Dags att plugga då!




På Väg Till Körskolan


Idag blir det dubbellektion som jag skrev igår, trött men taggad är jag. Tror att jag får börja lära mig att dricka kaffe nu när jag går upp så här tidigt varje morgon. Imorgon jobbar jag åter igen på Åhléns, 11-19 pass, långt pass för att knappt ha någon rast men det är bara att kämpa sig igenom. God morgon på er, talk to you laterooo!



When you're in love: age, miles, height and weight are just numbers.


Quotes är kind of min grej som rubriker, det har ni nog märkt. Vill dock förklara för vissa att många quotes jag skriver betyder inte att de är kopplade till just mitt liv och mina känslor, det kan vara vänners/bekantas känslor som jag analyserar och sedan skriver någon formulering om. Har nämligen fått kommentarer att jag ibland skriver quotes om kärlek som om jag skulle vara singel eller på jakt efter något nytt. Så nu har ni iaf svaret.

Imorgon har jag dubbel körlektion vilket innebär 2,5 h körning. Motorvägar skall testas och jag ska lära mig hur man besiktar en bil, tanka och öva lite mer på fickparkering. Nu ska jag bädda ner mig med lite tända ljus, dricka mitt detox te och gosa med min andra halva. Good night, sweet dreams.



Grattis på din 20 års dag! ❤




Dagens middag




Tisdag


Oj oj oj vad jag är sugen på att klaga lite nu på vädret och min extrema mensvärk. Men det skiter jag i, vill unte få mig själv på dåligt humör. Sitter just nu på bussen på väg till körskolan, idag ska jag få öva på att backa med speglar, fick parkera och köra i rondeller. Jag längtar verkligen tills jag har mitt kort i handen, min egna bil. Men nu gäller det även för mig att få ett heltidsjobb någonstans, måste ju kunna tanka min bil också. Annars är det meningslöst att ha en. Bjuder på en bild på min kärlek, Audi A7 s-line.



In the end, what we regret most are the chances we never took.




NEW AUTUMN NAILS


Som vanligt kan ni boka tid hos duktiga Iza på hennes facebook inbox, där kan ni även gå in på hennes album "pazurki" och kolla på naglar hon gjort tidigare. (Izabela Reder)
Uppger ni att ni läst om henne hos mig så får ni en tid snabbare än vanliga kunder (dvs ni prioriteras) samt lite rabatt på naglarna. Nytt vanligt set 600, påfylling 500, är ni snälla så kanske Iza ger er lite extra rabatt :)

 



Körlektion + nya naglar


Sitter nu på tunnelbanan på väg mot min nageltjej, fy fan vad kul jag hade på körlektionen. Fick jätte mycket beröm av min lärare, imorgon har jag lektion igen och då får jag även mina böcker så nu ska jag fan ligga i. Snart är körkortet mitt! TAGGA! Mitt mål är att ha kortet i anden innan ny år och läraren sa även att om jag kör så pass bra på min första lektion som jag gjorde idag och utväcklas snabbt så kommer jag ha det innan jul tom. Så nu gäller det att plugga och köra så mycket som möjligt, sen kan man ju bara hålla tummarna att jag klarar mitt mål. Idag ska jag låta min nagel tjej få hitta på något kul, on får vara min inspo liksom, men vill ha naglar där jag kan växla lite på dess look men ändå lite höstiga, bilder kommer självfallet upp sen . TTYL

 

/Anja Dymkowska



There's always a real reason behind every "just wondering"


 

Dags för min del att bädda ner mig i sängen, har oturen och kräkts x antal gånger efter jobbet, förhoppningsvis ingen magsjuka men det får vi se ikväll. Imorgon är planen att övningsköra, fixa mina naglar, ha jobbmöte, träna och städa hemma, om jag nu är frisk. Blir så himla less på att bara jag blir frisk från min förkylning och jobbar så ska nästa sak komma på tur. WHY? Aja, ska nog dra iväg med mamma eller någon till Thailand över 4-5 dagar, shoppa, sola och få känna lite värme. Relaxa lite i Bangkok bara, jag oc familjen har ju varit där minst 10 gånger men vi har ännu inte sett alla sevärdigheter, vilket är bra då har vi anledning att åka dit liksom. Förhoppningsvis kan vi dra dit i början på december, sen kan jag jobba några dagar extra och åka iväg igen, men denna gång till Polen över 4 dagar. Ska fira jul där med familjen och så ska min man också med såklart! Dags att sova, god natt followers, imorgon lovar jag bättre och roligare update!

 

/Anja Dymkowska



Cigg och lunch rast på jobbet


Hello! Hur mår ni idag? Många som är bakis? Kan tänka mig det. Haha :) För tillfället sitter jag på taket på jobbet och röker snart blir det lunch med Linn som också står och demar här med mig i 2 dagar, alltid kul med lite härligt sällskap. Puss



Silence is a girls loudest cry




Sovi time- workie tomorrow


Är totalt utmattad. Har ätit pizza med Tess, hängt, pratat, haft X antal skrattattacker och kollat på film. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova snart, känns konstigt att somna själv, min man är på Tabu ikväll och spelar till 4, yes, man ställer ju om klockan idag 1 h bak. Han är väl hemma till 5 förhoppningsvis och gosar in sig i mig, älskvärt. Kom även precis på att jag får 1 extra h sömn imorgon, hur skönt är inte det? Välbehövligt om jag säger så. Nu ska gaddarna borstars och ansiktet ska smörjas, för än gångs skull börjar jag få i ordning mitt ansikte! God natt ❤



Middag med Tess




27.10.2012


Förlåt förlåt förlåt. Hatar när jag loggar in på bloggen ser att statistiken åter igen klättrar och igår hade jag veckans bästa dag när det gäller besökarna och så självfallet mådde jag dåligt och var helt slut efter bara några timmar sömn och en massa jobbande så bloggen hamnade åt sidan. Förlåt!

Iaf, igår jobbade jag 11-19 och just nu tar jag mig en liten brake på jobbet, 11-18 är passet idag, förhoppningsvis går det fort som igår. Trots att jag var helt slut så rann bara tiden iväg. Under lunchen igår kom min man och hälsade på, vi sprang iväg och käkade lite sushi och sedan var det back to work. På kvällen satt jag hemma och hade bara mys för mig själv och kollade på x-factor, fixade lite hårinpackningar och färgade ögonbrynen. Dags att gå ut och jobba nu. Bjuder på en bild från imorse och 3 från igår :) Have a nice dag readers!



I AM CONFIDENT BECAUSE I CAN ADMIT WHO I AM, WHAT I’VE DONE, AND LOVE MYSELF FOR WHO I’VE BECOME.




AAAJ, MINA FÖTTER!


Fy faan vad ont jag har i fötterna, hatar att man måste jobba i finskor på Åhléns, det funkar liksom inte att stå där i 8 h i sträck och ha två 5 minuters raster i ett par klackskor. Yes alla mina finskor som är svarta har klack, så jävla oergonomiskt. Så jag som lätt får problem med ryggen har riktigt jävla ont och fötterna värker. Nej fy fan imorgon följer jag inga skit regler, svarta boots med nitar, jag skiter i!



THURSDAY


Trött och seg, oh ja, på tunnelbanan på väg mot jobbet. Länge sedan jag demade men det ska bli kul, dock kan jag inte alla priser och sådant i huvudet ännu men det kommer nog under dagen :) Annars får jag önska er en bra dag så bloggar jag senare på min rast ❤



Jobbdag imorgon


Imorgon kickar jag igång jobbet på Åhléns, denna gång kör jag demo för en herr doft från Calvin Klein. Är riktigt nyfiken på hur den luktar. Nu blir det sovi time, klockan är ställd på 08:45 och så är det jobb från 11-19 så pigg och gla' måste jag va. Sov så gott gullungar och förlåt för mitt tidigare utbrott, men som tur är jag på bra humör igen. PUSSAR

 

/Anja Dymkowska



Words may hurt but silance is a KILLER




FITT DAG! FITT SÖMN!


Så då var mina aggressioner ute. Är riktigt jävla förbannad idag av många anledningar, men det finns en som gör att jag brinner för tillfället inonbords, för privat för att ta upp det på bloggen. Men just idag när min kille är ledig och jag var inställd på att spendera lite tid med honom, nej då ska jag bli så förbannad att jag har lust att bryta mitt vara-nykter-till-ny-år-löfte och köra på en fet hållkäften fylla. Har iaf ingen lust att vara hemma och ruttna. Jag blir äcklad. Har bara fått mig 1,5 h sömn på det också, gör ju knappast saken bättre.

God morgon på er!

 

/Anja Dymkowska



Café Baresso med vännerna


Som ni vet åkte jag in med Emelie till stan, vi började med att luncha och hänga ett tag på Baresso, och självklart ville vi hälsa på Rikard som jobbar där. Vart super god lax med sallad, hummersås och potatis. Riktig god, rekommenderas starkt om ni ska till Baresso och käka någon dag. Efter ett tag hakade Hampus, Sam, Michelle, Omis och Bilal på. Kul att umgås så där ett gäng. Brukar ni gilla att sitta och bara hänga med en kopp te och en massa härliga vänner? Som ni kanske märkt så älskar jag det :) Haha. Efter några timmars fikande/lunchande gjorde jag min synundersökning till körkortstillståndet och rullade hemmåt. För tillfället är jag bänkad framför tv:n och glor på svenska Hollywood fruar.



Myser med Emelie på stan




God morgon


Ligger just nu i sängen och glor på vakna med the voice och sticker te, har sjukt ont i halsen. Förhoppningsvis utvecklas detta inte till något värre då jag ska övningsköra as hell snart och jobba så jag förbjuder min hals fucka upp detta! Dags att dricka upp teet med riven ingefära i, blääää. God morgon då!



Väckning kl 7


Imorgon ska jag möta upp Bodis och fixa lite ärenden, sedan ska jag försöka tvinga ut bruttan på en PW med mig. Efter det ska jag möta upp Emelie åka in till stan, gå till min ögonläkare och dra förbi mamma och hämta räkningar som kommit till henne. Aja nu måste jag verkligen sova. Good night readers!



Powerwalk- check!




Monday


Igår vart det en heldag i Haninge, förlåt för den pissiga uppdateringen men jag kände att jag behövde få ha min egentid med familjen utanför min blogg. Jag som älskar kräftor vart ju helt överlycklig igår, pappa hade tinat upp massvis med kräftor och köpt paj, mmmm, I was in heaven. Efter en massa svullnande vart det lite planeringar allmänt babbel och häng. Kom hem inatt runt 3 tiden, det vart en massa strul med planet som skulle lyfta kl 21:30 så pappa fick åka fram och tillbaka x antal gånger mot skavsta, där av tog det så jäkla lång tid.

Måndag idag, god eftermiddag. Jag ska dra på mig träningskläderna och dra ut på en PW. Ska ringa Marre och kolla om hon vill haka på. See you!



På väg till Haninge


Igår kom min faster och farbror till Sverige för lite jobb ärenden, och tyvärr så åker de redan hem ikväll så är på väg dit för att säga hej och fixa lite grejer med pappa, kolla syn så jag kan börja övningsköra nästa vecka etc. Hatar när man har massa saker att fixa inför just något sådant som övningsköra, jag skule ju helst vela gå dit boka tider betala och börja köra, inte ha en miljard papper att fylla i skicka tillbaka mm. Krångel!

Idag sov jag äntligen ut, skippade min dagliga PW men behövde verkligen få sova ut, fast jag inte jobbar sover jag ca 5-6 h bara, har haft sjuka mardrömmar på senaste då jag mått dåligt och jag somnar så himla sent varje natt fast jag redan lägger mig i sängen runt 23, är det någon annan som känner att deras kropp också går på sparläge? Kommentera gärna och säg hur ni gick tillväga! TTYL



Världen är så orättvis!


Jag kan inte sluta gråta, har suttit halva dagen idag och kollat på bilder på dig. Många tycker säkert jag är jätte töntig som gråter över en hund, inte ens min hund som jag bott med ihop utan min kusins und i Polen, men så mycket han har lidigt och så ledsen min kusin är så skulle jag kalla mig omänsklig om jag inte gröt just nu. Varför är du inte längre kvar med oss? Efter bara 6 år försvann du upp till himlen. Kommer aldrig glömma denna dag. Du var familjens glädje och maskot, men även världen bästa mys hund som var världsbäsr på att trösta om man var ledsen. Så orättvist att just du skulle bli sjuk!

Vila i frid Hektor, vi ses i himlen! ❤



PLUS I KASSAN- tjäna pengar på allt du gör på nätet!


Registrera er på PLUS I KASSAN! En sjukt bra hemsida, du får in pengar konstant! Det är helt gratis att bli medlem och du kan tjäna flera tusen på bara en månad! ex. Köper du något på nelly.com får du X antal procent av summan du handlat för in på plus i kassan, samma sak med gymgrosstisten, fritidsresor, lyko mm. Du kan även tjäna pengar utan at köpa saker hem bara att logga in ger dig några kronor och så kan man svara på frågor som ger dig pengar också. 

Klicka bara på bilden för att komma till sidan att registrera er, gör ni det snarast får ni även 20 kr start pengar! :)


plusikassan.se
 
/Anja Dymkowska


Dagens middag




Önskeoutfit på hösten


Jacka - LÄNK
 Stövlar - LÄNK
 Pälskrage - LÄNK
 Tröja - LÄNK
Armband -LÄNK
Byxor -LÄNK
 
 
 


Powerwalk and breakfast


Vaknade vid 10 tiden, efter 7 h sömn var det bara att gå upp. Fast min kropp skrek nej och hjärnan kom på med 9315690 ursäkter drog jag på mig mina träningskläder och tog en 35 min PW. Efter det vart det en mysig lördags frukost innan mannen min skulle röra sig mot jobbet.

På tal om jobb börjar jag jobba bästa vecka torsdag-söndag hittar ni mig på Åhléns mellan 11-19. Calvin Klein släpper en ny parfym som heter Encounter och den ska jag stå och göra reklam för. Kommer bli skit kul att jobba lite igen, hade verkligen kul på Åhlens förutom att många som jobbade där var ju små dryga men det är liksom små bagateller. Nu blir det en dusch och lite hemma spa. Cozy saturday ❤



I väntan på bussen hem


Kvällen slutade tyvärr med lite tråkiga nyheter. Men vi försökte i alla fall göra det bästa av situationen, vi vänner stöttar varandra alltid och det är hur underbart som helst. H du vet att jag finns här för dig, dag som natt! ❤

Sitter just nu och väntar på bussen hem, älskling är i stan och spelar på Tabu ikväll, bra drag tydligen, big like. Blir lite film och mys för mig själv i sängen, lovely! God natt på er readers!



At Sofias place


Sitter just nu hemma hos Sofia med tjejerna, det var ju verkligen dags att catcha up. Så himla mys att vara med brudarna igen, just nu sitter vi och glor på x-factor och alla pimplar vin och jag dricker lite redbull light. Nom nom, latero



PAIN IS JUST WEAKNESS LEAVING YOUR BODY


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


19 oktober 2012


Ligger i sängen och läser på min bok. Igår hade jag inget bra avslut på min dag, somnade in med tårar i ögonen, på kinderna och på hela kudden, vaknade med ett tryck i bröstet, men jag hade iaf någon som kunde hålla om mig. Min man! Och det är sådana stunder som får mig att inse hur lycklig jag är som alltid har någon att skratta med, någon att fjanta mig med, någon som kan hålla om mig när jag bryter ihop och någon som ger mig kärlek, omtanke, värme och respekt. Min man!

Iaf back to business, läser min bok just nu för tillfället och tänker på vad jag ska göra idag, funderar på att åka till min sk bästa vän Sofia och ha vin kväll där, fast det blir vatten för min del så inte så roligt när alla börjar bli fulla och glada, eller kanske gå ut, men detta väder lockar inte så mycket, kanske ligga hemma och kolla på film i min ensamhet? Vi får se, har massvis med tankar i huvudet än så länge vill jag rensa bort de iaf med lite te drickande och bokläsande! ❤



I'm a lover not a fighter BUT I'll fight for what I love.




That feeling when you're about to fall apart and someone just hugs you cuz they know you need it ❤




Thursday


Dagen började med en hel massa ärenden, stress delux men allt löste sig. Tack gode Gud! Mötte sedan upp M och drog iväg till massa olika möbelaffärer, vi avslutade vår dag med en varsin mjukglass på Ikea och sedan rullade vi hemmåt. Vrf jag skriver M är då vissa av mina vänner vill vara "anonyma" eller ah vill inte att deras namn nämns på bloggen och det respekterar jag.

UPDATE: inlägget 4 h sent minst



DYEING MY HAIR


Sitter just nu med massa brun färg i hårbotten, håller på att fixa utväxten och dra ut min ombre lite. Idag började jag dagen med lite vardagslyx som jag skrev tidigare, ansiktsbehandling och massage, hur mys som helst. Efter det vart det en snabbfika med Jad och Marc och 2 tjejkompisar också. Har haft en mysig dag idag, nu myser jag med Tessan! Lovely ❤



Ändrade planer


God morgon! Tyvärr kunde Marre inte åka till IKEA då on var tvungen att stanna kvar mycket längre än hon trodde i skolan. Så nu ska jag fortsätta ha kaos hemma till nästa vecka då vi åker dit, har ju min låda som ska vara under sängen liggandes på golvet, då jag inte har köpt sängben ännu får jag liksom inte in den under. Ska röra mig mot stan snart ska bara slänga i mig något att äta. Efter ansiktsbeandlingen ska jag till ungdomsmottagningen och få lite p-piller utskrivna mm, och sedan ska jag hänga lite på stan. Kanske möter upp någon av boysen eller liknande. Nu vet ni på ett ungefär hur min förmiddag och eftermiddag kommer se ut. TTYL
 
/Anja Dymkowska


Längtar tills imorgon


Har en mega fullbokad dag imorgon, ska upp vid 9 och ta en powerwalk, duscha åka in till stan för ansiktsbehandling, sedan ska jag åka till Barkaby med min fina barndomsvän Marre och shoppa gärnet. På kvällen kanske det blir utgång med Steffi eller myskväll med Tessie. Vi får se under dagen vad jag känner för liksom. God natt så hörs vi imorgon!



Dagens mellis




SKÖNHET- Tips om en sjukt duktig och billig frisör, Michaela Sjögren


Hellu readerss, allt bra? Tänket ta och tipsa er alla om min sjukt duktiga frissör Michaela Sjögren. Hon är en tjej som gick 3 års frisör utbildning på gymnasiet och har även jobbat som frisör sen augusti månad i år. För att gå in och läsa om priser, kika på bilder eller liknande går ni in på hennes grupp jag kommer länka är nedan!
Har ni frågor till Mikkan eller har lust att boka tid kan ni lägga till henne på facebook (Michaela Sjögren) eller så ringer ni på 08-6528200.

PS. Just nu har hon världens bästa hösterbjudande till alla som går med i hennes grupp och även läser detta på min blogg. HÄR hittar ni pagen!

HÖSTERBJUDANDE OKT-NOV!
Rapunzel Extensions oavsett metod och tid för endast 3000:- 
Det som ingår är:
Konsultation, då vi bestämmer färg, längd, metod och tjocklek. 
Håret. 
Insättning. 
Erbjudandet gäller till den sista November så hör av er snarast då erbjudandet är attraktivt!

 
gif maker free



Måste införskaffa mig en ordentlig kamera


Satt precis vid datorn medan jag åt min dagliga dos av havregrynsgröt och bläddrade igen min blogg, och fy fan vad den ser förtäskig ut då jag tar 95% av bilderna med mobilen, men jag har ärligt talat inte känt ett behöv efter en ny digitalkamera efter att min pajjade för ens nu. JAG MÅSTE KÖPA EN BRA OCH LITEN DIGITALKAMERA! Varför jag inte vill köpa en systemkamera är för att jag inte vill ha med mig en sådan ut på krogen och nu för tiden kan man köpa smidiga digitalkameror som verkligen har sjukt bra kvalitet på bilderna man tar. Funderar på att investera i en SONY kompaktkamera, har hört att de ska vara riktigt bra och 3000 för en kamera är sjukt bra pris. Dags för en PW för min del nu, ska även handla lite på vägen hem. PUSS

 

 



ÄNTLIGEN ÄR DU MIN! ❤




You can fake your smiles and laughters, but you can never fake your tears and feelings.




Lovely day


Dagen spenderades som ni vet med Marre, vart lite små shopping och lunch i Vällingby. Dåliga som vi är tränade vi aldrig, men vi har planerat en massa till Marres nya lya, vi lagade as god pasta och färgade Marres utväxt och klippte även hennes toppar. Just nu ligger jag död och glor på CSI. Mysig dag har jag haft, som vanligt när jag är med Marre. På onsdag har vi planerat att åka till Barkaby och kolla på möbler och grejer hem till mig och min man och även Marre och Alex. TTYL ❤



Inredning och planering av lägenhet


Min fina Marre har köpt en supernice lägenhet med sin kille och om 1 månad lämnar det hoodet för gott och flyttar till stadshagen, super mysig 2 med fet uteplats, helt nyrenoverad. Så förtillfället leker jag och Marre designers, vi sitter och planerar inredning mm. Kommer bli så himla fint där! Ska köpa missoni handdukar och en kristallkrona till de i inflyttningspresent! Ååh längtar tills jag ska få övernatta hos de haha! Latero, dags för gym



I ONLY WANT TO LOVE YOU TWICE IN MY LIFE. THAT'S NOW AND FOREVER.




Storshopping på Jysk


Då har vi flera olika set lakan, nya fiberkuddar och dun täcken. Så jävla fett :) vart en mys middag med familjen och en massa lek med barnen, standard. Just nu är vi på väg hem för att bädda ner oss och mysa framför en film. Älskar sådana mys söndagar! Talk to you later readerssss



SUNDAY


Sitter just nu med min mani på tåget på väg mot Haninge. Vi ska äta middag med familjen och även köpa lite grejer hem till oss med pappa. Hur mår ni idag? Bakis? Haha. Jag är pigg as hell och det är mannen min också fast han kom hem runt 5 tiden efter jobbet. Ha en bra dag!

LOVE

 

/Anja Dymkowska



Häng hos Vincente


UPDATE: såg nu att bilderna och videon från igår inte kom upp. Bjuder på bilderna nu iaf, märkte nu att Tess tagit bort en hel del på min lur så har bara 2 bloggbar bild kvar. Ciao



Är så jävla trött på fitt appen


Har skrivit 3 inlägg idag från luren och såg att bara 1 kommit upp. Vad är oddsen liksom. Irriterad som jag är på massa saker sitter jag på tåget på väg hem nu. Ögonen känns tunga och helst skulle jag vela ligga i sängen och mysa med min man. Imorgon är det PW delux med Tess, sedan ska jag ta min oskuld på systemet! Woop woop! Haha, men det känns inte så jävla märkvärdigt ärligt talat, men iaf. Bjuder på lite bilder från idag! ❤



Undra vad jag ska göra? PW!


Vaknade 1 h sedan nu ska jag ut på PW innan magen blir hungrig, äter aldrig före min morgon promenad! Ska även ringa låtsas mamma och kolla hur planen för dagen ser ut. Puss!



Har kommit in i träningen till 100%


Har vant mig vid att powerwalka 1-2 gånger om dagen så just nu efter jag tagit mig lite keso med bär är jag sugen på att gå ut och gå igen! Haha. Har jag framkallat ett nytt beroende? Känns som det iaf. Det första jag ska göra imorgon bitti är att dra på en power walk delux, kanske lite joggande där mellan så får det bli intervallträning liksom. Sedan ska jag iväg till Haninge och umgås med familjen och såklart baka bullar, som vanligt! Massa bullar till la familja i Polen så imorgon ska det bakas för full rulle. På kvällen blir det nog mys häng med min man eller med Marre, vi får se. Ska iaf glo klart på masterchef och sedan sova, god natt.

Ps. Ett stort tag till alla som kommenterat och visat stöd till mig! Ni är så himla fina alla vänner/ bekanta och randoms readers! Ett STORT tack! ❤



Ännu ett inlägg om mina instängda känslor - självförtroende, självbild och självkänsla


Jag vet aldrig hur jag ska börja alla dessa djupa inlägg. Som jag alltid skriver vill jag bara rymma från datorn och inte ens tänka tanken att jag mår så himla dåligt. Jag vill ju alltid fly, eller ska jag skriva- man vill alltid fly? För jag antar att det inte bra är JAG. Det är inte bara jag som lever med dessa problem trots att jag tänker i huvudet- varför just jag? Jag undrar hur många i världen tänker den tanken. Varför är de just jag som har dålig självkänsla? Varför är det just jag som grips av panik när jag ska äta? Varför är det just jag som bryter ihop när jag provar kläder?

Idag tänkte jag "disskutera" med mig själv, den saken som gör att jag iprincip gråter varje dag i veckan, den saken som förstör mitt humör bara jag vaknat. Min kropp, min självkänsla, mitt självförtroende, min självbild. Jag ville radera min kropp som jag skrev i förra meningen men där har vi/ ni ett tydligt exempel på att jag klandrar mig själv pga självförtroendet jag har och även självkänslan samt självbilden. 

Många tror ju att självförtroende, självbild och självkänsla är samma sak, men nope it´s not. Tänkte ta och förklara det lite snabbt här för er så ni även försår mitt inlägg innan jag börjar babla på om mina emotions and stuff. Så. Självförtreoende innebär hurvida du tror på dig själv inför en prestation, kan man säga. Lätt och kortfattat, haha. Självbild är självfallet din egna bild av dig själv som person och självkänsla är inte så mycket svårare än så heller, känslan och dina tankar till dig själv, en upplevelse till vad du känner att just du är värd. Hoppas ni förstod min förklaring, försökte hålla det så simpelt som möjligt. Back to the real shit! (yes jag sitter och försöker undvika skrivandet om mina känslor just för att jag inte gillar att tänka efter hur jag mår, men som jag alltid säger så är det ett perfekt sätt att börja handskas med sina problem.)
 
Tänkte börja med att dra ett exempel på något jag ofta får höra från vänner jag öppnar upp mig för och berättar att jag har dålig självbild, självkänsla och självförtroende. 
"Hur fan kan du ha det när du har massa ego bilder på bloggen, instagram och facebook?"
 
Mitt svar i huvudet på det är ju självfallet att det är en illusion jag försöker skapa hos folk, jag försöker låtsas må bra. Jag försöker låtsas vara sjukt nöjd över mitt utseende, mitt liv. Allt du kan sätta ordet mitt eller min framför, allt detta fakear jag. Jag är missnöjd med ALLT. Förutom familj, vänner och pojkvän. Men de har ju inget med mig som person att göra. 

Alla mina mornar är ett rent helvette. Kläder och min kropp är inte bästa vänner, och att se sig själv i speglar är ännu värre. När jag mådde som värst med min kropp (notera att jag som smalast då) grät jag som fan varje gång  jag skulle klä på mig. Jag upplevde panik varje morgon jag vaknat och tänkte fan nu måste jag sälla mig här igen framför spegeln och garderoben och välja kläder som jag inte ser tjock ut i och så måste jag sminka mig och lägga på fake leendet. Med min bulemi och ätstörning kom min fjortis period, det var min täckmantel, men ingen såg mina sönder skurna handleder för det. Jag har nog aldrig sagt detta högt men jag var självmordsbenägen, men INGEN, inte en jävel visste om det. Och det var exakt så jag ville ha det, för när folk gick runt och frågade mig hur jag mår och så kände jag att jag fick uppmärksamhet, jag ville absolut inte ha det. Jag ville vara som alla andra, normal och bara smälta in. Tyvärr sitter dessa psykiska problem kvar och det underlättar absolut inte med att ha en väldigt ärlig och kritisk mamma, är man inte jätte smal är man fet och ful. Så ni kan ju tänka er hur många gånger jag hörde det och hur många tårar jag fällt och snitt jag gjort på handlederna pga detta.

Jag slutade att skära mig efter jag kollat på en dokumentär på TV i början av gymnasiet, någonting inom mig skakade om mig och mina tankar. Jag slutade skära mig, tror det tog 2 dagar och så slutade jag helt. Jag försökte börja bli normal och inte bara låtsas vara det. Jag försökte även lägga på mig lite vikt. I dagsläget har jag samma dåliga självkänsla, självförtroende och ännu värre självbild, då jag gått upp extremt i vikt. 
Det värsta är när vänner frågar mig saker som är helt självklara för mig- "varför skuggar du ansiktet när du sminkar dig?" Ja du... jag är missnöjd med hela mig själv, that´s why? brukar undvika att svara på dessa frågor, även om det är sjukt nära vänner. "Varför gråter du när du klär på dig?" "Varför hatar du att shoppa?" "Varför önskar du att du hade din ätstörning igen?" det ända jag hör i mitt huvud är varför, varför, varför. Hör jag ordet varför stänger jag av, jag hatar att svara på frågor angående mig, för då måste jag tänka efter just VARFÖR det är så.

Gud vad skön känsla jag har inom mig just nu, känner på något vis skräck men det känns ändå bra. Och jag måste ju säga att jag har blivit starkare, idag grät jag inte. Vilket jag alltid brukar göra när jag skriver sådana inlägg eller ska prata om hur jag mår. Är det något jag insett att jag kommer att få leva med livet ut och accepterat det? Eller är det något jag verkligen börjat bearbeta i mitt huvud? Det där kändes fan ganska coolt, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV. Jag kan tänka mig att jag absolut inte är själv över att må så här, jag vet att det finns massvis med flickor och pojkar, tjejer och killar, kvinnor och män, damer och herrar som säkert mår som mig, jag måste bara ta och inse det att jag är inte själv. Men vad fan gör man för att börja må bätre liksom. Jag tränar ju, jag försöker ju äta så nyttigt som möjligt och jag får massa komplimanger för saker jag gjort, för mitt utseende etc. Men varför hjälper det liksom inte? Är det bara något psykiskt jag levt med länge och inte vågar släppa?



Nu har ni fått er en ännu större inblick i min vardag och i mitt liv. Jag vill att du ska veta att om DU, just du som läser detta och känner igen dig i mit inlägg, är du jätte välkommen att kommentera anonymt och ställa frågor och prata med mig om detta. Jag delar inte med mig av detta bara för att jag ska må bättre, jag vill att andra ska känna att de är inte själva och att de finns folk som de, det är något jag skulle behöva höra.

DU ÄR INTE ENSAM ANJA, JAG MÅR EXAKT SOM DIG!
 
/Anja Dymkowska
 


Torsdag!


Hoppas på att min mobil kommer igång idag, blir så sjukt förbannad på tele2 som klantar sig och stänger av fel abonnemang, har ju haft 2 mobiler och de kan aldrig hålla reda på fakturorna. Ska skit samma, inte ska jag nöta på detta IGEN! Haha. God morgon/ god eftermiddag på er förresten. Är så dålig på att säga hej till er readers. Snart bär det av på en PW och sedan lite övningar hemma, 50 situps, 50 rygglyft och 50 utfall. Oj oj ok vad jag längtar till ny år och jag kommer ha världens snyggaste kropp och ha på mig min underbara klänning från Rebecca Stella fot Nelly. Laterrrr, dags att dricka grönt te och klä på sig ❤



Dags för SATC innan läggdags


Ligger just nu i vår super sköna nya säng och glor på sex and the city, älskvärt. Imorgon är det PW på morgonen och även häng med Emelie på dagen. Idag vart det ingen träning för mig men en jävla massa städande hemma och bärande på sängar och skit haha. Åh känner världens lyckorus i kroppen just nu! Bra dag! Fler sådana dagar, tack på förhand. PUSS



Ny säng hemma! LOVE IT!




Bloggen kommer inte uppdateras ofta veckan ut


Då min mobil lagt av av någon konstig anledning så kommer tyvärr bloggen lida av det nu. Kommer inte kunna mobilblogga som ni antagligen kan tänka er, men 1-2 inlägg om dagen ska jag posta iaf. Nu ska jag med pappa och älsklingen till IKEA, nu säng står på agendan. Pappa måste tillbaka till jobbet snabbt så det blir bara sängköp och sedan en rusch hem. Men vi ska åka till IKEA någon dag och köpa lite nya lakan, täcken, ett nytt överkast, nya vin glas mm. AWESOME, ser fram emot ny inredning hemma! 

/Anja Dymkowska



Dagens frukost och workout


Idag har det blivit nyttig mat delux och mycket träning. Bara jag vaknade drog jag ut på en 40 minuters power walk, efter det vart det städ hemma, diska damsuga mm. Sökte även lite jobb idag så jag får hoppas på det bästa. Innan min man kom hem efter jobbet och ville ha mat drog jag ut på ytterligare PW, torts att det regnade och blåste as hell så tog jag en 40 minutare igen, 698 kcal har jag bränt idag. Bästa. Till middag vart det en typisk snabbmiddag, köttbullar med fullkornspasta ketchup och grönsaker.



Sista gången gillt


Ger min blogg en sista chans att låta mig berätta för er läsare vad jag gjorde i söndags. Som ni vet så skrev jag att jag och mannen min skulle på middag med min familj från pappas sida. Vi var på en restaurang som heter PONG som ligger mitt emot centralbadet, riktig god mat var det. Det farliga med en buffe middag är att man lätt fortsdätter äta trots att man redan är mätt, men jag åt en vanlig portion sushi typ 11 bitars och sedan lite thai soppa och frukt till efterrätt.
 
 
 
Efter restaurang besöket hämtade min fina vän Jad upp oss och så rullade vi mot Cafe Opera där alla grabbarna var och förberedde inför deras event- Exclusive House Party, måste ju säga att kvällen inte var som förväntat, söndagar brukar betyda riktigt jävla härjande på Cafét meni nte denna gång, men kul att träffa många bekanta ansikten och få en super nice goodiebad från Baresso. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissa bilder lånade från JIMMIE KIDA
 


Tisdag


En sak undrar jag över, hur fasen hamnade den där bilden på mig i inlägget nedanför? Jag infogade inte någon bild! Haha okey.

God morgon på er. För tillfället är jag ute och power walkar för att bränna fett. Sedan blir det hem, duscha och äta. Söka lite jobb via datorn och sedan möta upp Marre och power walka igen! Nu när jag är arbetslös finns det bara 2 saker som är viktiga för mig, söka jobb och träna, och så övningsköra inom kort då. Ska ta en intensivkurs och sen tror jag det får räcka, nöta massa teori hemma, göra prov online 24/7 sen tror jag att det kommer gå prima för min del.
Nu- fokus på pw'n ❤

 

/Anja Dymkowska



Bloggen vill inte sammarbeta med mig


Testar att lägga upp ett inlägg utan några bilder, har skrivt ett inlägg om gårdagens bravader, goodiebags mm en gång via mobilen och självklart när jag skrivet ett fint och engegerat inlägg kommer det inte upp, testade att skriva om det sedan på datorn men då kom det inte heller upp och det sparades inte i utkast. då vart jag arg och nu sitter jag här och hoppas på att detta kommer upp. Tror att bloggen fuckat lite pga alla bilder jag tänkte lägga upp. Men iaf, imorgon ska jag ge min blogg ett nytt försök. Imorgon är det en riktig jävla tränings dag, PW innan frulle med bästa Tessie och jobbsökande efter det, och innan middagen PW med Marre. Bästa, mina vänner kämpar med mig, love it!
 
 
God natt på er, vi hörs imorgon!
 
 

 


I vissa stunder saknar jag dig så hjärtat gör ont!




Karma


Idag slarvade jag bort min mobil när jag var på väg in till stan för att möta Jad och dela ut lite cv'n. Mobilen vart som tur hittad och nu har jag den fastkedjad runt handleden haha. Skämt åt sido, dessa människor kommer få bra karma framöver! Nu ska jag iaf trycka i mig en chees och sedan rulla mot min man. ❤

 

/Anja Dymkowska



Bild bomb från Cafe Opera


Bilder lånade från Finest.se



Förberedelser inför exclusive house party på Cafe Opera!




Dags för middag med släkten och nykter utgång på Cafét ❤


Aj min hals! Så nu har jag fått det sagt haha, ville bara informera er om hur dåligt jag mår men att jag trotsar och kör en nykter utgång idag på cafét. Swag! Haha. Men just nu är jag på väg in mot stan för att äta thaimiddag med familjen, pappa, låtsas mamma, syskonen och farmor och farfar som är på besök från Polen. Ska bli super kul, självklart är mannen min med också. Vi hörs och ses på instagram senare, CIAO!



Bilder från härjandet i fredags


 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder lånade frånSteffi
 


SOME BELIEVE IN DESTINY, SOME BELIEVE IN FATE, BUT I BELIEVE THAT HAPPINESS IS SOMETHING WE CREATE.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


God morgon från sängen.


Vaknade för ungefär 30 minuter sedan, har åter igen blivit förkyld, ont i halsen, inne i öronen och snuva. Toppen! Bara att bita ihop och besöka Apoteket. Kul att behöva spendera massa pengar på läkemedel nu när jag inte har ett jobb för tillfället. Så jävla toppen! Nej nu måste jag tänka på annat innan jag blir bittro.

Idag ska jag möta min familj på middag, farmor och farfar har kommit från Polen för att fira mig denna helg, så ikväll ska vi ut och käka middag. Innan det, stor städning hemma och så ska jag klippa till min mans hår.



Min blivande ny års outfit


Klänning (finns i flera olika färger) : LÄNK
Beiga skor : LÄNK 
 
 



4,8 km


Mitt i vår PW började älsklingen min må sjukt dåligt, han har ju varit små sjuk hela veckan så vi kortade ner sträckan till 5 km. 200 meter fattades men på ett ungefär liksom. Nu blir det ungsstekt hjortkött, svartvinbärsgele och sallad till middag. Lyx middag på g, love it!



PW time, 1 mil here we come!




Dip dye fixad av mig- före och efter




TGIF


Sorry för den dåliga uppdateringen men har helt enkelt inte haft tid att blogga. Hela min dag har jag spenderat med Marre, vi har slingat hennes toppar ljusare, vi har lagat tacos, fixat min mana skjorta och allmänt haft kul. Just nu sitter jag på bussen på väg mot Steffi, blir citron vatten för min del medan alla andra ska föra haha. Sedan bär det av till Laröj och Tabu, mannen min spelar ju på Tabu ikväll så ska självfallet dit och stötta honom. Kult! Later



Dags för lite shopping med Marre


Sitter just nu och väntar på bussen till Vällingby, ska möta upp Marre och kolla på lite kläder. Sen blir det film mys hemma hos henne och hennes pojkvän Alex, gillart! Vad hittar ni på readers en solig dag som denna?



Häng på Langolo med vännerna


Efter 3 h strosande på stan så mötte jag upp Jad och några andra, drog till Langolo och käkade, nu sitter jag här 4 h senare och fryser en aning men jag ska röra mig ganska snart och möta mannen min som slutar jobbet vid 22. Efter det blir det lite skjortpyssel, nitar och slitningar på g. Latero



Torsdag


Började dagen med en skål gröt med kanel och socker, yes, unnade mig en sådan istället för att smaska i mig en kanelbulle. Nomnom! Har precis avklarat lite ärenden, var hos Polisen i Solna och hämtade ut min iPhone 4 som vart stulen i april som de hittade. Sjukt, oddsen är ju minimal att de hittar ens stulna lur men jag hade turen att de tog fast ligan. Sitter just nu på tunnelbanan iaf på väg mot stan för att köpa lite små saker och kanske ta en fika med någon. Mys, hoppas bara det inte spöregnar. Hatar gå runt på stan bland affärer när det regnar, man är blöt, varm och irriterad och så ska man prova kläder på det också. Antar att många känner samma sak? TTYL



Svar på kommentar till M


Om: Tvätt och städ at home
det finns en tjej som säljer sin sån jacka för 5000 ifall du vill köpa?
 
SVAR: Tack så jätte mycket för kommentaren sjukt bra pris ju, men storlek och slitage spelar ju roll, men hör gärna av dig till mig på min facebook inbox eller på min mail. [email protected] tack på förhand :)
 
 
/Anja Dymkowska
 


Tvätt och städ at home


Idag har jag en ta-tag-i-allt-dag, har nästan tvättat klart, har städat i lägenheten och även varit inne på Ikeas hemsida och valt ut allt jag vill ha hem. Så nästa vecka på onsdag så jag försöka övertala pappa att åka till Ikea och shoppa, har skrivit en lista på välbehövliga saker och lite mindre behövliga saker. Det är min födelsedags present från pappa, sjukt nöjd är jag! Igår fick jag även en present av mina svärföräldrar, fick ett presentkort på Gina Tricot på 500 kr så det blir bog ett par nya jeans och något annat kul. Måste fylla på höstgarderoben ju, ska även köpa en underbart fin jacka inom kort. En svart jacka med päls på luvan och nertill från Amoress. Ni kan se jackan här nedan på en bild. Btw, come on readers mer kommentarer! Go go go! Puss



Svar på lite random kommentarer


Om:
vart har du köpt den här tröjan? :) 

Svar: Köpte denna tröja på tradera då den sålde slut väldigt fort i butik, men den kommer från gina tricot för 1 år sedan.

annna Om: Dagens outfit
super fina skor!!!! varifrån?:)

Svar: Tack så jätte mycket, de kommer från skopunkten. 
 
 
Anonym Om: Dagens outfit
Hur höga är klackarna?? är dom bekväma? :)
 
Svar: De är inte så jättw höga, 12-13 cm bara och de är riktigt bekväma och stadiga. Har strostat runt på stan i de en hel dag och hade inte ens ont i fötterna, var bara trött av allt gående haha.
 
/Anja Dymkowska
 


Dags för en 4 dagars detox diet


Har satt upp nya mål på min runkeeper app, 250 km ska jag powerwalka från och med imorgon till den 31 december. Ska väga mig imorgon och efter det ska jag väga mig den 1:a varje månad. Jag är en sådan person som är rädd för vågen, jag vet att det bara är en siffra men inte enligt mig. Ibland kan det vara så att jag kanske gått 7 dagar på 1 vecka kanske 5-7 km varje dag och kanske bara tappat några gram den veckan. Då kommer jag tappa motivationen. Till alla som är rädda för vågen och är medvetna att de tappar motivationen lätt om de inte ser tydliga framsteg, väg er med 1 månads mellanrum och gör det nakna och bara ni vaknat. Det bästa med att just väga sig 1 gång i månaden är att man oftast ser att man minskat mer i vikt vilket ger kroppen en kick att vela fortsätta kämpa.

Aja detox var det jag skulle prata om iaf, haha typiskt mig att prata om massa annat. Imorgon ska jag och min pojkvän Jimmie köra en snabb 4 dagars detox. Denna minidetox innebär att vi ska "frossa" frukt och grönt, boosta immunförsvaret liksom. Inte dricka något annat förutom vatten, färskpressad apelsin/citron/grape juice eller grönt te, så inget kaffe, vanligt te, saft, läsk, alkohol eller vad fan det nu kan vara. Äta mycket rotfrukter och bara få i oss massa proteiner, och skippa alla kolhydrater i form av pasta, bröd, potatis, ris det ända som är tillåtet under denna minidetox är eventuellt gröt 1 gång om dagen med frukt och kanel/kako OM man planerar att träna under dessa detox dagar. Om du äter 80 procent nyttigt så kan du göra vad du vill med de 20 övriga dvs gröten i detta fall.

Hoppas ni kommer stötta mig massa då jag är verkligen en sådan individ som behöver massa stöd och blir hur peppad som helst när jag får det, jag hoppas även ni vart inspirerade och är villiga att förändra er vardag. Small steps make big difference!



Middag hos svärfar och svärmor


Sitter hemma hos Jimmies föräldrar nu och har precis ätit as god middag, vart hemmagjorda hamburgare men en diet one för mig såklart. Nu ska vi umgås lite med la familja och sedan röra oss hem :) Ska ta och spela lite på deras WI spel, haha både jag och Jimmie passar alltid på att göra det när vi är här. Super mysigt att träffa alla igen, har ju inte träffat de sen vi var på landet med min man, vilket var typ i Juli, inte ok! 

 

/Anja Dymkowska



Dagens outfit




Lördagen på Magenta




Världens bästa födelsedag ❤


Ligger just nu i sängen kollar på TV och är helt överlycklig över alla mina firanden. Nästa helg ska jag firas ännu en gång haha, alltid kul att firas många gånger. Nu ska jag kolla på lite tv, ett sjukt obehagligt men intressant program - barn som dödar, går på TLC rekommenderas starkt! Ciao



Hemma efter en mysdag med morfar på stan


Har precis kommit innanför dörren och passade på att sätta mig vid datorn och pusta ut lite efter 2 hetsiga timmar på stan. Mötte upp morfar och kollade på skor, han köpte 2 par converse till min kusin och ett par bruna as fina stövlar till migm fick även en ny parfym och en jätte fin blus från Zara. Om jag orkar lägger jag upp bilder senare här på bloggen om inte så hittar ni de självfallet på da instagramo. Efter springande på stan satte vi oss på Friday´s Kungsträdgården och avnjöt en varsin dryck, en öl till morfar och en alkoholfri strawberry daiquiri för min del. 
 
Som jag nämn ovan så kom jag ju precis hem och nu hade jag tänkt att diska lite, damsuga och moppa och invänta mina gäster, pappa, låtsas mamma och barnen är på väg. Mys, blir lite middag och tårthäng här hemma hos oss. Dags för mig att ta tag i allt då, blir fläskfile med pommes, sallad och bea, personligen skippar jag kolhydraterna och fettet så kött och sallad och keso ska jag äta. NOM NOM!
 
 
 
/Anja Dymkowska


Söt pojkvän jag har!


Vaknade vid 10, mannen min fixade lite frukost till mig och sedan förbjöd han mig att gå upp ur sängen och nyss kom han med egenbakad mango/hallon tårta med vit marsipan och marsipan hjärtan. Så himla god och fin, tack älskling! ❤

UPDATE: inlägget skulle upp vid 12



Mina blivande döttrar, for real!




GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ MIN 20 ÅRS DAG!