Earth hour!


Ni anar inte hur jag mår, skulle ta en drink. Toppen, slutade med massa shots och drinkar och en walk of shame. Just nu ligger jag i sängen med Tess och dör av mensvärk och illamående. Toppen, då var man tvungen att ta ledigt från jobbet, men listan fylldes på bra ikväll så cheferna lär nog inte bli så arga, hoppas jag! Hehe... Åh på tal om inget så passar jag på att köra på en liten earth hour, har massa ljus tända i lägenheten och en energi snål lampa i köket. Så det är ju toppen, riktigt mysigt it is.

PS. Fick en kommentar "vad fan har du gjort med dina läppar?" yes jag vet att de ser helt gigantiska ut på bilden jag tog igår på tunnelbanan men det la dog under kvällen och då vart läpparna bara lite extra fylliga. För er som tror att jag sprutat in något så är ni ute och cyklar. Detta är mina vanliga läppar jag har förstorat på ett naturligt sätt.

 



Sitter med boysen hos Omar


God morgon bloggen! Haha ångest att skriva god morgon nu, men vad ska man göra. Snart ska jag röra mig mot tuben, åka och handla lite mat och sedan åka hem och fixa mig. Ikväll ska jag med lobbyfamiljen och mina tjejer på vip event för Björn Borgs nya underklädes kollektion. Kommer bli sjukt kul. Bjuder på 2 slitna bilder på mig och Reza, kärlek!

 



On My Way To Workie




Tonight´s gonna be a good night!


Som en jävla dröm. Japp mitt nya ord då, skiter i toppen, så februari och mars 2012 ,lägger det bakom mig nu och kör på " som en jävla dröm" istället. Det är ju TOPPEN! :D Tessan berättade precis att hon slänge ut sig ordet toppen idag på en arbetsintervju, så himla piffigt. Hahahaha fattar ni att vi inte ens kan kontrollera detta ord längre.

Kvällens planer är fortfarande ganska oklara, men en sak är ju säker och det är att det är en fet jävla fest på Lobby ikväll. Ska nog dra in med Tess lite tidigare, ta ett glas vin kanske och komma in i the party mode. Blog you latero, har verkligen inget vettigt att prata om nu.

/Anja Dymkowska


4 h sömn = trött chey


Att jag är vaken innan 12 är ju ett mirakel. Natten idag har varit kaos. Hade så himla svårt att somna, bara jag somnade började jag drömma mardrömmar som självklart väckte mig... Just nu skulle jag egentligen varit med Tess i stan och kollat på när hon tatuerar sig men så vart det icke. Ska gå upp till henne nu och kolla Disney film. Mysis!

 



Update


Sitter nu hemma hos Tess med henne och Nihada och dricker te. Vi har käkat lite tacos till middag och sedan kollat BB. Snart ska jag färga mina ögonbryn också. Dags att fixa sig för en gångs skull, en gång och ordentligt liksom! Snart ska hem och sova, har ont i magen och är sjukt trött... Riktigt otoppen!

 



Dags att få lite färg


Då har man shoppat lite idag igen, vart en hatt och en kofta från H&M gillas skarpt. Dags att bli lite brun sedan blir det middag med tjejerna och färga hår och så, toppen!

 



Tror jag måste kolla tempen på min man!


För ungefär 1 h sedan ställer min man sig brevid sängen och väcker mig lite gulligt med klappar på huvudet och te i handen. Efter ett tag märkte han att sättet inte alls funkade så han var tvungen att berätta sin överraskning till mig för att få upp mig ur sängen. J- " älskling du kommer ihåg de där kläderna du hade i din shoppingbag på nelly men aldrig klickade hem de" (kläder för 2,5 tusen) trött som jag var svarar jag med en nickning. J- " toppen, jag klickade hem allt plus ett par Jeffery Cambell skor" 1 sekund tog det för mig att hoppa upp ur sängen och pussa sönder på min man. Och då undrar jag, min man kan ju inte direkt må bra idag? Känns som om han har tagit något , haha, vilken kille gör så här? Så jävla underbariiii lovely maniii, tack så himla mycket Mushiu, you made my day!!!

 

/Anja Dymkowska



Ikväll dissar vi Rose och har spa kväll hemma istället


Ny duschad och färgad sitter jag nu och fixar mina fötter. Tess sitter med fötterna i en mopphink och kör ett fotbad, haha, man får ta det som finns till hands liksom. Snart ska jag börja med Tessies fötter men först en ciggi. PUSS

 



Time to get pretty nails


 

 



På väg till min nageltjej


Då sitter jag på bussen nu på väg till min nageltjej :) ikväll kommer nog Marre över till mig också och färgar min utväxt, så jävla behövligt. På tal om ingenting fy fan vad vidrigt väder, tur att jag inte tog på mig mina nya vita converse. Tur tur tur! Blog you laterrrr

 



Tvättis time


Älsklingen sprang precis ner med de 2 första maskinerna, vi har 2 feta Ikea kassar kläder, sen tänkte jag även tvätta sofföverdraget, blir en massa tvätt. Klockan fyra ska jag vara hos min nageltjej Izabella och göra en påfyllning samt korta ner mina naglar rejält. Sjukt att mins egna har blivit så pass långa nu :) Laterooo

 



Mycket sena svar på frågestunden i ett videoinlägg




Myser i sängen med mina gullisar




Mys med Emelie


Då sitter jag på bussen på väg hem, vart en 8 bitars sushi till middag. Sushi 2 gånger på en dag, som en jävla dröm! Har köpt lite grejer idag, 3 par trosor ett par jeans som sitter som smäck, 2 storlekar har jag gått ner, endast 1 kvar. Köpte även strumpbyxor, hårfärg och silkesdroppar. Nice att fylla på i garderoben lite. Lägger upp bilder på allt jag fått hem denna vecka. PUSS

 



Fiffar mig snabbt och drar iväg till Vby


Idag är jag på upp och ner humör, tycker synd om min man som får stå ut med mig, men han är nog ifs van efter 3 års tid. Hehe. Ska iaf snabbt fiffa mig och sedan röra mig mot välligby centrum, ska möta upp Wipeout Emelie. Oh yeah, mucho kändis, WOW! Hahahha. Ska ta en fika med henne, köpa in lite behövliga saker, typ som hårfärg, ny foundation, mascara, trosor, strumpor, ah ni fattar. Fylla på lite helt enekelt. En sak fattar jag fan inte, varje jävla gång jag tvättar slänger jag ju ner båda strumporna i tvätten och jag brukar aldrig dela upp min tvätt utan jag tvättar allt på en gång, när jag sedan torkat allt och ska matcha ihop mina strumpor finns det massa udda. Hur fan sker det? Antar att jag inte är den ända som upplever något sådant men vart fan försvinner strumpjävlarna?

LATERO!


Min man är min räddare i nöden❤




God fucking morgon


Börjar dagen med världens hostattack, toppen. Är för dålig för att åka in till stan och shoppa, sola, äta sushi och umgås med Tesaan och Ninni. Vad ska man göra. Grej två, klickar in på Kissies blogg, ja men så jävla piggt att du blir inspirerad av min blogg jävel men sluta sno typ halva mina inlägg. Som ni vet bloggade jag om otrohet här om dagen och självklart skulle Kissie slänga upp halva inlägget på sin blogg, fattar inte varför folk säger att hon snott det från Rosanna, men men. Grej 3, tänkte lägga undan 2000 denna månad till mina sparpengar men icke sa Nicke, insåg att jag bara har 2000 att leva på denna månad nu när alla räkningar är betalda. Och då ska jag även färga håret och fixa naglarna imorgon. Då har jag knappt några pengar kvar.... Kul kul. God fucking morgon!

 



It's nice to have someone in your life who can make you smile even when they're not around.




Så jävla stolt över mig själv, minus 5,7 cm i midjan på 1 månad!




Dags för sen middag - fläskfilé och soyastekta grönsaker plus lätt keso


 

 



Mötet avklarat


Sitter i bilen nu med Emma på väg från mötet. Är så himla glad, klarade mitt mål nu i helgen så det känns sjukt bra. Kommande helgen kommer bli galet bra! Tagga tagga tagga!

 



24 mars på Lobby




Update


Hello darling, trots att jag är helt slut i kroppen tog jag mig en 40 minters promenad, gick väldigt fort i ca 10 minuter sedan vart jag yr, så jag saktade ner tempot och promenerade lite bara. Just nu sitter jag nyduschad framför datorn och jobbar lite, älskar att sitta nyduschad i morgonrock och med en tuban på skallen, så himla mysigt. Måste även ta något att äta, om 2 h hämtar Emma mig med bil och så drar vi in till kontoret på jobbmöte. Har fått några frågor vad vi snackar om på våra jobbmöten, kan ju passa på att säga att vi går igenom positiva och negativa saker som hände i helgen, disskuterar saker vi bör ändra på i lokalen, på vårt beteende och dylikt, går igenom helgen statistik och pratar om roliga kommande events. Dagas att återgå till jobbandet, latero!

/Anja Dymkowska


Gårdagens middag som jag hade fixat ihop till Tessan!




God morgon från sjuklingen!




God natt från mig och my love




Grattis älskade du!


Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min frus födelsedag! Grattis underbara Tess, hoppas din dag kommer bli fantastisk! Älskar dig över allt annat fina vän❤

 



Så jävla pigg kompis, fjäril janiiiii




Myser med den så kallade katten och mina fruar!




Otroheter


Tänkte dra en liten disskutions fråga här på bloggen, eller ah rättare sagt flera. Tänker inte nämna några namn som jag sa tidigare men igår fick en tjej mig att tänka lite på det här med otroheter.

Varför är man egentligen otrogen? Är det spänningen man är ute efter? Att man liksom gör något som är förbjudet. Eller är det för att man inte attraheras av sin partner? Eller är det för att man kanske inte kan hålla sig till en person? Man kan söker bekräftelse eller kanske bara känner att man är rädd att avsluta ett gammalt förhållande? Förhållandet kanske har blivit sämre men man vågar inte avsluta det. En del är ju rädda för att leva ensamma och väljer att avsluta ett förhållande först när man träffat en ny partner.


Igår var det en tjej jag träffade som har varit tillsammans med sin kille i ca 3 år, deras förhållande är hur fint som helst på bloggar, facebook och inför människor när de är med varandra, men under ytan har de nog inte bra alls då både hon och han verkar söka massa uppmärksamhet av andra. Denna tjej kom fram till mig igår och drog en fet lögn, "kan jag få låna 500 kr av dig till en taxi hem, kommer inte komma hem annars". Självklart ställer man upp, fast detta är en bekant bara. Gav tjejen 500 kr och hoppades på att hon skulle komma hem säkert. Efter 10 minuter kom hon tillbaka och gav mig pengarna, "jag behöver inte de längre". Forstod då på en gång att det inte var taxi hon behövde pengarna till. Anledningen till att hon ville låna pengar var att ta in på hotell med en annan snubbe. Vad fick henne att ändra sig? Hon var nykter, såg henne dricka kanske 2 öl under hela kvällen. Att hon ens tänkte tanken nyktert.. Tror det skrämde henne, hon verkade redan ha ångest över tanken att ta in på hotell.

Då undrar jag av er läsare, har ni någonsin varit otrogna? (kommentera anonymt om ni vill) var ni nyktra/fulla, hade ni ångest? Har du kanske upplevt något sådant som denna tjej gjorde igår, du tänkte vara otrogen men fick ångest av bara tanken? Har din partner varit otrogen mot dig? Hur kände du dig då? Kunde du förlåta/vart du förlåten?

Jag personligen har varit otrogen 3 gånger i mitt liv, en gång mot Jimmie, yes ångest hade man, och en gång mot ett ex och ett på g om man kan säga så. Varje gång fick jag ångest. Vill bara påpeka att jag inte låg med någon annan, utan kysste personerna. Redan vid stunden när jag gjorde det mådde jag dåligt, första gången jag gjorde det fick jag en riktigt panikångest attack. Hur kunde jag göra så mot en person som älskar mig över allt annat. Jag hade inte så mycket känslor kvar för killen jag var tillsammans med då, men varför gjorde jag bara inte slut då och sedan kysste jag den andra grabben. Var jag just ute efter spänningen? De otroheter som har existerat i mitt och Jimmies förhållande har bara gjort oss starkare, visst det sårade mig och honom massa men idag har vi gått igenom allt och vi vet att vi bara har ögon för varandra.

PS. Är stolt över dig att du ändrade dig fort och gav tillbaka pengarna, är även tacksam för din ärligthet varför du egentligen ville ha de. Jag kan dölja det du gör och gjort, men att hjälpa dig vara otrogen kommer jag aldrig göra!


/Anja Dymkowska


God eftermiddag


Är så jävla förkyld att jag har lust att döda mig själv just nu! Har sjukt ont i halsen, mina ögon rinner, ont i öronen har jag också och snubbans vi inte ens prata om. Snart ska jag bege mig mot ICA för att handla inför middag. Imorgon fyller Tess år på riktigt så att säga, så jag och Nihada har hittat på lite roliga saker vi ska göra idag. Btw, sorry för så sen update men jag har inte kunnat logga in på min blogg av någon anledning. Varken på mobilen eller datorn. Bjuder på en bild från i fredags. PUSSSIIIS

 



Good night!


Kvällen idag på Lobby var legendarisk, sjukt mycket folk, alla var glada och taggade. En riktigt lyckad kväll. Dock förde denna kväll mycket funderingar i mitt huvud. Ska ta och diskutera detta lite i min blogg imorgon så får ni uttala er om vad ni tycker. Inga namn nämnda så inga sura miner från någon nu hoppas jag! Ska äta ett äpple nu, borsta gaddarna och sen sovi. Good night lovers, strangers and haters!

 



En fredag på Lobby




Det här var ju toppen.


Haha sitter och smsar med Emelie, hon skrev precis att jag absolut inte var jobbig igår på fyllan men mitt konstanta "toppen" drev henne till vansinne, där av denna rubrik ;) Ikväll blir det en nykter utgång med mina fina, massa dans och vatten i kroppen :) At the moment ligger jag i sängen och myser med vovvi Missy även kallad katten. Hon verkar också ganska trött, hon sprang runt och lekte massa när vi var ute så det är nog därför. Vet ni vad jag precis kom på? Jag har ju fan haft frågestund som jag inte ens besvarat. Haha så jävla pigg tjej! Kanske kör ett annat sätt att besvara frågorna på denna gång. Vi får se. TTYL

 



Dagens frukost


 

 



God FUCKING morgon


Som ni ser på den fantastiskt fina bilden nedan ser inte vi så jätte pigga ut. Dags att gå ut med vovvi på promenad sedan ska jag trycka i mig frukost, fast jag är bakis och mår illa. Ja ja, jag vet nykter till 1 juni men igår sprang jag runt som en virrpanna och var hur stressad som helst så alla började bjuda mig på shots så jag lugnar ner mig. Slutade med 5 fish, 4 tequila, 2 fireball och typ 4-5 drinkar. Toppen.... Inte undra på att man mår så här. Och då hade jag ifs inte ätit mycket alls utan lite bosnisk pirog och glass. Det är fan ändå sjukt att jag inte kräktes igår, alkis varning på den. Well hunden börjar gå i cirklar, dags att ta en prommis

 



Tjenixen bloggen


Har precis tryckt i mig lite mat. Ska springa ner till mig nu, duscha, välja kläder och fiffa mig. Idag är jag sjukt stressad så uppdateringen kommer inte vara på topp, men det kunde ni nog redan lista ut själva kan jag tänka mig. PUSS



Glasshäng med Tess i Vby


Går runt i affärer och letar något att ha på mig ikväll. Stressen är på max nivå och alla verkar vara sjukt taggade inför ikväll. Tar en glasspause i solen och en cigg på det tack. Latero

 



Bildbomb från Oxid och Hell's




Update från Oxid


Sitter med gänget på Oxid nu och folket förar. Jag Tess och Nihada är självklart nyktra! Nu rullar vi vidare mot Hells för att heja på underbara Reza ❤ talk to you latero

 



En party onsdag på Rosen




Hemma från PW, dags för middag


Vart en ganska kort PW, men 426 kcal brändes. Det är ju TOPPEN! hahahaha ni läsare kommer nog hata mig för mitt toppen men jag ler och älskar det lika mycket varje gång jag säger det så tyvärr men jag kommer fan inte sluta. Det bästa är ju att det smittar av sig på mina vänner, min man och mina kollegor. Så jävla TOPPEN! okey fan nu börjar jag själv störa mig på ordet. At the moment, sitter jag och pratar med frugan som är p väg hem från en jobbintervju, gick tydligen as bra för henne så nu håller jag tummarna så hon får jobbet. Vi planerar lite vad vi har att fixa idag. Färga hår, fixa naglar, färga bryn, göra ansiktsmasker m.m. Kommer bli mysigt att bara hänga med mina fina, ock fattas söta Janet som tyvärr måste jobba häcken av sig så hon kan vara med oss imorgon och fira Tessan. Aja dags att hugga i maten som jag fixat. Kyckligklubba, keso, sweet chili, sparis och sallad. GOTT!



Klockan är 15:00 och jag skriver mitt första inlägg!


Damn vad länge jag sov idag. Vaknade upp vid 14:00 när älsklingen skulle röra sig mot jobbet, vaknade av massa pussar och kramar av honom. Så himla lovely! Bästa sättet någonsin att bli väckt på. Just nu är jag mitt i min tvättsortering. Ska ner och boka tvättis till söndagen också och gå ut på en powerwalk, men först äggröra på 3 äggvitor och en gula. Bjuder på en nyvaken bild på mig

 



Till er "normala" människor, god morgon, till er partypinglor, god natt. ❤




På väg hem :) TOPPEN!


Som vissa av er kanske märkt så är toppen mitt nya favorit ord, men kan använda det på 2 sätt. Positivt och negativt. Riktigt toppen ord är det ;) haha sitter med Tess och väntar på Vino som ska skjutsa hem mig och Tessan, bäst för honom att han ringer mig snart, mohahahaha. Annars har kvällen varit riktigt pigg, all in nyktert och osminkat, riktigt skönt. Blog you tomorrow, good night readers

 



Oxid


Är med gänget nu och firar Hampus! Med massa god mat i magen rör vi oss snart vidare mot Rosen, yeah buddy, kommer bli sånt jävla drag på dansgolvet när Anji, Tessie och Alexi dyker upp! Woop woop!

 



På väg mot oxid och rosen


Idag tar jag min osminkade oskuld på krogen! Riktigt jävla skönt, lite puder och ifyllda ögonbryn och inte ett skit mer i fejjan. Känns riktigt toppen! Sitter iaf nu på bussen med Tessie på väg till stan, vi börjar på Oxid med födelsedags middag och lite skumpa för att fira Hampus sedan dansar vi vidare till rose! Opa!

 



Power walks pics




Back on track


Då har man äntligen samlat lite krafter, ber om ursäkt för massa bittra och tråkiga inlägg på senaste men ibland får man sådana dagar där man inte orkar göra ett piss. Allt känns skit och man är sur och bitter på alla i omgivningen. Som tur har jag mina fina vänner och min pojkvän som stöttar mig. Nu ska jag lägga ll fokus på jobb och träning, bara 5 kg kvar till mitt mål. Har minskat 1 storlek i jeans och jag har blivit mycket mindre i armarna och tyvärr tuttarna. Well well,  nu är jag back ion track och jag kickar igång min uppdatering som vanligt igen.
Atm, sitter jag och väntar på Tess som bara skulle byta om vi ska ut på en PW och sedn blir det en fet runda på stan ikväll. Först jobbmöte, sedan Oxid och Rosen. LATERO!

/Anja Dymkowska


Vimmelbilder | Lobby | 16-17 mars




Motivation




LANGAR EN FET BLOGGPAUSE!




I just want to leave everything behind me!




Update


Hello darlings. Fy fan vilket väder det är idag. Snö och storm och allmänt kallt, det är ju TOPPEN! Snart åker jag in med bilen till stan med Emma och Tessie, vi ska planera helgens kommande bravader och även prata igenom hur denna helg gick och vad vi kan ändra på. Dags att dra på lite smink och ta något att äta till sen lunch...

 



Börjar dagen med lite frukt




Fitspration




Mysis med Tessi hemma hos henne.


Vi ligger och kollar på dumma mig och käkar marängswiss! Ibland älskar jag bara vara med mina vänner, de förstår mig och stöttar mig alltid. Men men, dags att mysa och kika på filmen! Sen blir det god natt ;) PUSS

 



You made my day ❤




Ny duschad bakistjej


Tessie ska laga lite middag till oss sedan ska vi ha film mys hemma hos mig och Jimmie! Älsklingen har köpt hem massa mums till oss. Hur underbart. Vi ska smaska på lite choklad, glass m.m



I got a hangover!


Ligger med min underbara Tessie och pratar om nästa helg. Dags att fixa med ett event och så. Igår spårade kvällen, det vart så jävla många järn med vännerna. Bilder kommer senare! Ciao

 



Från och med idag sätter jag ett nytt mål


Mitt nya mål är att vara nykter till 1 juni. Självklart kommer det hända att jag kan ta något enstaka glas vin eller något men jag vill inte bli berusad! Så köra vänner samt Lobbyfamilj, ikväll var det sista kvällen jag körde all in med er med alkohol, nu får ni lära känna min andra sida(dock är den lika flippad som min fulla). Längtar till min varma säng och någon mat. Har bara fått i mig sushi idag. Inte bra! Hörs imorgon, ciao



Workie time at Lobby




Dagens middag!


Efter en schleten dag drog jag och Fia till sushin här i Sumpan och köpte mat. Nom nom, sushi som bakismat är det bästa som finns. Ska ta en 20 min nap, sedan blir det smink time och möta upp min älskade Alexi. Bloggar mer sen, PUSS

 



Fy helvete!


Tvingade mig själv att öppna ögonen. Det var dags att dricka vatten och försöka vakna till. Haha nej det kunde jag drömma vidare om. Förstår ni hur full man måste ha varit om man inte ens kan sitta upp, det roliga i detta inlägg är att jag kände mig nykter redan vid 04-05 typ. Aja, ska kämpa i mig vatten, känner mig som en sallad!

 



Dags att lägga sig och sova hemmas hos Fia. Trötta tjejer? Oh ja!




Update!



 



Friday


På väg till stan där jag ska möta upp hela Lobbyfamiljen och gå och bowla och föra lite. Sedan ska jag möta bästis och festa all in på Lobby! Med en halv taco i magen kommer jag bli riktigt full! Yeah Buddy! Talk to you latero

 



En vanlig onsdags utgång!


 



Bjuder på lite party music!




Ikväll är det du och jag. Vi ska äga stan!




I'm tired. I'm tired of the fake people, drama, lies & disappointments in life. I'm tired of losing hope when I gain some. I'm just tired





Ny duschad!


Ny duschad cheeey, that's me! Dags att borsta gaddarna och bädda ner sig i sängen. Imorgon ska jag möta min underbaraste vän Sebbe och ta ett glas på snaps! Längtar, länge sedan vi umgicks på detta vis :) ❤

Morgondagens planer:
• gym
• mys med Sebbe på Snaps
• sola
• åka hem, ÄTA,fiffo time
• bowla med jobbet
• dansa all in på jobbet, LOBBY

God natt, PUSS

 



Panikångest!


Sitter och skakar, jag vill inte! Mår så jävla dåligt, Jimmie står och lagar mat, MIN favorit mat, tacos it is. Och vad gör jag?? gråter, skakar och håller på att kräkas. Inte nu igen. Får bara flashbacks från min sommar som var fylld med sådan panikångest. Det värsta var att visa det för folk i min omgivning och att visa sig sårbar. Klassresan i 9:an... kommer aldrig glömma den. Efter det fick jag diagnosen anorexia och bulemi. Aldrig får jag hamna där igen. Jag VAR sjuk, jag får INTE bli det igen. Ville egentligen inte skriva om detta men jag förstår att ni läsare undrar varför jag inte bloggar med samma "passion" som vissa skrivit och typ tappat kontakten med många men jag håller detta gärna för mig själv som jag gjorde förr. Men jag vet att jag måste prata om det, om man ska få hjälp måste man själv inse först att det är fel på än. Där av skriver jag detta. För att själv inse vad jag håller på med. Jag måste tillbaka till mitt normala hälsosamma liv, inte hetsäta, inte spy och verkligen inte skippa maten och träna utan någon energi. Jag måste byta livstil!

Ps. Har ni frågor om ätstörningar, bulemi, anorexia, hetsätande, träningsberoende, panikångest, det är bara att fråga på. Jag kämpade förr, jag kämpar nu. Jag skulel kunan göra allt för att hjälpa någon att inte hamna eller ta sig ur denna sist.



Thursday


Helle bloggen. Sorry för dålig update men har inte haft tid eller ork att blogga. Efter 5 h sömn började dagen med att städa hemma, vika lite kläder och byta lakan. Nu är allt fint och fresht hemma. Efter lite fix och trix här hemma hade jag Skype möte med en ny promoter som ska börja jobba med mig och mitt team på Lobby. Kommer bli riktigt kul :) han är så jävla skön så det finns inte, vilket kommer göra mina jobbkvällar ännu roligare än vad de redan är. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och handla. Ciao

/Anja Dymkowska



Lion Bar Odenplan


Hello peeps, sitter nu med mina pojkar på Lion och chillar, kom precis hit från mamma. Mysigt att träffa de,syster fick lite presenter från mig och mamma och så åt vi sushi. Skulle sushivara nyttigt skulle jag kunna käka det frukost, lunch och middag 7 dagar i veckan. Men tyvärr så innehåller det way to much kolhydrater. Snart bär det av mot Cassis där det blir en jävla massa dans med Sofison som jag inte varit med på år och dar och även Lisonfison. Riktigt taggad är jag. Well talk to you latero, dags att packa ner datorn och röra sig mot bilen.

/Anja Dymkowska


Mys hemma hos mamma




Lite ont om tid just nu i mitt liv för att hinna blogga


Jag har tänkt på en sak, just nu när jag är så stressad och har massa att göra skulle jag fan behöva typ 4-5  extra om dagen. Det skulle inte skada om ett dygn hade 30 timmar just nu o jag ska vara örlig, då skulel jag hinna äta utan problem och även blogga lite oftare och uppdatera bloggen med roliga bilder men jag hinner ju inte, ni får liksom se mina god morgon och god natt bilder, Anja i sina bästa dagar! Haha, morgonen började med jobb och 45 min prommis i solen, jag gillart. Halsen börjar gå över nu som tur, trodde Tess ade smittat mig med halsfluss men icke sa Nicke, jag vart nog bara lite små förkyld. Till fruskot vart det 2 mackor, lingongrovor, med skinka och tomatskivor. Mums, äntligen har jag mat i magen. Till lunch blir det en tonfiskbrurk och till middag sushi hos mamma. Idag har min lillasyster namnsdag och konstigt nog så firar man det i Polen av någon anledning så jag ska till mamma och äta sushi middag och sedan jordgubbar med grädde och vanlijglass till efterrätt. Atm, sitter jag och planerar olika tema kvällar samt event vi ska ha på Lobby. Det är nu det gäller att köra storsatsat. Måste återgå till jobbet så jag inte tappar fokus, blog you later!

/Anja Dymkowska


Nu lägger min kropp av.


Sov inte länge alls i natt, ca 4 h. Ikväll runt 23 tiden var det min första "måltid" dvs cheesburage sen i måndags kl. 17.00. Jag fattar inte vad det är för fel på mig men jag är ju fan inte ens hungrig, problemet varför jag inte ätit är för att jag varit stressad, väldigt upptagen/ fokuserad på jobb och möten samt träning och så har jag helt enkelt glömt bort. Visst låter det ganska sjukt, jag glömde bort att äta, men om min mage inte kurrar och jag känner inte att jag har ont för att jag är hungrig och så sitter jag liksom apstressad och fokuserar på jobb, och jag vill även hinna träna då blir det tyvärr så att jag glömmer. Är riktigt arg på mig att det blivit så, absolut inte med flit och jag vill verkligen inte hamna i samma spår som förr. Det är så lätt snubblar man till lite lätt så är man på en hela annan väg helt plötsligt. Så jag har ställt larm på min klocka, 11:15- frukost 15:30-lunch 20:00- middag. Har lovat mig själv att släppa exakt allt jag gör och så och ta och fixa någonting att äta, det behöver inte vara världens middag men jag la fram en kycklingfilé precis från frysen, tanken var kycklingsallad med fetaost och soltorkade tomater. Mumms!!! Aja, dags att sova. Nästan vaken i 1 dygn nu och minus massa kcal i kroppen. Somnar med ångest och ilska mot mig själv, hoppas jag vaknar med ett leende!

 



I bilen på väg mot stan med Shervin och Sebbe


Sitter med boysen i bilen på väg mot stan, vi ska till Lion och snacka jobb. Sedan blir det ett snabbt jobb möte med promoters. Idag kör jag på lite rockig look, skinn jacka med nitar, röda läppar utdragen eyeliner och svarta boots. Gillar att variera lite, dock känns det lite konstigt..

 



Jobbet avklarat


Då var jobbet avklarat, faan vad jag ar köttat. Har suttit i samtal och chattkonversationer sen 12 idag men jag har fått fram mycket information, tips och så. Riktigt skönt, snart bär det av mot stan för lite prmoter möte och häng med Sebbe och Shervin. Imorgon kör jag även ett event på Cassianas, kika förbi om ni vill ;) kommer bli fett drag. Nu måste jag byta om och stoppa i linserna i ögonen. Snart kommer boysen och hämtar upp mig. PUSS

/Anja Dymkowska


Tisdag


Fy fasen vilken dag jag hade igår, var så slut att jag inte ens visste om jag ätit eller ej. Stress hela dagen och möte efter möte. Just nu sitter jag framför datorn och jobbar lite klubb. Dricker på mitt gröna te och får solen rakt i ögonen som bara gör mig arg, blir sjukt bländad. Snart ska jag in till stan för en fika med Chrille. Idag får jag fan inte glömma att äta!

 




What a day!


Denna dag har verkligen tagit på mina krafter. Massa stress, möten, jobbsamtal, träning, tvätt, usch säger jag bara. Har haft så mycket idag att jag inte ens hunnit äta, har fortfarande inte ätit något förutom en apelsin på 30 h. Dags att sova. Nya tag imorgon, nya möten väntar samt planering inför Tessans födelsedag. Nu är det mycket på gång här! God natt!



Tar hand om min sjuka Tessie


Är uppe hos Tess. Hon ligger under 2 duntäcken och skakar, har precis fixat en brustablett till henne med massa vitaminer, tryckt i henne alvedon och även lagat grönsakssoppa. Om 50 drar jag iväg på möte som vi Lobby gänget har på kontoret. Efter det blir det en PW hem från Brommaplan.

 



Frågestund


Kickar igång en frågestund, tänkte besvara den på torsdag så skicka in frågor tills dess. Jag svarar verkligen hundra procent ärligt på allt. Tips på vad ni kan fråga om: träning, kost, hälsa, vänner, mig, mitt förhållande, jobb, skola m.m.



Underbart väder


Då är jag hemma åter igen. Har varit i tvättis och stoppat in saker i torkskåpet och så. Snart ska jag sätta mig och ringa lite jobb samtal, ha Skype möte m.m. Mitt liv suger verkligen på vardagar, möte möte möte powerwalks lite till möte på det och gymmet, städa tvätta, diska, laga mat, nej nu vart jag bitter ser jag, måste få i mig mat. Blir Lidls light kvarg med fun light och lite hallon. Mumms

 



God morgon!


Slänger in två maskiner i tvättis om 15 min och drar ut på 1 h PW i solen. Detta innebär att jag inte behöver spendera 1,5 h på gymmet idag då jag har massa saker att fixa. Vad har ni för planer för idag readers? :)

 



Dags att bädda ner sig helt


Har legat och kollat på lite TV. Trodde jag skulle somna till det men vart bara pigg så jag drog på mig mjukisar och tog en 15 minuters promenad här i området. Nu ska jag dra av mig kläderna, ta ett stort glas vatten och sedan är det sovi sovi time. Imorgon är det fullspäckad dag igen, blir tvättstuga på morgonen, ska bara tvätta 2 maskiner så det är lungt, på eftermiddagen blir det gym och senare på kvällen blir det jobb möte. Mellan 14-20 måste jag hinna klämma in 3 möten och även ta tag i min uppgift att hitta promoters till Lobby. Well dags för beautysleep!

 



On My Way Home


Sitter nu på bussen på väg hem. Har myst hela dagen med mamma och syster. Är så himla trött att jag kommer somna bara jag lägger mig i min sköna säng. Måste bara springa förbi ICA på vägen hem då min underbara fru Tess ligger hemma och är dundersjuk. Stackarn. Ska köpa en glass till henne så det lindrar hennes hals lite. Åh på tal om ingenting måste jag visa er mitt underbara skal mamma köpte till mig på Bangkoks flygplats. De har nämligen öppnat en butik där med massa juicy couture accessoarer. Så himla fint, tack fina mamma!

 



Dinner time at mamis place




På Väg Hem Till Mami


Tjenixen bloggis readers. Sitter nu på tunnelbanan på väg hem till mamma. Ska bli super kul att träffa mami och syster igen, blir middag och tittande på alla fina bilder de har tagit i Thailand. Tråkigt att jag inte kunde följa med men var ju som sagt tvungen att jobba så jag har mycket fickpengar till New York. Latero

 



Dagens outfit


Skor: Dinsko
Byxor: Gina Tricot
Blus: Bikbok
Jacka: H&M
Halsduk: Åhléns
Väska: Louis Vuitton
Solglasögon: Raybans
Smycken: Ur&Penn, Hermes, Guldfynd

 



En fredag på Lobby




MODE- "coachella" inspirerad outfit




God morgon//trollet


Morsning på er lovers and haters. Idag ser jag ut som ett troll i håret. Men det är ju ganska nice, eller? Ikväll ska jag åka till underbara mamma och sitta och prata och umgås med henne och syster som precis kommit hem från Thailand. Jag vet min mamma är ute och reser väldigt mycket men många resor är bara över 1-2 dagar då det är tjänsteresor. Dags för mig att gå upp, duscha käka något litet och städa undan lite här hemma. PUSS

 



Chokladbollar, mums!




Melodifestival mys


Sitter uppe hos Tess med mina brudar. Bakis är jag så jag sjukanmälande mig från jobbet idag. Ska man festa så tycker jag att man ska köra all in som jag gjorde igår. Flickorna har käkat lasange och jag har precis gjort chokladbollar till oss. Ni som är ute och härjar dansa lite extra åt mig och ha det så jävla kul!

 



Why start a fire




Ingen kommentar om igår


Fy faaaan vad kvällen igår gick i vågor upp och ner. Själv svepte jag 1,5 liter vin på tom mage igår. Undrar ni hur jag mår idag eller kan ni lista ut det själva? Haha vaknar upp och fattar inte ens var jag är, då har jag gått till Tess inatt och lagt mig här (hon bor lägenheten över min och Jimmies). Riktigt piggt, kul att jobba ikväll igen. Later



God natt


Berättar om kvällens bravader imorgon. Ikväll har jag druckit, ångest. Inte bra. Well well har varit nykter ett bra tag så några glas vin skadar ju ej! God natt. KÄRLEK

 



Ibland får jag mina ryck på mitt städskåp




Jag saknar dig oerhört mycket! ❤




Morning


Omar och Jimmie är ute på en cigg så jag och Tessan ligger ner bäddade i min säng och planerar inför kvällen. Idag har jag planerat att träffa min Sofison. Ska ta en fika med henne och catcha up lite, behövligt! Annars måste jag säga att jag har sjukt mycket träningsvärk i armarna. Fy faaaan, måste stretcha lite nu på morgonen. Vad har ni för planer idag?

 



Good night lovers and haters.


Ny duschad och insmord bäddar jag ner mig. Ansiktet bränner lite, solade nog 5 minuter för länge idag. Vart en 25 minutare. Well well, runt tolv kom Tess och Omar hit. Vi spelade spel, skattade massa och umgicks. Nu ligger de uppe hos Tess och sover och samma sak väntar mig och min man. Boysen ska jobba imorgon under dagen medan jag ska ta Tess på en PW och sedan köra en fet utgång. SLEEP TIGHT.

 



Så här kul har jag när jag inte kan sova!




Ny tränad och solad


Är riktigt slut just nu, sitter i bilen på väg hem nu med min man och dricker en proteinshake. Äckligt men bra för kroppen efter träning. Tror jag kommer sova riktigt gott inatt, är helt slut i kroppen. Somnade till lite lätt i solariet också. Hatar när man gör det och vaknar till av att det blir kallt för lamporna stängts av. Latero

 



Dags för ett till jobb möte


Sitter på tuben på väg mot stan för ytterligare ett möte. Haha känns som om mitt liv bara består av massa möten och träning. Men det är soft, efter mötet blir det ett arm och rygg pass. Är riktigt taggad idag, har dunkat musik hela dagen idag och små städat lite hemma :) vad har ni hittat på idag readers?



PLEASE WATCH THIS MOVIE




Dagens lunch - räksallad med ägg


 

 



På väg hem med Emelie


Måste börja med att säga grattis till underbara Emelie som klarat sig igenom sin första nyktra utgång. Dock var det inget tagg mode ute på stan idag tyvärr så det vart det lite segt. Men nu sitter vi i taxi på väg hem. Imorgon kör jag ett fett gympass efter mitt jobb möte med Chrille. Är riktigt taggad på att bränna 1000 kalorier imorgon på crossen. Det dödar men det är ett måste då jag tröck i mig en bulle idag. Och när jag skriver en då är det en ;) PUSS OCH KRAM

 



At the bus


Sitter på bussen på väg hem, var förbi Solna centrum en snabbis och sa hej till min fina Sofia som jobbar på Esprit. Passade även på att köpa en skjorta till min man, dock köpte jag en storlek för liten för att pusha på hans träning lite! Är riktigt jävla hungrig, när jag kommer hem ska jag laga spaghetti med köttfärssås och sedan fixa mig mega snabbt :) LATER

 



Juicy Couture


Kom precis hem till mamma för att vattna blommorna och skjuta undan posten eftersom hon är i Thailand och shteker. Gullig som hon är lämnade hon ett litet paket till mig som tack för hjälpen. Fick en berlock från juicy till min nya väska, ett tack kort och presentkort till bio. Gulliga mamma! Om 40 min ska jag möta upp min pappa och fixa ett litet ärende och ta en sushi middag på stan :) gillart! Talk to you later

 



Suuuula




Wednesday


Hello sunshines, sitter i den härliga vårsolen och väntar på min buss. Är på väg för ett möte med Olof även kallad OG. Haha blir en lunch med honom i stan sedan gym och solning för min del. Awesome, känner att jag verkligen behöver sola är sjukt blek, inte snyggt. Later. PUSS

 



Dagens frukost- 1 knäckis med 3 bitar skinka och äggröra på 3 små ägg




Fy fan vad trött jag är, aja god morgon!




Ny duschad och insmord med jordgubbsluktande body butter


Tog en långdusch nyss, skönt, fixade lite pedikyr och noppade ögonbrynen. Har precis smort in mig med min underbara body butter som luktar jordgubbar, underbart, summer feelings it is. Imorgon har jag massa att göra, möte, träna, middag med Lobby gänget och sedan jobb. Måste även sätta mig ner och planera Tess födelsedag som jag och Nihada ska organisera. Kommer bli fett! Latero, måste springa till tvättis och hämta det sista från torkskåpet

 



Desperata hemmafruar


Älskar att den nya säsongen är igång nu:) Ligger i sängen med Tess och kikar på TV medan älskling står och hänger upp tvätt. Piggt! Lägenheten är full med tvätt överallt, och nu kom Missy och la sig på mina tuttar. Haha kul och här försöker man blogga :) haha

 



Svar på kommentar till Frida


Hej Anja. Måste bara säga att du har en riktigt bra blogg. Gillar att du skriver så öppet och är verkligen rak på sak med allt du tycker och tänker. Har följt din blogg sen i somras. Är lite nyfiken angående din träning och så. Tar du några kosttillskott nu när du har satt upp detta mål på minst 10 kg?

Kram
Frida :)



SVAR:
Hej Frida. Förlåt att jag inte har tagit mig tiden och svarat på din kommentar för ens nu. Tack så jätte mycket för din snälla kommentar, du anar inte hur mycket jag uppskattar just sådana kommentarer, och för övrigt tack till er alla andra snälla läsare som kommenterar as snälla saker om mig, är så trött på alla haters som aldrig verkar bli nöjda med något i ens liv, men jag har slutat anpassa mig efter mina vänner och familj, tycker de inte om mig som jag är kan de dra åt skogen. Inte det jag skulle blogga om.

Ja, jag har börjat ta kostillskott, förr när jag var ganska oseriös träning kunde det gå dagar är jag käkade mycket kosttillskott innan och efter träning men vissa gånger inget alls. Vilket är bra på det sättet att kroppen inte vänjer sig vid tillskottet. Då jag är väldigt öppen om allt på min blogg så tänker jag skriva om allt jag tar.

Vill ni veta något om tabletterna jag tar eller klicka hem de så är det bra att klicka på tablettens namn.

När jag vaknar på morgonen drar jag i mig ett stort glas ljummet vatten och 3 piller, Beta Solar som jag fått av min låtsas morbror då Olimp är hans företag,
omega3 samt en bantningstablett som ger en mättande känsla samt hjälper dig att få energi. Många tar dessa tabletter och de tar flera om dagen jag tar 1 var annan eller 3:dje dag. De är väääldigt starka och man kan få väldigt farliga bieffekter.  Efter den tabletten får jag verkligen en kick och är jätte pigg, då försöker jag alltid städa undan lite hemma och sedan dra ut på en power walk på tom mage. När jag kommit hem trycker jag i mig en Therm Line tablett som gör att de du får i dig inte sätter sig på kroppen utan förbränns lättare. Dessa piller ar jag också fått av min låtsas morbror då han äger företaget som är tillverkaren av dessa piller. Är det så att jag drar iväg och gymmar istället så trycker jag i mig No-Xplode ca 45 minuter innan träning, det ger mer pump i musklerna och ger mig en grov energi kick det med. Efter träningen blandar jag ihop en protein shake samt mina aminosyror som hjälper musklerna att återhämta sig efter passet. Protein= Whey 80, aminosyror= Xtend . För er som är nya med träning rekommenderar jag verkligen en detox kur, jag har testat 3 olika, en som heter Tonidrane om jag minns rätt, rekommenderas ej, den var så äcklig att jag ärligt talat kräktes varje gång jag drack den, sedan har jag testat en från hälsokost, tröttnade på den väldigt snabbt och den senaste jag testat är Slimquick Powder, den finns i massa olika smaker och den rensar alla tarmar på allt skit som sitter där, hjälpte som fan, har även märkt att jag fått mycket bättre hy efter jag kört denna detox kur.

Vill ni läsa mer om kost, träning och hälsa kan ni klicka HÄR.
Frida, jag hoppas du vart nöjd med svaret.

/Anja Dymkowska
11 Februari, 02:46


Kass morgon update...


Vaknade vid ett tiden idag, sent enligt vissa tidigt enligt mig då jag somnade 8, satt med Nihada och Tess och snackade över en kopp te hela natten om vår uppväxt. Riktigt mys, precis som vänner brukar göra. Runt 7 kilade jag ner till mig och bäddade ner mig i sängen men min underbara granne var back on track, varje jävla morgon får jag lyssna på ai se eu te pego på repeat högsta volym. Kuk huvud är hon, och det värsta är när hon spelar piano och själv sjunger med. Fy fan! Ska be henne om ett par öronproppar om hon vill fortsätta sjunga utan att jag blir vansinnig. Well, bitterheten har ni redan nog märkt, är lite smått irri idag, sånt som händer I guess. Just nu sitter jag på tunnelbanan på väg in mot gymmet dock sitter jag helt själv, Emelie slutade jobbet precis och jag skulle tyvärr inte hinna gymma senare. Så hon får ta en PW och skicka resultatet till mig. Efter gymmet blir det rush hem, måste tvätta!!!

 

/Anja Dymkowska



I never thought it could be so hard to lose something I never really had.


 

 



At musfällan


Ligger hemma hos Tessan med henne och Nihada och har filmkväll. Vi har tryckt i oss bosniska piroger och nu ligger tjejerna och smaskar på godis medan vi kikar på bridemaids. Känns som om det är en typisk Anja film, gillart. Latero PUSS

 



Bilder från dagens gym pass




Dagens frulle


 


Två knäcke mackor med philadelphia, ena med en skiva skinka och andra med salami plus 1 liten plommontomat.
Smoothie med jordgubbar och en tesked honung.

 



Power Walk Med Emelie


 

 



Taggar inför PW och gym!


Från och med idag ska jag vara Wipeout Emelies PT. Vad säger ni om det? :) haha hon är sån jäkla käääääändiz så jag dör. Nej okey skämt åt sido. Runt halv 4 ska jag möta upp Emelie utanför mig. Vi ska börja vårt träningspass med en PW från mig som bor i Beckomberga till Rådmansgatan. Efter det ska vi köra ett grymt magpass och avsluta med solarium då det ingår i våra gymkort! :) Like! Innan passet och efter ska jag klunka i mig mina äckliga pulver jag har. Kollade igenom min blogg lite här om dagen och kom på att jag fortfarande inte svarat på kommentaren vlka pulver jag får i mig, eller ah det rätta ordet är ju kosttillskott,tänkte blogga om det innan jag kilar iväg med Emelie.

/Anja Dymkowska



God natt




Big Brother


Ligger i sängen och kollar på big brother. Kom hem för någon timme sedan från pappa tog en dusch och nu ligger jag här och käkar på en banana och glor på TV. Efter bb blir det sovi time, taggar inför gym och PW med Emelie imorgon! :)



Birthday party




On My Way To Haninge




Good morning


Börjar dagen med en lång dusch, sedan blir det snabb fixning. Älsklingen och jag ska iväg till Haninge och fira lillasyster som fyllde år igår :) Är sjukt trött och har extremt svårt att hålla ögonen öppna men jag måste åka till syster. Får ta en powernap när jag kommer hem senare på eftermiddagen. Latero!

 



Mys Framför Tv Med Älsklingen Och Frukt Sallad


Orkar inte knapra vitaminer hela tiden nu när jag är sjuk. Så jag har gjort en stor skål frukt samlad till mig och baby, banan, melon, apelsin, äpple och kiwi. Mumms. Efter det blir det sovi. Väckning vid 10! PUSS

 



Sandra Linders födelsedags firande


Jag är fullt medveten mina kära läsare att det var väldigt läge sedan hon fyllde år men jag har väntat på att få bilder av henne, här har ni en del jag fått, resten kommer senare förhoppningsvis!































Världens bästa pappa! Jag älskar dig oändligt ❤




Ligger i sängen och myser med Missy




Kost, träning och hälsa - Hur blir jag vinter pigg?


2. Stå på huvudet.



Behöver du snabb energi kick, ställ dig i några sekunder på huvudet. Blodtillförseln gör att hjärnan kickar igång.
Är man på rätt plats och har 1 minut att ägna är det bara att köra.

/Anja Dymkowska


Idag rör jag mig inte ur sängen


Ska precis ringa och gratta lillasyster på hennes 6:e födelsedag. Damn vad tiden går fort. Jag kommer ihåg när hon föddes, känns som om det var typ 1 år sedan. Det är på barnen man ser hur tiden bara rinner iväg och ibland får man lite ångest att man inte alltid tar vara på den till 100%. Well, jag är sjuk, VÄLDIGT sjuk så idag ska jag bara ligga i sängen trots jag gärna skulle ta en prommis i vårsolen. Får ta en sådan med familjen imorgon i Haninge. Imorgon ska vi fira min lilla prinsessa, och 4 dagar senare fyller min äldsta syster år, dock bara 7. Haha, henne kommer jag inte kunna fira förens den 12 då Matilda åkte iväg med mamma till Thailand. Nu ska jag dricka te, bra för halsen you know ;)

 

/Anja Dymkowska



Mår förjävligt


Kvällen har bjudit på både gott och ont. Kul att träffa Marre och grabbarna ute, super kul även att underbara Janet kikade förbi på jobbet, annars var jag allmänt bitter idag och mådde bajs på jobbet. Har haft världens mensvärk hela dagen idag, just nu kan jag inte ens svälja saliv så ont har jag i halsen och lederna ska vi inte prata om, känner mig som en överkokt spaghetti. Dags att bädda ner sig, imorgon blir det nog vila hela dagen! PUSS LOVERS AND HATERS

 



On My Way To Workie


 

 



Med handuken i håret, dags att fiffa mat!


Tess står och fönar håret och jag ska precis ställa mig och laga korvstroganoff till middag och sallad till det såklart. Sedan blir det sminki time och jobbelijobb. Ikväll är jag riktigt taggad fast jag är sjuk, ar dunkat musik hela dagen. Men men hoppas på en grym kväll på LOBBY, det är ju trots allt min första jobbdag där! :D



Svar på kommentar till Amanda K


amanda k om Fy fan för förkylningar och mensvärk:
kan inte du visa hur det ser ut hemma hos dig? :)

Svar:
Självklart skulle jag kunna göra det, dock skulle jag behöva stor städa innan. Haha, men ah jag ska ta och plocka undan lite kläder så slänger jag upp bilder på vår lägenhet :) Btw, förvänta dig inte något stort!

/Anja Dymkowska


Fy fan för förkylningar och mensvärk


Tänker inte skriva ett tycka-synd-om-mig-själv-inlägg men måste bara säga att denna natt var förfärlig. Vaknade med massa snyt papper runt mig. Haha så jävla fräscht. Men men, inga undanflykter för träning, ska ta en kortis PW i det fina vädret och sen blir det lite övningar hemma :) god morgon på er!

 



God natt, bäddar ner mig med min man och min älskare toarullen!




Hahahahahahaha semlish


Adda henne på Facebook! Tess Isaksson, vill ni ligga måste ni puffa henne. Peace out

 



Förkyld tjej


Orkar inte att sträcka mig all the time efter papper för att snyta mig så jag kom på en piffig uppfinning. Sitter uppe hos Tessan och myser med tjejerna. Snart är det semlish dags :)

 



Semlish på g at musfällan med mina fina


 

 



Party pictures


 



ROSE ONSDAGAR




Jag lever! Haha


Tjenixen på er. Fy fan vad trött och sliten jag är, mensvärk till det och fetaste infektionen i mitt finger. Igår var det något som fastnade under min klack så jag halkade runt, antog att det var en sten och tänkte pilla bort skiten, självklart var det en sylvass glasbit som jag skar upp hela fuck-you-fingret på, kul kul blodet bara rann och Olof hällde på ren sprit på såret för att få bort bakterierna. Känns som om vissa dummisar satt kvar för idag ser mitt finger ut som en ballong och det rinner vatten ur såret. Snart ska jag upp och väcka gänget där uppe, de har lovat mig att gå på 1,5 h PW med mig. Undrar om fullisarna kommer ihåg det! Haha, bjuder på en bild på mig och Nihada, talk to you later

 



Grattis Justin Bieber på 18 års dagen! ❤


Som jag tidigare nämnt här i bloggen är jag en liten hemlig Bieber lover. Eller ah nu för tiden tycker jag ej om honom lika mycket, men när han var ny eller vad man ska säga dog jag för sötisen! Han var ju verkligen en riktig gullis. Well well, happy birthday Justin! :)




I Limon På Väg Hem


Sitter med Nihada, Tess och Seanis i limon på väg hem :) Pelle är super gullig som skjutsar hem oss! Kvällen har varit awesome, klackarna slogs i taket, 3 liters vodka beställdes, 1,5 liter skumpa gånger 2 och massa dans. Gillart. Alla är packade men inte jag haha det är så vi gör det! PUSS