Kvälls gott


 

 



Ny duschad och insmord


Tog en lång dusch innan sex and the city börjar. Min favvi serie, hatar att de ska byta ut tjejerna till 4 nya. Kommer inte alls bli samma sak. Carrie,Samantha, Miranda och Charlotte är Sex And The City. Ska inte ta ut min frustration här på bloggen men tycker att de kommer förstöra hela serien. Vad tycker ni? Later

 



Skönhets tips - ricinolja på ögonfransarna




Som många av er redan vet använder jag ricinolja i håret. Dt sägs ju att håret blir tjockare, fylligare och längre. då kom jag och tänka på en sak. Varför inte testa på fransarna, så från och med idag ska jag lägga på ricinolja på mina fransar varje dag så får vi se om det ger något resultat. Kommer ta en bild varje vecka tills det gått 1 månad så får vi sedan jämnföra. Hoppas det funkar. Någon som testat ricinolja på fransar och sett resultat? Kommentera gärna!


PINK SWEDEN BY ROCQUE RELEASE


Idag har duktiga Pascal sin releasefest inne på butiken Ajas i Sturegallerian. Han skall release sitt nya märke Pink Sweden. Hans märke kommer göra mjukisar och hoodies. Så ikväll kommer vi bloggare få sådana utdelade, det kommer bli massa mingel, liveband, snittar, fotografer, tv/radio kändisar. Kommer bli riktigt kul. Som ni vet så ade jag en tävling oh jag har lottat ut en vinnare som skall följa med mig på VIP releasen som börjar 19.30. Resterande gäster kommer 20.30. Juste ni får inte glömma att det är 50% på allt i butiken Ajas, massa exklusiva underkläder för 50% inte ofta man ser det. Så passa på att shoppa. Vi ses där ikväll!



Imorgon är det våran dag! Våran 3 års dag ❤




Solen lyser och jag har missat min PW


Missade min inbokade PW med Marre. Faan också! Somnade vid 5 och så hade jag stängt av ljudet på mobilen. Klart som fan att jag inte vaknade av larmet och alla missade samtal när det bara vibrerade. Kuk också! Jag har ju verkligen letat sällskap till mina PW's apa länge,Jimmie ställer upp ibland observera ordet ibland. Vilket blir inte alls för ofta. Fan funderar på om man ska dra sig till åkeshovs simhall. Får se vad mannen säger om det :) talk to you latero



Du slutar aldrig överraska mig!




Goooood niiiiight


Har myst med fina Tessan hela dagen. Vart kyckling, potatis och sallad till middag idag. Gott som fan var det! Nu ska jag bädda ner mig så jag kommer upp imorgon, har en tidig powerwalk inbokad med Marre



Make Tess happy


Går upp till min fina granne och myser. Hon är på lite deppmode vilket jag absolut inte kan tillåta, tjej filmer ska med upp, ingridienser till en kladdkaka ska också med. Idag är det operation: make-Tess-happy! Jag älskar mina vänner sjukt mycket och är sjukt tacksam för allt stöd jag får, Tess finns ALLTID är för mig. Natt som dag, idag finns jag för min fina! Massa kärlek till dig.



Monday


Morsning. Har legat och dragit mig från 12, dags att blogga och sedan gå upp. Ska ta mig en PW idag igen, ska kolla om någon av mina vänner har lust att möta upp mig så jag kan få lite company när jag är ute och går. Idag ska solglasögonen på i alla fall :)

image description

 



FREDAG OCH LÖRDAG I BILDER


 

 



Storhandlar på citygross


Står i en feting kö och väntar på att folk ska lasta ut alla sina 58835890082 varor. När jag storhandlar brukar jag ha en fullsmockad korg som idag. Jag blir helt galen när det är så mycket människor i affärer och folk är som gamar.

 



Hello lovley sunday


Vaknade för någon timme sedan, kikade på luren 14 notifications, 7 missade samtal 32 sms. Skål! Solen skiner ute vilket gav mig en feting kick att ta en lååååååååång PW med min man. 2 h om inte mer vill jag gå. Kommer kännas i benen tror jag :) vad hittar ni på idag? Många är bakis kan jag tänka mig? Dags att fixa lite här hemma och sedan blir det ut och gå!



Party på AMNESIA


 

 



Min nya favorit låt




Dunkar musiken på hösta volym, denna låt spelas på repeat och jag håller på att fixa mig. Ikväll ses vi på NATTKLUBB AMNESIA!


Lördag


Tjenixen bloggen och kära bloggläsare, lovers och haters. Somnade runt halv 8 imorse så ni kan nog förstå varför jag inte uppdaterat för ens nu. Jo jag vaknade vid 3 och det första jag gjorde var en PW på 45 min. Orkade inte gå så långt för de redan var mörkt och jag gick helt själv, vilket är läskigt och jag tog inte på mig några vantar eller mössa så jag frös ju en aning kan jag ju säga. Kvällen igår var sjukt rolig, vi började på Amnesia i VIP båset, grabbarna ddrog in 2 helrör och öl hinkar, cider hinkar och shot brickor. Fullt var det på bordet hela tiden och alkoholen flödade åt alla möjliga håll. Nej på golvet, över folk, in i deras käftar. Well jag trivdes med min kanna med citronvatten som jag varvade lite då och då med en redbull eller coola light. Efter at alla hade fyllat till sig, vissa fått varningar från vakter drog vi oss vidare mot Lobby. Väldigt lite folk var det för en löningshelg men inte behöver det vara knök för att man ska ha kul. Träffade på Marre och Verra samt alla andra korvar som alltid är på Lobby. Kul och träffa tjejerna igen och festa lite med de. Vart en låååång hemgång för oss, vissa spydde, vissa tjatade om mat på Mc Donalds och kunde verkligen inte ge sig. Men tillslut hittade vi en taxi som tog oss, vi var 5 pers och skjutsade ut oss mot bromma. Stopp nr 1, macken i Bp, mat köptes, lika så cigg, Johanna hoppade av, det var spy fest igen. Stopp nr 2, vid K:fem, Emelie hoppade av kunde knappt gå upp för backen hem till sig, vi to in henne i bilen igen och släppte henne utanför porten. Stopp nr 3, vimsande Marre som bjöd oss på lasange middag tills idag, blir nog ej av. Och så var det jag och älsklingen kvar. Detta bör ju min man läsa i alla fall då han inte kommer ihåg ett skit från igår. Haha. Dags at hoppa in i duschen för min del. Blog you later!




















BLOGGTÄVLING!


Kickar igång en bloggtävling här på bloggen. Vinnaren av tävlingen får följa med mig på VIP releasen av märket PINK SWEDEN by Rocque, som hålls i Sturegallerian den 31 januari klockan 19:30. På plats kommer det finnas allt från bloggare, tv/radio kändisar, mingelfotografer och mycket mer. Det kommer bjudas på champange, snittar, prisutdelningar, liveband samt otroliga 50% rabatt på allt i den exklusiva underklädes butiken Ajas där eventet kommer hållas.

1. Länka min blogg samt eventet, det hittar du HÄR, på din blogg.
2. Lämna sedan en kommentar där ni meddelar om att ni har följt försa steget(klistra in länk från blogginlägget). Förklara sedan varför just du skall vinna denna tävling!


Utser en vinnare på söndag den 29!
LYCKA TILL!





/Anja Dymkowska


What a night


Damn, är helt död. Ligger i sängen och äter tomater med citron peppar. Älsklingen köpte en grandiosa pizza till mig och honom men det sparar jag tills imorgon. Vill ha lätt mat nu. Vart ingen middag för min del idag där av tomat ätandet så där runt 7 tiden liksom. Well ska käka klart dricka klart min cola och borsta gaddarna. Berättar mer om kvällen imorgon :) god natt . LOVE!

 



This how we do it


 

 



På väg mot amnesia


Då sitter jag på tuben färdig fixad och ska jobba. Kommer bli galet bra drag på amnesia ikväll. Kika förbi om ni vill, fri entré för alla till 23.00 fast man ej står på listan. Sorry för att jag bloggat så himla dåligt idag men har verkligen haft fullt upp. Puss



En halv fixad Anja bloggar


Är så jävla stressad så det inte är sant. Ska gå om 1 h och jag har precis börjat med sminkningen av mina ögon, då ar vi håret kvar också. Och det känns som om jag inte tvättade ut ricinolja så noga eftersom jag hade bråttom. Kul om det kommer se fett ut på jobbet/krogen fast jag precis tvättat skiten. Well. Ska slänga i mig en tonfiks burre och sedan fortsätta med mitt fix och trix. LATERO!

/Anja Dymkowska


IT´S FRIDAY MOTHER FUCKERS!


OGhP0J on Make A Gif, Animated Gifs



When a girl thinks of her future with her boyfriend, it's normal. But when a boy thinks of his future with his girlfriend, he's serious.




En feeeet sov morgon


Vaknade inte så länge sedan. Damn var helt slut men somnade runt 5 typ så jag förstår varför jag sov så länge. Ska dra på mig träningskläderna och ta en PW. Blog you latero



I'm tired. I'm tired of the fake people, drama, lies & disappointments in life. I'm tired of losing hope when I gain some. I'm just tired


Bäddar ner mig brevid min andra halva. Fick underbara blommor av honom idag. Inte fan vet jag varför men det är just därför jag uppskattar de ännu mer. Tycker det är så kliché att få rosor och grejer när det är alla hjärtans dag eller något. Man ska visa sin kärlek och uppskatta varandra under de "vanliga" dagarna också. Det är min man bäst på. Att visa att han älskar mig och vill att det ska vara vi två för alltid. Kär och galen i min Jimmie som jag är kryper jag ner med honom till kojs! Peace out bitches



Mysis hos Tessan


Ligger hemma hos Tess och kollar på Tv. Massa bra serier på tv idag! Just nu kikar vi på revange, så jävla bra serie!



Mohahaha


Idag ligger alla bakis och äter pizza. Jag drack bara 1 shot igår så jag slapp bakisheten och de onldiga kalorierna. Gjorde lite övningar hemma nyss, rumpa, rygg och mage. Nu middag! Tonfisk sallad med lite olivolja, crème fresh med lite majonäs, citronpeppar och balsamico vinäger.

 



Just because you miss someone doesn't mean they belong in your life.




Thursday


Planen idag var att lägga bloggen åt sidan och fokusera på jobb och lite städning, tvätt och massa tråkiga saker här hemma. Snart ska jag röra mig mot gymmet, men innan det måset jag plocka undan lite här hemma och diska. Sedan blir det myskväll med Tess. Måste träna lite extra länge på crossen idag då vi ska ha myskväll och jag har ska ta med mig en varsin brownie bit. Har massa jobb at fixa inför helgen, som många av er kanske fattat har jags lutat jobba på nattklubb N-tourage och kommer kicka igång Amnesia nu. Mer om det senare i bloggen.

/Anja Dymkowska


ROSE ONSDAGAR


 

 

 



Sooovi


Ligger i sängen och ska sussa nu. Är dööödo! Somnar till vakna med the voice i bakgrunden, ångest. Men har haft super kul ikväll. Dansa dansa dansa all the time! Och idag syndade jag 1 tequila men var helt död vid 4 och pallade inte typ somna så jag piggade upp mig själv med en 4:a. What to do. Inte direkt så att jag dör men liiite ångest har jag över kcal bomben. Ännu en gång ett STORT grattis till Elin som firades ikväll! GRATTIS SNYGGING! God natt!



Parteeeejjj


Sitter på bussen på väg till stan med Tess. Ska även möta Johanna på vägen sen blir det partaaaajjj. Lion and rose it is :)



Med ricinolja i håret


Sitter och kollar på Hells kitchen. Väntar på att mina 45 min passerat så jag kan hoppa in i duschen och börja fixa mig :) Idag ska vi fira Elin som jag jobbat med på N-tourage. Kommer bli super kul dock blir det en tidig hemgång. Ska möta upp Bodman imorgon på en fika och kanske Lucinda också så vill vara pigg, måste hinna träna imorgon också :)

 

/Anja Dymkowska



Smoooothie


Orkade inte blogga imorse, låg i sängen i 2 h och bara degade framför TV:n. Mixade ihop en smoothie till frulle. Lätt vanilj yoghurt, lite hallon, blå bär och jordgubbar. Mummmmmms!

 



God natt lovers and haters




WANTED




En nyttigare version av banana split




BANANA SPLIT MED KESO, NÖTER OCH BÄRSÅS


Tänkte lägga upp en ganska nyttig version av banana split. Ibland när jag käkar detta så smälter jag 80%choklad i micron och häller över istället för att ta bärsås. Visst det är mera kcal men jag tycker man ska få unna sig ibland.
Välj de bär, nötter och frön som du gillar mest. Receptet ger 1 portion.

Ingredienser
1 banan
1-2 dl keso
1/2 dl bär (t.ex. hallon och blåbär)
1 msk flytande honung
1 msk hackade valnötter
1 tsk pumpafrön

Gör så här:
1. Halvera bananen på längden och lägg bananhalvorna på ett litet fat.
2. Klicka över keson.
3. Mixa bären tillsammans med honungen med en stavmixer. Ringla bärsåsen över keson.
4. Toppa med pumpafrön och hackade valnötter.



Helgen på nattklubb N-tourage - Fotograf: Malin Lindgren - Taco Buffé




I PARTY LIKE A ROCKST★R




Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour.




God eftermiddag bloggen!


Har städat lite hemma och nu sitter jag och dricker en kopp grönt te(mycket bra för matsmältningen)! Planen idag är att ta en fet PW igen. Känner ingenting i benen så det är bara att köra. Dags att bränna fett dock sker det en liten förändring idag, min man ska med ut och gå! Ska bli kul att dra med honom på mina power walks, slipper jag prata i telefon med folk och flåsa de i örat haha. Inte bara det, man pushar ju varandra, för det blir lätt så att man saktar ner när man blir helt slut, men nu kommer jag och Jimmie pusha varandra som fan!



Good night readers, lots of love!




Kind of bad updatade today, sorry dudes!


Well, sorry för den dåliga uppadteringen men idag har jag gått som en jäkel. Drog en fet PW till Anonym (ve ej om jag får nämna namnet i bloggen men gick till S) tog en ciggish och pratade. Behövligt, känns bra att kunna prata som vanliga människor åter igen. Inte vanliga männsikor, rättare sagt som vänner. Efter 1 timmes prat drog jag mot bussen för att ta den till BP, ångrade mig när det var 15 minuters väntetid, började traska mot brommaplan och sedan mot Abrahamsberg. Tog några cigg med Johanna, snackade jobb med Skagge, snackade blogg tävling med Pascal and here we are. Sitter hemma framför datorn och chillar. Ska strax ställa mig och laga thaimat, blir kyckling med ris och wok grönsaker i en slaggs thai spice soppa. MUMMS!

BTW, håll utkik ikväll kommer det upp en blogg tävling!

/Anja Dymkowska


Life is like a camera lens. Focus only on what's important and you will capture it perfectly.




DAGENS TRÄNING BLIR MIN LÅÅÅNGA PW


Ska gå från mig till Sundbyberg och tillbaka. Grymt bra träning. Sedan blir det nog lite rygglyft och sit ups och rumpövningar hemma. Fan vad taggad jag är på en fet PW. Haha



Äter lite ägg och passar på att blogga


Ska ut på en lång power walk idag, ska gå till Sundbyberg och tillbaka. Ska även möta upp, Anonym och lämna tillbaka 2 blusar och även byta några meningar. Sedan ska jag traska vidare. Blir en lång sträcka. Skulle egentligen gå på tom mage (ger mycket bätre resultat) men var svin hungrig så just nu äter jag 1 av mina 2 löskokta ägg. Och en kopp grönt te med honung till det. Perfa frulle. Egentligen lunch. Efter min PW blir et en snabb sallad och så ska jag iväg på möte.



Fryser häcken av mig


God morgon bloggen and my lovely readers. Det blåste så jävla mycket i natt så vinden fick upp ett av våra fönster. Jag höll på att dö av kyla. Märkte såklart inte vad som hade hänt för ens jag var en istapp. Drog på alla element på max värme och stängde fönsterna helt. Brukar alltid ha de lite lite öppet för att få frisk luft. Hahaha känns som om jag har extremt dålig blogg fantasi idag. Haha bloggar om vinden och fönster, aja haha. Hur mår ni idag?

 

/Anja Dymkowska



God Natt Från Mig Och Min Man




RELEASE PARTY- PINK SWEDEN by Rocque


Hjärtligt välkommna mina kära läsare till release party:t av det nya märket PINK SWEDEN by Rocque som kommer hållas i  Sturegallerian den 31 Januari, kl 20.30. Klicka in på eventet för mer information och för att klicka in "attend"

http://www.facebook.com/events/105423202912861/




Dags att testa på den om bloggade "hår" produkten- ricin olja


Kommer ta en så kallad "förebild" nu innan jag kletar på denna olja i håret för första gången. Sedan kommer jag använda denna produkt 2-3 gånger i veckan i 1 månad. Så får vi se om man ser resultat. när jag tagit en efterbild. Håret skall tydligen bli tjockare mjukare och växa snabbare. Let's see if this shit works!
Ricin olja är egentligen ingen olja för håret utan det är en laxerande olja. Jag köpte min på bodystore,  klicka  HÄR.
Jag har även klickat runt på lite olika bloggar. HÄR kan ni se resultatet när andra testat produkten.


 



LIVE LIFE, HAVE FUN




You make me smile for no reason whatsoever, You make me laugh at the unfunniest things, But most of all, you make me love you.




En behövlig sovmorgon


Förlåt för att jag inte uppdaterat på hela förmiddagen men jag har faktiskt legat och sovit. Har sovit så himla dåligt denna vecka så jag var tvungen att ta mig en låååång sovmorgon och låta kroppen få vakna någon gång av sig själv. At the moment ligger jag i sängen med mobilen och bloggar ofc och drar mig lite framför extream home makeover. Vad hittar ni på idag?

 



Blogg torka


Har inte så mycket att blogga om så här kvart i 3 på natten på jobbet. Slänger in 2 bilder från någon kväll här :)

 



Time to work


Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet. Är sjukt trött idag och så har jag inte ens hunnit sminka mig helt men men naturligt är vackert har jag hört:) Hoppas många av mina homies kommer ikväll. Är riktigt sugen på massa dans och alkohol fria drinkar! Vi ses på nattklubb N-tourage



A best friend is there when you have nothing & more importantly when you feel like nothing.




Ansiktsmask på g




JESSICA I`M-SEXY-AND-I-KNOW-IT NIELSEN ♥


Ni har väl inte glömt att min underbara vän Jessica också har en blogg. Klicka på bilden nedan för att komma till den. BTW, ni som vill ha bra tips oc inspiration om träning måste klicka in på hennes blogg!



Morning readers


 



I just had sex, and it felt so good




Haha jag älskar när folk tror att mina rubriker är ironiska och de flesta vågar inte nämna ordet SEX i sina bloggar m.m. Fan sex är naturligt så sex ska man ha och det är inget att skämmas över. Det kommer en viss ålder där man känner sig redo och då är det bara att köra. Tänkte egentligen inte blogga om rubriken jag precis skrev men what to do? Kan köra ett pepp inlägg till mina yngre läsare. Många har ställt frågan när jag vart av med min oskuld. Tänkte att jag kan svara på det, det var sommaren mellan 8:an och 9:an. Så jag hade några månader kvar tills jag var 15. Då tyckte jag att jag var sen, många av mina vänner hade legat med killar några år innan. Vissa hade redan en sk. KK (knullkompis) och jag hade inte gjort det ännu. Jag skämdes men ändå försökte jag stå på mig. Kom ihåg tjejer, du ska aldrig ha sex pga av andra. När jag förlorade oskulden var det pressen att mina närmsta redan hade varit med någon som fick mig att göra det. Killen gjorde faktiskt inget, som att försöka tvinga på mig det eller även utnyttja det att jag var riktigt full kvällen innan vi gjorde det. Han försökte inte ens utan hjälpte mig hem. Vilket är förvånande, man tror ju att det faktiskt inte finns några killar här på jorden som inte tänker på sex i första hand. När ni ska bli av med eran oskuld ska ni vara super egoistiska. Våga säga ifrån om du inte vill, våga vara "sen". Om jag ska vara ärlig skulle jag gärna väntat 1-2 år i alla fall, inte för att jag ångrar det jag gjort men för att kanske vara lite mognare. Tänker jag efter så är 14-15 åringar små barn för mig, och jag var ju så gammal när jag hade sex för första gången. God damn jag var ju fan ett litet barn. Kom ihåg även tjejer att alltid skydda er, komdom är ett måste! Visst är det skönare utan, det är min åsikt i alla fall, men har man sex med någon för första gången och är inte i ett långvarigt förhållande ska man alltid skydda sig från graviditet och könssjukdomar. Super viktigt! Och att prata om sex är absolut inte pinsamt och absolut inte farligt. Har ni några frågor får ni mer än gärna skriva här på bloggen så svarar jag så gott jag kan!



Jobbet avklarat


Då var jobbet avklarat, sitter nu och väntar på att vännerna ska räkna klart kassan och sedan kör vi efterfest på white, en nykter AW på g. Gillas!



Workie time


 

 



IT´S FRIDAY!


 



Adore You




Min rädsla för vågen


Något jag har sådan sjuk rädsla för är vågen. Jag tränar ca 5 gånger i veckan och försöker äta så nyttigt dom möjligt. Unnar jag mig, eller som vissa säger "fuskar" så tränar jag extra hårt. 1 bulle blir ett dubbelpass på gymmet dagen efter. Jag dricker knappt någon alkohol, dricker massa vatten och mjölk. Äter liiiiiite kolhydrater och går till tunnelbanan istället för att ta bussen. Gjorde faktiskt en ganska sjuk sak för typ 1 månad sedan. Satte mig med flit på en nattbuss som stannar 30 minuter från mig, och inte nog med det gick jag av 7 hållplatser senare. Mitt i natten på väg från white room tog jag 1,5 h timmes power walk och inget "fyllekäk" utan tonfisksallad hemma. Varför jag har fått fobi för vågen är nog eftersom jag har kämpat med 5 pass i veckan, bra mat m.m och kanske bara gått ner 0,8 kg. Vilket gör mig as deppig och då tappar jag motivationen. I onsdags märkte min vän Johanna att jag gått ner. Fast hon ser mig iprincip varje dag. I onsdags hade hon inte träffat mig sen helgen och hon tyckte man såg skillnad. Jag märkte skillnad igår när jag var i stan. Provade ett par jeans i storlek 30 och de var för stora! Och det är exakt samma modell från Gina tricot som jag har haft tidigare när jag var smal och då hade jag 28 pga av mina breda höfter. Någon annan som känner som mig mär det gäller vågen? På tal om träning ska jag dra på mig träningskläderna och dra ut på en power walk! Btw, fick en present av pappa i julklapp 1 gång i veckan zumba i ett halv år och av mamma fick jag 20 gånger på Stockholms bästa salsa skola. Underbart!



Time to make some brunch


Har legat i sängen och dragit mig i 1 h. Har jobbat lite med personligkontakt idag, förväntar mig en gryyyyym kväll på N-tourage ikväll. Vi ska nämligen ha buffé bjudning kl 21.00, alla är jätte välkomna och det är fri entré till alla som kommer. Det ända man behöver göra är att säga till mig hur många man blir. Well, magen börjar kurra, ska göra lite sit ups och rump övningar innan maten. Sedan blir det brunch med älskling :)



Be happy. It's one way of being wise.




God Natt Från Mig Och Min Prins!




Det är så vi festar på Rose


 



Tacos till middag


 

 



Bara för att du och jag är bäst tillsammans!


 

 



Handla handla


Super kul att catcha up med Da Taco, Cillan och Rollan hakade även på some catch up time. Gillart. Kul att träffa brudarna igen. För er som undrar så är detta tjejer från min gymnasieklass. Efter en mysig fika på fresco gick jag förbi fina Elin i hennes butik i Sture gallerian och spenderade lite tid med henne. Självklart gjorde vi det vi brudar är bäst på, snacka om allt mellan himmel och jord och även stötta varandra. Underbara Elin! At the moment sitter jag på tuben och är på väg till affären, ska handla hem lite mat. Är sviiiiin hungrig så ska skynda mig hem för att laga något gott åt mig och min man.

 



Torsdag


Hello bitches. Vad har ni gjort idag? Personligen tog jag en sov morgon till 12.30 och vart precis klar med att städa badrummet. Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig mot stan. På schemat idag, fika med Sofia Da Costa och träna mage och bröst. Blir nog även en 10 minutare på solariet ;)

 



Jääääävligt oklar utgång


Ska hoppa in med Johanna i limon och ta en sk. limo ride home från rose hem. Gillart! Snälla Pelle skjutsar hem oss som vanligt. Haha känns så sjukt att åka och stanna med en fet limo utanför vårt hus. Många av mina grannar jobbar natt så har stött på massa, haha, har fått en aaaaning många blickar. Well well bjuder på en oklar bild på mig och några boys från Rose! OKLART!

 



Grattis fina Sandra!


Är hemma hos Linda nu och firar lilla Sandra. Grattis på dig min fina! Imorgon kommer det komma upp mer bilder, kommer lägga upp de på en gång bara jag fått de av Sandra. Jag och Johanna hjälpte till med att göra snittar då Sandra var super stressad, och Linda fixade bål. Kvällen har startat super bra i alla fall. Hoppas Sandra blir glad över min och Johannas surprise. (Vi har hyrt limo med massa skumpa)

 



AAAAAAAAAAAAAJJ!


Träningsvärken i ljumskarna dödar mig, klart jag glömde stretcha de... Så typiskt, sträckte även en muskel i ländryggen så jag kan knappt gå. Hur fan ska jag klara mig i klackar heeela kvällen, och hur fan ska jag kunna dansa? Jag älskar dansa, jag mååååste dansa ute på krogen! God damn it! Planen var ju att vara i sumpan kl 10. Jo tjena när jag knappt kunde sova inatt på grund av ryggsmärtorna. Ska ringa min Johanna nu så får vi se när vi ska mötas och så :)

 



God natt på er readers! Mannen min hälsar också.


Här har ni en gosig bild på mig och min kärlek. Dags att sussa. Imorgon är det väckning kl 9, ska iväg till Sundbyberg på lite ärenden, lämna tillbaka kläder och låna nya. Sedan ska jag in mot stan, träna och sola. Möta upp Johanna, besöka NK och köpa present till Sandra som ska firas stort imorgon. Sedan hem till mig och Jimmie (för er som är nya på min blogg så är Jimmie min fästman/sambo) och fiffa oss för att sedan slå klackarna i taket. Tror min nykterhet kommer spricka imorgon. Men vi får se, ska även catcha up med en ooooldie friend, kallad Da Taco, på torsdag. Inte vill man komma för sent, vilket jag är bäst på när jag är bakis och trött, och ah inte bakis och helt sliten heller. Men men, nu är det färdig babblat för min del. Är as taggad inför imorgon men nu, skönhetssömn! Good night bitches

 



When a friend does something wrong, don't forget all the things they did right.


Fick precis ett sms, vart glad. Du vill inte bli nämnd här på bloggen och det respekterar jag. Det måste jag göra, vill du inte så vill du inte. What to do liksom? Vart glad över det smset men det kändes som om det var för tidigt på incidenten att redan disskutera den. Jag backar bak ännu ett steg. Jag har blivit feg, jag erkänner. Jag vågar inte ta tag i problem medan såren fortfarande är färska, jag vill gärna att det lägger sig et tag och att de börjar läka. Hur kul är det att hälla salt på köttsår? Där av vill jag inte ta detta nu. Men tack för smset, det värmde. Tack för att du försökte. Plus att jag är upptagen imorgon, men jag vill att detta lägger sig lite. Skulle gärna vela prata om allt, skulle gärna vela träffa dig men egentligen skulle jag bara vela komma upp till dig och lägga mig i din famn och gråta ut. Och inte säga ett ord, och sedan gå där ifrån. Bara få vara med dig som jag fick förut. Vi har träffats under fel omständigheter, på mitt jobb bland alkohol. WRONG! Jag saknar dig min vän, i really do. Antingen är det bara så att vi vuxit ifrån varandra eller så har vi bara lagrat på alla små tjafs och nu är det som det är. Men det jag hatar är när någon stoppar felaktiga ord i mun på mig, och du vet vad jag menar.

På tal om saknade vänner så pratar jag just nu med en vän på facebook chatten, han och jag har haft ett tjafs, vårt första tjafs vilket jag inte alls gillar men man måste väl ha tjafs ibland med vänner i guess. Han är ledsen, han mår dåligt och det spelar ingen roll hur mycket vi har bråkat S men du betyder massa. Jag kommer alltid sötta dig. JAG SAKNAR DIG MER ÄN DU ANAR. Visst har det kommit från mig ofta när jag druckit men det är då jag vågar säga det till dig efter vårat bråk.

Om ni undrar varför jag inte nämner namn så tycker jag att det är bäst så, fick lära mig en läxa att förlora min fd. bästa vän samt barndomskompis för att jag nämnt hennes namn i min blogg. Detta är ju ett positivt inlägg men det var inte de om henne. Och jag ångrar det så mycket. Men jag kan inte vrida tillbaka tiden, det ända jag kan göra är att lära mig av mina misstag och ALDRIG göra om de. Fast det kostade mig en bästa vän, V.

/Anja Dymkowska


Bullbak idag igen


Tjenixen! Igår när Marre och jag bakade tog smöret slut. Så vi sparade degen och gjorde klart vårt mästerverk idag:) hel dag med Marre igen. Hur nice är inte det liksom? Nu ska jag ut och röka sedan blir det en runda till gymmet och en trip till stan

 




Lunch dags hos Marre


 

 



Färga håra!


 

 



Nothing's more beautiful than a confident girl who doesnt pretend to be something she's not, down to earth & let's no guy define who she is




Morning bitches


Dags för mig att gå upp. Ska bege mig hem till Marre för färgning av mitt hår. Sedan ska jag bege mig in mot stan, ska träna, ta en sol och även möta Bobby. Vad har ni för planer idag? :)

 



Mind fucker


Ligger i sängen brevid min man och kollar på chris angel mind freak på MTV. Personligen kallar jag honom mind fucker, stämmer ju trots allt in ganska bra :) Well good night readers (lovers and haters) sleep tight!

 



Hitta Nemo och bullbak


Är hemma hos Marre och Alex med David och Alex vän från skolan. Tog initiativet och bakade bullar åt oss, Marre laddade ner film så nu myser vi för fullt :) Har saknat mina vänner

 



Sushi cravings


Vart en sushi middag med fina Marre. Gillart. Köpte även hårfärg så imorgon ska vi färga min utväxt, ska även power walka med Nabbe och sedan ta en sol i stan. Kanske kan möta upp Johanna för lite tisdags häng liksom, har inte träffat henne på föööör många dagar nu! Nu sitter jag på Marres soffa och chillar medan hon duschar efter gymmet. Vart ett dubbel pass för mig idag. Bästa! Massa kcal brända. Kommer ha fet träningsvärk imorgon i benen men det är skönt. Älskar känns träningsvärk då vet jag att jag kört bra!

 



Middag med Marre i Vällingby


Är med Marre i Vällingby och ska käka middag. Mysigt att catcha upp lite igen, blir en runda i affärerna också såklart. Vill hitta några jeans och lite blusar :)

 



Good morning lovers and haters


Vaknade för 30 minuter sedan. Har borstat tänderna, tvättat ansiktet med mina rengörings produkter och dragit på mig kläder. Drar iväg på en power walk. Kanske bara 40 minuter, det är så himla halt ute men tror jag ska bege mig mot gymmet ikväll. :) vad ska ni hitta på idag?



People don't change, they just become a clearer version of who they really are.


Signar ut för ikväll. Dags för mig att sova. GOOD NIGHT



14 Januari | The Crib | Fotograf: Malin Lindgren




JULIA VIOLA CHRISTINE LINDH´S BLOGG


Många brukar alltid tjata att jag aldrig berättar om kvällen när jag jobbat/varit ute och lägger upp så lite bilder. där av får ni klicka på bilden nedan för att se lite bilder och läsa om kvällen. Dock har ni lite extra info om vad Jullan gjorde men men. När hon var på Cassianas jobbade jag, när hon åkte hem i bilen med grabbarna grus och dunkade usik satt jag och väntade på min buss hem och fröst ärslet av mig. Där har vi skillnaden. Haha.



/Anja Dymkowska


Talar ut!


Idag går humöret upp och ner! Förjävligt! Är sugen på att möta boysen och Johanna och ha filmkväll. Hur mysigt skulle inte det vara liksom! Är arg och ledsen idag. Är sjukt förbannad att jag missade jobbet idag. Behöver varenda krona just nu... Fattigt värre. Nästa månadens lön kommer bli fet, dock ska mannen min ha 6000. Måste betala av alla mina skulder och alla räkningar. Resten skall läggas undan. Är ledsen att vissa saker är som de är, att vissa fortfarande beter sig som man gjorde när man var 12 och snackade skit och gjorde allt för att trycka mer sina vänner. Men sådant får man ta. Ensam = starkast! Jag har mina få äkta men jag vet att jag inte skulle bli sviken. ALDRIG! Och det tackar jag för!!! Kärlek till er.Där av har jag backat från många, håller vissa saker undan för de och är en sk. ytlig vän. Har känt mig påhoppad och utnyttjad. Har känt mig sviken och sårad och det skall man väll inte göra av en äkta vän.



Mysis




Party pics


 

 



Söndag, inte som jag planerat den...


Palnen idag var att bara i Södertälje vid 11 och spela in Dj Meltons musikvideo. Yes yes detta kan man ju glömma, fick 1 h sömn då anonym (personen villej bli nämnd på min blogg) ringde X antal gånger och väckte mig. Tack för den! Vart några timmars sömn och nu sitter jag och tittar på TV ny duschad och insmord med min nya kräm från body shop. Den luktar så himla gott :) Smultron kräm, det bästa som finns. Well well nu ska jag mysa med min man. Måse göra ddenna söndag till en bätre dag för en så länge har den börjat som skit. Ännu en gång, tack!

 

/Anja Dymkowska



People will hurt you, talk about you & hurt your feelings. At the end, you'll see who's not worth a second of your time & discover your true friends.




Let's see vad Lobby har att leverera


 

 



Lördag = jobb på the crib


Då är man halv fixad, bara ögonen kvar. Drar iväg mot jobbet nu, får sminka mig på tunnelbanan så jag inte kommer för sent till jobbet :) Mina boys kommer även idag igen, ska även försöka dra med Johanna :) hela ligan samlad förutom Emir som är i Miami och schteker. Men inte alls långt kvar tills jag och Johanna åker dit och spenderar massa pengar på shopping och party. Gaaaalet! Latero

 



Dinner made by Anji


 

 



Dream as if you'll live forever, live as if you'll die tomorrow.


 



Saturday


Ligger i sängen och kollar på TV. Ska ut och gå snart också men idag har jag lust att lata mig så mycket det går. Men en 40 minuters promenad måste jag palla. Måste verkligen gå ner i vikt nu innan våren då jag ska operera mig, åka till Vietnam och visa mig i bikini. Bjuder på en sliten bild

 



Frukost i sängen, fil med cornflakes och russin


 

 



Don't waste your time thinking about what might have been. The past is gone & can't be changed. Make the future what you want it to be.


Bäddar ner mig i sängen efter ett tufft arbets pass, mina fina pojkar (Jad,Danne,Dino and Billz) kom självfallet till cribban och gjorde mig sällskap på en middag. Underbara Jessi och hennes så kallade "uzbekiska guld" kom förbi och sa hej (gillart), bästa Johanna och mina home boyz lika så (Essa,Marcus,Pontus etc). Har haft en riktigt härlig kväll med massa skratt med mina vänner.  Helt nyktert vart det ikväll för mig och ändå var det jag som var mest taggad och dansade mest. Då har man även brännt lite kcal under jobb passet. LIKE! Hade my love i tankarna ganska mycket under kvällen, var väldigt trött i början av jobb passet så jag funderade på att överraska min man och åka hem med morötter och dipp och ha mys kväll. Men jag missade mitt jobb pass igår så jag kände att pengarna fick gå före idag. Dags att ta bort sminket, ut med linserna, borsta gaddarna, ta en snabb dusch (inte lukta usch haha) och skeda med min andra halva.





På jobbet med mina fina boys, mina underbara kollegor och älsklings Johanna. (NYKTERT!)


 

 



FIFFO TIME


Sitter framför datorn dunkar musik, har gjort en spotify lista med massa tagg musik, målar naglarna, bara genomskinligt lack men vill at de ska glänsa, sminkar mig lite sammtidigt och dricker multivitamin juice. GILLART! Om 1 h ska jag dra hem ifrån, måste bara komma på vad jag ska ha för kläder. Svarta byxor och mina ACNE pistols är ett måste men vad ska man ha för över del? Känner att det är dags att tvätta har 3 IKEA kassa som väntar på mig. Don´t like. Ska lägga upp massa kläder på bloggen snart, något ni skulle vara på. Vissa helt nya med prislapp som bara hänger. Onödigt att ha kvar när någon kan köpa det billigt oc hvara hur glad som helst över fyndet och jag över pengarna! Haha well well skål på er med min multivitaminjuice! Måste fiffa mig inför jobbet nu!

/Anja Dymkowska


LET´S JUST DRINK TO GET DRUNK AND TELL EACH OTHER EVERYTHING; FOR A DRUNKEN MIND, SPEAKS A SOBER HEART




Dagens brunch


1 polsk gurka, 1 tomat, 1 macka på mörkt bröd med 2 skivor kalkon, äggröra på 2 ägg, 1 glas low fat yoghurt med bär och 1 glas multivitaminjuice

 



Månadens horoskop från cosmo


 

 



Friday 13th


Ligger i sängen och drar mig lite. Ska åka in till stan och fixa lite ärenden. Ska hem till mamma också och ge henne hennes kvarglömda födelsedags present. Så typiskt mig. Rusade som vanligt mot bussen i sista sekund och så glömde jag present påsen på matbordet. Shit happens. Måste även till gymmet idag och kötta. Dags att dra sig upp från sängen in i duschen då. Hoppas denna dag blir bra trots att det är fredag den 13:de

 



Good night bitches


Ligger nu i sängen och kollar på CSI. Är extremt trött och sliten. Struntade i mitt extra pass på jobbet. Visst cash is king men ibland måste man få vila så jag skippade mina 700 kr i lön och drog hem. Så värt att bädda ner sig i sängen nu. Haha nu vart det massa babbel babbel om allt och ingenting som vanligt men that's how I blog. :) Kommentera gärna om ni vill att jag bloggar mer om något eller ändrar kanske något i min blogg. Jag är alltid öppen för förslag. G-night!

 



Love


 

 



I Will Catch A Grenade For You


Sitter på tunnelbanan på väg in mot stan för att träffa min mamma. Min klippa. Min mamma är nog den person som gett mig mycket motgångar i livet, dock bara lärorika. Mami är den person som lärt mig det mesta jag kan och även stöttat mig upp till 1000%. Kärlek till dig fina mami!

 



Ta-hand-om-mig-själv-tid


Har kommit hem från gymmet. Köpte även en present till mami. Hoppas hon blir glad över den :) idag är det nämligen mammas födelsedag. Grattis ännu en gång fina mamma. At the moment sitter jag på golvet i badrummet och målar tånaglarna/ bloggar. Har även en ansikte mask i fejjan, skall tvättas av strax. Efter det blir det snabb fiffing och så bär det av mot stan för middag med mamma och syster

 



If two past lovers can remain friends, its either they are still in love, or never were.




ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT THOSE WILL BE THE BEST MEMORIES


 

 



Frukost


2 fullkornsmackor med stekta ägg och smält ost/brie ost på och 1 tomat till det

 



Thursday


Hello peeps. Idag tog jag mig en liten sov morgon. Sköööönt! Ska dra mig in mot stan mot gymmet snart för att svettas lite och även ta en 10 minutare på solariet. Well idag är jag kind of schleten brutta. Nyktert igår, eller ah halvt som, vart kanske 5 fishen igår men huvudvärken rullade bara på då och lika så ångesten satte mig i en cab och drog hem. Bästa! Annars hade jag grymt sällskap igår som var hur taggade som helst. Dock längtar jag till nästa onsdag, ska fira underbara Sandra Linder som fyller 19!! Woop!

 



Ajde nu kör vi


 

 



Mot city


Kvällens look ser ni på bilderna nedan. Dags att festa med mina chicks

 



PARTY LIKE THERE IS NO TOMORROW


 



Ride in a limo


Idag har jag haft en gos dag med min man, vi åt gemensam frukost och strax ska vi äta middag. Vi tog en lång dusch tillsammans och så har vi små städat lite. Känns super skönt att spendera lite kvalitets tid med honom. Bara han och jag, snart ska jag mot Johanna eller hon mot mig, det vet vi ej ännu. De blir fixi fixi time och sedan begär vi oss mot stan för bravader. Vad har ni för planer ikväll? Om ni inte ar något att göra kika förbi på CassianaS vettja och dra sedan vidare med mig och Johanna. Skulle inte förvåna mig om vi hamnar i en limousine ikväll igen. så typiskt mig och Jojjo. LOVE IT!



/Anja Dymkowska


I love it when I catch you looking at me then you smile and look away.




Träningskläderna är på


Morning. Har precis dragit på mig gummistövlarna. Beger mig mot gymmet. Idag ska jag bara köra crossen, löpbandet och cykeln. Orkar inte köra någon specifik muskel grupp. Ska nog även ta en solning, hatar att vara blek. Well well talk to you latero

 



G-night


Ligger i sängen och små glor på TV. Ögonlocken börjar kännas tunga. Dags att sova, imorgon är det träning och cassianas på g. Som vanligt vankas det grym kväll med mina fina. Checkar ut för idag. Good night

 




I LOVE YOU


 

 



New nails


Sitter hemma hos pappa och låtsas mamma nu. Ska få i mig lite mat just nu, som vanligt har jag knappt fått i mig någon mat under dagen. Har blivit så himla slarvig när det gäller mat, vilket inte alls är bra då jag tränar som ett djur. Bränsle behövs liksom! Well well, här kan ni i alla fall se en bild på mina nya naglar

 



" I can't see anything because this love got me blind."


Sitter på tunnelbanan på väg till min nagel tjej June och lyssnar på lost in you med sugarbabes. Nostalgi. Mina naglar ropar verkligen efter hjälp. Idag kommer de bli fina :) Så himla nice att det är sol ute, känns super skönt. Är det bara jag eller känner ni att ni får mer energi när solen tittar fram? Jag känner mig alltid mycket piggare när solen lyser och gladare för den delen också.

 



Dagens frulle


Äggröra på 3 små ägg, jordgubbs/apelsin brämhults, 1 polsk inlagd gurka och en halv lingon grova med kalkon. Mumms

 



Tvättstuga


Då var det dags att tvätta nu efter gymmet. Slänger in 2 mörka maskiner. Sedan får mannen min ta över då jag måste fixa mig innan jag åker in mot stan. Har fått lite utländska pengar av familjen i julklapp då jag har släkt över hela världen typ. Så jag får dra förbi forex och växla allt och även sätta in det på banken. Usch så tråkiga saker man måste göra när man blir "stor". Well well, duschen väntar. Latero



Morning


Drar iväg till gymmet och köttar. Mage och rumpa it is. Efter det blir det lite ärenden i stan och naglar. Min nageltjej fick tyvärr dra in min tid akut igår. Så det blir nails idag. Ska även ringa Bobby och möta upp honom på lite jobb snack. Ciao



Dear Monday. FUCK YOU! Sincerealy, the world.




In my bedroom


Ligger i sängen och kollar på supersize vs. Superskinny. Känner att jag skulle behöva gå till någon som kan gå igenom mycket om kost med mig och göra upp ett kost schema för mig. Skulle behöva någon duktig på sådant skit, kost och träning är inte min starka sida tyvärr. Om just DU vet några bra tips kommentera mer än gärna jag är villig att testa allt bara jag ser resultat.

 



I bet you don´t remember half of the things that I´ll never forget.




There are a lot of people who call you by your name, but there's only one person who makes it sound so special.


Ny duschad och fresch tjej, vart även 40 min träning för min del så där på morgonkvisten. Testade min nya garnier produkt, min hy känns som en baby rumpa. GILLART! Hoppas den kommer bli finare och finare. Ska även ta mig en sol innan jag drar till min nagel tjej, June. Ni har väl ine glömt bort vilket bra erbjuidande alla min bloggläsare fick hos henne. Klicka in på kategorin skönhet så kommer ni få upp det. Eller så klickar ni HÄR. Dags att föna håret och få i sig en liten tonfisksallad innan jag drar så jag inte är hungrig hos June. Brukar oftast bli det. Haha.



/Anja Dymkowska


New in


 

 



Good morning


Ligger i sängen och drar mig. Dagen plus kvällen spenderades ute i Haninge med la familja. Började känna mig lite smått förkyld igår, självklart vaknar jag nu helt utan röst och halsont. Typiskt. Då är det bara att börja knapra tabletter igen, vitaminer m.m. Ska ta och fixa lite frukost, magen kurrar. Blogg you latero



Sometimes we have to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, and just see what happens.




On my way to Haninge


Sitter på pendeln på väg mot Haninge nu. Ska bli super kul att träffa familja. Äta god polsk mat och leka med barnen :) Gillas! Vad hittar ni på idag i detta kyliga väder?



Breakfast


1 lingon grova med leverpastej och ost. 3 tomat skivor, 1 actimel och 1 glas apelsin brämhults



Good morning


Snart bär det av mot Haninge. Ska träffa farmor och farfar som kommit från Polen och hälsar på här hos oss. Blir middag och mys med mina bebisar där ute. Nu ropar duschen. Latero



Nattklubb N-tourage


Åter igen på jobbet, alla festar all in och jag håller på att spy varje gång jag känner lukten av sprit. Klarar nog inte av denna kväll fullt ut som planerat. Damn, jävla bakfylla. Inge sprit fram till Jimmies födelsedag i april.



Dinner at work




Workie time




Segar framför TV:n


Yes yes, gymmet kommer inte få besök av mig idag. Det kan jag lova. Dock hade jag tänkt mig i alla fall en 30-45 minuters power walk. At the moment ligger jag framför tv:n och kollar på Disney filmer. Älskar att vara seg, sätter alltid på Disney filmer, dricker te och smaskar på frukt. Precis vad jag gör just nu. Bjuder på bilder på en schleten Anji

 



I got a hangover, uooooooou


 

 



Cigarettes


 

 



Det bästa som finns är att skeda med min man


Ligger nerbäddad brevid min kärlek. Älskar att jag möts av världens största leende när jag kommer hem. " ååh älskling du är hemma, äntligen" så underbar, dock tror jag att han sa det i sömnen men skit samma. Mannen min är varm och gosig, mannen min skedar med mig, mannen min håller om mig. Älskar att somna i hans närhet. Bästa! God natt, peace out

 



On my way home


Sitter på tuben, lämnad by my self (skål på den). Beger mig till islandstorget, där väntar det en 25 minuters promenad hem. Schleten kväll. No alcohol tomorrow!

 



Det är så här vi brudar kör


 

 



Avskedsfest för Emir


Sitter på cribban med gänget och har avskedsfest för Emir som åker till USA Imorgon och kommer tillbaka om 6 månader. Kommer sakna min fågel

 



Erbjudande till alla mina bloggläsare


Många av er har gett mig extremt mycket komplimanger för mina naglar. Så nu ska ni få ett litet tack för det. Hör av er till min nagel tjej June och uppge att ni har fått hennes nummer från mig, Anja. Dette ger er ett nytt set gele neglar för endas 190 kr. Hur bra är inte det? Salongen hon tar emot på ligger vid Maria torget.
Här har ni Junes nr: 0762 23 99 18
mail: [email protected]


För att kolla på lite naglar June gjort klicka på bilden nedan och klicka sedan in på första bilden och bläddra.


/Anja Dymkowska


/


Everyone smiles in the same language

 



Morgon PW


Tjenixen, träningskläderna är på och jag ska ut och power walka, självfallet på tom mage. Drack ifs ett glas citronvatten men no foodie. Kyligt ute idag tyvärr men det finns inga ursäkter för att inte träna. Dags att röra sig ut. Vad hittar ni på idag? :)

/Anja Dymkowska



The Crib - 4 Januari - Fotograf: Malin Lindgren




Smile solve many problems and silence avoid many problems.




Äntligen hemma


Som ni kanske förstod så vart det borta match för min del ikväll. Haha, sov hos Johanna som vanligt efter våra fart fyllda utgångar. Kvällen igår startades självfallet på The Crib. Bästis var där med oss ett tag, Johanna kom och överraskade mig på jobbet att vi skulle ut. Kul! Boysen och Jullsan kom så det var mys! Efter Cribban bar det av till Cassianas för dans, häng, dans och lite mer dans. Om mina fötter värker idag? Yeah buddy. Aja sen lunch sallad ligger i magen och jag har precis kommit hem och bäddat ner mig i sängen. Home sweet home!!

/Anja Dymkowska



We are all in the same game just different levels, dealing with the same hell just different devils


 



God morgon/ god natt


Vaknade till för någon timma sedan av värdens buksmärtor. Hej mens hej hungrig mage. Jojjo ligger och vrider på sig som bara den och mumlar i sömnen. Som vanligt då rå. Med Ipren i magen och en risifrutti försöker jag somna om. Vill komma upp i rimlig tid idag. Ciao

 



Max


Är med Johanna nu på Max. För mig vart det en fet cola light och Jojjo tog ett orginal mål som vanligt. Snart bär det av till min fina för övernattning och mys :) gillas

 



Banana Daquiri, så jävla bäst!


 

 



Möta upp bästis i stan


Sitter på tuben nu för en dejt med min bästa vän. Efter det blir det jobb och en feting utgång :) om vi kör all in? YES MAN!

 



Sometimes being strong means being able to cry. Sometimes moving on means being strong enough to let go.





Svårt att somna om...


Rör mig ut på en PW mot gymmet, kör armar och rygg. Sen blir det dusch och in mot stan för att fixa lite ärenden, köpa hårfärg, nya leggings, underkläder(behövs) gå till banken m.m. :) vad hittar ni på idag?

/Anja Dymkowska



/


 



God morgon/ skjut mig


Kunde inte bestämma vilken av fraserna jag skulle ta som rubrik så det fick bli båda... Come on. Vem vaknar av sig själv halv 6 och är hur pigg som helst? Skulle i alla fall vela sova till 9-10. Kommer aldrig orka jobba ikväll om jag inte tar en nap under dagen och det har jag inte tid med eftersom jag ska vara med min bästis idag. Ska försöka få mig en liten blund igen. Om inte blir det en PW till gymet, träna armar och rygg och PW hem. Lät ganska lockande förutom PW, storm ute som vanligt. Säkert Dagmars kusin som är på besök eller något. Latero

 

/Anja Dymkowska



Dålig blog update under dagen


Sorry för den dåliga uppdateringen idag men ni som känner mig vet att jag aldrig är uppe kl 6. Och pallar även vara vaken hela dagen. Har känt mig som en zombie idag. Känns udda att inte vara på topp men det kan man inte alltid vara i guess. Vaknade till för någon minut sedan. Borstade tänderna och nu har jag bäddat ner mig på riktigt. Dags att sova, god natt :)



Enjoy every moment you have. Because in life, there are no rewinds, only flashbacks. Make sure it's all worth it.




People and feelings may change. But some place and some memories will last forever in our hearts.


Nyss var denna ruta fylld med en text. En lång text. En text som tog mig ca 20 minuter att skriva. Om olika känslor, om många fel jag gjort, om fel jag tycker andra gjort mot mig. Men jag raderade den. Jag raderade texten som tog mig 20 minuter att skriva. Varför? Den lät bra, den var djup. Det är inte så att jag skäms, det har jag aldrig gjort. Är inte blyg på det sättet at skriva och tala om det jag känner öppet, snarare tvärt om. Jag vill inte att de personer som önskar mig allt dåligt man kan tänka sig skulle få njuta. Exakt. Jag skrev en text om hur sårbar jag är, om dåliga stunder det senaste året. För det mesta den senaste tiden, jag skrev ut och spekulerade över varför jag har varit bitter, kall, glad och sen elak från ingenstans, de senaste 2 veckorna har verkligen varit kaos. Mycket positiva känslor i min kropp som bara har gjort dåliga saker mot andra, och nu börjar allt det positiva bli dåligt också. Sådant dödar mig. Men jag tänker inte skriva ut det, jag tänker inte låta er haters att njuta.



Det kliar i benen


Nu ska jag ut på en PW, orkar inte sitta hemma. Kommer nog gå i 45 min. Inte så långt kanske men orkar inte köra slut på kroppen när jag är sjuk. Har mega ont i högra örat, har stoppat en make up pad där och dragit på en mössa. Jag måste verkligen hålla örat varmt. Har även en polotröja och halsduk så halsmandlarna också är varma. Men men nu ska jag börja knata.

/Anja Dymkowska



En bekant till mig från Polen i svensk tidning, coolt ju


 



Whats's meant to be will always find a way.


Sömnproblem. Hatar skiten. 3 h har jag sovit vaknar nu och är pigg. Hur kul är det? Inte alls. Om jag har ork får jag röra mig mot gymmet om 1 h vi får se har ont i örat och har faktiskt ingen större lust att gå ut i kylan. Kanske blir lite övningar hemma :)

 



Min kondom <3


Imorgon ska jag hem till min kondom när hon slutat jobbet. Hon har tydligen rensat garderoben så jag ska dit och kika igenom vad jag vill ha och så. Ska även kolla om Amanda och Sofia vill kolla igenom min garderob och välja lite kläder :)




SATC


Ligger i sängen och följer mina natt ritualer. SATC och efter det the mentalist. Ett måste innan man sover. God natt på er så hörs vi imorgon.

 



Dags att få i sig dagliga intaget av vitaminer och antioxidanter. .


En actimel om dagen, hoppas immunförsvaret förbättras för just nu är det inte bra alls. Och innan jag lägger mig blir det en multivutamin brusis också. Dags att kicka igång kroppen på ert naturligt sätt med vitaminer och så

 



Waiting for my man


Lilla brun/rödhåriga jag ligger i sängen och väntar på mannen min. Tänkte dra på mig lite kläder fort och möta honom på vägen. Han har handlat massa mat. Vill inte att han ska släpa på allt själv

 



Dr. Dolittle


Sitter i sängen och kollar på Tv. Tänker inte röra mig hemifrån idag. Är fast hemma i min varma säng i väntan på min man som jobbar. Hatar att vara sjuk, det värsta är att jag är så svullen så det ser ut som om jag inte har några käkben på höger sida. Men på vänster sticker det ut, haha ser knäpp ut. Well well, blog you latero

 



Morning


Vaknade av en jädrans värk i örat, utanför och under. Kan knappt nudda vid örat. Så idag blir det läkarbesök. Måste verkligen kolla upp skiten, känns som öroninflamation vilket inte alls är kul :( vad ska ni hitta på idag?



Good night


Pallade knappt filmen men jag tittade klart. Riktigt obehaglig må jag säga. Dags att sova. Gymmet längtar redan efter mitt svettiga jag. Haha god natt :)



Paranormal acitivity 2


Panik, Jimmie har somnat och jag ligger och tittar på paranormal. Lite dumt men jag måste se klart filmen, har ju tittat på halva kanske 3 gånger men då har mitt tittsällskap alltid somnat. Men men fokus på filmen

 




Bästa vän sen 3,5 år tillbaka


På onsdag har jag en inbokad dejt med min bästa vän. Så underbart! Blir middag och sedan utgång. Ska bli kul att få vara med min Mandy själv och bara njuta av varandras sällskap. :) här har ni lite bilder på mig och Amanda som vi tagit genom åren :)

 



Mys i sängen med mannen min


Efter en dag fylld med ilska och glädje och ordet förlåt. Ligger jag här med min man och myser. Kollar film och dricker te med honung och mumsar på frukt. Gott! Imorgon ska jag träffa pappa och hans familj plus farmor och farfar som är i Sverige på besök. Ska försöka få in de till stan. Sen vill jag också träffa fina Johanna imorgon och boysen. Vi får se om de har tid:) hoppas!

 



Ny års kyssen




2 år och 11 månader


Idag firar jag och min man 2 år och 11 månader. Helt sjukt hur tiden bara rinner iväg. Aka ska inte ägna ett helt inlägg till oss idag. Haha. Gymmet är avklarat. Nu blir det dags för ny års lunch för min del. Jimmie sover fortfarande. Hahaha älskar att jag inte drack igår! :D

 



New years eve- så överskattat


Aldrig mer säger jag bara. Nästa år är jag på semester och tar det lungt, äter en fin middag och kollar på fyrverkerierna från mitt rum på mitt hotell med ett glas skumpa i handen. Efter det är det film mys. Detta ny års firande sög häst balle och sist men inte minst var jag tvungen att rycka in på jobbet. En sak som gick bra var inte drickandet. Vart ett glas bubbel vid tolvslaget. Bästa! Dags att bädda ner sig, gym om 6 h. Puss