HALLOWEEN FÖR FULLA MUGGAR


SMILE. LET EVERYONE KNOW THAT TODAY YOU´RE STRONGER THAN YOU WERE YESTERDAY


 


RANCH BURGER


Är fortfarande helt matt. Och nu tänker ni, aha okey vadå vad menar hon. Det var nog lite konstigt sätt att påbörja ett blogginlägg men det var de som kom ur mig när jag skulle skriva lite vad som hände mig här om dagen. 

När jag var liten fick jag grova panikångestattacker i sömnen, jag grät, skrek sprang runt hemma och det gick inte att väcka mig. Mamma och pappa fick gå igenom massa stress på nätterna med mig. Hade ofta mardrömmar. Eller rättare sagt, samma mardröm på repeat. 
Jag drömde att jag var en liten princessa som dansade/snurrade runt i en sån där liten ask. En sådan som spelar musik när du öppnar den och där snurrar en liten ballerina runt. Där satt jag fast och askens väggar kom närmare och närmare och de var torra i feelingen. Alltså väggarna. De var som frigolit på ett ungefär. Där av min stora fruktan till popcorn och torrt over all. 

Well, ska komma till sak nu. Blir alltid så att jag berättar massa annat. Haha. 

Så natten mellan måndag och tisdag hade jag också en mardröm vart misshandlad och våldtagen av ett gäng killar. Och jag skrek på hjälp och grät i mängder. Och jag kunde inte vakna, jag kunde inte lämna drömmen och det var så sjukt verkligt. Mådde så dåligt och var helt skärrad så var tvungen att göra något roligt efter jobbet. 

Vart en dögod burgare på Texas Longhorn - ranch burger och en biodejt. Såg filmen bröllopskaos, den var verkligen sjukt rolig och den fick mig på andra tankar. 

INSPIRATIONAUTUMN NAILS BY IZABELA REDERJaf har sagt det förr och jag säger det igen. Det finns ingen bättre och mer noggrannare än Iza på att göra naglar. Hon har flertal tjejer som jobbar med att göra naglar som går till henne för att fixa sina naglar och även snappa upp lite tips/arbetssätt. Har många vänner som gör naglar månadsvis och sedan har de gått och testat Iza. Standard man får höra är "Du hade rätt, hon är grym." "Wow, de sitter som stenar. Tidigare kunde jag dra av mina naglar själv nu går det inte ens." 

Glöm inte att uppge Anja om ni bokar tid då ni får förtur samt rabatt. 
(izaredernails @ instagram)NEW CARPET


Idag efter jobbet åkte jag till Rusta en snabbis för att köpa storpack sköljmedel,tvättmedel, diskmaskinstabletter, makeup pads osv. Alla sådana artiklar köper jag där då det är oftast ca 30% billigare där. Lätt värt när man bor själv hemma. Fyndade även en matta där. Har köpt en kohud som jag tänkt lägga ut där men den ska få bo i köket istället. Nu fattas det en fotpall till fåtöljen och nya gardiner, lampan som står i fönstret som var provisorisk har stått där sen augusti. Haha, ja ja sakta men säkert. Right? LUGNET FÖRE STORMEN


Den rubriken beskrev förut de första av mina instagram bilder en fredag kl 21 innan man drog in till stan och dansade natten lång. Nu är det en perfekt rubrik för mina söndagar. Söndagen är den dagen jag faktiskt inte försöker ha så mycket planerat utan det blir oftast en sen frukost efter en morgon pw, häng i soffan, kanske middag hos mamma eller pappa, tvättstuga är typ standard (fast inte idag, det var fullbokat haha). Jag försöker vila upp så mycket som möjligt på söndagar, ladda om batterierna före den sk. stormen. Vilket är måndag-fredag när man verkligen ska vara på tårna nu när man sitter på savedesk och försöker kötta sälj och savea kunder. 

Nu har jag gosar ner mig i den nybäddade sängen, har tänt vaniljdoftande ljus och ska köra min standard kvällsrutin innan jag lägger mig. Kolla sl,ställa larm, lägga på ansiktskräm, nagelbandsolja, läsa alla bloggar, bläddra igenom instagram och sen sova. Tar ett tag att varva ner för mig så detta är helt perfekt sätt enligt mig. Ibland blir det att jag greppar tag i en bok som jag påbörjat 7011 gånger och säger till mig själv "denna gång ska du åtminstone läsa 1 kapitel" men jag tröttar och greppar tag i mobilen och kör  sk. blogg-rundan ist. Mer sådan läsning jag trivs med. 

God natt! 
SUNDAY INSPO


HOME DETAILSÄntligen börjar jag känna att lägenheten börjar se lite varmare/hemtrevligare ut. Trots mycket vitt och mörkt golv har jag fokuserat på att detaljer som kuddar, filtar, gardiner, plädar och ljus i olika toner som framhäver det bästa i lägenheten (alltså lampor). Tror jsg har fått min vision för hur vardagsrummet ska se ut. Samt köket. Längtar tills löning. Då ska 2 st till missoni kuddar köpas in och gardiner till vardagsrummet. 
BARA FÖR ATT JAG KAN


AUTUMN OUTFIT


WEDNESDAY


Så där då. Då kikar man in här igen för att skriva något, och som vanligt i brist på några idéer. Som många av er följare vet så är jag mest aktiv där, ni som kan/vilk följa gör det då på instagram. Justanja var namnet. 

Idag har vi onsdag. Och något nytt som hänt i mitt liv? Hmm. Inte riktigt.
Eller jo. Jag har gått upp 2 kg. FET JÄVLA ÅNGEST. Det kanske inte är mycket men all stress och sena middagar pga att 500 miljoner grejer ska fixas hemma hela tiden har satt sina spår. 2 kg fett. 2 mjölk paket. Fy! Nu tycker kanske några fler av er att det är mycket. FUJ! 

Jo ytterligare en sak har förändrats i mitt liv. På jobbet har vårt team som har hanterat privat mobil trafik in till oss på kundtjänst har blivit en sk. savedesk avdelning. Vi ska försöka ha kvar kunder som vill säga upp sina mobila abonnemang. Idag var det sista dagen på den utbildningen. Mycket handlar bara om dialog och upplägg av våra tjänster och produkter. Är sjukt taggad då sälj är något jag verkligen trivs med och triggas av. Sälj och service går hand i hand. Där av är jag stolt över att jobba på Telia som är ett företag som ständigt strävar efter service i världsklass. 

Haha kanske inte så intressant inlägg för er att läsa men thats whats happening in my life at the moment. 

PUSS PÅ ER
KUNDE INTE HA SAGT DET BÄTTRE SJÄLV


LOVELY SUNDAY


Började morgonen med en kort promenad runt ön, 30 minutare. Så skönt att få rensa huvudet på tankarna och bara få in en positiv energi i kroppen. Var så himla frussen när jag gick ut på promenaden så vara jag kom hem vart det en kopp grönt te, varmt bad och tända ljus. Drog sedan iväg till min nageltjej, Iza, skulle bara laga 1 nagel. Slutade med 3 h babbel och häng. 
WHENEVER IT RAINS, YOU WILL THINK OF HER.
MIN FREDAG


Igår började jag äntligen må bättre, trycket i skallen släppte på eftermiddagen så lyncade till det med en biodare och lite ostar hemma. Dock har jag åkt på någon förjävlig förkylning IGEN. Halsen värker. Men men. Jobb på måndag oavsett. Orkar inte vara borta mer. Pengar bara ryker från plånboken när man inte är på jobbet. 1 karensdag och bara 80% lön de resterande plus att man hinner konsumera mer pengar. Bara jag som känner så? Det bösta sättet att spara pengar på är att jobba övertid på helger. Mer cash in i plånkan och så hinner man inte shoppa eller dra feta utgångar. FRIDAY BITCHACHOS

TODAYS DINNER - GORGONZOLA PASTA


TORSDAG


Vilket jäkla dag det varit. Huvudvärken har hållit i sig hela dagen. Trots Treo och migräntabletter så har jag varit hängig och dåsig. Lyxade till morgonen med lite kardemumma skorpor med ost, varm nyponsoppa och havregrynsgröt med vaniljkvarg och mosade/varma hallon. 

Annars så har jag faktiskt inte gjort så mycket. En promenad med fina Rebecca och så har jag krigat med att höra av mig till folk så jag får några kontakter. Alla mina kontakter raderades från min befintliga iPhone och mina gamla. Gud vet vad som hänt. Trots att jag hade iCloud kopia på detta så fanns inte kontakterna kvar. Snubben på Apple hajjade inte alls vad som hänt. 
 


INSPO


HELGEN I BILDER

SVAR PÅ KOMMENTAR


Halloj i stugan. Har fått lite frågor här på bloggen var min långa beiga kappa kommer ifrån. Den är från Zara köpt i februari i år. Har sett sådan svart inne i år så förhoppningsvis kommer denna in. Hade den under kalla dag och med en tjock kofta under och halsduk eller pälskrage kan man även ha den under vintern. 


Repostar bilden igen för er som inte sett den. FRIDAY OUTFIT


"MY LIFE IS PRADA AND YOURS IS NADA"