GOODBYE






IT´S INSPO BITCH


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


HOME







STOCKHOLM CITY


Igår åkte jag och J in till stan för lite häng, vi fortsatte vår date som vi påbörjade under fredagskvällen med The Hunger Games 2 i Kista och lite middag. Vart inte så mycket shopping för vår del men vi strosade runt lite på NK, jag kikade lite efter nya smycken och en ny jacka. Är betuttad i en Parajumpers men den får vänta tills snön kommer. 

Just nu är jag på väg till stan för att köpa hem lite prylar från H&M HOME och så ska jag prova en ny pälskrage jag kikat på från Amoress. Måste dit för att prova den till min jacka den skulle nämligen skräddarsys. 

Bild tagen i lördags.




INSPIRATION


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


FREDAG


För tillfället ligger jag hemma hos Menki och kollar på film och äter frukost. Mysigt! Vi hade en mys dag igår, möttes i stan för en lunch och lite strosande. Vi åkte sedan hem till Azra och åt lite middag och hade teparty. Vidare hem till Menea för lite spakväll och movie night. Vi såg en super bra film, colombiana. Rekommenderas starkt! 

Är fullt medveten om att ni läsare vill gärna läsa mer och så men jag har ingen motivation och jag mår inte bra heller. Behöver tid för mig själv. 





STAY POSITIVE






KLÄ JULGRANEN MED FAMILJEN






Naglar hos Iza Reder


 
 
Som vanligt kan ni boka tid hos duktiga Iza. För att se lite tidigare utförda förlängningar, rekontruktioner av bitna naglar etc. går ni in på hennes facebook sida eller hennes instagram (izaredernails).  Uppger ni mitt namn vid tidsbokning så får ni en prioriterad bokning samt rabatt på naglarna. För priser kontakta Iza, men som ni vet så får ni läsare samt instagram följare rabatt. Ett nytt set brukar ta ca 3 h att göra. För att se en step by step video från tidigare, klicka bara in på min instagram så hittar ni den där. 
 


OBESKRIVLIG KÄRLEK






WORK HARD, PLAY HARD.


Har varit en rejäl bloggtorka men jag har varit riktigt irriteradöver att blogg.se appen levt sitt egna liv så efter att x antal inlägg bara raderades gav jag upp. Ett nytt försök idag då.

Härligt med fredag. Hade en riktigt lång och seg jobbdag idag men det var bara att tagga till för ett ryggpass och cardio med Marc. Oj vad jag kommer ha ont i ländryggen imorgon, I killed it. Ska strax bänka mig framför Gossip Girl men först dusch och proteinshake.

PS. Tänkte vara lite snäll mot min brah och be er följa honom på instagram. Marcaan. Bra träningsinspo för killar, bra ögongodis för brudar.

PUSS

 
 


YESTERDAYS OUTFIT






PRE XMAS


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




NEW IN FROM H&M


 
 
 
 




SUNDAY


Gud så trött man kan vara. Haha känns som om jag säger det stup i kvarten här på bloggen men är verkligen riktigt trött. I fredags mådde jag riktigt dåligt, feber, frossa etc. En dubderförkylnibg helt enkelt. Sov i 22 h och på lördagsmorgonen började jag må bättre förutom att jag kände mig som en spaghetti i kroppen. Men efter en varmdusch, mina polska piller och mat fick jag en energi kick. Fixade mig, och så drog jag och Tess till en vän Natalie och förade. Bilen in till stan för en jävla massa dans på Soap. Måste verkligen säga att denna utgång kändes som en gammal Rose onsdag för mig, nyktert spårat och jävligt roligt helt enkelt. Bjuder på lite bilder. CIAO 












LITE ONSDAGS SHOPPING



Efter jobbet åkte jag och Jossan till centrum för att kika på lite kläder och julklappar. Slutade med 2 nya bh-ar, ett par trosor, en siden kimono och ett par svarta gardinbyxor. Bilder kommer upp sen, nu ska jag ta mig en dusch och lägga brun utan sol. Puss



11-12-2013


Hello fellas! Sitter för tillfället på jobbet och har rast, är så fruktansvärt trött och sliten idag. Igår efter jobbet drog jag och Marci till Sumpan och drog en 15 minutare på suntana och sedan vidare till Solna för gym time. Jag körde för det mesta cardio, lite magövningar och så men fokus på att bara röra på sig. Latero! 





EVERYDAY IS A FASHION SHOW, AND THE WORLD IS YOUR RUNWAY.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


UGG AUSTRALIA


 
En tjej kan aldrig ha för många par UGG's i garderoben, det är den ultimata skon under vintern och hösten. Detta är mitt 5:te par och samlingen bara växer. Har 2 par höga, standard beigea samt benvita, ett par grå stickade och ett par låga i standard beige. Kände att det var dags för ett par korta svarta som även mannen min kan använda sig av, ibland är det bra att bara 1 storleks skillnad på våra skor. Jag brukar oftast köpa en halv storlek större i alla vinter skor så jag kan ha en tjock strumpa i. 
 


2:A ADVENT


Inatt var det den första natten på länge som jag inte drömde något otäckt. Eller ah, det kanske jag gjorde men jag minns det inte och jag vaknade inte upp ut av det iaf. Kände mig riktigt utvilad imorse. Sov till kl 11 vilket är superlänge för min del, kändes konstigt att inte ställa larm (gör det även på helger då jag hatar att missa dagen). Åt en mysig frukost med min man, städade lite här hemma med sk. blattemusik på högsta volym. Svärfar plockade sedan upp mig och jag tog över bilen efter att vi tankat, drog till mamma för lite middag och adventspyssel med lillskiten som nu faktiskt är 9 år gammal och börjar bli irriterad över att jag kallar henne lillskit. 

Herre min, snart är hon tonåring och är hon som mig så tycker jag redan synd om min mamma. Haha, nej nu ska vi inte överdriva.  

Åkte och storhandlade på Citygross och har även hunnit med att slå in klappar till alla syskon jag och Jimmie har, nu har vi bara föräldrarna kvar som varje år inte önskar sig något men det struntar jag fullständigt i en liten klapp skadar aldrig. Haha! 






SUNDAY INSPO


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


FITNESSGURU


I torsdags kväll beställde jag hem lite saker från fitnessguru. Redan på fredag morgon fick jag ett sms att paketet finns att hämta på min Ica. Riktigt nöjd kund kan jag kalla mig. Snabb leverans samt sjukt bra priser och mina egen designade shakers är jag super nöjd över! 





kära vän







NEW COAT FROM ZARA



En ny kärlek i garderoben. Som vanligt då rå, stor svart pälskrage till detta min nya Kors  jag lagt upp hör på bloggen och svarta boots. Har även köpt ytterligare en Kors i en konjaksbrun färg och ett par stövletter i samma färg, snyggt till denna kappa också. Funkar till fest men även till vardags. Försöker för det mesta köpa sådana kläder jag just kan använda vid många olika tillfällen. 


On my way to work



Börjar bli riktigt halt på vägarna nu. Sitter i bilen med Marci boy på väg till jobbet, varmt och cozy. Skönt att åka bil och slippa alla idioter och kylan när man väntar på bussar och tåg. 


ONSDAG


Sitter på pendeltåget hem från jobbet och kände hur jag började kämpa emot för att mina ögon inte skulle stängas. Är verkligen helt slutkörd i kroppen. Ja men då drar man bara upp mobilen och bloggar. Haha. När jag kommer hem så står matlagning, strykning och träning på schemat. Ska köra rumpövningar, fick i födelsedagspresent av Menea ett as nice gummiband som jag tänkte köra med. Kan nog lägga upp ett inlägg med vad jag kör för rumpövningar när jag kör hemma om ni skulle vara intresserade. Imorgon börjar min as strikta deff med Jossan. Kostscheman skall skrivas och i helgen ska jag storhandla alla nyttigheter. Dags att tappa vikt på riktigt. Har gått ner i snitt ca 0,7/ vecka men nu ska jag öka viktnedgången till 1,2kg/ vecka. Det är mitt mål iaf, så bra kost och en jävla massa cardio på tom mage eller efter ett styrkepass. 






























SWEET DREAMS


 Var så himla trött efter resan att jag somnade vid 17 och vaknade 2 h senare. Så tvättstugan är framflyttad till imorgon. Hoppade sedan in i duschen, fixade ansiktsmask och hårinpackning och filade fötterna. Älskar när man kommer hem från en resa och kan just göra alla dessa saker, like a refresher. Jag känner mig alltid så reborned. Nu ska jag bädda ner mig i sängen, klockan är ställd på 07. PUSS


IM COMING HOME


Hello readers. Atm sitter jag på bussen på g från flygplatsen till centralen. Känns ganska skönt att vara hemma fast jag får så ont i hjärtat varje gång jag ska skiljas från min bror, min Gud dotter och min brors blivande fru. Separationsångest på hög nivå.

Flighten gick för övrigt ganska bra förutom att det var lite väl mycket turbulens och jag hade fruktansvärt ont i öronen vid start och landning, är små förkyld och täppt vilket inte underlättar i en sådan situation. 





GOSSIP GIRL


Och så smög ångesten sig på, ångest över att behöva åka hem imorgon och lämna alla här. Jobb på onsdag men det är bra att kommer hem vid 15 imorgon så hinner jag tvätta på kvällen och glo på mitt älskade Gossip Girl. Måste faktiskt säga att det är nog det ända jag saknat. Glor på Gossip Girl varje dag åtminstone 1 avsnitt. Är helt besatt av Chuck och Blair. Well, om vi ändå babblar om GG så bjuder jag på bilder från serien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




BABY LENA






BLACK N' WHITE






MICHAEL KORS






FREDAG & LÖRDAG


Som ni förstår så fick bloggen hamna lite vid sidan om då jag faktiskt har semester och träffar massa människor hela tiden så jag har helt ärligt lite ont om tid för att sätta mig ner och dra iväg ett inlägg. I fredags så åkte jag och min bror och älsklingen till frissan och piffade till oss, jag fick ångest över att mitt hår var mega slitet så jag vad tjejen kapa av 10 cm på längden. Ovant men snyggt. Mitt hår växer ju som ogräs så 2-3 månader så är det som förr :) På kvällen åkte jag, Jimmie och Justyna till en galleria kallad Promenada och tog en kaffe på favorit stället, Coffe Heaven. Strosade runt i lite butiker och drog hem. Igår dvs i lördags var vi också i Promenada då jag var ute efter en snygg höst/vinter kappa, mannen min köpte nya jeans och lite basic t-shirts och så handlade vi massa julklappar till hela släkten. På kvällen skulle vi överraska min morfar som hade fest hemma. Så det var middag och lek och spel med barnen där. Puss på er!