ALLTID LÄTT ATT KLAGA PÅ ANDRA



Då bilden på min instagram väckte många reaktioner väljer jag att även posta denna bild på mig själv på olika sociala medier jag använder mig av. 

Jag är nöjd över min prestation hittills med kosten och gymmet, de resultat jag åstadkommit helt enkelt. Jag har kontroll över min diet, använder mig inte av någon coach och betalar dyra pengar för tränings och kost scheman och sedan drar i mig lite kakor i smyg. Jag och ingen annan har format min kropp. Min mage som minskat 6,5 cm på 4 veckor, min röv som lyfts och blivit tightare, ryggen starkare med bättre hållning, låren mer fasta och lika så armarna. Och vågen visar 73,2 kg dvs en minskning på 3,4 kg på 4 veckor. Allt detta trots 7 dagar i NYC med pannkakor, våfflor och massa annan onyttig mat.

När folk är avundsjuka så är den enklaste utvägen att börja hata. Upp och hoppa och rör på din feta röv istället för att sitta här och hata på mig och äta kex och kakor i smyg. 

Att säga till mig att instagram inte är till för pornografi är helt sinnes sjukt, bikini bilder är ju fan mer avklädda än den bilden jag la upp. Att sitta och säga att det inte är jag och kalla mig psykfall. Att påstå att jag retuscherat sönder bilden att det är långt ifrån min kropp, visst att jag vinklat kamran på ett bra sätt för att förfina de delar man vill framhäva men inte mer än så. Skicklig fotograf skulle jag säga.

INTE OKEY ATT HÅLLA PÅ SÅ! 
Jag antar att ni alla människor var ute efter exakt detta en reaktion från mig. Och det fick ni. Och ja ni har sårat mig. Not big time men det är aldrig kul att höra sådant. Happy now?





Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback