Birthday present from my lovely mother ❤


Fick en ganska stor chock när mamma gav mig mina presenter idag, helt sjukt överlycklig är jag just nu! Haha. Fick min efterlängtade Louis Vuitton Neverfull väska, en resa till NYC och lite annat smått och kul. Åh tack världens bästa mamma! :D Hon är alltid så himla generös mot mig och min syster när vi fyller år, hon tar liksom alla våra drömmar och önskemål på 1:a plats och i sista hand tar hon alltid sig själv. Nu ska jag handla lite och sedan promenera hem från Abrahamsberg. ❤

 

/Anja Dymkowska



Springer runt på stan med morfar


Då har jag kollat runt lite snabbt på kläder. Då alla växlingskontor är stängda så kom vi överrens att ta en lunch imorgon på stan och shoppa lite. Skor, byxor och lite höstväder står på köplistan. Morfar är så söt, varje gång han kommer och hälsar på får vi barnbarn iprincip en helt ny garderob, gillas :) talk to you latero



Helt död tjej!


Ligger hemma hos mamma nu och är helt död, morfar sitter och läser bok och lillsyrran sitter och ritar, mamma har som vanligt myror i brallan och sitter och tjatar på att vi ska ta en långpromenad. Nej ingen långpromenad för min del, är för död för att gå på promenader, ska kanske gå in till stan med morfar och hjälpa honom välja ett par converse till min kusin som fyller 11 den 26 oktober :) bortskämd liten skit som springer runt i hunter stövlar, uggs och converse, sist jag träffade henne så hade hon nya Michel Kors ballerina, haha varför inte liksom? Men men. Ska blogga lite mer om gårdagen och så ska jag lägga upp massa fina bilder. Men som sagt mer om det sen!



No excuses!


Gick upp för typ 1 h sedan är helt slut i kroppen av någon anledning, är så sjukt jävla stressad och det spöregnar ute as hell men det stoppar mig inte. Kanske inte blir milen idag men åtminstone 5 km rundan som brukar gå ska jag ta. Så ni som är lata och sitter hemma och läser detta, no excuses! Jag har massa saker att fixa inför mitt firande ikväll, och det spöregnar ute men inget stoppar mig. Jag vill bli smal! Bjuder på en inspirations bild :)

 

/Anja Dymkowska



Önskelista


Då många av mina vänner frågat mig vad jag önskar mig inför mitt firande imorgon och min riktiga födelsedag som är på måndag så tänkte jag tipsa er lite. Ni som känner mig riktigt riktigt väl vet att jag är jätte svår person att köpa något till då jag alltid måset prova mina kläder 5 gånger minst innan jag bestämmer mig och jag tycker ju alltid att jag ser fet ut i allt innan jag kanske inser att de kan sitta ganska fint. Konstigt nog shoppar jag på nätet men det är ju inte alltid det blir lyckat heller kan jag ju säga. Men jag tänkte tipsa er lite om vad jag gärna skulle tänka mig att få som födelsedags present. 
 
1. Presentkort på Nelly.com
2. Presentkort på Zara
3. En STOOOOR pälskrage från Hollies 
4. Presentkort på Gina Tricot
5. Presentkort på H&M
6. Presentkort på Åhléns
 7. Jätte kontigt säkert enligt er men presentkort på IKEA haha

Så dålig och tråkig fantasi har jag, men som många vet så är jag en sådan person som gillar att bestämma lite själv vad jag önskar mig och dessa saker skulle jag verkligen bli super glad över :) Dags för mig att bädda ner sig i sängen, är så himla taggad inför morgondagen!

/Anja Dymkowska

 


Trött tjej efter massa shopping


Sitter just nu på min mans jobb och väntar på att han ska sluta. Orkade inte åka hem så åkte till älsklingen istället så får jag sällis hem. Sitter just nu i lunchrummet och bläddrar bland skvaller tidningarna. Gillart. Vad har ni gjort idag readers? Latero



Jag har blivit med klänning




På väg till stan med Louie


Sitter just nu på tunnelbanan på väg in mot stan ska kolla på lite klänningar. Har ju beställt en as fin klänning från Nelly i måndags men de har blivit så himla dåliga på att skicka ut kläder så den har ju självfallet inte kommit. Förhoppningsvis hittar jag något på stan. Ciao



Kost och träning




28 september 2012


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Svar på kommentar om skönhet


Hej Anja! 
Hittade detta inlägget när jag satt och sökte på om panto-3 fungerar. Och jag undrar växte det verkligen såhär snabbt på 6 veckor när du använde både ricin och panto? 
Och märkte du av den här rodnaden som många snackar om när man äter panto, och var detta jobbigt? 

Hur många gånger i veckan använde du ricin? :) 

Tacksam för svar, du får jättegärna svara till min mail om det inte är för jobbigt! :D
 
SVAR:  Hej Rebecca. Jag minns faktiskt inte direkt då det var så himla länge sedan men ungefär 1 gång i veckan ibland vart det  ingen gång någon vecka och ibland vart det 2 gånger. Allt berodde på om jag hade tid och ork att applicera den. När jag läste om oljan rekommenderades det att ha den 2 gånger i veckan men så vart det inte för min del. (HÄR kan du läsa om det) Panto tabletterna använde jag 2 gånger om dagen om jag minns rätt och svalde det alltid i samband med någon måltid. Men som jag sa tidigare var det så imla länge sedan jag använde mig av dess produkter så jag minns ej, ibland får jag ryck och använder oljan 1 gång i månaden men det är ju alltid bra att tillföra näring, tror dock inte att det hjälper så himla mycket mot växandet om man inte gör det regelbundet.

Jag märkte inte av några rodnader alls, jag mådde som vanligt och såg ut som vanligt när jag tog dessa. Nej för mig var det inte jobbigt, om du menar detta med att fixa oc tricka med oljan och alltid komma ihåg tableterna, men då jag iprincip ätit piller hela mitt liv 2 gånger  om dagen då jag är allerigsk mot sol, så för att inte få extra utslag över hela kroppen måste jag äta dessa piller för det mesta hela tiden. Appliceringen av oljan var absolut inte jobbig då jag tycker det är kul att hålla på med sådana saker som hemma spa typ, dock är den lite tjock och dryg vilkdt gör att den blir seg att applicera men lättast är att dela håret i 2 partier och göra rand för rand, precis så som när man färgar utväxten. 

Hoppas du vart nöjd med svaret!
 KRAM

/Anja Dymkowska


Längtar som fan tills på lördag


Fyller ju mina underbara 20 barre på måndag nästa vecka och detta ska ju självfallet firas hur stort som helst nu i helgen. Jag har abonnerat Magentas övervåning till mig och mina gäster, där jag ska bjuda på drinkar, shots och tårta, tror det kommer bli en sjukt lyckad kväll. Är dock lite små sressad för alla svarar så himla dåligt på om de skall komma eller ej, men jag är ändå medveen att 3 timmar innan festen sätter igång kommer jag få in minst 20 namn till som vill att jag listatr de, och det är exakt detta jag vill undvika. En sak som är lite rolig är ju att jag och mina bloggvänner som kommer till mitt födelsedags firande har blivit sponsrade av Miss Cosmetica, det är ett nytt märke på marknaden som har helt sjukt bra lösögonfransar.Klicka på första bilden nedan för att komma till fransarna :)
 
 

 

Nu ska jag sätta på mig träningskläder och gå ut och gå men först, ringa lite viktiga samtal. CIAO
 
/Anja Dymkowska




Resultatet efter 3,5 timmes slit


Vill ni också ha super snygga naglar så hör ni av er till Izabela Reder på facebook, nytt set 600, påfyllning 500. Vill ni kolla på hennes tidigare jobb får ni kolla på albumet som heter "pazurki" på Facebook.



Nya naglar på g


UPDATE: inlägget skulle upp vid 19:00



På lördag smäller det




WEDNESDAY


Dagen började med en massa mys i sängen med min man, frukost i sängen också för den delen och lite små städ hemma, damsög, dammade och städade lite i badrummet. Snart ska jag röra mig hemifrån blir PW med min man, sen ska jag åka förbi Vällingby en snabbis och köpa hårfärg, hårspray, torrshampo, silkesdroppar, make-up pads mm. Lite små grejer liksom, efter det ska jag till min underbara nagel tjej som ska fixa mina naglar inför helgen, har fortfarande inte bästämmt mig  vad jag ska göra, Iza får nog hjälpa mig som vanligt. Blog you later!
 
/Anja Dymkowska


Fredag på Pure


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Fredagens bravader


Tänkte köra ett ordentligt skrivinlägg, har ju på senaste bara lagt upp massa bilder och så, men detta pga av mobilbloggande och att jag inte har varit så himla inspirerad. Har haft fullt upp med jobb mm, men idag fick jag beskedet att jag ska in på intervju denna vecka, har sök tjänsten att sitta i receptionen på Skype. Eventuellt provjobba veckan efter. I alla fall back to subject jag tänkte skriva om, fredagen.

I fredags kom Emelie till mig runt 17, vi valde en outit till mig och sedan åkte vi hem till henne och fixade oss, tog en drink (fortsatte klunka på tunnelbanan fjortis-style) och åkte mot Cafe Opera där POSH Magazine höll i ett "exklusivt event". Jag är inte den som är den, kräsen mm, men nej så kallade VIP event är inte min grej, visste för länge sedan att sådana vanliga event med tidningar/bloggportaler/butiker mm är inte min grej men VIP event har ändå inte varit så jävla farliga. Men så kom denna fredag, till och börja med så var det ju vörldens oväder, det spöregnade och kön var ju helt extremt lång, 45 minuters köande för en VIP bjudning i spöregn, jag såg ut som ett troll i håret när vi gick in. Pickad i ögon, huvud, öron med folk jävla fitt paraplyn och i deta fall tänker jag, varför ställer man bara 1 vakt i dörren och 1 person i garderoben. Vi var ju på Cafe Opera terassen och brass bar ca 500 personer endast där och sedan var ju Cafet öppet som vanligt och 1 person i garderoben. Ni kan ju tänka er kaoset, man går in där dyyyyblöt redan irriterad och märker att man måste stå i ytterligare 30 minuter i kö. Big no, jag och Emelie drog in på toan och torkade alla våra saker packade ner det i väskorna och gick runt med de istället. Efter att man tagit en runda på den as varma våningen (AC:en var avstängd då det var kallt ute, fattar inte hur man tänker då, ute är det kallt inne smälter man) ville man ju stjälvfallet ut och ta en cigg, nope det fick man inte, skulle man gå ut så fick man gå hem. Aja då var det ju bara att hålla ut. Tredje grejen jag störde mig på att när man går på VIP event förväntar man sig en goodiebag till att börja, och särskilt vi bloggare som gör reklam för massa olika märken/produkter, nej okey jag fick små tjata för att få en goodie bag och när man öppnar den blir man så besviken så man dör. Haha. 1 POSH tidning, 1 nagellack, 1 aloe vera dryck, 1 litet puder 3 kondomer + glidmedel och lite annat skit. Fy fan, nej det är ingen VIP goodie bag enligt mig. Sist men inte minst så vart det ju världens kö till baren för att ta ut champange för de inte hade tillräckligt med rena glas klara så om du fick champange i slite snabbdiskat äckligt glas med röttläpstift på så vet du varför. Jag råkade nämligen ut för ett sådant glas och det hade precis kommit ut ur köket. ÄCKLIGT!
Här har ni en länk till POSH 24.se där eventet beskrivs av de.
Här kan ni se den goodie bagen.


Efter det "underbara" eventet på Cafet drog jag och Emelie till woken, jag tog en vatten Emelite tog en shot, mötte upp Melina och hennes syster och tog en cab till Pure där det var ett litet finest blogg event, hälsade på Behrang och Sebastian och festade all in med Pascal, Hanna, Annica, Chrille, Timmy och hans killkompisar. Runt 1 tiden hoppade jag in i en taxi och rörde mig hem. Fötterna var döda och den högra hade fått en grov sträckning då jag självklart halkade och trampade snett på kullerstenen utanför Cafet. 

För min del kommer det inte bli några fler event på krogar mm, bio event, butik event ah det kan jag gå på men inget sådant igen tack. Där har ni även anledningen till varför jag inte gick på Blog Awards i år. Där har ni lite om min fredag.
 
 
/Anja Dymkowska


Bjuder på lite bilder från min lillebrors födelsedagsfirande!




POSH Magazine Event - Cafe Opera


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dagens lunch på Michelangelo med bästa Sebastian!




Monday




God natt!


Då var det dags att sova. Väckning 06:45, jobb, gym, handla, duscha och sova, ah juste man kanske ska hinna äta något mellan lunch och frukost dagen efter... Ögonen går i kors och kroppen är helt slut. Nu ska jag goda in mig i mannens famn, har redan pussat honom god natt. Sleep tight!



Söndags outfit




Söndag


Då är det dags att bege sig mot Haninge för att fira världens bästa lillebror som fyllde 4 förra veckan. Bjuder på en snabb bild så får ni se outfiten sen!



Är så jävla stolt över dig! ❤


Som rubriken säger är jag sjukt stolt över min pojkvän som presterade något så extremt bra igår. Det var nämligen så att han körde sin första riktiga DJ spelning igår och det kunde inte ha gått bättre! Bjuder än så länge på lite suddiga mobil bilder :)



Dinner




Dags att piggna till lite.




Lördag


Är bänkad framför TVn och glor på Masterchef Australien, dvs får massa inspiration för min matlagning. Älskar att kolla på massa matprogram för då lär man sig så mycket mer om stilren mat och upplägg. Enligt mig äter man alltid med ögonen först! Vi hörs senare peeps, vill fokusera vidare på programmet! Ciao

 

 



El taco? Da taco?


Rubriken är lite små krånglig men det får vara så. Har precis klämt i mig en el taco till sen lunch/middag. Efter det kommer Emelie till mig, blir lite häng här sedan ska vi hem till henne. Dra på ett event, men åka hem tidigt är vad som gäller, på eventet ska jag äntligen få träffa da taco, så imla länge sedan jag träffa Sofia men nu är det fan dags att ses. Well well, orkar ärligt talat inte blogga. Ge mig lite inspo PLEASE!



/Anja Dymkowska


Dagens nyttiga frukost


Äggröra gjord på 2 äggvitor och 1 helt ägg. ( små ägg)
1 tomat med rödlök, citronpeppar och olivolja, grönt te med mjölk samt polsk rökt skinka.



God natt!


Imorgon står det många saker på mitt schema, men av det får ni veta mer imorgon. Vet att jag lovat er att lägga upp något roligt på bloggen men tyvärr han jag inte fixa allt idag, men snart så, håll utkik! Tvätten vart halvt som halvt avklarad idag nästa halva får tvättas på tisdag. Nu ska jag drömma mig bort, god natt!



THE ONLY PERSON YOU SHOULD TRY TO BE BETTER THAN IS THE PERSON YOU WERE YESTERDAY.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Torsdag den 20 September 2012


God eftermiddag! Hur mår ni idag? 
Jag börjar må bättre men hostan är fortfarande kvar och rösten är små krasslig, men imorgon bär det nog av till jobbet. Har iaf tagit hand om mig själv lite imorse. Hårinpackning, fixat och skrubbat fötterna, klippt håret 2-3 cm, ansiktsmask och vaxat benen. Aj vad ont det gjorde att göra det på sig själv, så jävla "skönare" när någon annan gör på en på salong. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite på min bok och dricka te. Kallt ute, vart helt frussen när jag bara skulle gå och slänga soporna utanför porten liksom. Ha en fin dag så hörs vi sen, ska lägga upp en liten rolig grej är åt er läsare sedan! 
 
/Anja Dymkowska
 
 


När man är sjuk och uttråkad kan man måla naglarna!




A GOOD FRIEND LISTENS TO YOUR ADVENTURES. A BEST FRIEND MAKES THEM WITH YOU.




Glöm inte att följa mig på instagram darlings!




Svar på kommentar


Har fått 2-3 st kommentarer/frågor på mitt God morgon- inlägg om jag har sillisar och även andra inlägg och svaret är självfallet nej. Mina bröst är så naturliga som de kan bli, men som jag redan skrivit här på bloggen vill jag verkligen fixa till de lite, lyfta och lägga i lite i de då de blir runda och fina fast jag har hyffsat stora bröst. Well well, nu vet du som kallar dig D och ni andra anonyma att mina bröst är 100% naturliga.



Milkshake Mama X- Factor Sweden




Med strepsil i käften önskar jag er god natt!




Svar på kommentarer


Tjenixen lovers har fått lite frågor av er läsare och även följare från instagram var de snygga klackskorna jag la upp här om dagen kommer ifrån. Svaret är- klicka på bilden så får ni se vart ni hamnar ;)
 

 
/Anja Dymkowska


In the car på väg hem


Sitter just nu med pappa och min man i bilen på väg hem, pappa är snäll och skjutsar oss hem från Haninge, en bra bit till oss. Antar att han ser att jag mår dåligt och är sjuk. Imorgon är det väckning 7, förhoppningsvis så mår jag bättre och kan gå till jobbet. Ångest att chefen vart sur, men vad fan, är man sjuk så är man. Inte direkt så att jag beställer halsont, hosta mm. Vill ju inte direkt heller få runt och må dåligt. Mysigt firande av min bror, då farbror (även lillebrors gudfar) fyller år idag så skypade vi med de och åt tårta tillsammans och skålade med ett glas champagne. Mys! Dags att vara lite social. Höres!



Saknad efter äkta vänskap


Mitt hjärta stannade ett tag kändes det som, efter en kort stund började det slå igen, men 10 gånger snabbare än innan. Summerar man detta i en ända mening- Saknad efter äkta vänskap! 
 

 
 


Grattis världens bästa lillebror! ❤




Hals ont och knappt någon röst.


Detta händer inte, som ni kanske vet är jag ju provanställd på mitt nya jobb i 3 månader, idag är det andra gången jag sjukanmäler mig pga att jag mår dåligt och är sjuk. Chefen är tydligen as sur på mig men what to do, är man sjuk så är man. Laterrr

 

/Anja Dymkowska

 



Bloggen hamnar åt sidan


Vet inte hur många gånger jag ska behöva säga detta men jag antar att vissa läsare verkar lite små nya hos mig men iaf, en gång för alla. har inte så hemskt mycket tid nu och det är mest fokus på jobb vikt familj hem vänner och världens bästa man just nu, så bloggen hamnar i 2:dra hand. Alla nämnda saker är nr 1 i mitt liv, resten är alltid nr 2. Haha finns bara 2 kategorier i mitt liv. Nej nej ska jag sova, väckning om 7 h. Imorgon är det middag tårta mm hemma hos pappa i Haninge, lovely. GOOD NIGHTY



SVARTA ELLER KONJAKSBRUNA?




Bye Bye Cellulite




Dear Monday, Go Fuck Yourself!


Rubriken säger nog allt hur lycklig jag är att det är måndag. Idag fyller min farmor år så efter jag bloggat klart ska jag ringa henne och gratta, imorgon fyller världens sötaste lillebror 4 år och även min absolut bästa farbror. Sitter iaf för tillfället på tunnelbanan på väg till jobbet, är helt död, har inte ens orkat sminka mig (börjar bli en vana att gå runt utan smink, har bara fyllt i ögonbrynen lite lätt och tagit lite rouge, enligt mig är det typ som att man är osminkad. Eller vad säger ni? Dags att ringa farmor, latero!



Ansiktsmask och min sparkdräkt från Prestige of Sweden




God morgon!


Dags att dra på sig PW kläderna och gå ut och gå. Sedan blir det lite gym och solarium för min del. Efter en massa workout ska jag catcha up med Sofia även kallad da Taco. Vart lite intriger mellan mig och henne i 1:an gymnasiet men nu har båda släppt det och catchat up kontakten, me like! Dags att gå upp nu och linda in magen och låren med plastfolje ;)



Bra lördag!




Bara jag som dör för ögonen?




POWERWALK AVKLARAD


Tog en PW på 53 min känner mig redan lite smalare, hahaha, NOT! Men jag intalar mig själv att jag säkert blivit lite smalare vilket gör att jag blir mer motiverad att gå en till PW dagen efter eller kanske till och med samma dag. För tillfället sitter jag iaf på tunnelbanan på väg mot stan för att äta middag med morfar som kommit på besök från Polen över helgen, mamma och min fina lillasyster. Latero!



Lördag 15 september 2012


Gud så sköööönt det var att sova ut. Haha, konstigt sätt att börja ett blogg inlägg med men det var iprincip det jag ahde och säga känner jag. Nu ska jag sätta mig och äta lite äggröra med tomater och rödlök och sedan ska jag plocka undan lite grejer här hemma. Kl 3 ska jag dra mig in mot stan för att sola och gymma (inget fett gympass med 30 min på crossen åtminstone) och sedan blir det middag hos mamma, förhhoppningsvis japansk mat beställt från sushi kimama (riktigt god sushi har de där, rekommenderas starkt ligger på hörnet upplandsgatan och obesrvatoriegatan t-bana Odenplan). Dags att smaska i sig frullen så hörs vi senare readers. Ha en bra dag vettja, det ska jag ha iaf. 


PS. Senare ikväll kommer det upp lite kost och träningstips.
 
 
/Anja Dymkowska


Mer om denna dag imorgon ❤


Har inte haft tid/orkat att blogga idag men jag berättar mer om denna dag imorgon! Bjuder än så länge på en bild på min fina vän Sebbe som vi firat på Lion Bar och nu ska alla röra sig vidare och jag ska hem och sova deluxxx! Inget härjande för mig, nu är jag vuxen på riktigt så nu är det bara att ta ansvar. See you



SÅ JÄVLA FET REMIX!


 


Grattis på födelsedagen knasboll!




40 minuter kvar


Då var det dags för mig att bädda ner mig i sängen. Vart klar innan 12, 40 minuter före den planerade tiden. Om ca 40 min fyller en av mina bästa och närmsta killkompisar år, och ja självfallet ska vi fira vår lilla Sebbe imorgon. För mig blir det en kort och nykter utgång, men är självfallet med för sällskapets skull och för att fira gullen! Nu blir det bums i säng och sovi lovi, god natt. PUSS



Jobbat över deluxe


Alla gick hem från kontoret för 2 h sedan, jag gick därifrån nyss och nu sitter jag hungrig, frusen och mega trött och väntar på tunnelbanan, blir dusch, tårtbakande, matlådfixning och sedan god natt. Jaha, detta innebär ju bara att jag kommer lägga mig vid 12 idag igen för ovanlighetens skull. Fy fan. Vart iaf lite nudel middag och en diam glass så jag skulle få lite energi att sälja vidare på jobbet! Vi hörs senare readers!



Min dagliga dos av ego bilder


Som vanligt så tar jag lite ego bilder när jag sitter på tunnelbanan så jag kan lägga upp något fint här på bloggen. Och ja självfallet får jag många blickar men då jag bloggat i snart 3 år ignorerar jag de och ibland lägger jag inte ens märke till det. Haha. Iaf, min morgonsurs av egoism är avklarad. Åker precis över tranebergsbron och blir delux bländad, det här med att blogga med solen rakt i ögonen var ingen hit. Hörs senare, ha en fin dag alla lovers, haters and stalkers!



Hahaha så jävla kul att alla sjunger med!


 


Kost och träning- Inspiration


 
 
 


Då var lunchen slut


Sitter nu på min fina plats på kontoret och ska precis börja jobba. Vart en sallad med skinka och ost till lunch och en massa vatten. Ikväll blir det sushi middag med min man och mamma mys, gillar att ära middagar hemma hos mamma. Alltid lika trevligt! Well well, nu ska vi ha säljcoaching. See you

 

/Anja Dymkowska

 



Trött och osminkad tjej på väg mot jobbet




Färgar hår och ögonfransar


Då har jag och Tessan haft 3 h tjej häng, välbehövligt. Mötte upp min pumpa i brommaplan efter jobbet och drog sedan hem. Vart utväxtfärgande på Tess, och sedan 2 omgångar av fransfärgande på både mig och Tess. Hade det super mys. Ligger just nu i sängen och är ganska hungrig men jag vägrar äta, klockan är för mycket för mat. Tog lite gurkvatten nyss. Mumms! 1L vatten innan läggdags, brukar vanligtvis dricka med citron men jag tröttnar snabbt så körde på gurka idag. Har bara fått i mig 2 frukter, 1 glass och sallad med feta ost (liten portion) vart fan inte mätt kan jag ju säga. Men nu ska jag sova, väckning 7 imorgon. Ny dag nya tag måste prestera sjukt bra imorgon! JAG VILL TILL NEW YORK JU! Ganska härligt mål jag har måste jag säga. Go go go!



Jobbelijobb


Sitter och jobbar för fullt, idag går det sjukt segt på jobbet vilket inte alls är kul men vad ska man göra? Bara att kämpa och försöka få in massa ansökningar helt enkelt. Har även planerat min resa lite med Steffo, hoppas chefen går med på att jag får ledigt och drar iväg till NYC. Skulle vara så skänt att bara komma iväg och även shoppa och festa. Länge sedan vi umgicks. Well well, dags för jobb, nu klagar chefen på bloggandet. Haha. See you
 
/Anja Dymkowska


Tisdag morgon


Idag är jag helt totalt slutkörd! Blir lätt en redbull på väg till jobbet, alla kommer ju alltid igång på kaffe på morgonen men jag är ju inte alls en kaffe drickare så jag får ju kämpa lite mer för att komma igång och bli pigg. Well well, sitter för tillfället på tunnelbanan på väg till jobbet, idag är mitt mål att senast vara kvar till 17:30 på jobbet så jag måste nå min budget innan det men det tror jag inte kommer vara några konstigheter. Efter det blir det lite stan häng med Tessan och hår färgande. Mys! Ska bli kul att få vara lite med min pumpa helt själv. LÄNGE SEDAN, MYCKET ATT TA IGEN! Ha en fin dag ni läsare och stalkers så hörs vi självfallet senare. CIAO

 

/Anja Dymkowska

 



Små glor på TV


Ligger nu färdig duschad och fönad i håret. Dags för mig att sova, väckning om 6 h. ÅÅÅÅNGEST. Ligger och små glor på CSI medan jag sover, någon annan än mig som tycker att det är skönt att somna med lite små ljud i bakgrunden och även lite ljusskiftningar. PÖSS OCH GOD NATT READERS!



Pretty woman


Ligger i sängen och glor på Pretty Woman. Ska hoppa in i duschen snabbt i nästa reklam och tvätta håret och så. Sedan blir det sovi time. Imorgon ska jag kolla med min chef om jag kan få ledigt från och med torsdag, planen är att åka med Radionova till NYC i 9 dagar och shoppa all in. Skulle vara fett kul. Är mega taggad, hoppas på att jag kommer kunna få ledigt. Vi får se. Nu ska jag glo vidare på detta. Latero

 

/Anja Dymkowska

 



Kommer sakna dig!


Nu sitter jag på tunnelbanan på väg MIT jobbet, är ganska seg och sliten men inga ursäkter här inte, jobb till 18 sedan gym efter det om jag pallar annars går jag av tunnelbanan tidigare och tar en lång prommis hem. Vi får se vad ryggen säger, har inte sagt mina 2 förslag ännu.

Igår lämnade vi av alla på flygplatsen och just nu känner jag att jag kommer sakna min bror som fan, men han kommer tillbaka om 3 veckor eftersom jag fyller år då ;) TTYL ❤



Crusin'




SUNDAY


Förlåt mina fina läsare och även ni fula (haha) för den himla dåliga uppdateringen men jag har ägnat all min tid åt brorsan och faster plus farbror och kusin nu när de är här i Sverige över helgen bara. Ikväll åker de hem vilket inte alls gillas. Ska ta och sätta mig ikväll innan jag lägger mig och skriva ett inlägg till er och berätta vad vi har gjort under alla dessa dagar, kul och mysigt har vi iaf haft det. Som jag sagt 175639 gånger innan säger jag det igen, är det dålig uppdatering på bloggen får ni gå in på instagram och följa mig där (JUSTANJA). Uppdaterar där myyycket oftare än på bloggen. Nu ska jag fixa lite lunch sedan ska jag åka in till stan med bror en snabbis för att fixa ett ärende på en fitt krog, mer om det sen. Ikväll blir det kräftor till middag hos pappa. Lääääängtar! 
 
/Anja Dymkowska
 


Sjukt dålig update


Sorry readers men har ärligt talat inte haft tid att blogga, men nu är jag ute med min man, bror och bästa vän.



Jävla rygg jävel!


Ligger bänkad framför TVn och har så ont att jag knappt kan röra mig. Ska ta och ringa broder min och kolla när han kan ses, han hjälper nämligen pappa på jobbet idag. Vad hittar ni på en dag som denna? Fint väder ute ju, skulle gärna sätta mig ner och ta en chailatte i solen men den värsta smärtan är att sitta ner då gör det ont som mest... Kul kul! Dags för en citadon.



Aaaaaaj min rygg!


Idag är ryggen helt pajj, har sån jävla ångest att jag är tvungen att sjukanmäla mig första veckan på jobbet men jag kommer inte upp från sängen utan hjälp och en massa smärta och tårar. For real. Ni kanske tror jag överdriver när det gäller tårarna men när jag skulle upp från sängen och bara ta på mig min sparkdräkt från Prestige of Sweden så grät jag och gjorde allt detta med hjälp av min kärlek. Nu är tänderna borstade och jag ska röra mig i snigel takt till vårdcentralen, dags att få citadon utskrivet. TTYL

 

/Anja Dymkowska

 



Vrålhungrig tjej


Efter jobbet var jag på återbesök hos min läkare. Allt gick mega bra och min infektion håller på läka, ÄNTLIGEN! Efter det drog jag iväg för att göra naglar hos en ny nageltjej. Går ju till min underbara Izabela Reder (ni hittar henne på Facebook för att se naglar hon gjort) men denna gång gick jag till en billigare tjej och som låg närmare. Fine en hundring hit och dit men i längden är det ju pengar, var 4:de gång gratis. Men men nu ska jag äta middag, i know inte acceptabelt men jag har fan inte ätit sen lunch. Blir keso och tonfisk. Nomnom! God natt❤



Dagens Vapiano lunch




Morsning readers. Now it's time for work




Gårdagens lunch




Dö trött chey!


Är totalt mega slutkörd i hjärnan känns det som. Ryggen värker något så extremt mycket och benen ska vi inte ens prata om. Och nu tänker ni "ah men du sitter och jobbar ju, hur går detta ihop?" jo för när min kropps sparläge är slut så känns det alltid som växtvärk x 10 i benen och ryggen gör mega ont också. Så detta är egentligen bara en reaktion på min trötthet så att säga. Dagen idag gick skit snabbt förutom sista timmen, då man märkte på alla kollegor att energin och drivkraften började avta. Men bara för att jag är trött ska jag väl inte få vila för det? Kl 19:00 börjar min tvättid och när jag stoppat in maskinen i tvätten ska jag storstäda lägenheten eftersom att brorsan kommer ju från Polen imorgon natt och då ska det vara fint och städat hos oss. Och inte nog med tvätt och storstädning så ska jag laga middag, duscha, förbereda matlåda inför imorgon, sätta mig vid datorn och kolla på CSN-berättigheter mm. Planen är ju att flytta till våren utomlands och börja plugga med min man i minst 2 år. Nu ska jag blunda och lyssna på lite musik, koppla av ett tag på bussen innan jag sätter igång och härja igen! Ciao



WEDNESDAY


God morgon på er sunshines. Sitter just nu på bussen på väg mot Brommaplan för att ta tuben vidare mot jobbet. Är så himla ovan att gå upp så här tidigt, alla bussar och tunnelbanor är fulla och varje jävel man tittar på har en uppslagen Metro som de läser för fullt, men inte jag haha, brukar ju alltid blogga och instagrama när jag är på väg någonstans, och om jag nu läser "tidningen" gör jag det på min mobil. Längtar tills imorgon BIG TIME, då kommer nämligen min bror till Sverige över 4 dagar och hälsar på. Senast han var i Sverige var ca 4-5 år sedan så det ska bli jätte kul att få vara med honom på svenskmark denna gång. Ha en fin dag så hörs vi vid lunch! ❤



GOOD NIGHT KISS ❤


Kan ju säga till er läsare att några mega långa och jätte involverande inlägg kommer ni inte hitta här på min blogg tills på fredag. Måste komma in i ordentliga rutiner på jobbet sedan kommer jag säkert ha tid att blogga mer och ha en roligare blogg. Men nu ska jag sova. Väckning 06:50 imorgon. God natt ❤



Kind of dör av garv!


 
 


Lunchtime




Dags för jobb!


Sitter just nu på kontoret och chillar, snart är det dags för lite extra utbildning och sedan worki all in. See you

/Anja Dymkowska



Extremt dålig update idag!


Egentligen kan man säga att jag spenderat hela min dag ute i Haninge idag. Gick upp vid 7 bara för att vänja mig och somna tidigt idag, ja, som ni ser gick det inte så bra. Och så märkte jag nyss att jag fick lite förhinder för att sova, Sex And The City! ❤ Imorgon blir det jobb och gym, höres imorgon readers! Nightyyy

/Anja Dymkowska

 



Dagens nyttiga frukost




Hälsar på familjen ute i Haninge ❤




Om gårdagens trubbel


Hade planerat att skriva ett inlägg vad som hände igår men känner att det är bara så himla onödigt, vart iaf livrädd igår och trodde jag var på väg att dö så från och med nu, fullt serriöst ska jag börja leva 100% sunt liv förutom mina cigg jag röker men de ska jag fimpa om 2-3 år har jag tänkt mig. Det jag känner att jag kan "avsölja" är att jag hamnade igår kväll på akuten men fick reda på att jag har halsfluss och infektion på stämbanden så farligare än så var det ej men det jag var med om var fan inte rolig. Well well, nu ska jag ta och sminka mig och sedan bege mig mot stan för att möta papi, hans fru och kidsen. Blir en mysig kväll med de i Haninge idag, ska även ta med mig lite sommarkläder som jag har här och lämna de där och ta med mig lite höstkläder därifrån hit till mig och Jimmie. Då vi bor så litet har jag tyvärr inte plats för att ha alla mina kläder här så jag får byta ut ina garderober helt enkelt, men förhoppningsvis så haar vi en större lägenhet inom kort. Hörs senare readers! CIAO
 
/Anja Dymkowska
 


Dagens nyttiga frukost- havregrynsgröt med kakao och 1/2 banan




Hemsk dag idag.


Trodde jag fullt seriöst skulle dö idag. Mer om detta imorgon, nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Tackar Gud att det visade sig vara en grov infektion på halsbanden och inget annat. ❤

Good night readerssss



STOLT FLICKVÄN


Jag har världens duktigaste pojkvän, idag spelar han för första gången i sitt liv ute på någon krog eller liknande och personligen tycker jag att han klarar det galant. Människorna blir taggade och förfestar all in, själv så sitter jag ihop kurad i en soffa, dricker te med honung och försöker stötta min man. Juste vi får ju inte glömma att jag i princip hållt käften hela dagen idag, ni anar inte hur jobbigt det är för mig som är en person som aldrig kniper igen.

Later, PUSS



❤ JEFFREY CAMPBELL ❤


Tänkte visa mina abosulta favoriter från Jeffrey Campbell här på bloggen. För att komma till shoppen med dessa skor klickar du HÄR!
 
 

 
 


Dagens to-do-list


Hello readers! Vet inte ännu om jag ska jobba idag eller ej då jag knappt har någon röst så var tvungen att sjukanmäla mig men det är inte säkert om någon kan hoppa in och ta min plats. Annars ser min to-do-list ut så här: 09-22 BLI FRISK! 22 Läggdags. 100% på mig själv idag om jag nu inte jobbar, behöver ju verkligen pengarna så skulle gärna göra det men jag vågar inte tappa rösten börjar ju mitt nya jobb på tisdag och då kan jag inte låta såhär... Puss

 

/Anja Dymkowska