Fotboll, korv och stort glas möjk!


Nej rubriken stämmer inte in på mig utan på min man. Jag sitter och klickar runt på bloggar, fixar lite ordning och reda på lion bar gruppen och så!  Annars? HAr provat ca 1780747400 klänningar idag. Har gått in i varje butik på NK, alla butiker på Åhlens, gallerian, sturegallerian och massa andra butiker! Hittade jag något? NEEEEEEJ! Kult. Åkte sedan till Aba mötte min älskade Johanna och åt pizza. Efter 8 h på stan förtjänade jag någon mat! Fy fan vad jag provade. Sedan gick jag uppt till Johanna och provade lite klänningar hos henne. Jag spyr på klänningar, vill inte se några! Imorgon har jag en super lång dag framför mig, ska till Haninge så jag är där till 08.30. Imorgon ska jag skriva fakturor, skicka ut offerter och så. Måste hjälpa pappa lite, tycker han förtjänar en ledig dag. Han är så stressad hela tiden och jag behöver pengar! Bra deal. Efter det bär det av till Sofia som ska ha tjejmiddag då hon fyller år på söndag men denna dag sitter hon på ett plan på väg till Rodhos. Och efter Fias middag ska jag hem till Tom och festa! :) Nice! Är fan taggad!

Nu ska jag duscha och sova!








/Anja Dymkowska


HAHAHAH


En cp låt som har fastnat i skallen på mig!



Idag ska jag shoppa för fullt!


Igår var det en långkväll... Slutade på Rose efter massa tjafs och jag som var för full efter en tequila shot och 2 drinkar. njjja skulle inte tro det! hahah Alla sa ifs till mig att jag hade fett röda ögon och det hade jag, från mina fitt linser men imorgon hoppas jag mina nya kommer! :D Wiiiho! Nu ska jag in till stan och möta upp min låtsas mamma och kolla på en klänning till bröllopet i Polen i sommar. Ska be henne om skjuts sen mot bromma också behöver lämna av lite grejer hemma och även möta Fison! Dock är frågan om jag bör ligga i solen? Jag har blivit neger på bara en dag :S en röd neger! :D

här har ni bilder från igår!



















/Anja Dymkowska


Jobb läs fekke! :D


Ska börja fixa mig snart, ska röra mig till jobbet och festa med alla mina galningar! Folk kommer redan vid 8 idag, kommer fan vara ett tryck på borden kan jag tänkta mig. Annars, jag har brännt mig som fan. Bjuder på en bild som visar skillnaden! Känner att jag måste! Imorgon, solning med Sofia. Haha men det vet hon inget om!









/Anja Dymkowska


God förmiddag


Fan vad stolt jag är över mig själv, jag går ALDRIG upp före 12. Och då menar jag verkligen ALDRIG, om jag nu inte har ett plan att passa eller något möte angående jobb. Jag är inte morgon pigg, men idag var det väckning tio, har duschat ätit mackor till frulle+ stort glas med bara citron saft, vill rensa kroppen lite! Ååh, igår beställde jag mina magiska tabletter ni ska få se hur jag rasar i vikt nu! WIIIHOOO! Nu måste jag smörja in kroppen för om 20 min måste jag och Jimmie gå till bussen, vi ska möta upp ett gäng människor i Kristineberg och sola! ;)




/Anja Dymkowska


Jimmies blogg


Snäll tjej som jag är hade jag tänkt att länka till min killes blogg. Det är en av de mest underliga bloggarna jag sett men ni kanske kommer gilla den ändå.  HAn brukar lägga upp sjuka klipp och bra musik! Kontiga bilder och citat. Ah min man är lite konstig men det är därför vi passar så bra ihop. Man dras ju oftast till sin motsats. Eller? haha. Aja Klicka på bilden så kommer i till hans blogg!




/Anja Dymkowska


My mum is my best friend!


Nu ska jag hem till mamma och ha ännu mer snack. Är så glad att jag och min mamma kommer så bra överrens nu när jag har flyttat, men detta nog på grund av att vi inte är med varandra så ofta och så! Jimmie ska också med och äta middag hos mami. Han kommer säkert sitta på ballen med min lillasyster och leka som vanligt och jag och mamma kommer ha tjejsnack! Haha Stackars Jimmie då... Nu måste jag lägga i växeln, bussen går om 15! ;)









/Anja Dymkowska


SOLA MED TESSAN


Ska lägga mig ute på slätten nu utanför huset och sola med min babe! Tess har massa att berätta om kvällen/natten igår, haha! Nu skall det upptadderas om sexlivet! Gillas. Det är sådant vi tjejer gör. Tar en cigg, skrattar, snackar om kukar och dricker rose, målar naglar, pratar lite till om kukar och skrattar igen! Det är så vi tjejer är, jag älskar att vara tjej!

/Anja Dymkowska


Tisdag


Lång dag igår, vi började med ett gäng som solade i Smedis. Helt underbart, vattnet var fan ganska kallt men helt sjukt hur nice det var att svalka sig. Efter det, en snabbrusch till min mamma och fixa sig ltie snabbt, och så vart det utgång! Vi möttes upp ett gäng på 10 pers och drog till fridays, tråkiga som alla var(folk har jobb inte jag haha) rog folk hem, jag och Jimmie och Tessan drog vidare, vi träffade på CC och Månsan och drog till Vickan på gayparty! Älskar vara där på måndagar och Jimmie verkade trivas där igår också. Hahaha nej inte ska vi vara sådana men han fick sig ett par ragg. En sak var jävligt ful igår, det är ju alltid schlager där till typ 1 sedan börjar riktiga draget. Erik Saade var där igår och bara han går in så bli alla typ helt till sig och så började de sjunga popular! Hahaha lite fånigt. Aja min lilla syster som älskar Saade fick hans autograf lika så en granne på landet Sara :)
Allt om gårdagen. Idag, hmmm middag hos mamma planerad. Annars? Sola sola sola! :D




































/Anja Dymkowska


God morgon?


Nej inte så god, börjar morgonen med att klicka in på Veronikas blogg. Kul. Aja Fick trotsallt inte skriva något om henne på min blogg för då skulle jag få en rak höger men jag bryr mig inte. Jag tänker skriva ut, har ni lust att kika vad min fd. bästa vän skrivit om mig kan ni klicka HÄR! om ni inte vill göra det och don´t give a fuck, soft! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, ska nog till stan och shoppa. Vill bli på lite bättre humör. Tror inte de kommer gå så bra men man kan ju alltid försöka. Men Verra har rätt, jag var nog tvungen att smaka på min egna medicin. Det gör ont i hjärtat, mest för att jag förlorat en vän, och jag antar att alla andra i det är gänget kommer sluta umgås med mig. För det Verra gör måste alla andra göra...  Känns tråkigt att veta att alla har en specifik åsikt om mig, och när jag säger jag saknar er/dig då får man ett jag saknar dig också tillbaka men det känns inte så äkta efter allt detta!

Aja dags att göra något med mitt liv, imorgon blir det ut och söka jobb!

/Anja Dymkowska


GAAAAAH BLIR GALEN!


Åååh, hade precis tänkt lägga upp lite bilder till er på bloggen från landet men nej då märker jag att alla bilder är typ borta har bara bilder kvar från första dagen och när vi skulle gå och dansa runt stången, så någon unge måste ha lekt med mina bilder och raderat! Nej nu blir jag as sur, hade tagit maaaaasssa fina bilder! Aja, ni får alla bilder imorgon istället, nu har jag faktiskt ingen lust att lägga upp de. God natt!



/Anja Dymkowska


Hur ser Kissies kille ut?


Hon skrev i ett inlägg idag att ingen vet hur hennes kille ser ut. Då tänkte jag vara lite cool och avslöja hur han ser ut och vad han heter, för det Alexandra skrivit tidigare stämmer ej!
Hennes kille heter Christian Lyth! Under ser ni lite bilder på honom och hans babe :)
En ganska gammal fjortis skulle jag säga..
Detta är även ett svar på en fråga jag fått på min frågestund! :D











/Anja Dymkowska


Home sweet home


Ååååh, och så är man hemma nu då, ska lägga mig i sängen med min man och bara andas ut, eftersom alla är fett tråkiga ska jag ringa min gamla vanliga partypingla Johanna och kolla om hon vill hitta på något. Jag blir så arg när folk tjatar på att man ska ses men när man hör av sig så svarar inte vissa, många har as skumma ursäkter, många har grabbs och träffa och många har sina underbara killar att kela med. Soft men bestämm fan inte med mig att "vi måste ses bara du kommer hem, smsa eller ring så möts vi upp" MY FUCKING ASS! Aja kul att man blir arg och trött på sina vänner bara man kommer hem! Självklart har ni ett liv ni med men ni har alltid tid för alla andra!

Bilder kommer upp senare! Lika så svar från frågestunden!

/Anja Dymkowska


Frågestund!


Tänkte passa på att ge er en frågestund nu när jag är borta tills på måndag! :) Ni kan fråga allt mellan himmel och jord, svarar verkligen på alla frågor helt ärligt. Svar får ni kanske från landet om vi kommer ha någon regning dag annars, får ni vänta till måndag! Kanske ska filma in svaren, blir ju kanske lite roligare! :D Vad tycker ni?



/Anja Dymkowska


Hälsingland


Om 4 h ska jag och Jimmie iväg upp till Hälsingland, som tur åker vi bil vilket gör saken såååå mycket bättre! NEJ! För er som inte vet är jag sjuuukt åksjuk :( Aja, vad ska man göra. Jimmie syrra ska sitta med mig så jag får trevligtsällskap och inte tänker så mycket på att vi sitteri en bil och jag måste spy! ;) hehe
Kom hem nyss från Lion, lite segt att jobba till 1 när man ska iväg kl 6... Aja har inte packat ännu men det gör jag imorgon bitti, nu skönhetssömn! :)

Lite bilder från landet när vi var där förra året!








/Anja Dymkowska


Onsdag


Imorgon bitti drar jag och min man till landet. Ska bli så himla skönt att åka iväg, pappa har bokat biljetter till oss också så den 22/7-3/4 är vi i Polen, först kusten sedan Warszawa i 3 dagar och sist men inte minst Krakow på bröllop. Är så sjukt taggad på att åka iväg, det kommer vara sjukt varmt och skönt i Polen som förra sommaren, vi kunde knappt vara ute för man vart helt jävla sönderbränd, men nu när man har vatten att bada i, man har en bar att beställa kall öl ( läs cola för min del som hatar öl) och bara chilla. Finns inget bättre! :D Det ända jag hatar är sand i håret och det får man lätt då vi har många ungar i släkten som ska med, 5 små barnrumpor. Juste fick även reda på här om dagen att min bror som bor i Polen i Warszawa ska komma upp till kusten på kvällen den dagen vi kommer med sin flickvän, vilket innebär skjuts med bilen till olika klubbar och skjuts hem, då både min bror och hans flickvän inte dricker! :D NAAAJS! Fylle taxi! :D hahah

Nej nu ska jag vika tvätt, det som är tort och börja tänka på att packa ihop allt, sedan vid 8 ska jag till jobbet och även möta upp min mami. Ses vi på Lion ikvl?? :)

/Anja Dymkowska


Dålig update


Fy fan, har städat hela lägenheten från topp till tå om man kan kalla det så... Alla hyllor, alla köksskåp allt är rent hemma! Kände att det behövdes! Nu har vi tvätt i hela lägenheten då vi inte har ett torkskåp eller torkrum, gör mig riktigt irriterad men men. Annars då, det vart några cigg med Tessan, lite gosande med Missy, Sushi med Tessan, middag med min man (ja jag är ett matvrak). Nu ligger Tess inbäddad i vår säng, Jimmie röker och jag springer upp och ner till tvättis! Bra träning i alla fall! :D

/Anja Dymkowska


Städa städa


Nu ska jag sätta igång och städa som fan medan jag kollar lite på extream home makeover! Måste diska, måste vika kläder, fixa tvätt. Usch har massa att göra, snart drar jag och Jimmie till landet också så allt måste vara fint och fresht här hemma innan vi drar. Man vill ju inte direkt komma hem till massa disk och äckliga sängkläder och överfull tvättkorg! :)

Vad hittar ni på en tisdag som denna?

/Anja Dymkowska


Frukost/Lunch


God eftermiddag på er!
Jag har duschat klart och ska nu smälla i mig den godaste maten som finns! Sushi! Tänkte bara hojta till och visa livstecken! Fy fan vad gott!






/Anja Dymkowska


SÅÅÅV SÅ GÖTT!


Nej nu ska jag fan ta och lägga mig i sängen, tvättstuga imorgon klockan 7.... not funny! :( Sofia drog precis hem och Jimmie sitter på toan och kör en numero dos, medan jag bloggar lite. HAr fan inget intressant och skriva. Hmm, har tänkt på en sak, ska man blogga mindre men skriva något kult, eller skriva typ ett sådant inlägg som jag gör just nu och bara ord bajsa men ofta liksom? Hmmm det här inlägget har ju typ ingen mening, förutom att jag tänkte önska er god natt och säga att jag och min man ska lägga oss i sängen och kolla på film!

Ps. Kom på en sak jag glömt säga till er idag, Sofia kom hit efter sitt jobb och vi drog upp till Tessan, tjejmidddag vart det förutom att jag och Sofia inte åt. Sedan fixade alla brudarna sig och jag och Fison vart sega. Hon drog hem som sagt och jag taggar inför tvättstuga imorgon.

Så, nu var jag klar. Så ännu en gång god natt!


Alice Mclain, observera, bilden med hängtuttarna! :D hahaha Jag vet att du läser detta!

/Anja Dymkowska


HAHAHAHAHAHAHA


Fan vad jag gillar Ana Gina, så jävla skön brud! Den här låten hon spelat in också, Kss Kss, den kommer fan sätta sig på skallen! Hahaha fy fan hon är grym! :D haha

/Anja Dymkowska



Dessies nya låt


Vad tycker ni om denna? Kommentera! Personligen tycker jag att hon leker lite för vuxen i videon annars, ganska okey beat i den liksom! :) Dock skulle hon och hennes producenter tänkt på efterfrågan lite mer, lite mer electro mix i det hela skulle inte sitta fel! ;)

Personligen tycker jag denna version är bättre av låten!

/Anja Dymkowska



Frukost


Har precis ätit lite kesella med vindruvor för att ha något i magen medan jag ska ut på en PW. Idag regnar det itne vilket gör mig suuuuper glad. Efter PW:n ska jag upp och väcka Tessan som jobbat natt! :D hahah hemsk jag är men jag vill ju umgås lite med fisen! :D Sedan blir det tvätta tvätta för på torsdag morgon bär det av till Hälsingland! Hoppas det blir fint väder där på midsommar, ni som stannar kvar i Stockholm förbered er på regn! MOHAHAHAHAH!

Nej nu ska jag ut och gå! CIAO

/Anja Dymkowska


Kärlek på menyn


Söndagar är verkligen mina spendera-tid-åt-dig-själv dagar! Så himla mysigt. Bloggar lite här åt er medan det är reklam, kollar på film på 3:an, kärlek på menyn. Den verkar as bra men lite sorlig. Aja, god natt på er sötisar så hörs vi img! Snart är min man hemma! :D jaaaaaaaaa! :D

/Anja Dymkowska


TRADERA!


Ni får inte glömma bort mina TRADERA auktioner, vissa saker som är uppe på Tradera har jag även lagt upp på min bloppis så nu är det verklige först till kvarn, har massa snygga och trendiga kläder uppe. Finns kläder för bådde tjejer och killar!!!!
Lika så märkeskläder.
Sitter och lägger upp massa nu så känn ingen besvikelse om det är 1-2 saker som är uppe än så länge! :)


(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner


/Anja Dymkowska



Mobilblogg


Ligger i sängen och chillar, är nyduschad och fesch! Piggnade inte till så mycket efter duschen men men, jag ska ta och käka på lite vindruvor och kolla på någon romantisk film och lyssna på när regner slår emot fönstret och tända lite ljus! :) Mys med mig själv, det är faktiskt ganska skönt. Ska även måla naglarna och lägga en ansikts mask sedan!

/Anja Dymkowska


Söndag


Usch vad jag har sovit länge idag. Har legat i sängen och degat sen kl 12. Att vakna så sent är helt sjukt för mig, vanligtvis har jag hunnit gå en sväng, äta frulle duscha och så. Men idag var jag sjukt trött efter gårdagens festligheter. Bästisen fyllde 19 så hon firades såklart stenhårt! :D Vi började på Lion och avslutade kvällen på Magenta! Gillart! Bjuder på lite bilder så ni har något att kika på medan jag tar en dusch och fixar mig lite.





















/Anja Dymkowska


GRATTIS MANDY!


Idag fyller Mandy pandy 19 år och det ska firas stort, vi ska till Lion och sedan till Entan och parta vidare! Fan vad jag är taggad! Nu kör vi! :)



.








Vänner?



Lycka av att trycka ner någon är ju säkert as soft, men när man är fler mot en är man tuffare. Man har mer luft och man vågar säga och skratta åt en så jävla mycket mer. Men visst, go a head, jag kan ta alla käftsmällar. Inga problem, jag är stark nog att ta de. Men tänk i omvänd sits ibland! ;) Ni är fler jag är en!

/Anja Dymkowska


Fredagsmys


Ska krypa ner i sängen sätta på en rulle och äta vindruvor med min man. Så mysigt. Vad hittar ni på en fredag som denna? Utgång? Mys? Middag med vännerna?? :) Jag ska i alla fall mysa med min kärlek! :)

/Anja Dymkowska


Hejsan hoppsan


Igår vart det en rejäl utgång, dock var jag inte så taggad. Shottade som en idiot men ändå var jag nykter, lite ångest över det... Men men. Nu har jag fixat mig smällt i mig lite havregrynsgröt och så ska jag åka hem till min mamma och öppna lite paket och äta middag med henne. Men innan det jobb möte.

/Anja Dymkowska


Jag vill tugga hubba bubba


Amanda skrattar, jag skrattar livet leker! :D VI älskar hubba bubba! :D Vi gillar fota, vi älskar flashen, vi är bra modeller! :D



/Anja Dymkowska


Nytt i garderoben


Igår var jag på stan och letade efter koftor, nej det gick ju inte alls bra, fick med mig en super söt klänning från Zara för 400 kr! Så värt det! :) Riktigt fin till bruna ben och röda klackar

Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!





/Anja Dymkowska


Egypten <3




























Jag saknar mina vänner...


som det var förut. Jag saknar när Verra och jag jobbade ihop, gick och knackade dörr, fan vad kul vi hade vi sågs ofta och man pratade om alla sina bekymmer. Inte för att klandra någon och att någon ska ta illa upp när jag skriver detta men jag känner mig ifrån stött, jag får sällan ett samtal vi hittar på något ikväll, jag får sällan ett sms hur är det med dig, hur mår du? jag blir arg, jag utstrålar ilska och det kommer från någonting. Jag anatar att det just kommer från sånnahär skit saker, att jag inte känner att jag blir uppskattad som vän, att ni kommer ihåg mig m.m. Tex när gustav hade studentmottagning, fick också ett sms att jag är så överdriven, visst verro du kanske tycker det men tänk om det är just du som om och om igen inte blir bjuden på olika saker. jag har ställt mig frågan varför just jag men jag finner faktiskt inget svar. Jag saknar mina vänner och det är det jag vet i alla fall. Jag saknar det som fanns förut, alla soldagar i smedis, Verra som "bodde" hemma hos mig i några veckor efter skolavslutningen i 9:an, Marres as softa fester haha och alla soldagar hos henne, jag saknar när man i alla fall fick ett sms då och då ska vi hitta på något. Alla fall något sms!

Men jag orkar inte älta på detta, jag ber om ursäkt för min attityd men det är bara för att jag är ledsen och besviken för jag känner mig bortglömd. jag känner mig inte som er vän längre.




/Anja Dymkowska


God natt


Imorgon har jag en fullspeckad dag, posta paket, hämta paket, åka till mamma och hämta mina räkningar, ringa all jävla företag som ej fattat att jag flyttat och ändra adressen. Jobba och massa annat. Aja dags att sova så jag är utvilad imorgon! Sov gott!

/Anja Dymkowska


Lite nya bilder till Lion








Regn


Fan vad besviken jag vart nu när jag hörde regnet slå emot fönsterna, jag hade tänkt att tvätta fönsterna efter det ta en pw, och så har jag också fixat mitt hår idag. Lockat det. Skulle nog inte tro att dwet skulle hålla länge. Hmm, vad ska man göra idag? Just nu ska jag i alla fall laga mat tror jag, sedan betala räkningar, lägga Lion bar event tills imorgon och måla naglarna. Det får bli svarta, bara för att vädret gjorde mig arg!

Bilder från Haninge



















/Anja Dymkowska


GRILLA


Har precis kommit hem från solningen, är ganska röd i fejan vilket gillas mycket ifs! :D Nu ska jag in i duschen fort som fan och snart ska vi iväg och grilla. Bjuder på några bilder från idag!










/Anja Dymkowska


Sola och bada


Natha ringde mig nyss, jag ska dra på mig lite kläder snabbt som fan och sedan röra mig mot krisitneberg för sol och bad. NICE. Vi hörs senare bloggen! mycket bilder kommer tas som vanligt! :) Nu när jag är så kallad arbetslös kan jag ju passa på att lata mig lite i solen! :D

/Anja Dymkowska


Morsning


Nu är jag och min man uppe, igår var det fias student och den firades också. Det vart flak 2 dagar i rad dock ingen sprit för mig alls. Idag ska jag på min låtsas mammas 35 års fest i Haninge. Hon passar på att ha den nu när hela släkten är här. Kommer bli as kul, jag och Jimmie kommer sova över där också så förvänta er inte så himla mycket bloggande men många bilder kommer att tas och kommer säkert komma upp sen på bloggen! :)

Vad ska ni hitta på idag? Sola? Det är ju super varmt idag!! Skulle inte banga på att dra en sol och bad i poolen när jag kommer till Haninge.

/Anja Dymkowska


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!


FY FAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAAAAAAA!






















 

 

 

 

/Anja Dymkowska



:)


Sitter i klassrummet nu och fick precis höra " haha ska du blogga" klart som fan jag ska. Hahha sa ifs att jag ska ha en bloggfri dag idag men kan jag hålla det? njaa tror inte det gick så bra, än så länge har min dag varit helt underbar och den kommer säkert bli ännu bättre! ÅÅÅÅH vad jag längtar till flak och grejer. Nu är det dags för fotografering! CIAO



/Anja Dymkowska



IDAG TAR JAG STUDENTEN!


Känslorna är än så länge blandade inom mig. Lite ångest men ändå massa massa glädje. Nu ska jag dra iväg på champagnefrukost och sedan vidare. IDAG HAR JAG EN BLOGG FRI DAG! :D



/Anja Dymkowska


God Natt


Imorgon ska jag ta studenten, vilket innebär att jag måste vara utvilad, jag ska upp kl 05.00. Taggad? nja halvt som halvt, men jag ska lägga mig i sängen nu, sätta på en rulle och varva ner.
IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!! FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

/Anja Dymkowska


Dagen innan studenten!


Pressen blir större och större, snart ska jag stå där i min ap fina vita klänning och springa ut. Men all stress innan det! God its killing me! Har så mycket att fixa, och så ska jag på Julias studentmottagning idag också. Fullt upp verkligen. Förvänta er inte så mkt bloggande, kanske slänger iväg ett blogginlägg på väg till mottagningen eller what ever. Just nu! Hurry curry bussen går om 15 till stan. Jag och Jimmie ska till Bellevue och äta frukost med släkten. KULT!

/Anja Dymkowska


Sverige-Finland


Kommer jag få titta på Desperate idag?! Jag tror inte min man kommer vara så snäll och kommer låta mig kika på det när Sverige spelar match idag, men vi får se, han kanske kan offra en timme åt mitt favvo program! :)
Annars då, vi smällde i oss jätte god middag. Vart en var sin kyklingklubba med sallad,tomat och lök + hemma gjord currysås by Anjii! :) MUUUUMS! Lite kolhydrater= Bra middag! Imorgon kommer det vara en hetsig dag. Vi ska på frulle till mamma vid 10, sedan skall restaurangen förberedas imorgon också, dekoreras m.m. Jag vill även hinna med sola och fixa naglar och allt! Usch, mycket man har att göra innan studenten. Måste även springa iväg och kika på ett par skor på scorett och sedan ska jag till NK och kika på min student present från pappa. Antingen fick jag välja en klocka eller ett smycke! Har verkligen fasnat för ett smycke från Cartier.


/Anja Dymkowska


Studenten om 2 dagar


Okey nu är det två dagar kvar och det är inte för ens nu jag börjar inse detta. Jag har såååå mkt att fixa och så har jag blivit sjuk också. Super! Nu ska jag in till stan, mannen ska köpa skumpa, cider m.m. allt till studenten, sedan har vi tema på vårt flak, rosa tröjor! LIKE! Måste köpas in, fixa naglar, hår, ah nu kör vi!


Blogg you latero!

/Anja Dymkowska


Tessan!


Hahaha som ni vet så satt jag får 2 dagar sedan med min söta granne Tess på ballen och "drack" vin. Läs, Hon drack jag tittade på och plågade mig själv för att få ner ett glas. Hahaha Är jag inte sugen på sprit så är jag inte... Men i alla fall det jag tänkte blogga om är att vi satt och snackade om många brudar som viker ut sig och hon konstanterade att alla är fula i nyllet men har de sillisar får de ändå tusen like:s på bilderna på facebook. Där av gör vi ett litet test. Vad tycker ni om Tess?





/Anja Dymkowska


Monday


Idag var det så vackert väder så när mannen min drog sig mot jobbet åkte jag in till stan och hälsade en snabbis på mamma och några släktingar som börjar rulla in sakta men säkert från Polski i Rålis.  Efter det drog jag mig till Friday´s i Kungsträdgården och satt där med Hanna, Linda, hennes vän Moa och Marcus! Myyysigt värre. har precis tittat på filmen Shanghai noon. Ganska bra faktiskt, imorgon blir det ännu mer sola. Fan vad sjukt det är bara 2 dagar kvar imorgon tills jag tar studenten! Helt insane! :O











/Anja Dymkowska


LION BAR MOVIE!




Movie made by: Jimmie Björkman


/Anja Dymkowska


Sleep tight!


Har suttit med min cp sköna granne Tess ute på ballen och druckit 1 glas vin i 4 h, hahah tjejen drog i sig 1,5 liter. Hon kan sin grej! :D hahaha Såå skön brud får man leta efter ett jävla bra tag måste jag säga. Bilder och dylikt kommer upp imorgon, nu ska jag lägga mig i sängen efter en härlig prommis med Tessan och Missy! ;)

GOOOOOOOD NIGHT!

/Anja Dymkowska


Middag


Grillat kött, grillade grönsaker och halumi ost! :D



/Anja Dymkowska


SULA


Ska dra mig till solariet snart och sola, fan har schtekt hela dagen ute!
Dags att bli brunn tills på torsdag! Då tar jag STUDENTEN!!!! :D



/Anja Dymkowska


HEMKLICKAT


Åååh så glad jag är, yes! Jag har klickat hem 3 snygga kuvertväskor! :)
Blå, gul och svart. BIG MOTHER FUCKING LIKE! Klickade även hem en hatt! Jag älskar hattar!
Allt detta kommer från http://www.chapnlle.com/sv/










/Anja Dymkowska


Söndag


Hahaha rubriken på ett inlägg är nog min största problem, jag har alltid så himla tråkiga rubriker och idag ver det ännu svårare. Jag kom inte ihåg vad det var för dag, haha har typ redadn haft sommar lov i 2 veckor så jag har tappat uppfattningen om vilka dagar det är! :S Haha nej nu ska jag lägga mig på gräsmattan utanför mig med lite vindruvor, baguette och smör med havssalt i! Ååååh så gott. Sen ska jag även köra en fusk runda med brännan idag, det blir solarium senare idag och sedan ska jag använda min sista servett! :) NICE! ;D Ikväll blir det vin på ballen med min man och underbara Tess! :)

Här har ni en bild på min snygga granne! ;)


/Anja Dymkowska


:)


Långklänningen är på, naglarna målade och jag är ny duschad och freesh, nu ska jag ut och svettas lite på vägen till mamma. Kommer nog ta en till dusch hemma hos henne. Ikväll blir det converse på mina fötter, orkar inte plåga mig själv i klackar! Bloggar kanske lite senare  från telen! CIAO


/Anja Dymkowska


Summerburst


Ååå vad avis jag är på alla som ska gå, mamma fixade då vip biljetter till mig och Jimmie, tror ni jag ska gå nej! Jag måste jobba idag! Kommer det lite människor idag till LION , vilket  det säkert kommer göra, kommer jag få flipp. Då menar jag verkligen det. Ha så kult alla korvar på summerburst, jag ska löka på Lion och hoppas på att någon av mina vänner dyker upp på ett glas vin eller något!

/Anja Dymkowska


Fixa och trixa


Har solat ett tag nu, måste säga att jag verkligen är helt slut i kroppen, jag ska ta mig en dusch nu, fixa håret och välja kläder inför kvällen. Ska nog också äta något, har varken ätit frukost eller lunch!

Btw ni som inte ska på summerburst måste fan kika in på Lion. Vi har xide, bacardi och smirnoff tema ikväll! :D



/Anja Dymkowska


Fy fan vad hemskt...


Har ni någon gång tänkt er hur starka banden mellan en mamma och en bebis är, en mamma och sitt barn, en mamma och sin tånåring, en mamma och sitt allt. Jag tror inte det finns någon starkare kärlek än mellan dessa två skapelser. En mamma känner dina första rörelser i magen, allt som händer där inne känner hon. Redan där växer kärleken till barnet extremt mycket. Har ni någon gång tänkt er hur det måste kännas att begrava sitt egna barn? Jag gick in på en bekants blogg, tänker inte nämna några namn, jag mår redan dåligt sen igår och så fick jag se på ett hemskt inlägg, jag fick rysningar i hela kroppen och jag började störtböla. Inte för att jag någonsin haft barn, dock har jag varit med om obehagliga saker när det gäller barn jag med. Redan då var det jobbigt. Det hade inte ens kommit till världen. Detta barn hade kommit till världen, men det klarade sig inte. Hon fick begrava sitt egna barn som 17 åring. Förstår ni hur hemskt det är. Jag kan inte sluta rysa, jag kan inte sluta gråta. Fy fan vad dåligt jag mår just nu.


Vill inte länka till bloggen, då jag tycker detta är så hemskt, men bilden är tagen där ifrån !



/Anja Dymkowska


Hemklickat


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!

 

 

/Anja Dymkowska



Edge of glory


Inlägget jag skrev igår kväll tog min man bort, jag får varken ha kontroll över mitt liv till 100% och inte heller min blogg. Jag skrev rakt ut vad som hade hänt och han kände att jag kränkte honom, nej det gjorde jag inte, jag skrev bara rakt ut hur det låg till. Och sen att han skämdes över sin handling när det vart oficiellt, not my problem! Iaf, är lite bitter idag då Jimmie slutar jobbet kl 3 och är hemma vid halv 4 och jag ska dra hem ifrån kvat över 3 för att åka till morsan och äta en jätte onödig middag med massa vänner till henne. Det blir jag och massa 40 plusare. Kul? NEJ NOT AT ALL! Sen så har Jimmie även bytt bort sitt pass på jobbet så han börjar kl 8 imorgon, men kul, kul att han har ens i bakhuvudet att vi hade en brunch bokad på hard rock cafe. Någon som vill gå med mig? Text me isf.


/Anja Dymkowska


Home sweet home


Kom precis hem till Bromma. Grillningen var mysig idag och sjukt god mat var det också! Nom nom! Efter det gick jag hem till mamma, provade min student klänning och mamma provade även kläder. Bra då var det avklarat i alla fall. Nu ska jag bädda ner mig i sängen! :) CIAO





/Anja Dymkowska


Grillkväll


Ska snart hoppa in i duschen efter 2 h solande, ska måla naglarna och fixa håret, och vad fan ska man ha på sig ikväll. Jag ska iväg med min mamma till hennes kille och grilla på Bellevue. En super fin villa han har, man kan hyra rum där, ha olika fester och han har även en egen catering firma, as god mat fixar de måste jag säga. Så vi ska dit ikväll och grilla och broder min kommer också vara där! :) Kult att få träffa honom efter ett tjafs inte så länge sen.... Nej nu har jag faktiskt inte tid att skriva måste börja fixa mig! :)



/Anja Dymkowska


Mobilblogg


Sitter på balkongen och solar för fullt, nu ska vi fan ta och bli bruna! :) Sen ska jag smörja in mig med en av servetterna jag köpte sist, måste ju fuska fram lite bränna till studenten!  :)

/Anja Dymkowska



Blööö


Tjena nattugglor, eller ska jag kalla mig själv en sådan? Jag ligger i sängen med en sovande man brevid mig, snarkandes i mitt öra. Jag kan inte sova... Varför? Joo för jag är kåt. Om ni undra .... Vilket gör mig jävligt frustrerad, har ifs legat och gråtit inte så länge sedan heller, kollade på en as fin film, den väckte nog lite känslor till liv inom mig. Aja, jag ska försöka lösa mitt lilla dilemma eller så går jag och lägger mig bara?! God natt

/Anja Dymkowska


Mobilblogg


Sofia stack hem inte så länge sedan och jag och Jimmie har precis smällt i oss lite ostar och kikat på karate kid, nu ska mannen min öppna nästa paket med cheez balls, och varför fan ska alla vara sugna på det idag just liksom?. Vi ska kika på alla filmer jag och Fia planerade att kika på! :) Avslutar dagen med ett god natt och sov gott!



/Anja Dymkowska


Movie time


Nu ska jag lägga mig med Fison i sängen och kolla på lite movie. Blir massa snyft filmer på g, remember me, waiting for forever m.m. Fjärten köpte Cola och cheez balls till oss, men just idag har jag börjat på min jävla diet och får ej käka godis! KULT! btw, pillerna är nu beställda, najs najs najs, nu ska vi bli smala! :D


/Anja Dymkowska


Shopping


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!


H&M


H&M


H&M


Åhléns


H&M


H&M


Lexington

/Anja Dymkowska


BLOGG.SE


Vad fan är det som har hänt nu på blogg.se? Fan vad deras sida buggar hela tiden och grejer. Är det någon annan som bloggar på blogg.se och kan inte se sin statistik... Irriterar mig som fan. Men vad ska man göra, skickade en fel anmälan till de i alla fall. Som jag lovade igår skulle jag bjuda på lite bilder från gårdagens utgång, dock har jag inte så många som jag trodde men, ett antal kommer upp i alla fall! :)

































/Anja Dymkowska


HEMMA


Kom nyss hem från en ah si så där utgång, vart fan inte nöjd. Roligare har man haft, men det är nog min förkylning och illamående som får mig att vara nere och så. Min dag... hur har den varit? Hmm. Ja det har ju funkat men jag har haft damp typ hela dagen känns det som. Ja mensen är på väg. Hahaha. Hoppas den är borta den 9:de då jag tar studenten och ska bära min vackra VITA klänning ;) hehe. Nej, nu ska jag sussa. Tänkte bara slänga iväg ett lite inlägg till er nattugglor! God natt!


picknick :)

/Anja Dymkowska


Onsdag


Kom hem nyss från en mysig lunch med min mamma, idag är det internnationella barndagen och alla sådana dagar firas i Polen. Sitter ju inte fel, men får ju paket! :D haha Så av pappsen fick jag lite pengar + studentklänningen betalad, och av mamma fick jag ny ögonskugga och lite ansikts produkter + en mysig lunch på Dramatens terass.
Nu ska jag skära upp lite frukt, fylla vatten flarran och ut i solen! :)







/Anja Dymkowska


Bilder från igår


 

 

/Anja Dymkowska



Fartfylld dag


Jag låter rubriken tala för sig själv. Min dag har varit fylld med massa språng hit och dit, men den avslutades med en as god lunch/middag på en thai restaurang på Djurgården med min man och grillning med vännerna. Mår inte så himla bra just nu, känner mig kall i kroppen men jag är sjukt varm, tjock i halsen och grejer. Hoppas jag inte blir sjuk till studenten! På med varma kläder!!!!!!! Nu ska jag sova, bilder och mer info om dagen kommer img! CIAO OCH GOD NATT'

/Anja Dymkowska