Tisdag


Idag består min dag av massa fixi trixi inför studenten och lovad lunch på mitt och mammas thaiställe på Djurgården med min man. Ååh mysigt skall det bli. Igår kom Missy över till oss, åh världens sötaste låg och kollade på film med mig och Jimmie, bara någon hund skällde på filmen gömde hon nosen under täcket. Hahaha gullungen då. Nu ska vi in till stan och lämna mina böcker i skolan och prata med Vidar i repan och sedan ska jag möta upp Tess så hon får tillbaka sin vovvi! :) Morgon promenaden är i alla fall avklarad! :D



/Anja Dymkowska


Smala chokladbollar


Som ni kanske läst här tidigare på bloggen så vet ni att jag dör för choklad, finns inget bättre än det. Vart sjukt sugen nyss på chokladbollar så jag satte mig och började googla efter chokladbollar med lite kalorier i och kolhydrater. Yes, I found it. Snäll som jag är bjuder jag på receptet.

RECEPT

75 g lättmargarin 30% fett
1 dl socker
3 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
2.5 dl havregryn
1 tsk snabbkaffepulver
pärlsocker

Gör så här:
1. Rör margarin, socker och vaniljsocker tills det blir jämnt och vitt.
2. Blanda i kakaon och kaffepulvret.
3. Tillsätt havregrynen och blanda väl.
4. Forma till små runda bollar och rulla dem i pärlsocker.

Tips! Om man vill kan man tillsätta en liten skvätt mjölk, då blir chokladbollarna saftigare.



"smala" chokladbollar(ca 20 st)
Näringsinnehåll per chokladboll
Kcal: 59
Kolhydrater: 10 g
Protein: 1 g
Fett: 1.6 g
Fibrer: 0.8 g

Vanliga chokladbollar(ca 20 st)
Näringsinnehåll per portion
Kcal: 84.5
Kolhydrater: 18 g
Protein: 0.9 g
Fett: 4.5 g
Fibrer: 0.8 g

/Anja Dymkowska


Solarium


Ska röra mig till solariet en snabbis, känner att jag måste bygga på brännan lite innan studenten!

/Anja Dymkowska



SVERIGE ÄR EFTER!


HAHAHA det här är ju ett skämt, haha, nu har Loca People börjat spelas på radio här i Sverige. Alla vänner önskar den på krogen (lite efter men okey) och folk vet fortfarande inte vilken låt vi pratar om. HAHAHA alltså nej, kom igen den kom typ ut i mitten av januari, fanns redan på min blogg i början av februari! :) Klicka HÄR! Klicka på låten under bilden på sidan ni kommer komma in på! Aja, njut av låten segisar.
Nu ska jag ut på en power walk och dunka musik i öronen!

/Anja Dymkowska


PANK




Fan, måste ringa mamma och pappa så de för över pengar till mig,jag är helt pankt och behöver verkligen pengar, Jimmie ska ha 2500 av mig. Sedan ska jag betala flak, och telefonräkning, och 2 klänningar jag beställt och så ska jag köpa tabletter. Fan alltså, mycket utgifter. Btw, kika in senare på min blogg, ska lägga upp lite auktioner idag! Massa oanvända saker till super bra priser! :)

/Anja Dymkowska


God natt





Ska hoppa ner i sängen med min man nu, men innan det, dusch, ansiktsmask, rakning av ben och fila och klippa naglar, även måla! :) Sov så gott så hörs vi imorgon! :)

/Anja Dymkowska


Hard Rock Cafe


Hejsan mina kära läsare.
Åkte in idag vid lunch för att möta upp mamsen och käka brunch, vart en as god sådan på Hard Rock Cafe. Lillasyrrran var också med vilket vart lite mkt, jag som bakis och hon som alla andra ungar, vill leka och springa runt. Njaa det var inte direkt min grej när jag var bakis, men god mat var det. Lite för god känner jag. La en pizza efter den tyvärr. Men jag och Jimmie åt mumsig middag som han lagat ( det var på tiden ). Mannen min gjorde ungstektlax, med citron och örtphiladelphia på och en bädd av ruccola med citron peppar. Såååå gott! Vad har ni gjort idag då? Hur har ni firat mors dag med era mammor? :)







/Anja Dymkowska


Bilder från utgången


 

 























/Anja Dymkowska


Grattis mami!


Grattis mamma på morsdag jag älskar dig! <3<3<3





Fixi fixi time


Har precis tagit mig en dusch, ligger i sängen och funderar om jag ska ha lockigt utsläppt eller rakt uppsatt hår... Hmm, vi får ifs se vad jag väljer för kläder. Får se vad som passar bäst. Nu ska jag sminka mig och sedan välja kläder. CIAO



/Anja Dymkowska


Jimmie Mathias Björkman


Du är allt! <3

/Anja Dymkowska



LION


 

Idag kör vi full moon party på LION! :D
Löning i onsdags vilket innebär att ingen är fattig just nu, som kom till Lion och festa gärnet idag!!!

(T-bana Odenplan, Norrtullsgatan 11)

 

Hör av er till mig innan 8 för bordspokningar!



Dagens frukost/lunch


2 mackor på mörktbröd, med 2 skivor kalkon, ost/philadelphia och tomat + citronpeppar! :)

/Anja Dymkowska



Gårdagen


Igår måde jag inte alls bra, bakis och seg. Men jag drog mig till frissan, la i lite mellan bruna slingor i håret och sedan åkte jag hem. Låg och kollade på film igår med min man och jag käkade lite chips med dipp. Ibland måste man få unna sig, men där emot ska jag strax ut på 1 h power walk så jag bränner bort lite. Idag är jag sjukt taggad, vi ska ha full moon party på Lion. Vilket är as nice.

Här kommer det lite bilder från igår. Ska ställa mig och göra frulle också. Har städat lite i lägenheten idag och Jimmie har diskat all disk innan han drog till jobbet. Bra team work!







/Anja Dymkowska


Natten är ung


Fy fan vad kult vi hade igår, jag och Jimmie och Johanna körde all in, tyvärr fick jag migrän i slutet av kvällen men vad fan då var det bara att rulla hem. Först åt vi middag här hemma hos mig och Jimmie, utan Jimmpan, jag, Tessan, Fia och Johanna. Mums, vart fiskpasta. Sedan drog vi till Lion och förade, efter det, Oxid, sedan Sollan. Fan vad vi partade runt. Kvällen slutade med McDonalds och taci resa hem. NICE. Bjuder på lite bilder lite fort!



















/Anja Dymkowska


Fridays


Sitter med brudarna hemma hos mig, förar lite, äter middag sedan bär det av till friadys! :D NAAAAAJS
Nu kör vi peeps! :)



/Anja Dymkowska


Torsdag


Dagen innan party, dagen efter party. Igår var jag på jobbet och jag måste säga att det var ett jävla bra drag. Vi ska även börja med en ny sak, shottar i en liters kannor.  Återkommer om det mer sen. :) Men nice priser kommer det vara, som vanligt. Är så sjukt taggad på full moon partyt vi ska ha nu på lördag! Ah men fy fan avd kult det kommer vara! :D Nu sitter jag hemma med Sofia och chillar, sitter med pappiljotter i håret och försöker göra mig fin. Haha, good luck. Idag är det min ful dag. Ingen ska egentligen se mig. Ska dra iväg och ta mig en sol på solariet också idag, måste ju fan bygga på brännan lite. Annars då? Annars flyter det på, orkar inte skriva mer nu. Ni kanske märkt att jag inte bloggar så mkt men jag har bättre saker för mig faktiskt. Hehehe nu ska vi inte få upprörda läsare men jag njuter av livet och har inte tid att uppdatera så mkt. Igår var jag och min man på stan, shoppade lite och åt glass i reget... Usch. Bilder kommer senare!

PEACE!


/Anja Dymkowska


Bilder från fika med Fison


 

 

 

/Anja Dymkowska



God natt


Jag vet min blogg suger!!!!!!!!!! Jag har ingen ork att uppdatera, jag går runt och är sjukt trött hela tiden och jag pluggar som en idiot. Imorgon sätts betygen, fy fan vad nice, från och med imorgon kommer jag aldrig mer behöva tänka på betyg, inlämningar och skola. Fy fan vad nice!!!!!! Jag har precis tagit mig en dusch, ska hoppa ner i sängen. Imorgon ska jag ta min man in till stan och köpa lite grejer, nya skor skulle inte sitta fel. Haha nej jag skoja, jag sorterade mina skor 2 dagar sedan när jag stor städade, allt som allt inkl. flippflopps och sådana skor har jag 37 par. Kanske är lite mycket? Väskor hade jag mycket mindre än vad jag treodde 22 bara. Trodde faktiskt jag hade mer, sen så har jag lånat ut vissa väskor också men ah de är inräknade. Aja, ville egentligen bara visa lite livstecken, har varit så nere och ledsen idag. Tjafsat med föräldrarna och så...

Svar på kommentar till "hmmmmmm vet kan det vara"
Kolla dina sms, har mms:at dig alla mina samtal de senaste 3 dygnen, lika så har jag ringt dig 11 gånger idag och 3 från sofias mobil. ;)

/Anja Dymkowska


Jag älskar dig


Igår morse hade jag och Jimmie ett bråk, och för ovanlighetens skull orkade han inte bråka, (ja det var mitt fel, jag erkänner), han kom hem med en bukett rosor istället och ett fint kort där han skrev att jag ska få en hel dag med honom, med bio, mat, massage och bara massa mys. Det uppskattades som fan, men eftersom jag var så ledsen igår över min vän A, visade jag inte det. Förlåt älskling men jag vart hur glad som hellst. Det var verkligen länge sedan jag fick något gulligt av dig så mitt hjärta smällte igår men jag visade inte det!
Tack för att du är min, jag älskar dig Jimmie!



/Anja Dymkowska


Tisdag


Igår hade jag ingen toppen dag, som vanligt ska man sitta och gråta över vänner. Vänner som har glömt bort än, som svarar när andra ringer, men när jag gör det så får man inge svar. " Ta det inte personligt Anja! Absolut inget menat mot dig" det har jag fått höra X antal gånger men hur fan ska det inte vara personligt, men skriver till dig att man fårjävligt och vad gör du då? Du skiter i mig, jag bombar dig som fan, ber om ett samtal bara du ser mina sms, du lovar mig utgångar, fikor what ever, dyker du upp? NEJ! Du klagade på att N var alltid sådan som bara strunta i att svara i tele och ändra sig i sista sekunden, men vet du vad, hon säger i alla fall att hon inte kommer pga av något. Du svarar inte i telefon och sedan har du konstigt nog inte ett ända sms och missat samtal. Synd att det finns en knapp delete på telefoner. Annars skulle man kunna ta dig på "bar gärning". Aja orkar inte lägga mer fokus på dig, hoppas du och din prins får det bra. Tack och hej för mig.

Jo idag är det tisdag, vilket innebär fixa och trixa massa för mig. Jag ska träffa mamma och pappa och diskutera över maten ännu en gång, sedan ska jag åka och beställa mitt plakat, sen ska jag hem och hämta vinterkläder med pappa då jag storstädade igår i mina kläder, det sved men vad fan ska man göra, och sedan ska jag ge bort lite gamla kläder till ett barnhem här i Stockholm. När Sofia slutat skolan ska hon möta upp mig. Weeei! Hoppas den korven kan få mig på bra humör.
Nej nu är det fokus här på skola, vi hörs!


/Anja Dymkowska


Haninge


 

 

 

 

/Anja Dymkowska



23 maj 2011


Tjena gullungar.
Hur är det med er idag?
Jag ska snart sätta mig ner och göra ALLA och då menar jag ALLA inlämningar jag missat och så. Usch, ni kommer ju inte höra av mig för ens img. Har 5 inlämningar att skriva och imorgon när jag pratat med alla mina lärare kan jag lova er att jag kommer ha tusen till säkert. Aja vad ska man göra. Man vill ju gå ut gymnasiet med fullständiga betyg så vad fan ska man göra.

/Anja Dymkowska


blö


Nej jag orkar inte blogga. Kom nyss hem från Haninge efter en skrattfylld dag. Ni får en bild bomb imorgon istället! CIAO


FRÅGA!!!!!!!


Är det någon som vet vart dessa väskor kommer ifrån?!
Kommentera!!!!!!


bild lånad av Kissie

/Anja Dymkowska


Tröttis


Godmorgon!
Fy fan vad jag är trött, känner att jag fortfarande inte är helt hundra procent vaken... Ska åka till min mamma idag till Haninge och ta hem lite grejer, lek med barnen och kanske grilla. Nu har jag iaf lite brådis men jag lovar att slänga iväg ett inlägg till er sen!

/Anja Dymkowska


WFT?!


Nej jag drog aldrig till jobbet, mådde för dåligt. Men jag tänkte langa en sjukt soft låt till er, lite skum är den när man hör den första gången. Men jag lovar sätt på den på repeat (jag råkade utan att märka det efter 5 min på tunnelbanan) och tagga till den! Den är grymmt nice när man är ute och joggar! :D Jag ska hoppa i sängen nu med min man och titta på Shanghai knights. Tydligen ska det vara en bra äventyrs film, i don´t know men jag får lita på min man. Vattnet i kockarn vart precis klart, bli en varsin kopp grönt te och lie halstabletter och c-vitamin och så.
Både jag och Jimmie är snoriga, slemmiga i halsen, har ont i huvudet, kallsvettas, jätte förkylda!



Loca people- Sak Noel

/Anja Dymkowska


Lördag!


Tjena tjena! Morsning korsning. Måste säga att jag är jätte besviken på er mina läsare. Fick en kommentar " Lägg upp lite naken bilder vettja" Njjaaa, det ska jag nog inte göra faktiskt! Idiot som förväntar sig det. Ett tips för dig som skrev de, gå in på scandalbeauties och läs bloggarna där, då kan du få se lite nakna kroppar. Annars då, ska ta och göra lite varmchoklad och ta en ciggi på ballen. Idag är planen att gå ut med min kompis Amanda Björnhager men vi får se hur det blir, hon var ute och festa och om jag känner henne rätt kommer hon inte palla dra ut idag. Men men, de får vi se. Jobb blir det vid 8-9 tiden(ses på Lion?) men innan de grill med Jimmies föräldrar på BALLEN!
hahaha Tråkig humor man kan ha så där på morgonkvisten förmiddagen!

Aja korvar vi hörs sen!

/Anja Dymkowska



Baka baka lite havrebollar


Här får ni lite bilder från idag och en sjukt vacker bild på mig. hahha
Med detta inlägg säger jag god natt, så hörs vi imorgon mina fina läsare. Ni skall i för sig få en uppgift över natten och morgonen innan jag sätter mig vid datorn. När jag loggar in imorgon vill jag ha massa kommentarer från er vad ni tycker jag kan förbättra på min blogg och vad just du tycker fattas eller vad jag bör ta upp lite mer!

CIAO







/Anja Dymkowska



Abrahamsberg


Sitter nu hemma hos Jimmies föräldrar med hans två systrar. Vi har redan ätit middag och så har vi pysslat lite. Bella ska ner i butiken och handla lite havregryn och smör och sedan är det bak time, vi ska göra havrebollar. Dock kommer jag inte få äta det... Men alltid kul att göra lillskiten glad. Sen ska Bella fixa sig och dra hem till någon kompis. Kuligt! :) Vi hörs senare bloggen, dags att ta hand om korven!

Bjuder på en bild på mig och Bellis!



20 maj 2011


Börjar dagen med att skriva hur jag mår, och det är mycket bättre. Fan vad skönt! Idag ska jag och Jimmie sova hos hans föräldrar, de åker iväg idag på kryssning och jag och Jimmie ska sitta barnvakt.  Jimmies stora lillasyster ska göra mig sällskap ett tag, weeei söta Bella! :) Mannen min är på jobbet från 17-22. Men men, vi hörs senare bloggen. Nu ska jag fixa mig!

/Anja Dymkowska


Bieber fever


hahaha rubriken? Ah jag vet inte. tänkte skriva feber, för det har jag, 39,7. Inte bra. Och så har jag precis kollat på Bieber filmen, så ah. What ever! Orkar inte förklar mig, tänkte iaf skriva at jag mår skit och bara längtar som fan tills min man kommer hem från jobbet och ger mig lite piller och tar hand om mig, min ipren och alvedon är slut så jag har inget emot febern. Känns ju si så där. Aja mina kära läsare, vi hörs imorgon!



/Anja Dymkowska


Aj Aj Aj


Har så fruktansvärt ont i halsen att jag inte ens kan svälja lite gröt. Gick inte få ner kyckligen eller broccolin, det var för varmt och gjorde för ont i halsen. Skall göra ett nytt försök med lite fisksoppa, om inte det går ska jag göra en jävligt äcklig men bra polsk kur för min hals. Varm mjölk med honung och vitlök. I know låter inte gott och det är det inte heller men det är ett jävla mirakel, dricker du 2-3 sådana koppar på en dag har du inte ont i halsen längre. Ska även koka upp lite vatten  i en kastrull, hälla i lite salt och ta några droppar "amol" vilket är en blanding av värmande och läkande örter. Ska blanda allt det och säta mig med en handuk över det och andas in lite ångor så mina luftvägar rensas!

Ååååh, aaaaaj! Tog precis en tugga polsk gurka, ah men grattis idiot Anja, du har ont i halsen och kan inte svälja. Känner mig så himla smart nu, hahaha. Sitter här och skriver om hur ont jag ar men ändå äter jag en stor bit polsk gurka! Idiot!



/Anja Dymkowska


VERONIKAS BLOGG


Ni som fortfarande vill få tag på min vän Veronika som göra super snygga naglar kan klicka in på första bilden på naglarna och komma till hennes blogg. Alla naglar kostar 300 kr om man uppger att man kommit till hennes blogg via mig Anja.
(är det så att du och dina vänner kan göra samma dag och tex hemma hos dig så kan Veronika ibland ställa upp och åka hem till dig)














/Anja Dymkowska



Dagens middag


Broccoli med kycklingfile som skall marineras i vitlök! :)
Idag mår jag inte alls bra, är super duper sjuk igen! Så jag ska bädda ner mig i sängen nu och ta en kopp te och knapra lite polska piller! Ska ta mig en 30 min power walk också, fan jag orkar ej men vad ska man göra? Vill jag se okey ut i sommar måste jag plåga mig själv.






/Anja Dymkowska


Om onsdagen


Hade en sjukt hetsig dag igår, var hos frissan och klippte mig och färgade hhela håret, på lördag ska jag lägga i slingor också. Sedan var det springa runt på stan, hann faktiskt med en fika innan frissan med Julle. Efter frissan var det en rush hem och tagga inför skiva. Var dock inte alls lyckat där må jag säga. Känner att det var bra att min klass hade skiva i börjar av mars istället för nu i maj. Alla är ju trötta på alla skivor och samma ställen. Men men, det bar sv sedan mot Collage, in i vippen och spåra. Sedan vart det för lugnt där med så jag och mannen min satte oss i en taxi hem.

FIKA





FÖRKRÖK OCH SKIVA















/Anja Dymkowska


Rykten är alltid kul för folk som sprider dem.


Många har gått runt och snackat skit att jag och Alexandra är vänner igen, att jag ar försökt att smöra in mig så jag kan få tag på bantningspiller. Som jag tidigare skrivit på bloggen så vill jag köpa reductil och andra bantningspiller men ändå samtidigt träna och äta rätt. Men nej jag skulle aldrig sjunka så lågt att smöra in mig hos Kissie för att få kontakt till billiga banttningspiller! Btw, någon som vet vart man kan få tag på bra sådana?! Kommentera!



/Anja Dymkowska



Dagens snygging


Här har ni en bild på min super fina "granne" här i orten! Super skönaste tjeje någonsin, dock är hon inte singel grabbar. SRY!


Josefine Lövhammar <3

/Anja Dymkowska


HAHAHAHA


Nej jag orkar inte skriva nåfot men jag bjuder på en ganska rolig bild! Hahah jag är så trött så jag dör av skratt...



/Anja Dymkowska


Blogg pause


Måste verkligen ta en pause från min blogg idag, jag har så extremt mycket i skolan just nu så jag hinner inte skriva något till er. Kanske något litet inlägg ikväll, men bara så ni vet så lever jag efter gårdagens utgång, dock är jag arg på bitter fittor som , nej hon ser inte bra ut, som klankar ner på mitt utseende. Hon är ful, inte för att jag har bra självförtroende, men herre gud, skulle inte må bra om jag såg ut som henne! Annars, är det prima mkt plugg bara, Amanda Bodis ska hämta mig med bilen sen så ska vi dra och träna i 1 h mitt i allt plugg, bra med en liten pause i pluggandet också!

Men vi hörs ikväll!




/Anja Dymkowska


JOBB


Dags att dra sig till jobbet. See you!





HELT SLUT


Är helt död efter gårdagens festligheter. Kul de ska bli sitta på jobbet nu helt nykter. Herre min skapare. Aja dags att fixa sig!

CIAO


AAAAW



Hahaha började fan gråta när han ba slängde sig på honom. Haha så söt liten flicka!


Bilder från igår


Vart inte så mycket update från mig igår, men vem fan orkar leverera 100% överallt hela tiden?   Inte jag i alla fall. Haha. Igår kväll åkte jag med Jimmie och Johanna till Kista på fest. Fy fan vad gammal jag kände mig. 1. När fan var jag senast på hemma fest? Kommer ej ihåg! 2. Jag fick ont i öronen av för hög musik och småbarn som skrek. 3. Jag var berädd att dra fram mitt legg innan vi skulle in, hahaha började fan as garva åt mig själv. Jo det är ju verkligen en vana att gå på krogen. 4. Jag var ju inte alls duktig på att gömma mina värde saker och så. Men av någon jävla anledning var det ju faktiskt kul, jävligt synd bara att festen dog så tidigt, annars BIG LIKE! Eller fan vi säger så här, den dog inte tidigt den hade inte ens kört igång, vi hade varit där i 1,5 h och efter de skulle vi på efterfest, vilket slutade med att vi äldre inte fick komma in för att vi inte bjöd killen på cigg. Vart lite sur på honom så jag pissade på hans port, då kom han med en såg och försökte hota oss. Hahaha lilla 94:a som fick utbrott att en äldre sa till honom. Tydligen var det inte alls kult där borta vilket jag har mycket glädje av, vissa ångrade att de itne följde med på efter fest hoss mig och Jimmie ist! Ha Ha! Några drog då vidare till oss, åt mat, Bella deckade i sängen medan hon och ja la oss och kollade på Parnormal activity 2, Jimmie satt och nördade sig vid datorn. Festen dog helt enekelt, men här ska ni få lite bilder som egentligen inte bör visas. (Alla tjejer tjatade på mig at bilderna på de ska upp på min blogg, får väl hålla de jag lovat! )

























/Anja Dymkowska



Föreställande bästa vän


Så här kul kan man bara ha med sin (föreställande) bästa vän!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kissie look a like?

Kissie look a like?

/Anja Dymkowska

 



Sushi


Var precis med Marre och kollade på en vovve till henne. Den var ju helt fantastisk, ååh så söt den var. Efter dte vart det sushi i Vällingby till middag!



/Anja Dymkowska


Sova


Är för trött för att skriva mer, nu ska jag hopp i säng och pussa på min kärlek!





/Anja Dymkowska


PLUGGGGGGGGGGGG


Sitter och tänker på hur mycket jag längtar tills studenten. Men va fan?? Vad fan ska jag göra sedan? Självklart ska jag jobba, resa runt som en galning och bosätta mig och min man i Thailand i 4 veckor i november! Annars, jo plugga upp vissa kurser, tex som matte C, har ej läst men känner att jag behöver göra det. Ah you got it. Efter det ska jag studera. Men fan vilken ångest man får. Aja just nu sitter jag och pluggar på allt möjligt, svenska, ekonomi, filosofi. Ah ta mig fan allt. Kika nedan så får ni se hur mitt schema ser ut just nu tills jag tagit studenten!



Och efter dessa datum har jag inte en ända uppgift i skolan men behöver ändå vara där till den 9!
Jag blir så arg!!!!!!

/Anja Dymkowska


Mobilblogg


Ute och powerwalkar nu!
Så vacker är jag. Hahaha folk som går förbi mig ycker att jag är helt cp kan jag tänka mig, men vad ska man göra om man bor mitt emot mentalsjukhuset, man får ju anpassa sig efter miljön!





/Anja Dymkowska


Middag!


 

1 Mozarella, 1,5 tomat, halv avokado med kesella.
Efter middagen, 40 min power walk!



Skola CHECK!


Skolan är nu avklarad, har haft 2 prov och nu ska jag dra mig till läkaren och sedan hem och plugga.
Vi hörs senare ville bara visa lite livstecken!

/Anja Dymkowska



2 prov och 1 inlämning


Har verkligen ångest över rubriken. Bara jag kommer till skolan har jag nationella, efter det ekonomi prov efter de ska jag till läkaren och sedan hem och plugga huvudet av mig. Har fan inte ens börjat på mitt talmanus i svenska. Gaaaah. Nu är jag sönder stressad!



/Anja Dymkowska


God natt


GOD NATT

/Anja Dymkowska



Grattis låtsas mami!


Idag fyller min låtsas mami år! Grattis på födelsedagen fina!
Hoppas du fick en fin sådan fast jag inte kunde komma pga av massa plugg inför prov!



/Anja Dymkowska


GREDOS


HAAHAHA mumsigt vin, neej, detta är äckligt jävla prut vin men är man fattig så är man. Har fått i mig 2 glas på 3 minuter undra hur kvällen kommer sluta!
SKÅL!




/Anja Dymkowska


Tävla och vinn en resa till Barca


Titta på videon och klicka sedan in HÄR & följ instruktionerna där och var med att tävla.
Du kan vinna en shoppingresa till Barcelona för 2 personer över en weekend!

 

/Anja Dymkowska



Min studentklänning!


Åååh vackra du! Ska gå och hämta ut den från posten precis. Är inte den fantastiskt fin?! :)





Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!


/Anja Dymkowska


HAHAHAHAHAHAHA


 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Hopp i säng- movie time


Nu ska jag och älsklig lägga oss i sängen och kolla på film, ska ta en kopp te och gosa in mig i min andra halva! God natt på er mina fina läsare, lång dag framför mig imorgon!


Love you

/Anja Dymkowska


Bildbomb (Mobilblogg)


Hejsan svejsan, ligger på slätten med Janet och Tess och solar! Nice, snart kommer mannen min och så ska vi grilla. Hanna och Marcus tänkte kika förbi lika så Sofia! Har brännt ryggen ännu mer. Imorgon ska jag pressa från 10!

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Mobilblogg


Ligger lite i solen och solar. Dags att bli brun!!!!!
SEE YOU


Morning




Nu ska jag ta mig en 2 h power walk sedan ska jag fixa mig och åka in till stan för att möta Valerie. Åh så vackert väder det är idag, hoppas det håller i imorgon då vi tänkt att grilla och chilla i kristineberg.
Vad har ni för er idag mina fina läsare?

/Anja Dymkowska


Good night


Ligger nu i sängen med min man och goser, smsar lite med Valerie. Vi ska ses img på en fika. Den tjejen längar jag alltid att få träffa. Ser inte henne så ofta och vi pratar inte heller för ofta, där av är det alltid lika kul att ses. Massa nya news och storys från båda sidorna! :) Nej nu ska jag sova, ska upp img kl 09.00. Skola imorgon. Inte så taggande men vad ska man göra. Har prov i ekonomi på torsdag och så ska mitt talmanus i svenska vara inne då och imorgon är det spanska nationella som gäller!

/Anja Dymkowska


Bildbomb från Josefinas


 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Dagens frukost


äggröra på 3 ägg, lite gurka & 2 fin crisp´s mackor med lätt philadelphia på

/Anja Dymkowska



Måndag


Ska strax röra mig in mot stan och möta Amanda. Ska lämna tillbaka en klänning på BikBok som jag köpte här om dagen och sedan ska vi sätta oss på strandbryggan och ta några glas. Nice. Kameran är med och min nya iPhone också! NICE!

/Anja Dymkowska


Shopping


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!



teknik magasinet


Topshop


Gina Tricot


Gina Tricot


Bik Bok

/Anja Dymkowska


Nymålade naglar


Igår kväll satt jag och gjorde manikyr och pedikyr. Ville ha en ganska sommrig färg så jag tog en ornage/röd.
Mavala NICE nr 72.



/Anja Dymkowska


Proteinpannkakor


Har fan suktat efter pannkakor till frukost i flera dagar nu. Får bli ganska nyttiga pannkisar med lite kessella och bär. isället för sylt och grädde.

Proteinpannkakor på chokladprotein


6 stycken proteinpannkakor:

1,25 dl havregryn
1 äggula
4 äggvitor
1,5 dl proteinpulver (vi hade choklad hemma)
3 matskedar minikeso
1 tesked vaniljsocker
1 kryddmått salt

Blanda alla ingredienserna i en bunke och mixa smeten med en mixerstav. (Om ni inte har en mixerstav så blir smeten bara tjockare, alltså lite färre och tjockare pannkakor.) Stek sedan smeten i en stekpanna med lite olja. En deciliter smet är ungefär lagom per pannkaka.
Stek pannkakorna knappt en minut på varje sida och vänd bara dem en gång.
Innehåll per pannkaka 115 kalorier varav 40% protein, 30% kolhydrater och 30% fett.
Bättre än vanliga pannkisar men ändå super goda!



/Anja Dymkowska


8 maj 2011


Igår hade jag inte en bra dag alls. Eller jag har i för sig inte haft en bra dag på länge, men idag är humöret uppe på topp. Där av ska ni få massa fina inlägg och shopping bilder skall komma upp. Nu är det dags att diska och duscha, mer update senare! :)

/Anja Dymkowska


7 maj 2011


Jag vaknade med ett leende på läpparna, jag kollade runt var jag var och så försvann det. Jag insåg att det var en ny dag, en ny dag med massa nya hinder. Varför ska det vara så himmla jobbigt? Varför trivs jag inte någonstans? Varför känner jag ingen glädje inom mig. Han öppnade sin mun slängde något ur sig, vete fan om de var ett godmorgon eller vad fan de var. Jag shann redan stänga av innan det, jag är inte mig själv. Jag gick runt igår på stan och grät, inga kläder passade mig. Och när man vill spendera en kväll med sina tjejkompisar så får man ett sms, jag gillar inte lion bar, sorry men ja behöver pengar så jag överlever, jag måste jobba. Kan ej ta ledigt. Jag kan inte anpassa mig efter andras önskningar hela tiden för alla vill ha olika sidor i mig. Varför kan ingen acceptera mitt jag. Den Anja som var glad över att bara tramsa med vännerna, den Anja som älskade springa runt på stan, den Anja som var romantisk och visade kärlek. Varför kan jag inte vara sådan? Varför tillät jag mig själv att bli så här?? Jag vill inte leva på lyckopiller, jag vill kunna få ut lycka ur mitt liv. Just nu vill jag inte leva detta liv. Jag vill ha ett annat eller inget alls.







Sådan älskar jag att vara, göra fula miner och skratta åt de...
Just nu tycker jag inte ett skit är kul.

/Anja Dymkowska


Morsning


Min dag börjar med lita städning hemma, diska och så, sen blir det frulle och tvätt. Mellan alla jobbiga tvättmaskiner ska jag plugga. Efter det är det party time! :) Är så sjukt taggad idag, hade sjukt kul med alla grabbar igår. Sat och skrattade hela tiden, drack inte en ända droppe igår men jag kände mig fortfarande sjukt packad för jag var så flamsig. HAHAHA. Nej nu måste jag röjja lite i lägenheten, ska visa er senare också vad jag köpt! :)






/Anja Dymkowska


Hemma


Shopping vart avklarad. Kom em med massa nya kläder och så kollade jag kortet nyss är 2000 kr fattigare efter idag. Kult? Njaa men kläderna behövdes! Kommer bilder på allt sen, nu ska jag äta lite mat och börja fixa mig inför jobb. Lion bar it is!



/Anja Dymkowska


Frukost


En halv avokoado med salt och peppar, 2 grova mackor med ost salami och tomat. 1 stort glas citronvatten!

Ska strax in till stan, möta pappa för att ta ut mina glasögon, efter de hämta ut min iphone och posta ett paket, sen dra till stan för lite shopping, ska be pappa följa med mig. Och sedan sola. Blir inget gym och ingen utgång ikväll. Tyvärr, är sjukt ledsen över det men idag mår jag inte alls bra, och behöver få vara lite för mig själv, och pappa. Och som alla tjejer vet så tröstar shopping, min pappa har också lärt sig det. Efter dagen på stan ska jag hem och göra klart en vettenskaplig uppsats i svenska och även mitt projektarbete. Nej jag vet att de skulle vara inne för länge sedan men jag har bara inte hunnit...

/Anja Dymkowska


Nightmare


Jag hoppas jag lever i en mardröm, så jag kan vakna upp så småningom och må bra igen.



/Anja Dymkowska


Tips om kost- godis


Fällan:
De där långa radera av godis är ju en färgfest- och vem vill inte ha en god påse med party feelings? Men många tänker även "äsh jag unnar mig idag och så tränar jag img, men ändå tar och äter godis efter träningen"

Så dödar du suget:
Hjärnan är programmerad att tycka om de saker som har färg. (där av ett jävligt bra tips till många som pluggar inför prov, anteckna saker i skolan med olika färger på pennorna. Stryk under viktiga ord med färger, då sätter det sig fortare) Men du väljer kanske godis före frukt vilket får dditt blodocker att stiga. Det sätter i sin tur i gång utsöndringen av insulin, som har till uppgift att bekämpa socker nivåerna så att det inte blir skadligt höga. Efter ett tag sjunker blodscokret och du vill ha mer socker för att få den positiva upplevelse som sockret gav. DDu hamnar i en jobbigt blodkarusell. Se till att ha frukt emma och ladda frysen med frysta bär(nu när det börjar bli varmt kan man ju käka färska såklart) så får du i dig både vitaminer och naturens eget socker, fruktsocker, samtidigt som din hjärna blir glad av de fina färgerna.



/Anja Dymkowska


Sleep tight!


Är elt slut i kroppen, har pluggat sönder min hjärna idag. Imorgon är det en välplanerad dag. Ska till stan och shoppa lite, ska köpa skal till min iPhone, hämta ut min iPhone, köpa shorts och kolla lite i affärer, gymma klockan 14.00 med Alice, hämta kläder hemma hos mamma, sola, hem till mig och Jimmie, skriva klart ett arbete och sedan dra till Amanda för middag. Fan, fullspeckad dag! Men kult kommer det att bli! :)
Nu ska jag få mig lite skönhetssömn så hörs vi img!

Här har ni lite bilder på min fina Alice(jag vet att du ser detta Alice) :P





/Anja Dymkowska


Svar på kommentar om min kropp


Anonym om Mot gymmet:
försöker du att bli krallig :) ?

SVAR: Nej nej! jag vill inte bli krallig, dock fit! Vill bränna allt överflödigt fett jag har och bygga upp lite muskler. Magmuskler, snygga slimmade ben, fast rumpa och tuttar. Ah det sitter ju inte fel. Så jag ska träna 5 dagar i veckan, måndag- fredag. Och så får vi hoppas på att jag kommer se resultat till studenten iaf. Har 34 dagar på mig att loosa lite i vikt, men självklart ska jag fortsätta träna fast jag nått mitt mål så jag inte gåt upp igen! Mitt mål är att se ut så här.







Klicka HÄR för att läsa ett inlägg som jag skrev förr om mina ätstörningar.
Har även fått frågor om det, så läs storyn där. Dock har det vänt nu, jag har börjat äta lite för mycket, träna för lite och supa waaaay too much!

/Anja Dymkowska


Middag


Ska strax sätta mig ner och käka lite middag. Blir lite fullkornspasta med brysselkål och fisk.  Gympasset med Alice gick bra, har redan fått träningsvärk i benen och ländryggen. Det körde vi mest, självklart lite mage, axlar och biceps. Sedan vart de 25 min på cykel också. Imorgon blir det ett gympass vid 14.00 ddock bara en timme. Men då ska min man med också. Han ska få känna på hur Alice tränar. Drog i mig lite aminosyror och proteiner efter gymmet, efter det mådde jag inte alls bra. Känns som om jag tog i lite för hårt på gymmet idag så bara jag kom hem vart det springa till toaletten och få upp allt vatten man druckit under träningspasset. Efter middagen blir det plugg. Hörs senare.



/Anja Dymkowska


Mot gymmet


Dags att dra i sig No-Explode oc dra sig mot gymmet. Efter träning blir det proteinpulver och aminosyror. TAGGA!



 

/Anja Dymkowska



Fukost och gym


Nu ska jag sätta mig och äta lite frukost. Det kommer bli en rejäl frulle, men man måste ju fylla på magen bra innan gym. Ska iväg mot stan sedan och träna med McPain (Alice Mclain) Biffig som hon är har hon fått de smeknamnet :D
Blir 2 h gympass, mage och ben. TAGGA!


1 ägg, macka med lätt philadelphia och salami, 1 avokado, lite gurka och lök + ett stort glas grönt te

/Anja Dymkowska


Hemklickat från H&M


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!



/Anja Dymkowska


Gooooood night


Jag är trött, helt slut efter allt pluggande. Ska hoppa in i duschen nu, göra en liten snabb mask från H&M och sedan lägga mig. Skola img, ska även ta och sola lite solarium. Ska dra till gymmet imorgon med Alice tror jag. Ska ringa Mclain img och kolla om hon ar lust att träna! :)
God natt! :)

/Anja Dymkowska


MAT?


Oj, jag har glömt att äta idag. :S
Kom på det nu när ja kände att min mage kurrar sönder, jag åt lite senapssill till frulle och sen har jag druckit en liter mjölk. Hehe aja dags att äta middag. :) En sen middag men ja ska göra lite lax och koka broccoli till det! :) Mums. Vad gör ni denna onsdag kväll? Själv sitter jag och skriver arbeten, inte lika kul som alla har på mtt jobb just nu men jag måste ju fan göra klart alla jävla arbeten. Om 3 veckor är jag utomlands! Den som gissar var ja ska åka får en länk på min blogg! :) (vi ska bo på hotel grand victoria) kanske en liten ledtråd





/Anja Dymkowska


Jag älskar & saknar dig!


Att du inte skäms över ditt beteende, att du håller huvudet högt och låtsas som ingenting hänt gör att jag har lust at ge dig en rejäl käftsmäll. Vakna upp innan det är försent. Vakna upp innan du förlorat alla! Du kan inte ens ta disskutionen. "Jag vill inte att du ska komma till mig och prata om detta, det jag är ute efter är att hon ska visa intresse men det gör hon ej." Du är så jävla feg, du smiter från problem, du smiter ifrån allt. Och nu tycker du säkert att jag är världens sämsta "vän", men vet du vad? Jag är den ända som orkar sätta ner foten och påpeka at det räcker nu. Jag tänker inte hålla dörren öppen länge till, face the truth! Du har förlorat många, det skrämmer dig säkert, men gör du inget åt saken nu kommer du förlora fler. Jag har lärt mig av mina egna misstag, mina vänner gav mig en chans när jag vart lämnad. Inte för at vara sådan"Jag hoppas en dag att du lämnar henne så hon vänder sig till mig men då ska jag inte svara i telefon i flera dagar, ignorera allt hon skriver och sedan smsa efter en vecka, jag har inte ett ända missat samtal, sms eller något.(men innerst inne har jag bara klickat bort allt)" Nu har jag skrivit av mig om hur jag känner för dig men en sak ska du veta, jag skriver detta och är så arg och förbannad på dig just nu bara för att jag älskar dig och saknar dig. Bara för att du gjort mig ledsen oc besviken, bara för att du har fått mig att känna mig bortglömd och ignorerad.

Killar kan du byta som underkläder men jag som är din "vän" kommer inte låtas behandlas så.
Jag tänker inte finnas där när det passar dig!

lyssna på låten och ta åt dig, dörren är fortfarande öppen

/Anja Dymkowska



Onsdag på Lion Bar


Alla 18 läsare, litsen up! Idag är det lillördag och detta innebär party! Men inte vilket party som hellst. Eftersom Amanda Ericksson fyllde år igår ska det firas stort på Lion ikväll. Så kom och festa järnet med oss!
(t-bana Odenplan, Norrtullsgatan 11)


För att boka bord skriv till mig på face hur många ni blir och vilken tid ni kommer.
(vid bordsbokningar gäller bara paketen)


◄ BAREN ►

● Kvällens drink (4a) 50:-
● Kvällens Vin (Rött/Rosé/Vitt) 32:-
● Kvällens flasköl ( Carlsberg 33 cl) 25:-
● Kvällens fatöl 29:-
● Kvällens cider 25:-
● Bacardi breezer 39:-
● Xider 35:-
● Smirnoff ice 39:-
● Kvällens fatöl 30:-
● Alkoholfritt alternativ från15:-

Nu när det börjar dra sig lite sommarkänslor har vi även skaffat in oss pitchers! Regeln är dock så att man måste dela minst 2 på en sådan.

Pitcher 1,9 Liter= 120 kr




/Anja Dymkowska




Romantik


 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Onsdag


Jag har ont i magen av hunger, vi har varken bröd hemma, pålägg eller mjölk så jag kan göra gröt, har bar sallad och gurka och mat till middag. Ska ta en kopp grönt te och hoppas på att det mättar. Tror jag och min man måste ta bilen imorgon och åka och storhandla. Är sjukt trött idag, känner att min kropp bara suger ut all energi ur mig. Men varför? Jag vaknade fan inte alls länge sedan liksom. Kom igen! Nu ska jag skriva klart några viktiga arbeten, har fan fullt upp idag. Uppdaterar senare!

/Anja Dymkowska


Tips om kost- Fikabröd


Fällan:
Ååh, muffins med frosting, oreos och winerbröd. Muffinsen, man kan ju inte bara inte stå emot, de e söta, små dekorationer överallt, ååh mums!



Så dödar du suget:

Att ta en kaka på fredagsfike är inte så farligt om du äter bra  övrigt. Det "farliga" är när den första kakan öppnar dörren och hälsar på kaka 2,3 och 4. Precis som medd all sockerkomsuktion är det hjärnan som går igång här, sockret är ju hjärnans bränsle. Att det inte är nyttigt struntar hjärnan helt i. Om du känner att du inte är stark nog at bara äta en kaka, ät ingen alls, ta kessella medd lite bär i eller lite te bara.(skippa sockret)

/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Tommie om Nya Lion bilder:
amen vafan kunde ni valt en fulare bild eller? haha :P

SVAR: Den var ju inte ful. Den ända bilden som du verkligen ler på påriktigt, den togs på Lion och det är bara den vi har på dig där ifrån :)
Kramiz

/Anja Dymkowska


Give me everything tonight


Jag har pluggat, ätit middag med min man, köptt cigg, älskat, pratat i telefon med Sofia, kolla på desperate. Vad händer nu då. Jo jag ska göra lite pedikyr men innan det ska jag ta mig en långdusch med hårinpackningar och peeling! :)


 

/Anja Dymkowska



Svar på kommentar


Anonym om Nya Lion bilder:
alltså grejen med paket är ju att det ska bli lite billigare.. era paket tjänar man ju inget på. de är snarare dyrare än att köpa lösa öl/cider/vin whatever

SVAR: Om du skulle vara lite påläst skulle du veta tt mängdrabatt på sprit är olagligt. Vi hade det förut men myndigheterna kom över till oss och bad oss rätta till priserna då vi inte visste att man ej fick ha så. Andra krogar som ar mängdrabbat kan åka fast för de, men de tjänar kanske på de för de kan betala bötern då de kanske drar in en mycket större summa än Lion gör och så kan de fortsätta ha olagliga priser!

/Anja Dymkowska


Tips om kost- Salt


Fällan:
Du sträcker dig av en vana efter saltet, till och med innan du smakat av. Salt är ju sjukt gott!

Så dödar du suget:
För mycket salt rubbar saltbalansen i din kropp. Blodttrycket kan öka och stora mängder salt ökar risken för hjärtproblem och skador på njurarna. Minska successivt mängden på salt. så at smaksinnethinner ställa om sig. Efer några veckor kommer de du tidigare upplevt som osaltat smaka ganska bra i munnen. Om du tycker att maten blir smaklös kan du testa att smaksätta den med vitlök, ungefära, cili, ciron eller varför inte en skvätt vin? Tänk på att du som vill gå ner i vikt också, det underlättar om du skippar saltet och tar ett glas vatten ist. Du får igång vatten cirkulaitonen bättre och salt gör att cirkulationen minskar.



/Anja Dymkowska


FY FAN!


Gick upp klockan 6, ja jag är jätte morgon trött och är inte alls sugen på skola! Men vad ska man göra. Skulle det vara lite mer soligt ute kanske jag skulle ha lite mer lust att överhuvudtaget öppna ögonen och lite mer grader för att jag ska gå ut utanför vår lägenet! Usch! Aja nu vett ni i alla fall att jag är vaken och jätte bitter idag!

CIAO

/Anja Dymkowska


Nya Lion bilder


Jimmie har gjort lite bilder till Lion Bar. Här kommer några ut av de. De kommer visas på en power point på våra TV apparater till helgen! :D
Med detta inlägg säger jag god natt så hörs vi img. Skola från 8 till halv 1 imorgon, sedan får vi se vad dagen har att bjuda på :)






















Påminnelse


Tänkte bara påminna alla att min vän Veronika har langat ett litet erbjudande när det gäller naglar, till alla som läser min blogg. Om ni hör av er till henne och säger att ni läst Anjas blogg så får ni vad ni vill för bara 300 kr!
Hör av er till henne på facebook inboxen, Veronika Klopotowski, eller så klickar ni in på klopotowski.blogg.se och kommenterar där!


Här nedanför har ni lite exampel på vad hon kan göra :)








/Anja Dymkowska


Tips om kost- Chips


Fällan:
Salt och fett är en fantastisk kombo- och ett måste i soffskålen till helgfilmen.

Så dödar du suget:

Antagligen har du slarvat med middagen eller mellanmålet så ditt blodsocker är i botten. Kroppen kräver energi. En frukt eller en smörgås mellan måltiderna jälper dig att ålla blosockret på en jämn nivå hela dagen. Då blir det lättare att stå emot grill chipsen på kvällen. Är det så att du verkligen inte kan hålla dig, köp in wild chips. Det är 100% torkat kött som är lite saltat. MUMS!




/Anja Dymkowska


Morgon morgon


Nu ska jag äta 2 kokta ägg, i tomat och en macka gjord på solrosfrön med lite kaviar på. Till det ett stort glas citronvatten! :)

Ska sedan röra mig mot skolan och köpa med mig mat hem. Jimmie är sjuk idag igen och hans önskning var chicken tikka till middag. No way att jag lagar det. Älsklingen får nöja sig med chicken tikka som hämtmat! :)
För mig blir det också samma mat till middag dock utan ris, lite nan bröd ska jag nog käka.(kan ej motstå)




/Anja Dymkowska


Tips om kost- Choklad


Fällan:
Kassakön tar oftast en evighet. Till höger ser du metervis med ljuvlig choklad som bara ligger där istället för att bli uppäen av dig under fredagsmyset med vännerna/partnern.

Så dödar du suget:
Flyttaflytta handen lite till vänster och välj den mörka chokladen i stället(om du verkligen inte kan behärska dig). De innehåller massa nyttigheter, bland annat antioxidanter som skyddar cellerna från för snabb nedbrytning. En ruta eller två har tillräckligt med antioxidanter- och du blir av med det värsta chokladsuget!



/Anja Dymkowska


"Att förändra sin verklighet"


"Man måste fråga sig själv ibland, är jag nöjd med min verklighet? Är jag nöjd med mitt liv som det är just nu?
Om inte, vilka faktorer kan jag isånnafall påverka? För de opåverkbara får vi anpassa oss efter.

Det kommer aldrig vara lätt att förändra något, att bryta sina mönster och rutiner.

Men om du känner att det finns något i just ditt liv som du kan och vill förändra, ge allt för det då.

Vare sig det handlar om att gå ner 5 kg eller att byta jobb, våga ta steget, för du kommer att växa som människa när du inser att du faktiskt har förändrat din livssituation.


Fråga om hjälp,
oftast handlar rädsla om okunskap.

Tro på er själva och eran egna kraft att förändra."


Snodde denna text från Sebastian Pisanos blogg, min fd. granne i Vega. Han har startat en blogg om träning, kost m.m. Kika in på den. Han ger verkligen grymma tips! Ska utnyttja hans blogg lite så jag kan tappa i vikt! :) Klicka på bilden för att komma till Sebbes blogg!



/Anja Dymkowska


Tips om kost- Vitt bröd


Fällan:
En god vitlöksbaguette till räksalladen eller en rostad macka med marmelad till morgon kaffet. Detta sitter aldrig fel! Ja tack!

Så dödar du suget:
Just vitt bröd är en riktig "dörröppnare" för många, framför allt för kvinnor. EN macka blir gärna fler. Om du verkligen, verkligen inte kan stå emot känslan, lägg på ordentligt med proteinrikt pålägg. Skippa marmeladen och bygg på med ägg och skinka/kalkon. Det får blodsockret att stiga långsammare och du blir snabbare mätt.


bild lånad från google

/Anja Dymkowska


Thai Food


Lagade precis lite thaimat, kycklingfile med massa grönsaker och chilli, starkt som satan men gott ska det bli!

/Anja Dymkowska



Svar på kommentar


Anonym om Migrän:
Vad ska du göra? Tuttar?

Svar: Ja jag ska förstora mina bröst, funderar på body jet men vet dock inte hur jag kommer må där borta och så. Jag ska göra brösten bara vi kommer ner, vi ska ju vara där i en månad så efter en vecka kommer jag ju kunna njuta av tiden där.



/Anja Dymkowska


Migrän


Fy fan, jag har haft migrän i 2 dagar nu. Blää så tråkigt det är. Jag ligger i sängen hela tiden och är helt slut. Ska käka lite mannagrynsgröt och kolla på plastikturisterna. I november kommer jag också bli en sådan! :) NAJS!

/Anja Dymkowska