Valborg


Dags att hoppa in i duschen och fixa sig, snart bär det av till Lukas för lite grillning sedan bär det av mot Robert!
Vad ska ni göra ikväll?? Har ni tänkt på en sak förresten, varje jävla Valborg ska de regna. Idag ar jag redan varit med om en skvett hoppas det var den ända idag!



/Anja Dymkowska


Hemklickat


Denna mobil blir min inom 20 dagar!
Tack pappa och mamma :)



/Anja Dymkowska


Dagens frukost/lunch


Äggröra på 2 stora ägg, en halv tomat, lite polsk sallad (salatka jarzynowa) gjord på många olika grönsaker och lite rädisor.



/Anja Dymkowska



NAGLAR


Lägger upp lite för och efter bilder på mina naglar. Vart sjukt nöjd! Erjudandet som Veronika har för mina läsare håller inte på allt för länge till så passa på att göra naglar hos henne. För att se erbjudandet klicka HÄR.

Före



Efter



/Anja Dymkowska


Valborg


Många har redan helt spikade planer, det har dock inte jag. Har fan dilemma om man ska supa ikväll eller om man ska ut på krogen. Vilka ska man vara med och var man ska vara. Jag är sugen på en fet filla, med massa vänner, högmusik och altan man kan sitta och röka på :) Aja tänkte iaf bjuda på lite bilder från mösspåttagningen :)

Vad har ni för planer idag?









/Anja Dymkowska


Bilder från Sofias skiva!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Zzzzzzzzzzz


Veronika vart precis klar med mina naglar, segt att skriva på datorn nu... Aja, jag är helt slut. Resultatet får ni se imorgon, om jag är taggad, ja!!!! Mösspåtagning på G :D God natt peeps!



/Anja Dymkowska


Food


Nu ska jag äta 2 Activia och sedan 1 banan! Lite mellis behövs! :)



/Anja Dymkowska


Funny Day


Dagen igår började med lite skola, hade bara en lektion sen fick jag lunch. Mötte upp Hanna och Julia och tog mig en lunch på thaien. Denna gång vart det biff med champinjoner och bambuskott+ris & sötsursås







Efter lunchen hade jag bara en lektion, efter denna åkte jag och mötte upp Jimmie. Vi tog en runda bland lite kläder, jag provade det orangea shortsen från Gina. Oh no, de funkade inte på mig. Såg ut som om jag hade väääärldens rumpa och platt. Jätte fult. Det jag fick med mig var strumpbyxor. Älskling och jag gick sedan till Friday´s och tog några drinkar. Johanna kom till oss för att göra oss sällskap lika så lilla Kalan.









Vi ruschade snabbt hem till min mamma efter T.G.I. Friday´s och bytte om. Jag vart Mimmi pigg, Jimmie vart pirat och Johanna Alice i underlandet. Temat var har sett i tv. Dock hade min kamera inget batteri kvar så det vart ej så mkt bilder, men mamma tog några bilder på mig och resten. Ska försöka få tag på de så fort som möjligt! :)

/Anja Dymkowska


Torsdag


Dags att röra sig mot skolan snart och skriva spanska nationella. Tar med mig min kamera till skolan och bloggar lite om gårdagen där ifrån, just nu är jag STRESSAD!
Förresten, idag ska jag göra naglar hemma hos mig, Veronika kommer hit, hon har langat ett litet erbjudande till alla som läser min blogg. Om ni hör av er till henne och säger att ni läst Anjas blogg så får ni vad ni vill för bara 300 kr!
(och ni som är mina vänner, kom till mig idag till 7 om ni också vill ha fina naglar till morgondagens mösspåtagning!)

Här nedanför har ni lite exampel på vad hon kan göra :)






/Anja Dymkowska


Bio idag


Nu ska jag dra till skolan för att sen möta Jimmie direkt efter.
Vi ska på bio idag. Vi ska kolla på Limitless, kollade på trailern den verkar asbra!
Har inte tid att skriva mer bussen går om fem minuter, ha en bra dag för det ska jag!





/Anja dymkowska


Frukost


Vaknade inte alls länge sedan och en sak irriterar mig som mest. Igår tog jag bara en ändad cigg från mitt helt nya paket och vart fan tog det vägen? Vet att jag satt och rökte i fönstret när jag pratade med min mamma i telefon men vadd fan gjorde jag av paketet?! Blir galen!!!!!! Nu ska jag äta liet mannagrynsgröt till frukost! :)
NAM NAM!




/Anja Dymkowska


Man ger vad man får


Vissa håller inte vad de sagt... Sanning eller lögn, man ger vad man får, tiden läker ändå alla sår.
Jag vet att livet kan vara fullt av stress, men ändå, ska man ej känna någon press?
Man kan känna sig blåst, man ger, men får inget tillbaks.

Kommer du ihåg när jag var är och ställde upp för dig?
De gånger du behövt mig? Jag saknar dig?
Det gånger vi gråtit? De gånger vi skrattat? De gånger du stöttat mig?

Kom ihåg- man ger vad man får!

Jag saknar dig! För mig kommer du alltid vara dden bästa vän jag haft...
Du vet vem du är!

/Anja Dymkowska



WILLY:S


Soerry peeps att det aldrig vart någon update efter min power walk men min man kom hem och vi lagadde lite middag och sedan drog vi iväg till WILLY:S med bilen och handlade. Jimmie har blivit så duktig på att köra, längtar tills han har uppkörning! :) Hahaha. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är ddet sov dags, skola imorgon kl11.15 till typ 4. Sedan bio med min man och Sofias skiva efter det. Taggad! :D
Förvänta er inte tokmycket uppdatering imorgon men jag ska göra mitt bästa! :)

/Anja Dymkowska


Powerwalk


På dagens schema står det 50 min intervaller (löp/powerwalk) Good, nu ska jag på med träningskläderna och så hörs vi senare. När jag kommer hem ska jag komma med lite heta tips om träning! :)
Än så länge kan ni få kommentera vad ni har för frågor om kost och träning och kanske berätta vad ni gjort i detta fina väder på en tisdag medan jag suttit och pluggat! :)


/Anja Dymkowska


Varför älta på saker och ting?




Det var helt serriöst över en månad sedan jag coh Alexanddra började bråka. Att honn fortfarande skriver till mig på sms obland att jag är fet hora, att jag bör gå och träna och att jag är ett vider är en annan femma. Men detta har jag inte ens yttrat mig om för ens nu. Satt inne nyss på gossip och läste runt lite. Och så hittade jag denna artikel : http://gossips.posh24.se/2011/04/uppdatering-kring-kissies-falska-tavling-ingen-vinnare/

Det är verkligen ba: GE UPP NU! Varför försöker gossip personen skapa mer drama, och att hon snodde sushi bilder, what ever? Varför ska jag lägga ner min tid på en liten fjortis bloggare som ville ha mer läsare och de fick hon i 2 dagar tills hon hamnade 2:a igen. Nu är det Kenza som är Sveriges största bloggerska! :)
http://gossips.posh24.se/2011/04/kissies-nya-bloggkris-rasar-under-1-miljon-strecket/


/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Anonym om Tisdag- skola:
Sluta fusk ät och supa + hårdare träning så ska du se att de fungerar :)

Svar:
Och vaf fan vet du om mitt fuskätande, självklart unnar jag mig ibland, men jag tränar där emot dubbelt så hårt dagen efter. Jag har inte så mkt pengar att jag har råd att slänga ut pengar på ett gymkort. Om jag inte har någon att gå till gymmet med kommer jag aldrig göra det. Och jag super inte ens mycket. Dricker max 2 gånger i månaden. Nu under lovet har det blivit självklart lite mer men du skall fortfarande inte komma och säga vad jag gör och vad jag inte gör för du vet inte ett skit om min livsstil!

/Anja Dymkowska


Måste finnas i min garderob!


 

Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!

/Anja Dymkowska



Dagens snygging!


Bjuder på en snygging idag men med en look a like bild! :) Ni måste ju erkänna att den är klockren! :D Båda är definitivt dagens snyggingar!



/Anja Dymkowska


Tisdag- skola


Gick precis upp, mina ägg håller på att koka och vattnet till mitt gröna te lika så. Jag längtar tills jag får pengar, ska tta mig till H&M och Gina och köpa lite shorts. Får ju tyvärr inte plats i gamla med mitt ass. Är verkligen så himla ledsen över min kropp. Jag kommer aldrig i livet kunna ligga med massa vänner i bara bikini utan att skämmas över hur jag ser ut. Jag tränar och äter sunt men ändå går det ut för. Varför?  Jag ska även till läkaren nu på torsdag och kolla upp sköldskjörteln. Hoppas jag får piller snart för den och bara rasar i vikt!!!

Nej nu ska jag inte börja dagen med ett deppigt inlägg, vi hörs senare från skolan! :)


Så här såg jag ut i Maj 2009. Detta är typ mitt mål. Var i för sig underviktig här, vägde ungefär 54. Men om jag väger 60, vilket är 13 kg mindre än vad jag väger nu är jag sjuukt nöjd!


/Anja Dymkowska


Världens finaste vän


Idag har jag spenderat dagen med Jossan och hennes söta mamma. Hon är ju bara för skön. Jossan är en ängel, en vän som man verkligen inte vill förlora. Vi var borta vid Ljunglöfska slottet och solade. Underbart!
Nu börjar Mamma Mia på 3:an, ska lägga mig i sängen och kika på den! Ska göra en efterrätt i pausen också, jurdgubbar i choklad. Sitter inte fel! Idag får jag unna mig. Tog en prommis idag på 30 min så det är okey me lite jordgubbar doppade i choklad! :)


<3



/Anja Dymkowska


Solning på g


Kom hem inte så länge sedan, har ju picknickat med Jimmie. Pratar med Josi i telefon nu och jag ska dra på mig lite kläder och smörja in mig med kokskräm. Ska dra iväg och sätta mig med Josi och hennes mamma och chilla! :) Ååh så mysigt :)

Bjuder på en fin bild på Jossan!



/Anja Dymkowska


Sista dagen på lovet


Hahaha inlägget igår var ju inte så serriöst som vissa tog det. Roligt var det iaf. Jimmie fick massage, jag fick massage, jag vart tillfredställd! :) Nu ska jag ut på gräsmattan och sola och picknicka lite med Jimmie innan han drar till jobbet! :)


/Anja Dymkowska


I am addicted


Jag ska lägga mig nu brevid min man, jag ska ge honom helkropps massage, ska självklart kräva tillbaka. Desperat liten hora? Aa. Jag ska njuta av att få vara med min man. Sex... Mmm det ska jag fan också ha. God natt!



/Anja Dymkowska


Söndag


Kom precis hem efter en mysig frukost och lunch och middag hemma hos min mamma. Min man ligger i sängen och klagar på att min mamma lagar för god mat, man kan inte sluta äta och man blir föööör mätt! Håller med. Själv var jag lite bakis idag, men så farligt var det ej. Vi började kvällen på Lion och avslutade den även där. Mycket folk kom och ett bra drag var det. NICE! Just nu mår jag inte så jävla bra måste jag säga, ont i magen efter all mat, mensvärk har jag också och så har jag bränt mig på solen idag när jag solade så ingen kan röra mig på ryggen. Kan inte ens luta mig mot en jävla fitt stol. Aj!

Ska ta mig en liten break nu och vila lite och sen ska jag städa lite. Kanske tar en kvällsprommis också! :)


En katolsk tradition att dela ägg med varandra


<3




Jimmie och jag



/Anja Dymkowska


TGI Friaday´s


Ska snart röra mig in mot stan för att möta min bruttor och ta en drink och så! :) Myssigt, annars å. Har precis ätit två små köttbitar med lite sweetchilisås och tsatziki.

See you

/Anja Dymkowska


Påskafton


Bjuder på lite bilder vi tog utanför kyrkan idag! :)







/Anja Dymkowska


Glad Påsk


Jag ska röra mig till kyrkan snart, tänkte bara önska er lite snabbt Glad Påsk! :)



/Anja Dymkowska


God natt


Är helt slut, har fan varit duktig och hållt mig borta från mat idag! Imorgon är det kyrkan som gäller, Verra och Marre skall jag självklart möta upp. Sedan blir det nog lite fika och shopping på stan.

God natt

/Anja Dymkowska


CITY


Drar iväg mot stan nu, har duschat och fixat klart mig ska möta mamma! :)
See you


POWERWALK


Dags att dra på sig träningskläder, fylla vatten flaskan och gå ut och gå! :) Idag står det 60 minuter powerwalk, då jag fastar idag och bara ska dricka vatten så tänkte jag dra ner på 40 minuter. Vill inte bli helt slut...

/Anja Dymkowska


SOLA


Tog mig en 10 minuters sol igår, ska ta mig en 5 minutare idag på ståsolariet. Vill fan få lite färg som jag kan bygga på i den riktiga solen! :) Vad ska ni göra idag??



/Anja Dymkowska


FÖRE/EFTER bilder på naglarna


Sofia gjorde en vit glitterkant istället för franskmanikyr med en liten turkost kant för att skilja av de båda delarna.

FÖRE


EFTER





Matilda gjorde en vanligt franskmanikyr med en ganska liten böj på det vita.

FÖRE



EFTER





Så vill ni ha naglar skriv till Veronika Klopotowski på facebook inbox!

/Anja Dymkowska


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN


Claudia om Frågestund:
hur många besökare har du per dag? :)

Svar: Innan lilla bråket med Kissie hade jag ungefär 150-200 läsare, nu har jag runt 500 ungefär. Det pendlar lite från dag till dag. Hade runt 1000-2000 i ungefär 2 veckor efter bråket sen har det hållt sig runt 500.

Anonym om Frågestund:
Varför är du och veronica inte kompisar längre?

Svar: Jag och Veronika har precis fångat upp kontakten precis, vart lite små tjafs över helt onödiga saker egentligen men jag är glad att allt har löst sig.

Anonym om Frågestund:
Hur mycket väger du och hur lång är du?:)

Svar: Jag är 179 och väger ungeför 73. Har gått upp ungefär 18 kg sen jag fick problem med sköldskörteln och stoppade in min p-stav. Men nu är det dags att loosa vikt och väga 60 som jag alltid gjort tidigare!

Anonym om Frågestund:
Hur kan du ha råd med allt du köper, kläder och smink och sånt? Har du jobb eller pluggar du? :)
Pussi!

Svar: Jag jobbar på ett ställe som heter Lion Bar på helgerna och så pluggar jag. Själv tycker jag inte att jag köper så mycket men jag lägger ju även undan pengar så ibland får jag lyxa till det med lite shopping från sparpengarna. Så iprincip lever jag på mitt studiebidrag, lite extra pengar från jobbet och så får jag underhållsbidrag av mamma och pappa som ligger på 3000. Men pengar går ju även till mat och hyra här hemma.

Monika Lewczuk♥ om Frågestund:
Kommer du frn Polen?

Jätte bra bloggg! :D ♥


Svar: Jag är född i Sverige men mamma och pappa kommer från Polen, så ah jag är ju polska.

/Anja Dymkowska


Frågestund


Hej mina fina läsare. Jag vet att jag lovade ge er svaren till frågestunden i helgen men så mycket jag har gjort nu under lovet har jag ej hunnit. SORRY! Ska försöka styra ihop svaren idag så stay tuned! :) Annars då, sitter vi och tjejsnackar hemma hos mig, snart kommer Matilda och ska göra naglar och Marre ska också kika förbi! Mysigt att vara med mina tjejer


/Anja Dymkowska


NAILS


Verra kom hit nyss. Hon sitter nu och gör Sofias naglar. Ska fota för och efter effekt! Hon är verkligen sjukt duktig! 300 kr kostar de. Hör av er om ni vill ha telefon nr. till henne för att göra naglar! :)



/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Anonym om Sommarinspiration!:
vart kommer baddräkten ifrån?

Svar: Baddräkten kommer ifrån Nelly. com :)


/Anja Dymkowska


Nagelförlägning?!








Kika in dessa naglar! Om de är snygga? Ja. Hör av er till Veronika Klopotowski på facebook om du vill ha en nagelförlängning till bra pris. Hon tar 300 kr för allt! Hon gör även pedikyr om ni vill ha fina fötter till sommaren! :)

/Anja Dymkowska


NOM NOM


 

 

 

/Anja Dymkowska



Picknick i Rålis igår :)


Mycket människor kom till Rålis igår. Tom polisen hälsade på, de gick till alla men sket i oss! Fett najs! :) Många vart råpackade inte jag, vilket är bra ifs! :) Fia jag och Jimmie drog hem till oss. Fia sov på en jätte fin uppbäddad madrass på golvet och Jimmie deckade med alla kläder på i sängen. Jag fick leka mamma till båda två mupparna. Nej men nu är jag sjukt trött och seg, vi ska gå och handla lite cigg och så och köpa pizza. Dags att få i sig lite käk, idag lyxar jag till de! :)












/Anja Dymkowska


Så jävla bra!




Dagens brunch


Orkade inte äta någon frukost så det fick bli en tidig lunch. Gorde lasangette igår ikväll det fick bli dagens brunch

 

/Anja Dymkowska



Sola!


Ska in i duschen och köra en peeling, fick en jätte bra peeling av mamma, den hjälper att min blir brun snabbare! As najs. Ska köra en snabb ansiktsmask också och sedan ska jag lägga mig på vår lilla gård och sola medan Jimmie är och övningskör, jag bad honom köpa lite tsatsiki och baguette och sedan ska jag köpa en grillad kyckling. Hade tänkt att dra till Rålis ikväll och picknicka och mysa med vännerna! :)  TAGGAD! (vänner= hör av er om ni vill haka på)

Vad ska ni hitta på i detta fina väder?


/Anja Dymkowska


Shall we dance?


Sitter och kollar på film med Jimmie nu. Shall we dance? :) Super bra är den!!!


Tråkig hemmakväll


Skulle träffa några och dra till Kristineberg. Nej men då vart det ändrat till Rålis. Jimmie orkade inte för han är som han är. Ja han sitter och läser nu och ger mig onda ögat. I dont give a fuck! :D hahaha Han har jobbat sen 8 så fine killen får vara lite trött, han måste ju dra in cash för att underhålla sin flickvän ;) Så jag ska spendera min kväll hemme. Sjuuukt tråkigt. Det har varit fint väder idag och då ska man sitta med sina tjejkompisar, ta ett glas vitt och snacka skit. Men alla är tråkiga. Så jag får väl haka på mängden!


Hörs

/Anja Dymkowska


Sommarinspiration!




/Anja Dymkowska


Som man bäddar får man ligga..


Gick ut i bikini, tog olivolja på hela kroppen. Åt, somnade i 1 h... Fan jag är bränd under ögonen. Kul. Sommaren har inte ens börjat på riktigt och jag är bränd. Satt fört på balkongen, det var för varmt, vinden blåste inte alls. Gick och la mig på gräsmattan. Faaaan. Aja kan inte klaga på att jag är vit längre, nu är jag röd istället!







/Anja Dymkowska


Lunch


Ska ställa mig och förbereda dagens lunch. Ska sätta mig med en tidning i parken utanför mig och Jimmie och smaska på en grekis sallad! MUUUUMS!



/Anja Dymkowska


Tips för vacker hy!


 

Många av mina läsare har frågat mig om jag inte kan göra lite tips för hemmagjorda anikstmasker för olika hudtyper. Har gjort den någon gång tidigare men nu har jag fan suttit och letat som en idiot för att hitta massa tips! Så passa på att göra er fina nu under lovet!!!

 

Ansiktsmask mot akne

Rivet äpple och honung blandas, smetas ut på ansiktet och låt torka. Tvätta av med ljummet vatten.

 

Avocadomask för solskadad hy
Mosad avokado
Lugnar solskadad hud. Utmärkt mask för torr hud. Använd skalhalvorna till armbågarna!

 

Avocadomask - Lugnar soltrött hud och passar extra bra till torr hud
1 skalad och urkärnad avocado
2 teskedar extra virgin olivolja
2 skivor gurka
Mosa avocadon och blanda i olivoljan. Fördela jämnt över ansiktet och avsluta med att placera gurkskivorna över ögonen. Gurka har en lugnande effekt och moverkar svullna ögonlock. Låt verka i 15 minuter. Ligg gärna ner och slappna av under tiden för en extra bra effekt!

Bananmask
- Passar torr hud
1 banan
5 msk havregryn
1 msk honung
Mosa bananen och blanda i havregrynen. Lägg på fuktad hud och låt verka i tio minuter. Skölj av med ljummet vatten. Banan har återfuktande egenskaper och havregrynen skrubbar bort döda hudceller som gör att huden blir ännu lenare. Har du fet hud kan du byta ut honungen mot naturell yoghurt.

 

Bönmask - Mjukgörande för alla hudttyper
3-5 stora gröna bönor
naturell youghurt
ljummet vatten
Blanda ingredienserna och låt verka i ansiktet under tio minuter. Yoghurten lugnar huden medan bönorna har en mjukgörande effekt. Gör din hud garanterat sammetslen.

Citronmask - Passar fet hud
1 äggvita
1/2 glas färskpressad citronjuice
Vispa ihop äggvitan med citronen och låt verka i tre minuter. Citroner innehåller höga halter för c-vitamin, som både mjukgöra huden och avlägsnar smuts och bakterier. Rekommenderas inte till torr hud eftersom citron har en uttorkande effekt.

C-vitaminmask
Vispa ihop 1 vispad äggvita beströdd med 1 tsk vitamin C-pulver (askorbinsyra). Låt sitta på i 5-10min o skölj sedan av.

Gurkmask mot påsar under ögonen
Tunna skivor läggs direkt på, mosad gurka mellan två bitar gastyg och pressad saft doppar man bomullstussar i. Lägg på ögonlocken och vila en kvart. Lugnar, tar bort påsighet och gör blicken klarare. Kan upprepas dagligen i ett par veckor som en kur.

Gräddmask
1 tsk honung och 1 msk vispad grädde och en bit banan.
Blanda ihop till en tjock pasta, smörj på huden och låt sitta tills det börjar torka, skölj av.

Jordgubbsmask - Passar fet hud
5 jordgubbar
2 tsk naturell yoghurt
2 msk mandelmjöl
Blanda ingredienserna och applicera på rengjord hud. Låt verka i 15 minuter och skölj försiktigt med ljummet vatten. Jordgubbar är rika på c-vitamin, som mjukar upp huden. Yoghurten stimulerar och ger lyster. Inte att rekommendera för känslig och allergisk hud!

Jästmask
Vanlig jäst, inte torkad, som man använder när man bakar, är toppen för hyn. Man smular på en talrik eller i en skål en jästförpackning tillsammans med lite honung och citronsaft (mindre citron om man har torr hy, mer om man har fett, men var försiktig med både honung och citron så att det inte blir för flytande), lägger på ansiktet som ansiktsmask, väntar tills det torkar och vill man göra peeling kan man smula sönder allt och sedan tvätta bort resterna med vatten, eller så kan man köra med vatten på en gång. Otroligt näringsrikt, och samtidigt enkelt.

Det är tagen från boken "Ditt privata spa"

Kokosmask - Mask som bleker skönhetsfläckar. För alla hudtyper
1 tesked naturell yoghurt
1/2 tesked kokosmjölk
1/2 tesked honung
Blanda ingredienserna väl. Applicera på rengjord, torr hud och låt verka i fem minuter. Luktar otroligt somrigt!

Nötmask - Passar alla hudtyper
2 matskedar naturell yoghurt
1 tesked honung
1/2 tesked olivolja
1/2 krossade valnötter
1/2 paket jäst
Blanda ingredienserna väl, var speciellt noga med att jästen inte klumpar sig alltför mycket. Låt verka i fem minuter. En mask som gör din hud strålande!

Papayamask
Mosa fruktköttet från en omogen papaya. Du behöver sex matskedar fruktmos till masken. Fruktmoset kan läggas direkt på huden och kan ligga på i upp till 20 minuter.
Papaya innehåller enzymet papain som är kraftigt mjukgörande. Papain bryter sönder ämnet kreatin som binder de döda hudcellerna till det undre hudlagret. Död hud och ev. sårvävnad lossnar medan levande och frisk hud blir kvar. Papaya bör inte användas för ofta.

Persikomask
1 persika och 0,25 dl vatten och 1 tsk honung och 1 äggula och 3 msk tistelolja.
Mosa persikan, blanda i övriga ingredienser. Smörj på huden och låt sitta i 20 min, skölj av.

 

Persikomask - För normal hud
1 mellanstor persika
1 matsked honung
Mosa persikan och blanda väl med honungen. Låt verka i tjugo minuter. Fruktenzymerna i persikan är antiflammatoriska och har lätt sammandragande egenskaper som löser upp smuts och döda hudceller.




Hoppa ni har fått massa bra tips nu! Massa olika hudtyper och massa olika alternativ! Kanske slänger upp lite hemma gjorda inpackningar sen!

/Anja Dymkowska


Powerwalk




Har precis ätit en skål yoghurt med en halv banan i. Känner att jag måste bränna bort den alkohol jag fick i mig igår. Har dragit på mig mina träningskläder och nu ska jag ut och gå. Idag är det bara 20 min, men alltid något! Bör hinna 3 km iaf. Ska kanske ta en kvällsprommenad också. Vi får se! :)


/Anja Dymkowska


Monday


Efter en massa tjafs här hemma igår satte jag mig på bussen och drog. Jag visste inte var jag skulle åka, jag visste inte heller vem jag skulle ringa. Jag tänkte bara tillbaka att det alltid var Veronika som förstod mig, hon som alltid gav mig de bästa tipsen vad jag skulle göra. Jag började bara gråta ännu mer, jag saknade en av mina närmsta vänner oerhört mycket. Jag mötte upp Veronika.... Jag visste inte hur jag skulle hälsa, jag hade ju bara lust att slänga mig på henne och bara visa hur mycket jag saknade henne. Nej vi hälsade som vanligt, en puss på kinden. Ah men fan, de var lugnt. Det var normalt, liksom ingen stel kram eller något. Det var bra. Jag var så glad att jag fick träffa henne. Ringde till och med mamma på vägen hem och berättade det. Hon satt bara och skratta för hon sa själv att förr eller senare kommer ni bli vänner. Men det är långt ifrån de vi hade förr, jag och hon måste sätta oss ner och prata helt själva vad som gick snett egentligen. Iaf, efter den mysiga studen med alla på Medis och en cider drog jag hem, bytte om, slängde i mig lite käk och drog med lite folk till Kristineberg! Vi satt där och chillade och tog de lugnt, jag drack 2 glas vin och resten gav jag bort. Jag rörde sedan mig hit. Jimmie var arg för han itne kunde sova. Bara jag klev in genom den där dörren kände jag mig osäker igen.





/Anja Dymkowska


Love


Det är aldrig lätt med ett avsked, men det är ännu svårare om du inte har någon att vända dig till eller inte har någonstans att ta vägen...



/Anja Dymkowska


Rysningar


Ibland ångrarr jag att jag la av med dansen som jag började med när jag var mini liten, ibland ångrar jag att jag la av att gå till min sångpedagok, att jag aldrig började på Adolfredriks musik klasser. Ångest. Tänk om jag sjöng och dansade så fint som X-tina. Varje gång jag hör musik från denna film eller små klipp får jag rysningar. Hon och Cher gör ju verkligen hela filmen! I just lovet it!

 


Welcome to Burlesque - Cher

 


Show me how you Burlesque - Christina

 


I am a good girl - Christina

 


Express - Christina


You havent seen the last of me - Cher


Bound to you - Christina



Dagens planer


Istället för att smälla i mig en fet pasta på Vapiano har jag precis bokat bio biljetter till mig och min man! :) Det bli filmen never say never! :)



Söndag


Då min man sket i att ha myskväll med mig hade jag en egen sådan. Lite avkoppling kan vara skönt. Idag har jag redan planerat vår dag. Jag ska bjuda in man på middag på stan! Dock vet jag inte vad jag ska äta, vill ju egentligen inte få i mig massa kolhydrater. Men en Vapiano pasta skulle fan inte sitta fel! Äsch vi får se uhr vi gör. Snart ska jag ut och gå i 1 h och så har jag skrivit 200 steg i trappan ska jag ta! Ska även träna lite vader genom att ställa mig på kanten och lyfta upp hälarna.
Dags att bränna fett! :)



/Anja Dymkowska


Frågestund


Nej nu känner jag att jag inte har haft en frågestund på år och dagar. Dags att köra igång med en sådan. JAG SVARAR PÅ FRÅGORNA IDAG SÅ PASSA PÅ ATT STÄLLA SÅ MKT NI KAN IDAG. Så bomba mig så mycket ni kan. Jag svarar verkligen öppet om allt!



/Anja Dymkowska


Hemma


Mådde inte alls bra insåg jag på jobbet, mycket männsikor var det inte heller. Jag är hemma nu och jag ska ha spa kväll med min man! Massage, ansiktsmask(på mig själv då rå) champange, jordgubbar! LIKE :)



/Anja Dymkowska


Kvällens sminkning


 

 

 

 

simpelt men fint
:)

Nu ska jag röra mig mot tunnelbanan och dra till jobbet men först, en cigg med Jimmie! :)

/Anja Dymkowska



Lion Bar ikväll!


Idag jobbar jag på Lion bar som vanligt, som om ni har lust att komma förbi och parta med mig så är det bara att kika förbi!(t-bana Odenplan, Norrtullsgatan 11)
Det är en självklarhet att gå ut denna lördag och bränna dem sista pengarn ni hittar i er spargris. Jag hoppas ni är lika taggade som jag är. För att boka bord hör av er till mig via facebook eller telefon innan kl 20.00! :)
Ses på LION!





/Anja Dymkowska



Sminktips


Så ser ögonen mer öppna ut

1. Börja med en ljusare skugga som går från ögonfransraden upptill ögonbrynet.

2. Sedan en lite mörkare skugga (i bruna nyanser). Den ska helst gå i samma färgskala som den första. Lägg skuggan i ögongloben.

3. Sudda ut kanterna för att få mjukare kanter.

4. Till sist lägger du en ljus highlighter under ögonbrynet och i ögonvrån. Nu är det bara kajalen och mascaran som fattas! Lägg svart kajal på övre fransraden som du noga suddar ut.

Så drar du ut sittande ögon

1. Till att börja med lägger du en bas ända upp till ögonbrynen, bestående av concealer eller eyeprimer för att få bättre fäste när du börjar lägga på skuggan.

2. Applicera lätt med en skugga du tycker att passar på ögonlocket, inte för högt upp. Då förstorar du bara ögat, och den fasen behöver vi inte ta igen!

3. Nu är det kajalen/eyelinern som står på tur. Att applicera med en mjukare eyeliner gör det lättare, men du kan själv välja.

4. Eyelinern fixar du enklast om du gör det steg för steg, bit för bit. Om du absolut är tvungen att använda kajal så gör du ändå likadant, inte allt på samma gång. Till sist lagrar du minst 2 lager mascara!

Bild lånad av (http://638747.devote.se/blogs/2672875/oegonsmink.htm)


/Anja Dymkowska



Dagens frukost


En skål vanilj youghurt med lite hackad mörk choklad by Anji! :)



/Anja Dymkowska



God natt gott folk


Är helt slut, ont i ryggen och armen kliar, antar att mitt sår håller på att läka? Ska be min man att masera mig lite.
God natt!



/Anja Dymkowska


Fredagsmys


Nu har älsklingen min gjort klart min nya design. Vad tycker ni om den. Skriv gärna en kommentar om ni gillade den. Är det så att du också vill ha en design till din blogg kan Jimmie fixa en för en liten slant. ([email protected]) Nu ska jag ta mig en varm dusch, älsklingen kommer behöva hjälpa mig för jag får fortfarande inte blöta armen så han får tvätta mitt hår åt mig. Sedan ska vi kika på massa filmer! :)

Vad gör ni ikväll? Utgång, bio, chillkväll hemma? :)


/Anja Dymkowska


OBS!


Ny bloggdesign på väg, bara så ni vet så kan bloggen komma att se rörig ut
/Jimmie


Bilder från Hannas födelsedag!


 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Jag älskar Dig!


 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Träning och mat


Gick ut på en jogging/promenad runda. Det vart ca 5 km :) Najs! Nu ska jag äta lite middag, nyttiga hamburgare med lite ost och sallad utan bröd:)





/Anja Dymkowska


Nytt i garderoben


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!


Jeane Blush- ca 300 kr

/Anja Dymkowska


Promenad,rygglyft & situps


Idag står det på mitt schema 40 min ut och gå + 50 situps och 50 rygglyft. Detta ska jag göra innan middagen. Annars är planen för idag att plugga som fan och skriva klart projektarbetet! Ska även tvätta, vilket jag håller på med nu och sen ska jag käka picknick lunch med min man! :)

/Anja Dymkowska


Dagens frukost!


En macka gjord på solrosfrön med ost, 2 halv löskokta ägg med senap och salt.
Och ett stort glas vatten med citron och apelsin :)

 

/Anja Dymkowska



Svar på kommentar


Svar: Nej jag vet att ta ut en p-stav från armen inte kallas för operation och det är itne värsta grejen dock har jag ju inte skrivit vadd som hänt med denna stav och varför jag var tvungen att ta ut den. Det är jag ifs inte heller tvungen att göra men eftersom du verkar så jävla negativ mot mig kan jag ju vara snäll och berätta lite snabbt. När barnmorskan på ungdomsmottagningen stoppade in den i min arm vägde jag 61 ungefär, jag var normal i kroppsbyggnad och så. Hon skulle stoppat in p-staven mellan 1-2 hudlagret i värsta fall tar man den mellan 2-3 hudlagret. Hon som gjorde detta på mig stoppade in den under 3 lagret precis vid min muskel så varje gång jag låg på armen eller stötte till min stav domnade min arm typ bort. Detta gjorde även att jag ökade min vikt upp till 75 kg som jag väger nu och har blivit överviktig pga detta. P-staven har även inte fungerat på mig som ett preventivmedel. Då läkarna inte kollade upp min sköldskörtel innan de satte in staven visste de ej om jag egentligen fick ha de. Det har nu visat sig att jag har låg homonprodduktion i min skörtel och alla hormoner som fanns i staven drogs ut med en himla fart. Så allt jag skulle fått i mig på 3 år, så länge man kan ha staven liksom, fick jag in i kroppen på typ 9 månadet. Där av min viktökning och staven urfunktion. De fick göra ett mycket större ingrepp på mig än vanligt när man tar ut en p-stav. Som jag nämnt tidigare man ska kunna se en stav då den ska sitta i 2:dra hudlagret men det gjorde den ej på mig, plus att min stav visade sig vara böjd också....

Nu har du fått dig en förklaring. Jag hoppas det är okey att jag kallar de för operation då jag kommer ha ett ärr på 4 cm och det är ungefär 1,5 cm djupt om inte lite mer.


Som bilden nedan visar, så ska man se en stav. Min var helt osynlig, man kände den knappt.



/Anja Dymkowska


Kristineberg


Nu drar vi till krillan och grillar och krökar lite! Faaan vad nice med fint väder! WOOHOOO!

/Anja Dymkowska


God natt


Nu ska jag lägga mig i sängen, dagen börjar med besök hos optikern med pappa sedan skola och plugg. Måste skriva klart min slutrapport i porojektarbete. Annars då? Jo då armen mår bättre, Jimmie fick precis hjälpa mig att tvätta håret och så. Får ju inte ta av bandaget i 3 dagar och jag får absolut inte blöta ner mitt sår. Då jag och Jimmie har en dusch hemma är det ganska svårt att hålla armen hundra procent torr men konstigt nog lyckaes vi. :) Nu är det hopp i säng, imorgon väntarr det e lång dag!!!!!



/Anja Dymkowska


Onsdag


Nu ska jag röra mig mot läkaren, jag har ätit lunch med pappa och valt ut 2 st bågar till mina glasögon! NAJS! Nu ska jag hem. Men jag vill inte. Jag vill vara för mig själv, men jag måste hem och plugga. Skriva klart min analys i Sam C om big brother. Men jag vill någonstans och kröka, kanske ska röra mig mot jobbet? Åååh jag vet inte. Jag har fan ångest. Armen gör ont också. Usch jag vill inte hem. Jag vill typ på spa. Behöver relax!!!

/Anja Dymkowska



Bilder från pappas firande


 

 

 

 

 

Nu är jag hemma efter att ha ätit middag med familjen och sovit över hemma i Haninge. Var så himla länge sedan jag gjorde det! Nu ska min man på möte och jag ska röra mig mot skolan! :)

CIAO

/Anja Dymkowska



Operation slutförd


Ont i armen har jag som fan. Min bedövning har nu släppt och det börjar verka. Jag och Amanda käkade nyss på thaien vid skolan. En mumsig lunch fick jag i magen! Snart ska jag ha lektion men innan de, lite chill i receptionen och pluggande på mitt svenska arbete!

/Anja Dymkowska



Tisdag


Dags att åka in till stan och fixa till armen, haha nej men jag ska operera mig då jag haft en p-stav inne och den har förfluttat sig så pass mycket att det börjar bli farligt. Sedan ska jag till skolan. Jag ska även fira min pappa idag som fyller år! GRATTIS PAPI PÅ 44 ÅRS DAGEN! :)

/Anja Dymkowska


Helt slut


Spring/gång rundan gick bra, fick abra lite skavsår av mina nya träningsskor jag inhandlat. Är helt slut nu, somnade faktiskt i 30 min direkt efter när jag kom hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och sova. Imorgon kl 9 ska jag operera mig. Är faktiskt jävligt nervös :( Kommer bara få lokalbedövning. Men men, dags att bädda in sig i sängen och vara pigg till operationen imorgon!

/Anja Dymkowska


Jimmie 20 år!


 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Dagens lunch


Min naturdiet innehåller 210 kcal och bananen innehåller ungefär 200 kcal.
Ett helt mål helt enkelt! Nu ska jag röra mig på en prommenad och jogging runda!

/Anja Dymkowska



MÅNDAG


Idag börjar jag med min nyttiga kost och träning. Iadg står det 40 min spring/gå. Ska varva lite där emellan. Men först skola! :)


CIAO

/Anja Dymkowska


MODE


Ett måste i sommar i garderoben är ju verkligen en snygg röd klänning, den ska du kunna ha till snygga klackar och en clutch till en utgång men kanske lite finare tillfällen också.



/Anja Dymkowska


Frukost


En solrosfränsmacka med ost, en avokado med en halv burk tonfisk och lite citronpeppar



/Anja Dymkowska


Bad update


Förlåt för att jag har varit så dålig på att skriva på bloggen, men som ni vet så fyllde Jimmie 20 igår och det firades hela dagen. Redan från 13.00 och hela natten lång. Bilder från födelsedagen kommer lite senare! :)
Dagens planera då. PLUGG PLUGG PLUGG. Har en ekonomi uppgift att skriva klart. Jag skall förbereda mig för opponering av min tjejkompis uppsats. Snart ska jag ta mig en prommenad ut i det fina vädret. Sola lite och plugga som fan sen! :) Vad ska ni hitta på idag?
Personligen känner jag mig sugen på en lång promenad på Djurgården med en glass i handen. Men nej skolan går ju före! :(

/Anja Dymkowska


Ha den äran!


Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min fästmans födelsedag! :)
Grattis finaste Jimmie på 20 års dagen! Hahah tänker tillbaka på hur jäävla länge vi varit tillsammans jag hade precis fyllt 16 och du var 17!  :) Hoppas du får en helt underbar dag.
Älskar dig!



/Anja Dymkowska


Solarieöarna


Nu tar jag mig en sväng till solarieöarna efter en lång tupplur! :)

CIAO


Mina 2 sista kompletteringar!


Woooho, duktig som jag är så har jag bara 2 kompletteringar kvar. Ekonomi och leda barnen. Och så är jag klar, ifs har en liten debatt artikel att skriva klart, men det går ganska fort. Den fixar jag på 2 h max! :)

Hur mår ni idag då? Jag ska strax röra mig mot skolan, sen hem till mamma och hämta Jimmies present sedan ska jag träffa Marre. Ska nog tvinga fisen färga min utväxt! :)
Men men, nu har jag faktiskt ltie bråttom för att hinna till skolan till 1. Vi hörs!

Denna tårta gjorde min pappas bästa kompis till Jimmie. Han ska få den imorgon när vi är på Michelangelo och äter! :)



/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Har fått en fråga om hur vi ska äta och så nu under tiden vi ska ut och gå mycket och springa i trappor. Haah tycker själv det låter så himla löjligt men både jag och Jimmie beöver bränna fett innan vi ger oss på styrketräning så pass mycket att bygga muskler. Många tänker men man kan ju fortfarande bränna fett på löpbandet, det spelar ingen roll hur mycket lutning du har och så, du bränner mer fett i terräng då du har lite ojämnt, du saktar ner ibland och det är svårare att hålla temot.
Just nu har jag mitt kost schema på papper och orkar verkligen inte skriva av det, loggade egentligen in bara för att säga god natt. En vecka har jag är på ddatorn i alla fall. Här kommer den!

 

Självklart kommer mina luncher variera och kanske inte stämma hunra procentigt med detta schema men jag kommer äta så lite kolhydrater som möjligt och nyttiga fetter helt enkelt.

Måndag
Frukost: Vanilj lätt yougurt (2dl) mixat med frysta bär .
Lunch : Räksallad
Mellanmål: Protein efter träningen alt frukt om du inte tränar
Middag: tacos utan bröd (200g köttfärs 150 g grönsaker och 100 sås)
Kvällsmål: Kesella med funlight (för mig blir de efter träningen) alt smoothie

Tisdag

Frukost: 2dl havregrynsgröt med äppelmos(lågkalori) och lättmjölk alt kanel och russin
Lunch:Kyckling med broccoli och keso
Mellanmål:Protein efter träning alt frukt om du inte tränar
Middag: Lammkorv wokat med wokgrönsaker
Kvällsmål: Kesella med funlight /alt smoothie

Onsdag
Frukost: 7 skivor rökt kalkon med 2 ägg
Lunch: Tigerräkor wokat med citron, röd chili och chilipeppar samt wokgrönsaker
Mellanmål: protein efter träning alt frukt om du inte tränar
Middag: lax i ugn med citronpeppar med spenat och broccoli alt sallad
Kvällsmål: Kesella med funlight alt smoothie

Torsdag
Frukost: Keso (lätt alltid) med avokado
Lunch:1köttbit med grekisk sallad
Mellanmål: Protein efter träning alt frukt om du inte tränar
Middag:Rödspätta med kokta morötteroch broccoli
Kvällsmål: Kesella med funlight alt smoothie om du inte tränar

Fredag
Frukost: Protein med havregryn i
Lunch: Torsk med kokt potatis
Mellanmål: Protein alt frukt om du inte tränar
Middag: Tonfisksallad
Kvällsmål: Kesella med funlight alt smoothie

Lördag

Frukost: 300 g lättyougurt 0,5% fett valfri
Lunch: Grillad kyckling med sallad
Mellanmål: Protein efter träning alt frukt
Middag: Kött med råstekt potatis
Kvällsmål: kesella med funlight alt smoothie

Söndag
Frukost: Knäckebröd mackor 2 st med keso och avokado
Lunch: Kycklingsallad
Mellanmål: Protein efter träning alt frukt om du inte tränar
Middag: Lamm med råris och tzatziki
Kvällsmål: Kesella med funlight alt smoothie


/Anja Dymkowska


Tränings schema


Nu har jag lagt upp ett tränings schema till mig och Jimmie, blir inte så jätte mycket gym, en gång i veckan, men 2 powerwalks i veckan 40 min var ungefär och lite hem övningar, som springa i trapphuset upp och ner i ca 15 min. Jag lovar det tar!! kommer även göra lite rygglyft och situps hemma såklart :)
Är stolt över mig själv som verkligen satte mig ner och skrev i min kalender dag för dag och la upp hur jag ska äta och så. Gör jag så från och med måndag till den 9 juni då min student är så lovar jag er att min kropp kommer vara mycket fastare och minus 7-10 kg är mitt mål! :)

NU KÖR VI!
DAGS ATT BLI SNYGG IGEN :)



/Anja Dymkowska


New haircut


Har fått ganska många kommentarer från er läsare om jag inte kan visa hur mitt hår blev efter jag klippte det själv igår. Vart faktiskt ganska nöjd, ska nog klippa till luggen lite mer, men än så länge får de vara. Imorgon ska jag färga utväxten så jag kommer vra fin till Jimmies födelsedag som är på lördag! :) Vart kanske inte så vackra bilder men ni ser i alla fall hur håret ser ut hoppas jag! :)




'

/Anja Dymkowska



Dagens matintag


Min tand värker lite fortfarande, fick i mig en halv foccacia med kyckling, soltorkade tomater och feta idag. Ska nog ta mig lite frukter nu. Känner lite hunger i magen men det gör ju verkligen ont i tanden! :(



/Anja Dymkowska


Haninge






/Anja Dymkowska



Torsdag


Snart ska jag röra mig mot söder för att träffa pappa, barnen och släktingar från Polen som kommit hit till Sverige. Ont i halsen har jag också så en varm kopp söder te kommer inte sitta fel på fiket! :) Ska även gå med pappa till apoteket och be honom köpa lite piller och grejer mot min förkylning, måste fan få slut på detta!!! Nu ska jag fixa mig så hörs vi lite senare :)


/Anja Dymkowska


Dagens middag


Vart inte så himla mycket mat för min del idag, fick i mig några sushi bitar i alla fall. Ni som känner mig väl vet att om jag inte får i mig sushi är det något fel på mig. Ah, jag har fucking tandvärk fortfarande fast min tandläkare fixade problemet kommer det verka i 2-3 dagar till. :(
Aja dags att sova, har även klippt till håret lite idag, vart topparna bara. 3cm är ändå okey.

God natt!


Inte så jävla överfull va? Fick i mig 6 bittar faktiskt, hade nog en i käften när jag fotade! :D haha

/Anja Dymkowska


Nytt i garderoben


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M, Åhlens, Zara,BikBok, Gina Tricot, dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR


H&M


Vit clutch BikBok


Vart kär i denna väska bara jag såg den, tänk er, snygga färggalda skor eller naglar, enkel klänning och outfiten för kvällen ute på krogen är klar.
Åhh så vacker den är! :)


/Anja Dymkowska


Mobilblogg från stan


Hej mina fina blogg läsare... Snart ska jag och min man gå till vårt favvo sushi ställe på kungsgatan och äta:) mer bloggande när jag är hemma :)
/Anja


Abrahamiska religionerna!


Provet är avklarat, det gick super bra. det lönar sig att plugga ibland! :D hahaha
Nu ska jag in på lektion, sedan har jag samhälle, tandläkare och så ska jag hålla lektion med Amanda för små korvarna! Efter det, en runda på stan med min man! :)

/Anja Dymkowska



Vinn en one piece?


Hoppas jag vinner nu då, gick precis med i en tävlig om en one pice. Klicka HÄR för att komma till tävligen och var med du med!

Denna har jag valt!



/Anja Dymkowska


Ett måste på stranden!


Personligen ogillar jag att gå runt med smycken på stranden, men något litet armband då och då och ring skadar väl inte. Man ser ju knappt några märken heller. Det folk är mest oroliga över liksom. När jag och min man var i Egypten slänge jag på mig massa smycken och så. Många trodde jag var skumm andra kom fram och sa att det avr snyggt. Exakt, lite smått vågat kanske. Gå runt seddan i Sverige med ränder i brännan men jag gillade det. Och det bästa av allt, jag hade inte fått en enad rand! :D

/Anja Dymkowska



Egon räddaren i nöden


Fan detta har ifs ingenting med min blogg eller mitt liv att göra så, men Egon som jobbar med mig och Amanda på Lion Bar är räddaren i nöden. CVi har haft sjukt mycket problem med att bjuda in folk till event så vi har behlvt sitta och klicka in en efter en i våra kontakter och det har inte gått att skicka ut mejlet m.m. Men idag skickade Egon ett nytt fungerande Java script vilket innebär att alla som är vänner med mig på facebook blir inbjudna på en och samma gång, tar liksom 5 sekunder och inte 20 minuter! NAJS :D

Annars, så gick jag upp inte alls länge sedan, ska strax dra på mig lite kläder och röra mig mot skolan. Börjar 09.40 med ett religions prov...



/Anja Dymkowska


God natt


Nu är jag helt slut, fick i mig alla småyoughurtar dock hade jag lite ont. Känner att min alvedon börjat verka då jag är helt seg i kroppen. Ska be min man smörja in mig på hela kroppen och sen ska ja sussa. Prov imorgon som sagt och sedan ska jag till tandis och leda småbarnen på Jensen förskola :( Åååh stackars mig. Aja what ever. Sov så gott mina söta läsare så hörs vi imorgon :)



/Anja Dymkowska


Dagens matintag


Detta skulle bli min frukost idag, vart egget och en halv macka med leverpastej och ost och halva polska gurkan.
Hade för ont i min tand för att äta...


Till middag åt jag en liten prortion korvstråganoff med ris. Vart inte heller mycket mat för både värme och kyla dödar min tand....

 

Ska göra ett försök nu och äta 2 Safari youghurtar som jag och Jimmie köpte idag när vi var och storhandlade på Willys och även Öb, vi köpte hem lite hygien grejer och städ grejer. Billigt och bra på ÖB! :) Har även smällt i mig 1 g alvedon och kletat på lite bedövnings gele som jag har kvar sen mina småsyskon fick tänder från polen. Det är super bra. Jag kletar på den ibalnd på mina visdomständer som är på väg ut också :)

/Anja Dymkowska


Hur klämmer du ut din tandkräm??


 

/Anja Dymkowska



Tandvärk!!!


Vet inte egentligen vad som hände igår men från ingenstans igår hade jag extremt ont i min tand. Känns som om något har hänt med min lagning. Ja tyvärr jag har hål... Ringde nyss till min tandläkare och fick en akut tid tills imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och repetera kristendomen, islam och judendomen. Har prov på alla dessa tre religioner imogron! Wish me good luck!



/Anja Dymkowska


Dagens snygging


Idag får min man vara dagens snygging!


 

Jimmie Mathias Björkman <3

 

/Anja Dymkowska



FUCK


Sitter och målar naglarna svarta, har lagt fram vilka kläder jag ska ha på mig ikväll och även testat. Snyggt! Sexigt! Så det ska vara :) Mina naglar över går från rött till svart och läpparna från naturligt till rött. Mitt hår från en boll till tupperat och snyggt uppsatt. Mina makoren håller på att koka över i kastrullen. Fuck!
Tagga!


Sax-remix- Dj Östberg


Flo Rida-TurnAround dj bam bam remix


We R Who We R- Ke$ha



Powerwalk


Nu ska jag ut på en 30 minuters prommenad. Sedan in i duschen och sen ska man fixa sig,äta middag m.m :)

/Anja Dymkowska


HJÄLP!


Som ni vet ska jag på skiva idag och jag har ännu inte bestämmt mig vad jag ska vara. Temat är "du ska vara de ditt namn börjar på" Så allt mellan himmel och jord på A kan jag vara. Då jag inte pallar spendera grovt mycket pengar så tänke jag vara amerikansk soldat, ha militärgröna byxor och linne, och en krigsmålning. Ge mig lite tips nu mina fina läsare! Den jag tycker var bäst, länkar jag till på bloggen! ;)


/Anja Dymkowska


Sov gott


Jag ska hoppa i säng nu, är helt slut. Taggad för skiva img, nu kör vi! :)



/Anja Dymkowska


I have a dream












Att sitta och kolla på folks perfekta förhållanden ger mig ångest. Att killar kan köpa rosor till sin flickvän fast det inte är alla hjärtansdag är en dröm för mig. Att få ett tack ibland för den kraft och kärlek man lägger ner på ett hem, man försöker skapa ett hem skulle inte heller sitta fel. Mellan allt tvättande, lagande mat vill man ju även bli lite uppskattad. Man vill känna sig uppskattad! Tillfredställd, men mentalt. Man vill känna tacksamheten. Men det är ju bara en dröm. En dröm som jag kan önska mig massa gånnger gå i uppfyllelse, jag kan tjata om det, jag kan bråka om det, jag kan försöka lära honom att det är så jag vill bli behandlad men det går inte in. Jag kan önska mig det när en stjärna faller, när jag ser klockslaget 22.22, när jag tar en lös ögonfrans från min kind och blåser. Jag kan önska mig på alla möjliga sätt men det funkar ju inte. Att känna att man är älskad, att känna att man är lycklig är så vackert, i alla fall av det jag minns. Jag satt igår och kollade på bilder, bilder på mig och Jimmie när vi precis vart tillsammans igen efter vår lilla pause. Jag vart helt tyst, visste inte vad jag skulle säga. Det brände i bröstet. Det brände i ögonen. Jag höll andan för att inte låta en enda tår falla. Jag vet inte hur det är att leva så längre, jag kan bara sätta mig framför datorn och kolla igenom glamla bilder för att försöka minnas.
Det är också en av mina drömmar, att få känna mig lycklig. Att känna mig älskad, för den jag är.

Men det är ju bara drömmar....





Bilder från Jossan!


Fy fan den där garderoben var en mardröm, fan vad vi kämpade med den. Men kul var det, Jossans mamma var så himla söt: "GIRL POWER" de gick hon runt och skrek typ hela tiden, jag och Josi dog av garv! :D
haha

 

 

 

/Anja Dymkowska



Lördag


Vaknade inte så länge sedan, slängde i mig en banan och nu ska jag hoppa in i duchen och fixa mig. Snart ska jag röra mig mot Amanda Bodman och fira henne på hennes 21 års dag! :) GRATTIS SÖTIS! då jag tycker min blogg har blivit lite tråkig bjuder jag på lite gamla bilder för att liva upp den! :)









/Anja Dymkowska


Blackan jao


Hej mina vänner....

Efter skolan drog jag hem till Jossan här i Blackan som precis flyttat in i de nya husen vid tuben! Soft, då har jag någon jag kan promenera till och ta en cigg med. Ah vi får ju inte heller glömma Roslinda som bor här i närheten också :) Vi har monterat upp garderober och fixat och trixat med lite annat. Nu står Josi och lagar mat åt oss, de blir fiskpinnar med potatismos :) Nice! Snart ska jag röra mig hem och mysa med Jimmie...

Bilder kommer senare!

/Anja Dymkowska



FREDAG!


Nu ska jag röra mig mot skolan, ingen utgång för mig idag. Vad ska ni hitta på? Sjlv ska jag hem till Jossan Lövhammar som precis flyttat till mina hoods, efter att jag tagit en fika med Micca....

aja vi hörs
tänkte bara visa att jag lever!

/Anja Dymkowska