SHOPPING


Idag har jag spenderat min dag på stan med min vän Sofia, har köpt julklappar till mina småsyskon, vart 3 bilar till min lillebror ena syrran får Askungen med tillbehör andra syrran får Snövit med tillbehhör. Vilken underbar stora syster de har, synd att jag inte har något äldre syskon och fick så mycket fina presenter. Tänkte fan på en sak idag när jag var på stan idag. När jag var liten så fanns det inte så spexade och fina leksaker, vi hade typ allt i trä när vi var bebisar, Brio var de som gällde. Helt sjukt hur allt har utvecklats och allt kostade fan inte så mycket heller. 200 kr för en prinsessa och sen 100 för tillbehör typ. De är sjukt men jag hade såklart tur och så var det såkallat "pang pris" på BR när jag var där idag! Vart även lite grejer till mig själv! :) En sak har mina föräldrar lärt mig man ska aldrig snåla på sig själv, hahha jag tog de nog lite årt på orden när de sa det till mig! (a) Men men, jag kan inte ro för mig shopping beroende, jag säljer ju även mycket kläder jag bara använt en gång eller inte ens använt vissa ibland. Jag mötte upp älskade Jimmie efter hans jobb och åkte till Kungshallarna för att äta, vart inte mätt! Jag är ett matvrak men nej de handlade inte om de att jag fick i mig allt, deras portioner är ju gigantiska, jag fick knappt i mig något. Varje gång jag är där ska jag börja bråka med någon som jobbar där, ville inte göra det denna gång så jag sket i det att de serverat mig helt fel mat! Känns som om Gud inte vill att jag ska äta där! :D haha Vi drog sedan till Clas Ohlson och köpte en ljusstake,julstjärna,inslagningspapper och små saker vi behövde!

aja här kommer det lite bilder på saker jag köpt idag!


presenterna till barnen


fina ljusstaken och julkulorna


Julstjärna


underkläder utan kläder över


Linne

skinn/tyg byxor

/Anja Dymkowska


Tisdag


om ni undrar vad jag gjorde igår så klickar ni HÄR och läser. Ja jag är lat, men egentligen väldigt stressad hinner inte skriva så mycket nu men ville bara visa att jag bryr mig om er läsare och ni ska få lite update.
Jag för sov mig, time to fixa sig och dra till skolan!


ciao

/Anja Dymkowska


dagens snygging




här har ni en bild på en av mina närmaste tjejkompisar, och ja som ni själva ser så är hon en riktig skönhet!
(killar!! hon är singel) :D
självaste Johanna Landgren


måndag




väntar på min älskade vän Verro som kommer hit strax, vi ska boka en stuga i Lindvallen till nyår och sen färga hennes utväxt.
Jag och Jimmie har planerat att gå på julmarknad idag och sedan köpa hem lite julpynt. En adventstake behövs! :D

nu ska jag städa undan lite så det ser hyffsat clean ut när Verra kommer.
vi hörs senare!
/Anja Dymkowska


Svar på kommentar till A


a om SÖNDAG:
hej, jag har en fråga. liksom, är det inte skämmit för dig att ta klack skor på sig när ni går ut tillsammas. alltså jag och min kille är nästan lika långa, så om jag tog 13cm klack på mig, skulle det nog kännas konstig att vara så mycket längre. hur klara du av ? elr va säger din pojkvänn om det?

svar:
Ibland kan jag tycka lite synd om honom men jag bryr mig egentligen inte speciellt mycket att han är kortare än mig. Han lärde känna mig på en fest för mer än 2 år sedan, jag går alltid ut på fest med klackar. Då såg han redan att jag var lika lång som honom utan klackar och ah med klackar längre såklart. Jimmie(dvs min fästman) brukar oftast tycka att det är lite jobbigt men ändå säger han att mina ben är så långa och sexiga när jag har klackar. Vilket innebär att han har lite dubbelmoral. Jag känner mig bekväm i klackar och det är inte så lätt att hitta en kille som är längre än mig. Jag är 1,80 och de är inte så många killar som är 2m så att de är kortare än mig när jag drar på mig 13 cm klackar.

hoppas du vart nöjd med svaret. undrar du något mer är det bara att skriva! :)

/Anja Dymkowska


Hemklickat från Nelly.com


SKORNA KOSTADE 400 KR




/Anja Dymkowska


SÖNDAG


Jag har helt serriöst varit full sen i fredags kl 23.00 tills idag kl 14.00.
Har bara fyllt på tanken hela tiden och de gick fan fort tills de smällde till igår! Massa sjuka bilder, massa sjuka skämt, allt var bara helt flippat igår. Jimmies polare är ju fan lika sjuka som mig, (y) tummen upp för det! :D

bjuder på lite bilder här resten finns på face! :)
hur mår ni idag?





























/Anja Dymkowska


PARTEY


Nu är det dags att festa, jag ska röra mig hem till Natalia nu så hon ska fixa sig, sedan ska vi möta upp Jimmie och dra oss in mot stan. Först är det Lion bar som gäller sedan Entourage! Ikväll kör vi people! Kameran är med och Natalia och jag ska fota så mkt vi kan. Vi tog precis en shott var hemma, usch jag känner mig typ bakfull nu. För mycket igår men jag har en liten teori, istället för att vara bakis så fyller man på tanken! :D


whop whop



svar på kommentar


emma om Hemklickat från Nelly.com:
i vilken kategori hittade du den sista klänningen?

svar
: Jag hittade klänningen på REA avdelningen för festklänningar

/Anja Dymkowska


dagens snygging


Måste bara säga att bilden talar för sig själv!

Snygg utanpå snygg inuti! Vad med ska man säga!

Julia Weström! Här har ni henne



Bakis! JAAAA


Igår hade jag och Amanda en riktigt stressig fixning då jag hade suttit hos min frissa från halv 5 till halv 9. De tog lång tid, men jag har fixat utväxten, slingat och klippt mig! Vi hann fixa oss på 50 min, jag fixade klart min make up på tunnelbanan i för sig. För min del vart det så klart några tequila shottar men de som slog till var ju all vodka redbull som jag egentligen inte får dricka då jag har hjärt problem. Men men, jag vart bjuden på en sådan av självaste Lion bar och sedan fick jag smaka av Amanda och David som hade en vodka redbull i handen hela tiden! Japp jag vart rå packad. Som ni vet har jag haft mycket problem med min hälsa sen jag kom hem från Egypten vilket innebär att min kväll avslutades precis här. Jag besökte toaletten, gjorde vad jag behövde (euuuw) och så rörde vi oss hem!
Träffade även på Marre vid odenplan som pussade mig i hela ansiktet med sitt röda läppstift, ja jag vart pussmunnig överallt! :D
Alla drog vidare till Nypan I guess, bästis drog hem till sig själv idag, BRA JOBBAT, jag och Jimmie åkte till Rasmus grill smällde i oss en var sin kebabrulle, gick till bussen, åkte hem... and here I am, bakis och trött som fan och ledsen att min man ska åka hem ifrån om 45 minuter till jobbet och jag ska städa allt hemma själv idag och bara vara utan honom. Ska nog be honom bara ha en mys kväll hemma idag! Jag, han, chips, dipp, tända ljus och en bra romanttisk komedi! Kan inte bli bättre! :D

ENJOY
























/Anja Dymkowska


Hemklickat från Nelly.com


 

 

Denna shopping gick på 500 kr :)



Fia,Mandy och min son(Crispin)








Efter jag gymmat mötte jag upp Fia och Crispin i Tc. Vi drog till BR-leksaker och valde ut massa coola leksaker till min sons syskon. Star wars vapen, kläder och lite pokemon grejer! Haha de där barnen kommer må bra på julafton!
Inte för att skryta men jag är ganska duktig på att packa paket, då fick jag göra jobbet och jag tycker det är kul att göra det också. Nej jag hjälper ingen med att packa paket till julen, jag fixar mina egna men detta var ett undantag :) Amanda kom och mötte upp oss där. Efter de drog vi hela gänget till Zara och Sofia köpte en jätte fin klänning där.
Vart även en mysig middag för mig, min son och Amanda på Vapiano. Som vanligt kommer jag och Amanda in på samtlasämnet, SEX. Crispin förvånade oss båda och hakade på. Najs, gillar sådant! :D

Nu ska jag läsa lite mejl och svara på de

/Anja Dymkowska


Work out


Nu ska jag röra mig till gymmet och pressa lite, ska köra mage och ben! kommer nog inte kunna gå i klackar imorgon om vi ska ut. Det gör så himla ont i benen om man har träningsvärk och de kommer jag ha, garanterat.
Hade en myckt dålig natt idag igen, somnade inte för ens kl 07.00, svårt att gå upp då kan ni tänka er, men icke sa nicke när man har sådana grannar som vi har, vår granne Marie över oss spelade grymt hög musik kl 08.00. Japp jag fick bara sova 1 h, dock sova jag från 10 till 12 också men det hjälpte nog inte så himla mycket.

Men nu ska jag röra mig mot bussen, svettas och ge gärnet. Bloggar senare under dagen!

Ha det bra



time to go home


åt lunch med min Hani banani, vi åt jätte goda pannkisar på Linkan. Innan det var de samhälle och vi slutade precis vår sista lektion nyss, dvs affärsjuridik. Hatar det ämnet och vi har inlämmning på måndag i jätte svåra case vi ska lösa.
men nu ska jag röra mig hem och sedan ska jag på bio med min man!

ciaooo!



Onsdag- time for school




Nu ska jag fixa mig till skolan och ta bussen 10.10. Måste nog smälla i mig någon macka också innan plugget annars kommer jag sitta på min samällskunskap och svälta ihjäl.

Eftersom det är lill lördag, (nu tror ni säkert"men gud vad hon festar hela tiden") så ska jag och Jimmie unna oss med lite bio och gå på förhandsvisningen av filmen DEVIL. Gillar inte skräckisar men den senaste tiden har jag tittat på många bara för att bekämpa min rädsla jag ar för de.

Vi hörs senare idag från skolan!

/Anja Dymkowska


dagens snygging


denna person har ni säkert sett mycket av på min blogg och hört mycket av i min vardag!

Bjuder på en fin bild på en av mina bästaste vänner!

Sofia Ljungqvist, du är en fin vän! <3



nya skor!


oh yeah! hämtade mina nya skor precis med Jimmie, köpte med oss lite guudis hem och nu ska jag lägga mig och kolla på Deseprate och smaska lite!
vad har ni gjort idag?


mina nya skor




/Anja Dymkowska


bilder från stan idag


turturduvorna

 

Biblioteksgatan

 

jag på stan

vapiano

 

/Anja Dymkowska



julstämmning


Man får verkligen en julstämmning i sig nu när man går runt på stan. Mötte upp Verra och Markus på stan idag och vi spanade runt efter resor, sedan tog vi en promenad längst Hamngatan och tittade på NK:s skyltfönster, en klassiker! Måste ses varje år och jag måste säga att den var verkligen ur dålig i år! Vi vandrade vidare på Biblioteksgatan och hamnade slutligen på Vapiano där vi åt en mumis middag tillsammans. Det enda som fattades var ju min man som var på jobbet. Synd att han inte kunde umgås med oss.

Åkte även förbi mamma och lillskiten en snabbis och pratade och nu sitter jag här framför datan och söker på resor över ny år för mig, Jimmie, Verra och Mackan!
AWESOME!

bilder kommer senare!
ciao


smötsiga hundar- smutsig jul



måndag


Lägger en rush till skolan nu, sedan möta mamma och min älskade vän Veronika.
Kameran är med så förvänta er bilder på bloggen ikväll!

ha en super bra dag!

/Anja Dymkowska


SÖNDAG- I can make it!




Det har varit väldigt mycket stress och tårar i mitt liv just nu, där av tog jag en paus från allt uppdaterade och försökte bara lösa mina problem i första hand. Jag har redan klarat av vissa saker av det men mycket mer ska lösas.
I alla fall, igår hade jag en återhämtningsdag. Vart mycket i fredags, rätare sagt, döds full typ. Så hela lördagen spenderades med min man hemma, med god thai mat, film och massa kyssar. Dock hade jag en dålig natt och somnade runt halv 6 tiden i morse. Så ytterligare en dag idag var att sova ut, återhämta sig och köra sten hårt denna vecka i skolan! Jag ska lämna in alla min rester, fixa alla prov och bara köra hårt denna vecka! Träffade även pappa och låtsas mamma och barnen idag ett tag, jätte mysigt att få pussa på de små rumpnissarna som hänger och klänger på sin stora syster hela tiden! :)

nä nu ska jag ta en dusch, lägga mig i sängen och kolla TV.

vi hörs imorgon,
I am alive!


PARTY HELA NATTEN LÅNG!








jag kan spåra och de ska jag göra idag med! :D
ses på lion bar och Nypan



JAG SKRATTAR SÅ JAG DÖR


De där låter exakt som mig varje gång jag och Jimmie ska ut på krogen.

 

HAHAHAHAHAHAHAHA vilket jävla temprament vi tjejer kan ha



19.11.2010


God eftermiddag mina solstrålar.
Som ni kanske märker redan efter den första meningen är jag på jätte bra humör idag och är jätte pigg.
Detta kan ju bara innebära en sak, natten kommer bli lång! :)
Vet ej ännu om vi ska ut eller hur det blir men jag kommer vara vaken länge i vilket fall som hellst.
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och dra in till stan och möta Amanda en snabbis.

bloggar sedan när jag kommit hem!

Ha en fin dag!

/Anja Dymkowska


Hemklickat


kunde inte sova, ångest för jag ej har pengar, klickade hem dessa snyggingar
why not?







skorna kommer från Nelly.com
kostade 410 inkl. frakt

/Anja Dymkowska


fika,sushi och Veronika


Underbara Veronika kom över hit till mig och Jimmie idag. Vi möttes upp i vällingby, köpte hem ett paket giflar och en winerlängd och jag köpte en sushi till mig själv då jag inte hade ätit någon mat idag alls.
Vi åkte hem hit och hade bara massa tjejsnack vilket är det bästa som finns.

Kom precis hem från att jag varit och handlat med min man och nu är det dags för film och torsdags mys!

god natt så hörs vi imorgon!



/Anja Dymkowska


miami 2 ibiza


 

/Anja Dymkowska



Bilder från Lion bar igår


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Torsdag




Har precis städat hela lägenheten bara moppandet kvar, tvingade Jimmie göra lite också så han var ju en aning sur. "jag hatar städa". Som om det skulle vara ett underbart stort nöje för mig liksom, men jag hatar bo i en svinstia, hatar smuts på golvet och när det inte luktar fresht hemma. Ska kläa på mig i ganska varma kläder, moppa golvet och ta en 30 minuters power walk här i området.

Vad ska ni göra idag?



svar på kommentar till anonym


Anonym om pics pics pics:
det finns inget som heter img, oavsett om man är full eller ej

SVAR: hej anonym.
visste inte att det skulle vara så svårt att förstå förkortningen img.
om du nu vill kan jag ta min tid och förklara detta för dig.
IMG= imorgon
skriver det ofta i sms och snabb inlägg som jag skriver om jag är stressad. Så i fortsättningen när du läser min blogg vet du att img betyder imorgon och behöver inte bli upprörd att du inte förstod innebörden av det jag skrev! ;)

/Anja Dymkowska


pics pics pics


jag är full som stryk an knappt skriva ohc jag sitter och ksrttar åt mig sjäv som fan. iaf bilder kommer img, fotades gabnska mkt där borta och natha tog bilder med telebobon också så det kommer bombar med pics på bloggen img efter mitt kvart samtal i skolan!


höres

god natt


LILL LÖRDAG!


Eftersom det är onsdag idag och jag är iprincip ledig imorgon och på fredag föruom att jag har utvecklingssamtal så passar jag på att dra ut med mina vänner och ha kult. Vi ska dra till Lion och föra och sen får vi se vart de bär oss av. Collage är iaf ett alternativ, men som sagt vi får se vad som sker under kvällen.

Kom hem inte så länge sen från en runda på stan, köpte ett par lårhöga stövlar och Jimmie ett par jätte snygga mocka kängor. Började även gråta inne på H&M, och tyvärr var det ej glädje tårar men jag har fått bevisat för mig själv att jag är beroende av att shoppa. Trodde jag hade 1500 kr på kortet men jag har festat och köpt kläder för de i helgen så jag började stört böla när Jimmie sa att jag bara hade 31 kr kvar på kortet efer att jag kämpa som fan med att betala med  mitt kort utan att de funkade. ÅNGEST!
Men jag älskar mina nya skor så det var värt det. Kommer bilder imorgon.
Ska även besöka frisören denna vecka eller nästa så då blir jag 2000 kr fattigare. Tur att man har sparat alla sina CSN bidrag sen början av gymnasiet och fått tillgång till pengarna nu när man fyllt 18.
18600 kr är inte illa va? :D

haha men nu ska jag in i duschen och sedan äta lite middag med min man. Han ska få vara kock idag.

Vad gör ni ikväll?? utgång på G? :)

/Anja Dymkowska


Taco!





baby kunde inte låta bli petandet i maten!



Mumsig middag det vart men min älskling.
Känner att jag måse få skryta lie här på bloggen, jag har bara tagit 2 cigg idag och jag har sagt till mig själv att jag får ta max 2 styckna till. Grym jag känner mig om jag ska vara ärlig! :) haha man måste ju få unna sig lite med komplimanger av sig själv!
Efter att jag och älskling tagit en prommis till ICA för att handla lite dricka, kaffe och kryddor så vart det en sjuk grod middag/ frukost för mig i för sig. Bra tjej mitt förstta mål idag var kl 19.00! good girl! Nä men tacos vart det och det satt inte alls fel.


/Anja Dymkowska


bilder från utgången förra onsdagen


 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



tisdag



Sova ut ja tack! Äntligen känner jag mig riktigt pigg. Ska tvinga min man gå till frissan och klippa sig. Eller nja kommer nog ej gå för jag fick fetaste utskällningen precis att han inte kommer göra det för han vill att jag klipper honom och han vill inte att jag betalar för hans frissör. Aja skit samma han får se ut som en trollunge i håret då.
Ska hoppa in i duschen nu och sedan käka någon god frulle. Åka in till stan och handla lite också. Känner för att ha lite mer skor och kläder. hehe Som om jag skulle ha för lite men jag tycker att jag alltid har för lite kläder.


uppdaterar mer sen, dags att duscha

/Anja Dymkowska


Avskedsfest


dags att plugga lite NO och sedan ska jag röra mig mot gamla stan på en avskedsfest som Philip Gilchrist håller i. Han ska dra till Nya Zeeland och Australien i ett halv år. Så idag ska vi umgås och festa galet mkt med grabben! :)


sköt om er


här kommer en bild på Philip vi ska säga hej då till!


/Anja Dymkowska


tradera


ska lägga upp lite mer grejer, lite snygga väskor och märkes grejer som jag har idag. hoppas ni gillar de och budar och fyndar för fullt! :)

(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan i alla fall)

klicka HÄR för att se mina auktioner!


söndag


Igår kväll var jag och Marre and the gang på bio. Due date, nej den var icke bra. Utdragen film med jätte dålig handling. Annars var det skit skönt att få vara med lite människor så man slapp och tänka på allt. Allt hon sa till mig, "han ville att jag skulle blunda han ville dra ner min gylf bla bla bla bla bla", spelas upp i mitt huvud om och om igen men som tur inte när jag är med Jimmie. Jag har fått höra många gånger de senaste dygnet, "men vem litar du på?" ingen är mitt svar jag litar på mig själv och min teori är att jag aldrig ens fått höra något och det går bättre och bättre att bekämpa allt. Som vissa av er vet, iaf mina närmaste tjejkompisar så har hon tjejen haft känslor för Jimmie och de skulle ju inte förvåna oss om hon snackade skit. Men det kan jag ju aldrig vara säker på.


Jag och jimmie har legat i sängen och degat tills nu då vi tog en mysig dusch tillsammans och bara pussades. Mys! Sådant gillar jag. Egentligen skulle jag åka till Haninge idag kl 11 men jag vaknade inte för ens strax efter halv 1. heheh men grattis pappa på fars dag iaf.
Nä nu ska jga fixa mig för jag och Jimmie ska till stan och äta och sedan se filmen "The social network"



/Anja Dymkowska


the hood


blir upp hämtad av Östman vilken minut som hellst och vi ska dra hem till Marre och Alex här in tha hood. vi ska dra till kista tillsammans och kolla kläder och hänga lite. skönt att få komma bort ett tag från allt jidder och snack.
fick reda på massa onödig information igår, och jag tror inte på någon. jag förtränger hela den där situationen och bara lever mitt liv så som det var innan, innan hon pratatde med mig! ONÖDIGT!


nu ska jag rulla ner för Östman står och väntar, hehe
jag är aldrig sen! alla är bara för tidiga ;D

/Anja Dymkowska


hemma hos amanda bodman


hemma hos amanda nu och förar, snart ska vi brudar röra oss och möta jimmie och dra ut på krogen! :D idag är det nypan som gäller


see u



Coffehouse by George


Tog en fika med min älskade polack, dvs min soulie Veronika på coffehouse. Innan de besökte jag banken en snabbis och nu har jag precis ätit upp min middag. Ska springa förbi solariet och bygga på min bränna lite som har flagnat bort helt från ansiktet och även posta  ett paket.

men nu ska jag umgås med mamma och syster

/Anja Dymkowska



torsdag


Rör mig mot stan nu för att fixa lite ärenden, sedan ska jag äta middag hos min mamma. Igår var vi på Lion bar oc förade sedan drog vi till Nu! där Stefan O spelade vilket var ganska kul. Första gången man hörde honom spela live.

Ska smälla i mig en macka nu och sedan röra mig. see you

(Bilder från igår kommer senare)


/Anja Dymkowska


Lion bar


nu drar jag och jimmie och träffar lite människor och tar ett par öl och vin och chillar med livet

/Anja Dymkowska


snygg outfit


kommentera vad ni tycker om dessa grejer tillsammans?

matchar det?


/Anja Dymkowska


Onsdag


Idag ska jag inte göra speciellt mycket, har bestämt mig för att vila ut ordentligt och försöka bli frisk för en gång skull. Jag drar alltid ut på alla sjukdommar känns det som, när jag börjar bli lite friskare drar jag till skolan kanske i skinnjacka nu när de är svinkallt och då är man tillbaka på ruta 1 igen. Måste verkligen ta tag i mig själv. Jag ska iaf åka in till stan en snabbis. Ska hem till min mamma och lämna tillbaka en väska jag lånat från henne, ta min CSN check för att få lite extra cash, skicka iväg ett brev och posta ett paket. Sedan ska jag röra mig hemmåt för att lägga mig i sängen med min man som är ledig idag och börjar bli lite sjuk också (sry) och bara gosa.
Ska nog även springa förbi ICA och köpa oboy och frukter. Ska fixa ihop en fruktsallad, massa vitaminer är bra när man är sjuk!Och varm choklad sitter ju aldrig fel! :D



Nu ska jag duscha och fixa mig. Höres bloggen!


/Anja Dymkowska


Hahahaha ddet där var ju udda




vill tillbaka


 



sushi=fiskar åter igen


fy fan vad jag mår just nu, fryser som fan, har även slösat lite onödiga pengar på min sushi jag precis spolade ner. kul. magsjuka är äckligt!


nu ska jag vila höres


tisdag


mår lite bättre idag så jag ska röra mig mot skolan om ungefär 30, bara smink och kläder kvar. dock har jag tagit beslutet att inte äta idag, vill inte må som jag mådde igår, halva dagen i sängen andra halvan på toan...
vi hörs senare idag under dagen!

lööööve
/Anjii


god natt


nu ska jag och jimmie äta en kvällsmacka och dricka lite te sedan är det dags för sova. ska försöka röra mig mot skolan img...

höres




/Anja Dymkowska


bilder från EGYPTEN



ARLANDA

POLENS FLYGPLATS

POLENS FLYGPLATS


BILD FRÅN FLYGET


BILD FRÅN FLYGET

 



HOTELLET


PÅ BALKONGEN

ÄLSKLINGEN

 

JAG

 


STRIKE A POSE BIATCH

EFTER MIDDAGEN

JAG OCH ÄLSKLINGEN

 


SCHTEKER SOM FAN

 

JAG OCH VÅRA NYGIFTA VÄNNER VI LÄRDE KÄNNA FRÅN POLSKIKLAND


DANSA DANSA

 


ANJIIII

 


SOLA!

 


SOL, VIND OCH VATTEN

 


ÄLSKAR MIN VITA LÅNGKLÄNNING

 


SMAJJJL


PÅ BÅTEN PÅ VÄG TILL DYKNINGEN

 


KÄRLEK

 


MUMSSS

 


TJUUU

 


JIMMIE

 


BARA JAG

 


MIN ANDRA HALVA

 


SISTA BILDEN TAGEN I EGYPTEN

 

/Anja Dymkowska



usch


mår inte bra idag, min dag har gått ut på att försöka bli frisk!

höres senare, ska ladda upp bilder från Egypten på face nu




warszawa airport


just nu sitter jag med min andra halva, dvs Jimmie, och med min madre i buissnes laungen och chillar galet, äter lite pasta och ska kolla på filmen the tortured, skräckis men vrf inte? har fått frågor varför jag inte uppdaterat i Egypten, jo vi hade internet på hotellet men min dator kopplades bort varje minut ungefär så det var ej så kul och hålla på och koppla upp sig i tusen år för ett inlägg....

men jag lever och bilder kommer de kan jag lova. här bjuder jag på några bilder från när vi dök! Jimmies första dykning, as najs upplevelse enligt honom.


















Jimmie och en turtle




ALLA BILDER ÄR TAGNA AV EN PROFFS FOTOGRAF SOM DÖK MED OSS

/Anja Dymkowska