/Anja Dymkowska



Breakfast


Macka med polsk skinka (mielonka) och tomat, 1 löskokt ägg och ett stort glas te med honung.

/Anja Dymkowska



God morgon




Tänkte bara slänga iväg ett snabbinlägg, jag ska bädda ner mig i sängen fort igen. Har nämligen blivit väääääldigt förkyld, man känner sig så jävla sexig! Mmmm, kom och ta mig här och nu! Blä! HAr ont i halsen och det sticker i öronen och då vet jag att jag håller på att bli sjuk, så nu är det bara att ligga i sängen och knapra vitaminer och alvedon. Ska göra lite nudlar också, tycker det är så gott när man är sjuk. Te med hemmagjord honung som jag fick av mina sysslingar i Polen ska jag dricka också! Så bara så ni vet kommer ni nog få ganska mycket update för jag ska nog bara sitta hemma hela dagen idag. Kanske pallrar mig till solariet och bygger på brännan lite.
NU: Te dags!

/Anja Dymkowska


I love it when I hear lyrics and can apply them to my current situation.


Tänkte bara slänga iväg ett snabbt god natt inlägg till er. Imorgon ska jag upp ganska tidigt dra mig till solariet och sedan få tag på min papi och försöka träffa honom på en lunch eller något sådant! Var ju så himla länge sedan jag såg honom! :( Jag saknar min papi! Här har ni en bild på mig och honom som är tagen 2 år sedan.



/Anja Dymkowska


Dagens middag


Fullkorns linguine, med riven zuccini+ kryddor och fräst bacon, lite parmesan. MUMMA!



/Anja Dymkowska


Jag vill bli som förr!



Jag börjar om mitt liv från nu, jag ska bli som förr, jag ska sätta upp mål, börja jobba på riktigt, börja plugga i oktober, börja träna, jag ska nå dit, jag ska sluta dricka den mängd alkohol jag gör, jag ska visa min kärlek till min familj, Jimmie och vänner, visa att jag bryr mig. Jag ska styra upp mitt liv. Exakt som det var förr. Jag ska må bra igen. Ni är mina vittnen till detta, ni som står mig nära får mer än gärna pusha mig så jag lyckas med detta! Nu tar jag tag i mig själv! ♥

 

/Anja Dymkowska



It's not over. Now that I think about it, it never really began.


Med lite puder i fejjan, nyfärgade ögonbryn drar jag in till stan för ett jobb möte. Har på mig ett spetslinne från MQ, svarta leggings från H&M och vita stövlar från Hunter. Hörs senare!






/Anja Dymkowska


Onsdag! WOOHOOO!


Hello my friends. Jag har precis vikt in massa nytvättade kläder i garderoben, bäddat rent i sängen och Jimmie har diskat. Soft, snart ska vi röra oss och spela badminton. Bränna lite fett. Det är bra, eftersom jag ska ut ikväll då det är onsdag och det är en ny rutin i mitt liv(hahahha), kommer ju få i mig massa kcal och det vill jag ju ej egentligen. Aja, här får ni se min nya klänning och mitt puder. Det var någon som undrade var jag hade för färg på pudret, det är nr 91, dark tan heter det. :)




Blev du inspirerad till att shoppa på H&M, Åhlens, Zara, Gina Tricot, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR

/Anja Dymkowska


What a day....


Idag åkte jag in till stan för att luncha med mami, som vanligt var det super mysigt att träffa henne och vi har alltid så mycket att prata om hon och jag. Fick även 2 presenter av min mamma idag. Gullig hon är. Hon köpte ett solpuder från Isadora(det där feta you know?) och så fick jag en virkad klänning från Indiska. Efter det drog jag till solariet vid Fridhemsplan och langade en 16 minutare. Och så hamnade jag på Cino igen. Haha satt där i 2 h med bruttorna. Åt middag hos Sofia och sen rörde jag mig hem. Nu har jag tagit en långdusch för att slappna av lite, tvättar håret, fönat och fixat till det lite. Nu ska jag ta mig en kopp (nej inte te) varm choklad. God natt på er sötisar, lovar att uppdatera lite mer imorgon! Btw, Blogg.se bör skaffa en app, då skulel ni få mycket mer uppdatering här på bloggen! BLOGG.SE SKAPA EN APP!








/Anja Dymkowska


You can't just keep playing with someone's feelings because you are unsure about your own.


 

 

/Anja Dymkowska



Tisdag- Lunch med mamma


Jag har nu fixat klart mig, dvs slängt på mig kläder, klänning och strumpbyxor, tagit puder i ansiktet, målat ögonbrynen och en bakåtslickad hästsvans med vax i. Voila. Klart! Efter en lunch med mamma ska jag ta mig en ansiktssolning i Fridhemsplan, behöver få mer färg i ansiktet vart ju typ neger igår på magen och benen oc så ser det ut som om jag inte ens haft ansiktet i solriet. Haha. Vad ska nin hitta på en tisdag som denna?





/Anja Dymkowska


Dagens middag


Penne pasta med gorgonzolasås, bladspenat,lite fräst bacon, rödlök, tomat, champinjoner och färsk parmesan!







/Anja Dymkowska



En dag med Sofison!


Självklart var det en fiko för mig och Sofia på Cino annars har vi tagit en sol, vart en sol skavfötters. Haha lite svettigt och mysigt så där, och så har vi fjantat oss som vanligt. Nu står jag och lagar mat, ni ska få er en bildbomb än så länge, Varning! två as trötta brudar helt utan smink!





















/Anja Dymkowska


I just need to know that it's possible. That two people can stay happy together, forever.


Hej mina fina läsare, jag ska hoppa in i duschen nu, fixa mig fort, måste ta bort gammalt nagellack också och egentligen skulle jag behöva färga fransar och bry men det får jag väl göra ikväll. Ska möta Sofia, dra en sol som vanligt och sen hänga. Sofia vill fika på Cino... Hmmm, kanske. Kommer nog bli sumpan häng idag. Aja dags att duscha och äta någon frulle (Sofia- du måste äta fast du mår illa det är de viktigaste målet på dagen, Jag- Jo jag vet men det hjälper ju inte om jag äter och sedan spyr upp det?) Aja. Hahaha om nni undra så är jag lite illamående, där av ska jag dricka lite TE!!!!

CIAO

/Anja Dymkowska


It is the absolute worst feeling when someone hurts you and they have no idea they're breaking your heart into a million pieces.


Nej nu är det dags för mig att sova, Jimmie är hemma från jobbet och jag har gosat klart för idag med Tess. Hon ska på utbildning imorgon med jobbet så hon måste vara piggis, jag ska vara med min älskade Sofison! Hon och jag har kommit varandra så nära, åååh. Hon när världens bästa. Jag älskar dig Sofia! Tack för den du är, sk bästavän!

















/Anja Dymkowska



Mys med underbara Tessan


Sitter hemma hos Tess och myser(snyltar cigg, snart kommer min man hem med cigg till mig, yes!). Vi har kikat på Idol, ätit chili con carne som jag har lagat och smaskat i oss lite ballerina kakor och chees balls, mumma. Nu ska vi sätta på någon movie och kika på den.







/Anja Dymkowska


There's one thing everybody wants to feel: to be loved without begging for it.


Sitter i en as mysig tjocktröja, mina vavvo sockor och helt utan smink, ska dricka en kopp te och läsa på min bok. Ibland älskar jag bara söndagar, att man just bara kan sitta hemma och dega sig, kanske ta en nattfika och bara ta det lugnt. Senare ikväll hade jag tänkt att ta mig en 10 minutare på solariet.



/Anja Dymkowska


3 liter vin, ett skadat öga och ett par hörlurar mindre.


Oj att ens tänka tillbaka till fredagens utgång ger mig massa ångest men jag har ju lovat er här på bloggen att jag ska ta mig tid och skriva om kvällen. Fan alltså jag var fortfarande full igår... hemskt! Aja tillbaka till berättandet om fredagen. Jag åkte hem till min älskade Sofison och hängde där med henne på hennes balle, lockade håret och bytte om, drog till Frida, sminkade till mig där och så väntade vi tjejer in Frida som var på g från jobbet. Frida kom hem och vi började föra innan vi skulle möta alla i Hötorget halv 11 för att dra till Nypan, vi drog dit, alla skulle få komma in fria men skulle ändå få stå i kö. Hmm, gillades ej av mig och mitt sällskap så vi drog till Ento. Anja + 13 tack. Vakten- Välkommna in. Skönt, där slapp vi kö, där slapp vi pröjsa. Drog in en flarra rose till mig själv och där började man bli tankad, hade druckit 3 glas vin hos Frida och 5 shottar polsk äcklig vodka. Den drog man i sig och sen vart det några drinkisar som snälla Bobby bjöd på. Hmmm, sen börjar det bli ganska suddigt måste jag säga. Ento stängde och vi drog oss mot Tc, där någonstans på vägen gick mitt headset sönder var jätte ledsen på grund av det så jag gick runt och tjurade för någon hade förstört de. Haha, köpte en chees och cola och så åkte vi på efterfest till Sollentuna typ Norrviken. Ni som känner mig vet att just nu måste jag ha varit råtankad, jag skulle aldrig åkt med till Solletuna annars. Hhahaha, aja. Där drack jag och Nadia upp en vin box och så shottade jag lite koskenkorva. Blöö fy fan. Jag är fortfarande bakis och så. Var vaken till 10, somnade till då gick upp 12 och höll på att dö av bakishet. Var den som somnade sist och den som gick upp först. Juste Nadias öga glömde jag berätta om, äsch orkar inte dra vad som hände från början till slut men hon vart snärtad i ögat av Marcus (han råkade) med en jävla vante hunden lekte med. Jag fattade inget för ens jag såg ögat dagen efter, Nadia var helt svullen och lila på ögonlocket och helt rödsprängd i ögat. Uppppsi. Så kvällens resultat vart typ 3 liter vin i kroppen, Nadia hade en blåtira och jag har inget headset, men jag har klickat hem ett nu så jag hoppas de kommer så fort som möjligt. Här får ni bilder från kvällen.






















































/Anja Dymkowska


Tjenis penis


Har precis fixat brunch till mig och Jimmie, fan vad mycket mat jag la upp märkte jag nu... Kommer nog inte kunan få i mig skiten, vart äggröra på 3 ägg med lite polsk korv i, tomater med lök, olivolja och citronpeppar, och en macka med 2 kalkonskivor och 2 ostskivor. Till de en stor kopp grönt te med mjölk. Gaaah mycket käk...
Nej nu vill jag inte skriva mer jag vill hugga in i min mat.



/Anja Dymkowska


BAKIS


Jag ber om ursäkt men jag orkar verkligen inte blogga idag, är helt slut och har bara sovit 2 h i natt om man nu kan kalla de sova, vilade helt enkelt. Hade fan till och med linserna kvar i ögonen. Bra där Anja, nu är jag i alla fall hemma och har tagit mig en dusch och så ska jag snart göra lite mat och mig och min man. Tror ej jag kommer blogga så mycket mer, alla bilder och hela kvällen får ni berättad imorgon! :)

/Anja Dymkowska


Utgång på g


Kära vänner, jag sitter hemma hos Frida och förar, Amanda Sjölander fönar håret och Sofia pratar i tele. Vi sitter och väntar på att Frida ska komma och så ska hon fixa sig, föra lite och så ska vi röra oss in mot stan.
Här har ni några bilder på mig och Sofia när vi fixade oss hemma hos henne och myste på hennes balle.











/Anja Dymkowska


Fredag


Och vad tror ni att jag kommer göra idag? Hahaha, ja jag ska ut och jag är sjukt taggad, dock är jag lite fundersam om jag orkar ställa mig och locka håret och sedan bli fluffig i det om det regnar. Regnar det blir mitt hår självlockigt... inte fint. Ska ställa mig och göra lite lunch åt mig och Jimmie. Är sugen på stuvade makaroner och köttbullar. Gött. Nu har jag inte tid att blogga mer. ciao

/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Anonym om Middag:
Kan inte du skriva hur du gör kycklingen och såsen?:) Eller rättare sagt hur gör du maten?:D vore jätte snällt

Svar: Jag brukar följa de flesta maträtterna jag gör som är asiatiska eller komplicerade ur min kokbok som jag fick av mamma när jag fyllde 18. Boken heter Allt om mat.
Här nedan hade jag tänkt att klistra in receptet hur man gör kyckling med cashewnötter.
(man kan äta det med ris eller nudlar, igår vart et äggnuddlar för vår del)

Ingredienser (ca 4 pers):
400 g kycklingbröst
1-2 dl orostade cashewnötter
4 msk jordnötsolja
8 vitlöksklyftor
2 morötter
1 gul lök
8 salladslökar
2-3 msk kinesisk soja
1-2 msk ostronsås
en nypa salt
1 dl vatten

Såhär gör du:

  1. Putsa kycklingbrösten och skär dem i tunna strimlor
  2. Krossa vitlöksklyftorna, skär löken i klyftor, slanta morötterna och skär salladslöken i 2 cm långa bitar
  3. Värm upp woken och häll i hälften av oljan
  4. Lägg i cashewnötterna och rosta tills de är gyllenbruna, lyft därefter ur dem med hålslev
  5. Öka värmen ordentligt (fullt fräs), lägg i kycklingen och vitlöken och woka tills kycklingen har vitnat och känns fast
  6. Häll på sojan och hälften av ostronsåsen
  7. Ta ur kycklingen ur woken
  8. Häll i resten av oljan, lite salt och woka löken och morötterna i ca en minut
  9. Lägg tillbaka kycklingen i woken
  10. Häll på vattnet och resten av ostronsåsen och låt det sjuda tills dess att bara lite sås återstår
  11. Häll i cashewnötterna och salladslöken och låt allt bli varmt
  12. Servera med ris

    Hoppas du vart nöjd med svaret, vill man a mer sås brukar jag personligen ta lite mer soja och ostronsås när jag lagar maten.

    /Anja Dymkowska



Trust is like a piece of paper. Once it’s crumbled it can’t be perfect.



God natt mina fina läsare och tack så jätte mycket för att ni har kommit igång med kommentarerna! Keep going så får ni se att det kommer bli roligare att läsa min blogg då jag kommer vela skriva mer och skriva roligare saker! Nu ska jag lägga mig brevid min man och somna gott i hans famn. God natt på er!

/Anja Dymkowska


Just because we don't say certain things doesn't mean that we don't feel them.


Ska lägga mig i sängen, lyssna på lite kärleks låtar och läsa Gynnings bok, Ego woman, den verkar grym. Har velat läsa den länge men har ej tagit mig tiden. Ska ta mig en kopp te till det också. Myys, jag gillar att mysa. Det bästa som finns, det ända som fattas just nu är regn som slår emot fönstret vid sängen.



/Anja Dymkowska


Middag


Lagade kyckling med cashewnötter och nudlar till mig och Jimmie till middag.



/Anja Dymkowska


SUSHI


Bästa bakismaten! :)

/Anja Dymkowska


Torsdag och jag är sugen på utgång!


Vad är det som händer med mig? Vaknade vid 2 och var helt bakis, sliten och allmänt blööö. Drog i med taxi till stan köpte sushi och åkte hem. Hahaha. Fett onödig utgift men fett gott var det i alla fall. Men i alla fall, det är fan torsdag jag bör ligga hemma och vara så otaggad man kan bli, nej men nu står Jimmie och mixar på maxad volym och jag dansar samtidigt som jag bloggar och är as taggad att dra ut och dansa, inte dricka bara dansa och umgås med folk. Hahaha, kanske drar ut idag då. Då är det oxid och solidaritet som gäller. Faaaan vad taggad jag är. Jag är nog beroende av att gå ut, inte supa, bara gå ut och dansa och bara flippa. Fredagen är i alla fall planerad, jag ska ut. Vet ej ännu med vilka med säkert med Sofison och några andra. Det kommer bära av mot Nypan i alla fall. Nej nu ska ni får er en bild  på mig från igår. Konstigt nog tog vi bara 3 bilder under kvällen och alla var på mig. Hahah bra där. EGO! Men men, var nog lite för full för att kunna ta bilder helt enkelt. Där av fick jag bli fotad istället!



/Anja Dymkowska