VART TOG SOMMAREN VÄGEN?


Fy vilket dåligt väder det är. Och vi har 1 juli snart, ingen värme eller sol alls. 2 arbetsdagar kvar för min del sen går jag på semester. Torsdag nästa vecka bär det av mot landet tills på söndag. Vädret kommer tydligen inte vara bra där heller men lite grillkvällar, skogspromenader och båtutflykter kommer det att bli i vilket fall som helst. 

Idag var det min 3:dje dag jag var ledig från jobbet. Trots ledigheten hade jag så  himla mycket för mig hela dagen. Hjälpte min pappa att flytta hans kontor, fy jäklar vad mycket papper/pärmar och skit man har när man är egenföretagare. Tog oss hela dagen att flytta och härja. 
LATERO! 

Härlig "sommaroutfit"?? Blir så frustrerad över vädret. 






FUCK VAD DE SÄGER


 


MARC BY MARC JACOBS


Oj oj oj, som jag har suktat efter detta armband. Har kollat efter det på NK x antal gånger och även inne på Marc Jacobs butiken här i Stockholm, nope inget sådant armband fann jag inte. Tur att man har föräldrar som reser. Denna kom hem till mig idag från USA. Helt happy!





MIDSOMMAR


Igår fick jag äntligen sova ut. Vaknade 10:15, hoppade in i duschen och fixade mig. Åkte till pappa hämtade bil och körde fram och tillbaka med massa kartonger och prylar till Essingen för att grabbarna ska ha något att jobba med. Det här med att flytta är fan inte lätt. Förstår inte hur vissa av mina vänner flyttar på 1 dag. Jag kommer packa allt mitt skit i minst 4 dagar. Ja ja, det får gå. Det får ta den tid det tar. 

Efter x antal vändor till Essingen så mötte jag upp pappa med familj och drog till några familjevänner och grilla och åt sill. Här får ni lite bilder. 








UNDERBARA MÄNNISKA






INSPIRATION BY ANJA





















TRÄNING, BALKONG HÄNG & MIDDAG.


Igår var det fantastiskt fint väder. Jag gick upp tidigt på morgonen och tränade, pw på tom mage, oh yes! Satte mig sedan i bikini och morgonrock på balkongen och mumsade i mig mina majsbrödsmackor och körsbärstomater. Efter ett tag kom molnen fram och då passade jag på att damma av hemma och dammsuga. Bara solen kom fram gick jag ut på balkongen igen. Fick lite färg iaf. Piffade sen till mig lite och drog till mamma för middag. 






MONDAY


Wow vad passiv jag har blivit när det gäller min blogg. Det blir väl lätt så när man har 100 andra bollar i luften. I land blir jag lite smått irriterad på mig själv då jag verkligen är en person som gillar utmaningar men även struktur och jag vill alltid göra så lite som möjligt för så mycket pengar som möjligt. Ah, det vill ju ifs alla antagligen? Haha. Det jag blir irriterad på är ju att jag är så himla duktig på att ta på mig lite för mycket och så blir allt gjort halvdant så nu fokuserar jag på min nya lägenhet och min kropp. Självfallet jobb osv. men tid för vänner, kärlek osv har jag inte just nu. Och jag är sjukt tacksam till alla runt omkring mig som förstår det, jag behöver forma mig själv just nu. Jobbar på det verkligen helhjärtat. 

Så, måndag har vi idag. 3,5 h sömn fick jag mig inatt då jag var hemma hos Menea med brudarna och kollade på Bosnien och Hercegovina - Argentina igår. Matchen slutade vid 2 men sen vart det en jäkla bra runda med bilen och lämna av folk. Bjuder på en små slarvig snap tagen på jobbet. Ciao.





//






INFEKTION I LÄPPEN


Som ni vet så håller jag på att lägga på porslin på mina tänder. I söndags var jag hos tandläkaren och gjorde den högra framtanden, och när man är så mör och irriterad i tandköttet är det viktigt att äta ofta och dricka massa då slemhinnan i munnen måste vara återfuktad hela tiden. 2 dagar sen vart jag magsjuk och har inte ätit eller druckit så har fått infektion i tandköttet, plus att vi sydde även 2 stygn när vi fixade tanden senast och där har det också blivit infekterat. Om det inte lägger sig inom 5 dagar så måste jag sära upp blåsan och sy. Pratade med vårdguiden idag och jag ska på kontroll på tisdag. Har döont iaf. Well, dags att sova jobb dags imorgon. 

 

 



 


INSPIRATION



























SÖNDAG


Hade en helt fantastisk dag idag. Steg upp strax efter 8, gick ut på en morgon PW, fixade lite här hemma, tvättade håret och la i en ginger toning. Måste säga att jag vart väldigt nöjd. Som vanligt när jag själv trixar med mitt hår. :) Efter det drog jag in till stan och mötte upp mamma, vi tog en lunch i Kungsträdgården och strosade runt ett tag på stan. Kollade lite på kläder men vart ingen shopping för min del. 

Vid 4 tiden drog jag till min tandläkare och fixade tand nummer tre. Nu är det bara en tand kvar och ni anar inte hur mycket jag längtar. Börjar redan nu känna mig ganska bekväm med mitt leende men snart är det perfekt till100%.  









TRÄNA TRÄNA TRÄNA


Startade självfallet denna morgon med träning på fastande mage. För er som undrar varför så förbränner du direkt det fett som sitter på kroppen men det håller även igång kroppens förbränning på högvarv hela dagen. 30 min på fastande mage är ett måste om man vill se snabba resultat. Jag körde lite intervallträning och utfall i backe på g hemmåt. 400kcal brända. Höll sedan på att foodpreppa hemma, storstäda och tvätta, vart även ett ganska lätt rygg och biceps pass på gymmet men alltid något. Efter det åkte jag hem och käkade middag, nyttiga enchiladas. Wow så goda de vart! Köpte naturgodis och fick sedan lite smått ångest över att jag tröck i mig det, då åkte träningskläderna på igen vid 22 och så vart det en kort promenad på 2,7 km. 170 kcal brända. Kändes riktigt skönt att ta tag i min träning idag. Och det är absolut inte fel att äta godis eller unna sig en någon god maträtt men då är det bara att ta tag i "problemet" senare. Ut och gå/löp eller kör ett extra pass på gymmet, ni fattar poängen. Bränn bara skiten så du fortfarande ligger på minus. Nu måste jag sussa, väckning vid 8 och 45 min PW. God natt! 






WISH OF TODAY


 
 


IN ACTION AT IZA REDER NAILS



God morgon på er readers. Skönt med en ledig fredag dock gick jag upp vid 07, fick inte sova ut at all. Var ju tvungen att gå min 30 minuters PW innan jag fixade mig och drog hit till Iza. Nu måste jag lägga ifrån mig telefonen handen ska bytas och skriva med vänster hand på en iphone är jag inte så high på. 
PS. Är riktigt sugen på bling naglar, vi får se vad Iza föreslår. 



MORNING CARDIO


Nytt mål med träningen då. För att kicka igång min kropp lite mer och tvinga den att bränna allt fett så kommer jag köra 25-30 minuters promenad 4 gånger i veckan på tom mage, skippar det självklart de dagar jag går upp kl 06, men börjar jag 08:45 eller senare kan ni räkna med att morgon cardion är klar. Precis som idag då. :)







INSPO BY ANJA























JAG ÄR MIN ALLDELES EGNA MOTIVATION.


Idag har det gått exakt 1 månad sen jag mätte och vägde mig och sa att denna gång ger jag inte upp. Jag ska gå ner i vikt och trivas med min kropp, jag ska bli stark.
 
Imorse vägde jag mig och jag har tappat 4,7 kg. Försöker att inte fokusera på vikten då muskler faktiskt väger mer än fett, så det är okey att inte tappa 2 kg i veckan. Mätte även midjan och där har jag minskat 4,2 cm och 2,3 runt låret. Jag börjar för en gångs skull känna mig starkare, jag har en helt annan energi i kroppen och jag mår verkligen bra. Jag trivs med min nya livstil och jag älskar att inspirera mig själv. Jag är min egna motivation. Det känns lite egotrippat och sjukt att säga att jag faktiskt motiverar mig själv men det är okey. Det är ju ingen annan än jag själv som har fått mig att ta tag i allt, jag har fått mig själv att gå upp och gå på morgonen när jag egentligen hade kunnat sova i 1 h till, jg har fått mig själv äta 5 gånger om dagen och från att hata äta frukost så gör jag det nu av en vana. Jag trivs verkligen med min nya livstil och jag kommer aldrig att ge upp. Jag blir ju självklart mer motiverad av att se förändringar på kroppen och när kollegor/vänner/bekanta börjar se skillnad och berättar det för mig känns det ännu bättre.

Här får ni en bild på hur jag såg ut förra veckan. Om 1 månad kommer ni få se er första före och efter bild, ha inte för stora förhoppningar, det har inte jag. Men bara det är en skillnad så är jag nöjd.
 




HOME INSPIRATION


 
 Hello followers, ni får verkligen ursäkta mitt dåliga bloggande för tillfället. Men det är väldigt mycket som händer just nu. Lägenheten ska fixas, jag jobbar heeeeela tiden, har även varit sjukskriven pga att jag känns mit lite instabil i huvudet och verkligen mått dåligt psykiskt men nu börjar allt falla på plats.

Golvet till lägenheten har jag hittat, tapeterna och soffa är också avklarat. Nu har jag ett stort problem kvar, är verkligen i stort behov av en snygg zebramatta i koskinn. Har hittat någon sisådär snygg för ca 5000kr. Om jag ska spendera så mycket pengar så måste jag vara helt nöjd med köpet. På bilden nedan kan ni se ett typiskt Anja hem och mattan jag lagt upp är exakt en sådan jag är ute efter. ni får jätte gärna hojta till om ni vet vart man kan få tag på en sådan för en bra peng.

 Jag har faktiskt också valt mörka golv till min lägenhet då jag vill att de ska se lite mer stilrent ut, dessa på bilden nedan är ju kolsvarata jag har valt mörkbruna, riktigt snyggt. Och så bara massa fina ljusa färger överalltannars i lägeheten, tror det kommer bli riktigt fint. Det postitiva är ju att jag bor uppe på ett berg, längst upp i huset. Sol all day long. Jag kommer hålla mig till ganska mycket basic färger, vitt, creme, beige och  guld och silver detaljer lite här och där.