svar på kommentar till TOMMIE!


Anonym om fuck it!:

lite hårt att hänga ut sin egna mamma, ha lite moral för helvete...

(känner igen din IP grabben ;) )

SVAR: jo tack jag har moral, men just nu bryr jag mig faktiskt inte vad du tycker och inte ni alla andra heller som ba "ofta hon kan skriva så om sin mamma" men ni vet fan inte hur min morsa behandlar mig så knip! (FINT SAGT AV EN SJUKT ARG ANJA) ;)
ja du Tommie.... kanske hårt men hur hon har behandlat mig de senaste, ja fan vet ja, 3 åren ungefär är dubbelt så hårt som de där.


hoppas du är nöjd med svaret :P

kram Anja :D



fuck it!


jag finner ingen glädje längre. jag bara går runt och tänker på allt och alla i min omgiving vill allas bästa och tänker inte ett piss på hur jag själv mår. idag har min dag varit förjävligt men igår var den ännu värre och självklart var jag glad att jag fick träffa jimmie. a men de är liksom en grej av 100 på en dag som får mig glad. just nu känner jag inte för att vara med någon. just nu mår jag inte bra. jag vill ha allt som förr. jag vill att vissa ska bli som förr, att jag också ska blis om förr. jag vill vara 18 men jag vill vara som förr.

jag hatar mitt liv just nu som jag har det! när kommer du fatta det ditt äckel! din vidriga egoist morsa!



svar på kommentar till Cissi




Postat av: Cissi

Jag diggar verkligen den här bilden på dig (y)!

2010-08-30 @ 22:44:44 
http://finest.se/cecilialindberg

svar: tackar bruden. glad jag blir av att höra sådana fina kommentarer.
uppskattar verkligen när någon av er fina läsare skriver något sådant bara så där och är helt söta och allmänt snälla. men jag klarar inte av de som går runt och kommenterar mitt utseende negativt! blir så förbannad och irriterad för jag tar egentligen inte åt mig men det är så onödigt för någon baktanke med att försöka såra mig och göra mig arg finns!

men iaf tack cissi! :)

/Anja Dymkowska


förbannade jävla internet


är så trött på det här bredbandet vi har och nu försöker jag koppla in sladden i datorn men nej det funkar ju dock inte heller! :@ gaaaah, aja idag började jag skolan kl 08.30 och slutade 17.00. härligt! gymma halv 9 på morgonen och bli helt död i armarna. kärde nämligen, rygg,bröst,armar och lite ben! uuusch!
mötte sedan upp min andra halva (jimmie) för att få min äffärsjuridik mok som jag glömde hemma hos honom här om dagen och ett par skor. fick även pussas lite med honom sen drog jag hem. mamma står och lagar middag nu, jag sitter och väntar i kö för att komma fram till com hem och lösa det här jävla problemet med allt internet.
idag har jag varit duktig jag, åt 11 bitsar sushi till lunch. yes jag börjar bli mig själv igen! :D


nu kopplades jag fram. höres!



I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR


och den där rubriken är så jävla sann så! tänkt hur skönt det skulle vara att bara komma iväg från allt kaos och problem. man skulle skippa det om man inte hade känslor! om du inte skulle känna av att du är exempelvis ledsen, eller från ingenstans få bort din grova ångest! ah fy fan jag drömmer mig bort asså! :)

jag mötte upp min älskling efter jobbet och drog och såg den filmen! riktigt bra var den! :) jimmie tippade på att den skulle kunna få pris för bästa svenska filmen i år.  det återstår att se. filmen hade bra humor, inte överdriven eller något. självklart fanns det en sorlig scen! det är ju ett måste. men annars var den väldigt bra och rolig tycker jag. den får 5/5 digg :D


annars har min dag varit lite si så där kan jag ju säga. har varit massa tjafs hit och dit och bara gaah. usch jag orkar inte ens tänka på det.falska äckliga fittor hit och dit! spyr på er! den som hittat på allt och tvingat på mig  ansvaret för saker jag INTE gjort de för jag antar att det är det det handlar om kan ju gå och dö! men men inga bråk och tjafs nu. är glad för jag fick en super kväll med min älskade fästman! tack för allt och för all förståelse!


ha det bra peeps

/Anja Dymkowska



Så sant!


keep your friends close but your enemies closer


måndag


ytterligare en måndag i mitt liv, ytterligare en gång då jag känner att jag inte pallar. Gud vad underbart att jag har en papi som har sjukt mycket att göra med endå skjutsar han mig till skolan för han tycker det är synd om mig att jag ska åka en sådan bit här från haninge!

nu ska jag klä på mig och snabb sminka mig lite så lägger jag upp en bild på dagens klädval :)


hoppas ni får en fin dag idag!

/Anja Dymkowska



nu ska jag sova på riktigt!


dags att lägga sig, ska upp 9. fixa och trixa lite hemma sen ska jag röra mig mot plugget.pappa jobbar 1 gata ifrån min skola så jag får skjuts hela vägenm hur skönt som helst.
men ni får ha en underbar natt så hörs vi img, ska be amanda fota lite med sin mobil så får hon skicka bilderna till mig sen! :)sköt om er :)


god natt



haninge 136


måla och leka kull med barn, äta middag med familjen. käka massa polska salt gurkor och korv. ska ta med mig lite sådana till jimmie. tyvärr är de inet helt klara ännu så han kommer få vänta i ca 3-4 dagar. men de går att äta, jag kunde som sagt inte hålla mig.

jag har precis duschat och valt kläder tills img, även tittat på internet efter en dator. och yes, i have found my baby! om någon är intresserad så kommer namnet på den där nere!

Acer Aspire TimelineX 3820TG - 5454G50n ( LX.PXZ02.004 )



hörs



Is it you?- gammal goding




lyssna och njut av hennes vackra röst! :D



bakis?


god morgon mina läsare,igår vart det en lång kväll och en ganska förvirrande sådan. är en aning bakis men vad ska man göra. om ungefär en timme ska jag åka från baby hem till pappa och sova där ikväll. har inte träffat min familja på 2 månader typ. nu har de kommit hem från plen och farmor följde med hon också. najs! :D

hörs senare ska fixa lite i lägenheten nu medan jimmie är och köper frulle! see you!


fest fest fest


nu hör vi people!


time for food


nu har jag varit duktig och städat i hela lägenheten hemma hos jimmie. nu ska jag smälla i mig lite mat!
see you


dags att skriva av sig.


jag är så sjukt trött på min vardag, är helt förkrossad! är sjukt hungrig men jag får inte i mig något. kräktes i morse efter jag tagit en liten skål yougurt. jag skanar mina tjejer men ingen av de har hört av sig eller svarat på sms. är ledsen att jag och marre "bråkar". är ledsen att jag inte har någon ork längre, att jag inte orkar kämpa, att mitt förhållande med jimmie liksom bara är. jag finner ingen lycka med någonting just nu. finner ingen kraft i mig själv heller för att fixa allt detta. allt ligger bara på min axlar och gör det tyngre och tyngre för mig för varje dag som går. det är svårt för mig att bekämpa mina problem så där. och vissa av de vet jag att jag inte kan göra något åt saken och det är det som stör mig som mest.

jag måste lära mig att sluta kväva allt inom mig. kanske patetiskt enligt vissa att jag skriver av mig här. men jag har inga problem med era barnsliga åsikter. jag är rädd för ikväll, är rädd vad som kommer hända.
vill inte vara här.

slut!




grattis!


idag fyller min vän Viktor Broheden 18! tänkte bara gratta dig gubben och önska dig en super lyckad kväll och middag! :)


HURRA HURRA HURRA för Brohis! :D



michelangelo


Vart en middag men älskling på Michelangelo som ligger i Gamla stan efter vi tagit en mysig promenad där, vid slottet och så efter hans jobb som han slutade kl 20.00. Jimmie tog en pasta och jag en risotto! muuums! Sofia kom och tog ett glas med oss sen så rörde jag och Jimmie oss hem. har inte mått så bra idag, fysiskt och psykiskt.
tänker inte ta det på bloggen med du som vet, jag ber dig bara om stöd. jag kan tyvärr inte ro för detta fast jag skulle så himla gärna vela skippa den här "månaden" som jag kallar det i mitt liv. sedan sommaren 07 har jag fått denna sjukdom varje år i slutet av agusti som går över precis innan min födelsedag som är den 1 oktober. vilket innebär att jag har denna sjuktdom varje år i nästan exakt 1 månad, där av namnet. men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova.







/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


ssssssssss om sjutk rolig dag!:
varför ELLE och cafe?

svar: varför inte? dummt svar på en dumm fråga. ursäkta attityden men tycker den där frågan var med än väldigt konstig. kan säga så här at jag har sökt ett modell jobb för Elle och cafe och just nu väntar jag svar!


kram
anja


welcome to my fucking life!




film time


ska kolla på karate kid nu med min kära vän och käka lite chips. höres!

ciao


sjutk rolig dag!


jag har verkligen haft super kul idag. massa roliga händelser, masas moral höjare, massa saker som fått mig att må bra! :D och konstigt jävla nog är jag sjukt hypad och taggad som jag varit hela dagen. har gått runt och dansat och bara larvat mig hela dagen! gillar när jag är på bra humör! :D

tänker inte beskriva min dag i detaljer för de skulle ta sjuuuukt lång tid, men en liten sammansfattning ska ni få, tyvärr har jag inga bilder! :(

dagen började som sagt med en foto lektion som ni redan vet, lunchen åt jag med min underbara bög och amanda på dag&bert, kyckling filé med potatisgratäng och bearnese sås. efter hade jag spanska lektion då vi fick göra en stadsvandring i regnet, självklart var det bara jag plus massa 94:or som går i min grupp( nog det enda dåliga idag). fick lägga en ordentlig rush sedan till biblioteksgatan där jag fotades för tidningen ELLE och Café. sjukt rolig upplevelse och jag hoppas jag kommer få göra om detta! nu är det bara att invänta svar från de för min del. har även besökt Bromma Gymnasium idag, där mötte jag upp coola brudarna Sandra och Sofia. fan vad vi gick runt och skratta hela tiden, sjukt kul var det. Och som vanligt så kände jag inte igen min killkompis Esmat, som jag nog träffat mer än 40 gånger, konstigt nog kan jag aldrig placera honom. haha. lite fotboll vart det och sedan mötte vi upp Marcus som även går där och drog in till stan. Mat på donken( ja jag vet inte bra!!!) och sedan begav vi oss på jakt efter en snygg väska till Marcus. Så cool som jag är hittade jag en suuuuuper snygg väska på Åhléns från Björn Börg på rea för 450 kr. Jag är bäst, I know! ;) Sofia köpte en allmänacka som jag skar mig på, dumma den. Stötte även på min kompis Linda och Milou. Linda har jag nog inte träffat på mer än 1 år, hon har nämligen bott i Spanien och pluggat där. Tyvärr fick jag reda på av henne att hon åker dit i år igen, så nästa helg ska vi fika med varandra! :D
Vid 19.00 tiden mötte jag upp Patti vid gymmet, idag vart det mage och rumpa, najjs! Marcus hakade på och mötte upp Tommie där och grabbarna körde på sitt egna rece. Kul att jag iaf fick sällskap av grabbarna i tuben till Aba, där jag mötte upp Jimmie på hans jobb och nu sitter jag här framför datan, färdig duschad. har tagit bort nagellack också och städat lite hemma.


nu ska jag och jimmie kolla på Grown up´s och sedan är det dags för mig att sova.
Imorgon har jag bara 1 lektion vilket gör mig väldigt glad. börjar 11 så en liten sovmorgon får man imorgon iaf!

god natt alla bloggläsare så hörs vi img bitti!





/Anja Dymkowska


bilder som Klara fottat


















nu känner jag att det räcker med bilder från dagens foto lektion, men ni kan förbereda er på att varje torsdag kommer det komma ganska många bilder. vi kommer lära oss nya saker hela tiden, så det kommer nya bilder med olika funktioner :D



foto lektion


idag lär vi oss om skärpedjup! lite bilder vi tagit kommer här :)




















/Anja Dymkowska



torsdag


som sagt idag är det en sjukt stressig dag. dags för fokus på lektionen! see ya

har foto lektion nu :D


svar på kommentar till T.


hej T, tyvärr vet jag inte vem du är. men om du möjligtvis ska ha Engelska C lektion så får du ha de så kult på den! ;)


heeeeeeeeej då!


vampyrer suger en fet jävla dase!


Som ni redan vet kanske så var jag och Jimmie på Vampyrer suger, och den sög verkligen. och så var det massa fjortisar i salongen som var typ jätte konstiga och skrattade as högt när de inte ens var kul liksom :S en av de kallade Edward för Hogward av någon konstig anledning hela tiden när hon skulle prata om honom med sina vänner. hahhahah typ den enda gången jag skrattade riktigt högt :D

nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. skola img kl 08.40, har två timmar foto, sedan hål och spanska i en timme najs.

väldigt stressigt schema imorgon, ska dra och plåtas för tidningen ELLE och Café img runt 2. sedan kanske träffa Petronella, fika med Sofia,Marcus och sonen Crispin, gym med Patti och sen hem och sova och plugga! tuff dag väntar, dags att få energi.



peace and love
/Anja Dymkowska


mat och bio


nu ska jag och jimmie röra oss mot stan, för att hämta lite kläder hemma hos min mamma först och även skolmaterial, sedan dra och äta och gå på vampyrer suger! vi får se hur bra den är på skala 1-5. har hört att den suger så jag har inga stora förhoppningar på den direkt!

hörs senare ikväll då jag lägger upp bilderna från fotograferingen! :)
fick tyvärr bara bilder på mig skickade



samano abano!


imorgon kväll åker min käre vän Saman till London, eller ah åker, han flyttar dit och han vet inte när han kommer hem! :O ha det så bra grabben så får du ringa och säga hur du har de och själv får du hålla dig uppdaterad genom min blogg som du sa igår!!!
jag lovar att jag ska vara stark och må bra! och gör jag ej de så får jag klara mig själv, kommer inte kunnar inga dig mitt i natten och prata! som jag sa igår, tack för att du har hjälpt mitt att bygga en grund för mig själv av en stark och självständig person! :)

ha det bäst gubben, kommer sakna dig!




förkyld igen!


fan mår inte bara, pratade nyss med petronella som skulle göra en ögonfrans förlängning,färga mina ögonbryn och fransar i tele. tyvärr får vi flytta det till en annan dag då jag inte alls är på topp. är så sjukt dålig, hosta,snuva, huvudvärk m.m. idag åker min mamma till polen så jag ska bo hos jimmie tills på söndag. ska bli sjukt mysigt att få vara med min älskling.

ikväll ska vi äta middag på vapiano och sedan dra på bio! sjukt kul!

skolan gick bra idag, om ni undrar fast jag dock inte hade någon ork var jag duktig och antecknade på varje lektion och så!


aja hörs




helt jävla slut


efter skolan drog jag snabbt till åkeshov och gymmade där med jimmie, mina ben har ont kan jag ju säga! efter de drog jag och jimmie hem till oss, duschade av oss och drog hem till min mamma på middag. kom precis hem från solariet, langade en 20 minutare och duschade av mig. nu ska jag sova, mina ögon kan knappt hålla sig öppna. satte på en sjukt bra polsk rulle och tog ett glas mjölk, fick reda på inte så länge sne av min läkare att jag har förlite kalcium i mina ben så nu är det dags att dricka mkt mjölk :)


god natt älskade läsare!


/Anja Dymkowska



går dagens utfitta!



jacka: barn H&M
klänning: Indiska
väska: Belle
skor: hunters
glasögon: ray ban
smycken: cara och dolce and gabbana

/Anja Dymkowska


whop whop


fick precis sms av patti, yeah jag har en ny tränings kompis, as bra gym och hon vart ganska nöjd över träningen igår så nu ska jag och patti gymma tsm 2 gånger i veckan. sjutk naj, hon bor också i vasastan så det är hur härligt som helst att hon dök upp där igår med sin vän :)


aja nu ska jag dra och äta, hare



tisdag- skola


hejsan alla läsare,
har haft många ansträngande lektioner idag men det var för första gången på länge jag kände att NO:n var rolig, vi hade labb idag, blandade massa saker med vatten och fick gegga som små dagis barn. men det är najs! :)

nu har jag lunch, efter det spanka och en h hål och ledarkunskap.
slutar halv fem idag. hel dag. segt, men vad ska man göra. det är bara att ta, jag försöker förbättra mig så mycket som möjligt i skolan nu så det är bara att satsa fast det är jobbigt!


vi hörs senare

love



/Anja Dymkowska



Ey oh ey oh, come on let´s go, ubadubadubado


okey fråga mig inte vad jag gör, men av någon skum anledning sitter jag och lyssnar på as taggande musik inför helgen, snackar med vänner på msn och bestämmer att i helgen kör vi en riktigt jävla stenhård helg.
tagga till om ni har lust! jag längtar tills på fredag iaf! :D


jag har en känsla- dj mango


fanta och rose- dj mango


Shakira - Waka Waka, David Guetta Remix



tagga!



god natt


nu ska jag dricka upp mitt glas mjölk och sedan sätta på någon rulle att somna till. är egentligen inte så trött men vill lägga mig lite tidigare än igår. la mig liksom halv 3... inte så smart va?!


men i får ha det så bra så hörs vi img, skola kl 8, kommer med updates så fort jag kan i plugger

ciao



bajs




min dator vill inte sammarbeta med mig så det kommer bara en bild från fotograferingen. hahah glad man såg ut känner jag! får ta på mig coola kläder någon gång och sminka mig snyggt och dra ut och fota! vart ganska okey bilder. men e fan ej nöjd!


/Anja Dymkowska



nu skiter jag i det här, dags att skriva öppet på bloggen


du är en morsa jag önskar ingen annan någon sin kommer att få, du trycker ner mig för mitt utseende, fokuserar allt på dig och gör mig till din egna lilla bitch. döljer att du har mig och skäms för mig. men du ska veta en jävla sak, och sätt det här i ditt huvud nu. jag skäms för dig också, för den egoistiska mamma jag har. ditt utseende är inte heller världens finaste. jag vet att jag har små tuttar och skit, låt mig ha de. större och snyggare än dina iaf. jag vet att jag inte kommer bli miss polen 1968 som dig men skit samma. jag är fin för den jag är och min personlighet är så jäääävla mycket bättre än din. stackars mina ungar som kommer ha en sådan mormor som dig. bara för att du inte får ligga, vilket du tycker att jag göra för mkt, så behöver du inte ge dig på mig och trycka ner mig och säga massa saker jag itne skulle säga till min största fiende.

en mor och dotter relation handlar om respekt och kärlek. what a fuck? vet du ens vad kärlek är, att älska sina barn och visa de är god förebild är inte att bete sig som dig!
nyss satt jag och min mamma och pratade om min 18 års fest. hon har gjort en lista på vilka mina vänner är som får komma. och sen har hon bjudit alla sina vänner på fest till oss. man ba aha okey, så hela släkten kommer och du planerar min 18-års fest exakt som du ville ha din eller? är så trött på dig så det inte är sant. dina 20 vänner får komma och du ska sitta och säga vilka jag ska välja ut för allt kostar?! wtf???!?!??!?!?!?!??!


psykhem nästa för dig morsan!
är du glad nu? :)



tips för fina naglar!


Personligen tycker jag att händer uttrycker hur man är som människa lite, har man sönder bitna naglar, ah det betyder att du stressar eller han något problem inom dig som du kanske inte ens vet om men de gör dig upprörd, har du sjukt långa naglar med smuts under m.m., slarvig person som inte bryr sig om sitt yttre, fina målade naglar med fina nagelband = det är så det ska vara! självklart ser man nogrann ut och det ser mer fräshare ut såklart!Friska och vackra naglar hjälper dig att se vacker ut! Så ta hand om dina naglar för det både känns och syns på hela dig när man tar hand om hela sin kropp. En nagel som är frisk har en balans mellan flexibilitet och styrka, fukt och olja.

Om dina naglar är veka och spröda kan det beror på uttorkning och det är oftast vatten som är boven. Balansen rubbas i nageln vid upprepad kontakt med vatten och det leder till slut till att nageln kan skiva sig.


För att undvika uttorkning av naglarna använd diskhandskar, skydda med nagellack, men kom ihåg att använda ett bra underlack. Försök rätta till balansen i nageln igen med att dagligen använda olja. Nagelstärkare används endast under en begränsad period, annars kan det leda till att naglarna blir för hårda och går sönder. Du bör använda nagellack-borttagning utan aceton och olja. något jag bruakr använda mig av är olivolja, värma upp det i micron i 30 sekunder,innan jag ska måla mina naglar och på en gång bara jag tagit av nagellacket, för att få det lite varmt, då sjunker det in i nageln mycket fortare och bättre. och så doppar jag mina naglar i det i ca 2-3 minuter när jag sitter och kollar på TV.


Omständigheter som årstid, hälsotillstånd, ärftlighet och ålder påverkar hur fort dina naglar växer. För att naglarna ska växa snabbare kan det hjälpa med att du ökar blodcirkulationen med en handmassage. Oftast växer naglarna fortare på den hand som används mest och på nagelbitare som har skadade naglar.


Om du har sköra naglar kan det vara att de har utsatts mycket för solljus, ihärdigt användande av nagelförstärkare eller att du har en dålig kosthållning. Vid bantning kan tillväxten avstanna helt.


Om du har vita fläckar på naglarna så beror detta inte på kalkbrist, utan oftast på att nageln utsatts för slag eller tryck.


Om dina naglar är åt det gula hållet måste du tänkta på att du kanske behöver ett underlack under nagellacket. Missfärgade naglar kan ljusas genom att du använder en speciell skrubb eller en remover med citronsaftsliknande ingrediens.


Försök att smörja in dina händer regelbundet, vi utsätter ofta våra händer mycket för olika sorters rengöringsmedel och tvättar händerna väldigt ofta. Återfukta så ofta du kan!


Hitta en lagom längd på dina naglar som passar dig och kom ihåg att bra nagelvård tar tid, det finns inga genvägar.


PRODUKTER JAG TIPSAR FÖR ATT FÅ BRA OCH STARKA NAGLAR:

Sally Hansen

Depend

Yves Rocher



Hoppas ni får lite nytta av tipsen!

/Anja Dymkowska



Bilder från dagen på begäran av Anja



Anji


Amanda


Snygga gästbloggarn


Världens vackraste sushiätarproffs!


De var de, kul att gästblogg MVH in på min blogg klicka på --> JIMMIE <--


lax,fotografering och fika


gymmet avklarat, lika så fikan och fotograferingen gick super. tyvärr är min dator cp och vill inte sammarbeta med mig så jag kan tyvärr inte lägga upp bilder på min blogg av någon anledning, men jag ska försöka lägga upp på facebook iaf, stötte även på patti på gymmet, hahah det var kul att snacka med henne och se hur hon svettades, tjejen kunde typ inte hantera det. inte bra!


var sjukt hungrig redan på gymmet, så det var skynda hem för mig och äta min andra måltid idag som bestod av lax, potatis och sallad. muuuuums!


aja nu ska jag kolla på tv och fila naglarna lite, kanske ska börja på min engelska läxa :)

/Anja Dymkowska



sushi, huvudvärk & älskling


älsklingen hade någon jätte skumm dag idag på jobbet så han fick ledigt fårn 10 till 5, så han kom till min skola strax innan 11, hade min engelska lektion i 10 min fick en uppgift av min nya lärare att skriva ett brev om mig själv, hur jag bekväm jag känner mig med engelska språket, vad jag har svårt för m.m. gamla vanliga skiten en lärare bör veta. efter det vart det sushi med min älskling vid skolan och segande framför tv:n hos mamma, fick lite huvudvärk av någon anledning idag, tror inte jag druckit tillräckligt mycket! kan nog vara det. nu är min älskling på jobbet och jag ska dra till power club och sola. har ju då som sagt gratis solarium på mitt gym.

efter det vet jag inte direkt vad jag ska hitta på, kanske en promenad i stan med någon av tjejerna eller något. vi får se.

ber jimmie föra över bilder sen till hans dator då jag fortfarande bor hos min mamma tills på onsdag och så får han lägga upp de ikväll på min blogg!

/Anja Dymkowska



måndag


hej alla mina blogg läsare, sitter i skolan nu och väntar på att ha äffärsjuridik, har precis avslutat NO B lektionen, ganska slapp lektion men sen kommer det tuffa, kemi! något jag verkligen inte klarar av! ganska fint väder idag, vilket får mig att må bra och glad. idag blir det sushi till lunch! underbart.

nu sitter jag och pratar med julia,sofia och amanda om studenten. dags att planera!

/Anja Dymkowska



god kväll


god kväll alla mina söta läsare, nu har jag kommit hem från Jimmie till min mamma, efter att vi var i stan och hade varit hos hans föräldrar och hälsat på drog jag och jimmie hem för att äta en middag. det vart grillspätt, med sallad för jimmie och jag tog lite potatis till också. mumsigt gott vart det, vill min fästman laga mat så kan han! :)
(det gillas av mig)
efter jag kom hem vart det ett långt bad samtidigt som jag smsade med amanda och bestämde vilken tid vi ska mötas innan skolan och var vi ska äta. nu sitter jag och pratar med henne på msn, äter filmjölk med lite rusin och havre fras kuddar eller vad man nu hallar de, kollar även lite på en film som är min favvo, new york minute. hahah kan hela filmen utantill, nu är det väl dags att börja plugga den från slutet.


aja sötisar
sov så gott så hörs vi imorgon från skolan.
börjar kl 8


/Anja Dymkowska



söndag i bilder


fika på waynes


















vart ledsen för min chailatte smakade inte ens chai :O



hare bra
kyss
/Anja Dymkowska


Mobilblogg från tunnelbanan


Hejsan alla läsare, sitter nu på tunnelbanan på väg från stan me jimmie till hans mamma för att hämta någon post han fått där. Vi har varit i medis och tagit en fika på waynes där verro jobbar. Efter de lite shopping. Riktigt härligt väder idag i Stockholm må jag säga. Åter kommer senare med bilder pusssss / anja


lördagens outfit


jacka: VILA
linne: H&M
byxor: BIK BOK
flippflopp: Polen
väska: Belle
klocka: Dolce & Gabbana



söndag


god morgon på er mina söta läsare, idag har vi en ganska varm och härlig söndag. jag och jimmie ska in mot stan och möta upp verra en snabbis och langa liten shopping, är hur trött som hellst och skulle lätt behövt en till timme sömn, men då var det olika plikter som kalla.

här kommer det lite bilder frånfredags och lördags
(nej vi är inte normala)? :)







utanför donken i fridhemsplan




/Anja Dymkowska


mens!!!!!!!!!


känns som om jag ska dö av mensförblödning eller något sådant. okey kanske to much information, but I do not care right now! har sån mensvärk att jag bara vill slita ut min livmoder. fast jag har en p-stav får jag lite mens då och då(typ var 4:de månad) vilket är bra för då vet man att min kropp fungerar som vanligt att jag inte kommer ha problem med att bli gravid när jag tar ut den sedan. men nu när jag har den där skit grejen i och inte mensar så ofta är det fan inte najs med så grov mesnvärk.
men nu ska jag låta jimmie göra om sin header och jag ska fixa mig för att sova! :D

god natt sötisar

/Anja Dymkowska


bilder från bloggmiddagen på Collage & minglet på LV


Bilder lånade från finest.se, dessie och kenza.



BILDER FRÅN LOUIS VUITTONBUTIKEN



champange


jag och Jimmie


limon på plats med Kenza (plus vänner) Natacha (plus vän? ) och självklart Bobby


Dilay, Kenza, Bobby, Natacha, Dominque & Alexandra


Bobby the man


DJ


jätte trevliga butiksbiträdanden


Angela Monroe och Bobby



Nati, Bobby & Kenzi


Sibel


riktigt sköna brudar, Angelica och Louise Adolphson


Tyra


super söta och trevlia Alice Svensson


mingel


mingel

MIDDAG OCH FEST PÅ COLLAGE


Alex och Alice


grabbarna som serverade mat och drinkar+ Nati och Bobby




Bobby håller tal


innan middagen


dags att placera sig


vad försöker du göra Dessie?


Anja Dymkowska (bords placering)


under middagen


middag





nica grabbar som serverade :D


maccarones


jag och älsklingen under middagen


michaela njöt som fan! :D












den gick in djupt :)



jag  och Nati


Jimmie och Natacha( överlycklig grabb :D )


Jimmie, Kenza och jag


Bobby och Jimmie


jag var den första enligt Bobby som fick fottas på hans högrasida!(något han ej gillar)


OCH SIST MEN INTE MINST, JÄTTE FINA GOODIEBAGS





Här har ni de fina goodiebagsen som alla fick på middagen igår

Detta fanns i de fina LV påsarna:

1. Eltandborste från PHILIPS, den bleker tänderna på 28dagar.
Sedan kan man använda den som en vanlig eltandborse.

2. Armband från Cara, mina favorit. :)

3. Vitaminer från Vitaminbutiken.com
Vi fick vitaminer för huden samt en presentkort där värde 578kr.

4. En liten söt väska från Fancyfanny.se

5. Jättefint armband från Tokyo Jane.

6. Hårprodukter från Schwarzkopf got2b, värmeskydd, shampoo, spray, repair.

7. Bobbys produkter som är super för håret, shampoo, balsam, spray och mosse.

8. Nagelprodukter från Depend.

9. Fuktkräm från Rapsodine.se

10. Smink från Make up Store, fick ett puder.

11. Krämpuder från Too Faced.

12. Tamponger från Libresse.

13. Fiberlakrits från Renee Voltaire. (mina favvoriter).

14. Mobilfodral från Jofama.

15. Armband från Sweet Adeline.se

16. Biobiljett från Gratisbio.se

17.Nagellack från Nailshop.se

18. Presentkort på McDonalds på massa mat.

19. Presentkort på Stayhard.se värde 100kr

20. Tidning från Vecko Revyn.

21. Tidning (Glamour) från Tidningskungen.se

22. Presentkort på Njuta Spa, värde 300kr

23. Presentkort på den nya butiken i Sturegallerian "My Closet", värde 100kr.

24. Presentkort på StyleByStars.com värde 150kr

25. Tändsticksaskar med vårat tryck från Spira Kortdesign.

26. Presentkort på www.shinestockholm.se värde 300kr


/Anja Dymkowska


lördag


idag har jag ingen ork att dra ut så det blir en film kväll med jimmie, chips och dipp! :D


höres ikvl när jag laddar upp bilder från igår kyss


as lyckad kväll igår! :D


kvällen började på Louis Vuitton-butiken med lite mingel och champange, man fick även kika lite på deras nya kollektion , efter att alla hade samlats höll bobby sitt fina tal och välkommnade oss vidare till Collage där det bjöds på mat från fantastiska Beirut Café. träffade en as gullig och trevlig brud Michaela Forni där som fick en liten strippshow av sin vän som var DJ under kvällen. det var verkligen kul att få en egen uppfattning om personerna bakom bloggen. verkligen super kul och trevligt! fanns även halvnakna killar som gick runt och delade ut shottar, skumpa och vin under kvällen. MUUUUMS! :P

bilder från kvällen kommer jag lägga upp senare. men en så länge kan ni klicka in på KENZAS, NATACHAS, BOBBYS och även DESSIES blogg. antar att massa andra la upp bilder också men de får ni hitta själva. jag lägger upp bilder senare ikväll.


kyss

Anja Dymkowska



fika med pappa


nu ska jag röra mig från jimmie och möta upp pappa i stan och ta en kaffe och prata, han drar nämligen till polen imorgon och hämtar hem familjen med bil. så de ska bli kul och ses ett tag och bara prata. men nu måste jag fixa håret och sen röra mig. efter de ska jag dra hem till mamma och även möta upp jimmie, vi ska käka där och sen fixa oss där inför bloggmiddagen, najs att grabben fick skippa jobbet! :D

ganska gamla bilder på mej och pappa





god morgon


ikväll ska det bli sjukt roligt på bloggmiddagen inne på Louis Vuitton. temat är vitt så jag kommer nog ha på mig min spets klänning eller en klänning från H&M Aids kollektionen! vilken tycker ni att jag ska ha på mig, rösta!!! till det ljusbeiga klackar och beige väska ! :)



H&M klänningen

 

vit spetsklänning från gina



outfit


jacka: VILA
jeansklänning: H&M
väska: chanel
stövlar: HUNTER

underklänningen: skinn skärp från Polen

 

/Anja Dymkowska



oh my fucking god


okey dagen idag har varit super nice, började med en sushi lunch med min älskade, sen chill hemma då jag har haft lite ont i magen, efter de fika med nathy på kófi och mingel på biblioteksgatan där man vart fotad till tidingen "café" najs!? :) fick även lite goodiebags och så. härligt


img är det ingen skola, där emot ska jag åka hem till jimmie och spendera tid med  korven på dagen innan hans jobb. vi skulle spendera kvällen tsm img egentligen med då jag fick reda på en liten grej i sista sekunden var jag tvungen att ändra planerna.  ska nämligen på bloggmiddag img på Louis Vuitton med lite folk, amanda hakar självklart på för att sälja in sig själv i blogg världen! aja vissa måste ju få haka på vännerna för att få en bra karriär!


nu ska jag prata med henne i tele och njuta av den goda nyheten. hörs peeeeeps

/Anja Dymkowska



jensen bajs norra!


okey är sjukt arg på mina nya lärare, vi byter coacher hela jävla tiden. ettan: hintze och mats, tvåan: micke (awesome dude) trean: rami och anna? wft? anna som har jobbat på jensen sen 2005 men man har aldrig sett henne. random brud typ.  men iaf anledingen till att jag är förbannad är att alla elever fick ut sina scheman, fick sl korten, fick gå igen alla valbara kurser och tider i skolan. men nej vi skulle ju självklart få äran att planera en tradition för jensen när man tar studenten så vi kommer vara de första som får åka kryssning med alla skolans 3:or eller segla till sandhamn. kul?1 ah okey de funkar men inte kul att sitta kvar i skolan till 12 när alla andra fick dra typ senast 10. självklart skulle vi även skriva nya enkäter så att lärarna kunde lära känna oss lite bättre och så var jag tvungen att snacka med min coach rami hur jag ska ta igen de ämnen jag vill läsa om och höja mina betyg i.


aja nu har jag och jimmie ätit lunch, jag har redan börjat plugga matte som jag ska läsa om det här året och så har vi städat det fint i lägenheten. nu ska jag bo hos min mamma i ca 1 vecka sen är jag här hos älsklingen igen, för både mamma och pappa är i polskiland. snart kommer jimmies mamma och hämtar upp oss med bilen sen blir det middag hemma hos mamma och pappa 2 :D

bilder som togs i 1:an
I ÅR TAR VI STUDENTEN! :D





















ciaooo bitches



jensen gymnasium NORRA


och så är man äldsr i skolan nu då. känns som om de var max ett halv år sen jag lärde känna spette (SP1E) klassen. pch nu är det vårat sista år tsm, sista året att fixa alla betyg (ouuups) och sedan är det dags för det riktigt arbets livet. fan asså, aja nu har vi makten i skolan. idag ska ni 94:or få skita på er i korridorerna! hahahaha

stackars små förvirrade barn! :D


dagens outfit uppe senare idag




ciao


kärlek


kärlek är stort, kärlek är underbart. men kan även vara förjävligt. just nu är det underbart! just nu mår jag bra! :)


middag


mumsig middag lagad av anji! :)
kycklingfilé med en mumsig gorgonzola fyllning, sallad och färskpotatis till. jag och jimmie åt oss ganska mätta på det där kan jag ju säga.

städade massa hemma hos mamma, drog och gymmade och mötte upp jimmie. hittade även gamla böcker hemma som jag måste lämna tillbaka img i skolan.

som ni vet brukar min mamma ge mig massa uppgifter att göra hela tiden, nu gav jag mamma en uppgift. att fixa till mitt rum så det inte ser ut som en bomb sprängts där inne med hennes grejer eller typ något förråd. så det ska hon fixa tills img eftersom jag ska bo där till den 25 sen drar jag till musiu i några dagar och sen tillbaka dit.


aja dags för vin och cigg i fönstret. puss



to much?


tror att kvällen vart lite gaaaalen igår, natha, marre och verra körde tequila race. fan igår vart de ganska mkt dricka... jag och emelie delade på 2 liter vin, sen så fick man självklart shottar av b-rudarna och öl av peter och gurra. hmmm crazy mother fucking night!

kom hem på ungefär 15 min kändes det som. tog taxi med emelie och hennes kompisar till rådmnasgatan, fast de skulle mot gullmars. gulligt av de att de ville att jag skulle komma hem snabbt :D

kvällen avslutades i min ensamhet i sängen och sjuuuuka drömmar. amanda vet vad jag pratar om :D fan känner att jag har skämt ut mig, men jag hoppas att det inte skrämmer bort dig från mig bajskorv!

imorgon startar skolan, den är skön, nu ska jag upp och käka sen dra till gymmet och biffa upp mig. fick i mig ca 2500 kcal igår. inte bra!!!

/Anja Dymkowska



från fika till krök


hahha diggar mina brudar asså. för typ en timme sen bestämmde vi att vi skulle langa en kvällsfika alla tjejer tsm och umgås och prata ut. och så från ingenstans efter 30 min så vart det krök i vasastan ist. jaha, aja det sitter inte fel. blir vitt vin för mig ikvl. muuums !:D

har precis varit och solat också vart en 20 minutare klarade fan inte av värmen inne på solariet usch!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig, måste vara klar när nathy kommer

love



/Anja Dymkowska



lot polish airlines


är på mammas jobb nu. ni som inte vet vart hon jobbar så är det på ett polskt flyg bolag " LOT".
just nu ska jag dra till gymmet för att sola lite, sen kvällsfika med brudarna. :)

hörs bloggen



måndag


tjenare alla bloggläsare,
jag har varit duktigt och redan varit och gymmat, ska dra och hämta min lillaystser på dagis snart, lämna henne på mammas jobb. ska nog även chilla lite där också och sen ska jag dra och sola på mitt gym. vill få lite färg eftersom jag inte varit utom lands i något varmt land i sommar så måste jag jobba lite på min bränna :)


nu ska jag springa in i badrummet och göra en ansikts peeling och sen hämta matilda.
vi hörs

/Anja Dymkowska



morsning


orkar inte skriva något god morgon på er iaf


BLOPPIS


ALLA KLÄDER SOM JAG LÄGGER UPP HÄR PÅ BLOGGEN SOM INTE BLIR SÅLDA HAMNAR SEDAN PÅ TRADERA.
så ni mina fina bloggläsare har lite förtur, ni får fynda lite mer på kläder jag säljer.

OBS! frakten står ni själva för. jag skickar även inga plagg för än jag ser pengarna på mitt konto. det går även bra att ringa mig så kan vi bestämma någon tid och plats att mötas upp och då tar jag emot kontanter på plats.

enjoy, hoppas du hittar något fint


ballongklänning från gins tricot. xs- 150 kr

klänning med spets på från gina tricot 36- 100 kr

HELT NY! klänning från zara, 36/38- 400
nytt pris: 500 (finns mer bilder om det önskas)
klänningens band korsar sig på ryggen, väldigt snyggt


snygg kofta till leggings och linne från gina tricot xs- 100 kr

 

äkta t-shirt från ambercrombie and fitch, xs/s för 200 kr

 

tunika från gina tricot, 36- 50 kr

 

jätte gulligt sommarlinne från gina tricot, 36- 70 kr

t-shirt från gina tricot i jätte svalt material, xs - 70kr

 


jätte gulligt linne från Stockholm LM(M&Q) använt ett få tal gånger, 36/38- 190 kr

 


äkta linne från lacoste, nytt pris ca 780 kr, säljer för 250 kr, xs


lacoste linne, ca 780 kr ny, säljer för 200 då jag använt den några gånger-xs

 


Linne från zara, använd 2 gånger, 36/38, 150 kr

 


äkta ed hardy linne, använd 2-4 gånger, nytt pris 600 säljer för 250 kr, xs/s



jätte mysigt polotröja från märket s:t tropez, nytt pris 500, säljer för 200 kr- S (passar nog liten M)

 


varm och pösig tjocktröja från JLindeberg, nytt pris 1000, säljer för 300

 

Anja Dymkowska

 

 



mitt liv suger kuk


tack och hej


tummen upp för polska piller


gud vad jag älskar att alla polska läkemedel är tuuuuusen gånger starkare än de svenska vi har här. känns som om alla läkare i sverige har typ avtal med alvedon. kommer aldrig glömma när jag gick till läkaren nån gång när jag hade öroninflamation, observera jag hade inte sovit på 3 dagar eftersom jag hade så ont och jag hade det i båda öronen så jag kunde inte ligga på sidan som jag alltid brukar göra för att somna. och då säger läkaren till mig här har du någon kräm som du ska ta runt örat, absolut inte i. och gör de fortfarande ont så ät alvedon. man ba what? jag ska ju fan i mig ha pencilin, men nej de fick jag inte.


men nu mår min lilla skatt där nere mkt bättre (a), hahah eller ah hur ska man kalla den offentligt på en blogg? aja ni fattar vad jag menar.
skulle dragit och gymma men har inte så mkt ork för de, där emot ska jag göra ett tradera konto och sälja lite av mina kläder jag har hemma som jag knappt använt eller med prislappen kvar.
länkar såklart på bloggen så ni kan fynda!



kyss
/Anja Dymkowska



urinvägsinfektion


okey jag dör, som vanligt. urinvägsinfektion igen! fuck it!


bilder från senaste festen hos jennie och lotta




























/Anja Dymkowska


rösta rösta rösta!


glöm inte att rösta på vilket hår du tycker jag bör ha!

klicka här för att skriva din åsikt! skriv nummer och varför du tycker jag bör ha sådant hår!

/Anja Dymkowska


riddersvik here we come


fest hos jennie och lottis ikväll! najs, de där brudarna är bara för sköna asså! :D känns som om sofia redan kommer vara en kerstin när vi kommer dit men de har ju blivit lite mer som en vana nu för tiden! :D hahaha

idag vaknade jag kl 1. skönt at få sova ut. efter det städade jag och jimmie här hemma och sen har jag egentligen bara degat framför tv:n i sängen. har varit så sjukt kvavt och varmt ute och jag är fortfarande förkyld så jag har ju svårt att andas i sådan värme.

aja dags att fixa sig strax ska be jimmie fota mig så kan jag lägga upp kvällens outfit!




love
/Anja Dymkowska


bilder från kajen i torsdags










/Anja Dymkowska


torsdagens outfit


tunika: indiska
shorts: H&M
väska: chanel
skor: polen
solglasögon: rayban



yeaah


middagen vart suuuuuuper god, jimmie gjorde middagen idag. vart kycklingfilé med wokadegrönsaker,ris och en mumsig sås med kokosmjölk. muuums! :D blir nog en filmi kväll idag, ligger och knaprar i mig lite godis och kollar på mtv, snart är det dags för skräck filmen "fredag den 13" det är ju trots allt det idag!
kommer nog helt seriöst dö, den filmen klassas vara den läskigaste av alla amerikanska skräckisar.... :S



aja god nattens


fredag


party party party? njaa skulle inte tro de va... har precis varit på en lunch. gissa vilka ja åt med? min madre och padre. på ett och samma ställe. coolt! vart sushi till lunch som pappa bjöd på, mysigt. igår var jag och han på bio i heron city, han var jätte söt och tackade mig typ 100 gånger för att jag ville gå med honom och så. man såg verkligen att han släppte alla tankar kring jobb och familj på en gång och bara slappnade av. så det var kul att han enjoyed the moment!

har inga direkta planer för idag men vi får se hur kvällen slutar

pözz


AVIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

SÅ HIMLA AVIS!



torsdag


för jävlig natt, somnade 5 vaknade 8 av att jimmie är sjukt arg för hans boss ringde och sa att han började 8 inte 15 som jag sa. sorry...

att gråta sig till sömns är det värsta jag vet, får ingen lugn sömn då utan var enda lilla rörelse jag själv gör eller jimmie vaknar jag till. och att behöva typ gråta sig till sömns var och var annan dag är inte kul! jag har verkligen blirvit förstörd och förkrossad.

sov vidare efter jimmie hade dragit, vaknade kvart över 12 och känder mig fortfarande as trött och utmattad som om jag inte hade fått en blund alls. och juste glömde berättade den mysigaste delen av denan story, eftersom jag är så sjukt får jag host attacker hela tiden när jag sover om jag håller mmitt huvud för rakt med resten av kroppen. hostade så enormt mycket att jag kräktes till slut.

känner att denna dag är inte bra för mig!

ska åka in snart till power club och möta amanda där, sen möta upp pappa och dra på bio. hoppas jag, rokar verkligen inte sitta hemma och inte göra något!


aja hörs kanske ikväll



/Anja Dymkowska


tju


hemma från bion, orkar inte skriva så mkt just men men säger bara så här. ungdommar gå ej på filmen puss. jätte tråkigt man fattar nada!


god natt sleep well ;)


puss


nu drar jag och jimmie iväg på bio och ser filmen PUSS!
ska be korvne fotta de jag ahr på mig så de blir en dagens outfit idag :)

puss :P

/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Anonym om onsdag:

Varför bestämde du dig att klippa dig så kort?

svar: det var egentligen inget planerat, mer en implus grej, kände för att klippa av ganska mycket eftersom de avr så slitet, förra gången klippte jag mig 8 cm och då sa min frissör 10 till sjulle vara perfekt,så det fick bli 22 till. kände för att ändra min look lite och se lite mer sofisticerad ut så ah.

kommentera vilket hår ni tycker jag passade bäst i! :) skriv nummret på bilden och gärna vrf du tycker så :)




lugg och blont (1)


blont, långt och uppklippt (2)


långt brunt + svarta slingor (3)


kort, svart med bruna slingor (4)


/Anja Dymkowska


onsdag


god morgon gott folk,
idag fick jag verkligen sova ut vilket min kropp behövde, är sjukt hes och har knappt någon röst kvar. det suger men vad ska man göra. har inga planer för dagen förutom bio med min älskling kl 9, vi ska se filmen puss. ska tydligen vara en sjukt rolig komedi :)

har inte så mkt att skriva just nu men vi höres


bilder från Kungsträdgården












peace and love


kungsträdgården


söt som jag var skickade jag sms till skärmen där och skrev att jag älskade jimmie. haha okey dålig början på ett inlägg men skit samma var tvungen att säga det. jimmie skämdes lite men när vi satt på bussen tackade han för det och sa att han var glad. haha kato var verkligen grym i kungsan, jimmie fotade lite med sin mobil så de kommer upp soon, och cool som jag är fick jag även en high five av honom. yey!

nu är de dags för lite mat för min del, sen varm choklad i sängen, sex and the city och älsklingen brevid mig.
underbart!

skönt att vara här hemma igen :)

god natt gott folk

/Anja Dymkowska


sex


sex är som min drog. sex är min vardag. sex är kärlek. sex är något jag älskar!
punkt slut



Mobilblogg


Tjuuu people, ligger i sängen med musiu nu och chillar med livet. Ska strax börja laga lite mat men först ska jag skicka iväg min pojk för att diska:) ikvl ska vi till kungsan som sagt e ganska taggad faktikt orkar inte sitta hemma och bara slappa Men men hare peeeeeeps


svar på kommentar till aye


aye om haninge:
Du har en riktigt bra blogg^
Vad gör du annars?
Kram<3

tack så jätte mycket för din kommentar.
jag pluggar och jobbar lite då och då för att få in lite extra pengar.
kram

/Anja Dymkowska


tisdag


hejsan pruttungar :P

dagen började med lunch med baby på kungshallarna, usch vad jag vart arg på en iranir som skulle sälja en grekisk sallad till mig men utan feta ost. en ganska arg anji vart jag och så sprang han efter mig och ba tjuv! skit skumm, självklart skulle jag inte betala för en sallad utan feta ost, ja ba men lägg i lite så är det inga problem och då säger han att den är slut. man ba säger man inte sådant innan? aja skit samma

kollade på en dator idag, hittade en skit fin och bra dator för 7000, ska köpa den img :D:D:D:D:D
najz!

ikväll ska jag och jimmie och några polare till kungsan och kolla på kato som har gjort "turn the lights off". spelar kl 21-22.30


aja nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite, vart inte så mkt sömn för mig, somnade 4 vaknade halv 7 as pigg och kunde inte somna omn tack vare min äckliga hosta!

peace




haninge


är hemma hos anton nu och chillar, kollar på något program om tjockisar och garvar ihjäl oss. har saknat min vän jätte mycket så det är kul att umgås med honom. img ska jag till stan med pappa och träffa jimmie ska gå runt med honom och kolla på datorer sen ska vi på bio på kvällen. ska kolla med pappsen om inte jimmie kan sova hos oss efter bion också skulle vara kul :)


aja hare mina fina vänner så hörs vi mer img :)


fy fan säger jag bara


är så himla sjuk så det inte är sant, och jag försökte vara snäll och dygna med jimmie, men han satt med powerking eller kaffe i handen hela tiden och eftersom jag inte dricker sådant vart de ju en aning svårare för mig + att jag är sjuk. men iaf, fick lite sömn från 7 till 11. allti något, nuska jag diska och sortera tvätten åt jimmie så när han kommer hem från jobbet kan han vila lite innan han ska upp och tvätta. sen åka in till stan ett tag och möta marre.

idag är det haninge som gäller, ska bli kul att träffa pappa faktiskt! :)

sköt om er så hörs vi senare. ska försöka få över bilderna från helgen till datan, kameran pajjade ju men minneskortet kvar




/Anja Dymkowska


god natt


nu har jag knaprat i mig lite piller och duschat. ska lägga mig i sängen under mitt varma täckte och försöka bli frisk. img ska jag åka till pappa i haninge och vara där tills på onsdag. jimmie är ledig tisdag onsdag så jag ska nog be honom åka till haninge och göra mig lite sällskap och hänga med pappsen. ska försöka dra ut grabbarna på bio :)
god natt



segis


mår ltie bättre just nu, fick i mig lite mat som jimmie lagat, vart färskpasta med fläskfilé och massa mums till. lite näring i kroppen och jag vart piggare på en gång! najs, sitter och tråkar nu, ska få jimmie spela lite kort med mig. har fortfarande i huvudet och är seg i hela kroppen, men snuvan är nästan borta men hostan kvar. ah vi får väl hoppas att jag är bra tills på lördag då jag och jimmie vill dra med några och bowla. skulle vara sjukt kul :D

sitter och snackar lite med tommie på face chatten, gulligt att han kollade igår med mig hur jag mådde. och förresten tack till alla er som stöttade mig igår och ville typ supa mig under bordet.

pratar med amanda- med anjii åk in till stan eller nått så tar vi ett glas så mår du bättre
pratar med marre- men gumman kom hit till alex jag har en vodka som vi kan dricka och bara prata ut
pratar med verra- asså du får ju självklart komma hit, ta med dig något vin eller nått så känner du sig säkert bättre sitt inte själv och deppa
pratar med natha- mamma kommer inte hem för ens imorgon, ja har vin hemma kom hit så har vi en gråta supa kväll

hahah sköna vänner jag har, men jag vet att de bara blir värre om jag dricker så jag valde att prata med jimmie och försöka lösa allt.
och ja han hade något vettigt att säga annars skulle inte jag stannat kvar verro ;)


hare korvar


sjuk bajs fucking sjuk


jag orkar verkligen inte med längre, mår sjukt dåligt psykisgt och så ska man bli sjuk också, ligger i sängen hela tiden med feber, snuva och halsont, de e ju roligt.

och så kommer hon från ingenstans och ska lägga sig i mitt och jimmies förhållande. vad fan har du med saken att göra?! enligt JIMMIE så har ni träffats 3 gånger eftersom du är bellas gamla ridkompis och ni pratade lite då och då på msn och så kommer du från igenstans och leker hans bästa vän och som stöttar honom genom allt. men an sak kan jag säga dig, den här gången har inte jag gjorde ett piss!


hare


svar på frågestunden



Adam

*Hur gammal var du när du förlorade oskulden? Ångrar du första akten?
*Hur många har du haft sex med?

svar: de var på sommarlovet mellan 8-9 :) nej jag ångrar det ej!

10 st

robbin

cola/fanta
öl/cider
sommar/vinter

svar:
cola light
cider
sommar

 

louise

vart vill du nå med din blogg?

svar: egentligen ahr jag ingen speciell baktanke med min blogg, startade min första för ca 1 år sedan bara för att ha den som en dagbok. självklart skulle jag vela ha många läsare, fans m.m. men come on inte dagdrömmer jag om det direkt.

 

Anna ;)
hur gammal är du?:)


svar: jag fyller 18 år den 1 oktober! :D :D:D:D:D:D

 

Malin
allt bra med dig idag? :)

svar: jo tack livet rullar på, men självklart har jag en dålig dag idag. annars allt okey :)

 

wilma
göru?

svar: jag sitter och svarar på frågor från frågestunden

 

Sara
hur gammal är du?
var bor du?

svar: som sagt, fyller 18 den 1 oktober.
jag bor med min pojkvän i bromma, mamma i odenplan och pappa i haninge. flyttar runt ltie hur jag vill

 

maria
vad är det bästa du vet ?
hur länge har du bloggat ?

svar: första frågan var ju en kluring, men jag älskar att umgås med vänner och grabben! :)
jag har bloggat i ca 1 år

 

Sofia
Tycker du att man ska skaffa sig en egen uppfattning om folk? ;) Haha

 

svar: klart som faaaaaan! :D

maja graaf
hur många gånger har ni varit otrogna mot varandra?
vad hände med dina gamla vänner caroline stffi hanna ? vad tycker du om dom

Tycker du att din pojkvän blivit fetare?

svar: jimmie har väl varit otrogen 3 gånger jag har varit de en gång.
carro slutade jag umgås med  pga att jag märkte hur falsk hon var. steffi vart de så eftersom hon var arg på mig att jag blivit tsm med jimmie då hon också hade känslor för honom och hanna ah du jag vet inte. asså ja hanna o steff umgås ju ibland men vi är inte lika tighta längre. vi har typ vuxit ifrån varandra lite...
nej det tycker jagabsolut inte eftersom han gått ner väldigt mycket sen förra sommaren, sen jag lärde känna jimmie ja då gick han upp lite men de har ingen betydelse för mig. jag älskar honom endå


skaka rumpa


medan jag svarar på frågorna från frågestunden får ni lyssna på denna låt som får mig att bli lite gladare iaf!

 

/Anja Dymkowska



as bra!




kärlek


igår spenderades kvällen på nype. och konstigt jävla nog vart jag vän med sandra, vissa vet vem det är, och tommies ex cissi också. helt random men det kändes faktiskt bra. har egentligen inget emot de brudarna så vrf inte?

kvällen slutade lite si så där om jag säger så. och jag är sjukt trött somnade vid 7 vaknade 9 somnade om vid 11 vaknade halv 12. då kan ni nog fatta att jag är slut och har inte ätit något sen igår kl 4. bra tjej!

vissa vet vissa inte, men jag är helt jävla förstörd, jag vill ha det som förr. jag vill kunna må bra, inte gråta hela jävla tiden som jag gjort hela dagen idag. själv på tuben, tårarna rann, i kassan på vivo när jag handlade mat, tårarna rann. jag har skämt ut mig men jag är så ledsen och så jävla ensam just nu.


kärlek kan göra mer än ont!


(bilderna från igår kommer snarast, behöver bara hitta en ny kamera jag kan stoppa in minneskortet i, amandas pajjade igår)


fredag


idag ska jag ut med mina vänner och pojkvän på krogen. ska bli awesome, var länge sen jag clubbade känner jag. nu sitter jag på min madres jobb och väntar på att hon ska bli klar, sen blir de middag och hem och fixa sig. möta upp sofia och crispin och parta sönder hela kvällen :)



see you

kameran är självklart med



Jimmie's Blogg




Klicka på bilden för att komma till Jimmie's blogg!
Han har stora grejer på G!


svar på kommentar till anonym


Anonym om dags för något natt käk och sen sova!:
Är du säker att du skulle få pengar från dina föräldrar? Jag menar polacker är ju ganska kända för att vara snåla?...

svar:
hahahhaha ja du polacker kanske, men inte mina föräldrar kan jag ju säga dig!
de ger mig pengar om jagbehhöver de. som jag tidigare skrivit får jag ca 2500 i månaden plus lite pengar om de tar slut.

hare


de 4 polackerna och greken


idag spenderade jag nästan hela dagen med mina polska tjejer och greken :) var as kul att vara med de, vi drog till djurgården och langade en härligpromenad i det fina vädret. vart även en lunch på thai stället, sjukt mysigt förutom att de fanns massa getingar som drog sig till min mat som alex var tvungen att döda :D

efter de båt mot slussen och buss hem till marre i nacka, bil till vä'llingby och tub mot aba. satt där på ica inne på lunchrummet och spelade på jimmies mobil, hadei ngen lust att vara själv hemma. har sån grov ångest när jag är det....

ni som vet vad jimmie fick höra av en kille när han tattuerade sig kan jag ju berätta att han ska vara med i skiten. lucky boy! :)



bilder från idag



















/Anja Dymkowska


torsdag


kvällen igår var underbar, jag låg brevid min älskling vilket jag älskar att göra och kollade på sex and the city, kan det bli bättre? nope... tittade på 7 avsnitt tills jag fick typ ångest och mådde piss somnade inte för än kl halv 6 imorse så jag är lite seg idag kan jag ju säga.

ska dra iväg till djurgården med verro, käka en middag där på thai restauragen och ta en prommis. tummen upp för det!

senare ikvl blir det nog chilling om jag inte får någon impuls att jag vill ut eller fika :)


see you

/Anja Dymkowska


frågestund


nu langar vi en frågestund som jag besvarar på fredag morgon! så ni har ganska mycket tid på er att komma på någon fråga och ställa den! så kör igång och jag svarar verkligen ärligt på alla frågor jag får!






bromma


är hemma hos jimmie nu och chillar, tycker det är så synd om lillskiten som är så trött och håller på att somna i min famn i sängen. själv har jag legat och kollat på tv och chillat. träffade crispin och sofia vid tuben i fridhemsplan sen träffade jag och fia marcus i vällingby. hahah och hon stötte på typ massa andra vänner också. kul att se den bruden igen, vi ska ut och parta på fredag ska bli awesome! :)


nu ska jag springa iväg till älsklingen min och kramas lite :)



där är min baby booooooo



move move


dags att move´a sig mot casa del jimmie! :)
ska bli kul att träffa älsklingen igen



brat brat brat


okey något som har satt sig på mitt huvud är verkligen verras och pattis brat brat brat, bom, potential och fantastiskt! gaaaah langa tom en brat brat brat lite tyst för mig själv på tunnelbanan så pinsamt! natha hade gått av i medis för någon jobb intervju och jag rullade vidare hemmåt och så kollar killen på mig och jag tänker verkligen inte på det jag gör och ba brat brat brat. han ba ? :S wtf typ och gick av.... stelt!
iaf gårdagen började med att jag hämtade matidla från dagis och lämna henne på mammas jobb, sen mötte jag petronella i typ 15 min och sen från ingenstans var hon tvungen att dra man ba va?! aja satte mig på waynes på sveavägen med patti och verra och snacka. sen vart de kyckling för verra och 2 sallader till middag hemma hos mig och för mig massa potatis sallad, en mumsig macka och godis!

på kvällen mötte vi upp patti igen och drog på bio och såg inception runt 9. tycker att filmen var ganska bra, men efter jag fick höra anjos version av den hade jag faktiskt mer förväntningar och de var inte lika kul att se den eftersom jag redan visste allt då johanna slängde det ur sig någon dag när vi var med varandra. smart tjej...? nej!
efter de drog jag och verra hem till min mamma och sov. najs!

imorse drog vi till farsta eftersom verra skulle langa blodprov eftersom hon är nog allergisk mot något, eller något sådant var det. är itne direkt insatt i mina kompisars sjukdommar om jag säger så. efter de fika på waynes i farsta och en stressad natha hakade på hon med.


och nu sitter jag här hemma hos min madre och chillar på mitt rum, massa gäster sitter och chillar på balkongen och snackar och så. pallar inte med att umgås med de (a)



verra och patti! potential! :D


fika

/Anja Dymkowska



dagens outfit



jacka: (ingen aning) johannas
tunika: gina tricot
jeans: roling stones
stövlar: hunter
väska: belle

facelook



svar på kommentar till a


a om god natt!:

Hej. Lite frågor .... :)
Hur har du råd att bo med din pojkvän redan, har du jobb eller nått sånt?

Och mer.. känner du någonsin att du är trött på ditt förhållande, att du inte ens saknar din pojkvän när ni är utan varandra? Jag älskar min pojkvän.. men vissa dagar känns det som jag inte ens saknar honom och jag frågar mig själv om jag verkligen är kär fortfarande. Andra dagar känner jag mig super kär.. känner du också så ibland? Hur gör man för att inte tröttna ? tack

03 Augusti, 22:06


svar:  på sätt och vis har jag ju det(a) säger bara så här, betalade inte halva hyran den här månaden, jag har tyvärr inegt jobb då jag fortfarande pluggar och nu vill jag lägga all min fokus på det eftersom det är mitt sista år på gymnasiet. men jag får mitt studiebidra som ligger på 1050 samt undehållsbidrag av min pappa på 1300 och ibland pengar och mat av mamma när jag behöver så jag klarar mig ganska bra. och jag lägger även undan pengar väldigt mycket så när jag jobbade förr och tjänade i snitt 400 la jag alltid undan hälften och nu ligger det på ett spar konto och växer lite då och då när jag känner för att sätta in något.

ibland kan jag känna att jag är trött, men inte på mitt förhållande utan små saker jag stör mig på. exempelvis kanske hans humör eller våra små tjafs m.m. men du ska inte glömma att du har vänner du ska vara med och prata med. om du känner att du inte saknar honom bör du komma iväg ett tag, en gång när jag och min pojkvän (jimmie) hade en ganska dålig period i vårt förhållande åkte jag ut till haninge, landet, där min pappa bor, och satte mig på vår tomt med en kopp kaffe helt för mig själv, stängde av mobilen, rökte och bara tänkte vad jag kände, satt där helt seriöst i kanske 3-4 h. sen var jag där en hel helg och eftersom min kille jobbar väldigt mycket så är det inte så att vi kan prata när vi vill bara när han har cigg pause m.m. så då kände jag att jag verkligen saknade honom och jag älskade honom. för ja jag har kännt några gånger att de inte finns någon gnista eller att jag inte vet hur jag känner. men då märkte jag verkligen att det enda jag ville för stunden var att sätta mig på ett tåg och åka in till stan och bara pussa på honom.

och det är de som är viktigt i ett förhållande tycker jag.att få vila lite från varandra, tex jag och min kille har ganska svårt att festa med varandra om vi nu itne är på krogen och då brukar vi ses då på kvällarna(innan vi flytta ihop) och sov med varandra och prata om hur kvällen var och så. alla förhållanden har sina egna regler och tanke sätt ni mpste kunna hitta ert egna också. det är bara att sätta sig ned och prata. vilket också kan vara svårt, jag och jimmie satte oss en gång på sängen släckte lamporna och tittande inte på varandra när vi pratade och sa hur vi kände och de fanns en regel, höj inte rösten hur upprörd du än blir på vad den andra säger! det funkade jätte bra och de lärde oss att kommunicera med varandra.

som jag skrev i detta inlägg så är det viktigt att båda vill och att man överraskar varandra med massa olika saker men även inte tröttar, dvs har avstånd men endå ses.


hoppas du fick svar på dina frågor
kram

/Anja Dymkowska



TISDAG


morsning alla korvar, vaknade för inte så längesen. är typ fortfarande halvsovandes fast jag sitter och tittar på när jimmie försöker fixa klart sin blogg! ;) idag ska jag hämta lillsyrran från dagis lämna henne på morsans jobb och sen dra och ta en fika med petronella. ska bli kul och ses igen var ju ett himla bra tag sen. innan nyår tror jag att det var till och med. kommer nog inte blogga så jätte mycket mer idag tror jag. ska sova hos min madre idag, not fannnni :(


hare



god natt!


dags att lägga sig i sängen och sova strax. jimmie håller på att göra en ny blogg så han komemr nog inte lägga sig i sängen så fort.... slänger iväg en länk på min blogg senare så kan ni kika :)

sov gott alles!



måndag


som ni ser har jag en ny design, skulle uppskattas om ni kommenterade vad ni tycker.

idag har jag typ städat hela dagen, kände att det inte var ett gå ut väder idag med massa regn, vaknade runt halv 1 efter en lång kväll igår, vart en kopp varm choklad på balkongen och cigg, så jävla mysigt, det enda som fattades var en brasa. idag åt jag och jimmie en ganska simpel middag men så sjukt god. köpte as mycket räkor som vi skalade och massa goda ostar, vin druvor och sjävklart ett glas vitt till de. men så gott som det var smällde vi i oss alla räkor och halva ostarna och kexen (a)
till efterrätt har jag bara skurit ihop en apelsin, lite älppen och vindruvor som vart över. och självklart vispgrädde till de :)

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite tv, snart kommer jimmies kompis tom förbi också på en cigg. myyyyys











/Anja Dymkowska


Håller på med ny design


BLI INTE FÖRVÅNADE OM DET SER KONSTIGT UT, EJ KLART!


mys


jag och baby har laddat ner sex and the city 2, så ah dags att lägga sig i sängen och titta på den. lagade även en super god pasta när vi kom hem, med kräftskärtar, crabsticks, lök, vitt vin och massa goda kryddor. muuums vad vi käkade. här kommer en bild på den :)



/Anja Dymkowska


bajs kiss och skit!?


sitter nu vid datan och chillar lite med livet, har varit på en fika med verra och marre, vart även en snabb solning på solariet innan de. ska dra ut och ta bilder med sara. ni får se de lite senare ikvl!


1 år och 6 månader


grattis till mig och jimmie som firar 1,5 år idag.

fan vad tiden har gått fort med dig älskling, och vi har haft många upp och ner dagar i vårat förhållande men duktiga som vi är båda två lyckas vi alltid lösa det. tycker inte vi bör ge upp utan försöka styra upp det här och försöka fix det så gott de går.  jag älskar dig sjukt mycket!
grattis till oss



första "daten"


vår andra pussbild


helt överlyckliga tsm


2 dagar innan 1 år


förlovning


första gången vi bodde tsm i 2veckor, ett litet test inför ihop flyttning?




/Anja Dymkowska


söndag


kvällen vart lite halvt lyckad igår, både ja och jimmie var sjukt hungriga eftersom vi inte käkat något på dagen så vi tog en taxi hem ganska tidigt och käkade pasta som jimmie lagat. eftersom alla e typ bortresta vart de ingen hemma fest som vi hitta men vi satt hemma hos jimmies kompis tom och drack lie, johanna drog till lidingö, tom stanna kvar hemma och jag och jimmie hem som sagt. men vi får köra nästa helg istället. :)


nu ska jag diska sen åka och handla lite mat tror ja. kanske möter upp mamma ett tag också  på ett glas på josefinas om hon inte för bakis, självklart passar hon på och langar krogen när båd barnen är borta. skön madre! :D

aja sköt om er korvar så hörs vi