ATRIUM PROMENADA


Idag har jag mått bättre, mer kraft i kroppen men vistandet tar kol på mig, juste jag röker ju inte längre typ heller. Läkaren förbjöd mig, man kanske ska passa på och sluta? 

Gjorde iaf ett försök imorse på en långpromenad, det gick inte alls. Hostade som f*n och vart helt yr. Vände hem efter kanske 10 minuter. Samlade dock lite kraft och åkte iväg till Promenada, ett shopping centrum här i Warszawa, köpte lite smått och gott. En blus, nya ballerina, 2 st Pandora smycken att trä på mitt armband, påskpresenter till lilla Lena och namnsdagspresent till min moster som ska firas ikväll. Ska hoppa in i duschen och fixa mig nu.





INK



För er som har frågat efter slutresultatet på min tatuering så ser ni det här ovan. Jag har tartuetat in mina småsyskons födelsedatum i romerska siffror. Är sjukt nöjd och tycker det fortfarande ser classy ut. Den har redan börjat klia så den läker hur snabbt som helst. TTYL 




SJUKSKRIVEN


Kul att vara sjukskriven när man hade 2 resor inplanerade. Befinner mig i Polen för tillfället och här skulle jag spendera tid med min familj, shoppa och ha kul. Tyvärr så vart inte så (typiskt) och nu ligger jag sjuk hos min bror och är sjukskriven. Så kan det gå... 

Annars så är jag väldigt happy då jag kikade in på statistiken på min blogg ett litet tag sedan och la märke till att igår hade jag ca 400 mer läsare än vanligt och idag likaså. Började direkt misstänka om man är med på någon skavellerblogg eller om Kissie ytterligare en gång snott ett inlägg. Folk är obeservanta på nätet och brukar isf kommentera på hennes inlägg att de är stulna men även säga det till mig. Har dock inte fått någon sådan. Skulle vara kul om ni nya läsare skulle vela dela med er hur ni hamnat här.






INSPIRATION


 

 
 
 
 
 


GADDA SIG LITE







WARSAW


Behöver nog inte förklara så mycket när det gäller bilden. Är helt lycklig över att få träffa min bror och resten av familjen vilket man ser på bilden. Pure happiness.

Idag var vi och simmade med lillan, hon var helt överlycklig över att få dyka,leka och skvätta massa vatten. Kul med babysim. Jag passade på att basta lite och simma i den vanliga bassängen bara för att bränna lite. 

Nu blir det läggdags. Imorgon ska jag till mormor och morfar och så ska jag och Juta shoppa och hinna sola också. Vankas 23 grader och strålande sol. 



VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG


Då sitter jag på flygbussen från Centralen på väg mot Arlanda. Tänker på hur fantastiska syskon jag har, vet faktiskt inte hur det kommer sig men jag skulle aldrig klara mig utan de. När har sådana dagar som denna att jag känner mig svag och ensam så tänker jag på de. Min storebror som tar emot varje tår jag fäller på sin axel, mina 3 små babisar som stöttar storasyster. Håller mig i handen, säger att de älskar mig och att jag är vacker. Det är sånt som ger mig styrka. Utan de skulle jag inte klara mig. Skulle så himla gärna vela att min bror skulle bo här i Sverige, allt skulle bli så mycket lättare. Skulle behöva en stor jävla kram just nu.

Nej nu börjar vi rulla in mot Arlanda, trevligt att få rensa sina tankar lite. 





JUST BECAUSE I CAN
















































GREKLAND


  

Semestern är nu sökt och jag håller tummarna på att den blir godkänd. 7-14 maj bär det av till Grekland i så fall. Vilket paradis. Vem tackar nej till en sådan utsikt från hotellbalkongen, läsa en bok och dricka färskpressad juice, äta grekisksallad och bli hur brun som helst. 






NAILS MADE BY IZABELA REDER


 
För att se lite tidigare utförda förlängningar, rekontruktioner av bitna naglar etc. går ni in på hennes facebook sida eller hennes instagram (izaredernails).  Uppger ni mitt namn vid tidsbokning så får ni en prioriterad bokning samt rabatt på naglarna. För priser kontaktar ni Iza på hennes telefonnummer som står på facebooksidan eller instagram. Glöm inte uppge mitt namn. Ett nytt set brukar ta ca 3 h att göra. För att se en step by step video från tidigare, klicka bara in på min instagram så hittar ni den där.
 
 
 


TORSDAG


Planen är att åka till Polen om 2 dagar, just nu ser det väldigt tveksamt ut. Sen i förrigår kväll har jag haft ont i halsen, nu har huvudet och öronen hakat på. 
JAG VILL INTE VARA FÖRKYLD IGEN!
Vet inte om ni märkt men på 5 månader har jag vart sjuk eller haft migrän 9 gånger. Fattar ni hur jävla mycket det är egentligen. Gick igenom min frånvaro igår på jobbet där av exakta siffror på hur många gånger jag har varit borta. 

Atm sitter jag på bussen, sippar på mitt te med ingefära och honung i hopp om att verkligen bli bättre. Jag vill ju så gärna åka till min bror. 





SPRING






NEW IN



Ni kanske har sett tidigare att jag för några dagar sedan köpte en grå LV scarf när jag var i Warszawa och som ni kanske vet så kommer jag fram till nya shopping beroenden titt som tätt. Japp här har vi ett till. Louis Vuitton scarfes. En ny. En beige. Vilken lycka. 




TVÄTTSTUGA OCH ZUMBA



Tvätten sorterad och jag är dö taggad på att bränna fett. Dags att slänga in första omgången sen blir det zumba. Måste bli av med lite extra kalorier, åt trots allt pannkakor till lunch idag. Fy skäms! 




TIME TO HIRE A CLEANING LADY


Som ni kanske förstår på rubriken så är jag slut. Helt död i varenda lilla muskel i kroppen, inte nog med världens träningsvärk i ryggen så har jag lyft och härjat runt i lägenheten i 7 h. Varje lilla kvadrat centimeter i lägenheten är ren och putsad. Alla hyllor, köksluckor/lådor, garderober, kaklet i badrummet,  under sängen, i förvaringsboxarna osv. Kändes som om skiten aldrig tog slut, sist men inte minst så bytte jag även lakan och sorterade tvätt. Imorgon ska det samlas ännu mer wifey poäng. Tvättstuga och foodprepp. God natt på er. 

Så här såg det ut när jag rensade under sängen, sorterade alla sommarkläder och skor. Haha. 




RYGG, RUMPA & CARDIO



Medan min familj åkte in till stan till kyrkan så passade jag på att ta hand om min beach 2014 kropp. Haha. Körde ett döbra ryggpass, massa squats. Sumo/vanliga. Och sedan joggade jag i 20 min och powerwalkade 10. Är så sämst på att jogga. Noll flås. Funderar på att köra ett zumbapass på tv'n hemma imorgon men även pw på morgonen på tom mage. Efter cardio la jag mig på vattenmassage sängen i 15 mib och körde ett helkroppsprogram.


Vet att det blir ganska tjatigt om träning här på bloggen men det är typ det ända jag gör och fokuserar på just nu. Jobb, träning, kost och mitt välmående. ❤️ 




HAPPY EASTER






MINUS 8 CENTIMETER


Innan jag åkte till Polen fick jag ett ryck och klippte av 8 cm av mitt hår. Så sammanlagt 15 cm sen ny år. Inte så himla kul då jag inte alla trivs i kort hår men hade väldigt tort och livlöst hår. Nu är allt borta och jag fokuserar för fullt på att sköta om det så gott jag kan. Tänkte kanske posta nu under påskhelgen ett inlägg hur jag tar hand om mitt hår. 5 snabba tips eller något sådant. 





SPRING






HOME AGAIN


Då var man hemma igen efter min weekend i Polen. Har sån separationsångest så jag bokade nya biljetter igår så om 10 dagar åker jag tillbaka. Åker dit i 4 dagar, kommer hem packar om och drar sedan på en weekend med Menea och Sejla. Kommer bli dö kul med mina brudar! 
Passar på att resa så mycket som möjligt nu på våren då jag flyttar in i min lägenhet i början av juni, får tillgång i slutet av maj. Ska renovera direkt så alla pengar ska investeras där. 44 dagar kvar. Fan vad jag längtar! 

Ha en bra dag! 



WARSAW



God morgon. 
Det blir ju tyvärr inte så mycket bloggande här för min del då jag försöker hinna med att vara med hela min familj på endast 2 hela dagar. Alla mostrar och fastrar vill ju såklart ses, äta något osv. 
Igår kväll tog vi en trip till stan så bjuder på en bild jag passade på att ta. 




DREAM



Alla som känner mig väl, att denna bild representerar en av mina största drömmar. En stilig man, utsikt över hela Paris och jag i en fantastisk klänning. Juste och så får vi absolut inte glömma att när jag väl åker till Paris så kommer jag köpa en Chanel väska. Tycker det är ett måste. Rena rama drömmen! 




SPRING OUTFIT







CHARKONSDAG



Onsdag. Chark. Födelsedagsfirande. 
Älskar det, fantastisk kväll. 



KASTA STEN I GLASHUS?


Blir så fruktansvärt provocerad av programmet- trolljägarna. För det första så lurar de människorna och utger sig vara ett produktionsbolag när de ska möta de personer som kommenterat och uttryckt sina åsikter öppet på nätet. Och vad hände med att man får tycka och tänka exakt vad man vill i Sverige - att han/hon förtjänar ett pannskott exempelvis. Ingen har ju fan skrivit rakt ut: Jag ska sätta ett pannskott på X. Och så har vi den där jävla Kissie som sitter i tv rutan och gråter över att folk skriver elaka saker om henne på hennes blogg/instagram och olika facebook sidor och konstant kritiserar hennes utseende osv.

Hur fan tänkte hon när hon skrev att hon skulle ge mig en bitchslap nästa gång hon såg mig (det skrev hon på facebook inboxen inte ens anonymt), eller att jag är fet, har en ful näsa etc. Kommenterar min blogg och mina instagrambilder och det är inte snälla saker som skrivs. Kasta sten i glashus?

Jag sitter absolut inte och säger att det är okey det folk gör, men där sitter Alexandra och gråter och mår dåligt över det folk skriver men ändå gör hon det själv. Det funkar inte så. Jag tycker inte heller att de har rätt att göra så där mot personerna som skrivit ut sakerna på nätet. Jag har rätt till att tycka vad jag vill sen får man ju vara lite smart och lägga upp det på ett bra sätt om man ska uttala sig på något vis. En annan sak som stör mig är ju tex alla imessage på bilden bakom Robert Aschberg, i ett av de står det blatte.(längst ner i vänster hörn.) Vem fan har sagt att blatte är något negativt?! Och ordet hora, ja det är väl inte så trevligt, men det är ju faktiskt lagligt att sälja sex i Sverige. Så det är ju egetnligen ett yrke, inget skällsord. Kanske inget man strävar efter, eller jag ska ju bara tala för mig själv, men det är inget skällsord!
Blir bara så fruktansvärt provocerad. Så nu vet ni.

 

 

 


SORE MUSCLES


Ja, jag måste få gnälla lite. AJ AJ AJ! Kan inte röra mig, kunde knappt sova inatt. Herre min jävlar vad ont jag har i min röv och ben, bröstet börjar nu också verka, antar att tricepsen hakar på snart där med. Igår körde jag och Josefin ett maxat triceps och bröst pass och sedan lite cardio efter det. Är helt ömm i kroppen, men idag blir det inget gym utan bara situps hemma, 20 raka, 10 snea åt varsitt håll och 10 raka igen. Lite snabb men effektiv träning. Nu ska jag trycka i mig lite frukost här på jobbet.

Tänkte även passa på att skryta lite, det är inte värsta grejen för er kanske men idag är jag på jobbet utan ett enda gram smink. Har inte ens bb-cream i ansiktet och ingen ögonbrynspenna, har dock färgat brynen och fransarna. Jag är ju tyvärr en sådan person som inte kan vara helt utan smink, har isf bb-cream och lite solpuder när jag ska vara "oskinkad". Well, dags för frukost nu. Ha en bra dag!
 
 
 
 


LÖRDAG & SÖNDAG


Som jag sa tidigare så har jag haft fullt upp hela helgen. Minns knappt vad jag gjort och alla veckodagar känns helt grötiga. Lördagen jobbade jag från 09-16. Drog sedan in mot stan, shoppade lite, tog en kaffe i solen och mötte sedan upp J, vart en middags och biodate. Igår (söndag) hade jag sovmorgon så började vid 10 och slutade 16:30. Drog till gymmet med Jossan och vi körde ett stenhårt gympass. Ben, rumpa, mage, cardio. Död, hade så fruktansvärt skakiga ben igår, kommer ha dödsont imorgon men det är bra. Då vet jag att det tar, men fy vilken smärta jag hade sist fick ju även muskelhinnes inflamation i ljumsken.

Bjuder på en bild igår från gymmet. Jossan sa åt mig att köra plankan 8 gånger 20 sekunder när vi redan kört stenhårt benpass och mage. La mig ner och sov lite istället. Haha, hon är en sk. träningshitler.
 
Efter gymmet åkte jag hem och food preppae, kokade passa potatis, råris och 2 plåtar lax. 12 matlådor är förberedda. Ikväll ska jag laga lite kyckling med wook grönskaer så man har två alternativ att välja mellan. Kan bli tjatigt med lax 6 måltider på rad.
 
 
 


FULL FART


Ni får ursäkta mitt icke bloggande men har jobbat och food preppat, städat, tränat osv. Rent ut sagt jag har varit igång hela tiden så har inte haft tid eller direkt ork att blogga. Jag slänger ihop något inlägg om min helg imorgon men nu får jag önska er en god natt. 





EN FANTASTISK FREDAG


Imorse när jag vaknade kände jag mig fortfarande lite krasslig men det var bara att bita ihop och dra sig till min tandläkare. Till och med hon påpekade att hon aldrig sett någon så glad och exalterad över att få komma till henne. 
Livs förändring som jag längtat efter så länge, hur skulle jag inte kunna vara exalterad? Vi provade ut färg, gjorde avtryck på mina tänder, kollade allmänt om mina tänder mår bra (inga hål, yes!) osv. På tisdag ska jag tillbaka och bleka 2 omgångar igen. Sedan måste jag vänta 12-14 dagar och där efter kan vi sätta på mina fasader och fixa allt i käften. Haha.

Efter tandläkaren strosade jag runt på stan. Shoppade lite, hej då massa pengar. Får visa er i ett annat inlägg vad jag köpt. Tog en kaffe för mig själv och en brownie med glass i solen i Kungsträdgården. Mötte sedan upp mamma och åkte hem för sushi middag med henne och lillasyster. Dags att sussa. Jobb imorgon. 






FOR HIM


 


DREAM


Som jag har sett fram emot morgondagen. Äntligen går en av mina drömmar i uppfyllelse. Imorgon påbörjar jag resan till ett vacker och självsäkert leende. Har nog aldrig varit så glad över att få gå till tandläkaren. Kommer kanske sluta med en osynlig tandställning på den nedre tandraden men allt detta låter jag min tandläkare bestämma. Litar på henne till fullo, är i väldigt bra händer så är cool lugn. Är så fruktansvärt exalterad. Mer om detta imorgon. 

Sov gott och dröm sött. 




MUST HAVES


 
Trashed bootcut jeans: Dessa jeansen på bilden är ren perfektion. 
Att matcha dem till ett par leopard printade klackar gör det inte värre! Kan även tänka mig att matcha de med ett par spetstå klackar eller ballerina.

Trashed white jeans: Likaså gäller dessa jeansen på bilden, BIG craving!
Frågan är vart man kan hitta liknande? Någon som har någon idé? Kanske får köpa ett par vanliga vita jeans och slita till de själv. Leka lite kreativ och pysslig av sig. 
 
/Anja Dymkowska
 


INSPIRATION


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


ONSDAG


Sjukt svårt att hålla koll på dagarna när man bara är hemma och är sjuk. Var tvungen att kolla kalendern så att rubriken vart rätt. Är borta från jobbet imorgon också, på fredag ska jag till tandläkaren och möblera om i käften haha. Ser verkligen fram emot det. Idag blekte jag mina tänder så inge cigg på hela dagen. Fredag morgon ska jag bleka en liten snabbis och så är jag ready to go till tandis. 

Tog en liten promenad tidigare idag för att få lite energi och frisk luft. 





1 APRIL 2014




1 april idag och jag tänker inte dra något april skämt. Blir typ lite smått irriterad över alla skämt på Facebook, tex. polisens skämt om att man måste ta cykelkörkort och betala för att man hamnat i fyllecell. Det. Är. Inte. Roligt. 

Själv ligger jag hemma och är sjuk. Började med huvudvärk i söndags kväll, gick över efter alvedon. Världens migrän igår på jobbet så kilade hem och nu börjar det bryta ut en förkylning. Är sjukt täppt i näsan, huvudet dunkar, ont i varenda led i kroppen och mandlarna börjar göra ont när jag sväljer. Suck. 

Talk to you later, ska kika på film nu.