RANCH BURGER


Är fortfarande helt matt. Och nu tänker ni, aha okey vadå vad menar hon. Det var nog lite konstigt sätt att påbörja ett blogginlägg men det var de som kom ur mig när jag skulle skriva lite vad som hände mig här om dagen. 

När jag var liten fick jag grova panikångestattacker i sömnen, jag grät, skrek sprang runt hemma och det gick inte att väcka mig. Mamma och pappa fick gå igenom massa stress på nätterna med mig. Hade ofta mardrömmar. Eller rättare sagt, samma mardröm på repeat. 
Jag drömde att jag var en liten princessa som dansade/snurrade runt i en sån där liten ask. En sådan som spelar musik när du öppnar den och där snurrar en liten ballerina runt. Där satt jag fast och askens väggar kom närmare och närmare och de var torra i feelingen. Alltså väggarna. De var som frigolit på ett ungefär. Där av min stora fruktan till popcorn och torrt over all. 

Well, ska komma till sak nu. Blir alltid så att jag berättar massa annat. Haha. 

Så natten mellan måndag och tisdag hade jag också en mardröm vart misshandlad och våldtagen av ett gäng killar. Och jag skrek på hjälp och grät i mängder. Och jag kunde inte vakna, jag kunde inte lämna drömmen och det var så sjukt verkligt. Mådde så dåligt och var helt skärrad så var tvungen att göra något roligt efter jobbet. 

Vart en dögod burgare på Texas Longhorn - ranch burger och en biodejt. Såg filmen bröllopskaos, den var verkligen sjukt rolig och den fick mig på andra tankar. 





Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback