Kissie hotar mig med käftsmäll...


Känns som om miss Alexandra aldrig kommer ge upp och även erkänna att hon tog mina bilder. En sak fattar jag bara inte, varför fan ska det bli en så jävla stor grej av det. Men Kisse missen har nu hotat mig att komma till mitt jobb på lördag och ge mig en så kallad "kyss" på mitt högra kindben! Man har ju hört flera gånger av henne att hon "kysst en tjej på hennes kind" dvs en bitchslap helt enkelt. Inte heller okey av henne att göra. Gud så denna Alexandra är kriminell hela tiden känner jag, hot hit och dit, hon blir polisanmäld hela tiden men ingen bryr sig och hon vägrar ju ändra på sig. De personer jag tycker är synd om är alla 11 åringar som läser hennes blogg och ser upp till henne och vill vara som henne. Riktiga sanningen om henne kommer ingen få reda på. Den enda som vet det är Alexandra men det kommer hon aldrig visa.

Säger bara så här, nu räcker det Alexandra lägg ner!

Bevis på hotet!!



Detta skrev hon till mig igår! Ni som är vänner med mig, kika bara in på min facebook profil!


/Anja Dymkowska



Kommentarer
CAROFLINA.SE ♥ MODE ♥ FOTO ♥ LYX

Fan, tänk om hon kommer dit och faktiskt kysser dig på kinden haha.

2011-03-22 18:45:02
URL: http://HTTP://CAROFLINA.SE
Anonym

Jag står bakom dig gumman!!!!

2011-03-22 18:45:22
URL: http://pippawikman.com
♥ESSEY♥

Hoppas det går bra då =)

2011-03-22 18:57:20
URL: http://esseys.blogg.se/
Nico

Ja, alltså Alexandra är en patetisk snorunge om man får säga sin mening. det har hon alltid varit! Men som du säger, alla 11 åringar verkar tydligen se upp till henne, vilket jag tycker är så otroligt synd.. men men vad ska man göra egentligen? bara att låta de vara haha..



vi får se om hon kommer till ditt jobb på lördag :D

2011-03-22 19:41:16
URL: http://sanktnico.blogg.se/
Alexander

Kissie on my ass :)



vart kommer hon hålla till i helgen ?

så jag kan ge henne en kyss ;)



http://alebalemale.blogg.se

2011-03-22 20:48:57
URL: http://alebalemale.blogg.se/
Alexander

hennes armar går väl av om hon nu skulle slå någon !

2011-03-22 20:59:41
URL: http://alebalemale.blogg.se/
sandra

hon är så trög så det är synd om henne. tuff och kaxig bakom dataskärmen men rädd och töntig i verkligheten. måste ju supa sig full för att våga prata och gå ut.

hon har stora problem som hon tampas med. hennes blogg är på väg att dö ut och hon gör vad hon kan för lite uppmärksamhet. hon är så grymt beroende av uppmärksamhet. den är detsamma som syre för henne.

bara det att folk tröttnar på henne för varje gång. allt hon gör har hon gjort upprepade gånger innan. inget är nytt med henne längre. bara sövande. omg hon igen och hennes barnsliga lilla låtsasvärld. gäääsp!

2011-03-22 21:07:02
Vindar

Kyss tillbaka som en riktig kvinna !

2011-03-22 21:50:05
URL: http://gudarnasgud.blogg.se/
nathalie :D

Vilket problem kvinnan har, om man nu kan kalla henne kvinna. Hur orkar hon ens ta "äran" för bilder som du har tagit och sedan säga att det är hon som har tagit korten, och försöka försvara sig, bara patetiskt.



Älskar dig blogg, och vad hon än säger ta inte åt dig!!

2011-03-22 22:12:10
URL: http://nathaliesaraelenornybak.blogg.se/
Jennifer

sv: men herregud!! tycker bara hon blir värre och värre!! du borde verkligen anmäla henne! :)

2011-03-23 16:16:28
URL: http://fous.blogg.se/
jis

Nu halkade jag in på din blogg av en slump.. Men om ni nu inte är vänner, VARFÖR är ni vänner på facebook.. !? Ser du inte själv hur dum du framstår som när du lägger upp en sådan bild.. ?



Det märks att ni inte är så gamla! Ett smart drag från din sida är nog att ta bort henne och radera allt som finns skrivet om henne i din blogg, om du inte vill bli misstagen för en idiot, som hon..



Det hon skriver är absolut inget hot, det är en tolkning som DU gör, men ur rättssynpunkt är det absolut inget hot! Du framstår som väldigt löjlig och okunnig.. Så var lite smart och radera allt som har med henne att göra. Men du kanske njuter av den lilla uppmärksamhet detta ger dig.. ? Isåfall är det bara tragiskt..

2011-03-24 02:39:24
URL: http://johannamansson.com
linn

sv; seriöst, gud vad omoget av henne men du kan typ filma när hon gör det sen anmäler du henne genom att skicka filmen till polisen det är olagligt att slå en person om H*n inte vill,

hoppas du mår bra Puss och Kram Linn

2011-03-24 08:26:47
URL: http://limpans.devote.se

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback