No excuses!


Gick upp för typ 1 h sedan är helt slut i kroppen av någon anledning, är så sjukt jävla stressad och det spöregnar ute as hell men det stoppar mig inte. Kanske inte blir milen idag men åtminstone 5 km rundan som brukar gå ska jag ta. Så ni som är lata och sitter hemma och läser detta, no excuses! Jag har massa saker att fixa inför mitt firande ikväll, och det spöregnar ute men inget stoppar mig. Jag vill bli smal! Bjuder på en inspirations bild :)

 

/Anja Dymkowska



Kommentarer
nicole kestola

dröm kroppen ju :d jag vill också bli smal

Skulle du kunna hjälpa mig? jag är med i en fototävling där jag kan vinna en systemkamera( CANON EOS 600D)
Det vill jag hemskt gärna eftersom att fota är det bästa jag vet men min kamera har gått i sönder (gjorde det för ca ett halv år sedan..) vilket är väldigt tråkigt. Nu har jag chansen att vinna en ny och fin systemkamera eftersom jag ligger etta! Men jag är rädd att tvåan ska komma i kapp mig och därför behöver jag röster! jag ligger just nu 1,3 och 4 med mina bilder!

allt du behöver göra är att rösta på helst bild 2 (det är den jag ligger etta med) sedan får du ett mail till din mail där du bara ska klicka på länken för att aktivera din röst! jag kommer självklart länka dig om du gör detta, bild + länk! som tack! skriv sedan en kommentar på MIN blogg, så blir det lättare för mig att länka dig!
http://nikkkiis.blogg.se/2012/august/rosta-fa-lank.html#comment

och du behöver absolut inte göra detta! men du skulle göra mig livsglad! alltså glad föralltid! Förlåt ifall att du inte gillar hjälp kommentarer, men det skulle betyda allt! kram ❤

2012-09-29 11:53:14
URL: http://nikkki.se
m

vart har du köpt den här tröjan? :)
http://cdn.publishme.se/cdn/3/1525202/images/2012/pic_5061b6f2ddf2b3178800003c.jpg

2012-09-29 14:13:40

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback