MÅNDAG


God morgon readers! 
För tillfället är jag på väg till jobbet och lite per automatik börjar jag analysera föregående vecka, bra och tillräckligt många gympass och bra kost. Jag är nöjd. Det viktigaste för mig i denna diet är att faktiskt inte glömma äta, jag är en sån person att om jag har fullt upp med tvättstuga, städning etc. så glömmer jag att äta trots att jag är hemma. Så nu har satt upp ungefärliga tidpunkter jag ska äta och så har jag påminnelse på telefonen. Anpassar detta schema efter mitt jobb schema. Försöker äta var 3:dje timme ungefär. 

Annars, bra produktiv vecka. Har skippat att ställa mig på vågen men de flesta jag pratar med ber mig skita i den. Men det är ju faktiskt det enda sättet jag kan kontrollera min viktnedgång på, och ja jag är ett kontrollfreak. Men kommer väl se resultat på kläderna. Och det gör jag redan. Köpte ett par jeans i USA 1 strl mindre än vad jag klämde mig in i i butiken och nu sitter de lite löst i midjan.  Men det gör absolut ingenting, det är ju det jag är ute efter. Det dyraste med att gå ner i vikt är nog alla nya kläder som kommer vara behövliga att handlas in. Toppar och blusar kommer jag nog kunna behålla. Men alla mina jeans, jag menar jag har 39 par jeans. Fy jävlar vad mycket pengar. Haha. Som tur har jag faktiskt sparar 2-3 par sen jag var väldigt smal och mina favorit byxor får jag väl ta till skräddaren och försöka sy in. 

Ha en fantastisk måndag och start på veckan. Sätt upp nya mål (delmål) och försök att nå det. Så motiverande när man gör det. Be your own inspiration! 





Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback