KASTA STEN I GLASHUS?


Blir så fruktansvärt provocerad av programmet- trolljägarna. För det första så lurar de människorna och utger sig vara ett produktionsbolag när de ska möta de personer som kommenterat och uttryckt sina åsikter öppet på nätet. Och vad hände med att man får tycka och tänka exakt vad man vill i Sverige - att han/hon förtjänar ett pannskott exempelvis. Ingen har ju fan skrivit rakt ut: Jag ska sätta ett pannskott på X. Och så har vi den där jävla Kissie som sitter i tv rutan och gråter över att folk skriver elaka saker om henne på hennes blogg/instagram och olika facebook sidor och konstant kritiserar hennes utseende osv.

Hur fan tänkte hon när hon skrev att hon skulle ge mig en bitchslap nästa gång hon såg mig (det skrev hon på facebook inboxen inte ens anonymt), eller att jag är fet, har en ful näsa etc. Kommenterar min blogg och mina instagrambilder och det är inte snälla saker som skrivs. Kasta sten i glashus?

Jag sitter absolut inte och säger att det är okey det folk gör, men där sitter Alexandra och gråter och mår dåligt över det folk skriver men ändå gör hon det själv. Det funkar inte så. Jag tycker inte heller att de har rätt att göra så där mot personerna som skrivit ut sakerna på nätet. Jag har rätt till att tycka vad jag vill sen får man ju vara lite smart och lägga upp det på ett bra sätt om man ska uttala sig på något vis. En annan sak som stör mig är ju tex alla imessage på bilden bakom Robert Aschberg, i ett av de står det blatte.(längst ner i vänster hörn.) Vem fan har sagt att blatte är något negativt?! Och ordet hora, ja det är väl inte så trevligt, men det är ju faktiskt lagligt att sälja sex i Sverige. Så det är ju egetnligen ett yrke, inget skällsord. Kanske inget man strävar efter, eller jag ska ju bara tala för mig själv, men det är inget skällsord!
Blir bara så fruktansvärt provocerad. Så nu vet ni.

 

 

 


Kommentarer
mikaela

kissie är ju en klass för sig men om du kollade på första avsnittet så tycker jag att "trolljägarna" gör helt rätt i att sätta dit svinen som går på en tjej som har blivit utsatt för något hemskt, och som dom påstår att hon ljuger om. sen när han konfenterar killen står han där tyst som en mus och inte vågar säga nånting. han som var så tuff innan och skrev att hon var ditten och datten. pinsamt! så jag tycker att detta program ger en bra bild om hur skev internet har blivit. folk leker allan ballan bakom skärmen men i det vanilga livet så är det nördar som inte vågar öppna munnen! MEN jag håller med dig om kissie, hon är den sista som ska sitta och gråta i tv över att folk är elaka. Folk verkar har glömt hur hon betedde sig i sin blogg för ett par år sen. INTE OKEJ!

Svar: Hej Mikaela. Tyvärr så har jag inte sett det avsnittet du talar om men jag förstår exakt vad du menar och håller med att folk är fega som gör så. Men inlägget var mer syftat på att det Alexandra gör är bara ett stort skämt. Inte alls länge sedan jag fick en kommentar av henne på min blogg att jag bör operera näsan för att titta på mig svider i ögonen.
Anja Dymkowska

2014-04-10 03:27:10
Anonym

Du borde faktiskt operera näsan.., du borde tacka Alexandra för ögonöppnaren

Svar: Ja men det kan man tycka, men jag trivs hur bra som helst i min näsa. :) du verkar där emot ha komplex över dig själv då du sitter och kommenterar sådant på min blogg :) puss
Anja Dymkowska

2014-04-10 18:45:53

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback