ONSDAG


Onsdag idag, riktigt ruggigt väder. Fy! La mig igår kväll med kramper i magen och vaknade med ännu värre, så himla jobbigt. Efter jobbet ska jag till stan och köpa nya underkläder, 2 nya bh:ar ska inhandlas och en tröja ska bytas ut i storlek som jag köpte till min man, av en vana köper jag hans gamla vanliga storlek har totalt glömt bort att min man har gått ner en storlek. Så bra jobbat, på tal om ingenting så ska jag ta en PW idag efter jobbet också, trots mörkret vid 8 och duggandet så känner jag att jag måste ut och röra på mig. För övrigt så börjar jag känna att alla pusselbitar faller på plats, jag är stabil och allt i mitt liv känns bra. Det är perfekt, perfekt för mig. Har haft riktigt mycket på senaste, stress så att jag fått magsår och panikångesten har rullat in titt som tätt men jag har benat ner till små bitar som jag får ta tag i successivt helt enkelt.

/Anja Dymkowska
 
 


NEW BRUSHES






SÖNDAGS MYS


Haha kände att jag var tvungen att langa denna rubrik efter att Marc frågade mig och Sofia igår vad han skulle skriva på sin instabild på oss, Sofia kläckte ur sig "söndags mys" och Marc var så nära på att gay stämpla sig själv, haha. Well, igår drog jag in med min man till stan och tog en lunch, shoppade lite och drog sedan hemåt. Mötte upp Sofia, handlade hem lite middag och så gick vi hem till mig och Jimmie. Efter ett tag joinade Marc oss och där låg vi 3 trött grisar och glodde på första säsongen av Gossip Girl medan Jimmie satt och pluggade. Det är så underbart när jag tänker efter vad fina människor jag har i min omgivning. Blir såååå lycklig. Ah nu lät jag lite gay jag med, men det bjuder jag på. 





OMOGET BETEENDE


Har aldrig förstått mig på människor som har hackat sig in på folks Facebook, instagram, blogg, Spotify, Twitter eller vad det nu kan vara. Det är ju inte hela världen att få ett inlägg postat på bloggen som man inte skrivit ihop själv då men det är ett störningsmoment i vardagen. Iaf för mig som just fick min Facebook och spotify hackad 1,5 månad sedan där jag hade mitt kort kopplat såklart. Tog 3 veckor innan jag fick tillbaka spotify. Där emot kan jag ju tycka att personen ifråga som hackat sig in har ju extremt mycket fritid och är väldigt omogen. Well nu är allt åtgärdat. Har ett supersäkert login system nu på alla mina saker och detta är polisanmält som intåg i mitt privatliv samt hackning. Polisen håller på att spåra IP-adressen. Ni kanske tycker det är fjantigt men detta är tredje gången detta händer i loppet av 2 månader och både mitt kort har blivit kapat och min pojkväns. Det är inte så jävla kul att vakna och logga in på alla sina saker och se att något är fel, logga in sedan på internetbanken och se att pengar har dragits för något man själv inte nyttjat. 

Aja slut babblat om det, nu vet ni hur allt gick till och varför det tagit sådan tid innan jag bloggade sen senast. 



BLOGGEN HACKAD


Både min Facebook, blogg och instagram är hackad. Återkommer när allt är åtgördat. 


MED DIG ÄR JAG I MITT LYCKLIGASTE ESSE



Ja, det är ju bara att kolla på bilden min man tog på mig när jag fjantade mig i badrummet nyss. Äkta lycka. Så himla vackert att kunna känna något sådant pga en person. Well fattar att det inte är så intressant att läsa hur lycklig och kär jag är i Jimmie. Ah för er som är nya (ser  ut som några nya läsare fastnat för min blogg eller någon gammal goding kanske hittat tillbaka) iaf, för er nya så är Jimmie min pojkvän/ sambo som jag varit tillsammans med sen 1 februari 2009. Well mer sånt i min frågestund som är på g. Idag jobbade jag till 19:00, drog sen hem åt lite risotto med svamp och duschade och packade inför morgondagen. Nu undrar ni säkert vart jag ska, jo jag ska iväg med mitt jobb på  konferansresa ute i Timmervik, tror jag att det hette haha, kommer hem på lördag kväll. Nu ska jag sova, imorgon blir det sälja en jävla massa iPhone 5S och 5C på jobbet. 

PUSS




WEDNESDAY




Riktigt regnigt och blåsigt idag, hello autumn, men inte ska vi påverkade av det. Jag piffade till denna onsdag med min hatt från Åhléns. Big like like. Längtar tills på fredag när vi ska iväg med jobbet på konferens, ska bli kul med middag party och lite aktiviteter. TTYL 
 
 


NY KLIPPT & NY FÄRGAT BY ME



Agerade lite frisör nu under kvällen, körde i en snabb toning i topparna av håret och klippte av 4 cm på längden, klippte även upp det lite och kortade ner luggen. Måste faktiskt säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Medan jag satt med färgen i håret så gjorde jag även pedikyr, filade fötterna, naglarna kortades ner och filades till fin form och så fick de bli vinröda naglar. 



JUST ORDERED


Dinsko/ Gina Tricot/ H&M
 


HÖTORGSKLINIKEN - SPRAYTAN


I förmiddags åkte jag in till stan med min man till hötorgskliniken där jag hade bokat en tid för spraytan hos Jessica. Fy sjutton vad duktig och professionell hon är, riktigt trevlig också. Rekommenderas starkt. Antar att en resultat bild är ett måste så ah, ni ser ju nedan att jag är riktig brun och fin. Är inte orange för 5 öre och inte fläckig heller. Huden fortsätter att suga åt sig färgen fortfarande så lite lite brunare kommer jag att bli, om 7 h får jag duscha. Jag valde färgen "svensk sommar", ville inte köra på "charter bränna" nu under hösten och vintern för det skulle se för fake ut. Typ som brudarna och killarna som tävlar i bikini fitness eller body building. För min del kommer det garanterat att bli ett återbesök hon Jessica om 14 dagar :) 
 
 




21.10.2013


Hello readers. Idag var det väckning kl 6 för min del och fy faaaan vad min kropp sa emot. Satt på tåget på väg mot jobbet och höll på att somna trots högsta volym på partymusiken. Efter 8 timmars jobb tog jag sällskap med Leyluush mot stan, mötte upp min mamma, kollade på lite inredningsprylar på Indiska och Åhléns och sedan mötte vi upp hennes vänner för att gå på en förhandsvisning av Don Jon. Hyfsat skön film, påminde mig extremt om en killkompis haha. 
 




NEW BOOTS AND NEW NAIL POLISH


O.P.I Lincoln park after dark W42 / O.P.I in the cable car-pool lane F62/ Nubar Competition red N219/ Mavala rodeo drive 45710 / Depend nr.381
 
Dinsko 
 


But 'just friends' don't look at each other like that.






SUNDAY SHOPPING


När min mensvärk lugnat ner sig lite åkte jag till Vällingby då jag fick en akuttid hos min gynekolog. Nya preventivmedel skall införskaffas så jag slipper mina smärtor eller att de åtminstone minskar. Efter det sprang jag in lite snabbt på Åhléns och kände för att fylla på mitt badrumsskåp med nya nagellack. Massa nya höstiga färger, big big like. Efter det en snabbis till Gina för att köpa ett par nya svarta jeans och ett nytt linne (ett likadant som det blåa jag visat er fast svart) mitt svarta från H&M med skinnremmar har krymt i tvätten fast jag bara tvättade det på uppfräschning 20 grader.... Suck. Juste köpte även hem ett par svarta fodrade kängor från Dinsko. Allt detta kommer i ett inlägg senare. Nu, middag.

 




MR AND MRS SMITH


Ligger med mina mystoflor och morgonrock på. Har pendlat mellan sängen och duschen hela kvällen, bara kramperna kommit har jag satt mig i duschen för att värma magen. Nu ska jag glo klart på Mr. & Mrs. Smith sen hade jag tänkt sova, har inte ens fått i mig någon middag idag eftersom jag har så himla ont i magen. Nästa vecka ska jag besöka UM och kolla om det finns något preventivmedel som kanske minskar mensvärken för den värken jag får just nu går det inte att stå ut med. God natt! 
 
 


 
 


DET HÄR MED ATT JOBBA PÅ EN HELG


Usch vad jag mår dåligt, sov jätte oroligt inatt och nu sitter jag på jobbet och försöker kötta sälj och vara hur trevlig som helst mot kunderna men när energin är 0 så blir det lite svårare att göra sitt bästa. Och så den där förbaskade mensvärken. Fy! Well well, slutar om 2,5 bara att bita ihop. Ikväll blir det filmmys med mina favorit pojkar och så tvättstuga på det. 
 Puss
 




MY BOYFRIEND


Har verkligen längtat efter en romantisk kväll med min man, har planerat in massa mys för oss på tisdag nästa vecka då jag jobbar fram tills dess. Idag när jag kom hem från jobbet hade han tänt ljus i hela lägenheten, lagt ut rosenblad på sängen, dukat upp min efterlängtade sushi och köpt jätte god vit chokladmousse med hallon kräm på mandelbotten. Mitt hjärta smälte, han kan verkligen läsa av mig. Har haft en helt perfekt kväll, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med min halva. Jobb imorgon. 





TORSDAG



Idag kör jag på en riktigt simpel med skön outfit, vita Nike Air Max är på till det ett par utsvängda svarta jeans från H&M, grå/lavendel lila topp från Lindex, svart skinnjacka från Zara och en svart volangponcho över från Åhléns och min Céline väska till det. Skön men stilren outfit.  

För tillfället står jag och väntar på mitt tåg mot jobbet. Slutar 21:15 idag så jag har en lång dag framför mig. Gick upp idag vid 9 och fixa och dona lite hemma vår spis hade nämligen gått sönder så strax innan 10 kom en kille med en ny spis och monterade in den. Så himla fin, äntligen har vi en fin ordentlig spis med 4 plattor inte 2. På senaste hade vi bara 1 platta. Är mer än nöjd. Nu ska vi bara byta ut kylen så är allt i lägenheten super fint och exakt som jag vill ha det, ljust, simpelt och romantiskt. 

Ha en bra torsdag! 


PICTURES


 
 
 
 
 
 

 
 
 


ONSDAG


Idag är jag ledig från jobbet, fan vad skönt. Vaknade imorse och trodde jag hade försovit mig till jobbet, loggar in på mitt schema för att dubbelkolla när jag börjar och inser att jag är ledig idag då jag jobbar helg denna vecka. Fy fan vad glad jag vart, sov i 30 min till och sen var det upp och hoppa. Har städat lite i lägenheten, dammsög lite snabbt och moppade golven och just nu springer jag upp och ner till tvättstugan. 2 maskiner kvar 4 avklarade. Nu ska jag hoppa in i duschen, ska lägga i en intensivtoning i håret och som vanligt blir det lite röd/orange färg. Ikväll ska jag åka till min pappa och hälsa på kidsen där, tänkte överraska min lillasyster att jag kommer. Hon var nämligen med om en olycka i skolan i torsdags så jag ska åka och hälsa på henne och mysa. TTYL
 
/Anja Dymkowska 
 


HÖST







FÖRSTA GÅNGEN SEN 1 MAJ


Senast jag drack alkohol var 1 maj, anledningen till detta är inte alla tomma kalorier. Eller jo till viss del men den största delen som får mig att skippa alkohol är den förjävliga magkatarren jag får varje gång jag druckit. Well, ni anar nog vad jag gjorde i helgen? Marci boy kom hem till mig och Jimmie och drack lite whisky medan jag fixade mig, sedan bar det av mot stan bara vi 2. Vi började på treat, vidare till Fridays, mötte sedan upp Sofia, Karin och Jackie och drog till white. Kvällen avslutades med thaimat hemma hos mig och Jimmie. Förutom den hemska magkatarren som jag fick så hade vi sjukt kul. Har fan glömt bort hur kul det är att vara ute. Får börja gå ut mer men vara nykter såklart. Hade även glömt bort hur folk är sviniga ute, tar smygbilder, ger blickar och försöker kolla nedlåtande på en men mig tar det inte på. Skrattretande bara haha. 






ÄLSKADE SYSTER







NEW FUR IN


Igår klickade jag hem en super fin,fluffig och fyllig svart pälskrage i räv. Så himla stilren, kan matchas till skinnjacka, min svarta nya poncho eller till min nya svarta kappa från Zara som också är på väg hem till mig nu. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, kanske drar ut Marc på en promenad i det fina höstvädret eller hänger med svärföräldrarna. Talk to you later! 
 
 
 


SATURDAY INSPO


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


GOFIKA PÅ JOBBET





EN TRIP TILL IKEA


Igår efter jobbet hämtade Lisa upp mig i centralen, vi drog till Solna och hämtade Sofia och Becca från jobbet och körde mot IKEA. 1500kr spenderades på små saker och en byrå är beställd också. Så himla mycket små saker kan göra. Köpte hem nya bordsunderlägg, ljusstakar, vas med massa fina liljor, 2 mini orkidéer med små vita krukor, 3 olika doft ljus, 10 st vita trägalgar till mig och grå/bruna till min man, en dörrhängare med krokar för att hänga min och Jimmies badrock på plus en dörrförvaring som också hänger på dörrhängaren, ny badrumsmatta och massa värmeljus. 

 
 


 


NATURGODIS


 
 


10.10. 2013


Efter jag kom hem från jobbet så satte jag igång med middagen och målandet. Medan thaisoppan kokade målade jag vår tredje stol tillhörande matbordet och jag börjar bli mer än nöjd. Äntligen ser vårt hem mysigt och charmigt ut, plus att spegeln som ska upp på väggen ikväll kommer göra så att lägenheten känns större vilket är riktigt nice. Livade er förra gången jag gjorde thaisoppan att jag skulle lägga upp receptet. Jag fixar det idag under dagen. Puss & kram.
 
/Anja Dymkowska
 


ÄNTLIGEN BÖRJAR DET SE UT SOM ETT HEM






INSPO BOOST


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


MIGRÄN


Hello fellas, hur mår ni idag? Själv mår jag så där, just nu på bättringsvägen men tror det är min migräntablett som börjat värka. Vaknade vid 06 imorse och kände mig ut och groggy men trodde det var vätskebrist så tröck i mig 2 stora glas vatten och började klä på mig och packa ner matlåda för att sedan röra mig mot jobbet. Skulle precis dra på mig skorna när jag känner att mitt huvud kommer sprängas snart och jag kommer svimma. Toppen, då var det bara att smsa min chef och sjukanmäla mig, klä av mig, ta ut linserna, trycka i mig ännu mer vatten, ta en imigran och lägga sig igen. Helvete vilken ångest jag får när jag är sjuk och mår dåligt. Hatar att sjukanmäla mig men kroppen får gå före, plus att 1000kr ryker från lönen vilket också ger mig ångest. Well well ska dra på någon serie nu och försöka sova lite till. 
 
/Anja Dymkowska
 


NEW MAKEUP FROM SEPHORA


 
Mist & Fix/ Make up for ever, HD Foundation/ Make up for ever, Primer/ Sephora, HD Powder/ Make up for ever
 
 


BLUE


 
En blå kärlek från Gina Tricot. Som jag har letat efter det här linnet, önskade mig ett svart och vitt också men det fick bli ett kornblått. En av mina favorit färger på sommaren, man ser super fresh och brun ut. Höga shorts eller gardinisar och jag är ready to go. 149kr tack för rabatten Gina! ❤
 


LOVELY SUNDAY


Oj vilken härlig dag jag har haft. Spenderades med min man, mamma och lillskiten och mina svärföräldrar med kids. Vart en lång men mycket trevlig brunch och jag tycker det är super kul att min mamma och Jimmies föräldrar klickar så bra. Känns så kul att kunna umgås alla tillsammans. Efter en massa god mat, paketöppning och tårta bar det av hem. Vi fotade vårt barbord och la upp det på blocket och åkte sedan iväg och köpte ett nytt. Så mitt projekt på tisdag blir att måla stolar och bord med vit lasyr. Kommer bli piffigt och ljust här hemma. 







5 OCT; 2013


Äntligen fick jag sova ut idag. Vaknade vid 10 tiden och storstädade hela lägenheten med min man, alla sommar kläder är nu bortplockade och höst/vinterkläderna är upphängda i garderoben. Längtar faktiskt lite tills jag ska få bära alla mina fina pälsar dock skippar jag gärna snöstormarna och förseningarna i Stockholms lokaltrafik. Vi har även tvättat alla saker och nu är vi redo för att göra om hemma, imorgon ska vi köpa ett nytt bord som ska målas vitt och även köpa en ny spegel. Vill även byta ut vårt skrivbord men känner inte just nu för att lägga ner massa pengar på den här lägenheten jag vill ju trots allt köpa en bostadsrätt eller byta denna mot en liten två åtmonstone. Nu ska jag trycka i mig lite middag sen dra en 10 minutare på solariet. TTYL 
 
/Anja Dymkowska
 


FASHION WANTIES


 


INSPIRATION


 
 
 
 
 
 

 
 



  
 
 
 
 
 
 


3 OKTOBER 2013


Fy vilken dag, har varit så himla sömnig och svag i kroppen idag. Där emot har jag försökt att pigga upp mig själv med att dra på mig min stegräknare som jag fick av Tess i födelsedagspresent. För er som missat det så fyllde jag år den 1 oktober. Grattis till mig själv i efterskott! Haha. Skulle slutat kl 21:00 idag men eftersom det var så lugnt i svaret fick jag gå tidigare, så nu sitter jag här på stationen och väntar på mitt tåg hem. Ska ha en mys kväll med min kärlek. Pratade nyss med min bror och vi försöker redan planera in en resa till Polen. Hoppas jag får min ledighet beviljad så snart som möjligt så vi kan köpa billiga biljetter. Btw, hade tänkt att köra en frågestund på bloggen. Det har droppats ganska mycket frågor på senaste angående lite skönhetstips, träning och mitt jobb. Håll utkik och ställ frågor, jag svarar på allt! PUSS 
 
/Anja Dymkowska
 


MADE BY IZA REDER NAILS


Som vanligt kan ni boka tid hos duktiga Iza. För att se lite tidigare utförda förlängningar, rekontruktioner av bitna naglar etc. går ni in på hennes facebook sida eller hennes instagram (izaredernails).  Uppger ni mitt namn vid tidsbokning så får ni en prioriterad bokning samt rabatt på naglarna. Nytt set 600 kr, påfylling 480 kr för er läsare, facebook gillare samt följare på instagram. Ett nytt set brukar ta ca 3 h att göra. För att se en step by step video från tidigare, klicka bara in på min instagram så hittar ni den där. 

 



WEDNESDAY


Nu är jag tillbaka till verkligheten och jag längtar redan tillbaka till Polen. Broder min och hans blivande fru försöker få mig och Jimmie att flytta dit och plugga. Skulle på riktigt inte ha några problem att dra då det inte är så mycket som håller mig kvar i Sverige dock så vill jag att Jimmie tar körkort innan detta ens kommer på tal och att jag läst upp mina betyg på distans. Idag var det väckning 06:15, fy fan vilken ångest jag hade när jag kollade på termometern som stod på minus 2 imorse. Det var bara att klä på sig varmt och kila iväg till Iza för nya naglar. Fixade mina nagöar för ca 2 veckor sedan men råkade dra av 2 stycken i Polen och en sprack igår då jag klämde fingret när jag packade resväskan. Vi passade på att göra om alla mina naglar och fylla å de, hade ändå redan tröttnat så nu är det svarta korta och clyssy naglar som gäller. Ni får se en bild i ett senare inlägg. PUSS
 
/Anja Dymkowska
 


A perfect ending of my birthday.