äh men fy fan va ja inte orkar!


nu ska jag sova, hoppas jag mår bättre img. annars kommer ja fan skjuta mig själv i huvudet!


GODNATT



"if you don´t love my, why do you rase my hope..."




/ Anja Dymkowska



gaaaaaaah


okey, ja hade precis skrivit klart ett inlägg men ja orkar inte. ifs de stod inge märkvärdigt. bara att jag ska typ börja jobba med verra. och att jag inte orkar anstärnga mej längre, jag har inget ork. jag känner ingen "passion" jag orkar bara inte. och jag vet inte varför jag känner så men jag har sån sjuk ångest över allt omkring mig.
smällde precis i mig en stor jävla portion coco pops, inte bra men jag har gått ner i vikt igen pga stress och de att ja varit sjuk. väger 58,6  och jag har satt ett krav på mig själv att jag ska iaf väga 60 de e minimum vikten för min längd, så de e de jag vill väga. orkar inte vara äckligt smal... fast nu har de inte hänt me flit nu har ja 2 anledningar. sjuk och stress= jag rasar ner ...


orkar inte skriva mer, är inte alls på humör... hörs bloggen



matte, matte, matte


hejsan hejsan,
nu sitter jag och pratar i tele med Verra som ska strax dra och jobba. jag sitter och pluggar sönder mitt huvud med matte. idag var jag med jimmie efter skolan och så fixade jag lite grejer också...img är det matte prov så jag känner att jag ska nöta som en korv ikväll. img firar jag och jimmie 9 månader så vi ska hitta på något mysigt efter min idrotts lektion på dans kompaniet vid fridhemsplan! hahha verra fråga mig nyss vad jag göra, svara att jag bloggar. då sa hon att ja säkert skriver" nu går verra till donken" hahah ja ja nu skrev ja de iaf ;)

dags för plugg och ännu mer plugg
KYSS


/Anja Dymkowska



españoles


hejsan people,
sitte rnu och har spanish med Isabell i min grupp. vi sitter och översätter horoskop. kul? njaaa
snart kommer jimmie hit och vi ska dra och äta lunch, sen ska jag hem till mamma för att hämta lite kläder och sen ska jag sola solarium, var så himla länge sen . börjar bli blek igen! :O


aja vi hörs korvisar kysss



innan jag lägger mej vill jag bara säga att något jag verkligen HATAR så är det egoism! I alla jävla olika sammanhang...




hahahah har sjuuukt tråk


hej hej,
har så jävla tråkigt och ja orkar inte med min gamla header,har inte PS heller så jag har gjort en SJUUUKT SNYGG header ( ironi) i paint. hahahha ska be jimmie göra nån najs till mej. hahaha fy fan vad man kan vara lätt road när man e trött och vill ha en ny header.


aja nu ska jag försöka sova. godnattis



jag har inget liv...


hahhaha har så jävla tråkigt och jag orkar inte läsa min jävla bok så jag sitter och taggar alla bilder på face från igår 168 bilder o tagga :D hahahhaah
jätte uttråkad? mhhhm

/ ANJA DYMKOWSKA



seg uppdatering, I know


sorry people för min sega uppdatering men jag drog hem ifrån mami runt halv 4 och kom hem typ 1 h. iaf drog runt halv 4 som sagt för att träffa älsklingen. vi gick runt lite på stan och så kollade kläder.. aah inge märkvärdigt direkt. sen drog jag till kyrkan med hela familjen och sen drog vi och käka kebab. hahhaha det var inte direkt en riktigt polski middag på en söndag, men är man sugen så är man... bara jag kom hem slängde jag mig i badet. fyy fan vad det var skönt. har saknat mitt stora bubbelbadkar :O och nu sitter jag här och snor bilder från igår från vindars album på face. här kommer det massssssa bilder!


jag & Sara älskling<3


jag,Madde,Adam & Carro


random


Bubinoo & Anjooo


Vindar,Natalie & nån mer


jag & Mandy


Jimmie <3


Borna :)


jag & min bästis!


Amanda,Carro & Tommie


Amanda & Adam


Jimmie?


Sara,jag & Vindar


Sara & jag


Lukas & jag


Amanda,Carro,Madde & nån


Borna,Mändy,Carro & jag


me & my love <3


jag & Tommie


Vindar & Borna


Amanda,Carro & Vindar


helt lost??
random,Amanda,jag & Bubinjo

NU KÄNNER JAG ATT DET RÄCKER MED BILDER, VI HÖRS SEN MÄNNISKOR SKA LÄSA LITE. HARE!

/ Anja Dymkowska



1:a advent


yeeeey, idag är det första advent och jag sitter och nöter psykologi nu. har nämligen inlämning kl 21.00. inte najs :( igår var jag och my babes hemma hos adam bassari, faktiskt en ganska lyckad kväll. var typ glad i princip hela kvällen, jag klagade inte på att jag hade feber och jag mådde inte illa. polski vodki is the best! om ni undrar hur kul vi hade kan ni klick in på Bornas och Vindars blogg här. yeaaah blackanboys is the shit? hahha där kommer de komma upp massa bilder men jag ska be någon skicka några till mig så jag kan lägga upp lite på the bloggi! ;)


idag ska jag äta sen lunch/ tidig middag med älsklingen på stan sen ska jag till kyrkan och hem till papi. guuud vad det var länge sen jag var där :O aja dags att plugga har 2,5 h på mej innan jag ska träffa jimmie och sen tid på kvällen men de kommer ja inte palla! :O

/ Anja Dymkowska



party all the time!


okey nu är det fest som gäller, jag ska med jimmie, tommie och amanda till adam bassari i C-klassen i vår skola :) kul och träffa min älskling sara där också (a) har precis tagit ett bad och så, åt lite risgrynsgröt med socker och kanel. muuuums, fan känns som om jag är lite övertaggad på julen men de ska bli mys. ska åka till polen den 21 och kommer hem den 28 eller 29 så jag är borta i ungefär en vecka. sen är det fan ny år och sen smäller de. ny år på g. och sen kommer skolan rulla på som vanligt.... ja ja nu ska jag inte få ångest över de. hahah ganska lång tid kvar ändå...

dags att börja fixa sej ;) see you bitches! tagg inför ikväll! :D


idag ska vi parta hos denna människa :D



utgååååååååååång!


shululullulul älsklingar,
ni fattar inte hur taggad jag är på att dra ut ikväll. pratade precis med bubinjo och amando och vi har vad vi behöver för ikväll. ska strax möta upp amanda bodman och do some buissnes.
har precis käkat lunchi också. vart thai maten som vart över från igår (a)
vad annars har jag gjort idag? jo juste tog en fika med älsklingen vid odenplan och sen satt vi typ på torget och psykade hahahha. "jag vill en gång till" :D hahahah

aja nu ska jag lägga mig ner i sängen och chilla lite läsa på min bok (dumpa honom, marre ler igen) :D haha

snygga jag just nu



lördag den 28


hejsan hejsan
idag är det lördag och jag ska fan ut.. igår höll jag på att tråka ihjäl mig så inge mer sånt, idag blir det utgång. ska kolla med natalia vad hon ska göra. annars ber jag grabben fixa något om jag inte hittar nått på egen hand. iaf, har precis käkat frulle och har redan varit nere i tvättis och hämtat lite grejer mamma hade hängt på tork. ska träffa jimmie runt 1 vid odenplan och ta en fika utan pengar hehe. men han får vara snäll och bjuda på en varm chocklad eller nått :D hhmm frågan är vad man ska ha på sig, det ska bara vara 6 grader idag och jag har ju varit sjuk en hel vecka så jag vill ju fan inte frysa och bli förkyld och sjuk igen.

aja nu ska jag sminka mig lite och städa på rummet... vi hörs sen älsklingar



...men hinner såren läka innan tiden runnit ur?


" förr eller senare tar det ändå slut, varför sätta upp regeler för varandra som ändå inte kommer hållas? varför ens lägga ner någon kraft på det? varför ens ha? varför ens försöka? varför ens bli kär?"

ligger och läser lite i sängen i någon helt random bok om kärlek, sjukt gammal. någon polski bok min mamma måste tagit med sig när hon flyttade till Sverige vid 21 års åldern. snodde ett citat från den.
vad skulle ni svara på dessa frågor? asså jag tolkar alla dessa frågor som en stor: varför ens vara tsm när man ändå vet att de kommer ta slut?

fine jag ska inte säga något om tsm har fan varit tsm med jimmie i snart 9 månader, men fan tänk efter. det finns typ få super förhållanden i den här åldern som håller livet ut. och tänk hur mkt pengar man spenderar, tänk hur mkt bråk det ibland blir hemma bara för att man kämpar för någonting med sin andra halva, tänk hur mkt tid man lägger ner, tänk hur många tårar man gråter i onödan, tänk hur jääävla mkt tjaffs och rykten det går i onödan. och allt detta bara för att man blivit kär... jag har inte direkt något svar på citatet. men om jag ska svara på frågan varför man ska bli kär så är det för att man vet att man alltid har sin andra halva vid sin sida vad som än händer. bara för att man ska kunna springa runt på stan och köpa saker till varandra helt spontant bara för att visa sin kärlek. bara för att försöka visa för familjen att jag är "vuxen" han och jag kan sköta oss själva. bara för att alltid ha någon att ringa på natten om man är ledsen. bara för att alltid ha någon att luta huvudet mot när man håller på att stupa. bara för att ha någon och sakna, länga till att man ska ses. bara för att be om en hjälpande hand när man är i botten. bara för att må bra. bara för att vara just så här jävla glad som jag är.

men varför bråkar vi så mkt då om jag mår så bra? varför har vi svackor i vårat förhållande om han mår bra med mig och jag med honom?

jo juste, vi har ju fortfarande olika åsikter. men jag ger upp helt seriöst, jag orkar inte bråka bort min tid jag har med en person jag verkligen är sjukt förälskad i. jag tänker inte det. tänker inte heller sätta krav. han ska fan inte heller förvänta sig av mig att jag "lyder" honom . jag vet vad ett förhållande har för moraliska regler jag kan fan ta och hålla de. och jag tror att han också klarar av det.ingen ska behöva kontrollera ingen, vi ska kunna lita på varanda. vi ska kunna sköta oss själva.

hjärnan är reseterad. tyvärr inte hjärtat. lite skit sitter där inne och gör ont.

Tiden läker alla sår...

/ Anja Dymkowska



lägg dags


tänkte bara säga godnatt en snabbis, ska lägga mig i sängen och läsa en bok. måste vara klar med den snart. läser boken "dumpa honom". jag vet att du ler marre när du läser de här ;) hahah nee men jag var tvungen att välja någon bok snabbt till skolan kom på att jag har en läslogg att skriva som ska vara inne nåsta vecka. den här boken läser man typ på 4 dagar. så de e skit bra, hade den hemma. bra bok. får mig att tänka efter om saker och ting...? anyway, nu har jag badat och känner mig super freeesh, tagit på mig mina resteröds hottis, blått sov linne och fönat håret. ska fila mina naglar lite också innan jag börjar läsa.


men men godnatt alla där borta, sweet dreams :)



santa claus


hejsan hejsan,
jag och mandy har precis kollat klart på nån filmish om julen. fan vad man blir taggad, hahah känner mig som ett litet barn när jag sitter där och typ tror på jultomten när jag kollar på alla dessa julfilmer för barn (a) hahahha
så mogen är jag :D
snart ska jag skicka iväg min mandy pändy och lägga mig i ett varmt bad :D kleta på lite brun utan sol och få enormt mycket skönhets sömn. inte undra på att jag är så sjukt vacker om jag sovit hela veckan typ hela tiden(smaaajjjlll)
(amanda garvar men jag ahr ingen aning varför hon typ tänker på lite saker som hände i helgen, amanda=asgarv, blööööööööah) hahahhahah inte kul, inte freeesh, inte najs! inte Amanda!

/ Anja Dymkowska



rösta rösta rösta!


sötnosar!
ni har väl inte glömt bort att rösta på mig att få bli månadens blogg. klicka på bilden så kommer ni till röstningen!
ser fram emot att verkligen vinna så help me do that :D



LOVE YOU GUYS

/ ANJA DYMKOWSKA



fredag= ingen utgång för en sjuk anji


nä ingen utgång för mig inte. jag är fortfarande hängig och har ganska mkt att ta igen i skolan, så jag har precis smällt i mig middag, vart thaimat, vart lite över så det får nog bli min lunch img (a) och nu ska jag sätta mig och plugga. runt 8 kommer mandy krokodil hit, hahahha fråga inte vrf hon fick bli en krokodil ;).

innan skolan sprang jag och jimmie runt lite på stan och kollade kläder. såklart var vi inne på zara men min storlek fanns inte där heller ;), sen drog vi till derby butiken och jimmie köpte en riktigt ful handuk :(, en AIK-handuk. helt seriöst hur kan man vara så besatt av ett lag. ja ja de e lilla jimmie de. Sen drog han och gymma och jag mötte upp Amanda Ericksson och kollade på skor. hon fick med sig ett par och jag var tvungen att springa till H&M och fick med mig hem en sjuk snygg kjol, pröjsade typ 199, sjukt bra :)

Lägger upp lite bilder på min kjol, på mej och min syster och på Amanda :) är sjukt glad att allt är bra mellan oss och vi slutat tjafsa :)




min nya kjol


en till bild på denna


Amanda schnögging


jag och lillsyrran


hahha normala?


?


hah


näbb?


syskonkärlek<3

/Anja Dymkowska



...


dags att träffa jimmie... vi hörs efter skolan
puss


dags & sova




new york minute


dags och lägga sig i sängen med lite chips och dipp och kolla på new york minute med olssen tvillingarna. hahah kan filmen utantill men jag älskar den fortfarande.
img är det skola för min del. känns faktiskt skönt. kommer inte tråka iaf. ska käka lunch hemma sen springa med jimmie lite på stan och sen ha lektion från halv 3-5.
men men mina älsklingar dags för mig att sätta på filmen. sen borta tänderna efter chipsen och sussa.
så godnattens på er och så hörs vi img!


/ Anja Dymkowska 



färdig fixad


hejsan korvar...
nu har jag tagit ett jätte långt och varmt bad,skit skönt vare :) målat tånaglarna röda och torkat håret. klippte till min luggis lite också :)

bjuder på en bild på mig nu.
ska slänga mig framför TV:n och bara ta det lugnt


glad tjej anjiii :D

PUSSS



äntligen lite lugn och ro hemma


nu har jag lagt min lillasyster, amanda har gått från mig  nu är det tid för mig. gud vad härligt. ska lägga mig i ett varmt bad, fixa lite pedikyr fixa mitt hår och sen ska jag försöka få tag på elin och bestämma en tid jag kan möta upp henne img. juste köpte en ny brun utan sol igår, eller ah mamma köpte den åt mig jag får ju inte gå ut hemifrån ;)

Kanebo Self Tanning- ca 800kr
Ska tydligen vara sjukt bra :)
vi får väl se resultaten


dags att hoppa i badet, vi hörs korvisar
/ Anja Dymkowska



som sagt jag raderar aldrig några inlägg...


...men stryk allt jag skrev



uttråkad


hejsan hoppsan,
sitter nu hemma med lill syrran. hon sitter i vardagsrummet och kollar på the grinch och jag framför datan och väntar på min vään.sen kanske jimmie kommer förbi men tveksamt, han kommer vara trött efter gymmet. smart kille går och gymmar när han e sjuk?! jaja hans hälsa hans liv.jag skiter i. tänkte bara säga att jagverkligen längtar tills julen som fan!  här kommer de lite härliga jul bilder :) någon som är lika taggad på jul som mig?











härliga minnen!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH



HAHAHHA AMANDA PÅSTÅR ATT JAG ÄR ETT PSYKFALL HAHAH BUT I LIKE IT :D



...


hejsan hejsan,
hämtade syrran precis från dagis och nu sitter jag och läser lite psykologi. har även satt på en gryta och potatis, så nu ska det stå där och kocka och jag ska plugga under tiden. så middagen is made by anji :) glömde bort och säga igår att mami kom hem med ett par riktiga party legging till mig. gjora av svarta paljetter. sjuukt snygga.


ca 250 kr

aja nu är det dags att koncentrera sig... var ett tag sen jag pluggade känns de som.
hatar och vara sjuk, helt plötsligt efter 4 dagar ligger man sjuuukt mkt efter :/

/ Anja Dymkowska



tjenixen


kom hem inte så länge sen från stan... käkade lunch med jimmie idag på kina muren vid odenplan. muuuumms säger jag bara :) och sen drog vi till stan för älsklingen ville köpa en present till mig. sjuuukt snygga skor från zara men jag känner mig taskig när han ska behöva lägga ut mer än 1000 spänn för ett par skor till mig. fine det var han själv som ville men men... iaf de fanns inte i min storlek på zara så vi drog till urban outfitters och där köpte jimmie ett par skor till sig själv.har haft en sjukt mysig dag fast jag e sjuk. mer sånna dagar tack!!

nu sitter jag och fixar och trixar med mina naglar. snart ska jag hämta lillasyrran från dagis och plugga.

P.S älskar min Jimmie
/ Anja Dymkowsa



langa röster älsklingar!


jag är med i en tävling om att bli månadens blogg. så klicka in på bilden och rösta på mig. det står mellan mig och 5 andra tjejer, vi får se vem som vinner. så rösta älsklingar på nummer 4, dvs mig :D


puss och kram
/ Anja Dymkowska



.


pallar fan inte med trycket snart! kärlek är svårt men underbart. läste elins blogg idag och hon hade skrivit att män är som läppglans.
fy fan så jävla sant! citerar exakt från hennes

"Jag älskar läppglans. Jag avskyr läppglans. Det blir fint och glittrigt. Det kladdar.
Det smakar gott. Kladdet uppskattas inte vid pussar. Det luktar gott. Håret fastnar.
Jag älskar läppglans. Jag avskyr läppglans. Lite samma förhållande som jag har till män…

(…och nästan pga samma kriterier – kärlek är fint och glittrigt, men sex kladdar, läppar
smakar gott, och män luktar gott, men löshåret fastnar ofta i skjortknappar och i gylfen)"



" I belive I can fly"


kanske någon som fattar vad jag menar med rubriken, iaf inte det jag tänkte skriva. ligger iaf nu i sängen och funderar på hur mkt tid och kraft det är värt att lägga ner. jag vill, och jag har ork och tid, men frågan är oom det är värt det. frågan är om jag lägger ner så här mycket tid och kraft och kärlek i det hela bara för att må så här. bara för att få känna så här. ett såndärt tryck i bröstet, lite svårt att andas bara för att det trycker, man känner de där hårda lite snabbare hjärtslagen och klumpen i halsen som gör att jag inte kan säga ett enda ord eller typ bara eeh okey och byter samtals ämne. och varför ska jag behöva känna så. fine det var ett skämt. men låg det lite sanning i det hela.

igår natt pratade jag och tommie på msn i typ 1,5 h om allt, och så började vi såklart snacka om rykten och sånt. och både han och jag tycker att folk har inte så jävla tråkigt liv att de hittar på nått från 0. nån bakgrund måste alla rykten ha.nått är de baserade på och de är tyvärr fakta. fakta som stämmer. fakta folk kanske sagt att de ska göra men inte gjort, och de använder folk sig av. men jag tror inte de bara hittar på de så där från ingenstans.

iaf nu sitter jag och pratar lite med jimmie på msn, råkade väcka honom med ett litet damp sms, men vi har sagt att vi ska säga allt till varandra så jag sa hur jag kände (a).  har försökt att sova men de gick inte. har precis tagit ett bad och frågan är vad jag ska göra nu? tror jag ska börja titta på olika stilar till Jimmies julklapp. har redan valt vad jag ska köpa. tyvärr var ni dåliga på att ge mig tips så det vart inge ni skrev ;) sorry bitches

"I BELIVE I CAN FLY"


Godnatt sötnosar
/ Anja Dymkowska



jag älskar kläder och skor! dessa godingar ska förr eller senare bli mina! :)



kjolen






vad skulle ni köpt till er pojkvän?


har ett jätte stort dilemma vad fasen ska jag köpa till Jimmie i julklapp!? :O
lite ideer har ploppat upp men hjälp gärna till och tipsa!

KLÄDER?


WEEKEND RESA/KRYSSNING?


kommer typ inte på nått mer? behöver er hjälp!



/ Anja Dymkowska



har börjat tröttna


har verkligen börjat tröttna på att jävla tjatter om mig och jimmie, om hur jag är om hur han är. fan asså ska man behöva vänja sig vid att folk snackar så jäävla mycket skit. för det tycke rinte jag är okey. tycker inte det är rättvist liksom. va fan är ni för slags människor. euuw. och om ni nu ska kommentera så upp för den du är och våga visa din åsikt och ditt namn! St eriksgymnasium? huh och du tror att de inte är lätt att spåra IP adresser. hahhaha szmata! de är precis vad du är.

iaf, sitter och väntar på mamma hemma är sjukt hungri, hoppas hon är hemma strax för jag håller på att svälta ihjäl... :O
iaf nu ska jag städa inne på mitt rum lite. hörs sen korvisar



hahah fett gammal bild. tagen hos Valérie på hennes tjejmiddag förra året



25 NOVEMBER


och så var det onsdag idag ja, halva skolveckan har gått och jag ligger hemma och har ångest över att jag inte skrev mitt matte prov igår och att jag inte har ork att plugga ens. ligger nu i sängen och väntar på att min man ska komma hit. han var och käka på BK medan jag tog en snabb dusch, var tvungen och skriva my man bara för att han kallade mig kvinna. hahah tycker det låter så fult, min kvinna. usch min man låter finare (a)

iaf så kl 9 dök Jimmie upp här, stackarn är ju tusen gånger sjukare än mig. men men proppade i honom massa polski piller mot feber förkylning och skit. hahha han vart ju typ rädd :D haha, så vi får väl hoppas på att han mår bättre så snart som möjligt.

nu ska jag ta och käka någonting sen lägga mig i sängen och mysa med älsklingen och titta på någon movie.


en härlig sommar bild

nu kom älsklingen, dags att lägga ifrån sig datan :) 
kyss
 / Anja Dymkowska



24 NOVEMBER


klar med duschen, känner mig super fräsch, nu är det dags att måla naglarna svarta, sätta på mig snygga underkläder,på med fin chloé parfym,smörja in mig med shine and glow kräm från dior, ta på mig ett pärlarmband, piffa upp fransarna lite bara med gele som ger näring och sist men inte minst wait for my boy to come here.
kommer nog känna mig sjukt mycket finare och sjukt mycket fräshare fast jag är sjuk. aja see you darlings dags att piffa upp sig ;)



många godnatt pussar
/ Anja Dymkowska



ugly+desperate= yeaaah


dags för ugly betty, sen är det såklart desperate, och sen ska jag tvätta håret. har inte borstat det på 4 dagar, ni fattar inte hur risig jag känner mig. men jag kan inte borsta ut det utan balsam och jag har inte fått tvätta håret, får egentligen inte göra det för äns img men jag skiter i det. känner mig sjukt äcklig. hör av mig sen nu är det betty time




saknar sommaren, fy fan vad jag vill bort just nu, själv eller med Jimmie.
Gud vad det skulle kännas skönt. Blir nog någon resa för oss två efter ny år!

BETTY KALLAR SEE YOU



fortfarande sjuk anja


idag sov jag bara typ 4 h sammanlagt sen sov jag ifs från 9-12 typ med älsklingen som var redan här 9 imorse. stackarn har också blivit sjuk inte bra alls :( har hittat massa snygga kläder som jag vill ha, inte okey. jag har ju fan inga pengar. aja nu är det dags för wok som älsklingen köpte till mig och sen ere ju ugly betty och desperate ;)

 


kjolen och linnet ska bli mitt ;) går på ungeför 800 kr tsm
billigt,bra,SNYGGT! ;)



give me this dresses


känner tat jag är ganska besatt av klänningar just nu. frågan är bara vem som ska betala för alla dessa godingar... pengar växer ju inte på träd, jag skiter inte ut guld tyvärr, och det regnar ju inte diamonds heller... så jag får väl ta tag mig själ vi kragen och söka jobb nån gång. iaf en av de där klänningarna ska jag ha frågan är vilken, alla är ju sjukt fina. men juste de e ju  julafton om exakt en månad, kanske önska sig någon av dessa?

 

klänningarna hittar ni här

/ Anja Dymkowska



mitt i natten och jag kan inte sova


hejsan människor. har sjukt ont i huvudet och jag kan inte alls sova... som tur loggade Jimmie in på msn känns som om han ska dygna så nån kommer hålla mig sällskap iaf. det var inte de jag tänkte skriva, jimmie tipsade att jag skulle sätta på 4:an eftersom vi två är ju efterblivna och har bara skogs tv inne på våra rum,ytterligare en sak gemensamt? hahah, iaf han tipsade att jag skulle kolla på en film. de sa en väldigt smart sak där precis innan den tog slut "spara det,den känslan, för den du älskar". det var en lång förklaring om sex, om känslor och sånt. och så avslutade en kille hela sin story med den meningen.  diggar den ;)

ska kolla på lite kläder nu på internet höres sen
/ Anja Dymkowska



"Det är så här man mår när man hemligheter har"


är ganska nere och mår dåligt fortfarande pga av min sjukdom.
ska sätta på sex in the city the movie och dricka varmt te med honung

kyss



sjukt tråkigt o va sjuk


någon som tycker att det är sjukt tråkigt och vara sjuko ch typ inte ha något att göra? man ligger och degar framför datan, kollar på tv när de typ suger, ala filmer man har hemma har man sett. allt e bara tråkigt har jätte mkt tid över och jag skulle ju kunna plugga men vem fan har ork när man är sjuk. något tips vad man kan göra för jag håller typ på att dö av rastlöshet. ifs jag kanske inte bör klaga så jävla mkt för jag fick ju sällskap av älsklingen hemma idag men asså tänk om han inte skulle hälsat på mig efter skolan. asså jag skulle ju fått panik.

gaaaaaaaaaaah va jag har tråkigt, lägger upp lite bilder fårn New York 08

ENJOY

överlycklig?


sleeping anjii?



...


...


jag och mamma


schnögga jag ;) hahah vad liten jag ser ut o va


mamma


playboy


jag och Cassie :)


minnen :')


smile


lätt att komma upp men svårare att ta sig ner hehe


coolesh biildish va?


sista kvällen typ


sista shopping dagen



svar på frågor



och så var frågestunden över. här kommer svaren på era frågor ;)

fredrika:
har du någonsin varit otrogen mot någon av dina pojkvänner?
Svar:Ja,det har jag. var otrogen en gång mot Benjamin Augler som jag var tsm med i 3 månader och en gång mot Jimmie i somras. men det var inte så grovt om jag säger så.


emelie:
hur mycket väger du och hur lång är du?
Svar: jag är 179, min vikt pendlar mellan 58-61 beroende på hur mycket jag äter och så. just nu ligger den på 60,1 exakt

emma:
tycker du att du var finare i blont än brunt?
Svar: asså det är inte så att jag kände mig finare, men jag känner mig ovan i det bruna håret. det som är det positiva är att jag ser äldre ut, det som är det negativa är att jag ser blekare ut ;)

wanna be"Daniel Axelsson":
Ignorerar du att Jimmie låg med Malin och dussintals andra? :)
Svar: för det första du som låtsas vara daniel så ignorerar jag inte saker som inte stämmer. liksom lite omöjligt. jimmie har aldrig rört malin och malin har aldrig rört jimmie. och jimmie har inte legat med dussintalts andra i somras. hoppas du nöjer dig med detta svar ;)

sara:
vilken skola går du i?
Svar: jag går i Jensen Gymnasium Norra

ida:
1.varför använder du inte din förra blogg?
2.hur många besökare har du på den nya bloggen per dag?
3.hur länge har du och din kille (jimmie) varit tillsammans?

annars så tycker jag du har en jätte fin blogg, gillar dina kärleks analyser
kram ida
Svar: tack Ida för en snäll kommentar.
1. jo det är så att min förra blogg vart anmäld av en tjej som heter Linda då hon vart tydligen arg över sanna ord.det är just därför jag inte använder den.
2. har ungefär 40-50 besökare per dag. hade ungefär mellan 65-75 på förra men det är inte så att jag är direkt ute efter många besökare utan jag skriver mer min blogg för mig själv ;)
3. om 8 dagar har vi varit tsm i 9 månader <3

rosanna:
Vilka är dina närmaste/bästa vänner?
Svar:
1. Amanda,låtsas mami,brorsan & Jimmie. han är inte bara som en pojkvän för mig utan även en bästa vän, samma sak med min låtsas mamma, inte bara en låtsas mamma som uppfostrat mig i stor grad utan en vän jag alltid kan vända mig till och lika så my broe.
2. Natalia, den härliga pricken en vän som alltid finns där.knasig och flippig but I like it :)
3. och sist men inte minst brudarna( Natha,Anjos,Verra&Marre) har inte så mkt kontakt med de och jag umgås inte med de längre typ heller men de finns där typ o så.

hanna:
vad brukar du ta för läkemedel mot din migrän? har märkt att du har det ganska ofta
Svar: ah det stämmer brukar ha migrän anfall ganska ofta ja, brukar oftast använda ipren eftersom det inte innehåller paracetamol som i längden förstärker migränen, som alvedon tex. eller så använder jag en näs spray mot migrän som heter Zomig nasal.

mr chacha:
hur många har du haft sex med?
Svar: 10>x>1 ni som e bra på matte fattar ;)

Frida:
vad använde du för hårfärg när du färgade ditt hår brunt? tyckte du vart super snygg i det, fast du var ju snygg innan också ;)

puss puss

Svar: jag använde mig av en intensiv toning från Loreal men kommer tyvärr inte ihåg va hår färgen hette. sen tonade jag det igen med en toning jag köpte i polen. tack så jätte mycket för komplimangen

bajskorv22:
hur gammal var killen du var tsm med efter jimmie. typ mr m som du kallade honom?
Svar: han var 24 skulle fylla 25

din beztiz:
vilken är din favoritställning????????? :OOOOO
Svar: Amanda du är helt efterbliven, eftersom frågestunden var tills igår 23.00 och du frågade för typ tio min sen så tänker jag inte svara på din fråga.. hahah eller är det någon annan som är nyfiken? nee men jag kan vara ärlig och svara faktiskt, 69:an är nääjz ;) (eller som nu vissa andra kallar detta för 95:an :D ahhahahah)



svininfluensan?


hej hej,
sorry för dålig uppdatering men har i princip legat i sängen och sovit hela dagen. i morse var jag hos läkaren och gjorde blodprov och skit. har antagligen inte svinis men nu är jag med i riskgruppen att få det eftersom jag är jätte sjuk. har nått virus i kroppen och migrän och massa annat bajs.
så vad tycker ni? ska jag jag vaccinera mig efter att jag blivit frisk eller ska jag fortfarande ta risken och typ kunna blir smittad men ändå inte. jag har ju hört att vaccinet ger mkt starka bivärkningar, den innehåller även bakterier från fågelinfluensan samt qvicksilver. hur bra låter det liksom? :/

iaf sen kom jimmie förbi hit och köpte med sig lite grjer till mig. cola light, fantiish,ostbollar,plopp och twix :) hahah älsklingen vet verkligen vad jag gillar ? (a) brukar rensa hans ostbollar hemma :D haha tack så jätte mycket hjärtat att du kom förbi det betyder så enormt mycket. faktiskt så måste jag säga att jag mådde bättre när han var här. garva lite och så hade jag närheten liksom. och så tänkte jag inte så mkt på de att jag har ont i hela kroppen och så. fick ju även lite massage av min älskade :)

aja dags för mig att smälla i mig lite piller, dricka en multivitamin brus tablett och sen sova lite.

juste ska svara på era frågor ni ställt nu också :)

NYC 2008



feber växer och jag känner mig mer och mer sjuk för varje sekund! har ont i hela kroppen och bajs. inte okey... dags för en snabb dusch


 


38,7 graders feber


hej hej,
tog tempen nyss och vart helt ställd. tog ju fan en 1 grammars alvedon typ en timme sen och jag har 38,7 graders feber.. omg, jag skippar nog skolan img... fast jag kanske inte borde men jag mår inte alls bra. ska nog vara kvar hemma hos mamma också tills jag blir helt frisk för att alla här har typ redan varit sjuka och jag vill inte smitta bebisarna och pappa och låtsas mami hemma hos pappa. ska strax försöka få i mig lite tomat soppa mamma gjort, får inte ner vanlig mat för de gör så himla ont i halsen så jag ska försöka dricka lite soppa.  åååh vad bajsigt jag mår. aja, ska passa på att jag är hemma lite och läsa igenom matten faktiskt vi gått igenom den senaste tiden bara för att repetera lite och fatta allt bra. skulle egentligen varit på bio nu med mamma och amanda och mammas kompis och se 2012 men vad ska man göra.

just glöm inte att min frågestund tar slut idag runt 11. ska försöka svara på alla frågor så fort som möjligt. vet inte om jag kommer ha ork i natt och om jag överhuvudtaget kommer vara vaken men jag ska försöka ge er svar snarast ;)

en bildish på en ledsen och sjuk Anji :(



hatar och vara sjuk :(


shu län,
vaknade idag runt 12 med värsta migränen och febern. inte najs alls, men iaf kämpade mig upp ur sängen tog ett bad, käka frulle och kollade lite på kläder med jimmie på stan och så kollade vi på NK:s julskyltning. som tyvärr sög i år :( hahah kände mig som ett litet barn som gick runt där men de är en grej jag gör varje år, och den traditionen ska jag följa ;)

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på grinchen. julkänsla på g?
kyss och bajs

jul 2007
/ Anja Dymkowska



tänkte köra en liten frågestund! fråga på hur mkt ni vill tills img 22.00 svarar på alla frågor ni ställer / Anja Dymkowska




en seg anja


hejsan hoppsan, har inte gjort så värst mycket idag. har varit med jimmie i princip hela dagen. har även städat lite med mamma i källaren. rensat massa gammal skit, typ som skidor,kläder, typ massa skor som jag kanske använt en eller två gånger... bort kastade pengar men men... tänkte lägga upp lite bilder nu från igår sen är det dags för film... ytterligare igen MAMMA MIA och ostbågar eller chips (a) haha

nu kommer det bildish ;)


Bubino


brudar


jag och älsklingen


party people
(Adam,jag,Steffi & Lukas)


jag och Fridis


jag och min älskare


Adam och jag


Alexandra,Tommie,Micca och Jimmie


jag(drägg),Amanda & Sanna :)


Olivia,jag & Micca


Corny och Mändy

ursäkta för dräggiga bilder men men, jag kör inte på "vacker dagen efter" ;)

/ Anja Dymkowska



SJUKT TRÖTT :O


tjenixen människor,
igår var det en mycket lång natt. har inte ens orka att berätta allt men de sluta med att saman förstörde stämmningen in the bedroom och jag fick en snusdosa i huvudet på något sätt.
iaf det var en mycket rolig kväll fast jag mår skit nu. åkte från amanda kl 9 för jag skulle passa syrran de första jag gjorde var och sätta på TV:n och så deckade jag av på soffan och hon kollade på disney channel i typ 3 h (a) hahah

nu ska jag springa till ICA och hämta paket, panta lite flarror och sen träffa Jimmie älsklingen!

vi hörs och ses. bilder kommer sen ;)



fekke på g


nu har jag bara sminkningen kvar. ska springa och köpa utblaning på ica också och sen röra mej mot min "bror" och festa sönder hemma hos "honom". hahahah dags att parta


tagga till människor!



god morgon ;)


tönkte bara slänga iväg ett litet snabb inlägg, vaknade ungefär för 45 min sen nu ska jag sminka mig och sen ringa och väcka jimmie. efter de är det rikting mot skolan. vi hörs senare idag. slutar halv elva idag så jag tror itne jag kommer blogga i skolan, möjligtvis ett linlägg från jimmie ;)


kärlek

jag för tillfället ;)



borde behållt de för mig själv


man lär sig verkligen hela tiden av sina misstag, man tror att man gör rätt. att vissa saker har man vant sig vid att leva med. man tror man kommit över det men drar man upp de just bara för att visa att man kan vara ärlig mot någon som står en nära fuckar de upp sig. de lönar sig inte alltid. man börjar tänka på det åter igen och de e så jobbigt. det är så jobbigt att behöva ändå tänka på det extra mycket. man kanske har nästan släppt det och kunde vara med sin älskade utan några problem. men nu efter att man sagt det, tänker man nog mer på det. han tänker också på det och de påverkar förhållandet. något som var så bajskorvit litet kan göra en så stor grej av det hela. orkar inte analysera mer, orkar inte tänka mer. man måste lära sig att leva med saker man gör och gjort i sitt liv.

MAN= JAG

/ Anja Dymkowska



godnattens


tänkte bara ta och säga godnatt
love you


jag för tillfället sjukt snygg huh? :)



shuu människor


idag har jag inte pluggat ett skit faktiskt. fast jag känner att jag kunde fan ha tagit en liten repetition av matten vi gått igenom den senaste tiden. ska ju fan ha prov på tisdag :( bläää...
iaf badade inte så länge sen sjukt skönt. massa skumm och bubbler :)  sitter nu och försöker komma på vad jag ska ha för kläder till mamma i helgen. så skönt att bo i stan på helger, nära hem och så. tuben går 24/7 också så de e riktigt najs. men men... ska nog ta med mig lite party kläder ska ju så klart dra ut img eller lördag. iaf en av dagarna andra av dagen ska jag sitta hemma med jimmie och matilda och mamma ska ut och parta med sin kompis helen.. om ni nu ville veta det.

iaf nu ska jag välja lite mer kläder och så.. vi hörs sen




"and you never got a chanse to open your eyes..."


orkar inte skriva så mkt idag... är inte på topp humör. tänkte bara säga att efter skolan va jag med jimmie och de gjorde mig jätte glad. tack älskling för allt stöd...

I`VE MADE A MISTAKE...



/ Anja Dymkowska



trött tjej anjii


heeey,
sitter nu på plan 2 och jobbar med jennifer med marknadsföring, hade precis utveckligssamtal som gick ganska bra. är ganska nöjd ändå... efter skolan ska jag käka lunch och sen ska jag träffa jimmie och typ ta en fika eller nått... kanske bio vi får se vad vi hittar på...


nu ska jag jobba vidare. dags att lägga ner ännu mer kraft på skolan!!

/ Anja Dymkowska



jag är cool!:D


hejsan hoppsan, har precis skrivit klart mitt arbete i rättskunskap började idag och vart en A4. han ville inte ha mer än de så de e super. nu ska jag skriva om bassaris växthuseffekt och skicka den sen till korven som får också fixa till den lite. är trött men ska kämpa tills jag deckar som ja typ allti gör.


LOVE



vänner...


har inga ord kvar, blir mer och mer besviken varje dag. sen skyller vissa ifrån sig på skolan, vissa på problem hemma och vissa kommer och klankar ner på min kille. fine visst han kanske inte är dröm killen number one enligt er men jag är lycklig. och pallar ja ta den skit jag tar är det mitt beslut. och ja jag pallar. så ni mina kära vänner som bryr er så mkt om mig, snälla tjata inte och acceptera mina beslut. vene det kanske är jobbigt för er och se mina låtsas garv ibland, det är kanske jobbigt och höra att allt i mitt förhållande är underbart precis som jag vill ha det och jag ljuger för er när jag säger det. fine sorry about that men jag skäms. jag skäms ibland för att de e som de är. och de e inte så himla kul att ni, de närmaste i princip, hatar honom. de får mej och stå där mellan er. han emot er typ, ni emot honom. han emot er för han vet att ni har rätt. ni emot honom för ni vet att jag kanske inte mår allti så himla bra. men jag tycker att de blir bäst om alla slutar lägga sig i. fine, jag kan läsa boken igen, du vet vem du är som bad mig om det. men jag tar mitt liv som det kommer.

ingen på jorden är perfekt, alla har vi våra brister!
även jag...



home sweet home


och så var man hemma hos pappa, idag efter skolan mådde jag lite si så där, var lite nere och så. skulle träffat jimmie men han var tvungen att fixa lite saker hemma och han var fett trött.. tråkigt :( iaf så jag drog med amanda till gunnars smällde i mig en kebab rulle med extra mycket kött och sen drog jag och solade en snabbis. mötte sen upp pappa som var på någon möte på "the island" (lidingö) och så åkte vi hem tsm med bilden.
bara vi kom hem var det några alarm nissar som var här och skulle fixa larmet hemma. och tack och lov funkar allt perfekt nu. inte så länge sen kom min bästaste granne Anton förbi och sa hej när han var på väg till jobbet. och nu sitter jag här framför datan och ska plåga mig själv med ett fall jag har att dömma i rättskunskap. grov misshandel nått lalalla. fan vet ja. strax bilr de pankisar till midda också :D

kärlek från mig till er


/ Anjii



oh jesus?


hade precis bajs brandövning i skolan helt jävla onödigt.  tänkte bara säga till min älskade pojkvän att du kan vara oh jesus! ;) ganska onödig kommentar känner jag... men men...vissa har ju inge liv mitt i natten.
nu sitter jag och danne och gusten och kollar upp låne ord från engelskan... skit tråk.. iaf snart är de dags för lunch är svin hungri

love
/ Anja Dymkowska



FUCK !


kom på att jag måste möta verra efter skolan img också... okii tror nog att jag skippar solningen och tar den med jimmie på torsdag? ;)

tänkte iaf bara slänga iväg ett snabb inlägg godnatt och puss allesammans ;)


har inte jag världens sötaste lilla syster? :) hihi
/ Anja Dymkowska



STRESS STRESS STRESS ! :O




/ Anja Dymkowska



desperate & ugly betty= avklarat


okey, då var desperate och ugly betty avklarat. hahah började böla som fan i slutet av ugly betty, av ganska privata skäl men iaf. skickade iaf ett sms till min älskade män och skrev att jag älskar honom and so on... (private stuff) kan säga så här efter allt vi gått igenom att vi ens fortfarande är tsm att vi ens fortfarande kämpar måste betyda något. och att vi är överlyckliga nu och mår bra med varandra är det sjukaste ever. att båda ens vill, att båda ens försöker, att båda ens förlåter. utan dig är jag 0. nada, inget, nothingg,nic... jag är ingenting utan dig.

juste fick hem mina linser idag med posten, ska ha de blåa img på mig. så nu skippar jag glajjorna, eller ah kommer ävl ha de lite då och då men linserna är lite skönare...
lägger upp en bild på mina ögon img

 

UGLY BETTY

DESPERATE HOUSEWIVES

bara sit upsen och badet kvar ;)

kärlek
/ Anja Dymkowska



kanin jimmie ;)


hejsan hoppsan ;) sitter nu hemma hos jimmie, har precis käkat middag och haft idrott. mkt najs nu ska vi ta och kolla på filmish typ och bara mysa och sen ska jag rulla hem till mami och kolla på ugly betty och desperet.

puss och kram skummbanan

Eran Anjiiii


tattoos is hot!


vill verkligen också ha en sån tatttuuu på revbenen det är så sjukt sexigt så jag dööör! :O
det blir nog min 18 års present till mig själv!



-


sorry för dålig uppdatering igår men jag var sjutk trött och slite. bara jag kom hemm pluggade jag matte åt middag och åkte med min låtsas mamma in till stan till apoteket som är öppet 24/7. vi hade en liten kris situation... efter att ja kom hem åt ja lite corflakes i sängen satte på en film och deckade av bara jag hade ätit upp... var sjukt skönt oc bara lägga sig och dö.
nu har jag förtagsekonomi och sitter och jobbar på min marknadsförings kampanj, sen matte prov bajs och sam. lunch och idrott. efter idrotten ska jag hem till älskling och äta middag och umgås lite. sen dags att rulla hem. mamma ska på bio o jag ska sitta barnvakt med min lillsis ;)


hörs sen håller på att decka av framför datan e så sjukt trött :(



sjuuukt trött i huvet!


nu är jag hemma igen efter en mysig dag med jimmie efter skolan. har precis ätit middag och nu ska jag plugga matte. sen sova. är så himla trött. ska bara ta en snabb dusch innan men jag kommer nog sussa redan vid 10 intge okey och vara så sliten men de är ifs bra att jag ställer om mig kommer vara lättare att komma upp 6 img ;)


dags för att plugga på matten kyss



dygning är inte okey!!


hejsan människor,har precis haft matte genomgång o nu har vi rättskunskap. suger bajs skit tråk. snart ska jag ha min coola spanska redovisning sen ska jag äta lunch med älsklingen som ska möta mig vid min skola när ja slutar. är jätte trött somanade 5 gick upp efter 45 min...

höres bloggen



:'( tack för allt stöd!


förlorar jag dig kommer jag inte ha någon kvar alls!

en bild kan säga mer än 1000000000 ord!
jag älskar dig!



godnatt människor där ute


strax är det dags för mig att sova, men först ska jag käka glass hihi och plugga lite till. är typ klar med brevet till spanskan strax ska bara be snälla adam bassari och kolla igenom de en snabbis. men men... bjuder på en lite halv knasig bil på mig. men precis så trött som jag ser ut och va är jag om inte mer! :(


godnattens!



min son fick mej bli sjukt glad :D


hahahha satt och pluggade sönder min spanska och så skrev ja till crispin på face chatten om han kunde hjälpa mej, till slut spårade allt ut och han vart min son och gjorde så att jag sitter och typ gråter av skratt. hahahha har haft sjuk tråkig dag och så kommer den jäveln från ingenstans och gör mig so oseröst som man kan bli, har liksom varit fett koncentrerad hela tiden och så men aah. och så kom min son och där gick allt åt skogen :D hahahha


du är fett skön, kärlek från din mami :D hahahhahahah


/ Anja Dymkowska



plugget nästan avklarat...


hejsan hoppsan,
 nu är min power point klar, camilla ska sätta ihop faktan och jag ska fixa till mitt brev lite. annars är det klart med plugg idag, ska bara göra lite matte också. nu är det dags för att städa sen plugg och sen mat. är svin hungrig men vill bli klar med allt annat. fan skippar tom kyrkan idag. wow säger jag, haha ne men jag hinner inte med skolan och städningen och de måste bli klart! de går ju fan före allt.
sen dags för ett jätte skönt bad!!

kysss

ahah langar lite sköna bilder på mej och camilla vi gjorde till arbetet
(OBS inte seriösa)









dags att städa
/ Anja Dymkowska



hej svensken HAHAHA


sitter nu och pluggar spanska med camilla, vi har ett arbete som ska redovisas img. har precis duschat och ätit frulle. men vi hörs sen måste koncentrera mig!


/ Anja Dymkowska



dags för skönhets sömn..


som jag ifs inte behöver men men, snyggare och bättre kan man alltid bli ;) hahah
nu ska jag ta bort mitt smink borsta tänderna och ta och lägga mej.är ganska trött faktiskt. har suttit och skrivit CV och bajs, sökt massa jobb och skrivit klart mitt spanska brev som ska in på måndag. nu är det bara presentationen kvar... fy fan dags att sussa nu.
 sov gott allesammans

/ Anja Dymkowska



har lite tråkigt


Sätt på din iPod på blanda spår och klicka vidare för varje svar.
FUSKA INTE!

Öppningslåt:
You found me - The fray
Vaknar Upp: Who´s that girl - Robyn
Första Dagen i Skolan: Brighter - Paramore
Förälskar Sig: Lay you love on me - BWO
Slagsmål: Sweet dreams - Beyonce ( hahah diggar)
Gör Slut: Friends forever - vitamin c  (okey har insett att amanda har konstiga låtar på sin iPod)
Bal: Buisness - Eminem
Livet: Sexy Back- Justin
Nervsammanbrott: Better of alone - Alice Deejay
Bil: Konichiwa Bitches - Robyn
Tillbakablick: Sexual Healing - Marvin Gaye
Bröllop: Elevator - Flo rida
Födsel Av Barn: Stars are blind - Paris Hilton
Avgörande Strid: Shut up- Black Edey Pease
Dödscen: Heartless - Kanye West
Begravningssång: Be want you wanna be - Darin
Eftertexterna: Vi mot världen - Lorentz & M sakarias

see ya ska ta en dusch nu :)
/ Anja Dymkowska



hemma nu :)


tjenixeeen,
är nu hemma igen efter att träffat upp bryggan en snabbis och varit på restaurang. the bryggish man var fett trött efter att han jobbat fett länge idag med nå flyttnig nått, fatta inte direkt vad han jiddra om men anyway han rullade hem efter att vi tagit en cigg vid östra och jag drog till östermalmstorg för att möta upp familjen.

här kommer lite knaaiga bilder från restaurangen ;)









ni kanske märker att jag inte gilalr att vara seriös på bilder men jag lägger upp fula och bajsiga bilder ändå,
ni vet ju fan själva att jag är grymt snygg i verkligheten ändå.

/ Anja Dymkowska



shllullulu


idag har jag varit med jimmie hjärtat och tog en fika i stan innan han drog till jobbet, snart ska jag dra och träffa bryggan en snabbis och sen är det dags för sushi med familjen  :)  idag är det ytteriligare en bra dag för mig, känns som mat får mig på bra humör. aja dags och dra sig mot karlaplan och träffa bryggish, vi hörs sen...


sushi time! :D

(saknar mitt blonda hår :( )



underbar dag :D


okey, märkte inte så länge sen att det är fredag den 13 idag, haha lite efterblivet kanske när det redan ifs är den 14 men men.
från och med nu tror jag inte att all otur händer på fredagar den 13. visst är man inställd och vet att det är just fre.13:de så brukar det hända grejer men jag har inte varit medveten om det och min dag har verkligen varit perfekt. :) ååh är verkligen överlycklig :) hahah jimmie är helt efterbliven och låg och tog bilder på mig när jag sov och skit, de vart inte fina alls men liksom själva grejen att han ens gör det :D ååh vad jag är lycklig. visst många kanske tycker att jag är helt beng i huvet när jag säger att jag är lycklig med den människan och älskar honom över allt annat. men idag märkte jag att vi kan klara allt. från längst ner på en jävla botten börjar vi ta oss längre och längre upp och jag hoppas att allt mellan oss kommer bli bättre än någon sin förr.
btw, första dagen utan ett ända gräl :D wiiihuuuu jag e fan kär i jäveln på riktigt!


dags för mig att sova... godnatt :)

haha ser ut som en docka i aniktet :)

/ världens lyckligaste Anja



mama mia


nu är det dags för ostbågar och mama mia film i sängen :D
sen sova, ska upp img ganska tidigt träffa jimmie och sen en väään :D gissar du rätt på vem vännen är, är du ball, men inte lika ball som mig :D hahah

iaf ska nog ut och festa img, snackade med danne tidigare idag och han och viktor ville ha mig ut. men vi får se, jag känner inte för att festa, men snackade även med bryggan och han skulle nog kirra nått  :D

see ya



älskar den här filmen så himla bra och så jävla fint det är där!

/ Anja Dymkowska



hejsan hejsan


så det här är min reserv blogg i 3 månader. min har då blivit anmäld i onödan men men... ska låta bruden va, hon kommer ju få rå damp på mig strax, (a)

Iaf från och med nu kommer jag blogga här, är beroende av det och så ahh. och ni är ju säkert beroende av mig och mitt liv.
iaf vill bara säga att den här dagen har varit helt underbar, asså det går inte beskriva hur mkt kärlek och glädje jag upplevt idag. TOM min bästa vän Anton ringde och vi har inte snackat på flera veckor. ah men fy fan, idag är allt prima. fick ifs reda på igår kväll att jag fick MVG i idrott A, som jag hade IG varning i pga min dåliga närvaro, men titta vad jag kan :D


hahah schnögg bild :D

 / Anja Dymkowska



Välkommen till min nya blogg!