PORSLINSFASADER- FÖRE OCH EFTER


Som ni vet så har jag gjort om lite i käften på mig om man får säga så, haha. Det jag har gjort är att jag har blekt tänderna, förlängt vissa av de och tagit bort det pålagda porslinet jag hade på mina 2 framtänder sen tidigare. Kostnaden på ett sådant arbete brukar vara 1500kr för blekning, och sedan 6000 kr per porsnlinsfasad. Dock kostade detta mig lite mindre då det är min mammas vän som är min tandläkare. Men här har ni standardpriserna iaf. Vi delade upp behandligen på 6 gånger.
 
Första gången hade vi bara en kontroll,kollade så jag inte hade några hål eller liknand, men även då en konsultation, hur jag vile att resultatet skulle bli. Det ända jag önskade mig var ganska jämna vita tänder som ser naturliga ut. De ska inte se fake ut. Reultatet vart precis som jag önskade mig. Vid första besöket gjorde vi även ett avtryck av mina tänder och så fick jag blekning hem med mig så fick jag bleka tänderna 5 nätter på rad.Sedan gjorde vi om 4 tänder i munnen på mig och vi körde en tand i taget så där gick det åt 4 besök, sista besöket var en kontroll så att färgerna på tänderna vart rätt balanserade och att det såg bra ut ur alla vinklar. Nu har jag 1 besök kvar och det är att läggapå glans och jämna ut tänderna där nere på längden bara.
 
Tyvärr hittar jag ingen tydlig bild på huyr mina tänder såg ut innan jag satte på mina första fasader på framtänderna, om jag minns rätt så gjorde jag det slutet av februari början på mars 2011. Här nedanför ser ni iaf en bild där de 2 framtänderna är fake och på byggda och resterande är mina, eftersom det hade gått 3 år sen jag gjorde dessa första fasaderna så vart de en aning gula som ni kan se.
 
 
 
 
Här ser ni mina tänder efter 5 dagars blekning, fasaderna bleks ju självklart inte så tänk på resultatet på resterande tänder. Skillnaden blev stor så vi tog självklart av de gamla materialet som låg på och bytte ut allt, till nytt och vitt.
 
 
Slutresultatet.
 
 
 
 
 


Kommentarer
FrökenTV, bloggen om tv och film

snyggt

2014-07-08 20:18:34
URL: http://efji.blogg.se/
Charlotte

Fint det blev :)

2014-07-08 20:20:26
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
NICOLE

Vad fint :D Du är faktiskt lite lik Claudia Galli :D

2014-07-08 20:30:58
URL: http://nnnnicolee.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback