Du vet vem du är.






SUNDAY INSPIRATION BY ANJA






















Pictures: weheartit,tumblr and instagram.



BILDBOMB FRÅN NORRKÖPING



















VÅFFELDAGEN


God förmiddag på er! Idag är det våffeldagen, någon som ätit våfflor till frukost? Jag håller mig till min diet idag så det fick bli havregrynsgröt med lite sylt och proteinmjölk med vaniljsmak. En våffeldagsinspirerad gröt kan man säga. 

På tal om ingenting men är så glad inför imorgon jag och fina Hanni ska åka till Norrköping på en dagstur. Sightsa, besöka Telia kontoret där och shoppa lite. Sjukt nice att komma iväg från Stockholm och faktiskt se någon annan stad i Sverige, är även väldigt sugen på Göteborg. En weekend där med brudarna skulle sitta fint!! 





NEW YORK DAY 2 & 3



 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


EN TOPPEN MÅNDAG



Igår kom min nya jobbtelefon. Vart super happy. Hade en sån underbar måndag igår. Fick besked om att jag får min nya tjänst jag sökt på Telia inom kort. Stod minus ett kg på vågen från och med onsdagen veckan innan. Hade fullt av endorfiner i hela kroppen. Wow, ni anar inte. Lever på dessa goda nyheter fortfarande. 

Ha en fin tisdag! 



CINDERELLA MOVIE



Helgen har spenderats med lillskiten, som faktiskt inte är så liten längre. 10 år gammal,vill skaffa instagram men storasyster förbjuder, skrev sitt första nationella prov och talar 3 språk helt flytande. Svenska, polska och engelska. Wow! Är typ helt imponerad över min egna lillskit. Iaf. Hämtade upp henne igår och det var middag och minispa som stod på schemat. Vi tvättade håret båda två, la i inpackning, smorde oss med hennes nya VS kräm hon fick från mig- secret love. Såååå god men är typ slut överallt. Imorse fixade vi naglarna båda två. Målade de i samma färg såklart och så åt vi amerikanska pannkakor till frukost som den händige mannen lagade och serverade. 

Nu ska vi på bio och se Askungen. Både jag och syrran har faktiskt ganska höga förväntningar. 

PUSS PÅ ER 



INSPO BY ANJA


All the pictures are from: instagram, ttumblr or weheartit. 

































BLOGGTORKA


Onsdag idag då. Hur många dagar har jag varit ifrån bloggen? 4? Hmm. Hade en väldigt fartfylld och rolig helg. På fredagen var vi på AW med jobbet på Ugglan på Söder och käkade och spelade Boule. Mitt lag förlorade men vi hade super kul! Efter det drog jag till stan och Jessikas födelsedagsfirande och hängde där ett tag men det fick bli en tidig hemgång då jag var helt hundra på att jag skulle jobba på lördagen. Men vaknar vid halv 8, kollar schemat och inser att jag är ledig hela helgen. Lycka! Då fick träningskläderna åka på och så tog jag en långpromenad från Essingen till stan, köpte blommor hem på Hötorget och hämtade upp Meneas födelsedagsballong. För på lördagen skulle mitt hjärta firas. Det var en förpärla hemma hos henne och sedan rockade vi stures. Söndagen vart en lugn dag, tvättade fönster och började rodda på balkongen. Snart kommer man börja hänga där mer och mer så fint måste det bli. 















POWERWALK IN THE SUN










MINI PAUS FRÅN TRÄNING


Här om dagen när jag körde boxning sträckte jag till någon muskel under skuldran, som jag även hade träningsvärk i då jag körde rygg 2 dagar innan. Natten till idag sov jag på något underligt sätt att imorse när jag vaknade hade jag verkligen super ont. Som tur fick jag tigerbalsam direkt från Thiland av mor och så klistrade vi lite tejp på ryggen för att avlasta muskulaturen i ryggen och hjälpa den att bära upp skuldran. Igår hade jag en paus från träning, eller ifs jag var ute och gick en runda runt ön efter jobbet men idag var jag helt fri från den. Behövde ladda om batterierna, mage,bröst och axlar imorgon men blir nog dö fokus på mage och bål i helhet då ryggen kommer få jobba vid bröst och axelövningar. 

Överväger helt ärligt talat om jag ska publicera de resultat jag nått de senare 2 fulla månaderna. Men att lägga upp en bild i underkläder är nog inte min starkaste sida och att faktiskt inte skämmas. Hmm, vi får se. Kanske chockerar jag er med en bra bikini bild från Barcelona istället. Vem vet? :) 

Mobilblogga i badkaret, ja varför inte? Man måste vara produktiv och ta vara på tiden man har! 




RIVER ISLAND RYCK


Igår efter jobbet drog jag in till stan innan boxningen. Hamnade såklart på River Island. Idag ångrar min plånbok det men lyckoruset efter att ha shoppat sitter kvar. Är så glad för jag märker även nu på kläderna jag köper att jag har gått ner i vikt. Alla toppar som förut var tvungna att vara i L och var tighta i bysten trots det sitter nu helt perfekt i storlek M. Byxor lika så, har storlek 27-28 i jeans. Vilket var mitt mål. Men jag kommer självklart fortsätta träna trots att jag börjar känna mig bekväm men mer muskler skall skapas och mindre fett. Röven ska få växa lite till också och magen och ryggen ska få snygga lite lätt synliga muskler. Här får ni en bild bomb på en av de 3 topparna jag köpte och byxorna. 







BLVCK MONDAY



Shoes-UGGs / Leather Pants- Zara / Sweater-Lindex / Jacket-Lindex / Hat-H&M / Bag-Louis Vuitton / Sunglasses-Åhléns / Bracelets- Hermes & Dyrberg Kern 



INSPIRATION





























Bilderna kommer från weheartit och instagram. 



HELLO SUN-DAY






GRISIGT JÄVLA MAG/RYGG PASS


Då jag inte tränade på 3 dagar fick det bli ett äckligt grisigt pass. Om jag säger så här, jag kunde ordagrant knappt sitta upp för att jag totalt mosade ryggen och magen på gymmet. En dag har gått och jag kan knappt skratta eller lägga mig ner för det gör ont i hela överkroppen. Haha. Idag står det ben på schemat, fokus på skärt och cardio. 20 sekunder kuta 10 sekunder vila, börjar verkligen gilla tabata. Åh juste, på måndag ska jag testa på nåhot nytt. Boxning. Kanske inte alls är min grej men ser fram emot det kan sluta med att jag verkligen fastnar för det och då blir det mina 4 gym dagar + 1 dag boxning i veckan. Tror det kan vara något som passar mig. Styrka och kondition kombinerat. Vill verkligen hitta något utanför löpbandet, crosstrainern och vikterna som får mig att svettas som en gris. 
 




WISH OUTFIT



Denna outfit. Maaaagisk. Klänningen är hemklickad och levereras nästkommande vecka till mig. Den kommer från Nelly. Slutsåld för tillfället. 
Det här med knähöga stövlar, det kan inte bli fel. Äger 2 par svarta men suktat länge efter ett par grå. Dessa på bilden kommer från Givanito Rossi. Priset ligger på ca 16 000kr och nej jag går inte och köper skor för den mängden pengar. Skor är något som slits och smutsas ner, väskor dock, det är en heeelt annan femma. Men om någon snäll människa där ute vilk köpa dessa till mig kommer jag tacka och ta emot och antagligen hoppa runt av glädje. Haha. Har hittat ett par grå lårhögastövlar för ca 7000kr dock och de överväger jag ett köp på. Men känns fortfarande lite saftigt. De är magiska de med och designade av Stuart Weitzman.  Skulle de ligga på 5000kr skulle jag inte ens överväga. Men 7, fan asså det är en bra bit in på en Chanel väska jag nu samlar till.




HOME


De senaste två dagarna har jag spenderat mina kvällar på Mio. Har uppdaterat lite här hemma efter de nya vår trenderna och verkligen satt in lite mer färg och olika strukturer. Har hållt mig till de beige/guld/silvriga temat men lagt till den sk gammelrosa färgen. 2 rosa kuddarna i soffan kommer   från Ellos, kostade ca 80kr st med innerkudde med fjädrar. Kudden där efter den offwhite/grå aktiga som har en fantastiskt fin glans kommer från Mio från deras märke Moltex, ca 450kr styck. Kuddarna längs ut på sidorna kommer från Hemtex och de har jag faktiskt tagit med mig från mitt flickrum jag hade hos mor. Mitten kudden i soffan med det rutiga guld/silvriga mönstret är en nyhet på Mio och kostade ca 400kr om jag minns rätt. 
 
 
Kudden på golvet kommer också från Mio och även det låg på ca 400kr. Och sist men inte minst, min fluffiga håriga nya puderrosa kärlek. (Mio 599kr) I'm in love! Helt såld är jag. Det som står kvar på checklistan är gardiner men jag har ännu inte hittat de perfekta, ett litet glasbord med mässingsben ska stå mellan soffan och fåtöljen, puff till fåtöljen skall också inhandlas och spegeln ska upp på väggen (tror kag, har lite svårt att bestämma mig. 
 
 
Sovrummet fick också en liten mini makeover. Fyllde på med ljuslyktor, två vita med mässing inuti, 60kr st på Mio. 
Och min andra kärlek, Buddha tavlan. Tycker verkligen den är pricken över i. Den matchar med golvet, med min garderob, alla ljuslyktor, kristallkronan och mitt överkast och kuddar. Den kostade ca 1200kr. 
 
 
 
Hallen fick också en liten mini makeover. Köpte en pall även den från Mio i gammeldags silver färg för ca 1000kr. 
Så som ni förstår har jag rensat min lön rejält men det är ju så värt det. Älskar heminredning och det viktigaste för mig är att känna att ett hem är hemtrevligt, varmt, inbjudande men stilrent och inrett med smak. 
 
 


MELLOW BAR




Spontan middagsdate, fick skippa gymmet men vad gör man inte för ett bra sällskap och god mat. :) 
 Till förrätt vart det sniglar, låter så mycket bättre och godare på franska, så strunta i ordet sniglar. Till förrätt vart det, Escargots Provencale. OMG! Orgasm i munnen. Ursäkta språket men de var en av de godaste sniglarna jag ätit. Och för er som aldrig testat är det som lite segare kyckling med massa vitlök och persilja. Mumms! Till huvudrätt åt jag Moules Frites. Lovely det med, länge sedan jag åt det så njöt för fullt. 







INSPO BY ANJA


































LOVELY SUNDAY


Hej readers, idag har jag haft en väldigt produktiv men hur mysig och rolig söndag som helst. 


Började dagen med ett gympass, körde igenom hela kroppen med gummiband och 13 min tabata. Äggröra och jordgubbskvarg fick det bli till frukost och så åkte jag iväg på lite ärenden. Vid tolv åkte jag hem till min vän/ nyblivna granne Anna, hjälpte henne att montera lampor och sortera lite bland flyttkartonger och förbereda hennes behandlingsrum. 




På kvällen vart det hamburgare till middag och Anna gjorde även en behandling på mig. Färgade bryn och fransar och gjorde en snabb rengöring.

Före frans och bryn färgning. 


Efter frans och bryn färgning.



Hoppas ni har haft en bra helg och hunnit ladda om batterierna. Imorgon är det måndag och en helt ny månad, för min del är det nya träningsmål som ska uppnås, nya mål på jobbet och pengar ska hållas i hårt. Barca väntar ju om en månad och där ska jag shoppa loss.