TORSDAG


Ni som känner mig ganska väl vet att jag inte direkt trivs på söder och dess hak där, men igår var det 3:dje gången jag hängde på bar 54 och jag måste säga att det är nog det ända stället jag klarar av, Bauer, Malmen, Snaps och Melanders går ifs också hem hos mig. Det som provocerar mig så mycket är att Söder ska vara så himla speciellt och folk ska vara så speciella, de drar de till en lite extrem nivå. Jag förstår att det finns olika slags personer, man klär sig på sitt sätt och beter sig på de sätt man trivs md och är uppfostrad på. Finns olika klasser på människor. MEN, varför dra det over the line och ska sticka ut extremt mycket med filt? Det klarar jag inte av, plus att det tyvärr är ganska sunkigt på de flesta barer och en non alcoholic coctail är "sparkling water with a straw" eftersom det är billig öl som gäller. Varför jag skrev sprakling water with a straw i citatecken är för att det stod så på en drink lista under rubriken non alcoholic coctails och så fanns cola, fanta etc. Det står inte ens med några goda alkoholfria drinkar för oss som inte vill supa billig bärs, eller för oss som inte vill supa at all.

Så vill man hänga på Söder på ett lite trevligare och freshare ställe så rekommenderar jag:

Bauer Stockholm 
Götgatan 15

Extremt goda drinkar och den japanska maten är en klass för sig. En av de bästa ställerna jag ätit japansk mat på.
 
Scandic Malmen
Götgatan 49-51
Bra mat om man är sugen på en burgare, chickenwings eller en teriyaki lax. Priserna för maten är ok dock tycker jag inte servicen är på topp, har varit där några gånger privat men även på AW med jobb, desto fler personer desto mer förvirrade blir servitriserna och de blir lite väl stressade.

Melanders och Snaps
Medis torget? (ingen aning vad det är för adress)
Där sätter man sig mer än gärna och tar ett glas/cider/öl en varm vår/sommardag, en caesarsallad eller kanske lite räkor.

Hoppas ni får lite nytta av min lilla guide eller bara mina åsikter, folk kommer ju säkert bli upprörda som vanligt. Alla är vi olika och det är okey, detta är bara min åsikt och anledning till varför jag inte hänger på Söder.
 
 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback