Svar på kommentar om skönhet


Hej Anja! 
Hittade detta inlägget när jag satt och sökte på om panto-3 fungerar. Och jag undrar växte det verkligen såhär snabbt på 6 veckor när du använde både ricin och panto? 
Och märkte du av den här rodnaden som många snackar om när man äter panto, och var detta jobbigt? 

Hur många gånger i veckan använde du ricin? :) 

Tacksam för svar, du får jättegärna svara till min mail om det inte är för jobbigt! :D
 
SVAR:  Hej Rebecca. Jag minns faktiskt inte direkt då det var så himla länge sedan men ungefär 1 gång i veckan ibland vart det  ingen gång någon vecka och ibland vart det 2 gånger. Allt berodde på om jag hade tid och ork att applicera den. När jag läste om oljan rekommenderades det att ha den 2 gånger i veckan men så vart det inte för min del. (HÄR kan du läsa om det) Panto tabletterna använde jag 2 gånger om dagen om jag minns rätt och svalde det alltid i samband med någon måltid. Men som jag sa tidigare var det så imla länge sedan jag använde mig av dess produkter så jag minns ej, ibland får jag ryck och använder oljan 1 gång i månaden men det är ju alltid bra att tillföra näring, tror dock inte att det hjälper så himla mycket mot växandet om man inte gör det regelbundet.

Jag märkte inte av några rodnader alls, jag mådde som vanligt och såg ut som vanligt när jag tog dessa. Nej för mig var det inte jobbigt, om du menar detta med att fixa oc tricka med oljan och alltid komma ihåg tableterna, men då jag iprincip ätit piller hela mitt liv 2 gånger  om dagen då jag är allerigsk mot sol, så för att inte få extra utslag över hela kroppen måste jag äta dessa piller för det mesta hela tiden. Appliceringen av oljan var absolut inte jobbig då jag tycker det är kul att hålla på med sådana saker som hemma spa typ, dock är den lite tjock och dryg vilkdt gör att den blir seg att applicera men lättast är att dela håret i 2 partier och göra rand för rand, precis så som när man färgar utväxten. 

Hoppas du vart nöjd med svaret!
 KRAM

/Anja Dymkowska


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback