Fredagens bravader


Tänkte köra ett ordentligt skrivinlägg, har ju på senaste bara lagt upp massa bilder och så, men detta pga av mobilbloggande och att jag inte har varit så himla inspirerad. Har haft fullt upp med jobb mm, men idag fick jag beskedet att jag ska in på intervju denna vecka, har sök tjänsten att sitta i receptionen på Skype. Eventuellt provjobba veckan efter. I alla fall back to subject jag tänkte skriva om, fredagen.

I fredags kom Emelie till mig runt 17, vi valde en outit till mig och sedan åkte vi hem till henne och fixade oss, tog en drink (fortsatte klunka på tunnelbanan fjortis-style) och åkte mot Cafe Opera där POSH Magazine höll i ett "exklusivt event". Jag är inte den som är den, kräsen mm, men nej så kallade VIP event är inte min grej, visste för länge sedan att sådana vanliga event med tidningar/bloggportaler/butiker mm är inte min grej men VIP event har ändå inte varit så jävla farliga. Men så kom denna fredag, till och börja med så var det ju vörldens oväder, det spöregnade och kön var ju helt extremt lång, 45 minuters köande för en VIP bjudning i spöregn, jag såg ut som ett troll i håret när vi gick in. Pickad i ögon, huvud, öron med folk jävla fitt paraplyn och i deta fall tänker jag, varför ställer man bara 1 vakt i dörren och 1 person i garderoben. Vi var ju på Cafe Opera terassen och brass bar ca 500 personer endast där och sedan var ju Cafet öppet som vanligt och 1 person i garderoben. Ni kan ju tänka er kaoset, man går in där dyyyyblöt redan irriterad och märker att man måste stå i ytterligare 30 minuter i kö. Big no, jag och Emelie drog in på toan och torkade alla våra saker packade ner det i väskorna och gick runt med de istället. Efter att man tagit en runda på den as varma våningen (AC:en var avstängd då det var kallt ute, fattar inte hur man tänker då, ute är det kallt inne smälter man) ville man ju stjälvfallet ut och ta en cigg, nope det fick man inte, skulle man gå ut så fick man gå hem. Aja då var det ju bara att hålla ut. Tredje grejen jag störde mig på att när man går på VIP event förväntar man sig en goodiebag till att börja, och särskilt vi bloggare som gör reklam för massa olika märken/produkter, nej okey jag fick små tjata för att få en goodie bag och när man öppnar den blir man så besviken så man dör. Haha. 1 POSH tidning, 1 nagellack, 1 aloe vera dryck, 1 litet puder 3 kondomer + glidmedel och lite annat skit. Fy fan, nej det är ingen VIP goodie bag enligt mig. Sist men inte minst så vart det ju världens kö till baren för att ta ut champange för de inte hade tillräckligt med rena glas klara så om du fick champange i slite snabbdiskat äckligt glas med röttläpstift på så vet du varför. Jag råkade nämligen ut för ett sådant glas och det hade precis kommit ut ur köket. ÄCKLIGT!
Här har ni en länk till POSH 24.se där eventet beskrivs av de.
Här kan ni se den goodie bagen.


Efter det "underbara" eventet på Cafet drog jag och Emelie till woken, jag tog en vatten Emelite tog en shot, mötte upp Melina och hennes syster och tog en cab till Pure där det var ett litet finest blogg event, hälsade på Behrang och Sebastian och festade all in med Pascal, Hanna, Annica, Chrille, Timmy och hans killkompisar. Runt 1 tiden hoppade jag in i en taxi och rörde mig hem. Fötterna var döda och den högra hade fått en grov sträckning då jag självklart halkade och trampade snett på kullerstenen utanför Cafet. 

För min del kommer det inte bli några fler event på krogar mm, bio event, butik event ah det kan jag gå på men inget sådant igen tack. Där har ni även anledningen till varför jag inte gick på Blog Awards i år. Där har ni lite om min fredag.
 
 
/Anja Dymkowska


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback