INSPO BY ANJA
































WARSZAWA


Well nu kan jag skiva ut var jag är. Befinner mig för tillfället i Polen och lite mer exakt, Warszawa. Planen var att komma över jul men eftersom jag måste jobba och inte kan ta 1 vecka ledigt på rak så ville jag överraska min brors blivande fru som jag står väldigt nära. Well, på söndag, dvs första advent, ska vi ha en liten mini julafton. Julklappar, klä granen och så ska vi göra pepparkakshus. Riktigt mysigt. TTYL
 





SEMESTER



Torsdag idag! Nice. Det betyder att min näst sista semester för i år börjar, ska bli så skönt att komma iväg och överraska 2 personer som står mig riktigt nära. 1 person ska överraskas idag och 1 annan person på lördag. Ifs så känner jag ju massa andra personer där och de har inte heller en blekaste att jag kommer. Well ni får reda på senare idag eller imorgon vart jag befinner mig. Är helt pirrig i magen. Atm är jag på väg till flygplatsen med min man som sover sött. Puss på er. 


SUSHI DATE


Efter jobbet åkte jag och Marc förbi ett as nice sushi/wok ställe i Spånga, imorgon går jag på semester och åker iväg ett tag. (Kan tyvärr inte skriva vart jag ska då detta är en överraskning och jag är 99% säker att den/de personerna jag ska överraska läser min blogg) well vart iaf en liten sk. sushi date med min vän då jag verkligen inte hade tid att ställa mig i köket och laga mat innan allt packande och storstädande hemma. Dags att sova, väckning kl 06:15. Å.N.G.E.S.T. 





IZA REDER NAILS


Som vanligt kan ni boka tid hos duktiga Iza. För att se lite tidigare utförda förlängningar, rekontruktioner av bitna naglar etc. går ni in på hennes facebook sida eller hennes instagram (izaredernails).  Uppger ni mitt namn vid tidsbokning så får ni en prioriterad bokning samt rabatt på naglarna. För priser kontakta Iza, men som ni vet så får ni läsare samt instagram följare rabatt. Ett nytt set brukar ta ca 3 h att göra. För att se en step by step video från tidigare, klicka bara in på min instagram så hittar ni den där. 

 
 


INSPO BOOST


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


JUST DO IT






NYKTER UTGÅNG


Planen igår var att möta upp Jossan och dra ut bara vi två, men eftersom hennes kille tydligen hade en överraskning till henne under kvällen så satt jag där fixad och rastlös. Hämtade bilen och plockade upp Marc, vi fixade oss det sista hos mig och så drog vi in till stan med en tanke att fika men kanske dra ut. Slutade med att vi mötte upp några vänner till Marc och körde en krogrunda, Pure, East och Soap. Resten skulle vidare till Spyan men detta fick räcka för mig då jag var nykter, hungrig och brutalt trött. 
 


IF I WERE A BOY


 
 


FREDAGS MYS


Igår var det myskväll med mig själv på hög nivå. Det första jag gjorde när jag kom hem var 300 situps och 100 rygglyft, dammsög och in i duschen. Bra då var det avklarat. På med pyjamas, mystofflorna, smorde in kroppen med min favorit body butter från body store med mango doft och la på en ansiktsmask, tände ljus, satte på Gossip Girl och åt sushi. Så jävla bra fredag. Avkopplande och mysig bara med mig själv faktiskt. 






AXLAR & MAGE


Hade ett riktigt dåligt pass idag, kroppen sa totalt ifrån. Men körde iaf baksida och ovansida axel samt hela magen och lite cross. Ah nu är det bara att knapra vitaminer och en kopp te med honung och hoppas på att jag inte blir sämre. Har precis ätit lite middag och duschat, väckning vid 6. Ingen pw på morgonen, tycker det är för mörkt och kallt ute nu på mornarna. Bjuder på 2 bilder från dagens pass. 






MONCLER


Idag fick min Moncler jacka köra en debut för denna vinter. Vaknade vid 6 och insåg att det är minus 3 ute. Nej då var det bara att skippa skinnjackan och pälsvästen utan det fick bli denna. Dock är den kort på mig (måste ha växt sen jag köpte den) så jag fryser lite om rumpan. Well, idag efter jobbet står det mage, bröst och lite axlar på schemat. Har inte hunnit träna sen torsdagen förra veckan, plus att jag varit hängning/ dåsig och förkyld. Men idag mår jag bra och då är det bara att dra sig till gymmet. Ha en bra dag! 





LÖRDAGS HÄRJ


 I lördags träffade jag en gammal vän på ett kärt återseende, vi tog en 3 timmars fika och pratade om allt mellan himmel och jord. Skönt att rensa luften lite. 1 år sedan vi " sa upp" kontakten nu. Drog sedan till orten och hämtade upp Marc vi drog hem till mig för lite taggmode och fiffo time. Där kan man kalla en frustrerad grabb, han kunde inte fatta att jag fönade håret i 45 minuter. (Det var med en rund fönborste och jag var väldigt noggrann, snabbt enligt mig). Marc förade till det lite på polsk 70 % sprit, haha fy faaaan vad det luktade. Fick kväljningar av att lukta på det bara. Sedan mötte vi upp min kärlek och drog ut på stan och härja, jag hade bilen med mig vilket var sjukt jävla skönt! 
 
 
 


INSPIRATION


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Söndag


"Gossip Girl mys" framför tv'n, idag har jag och min man storstädar hela lägenheten. Fokus på badrum och kök. Annars har vi bara tagit det lungt utöver det, jag har gjort lite nyttig efterrätt men det får komma i ett separat inlägg. Nu ska jag ha Gossip Girl maraton. Bästa! 

PS. Många har frågat vart jag köpt mina höststövlar, jag beställde de på Ellos och de kommer från märket Johnny Bulls. Vissa har visat sig vara upprörda över min hashtag på instagram där jag skrev primeboots. Är kanske lite smått skev nu enligt er som kommenterat anonymt här på bloggen men jag trodde helt enkelt att själva modellen på bootsen hette så. Tydligen var det ett märke. Så nu slipper ni vara upprörda och kalla mig mytoman och säga att jag förskönar mitt liv. 
PUSS PÅ ER 




SVERIGE - PORTUGAL


Hello fellas. Känns som om det var ett tag sedan jag kikade in, haha bara några få dagar känns som en evighet från bloggen. Well just nu ligger jag i sängen med mina två män och kollar på Sverige- Portugal matchen. Haha låter så fult att kalla de mina två män men ni förstår nog vad jag menar, min pojkvän och bästa vän. Marc har börjar jobba på Telia igen vilket är sjukt kul, hade lärartid med honom idag i 3 h. Genomgång av kampanjer abonnament etc. Nu börjar andra halvlek. CIAO  
 


 


SAKNAR MIN FINA VÄN


 
 




VÄLKOMNA HEM






unless you puke, faint or die, keep working



















TRÄNINGSVÄRK PÅ HÖG NIVÅ


God morgon på er readers. Har så himla ont i mina armar och skuldror efter att kört rygg och biceps med Jossan. Fy faaan vilket pump hon fick och jag är faktiskt nöjd med min prestation på 4 kg då jag egentligen trodde att jag knappt skulle palla 2. Små steg blir stora i längden. Idag kom mig rumpträningsvärk också men det känns riktigt bra. Är riktigt nöjd med min prestation och jag älskar att ha kommit in i det nu. Idag blir det pw efter jobbet, orkade inte gå upp kl 6. Ska dra med min man på en workout, tycker det blir så mycket roligare när man är 2. 

Nu ska jag trycka i mig kvarg, rekommenderar den starkt. Den kommer från Hemköp har även sett den på Citygross från märket Lindahls med vaniljsmak, till skillnad mot kesella har denna 0,2% fett (kesellas vanilj har 0,7%) plus att denna har hälften så lite socker i sig. Big like. 




SQUAT SQUAT BABY


Undra vilken muskelgrupp jag och Jossan körde igår, fokus på röv och men även ben träning. Bra pump och bra tryck, röven gillar mig inte så mycket för tillfället men det är bara att powerwalka bort träningsvärken. Idag är det rygg som gäller och för min del fokus på ländryggen då jag extremt svag där och har extrema ryggsmärtor sen puberteten när jag växte på längden lite väl snabbt. Annars måste jag säga att jag är riktigt nöjd med att ha kommit igång på riktigt denna gång. Juste igår hade det även gått 1 vecka sen jag vägde mig och tog bilder på min kropp. 0,8 kg har jag tappat på 7 dagar, mitt mål var egentligen 1 kg men bara jag är över 0,5 så är både jag och Josefin nöjda. Haha. Bilder hade jag tänkt att alltid ta den 1 varje månad, förhoppningsvis blir det en märkbar skillnad till 1 december. 





FARSDAG OSV.


Ingen har missat att det var Farsdag igår? Bra! Igår runt lunchtid åkte jag till pappa ut till Haninge och käkade middag. Var kul att catcha up med familjen igen. Efter lite häng och te mys efter middagen så rörde jag mig hemåt, Marc pickade upp mig i sumpan och vi drog hem till mig för lite filmhäng, men även food prepp och tvättstuga för min del. Sofia hakade även på och sedan joinade min man oss efter jobbet. Bra söndag! Atm är jag på g mot jobbet och är skit sur för jag precis fick en spricka i gelen på min nagel för jag sitter och tar av och sätter på skalet på min telefon fram och tillbaka. så kan det gå. Ni får ha en bra dag!
 


TATA ❤️






09.11.2013


Lördag idag, så himla skönt med helg. Igår storstädade jag lägenheten och kollade på Gossip Girl i 4 h. Så himla nice när mannen är ute på vift och man är själv hemma. Idag fixade vi lite ärenden idag jag och min man, hälsade på mamma och Matilda och sen även Jimmies föräldrar. Ikväll har jag spenderat 2-3 h i köket har food preppat inför hela veckan i stort sett. Har gjort 2 hela kycklingar i ugn, 2 plåtar ungsbakade morötter, potatisar, 3 olika paprikor, röd lök och rosmarin och feta. Har även gjort pepparkakskvarg, kvarg med räkor, ägg och citron samt bananpannkakor. Recept kommer upp senare. TTYL 



TODAYS BREAKFAST



1 dl havregrynsgröt, kvarg, banan och kanel. 



FRIDAY


Wow vilket ben/rumppass jag och Jossan körde igår. Bruden maxade 175 kg benpress, kändes som mina egna ben vek sig när jag kollade på henne. Idag går jag dock som om jag fått in något i 2:an flera gånger i natt. Men det är en härlig känsla att ha träningsvärk. Idag efter jobbet ska jag köra lite kondition bara själv. Rensa huvudet på massa skit och bara ladda om. Hade egentligen planerat in en utgång men vi får se hur det blir med det. När jag är ute så är det ju dansandet jag är ute efter kommer kanske vara lite svårt med mina ömma lår och min ömma röv. Just nu står jag på tåget och blir lite lätt frustrerad tåget är helt fullt och så står det 2 st dagisklasser vid dörrarna och härjar och långt in i gångarna. Fröknarna står och pratar med varandra och trycker i sig bullar och kaffe medan ungarna springer hur de vill och iprincip kryper mellan benen på en. God morgon på er med. 



GOOD NIGHT



Endorfinerna bara sprudlar i kroppen av all träning, benen är helt möra och magen gör ont när jag skrattar. Tog en kall dusch för att lindra träningsvärken som smyger sig på sakta men säkert. Imorgon ska jag göra en liten research angående stretching. Hur viktigt är det att strecha direkt efter ett pass? Ska man strecha samma dag? Hur bör man strecha? Svaret på dessa frågor samt många många fler kommer komma upp på bloggen så småningom. God natt ❤️ 


NYTT IN


Hatt- NK Hattbar

Skor- Skopunkten

Skinnjacka till min man- Zara





GÅRDAGENS CARDIO


Igår efter jobbet drog jag hem super snabbt och slängde i mig lite keso med nötter, bytte om till träningskläder och drog till gymmet. Maxade crossen, sedan den sittande cykeln och avslutade på löpbandet. Fy vad illa jag mådde och ångrade mig snabbt att jag åt precis innan gymmet men klockan var redan 7 och jag hade inte ätit något på 6 h. Efter träningen kom tyvärr allt upp igen, hade även tryckt i mig en Celsius som bara bubblade i magen på mig. 

Ikväll efter jobbet ska jag köra på Sats med Jossan och det står mage och rumpa på schemat och så lite cardio efter det för att bränna fettet från kroppen. Hoppas ni får en bra dag, är det så att ni har frågor om kost, träning eller vad det nu kan vara så är det bara att slänga iväg en kommentar. 





CONTOURING CONCEALER AND BLENDING BRUSH



Som många av er läsare vet har jag alltid varit insatt i skönhet som smink, hår, naglar och i allmänhet bra produkter till hyn. På senaste har jag verkligen investerat i nytt smink, har köpt nya penslar, ögonskuggor, denna skuggnings concealer mm. Funderar på att göra en video på alla mina produkter jag har bara för att visa er. Skulle det vara intressant? Om ja så får jag slänga ihop en video efter att vi flyttat för då kommer jag även sortera alla mina saker, har planerat att köpa ett toalettbord som det då kallas. Allt smink skall lastas in där. Kan bli ganska bra att ha allt på ett och samma ställe och även kunna sitta och sminka sig där. 


WORKOUT INSPIRATION





























TISDAG


Usch för vädret idag! Kände imorse att jag inte vill riskera att bli sjuk innan min semester samt nu när min hårdträning börjat, istället för pw imorse gjorde jag 50 situps alltid något... Kl 20 ska jag till gymmet och köra slut på min energi, dra hem, duscha och sova. En riktigt bra eftermiddag. Just nu sitter jag på tåget på g mot jobbet och halvsover lite medan jag bloggar haha. Är man trött så är man I guess. Kickar igång dagen med Celsius! 





MORNING CARDIO


Vaknade lite för sent för att hinna med 35 minuters PW men jag körde på så gott jag kunde och så länge jag kunde. Imorgon står det gym på schemat efter jobbet. Känns riktigt bra att vara igång igen. Vill dock inte maxa min kropp nu i början, det räcker gått och väl med 3-4 PW's i veckan på morgonen såklart och sedan gym 3 dagar i veckan. På gymmet kommer jag självfallet också köra cardio men där vill jag fokusera på att bygga muskler ich bränna fett genom att lyfta tungt. Tro det eller ej men jag vet faktiskt ganska mycket om träning och kost. Har väldigt mycket info och kunskap om massvis med olika dieter men sen kommer det här steget att utnyttja den kunskap man har i sin vardag. Lite där är jag just nu. 







STORHANDLA


En typiskt söndagssyssla för mig och min man,åtminstone första helgen i månaden, är att dra och storhandla. Sitter just nu i bilen och väntar på att mannen min ska lämna av vagnen. Har köpt hem massa nyttigheter, är verkligen redo för att vakna kl 06:30 imorgon och köra pw innan jobbet. Måndag, tisdag, torsdag ska jag köra pw i ca 35 minuter innan jobbet sedan ska jag träna tisdag, torsdag och söndag. Det viktiga för mig när jag ska träna och bryta mina gamla vanor är att skriva ett schema varje dag hur min kommande dag ska se ut. Well nu är mannen här dags att tagga hem. 





INSPIRATION


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


PW



Började morgonen med ett glas c-vitamin och omega3 samt en snabb PW på 37 min innan frukost. At the moment sitter jag och min man och "eftersvettas" innan vi ska äta en taco tallrik, dvs massa grönsaker och köttfärs med taco krydda. A healthy taco. Vid 3 ska vi åka och storhandla och fixa lite ärenden, ikväll ska jag fota det jag köpte igår så får ni se. Lever fortfarande på lyckan att jag har en underbar beige hatt med sidenband runt. TTYL. 






Every time I manage to let you go, you somehow manage to sneak right back into my heart.


 




WEEKEND


Gud så skönt med långhelg. Igår började jag dagen med ett läkarbesök, sedan drog jag iväg till Iza för ett par nya naglar, körde på naturliga och ganska korta för att vara mig denna gång. Efter det drog jag till Vällingby för lite shopping, hårfärg, hårspray, läppenna, basic linnen och en ny bandagekjol. Drog sedan hem och tog tag i all ren tvätt, strök och vek allt och städade lägenheten. Idag var vi på födelsedagsfika hos Jimmies föräldrar eftersom svärmor min fyllde år förra veckan. Lite laxsnittar och kaka serverades, super gott. Tvingade sedan med min man till stan för att fönstershoppa lite, slutade med att jag vart 3000kr fattigare. Nu har jag totalt shoppingförbud månaden ut. (Eller ah får iaf inte köpa massa onödigt bara för att det är snyggt.) kommer självfallet lägga upp bilder sedan på det vi handlart idag.