BRA SOMMARBRALLA


Är helt förälskad i mina nya byxor. För ynka 199kr fick jag dessa fina sommarpants från BikBok. Kommer matcha de med ett slappt basic linne, eller något av mina linnen som har små tunna korsade band på ryggen, men även fladdriga magtröjor! 
Funkar till jobbet på sommaren, till en lunch på stan, uteserveringahäng men även utgångar. Allt handlar ju bara om att piffa till de på rätt sätt. Guldiga smycken, solbränd kropp, naturligt svall i håret och dessa byxor. Kan inte bli bättre! 





INSPIRATION





































NYA SOMMAR FAVORITER







HOME







FREDAG & LÖRDAG


Inte för att vara sån men skönt att lägga bloggen lite åt sidan nu när jag varit ledig. Då jag jobbade förra helgen var jag ledig i fredags så jag tog ett extra pass nu på söndag istället. 1300kr ish efter skatt sitter inte fel. 

I fredags drog jag självklart ut på morgon pw på tom mage, sedan satte jag mig ett tag vid datorn och fixade lite små jobb jag hade att ta igen. Internet shoppade lite (justja har 2 paket att hämta ut kom jag på nu får fixa det imorgon), käkade lunch, gjorde pedikyr, satte mig i 45 min på balkongen och njöt av solen. Sedan kom Saman förbi och vi drog in till stan, mötte upp några och drog och käkade på en Italiensk restaurang vid Norrabantorget, vidare mot Langolo och där avslutades kvällen. 





 
Lördagsmorgonen (dvs idag) påbörjades precis som fredagens, PW, frukost, små städade lite hemma, 100 situps 60 squats, 45 minuters balkong häng. Fiffade till mig lite sen och drog in till stan, shoppade och strosade runt lite i butiker. Mötte upp Jimmie tog en promenad bort till Langolo för lite middag och häng. Nu är vi hemma och jag har precis food preppat lite. Dags att ta en dusch och sova. So over all, en bra ledighet! 










STUDENTERBJUDANDE







ROLLEYS THEY DON'T TICK TOCK







TORSDAG


Helt fantastiskt väder i Stockholm. Dock tråkigt att det knappt var något vårväder, typ 15 grader och sol. Jag har ju många fina jackor och outfits planerade i huvudet. Igår gick jag och en kollega till mig iväg och köpte glass och satte oss i solen och chilla. Ska strax iväg och sätta mig i solen på en 30 minuters rast. Hoppas på lite färg iaf. 

Så här såg jag ut igår. 





WHEN NOTHING IS GOING RIGHT, GO LEFT.






HÅLL OM MIG


 


EAT SLEEP CLOSE REPEAT



Igår lyckades jag äntligen få 1000 poängspokalen. Har inte fått den sen i november men nu var det dags igen. Så himla bra känsla. Nu sitter jag på jobbet och kämpar, vill så himla gärna få pokalen igen. Alla behöver väl en telefon och ett abonnemang? Haha 



BROWNIEBOMB? NEJ KALORIBOMB!


Igår var det min unnadag, eftersom Steve Angello skulle spela i Kungsträdgården så var det en rökar dag. 10 dagar utan cigg och jag rökte 4 stycken Camel Activate light. För en ute kväll väldigt lite och det är inte alls jobbigt idag att inte sitta och röka på rasten på jobbet, trots en kall cola light och sol. 

Igår unnade jag mig även en browniebomb från American Cookies, köpt inne i Galerian. Jag åt upp glassen på toppen och det första lagtet choklad, vilket är brownie glasyr. Fy vad mäktigt men gott var det. Under det lagret är det någon slags cheescakemousse med choklad bitar i och brownie kakan under det. Skulle gärna vela ha denna kaloribomb i en liten mini kopp. För att äta mer än två lager går inte. 





If you don't eat according to your goals, don't expect to reach them.


1/2 tomat - 2 matskedar naturell kvarg- 1 kokt ägg- 2 matskedar räkor 



TODAYS DETAILS






1200 KCAL



Vart ganska genomsvettig som ni ser på bilden ovan. Gick på löpbandet lutning 8 och hastighet 7,2 i 1 h. Svetten rann och tusen kalorier brändes. Avslutade de sista 200 kalorierna på crosstrainern. Fy vad jag flåsade när jag var klar. Med flit drog jag på mig mycket mer kläder än vad jag brukar träna i. Sport-bh, träningslinne, träningströja (långärmad) och sist mer inte minst tjocka hoodien från MM Sports. Ryggen var helt blöt och ansiktet rött som en tomat. Men jag hade en så jävla bra känsla i kroppen när jag var klar. Ska gå av tunnelbanan när som och jag tänkte skippa bussen, blir en 20 minuters promenad hem också. 

Nästa vecka ska jag väga och mäta mig. Hoppas på en liten förändring iaf, är medveten att min vecka i Polen resulterade med viktökning tror jag. Tränade och åt dålig mat och väldigt oregelbundet vilket jag tror pajade allt jag åstadkom innan den resan. 




NÖJET PÅ MIN SIDA


Har fått lite kommentarer här på bloggen men även Facebook meddelanden, vilket inte alls händer ofta då folk gärna kommenterar anonymt även fast de känner än. Well the point was att det är kul att få höra att man inspirerar folk på alla möjliga sett. Har nog inte skrivit ut det här på bloggen eller sagt det rakt ut men januari men mest februari var 2 månader jag nådde botten på. Jag gick totalt in i väggen, allt gick åt skogen och jag förändrades till en människa jag aldrig sett i mig själv. 

Har ni hört någon gång uttrycket- "pain change people" ? 

Det hände mig. Jag fick en kick en vacker dag och bara bestämde mig för att förändra mitt liv drastiskt. Jag köpte lägenhet, tog tag i träning och kost, klippte av håret kort, spenderade mycket mer pengar på det jag ville ha/göra (man lever trots allt bara en gång så varför snåla), jag har slutat röka, presterat bättre på jobbet. Ah ni ser, jag utmanar mig med fler och fler saker hela tiden och det bästa är att jag klarar det. Känner mig sjukt stark just nu och nu är jag verkligen igång. Ingen/inget kan hindra mig.

Vill tacka er för de få positiva kommentarerna jag får på bloggen och ni gör mig ännu starkare. Kul att inspirera folk, kul att se att folk börjar ta efter saker och ting, men glöm inte att inspireras betyder inte att vara någon annan och glömma bort sin personlighet. 



//


Don´t chase people. Be yourself do your own thing and work hard. The right people- the ones who really belong in your life- will come to you. And stay.
 




INSPIRATION




BACK ATTACK


Igår efter jobbet åkte jag och Josefin till Flex i Hagsätra och körde ett stört bra ryggpass. Bruden pushade mig in i det sista. Hade fått i mig lite väl mycket koffein under dagen så började må illa i slutet av passet och det slutade med ett toalettbesök, ni förstår nog vad jag menar. Hållningen är helt stört bra efter ett sådant pass och träningsvärken börjar smyga sig på just nu. Bilden tagen efter passet- lök! 
Idag blir det biceps och mage som avslutas med 45 min pw på bandet. Taggad tjej. Inne på min 7:de dag utan cigg nu. 





STOP ME IF YOU CAN





























TODAY´S INSPIRATION


 
Bild skapad av elinls @ instagram 



Skönhet- hur får du en perfekt bränna?


Tänkte passa på och sriva ihop ett inlägg om hur man får en snygg och hållbar bränna. För många innebär sommaren att skaffa sig en snygg sol bränna. Redan när vårsolen skiner bör man ta tillvara den och skaffa sig en grund inför sommaren och dess sol, faktum är att solen tar som allra bäst vår och försommar. Det finns några riktigt bra tips för en snygg djup och hållbar bränna och dessa funkar självfallet innan en semesterresa också.

TIDEN INNAN SOLEXPONERING

Grunda med återfukting
Om du inte har för vana att smörja in din hy några dagar i veckan, så börja med det en veckan innan du ska lägga dig under solen, då en fuktig hy lättare absorberar solens strålar och bevarar färgen än en torr hy. Du gör din hy en tjänst och inte minst dig själv! Att gå från att aldrig smörja in sig till att ösa på så fort man får färg är lönlöst, det tar tid att återfukta huden, börja därför i tid!

Peela kropp & ansikte
Genom att peela huden får du bort död hud som ligger överst på huden. Var noga med att inte peela dagen innan eller samma dag som du utsätt för sol, då huden är lite extra känslig och det är lätt att du bränner dig. Tänk också på att använda en anpassad ansikts peeling, då ansiktet är extra känsligt. En kroppspeeling kan du antingen köpa i butik eller göra en egen hemma

Klicka HÄR för att se mitt tidigare inlägg om hemma gjorda peelingar och ansiktsmasker.

TIDEN UNDER SOLEXPONERING

Solkräm, sololja, ingenting?
Du bör alltid alltid alltid smörja in dig med en riktig solkräm, ansikte som kropp, glöm inte att efter en tid i solen svettas/badar du bort en del av solkrämen så smörj in efter efter vad och varannan timme. Solkräm skyddar huden mot de skadliga UVA- och UVB-strålarna.

Många är girgiga och använder sololja för att bli brunare och för att det går snabbare, visst blir man brun, fort det går det och faktum är att det finns vissa oljor som innehåller UVA- och UVB skydd. MEN, hur pass lång hållbarhet har din solbruna hud när du väl slutat sola? Kort! Oljan lägger sig som ett tjockt oljelager ovanpåhuden, så att när solens strålar når din hy får sig översta hudlaget en riktig booom och du blir brun superfort! Solstrålarna tar sig inte mkt längre än dom första m.m ner i hudan.. Så någon djupgående bränna blir näst intill omöjlig. Där med resulterar det i att du blir jätte brun (fort) men det mesta ligger på det översta hudlagret som snart enbart kommer bestå utav döda hudceller som faller bort...

Var istället smart och satsa på en djupgående bränna som du kan ha längre, var inte så girig! Om du verkligen vill bli super brun fort, sola sista dagen i olja men håll dig till kräm så mycket som möjligt.

Att inte sola med någon solfaktor alls är inte särskilt smart, alla blir inte röda, fine, en det är inte enbart därför du smörja in dig utan för att du ska skydda din hud från dom skadliga strålarna. Du riskerar annars att få en oelastiskt hy och prickar av olika slag osv. Så smörj in dig om det är så att det är den lägsta siffran, just do it!

TIPS! Välj en solskyddsfaktor som doftar gott (Hawaian Tropic) så blir insmörjningen roligare! Toppen! :)

 

 



TIDEN EFTER SOLEXPONERING


Återfukta huden
Solen, saltvatten, klorvatten m.m sliter på huden och gör huden extra torr. Därför bör du alltid, duscha av dig efter en dag i solen och smörja in dig med en fet hudkräm. Saltvatten torkar ut din hud mycket snabbare än klorvatten.

Peeling
Befinner du sig utomlands en längre tid, eller helt enkelt får tillfälle och njuta av svensk sol under en längre period kan det vara aktuellt att peela huden då och då, för att bli av med död hud. Peela dock aldrig på röd, eller känslig hud.

 

FÖR ER SOLTOKIGA SOM VILL ÅT DOM EXTRA TIPSEN

Jag är en riktig soldyrkare, och har provat mig fram till dom bästa knepen för en längre, djupare och mörkare bränna

Betakaroten tabletter - börjar på försommaren och forstätter sedan sommaren. Tabletterna förbereder huden inför solning, och när väl solningen är i gång så får jag en mörkare /djupare färg och bäst av allt den håller i en längre tid!

Kallduschar - När jag väl har en riktig snygg bränna, undviker jag allt som gör huden lättare torkar ut, tex varmvatten. Därför ducshar jag alltid ljummet! Undviker mot alla odds, bastu, och bubbelpool.

Återfuktning - Jag ser alltid till att börja smörja in huden en vecka innan jag ska utomlands, för väl på plats ha en stark och återfuktad hud. Därefter smörjer jag alltid in mig med en riktig fet kräm.

Framhäv brännan-  Jag har alla sorters krämer man kan ha, och väljer någon efter tillfälle.. Men just när jag ska ut, eller bara vill framhäva min bränna lite extra så använder jag lotions med Shea smör som inte bara bevarar hudens elasticitet och gör den återfuktad, len och mjuk, utan ger huden en " oljig" look = fräsh, brun och slank = perfekt

Smörj in på fuktig hy - Direkt efter dusch, när huden är lite fuktig så passar det allra bäst att smörja in sig, huden kommer absorbera krämen förträffade bra!

Guide till olika typer utav krämer

Bodymilk - Den "lättaste" utav dom alla krämerna, är mer rining än en vanlig lotion, och innhåller inte lika mkt fett utan passar den som behöver lite fukt.

Bodycream - Mer trögflytande, och krämig, finns i olika varianter. Krämen innhåller oftast mer fett än milk.

Bodybutter - Passar bra på torr eller skadad hy, då den ofta är väldigt "smörig" och fet.

BodySouffle - Super lätt, fluffig, väldigt lyxig! Super effektiv på lätt fukad hud (efter dusch)

 

/Anja Dymkowska



NEW IN FROM H&M


Yoga pants and basic t-shirt






CRAVINGS


 
 Bild skapad av elinls @ instagram 



TAKE ME BACK


Riktigt trist väder här hemma. Skulle egentligen befinna mig i Grekland, Santorini för att vara mer exakt, just nu men semestern vart ej beviljad. Jahapp, då vart det ingen sol och bad semester för min del innan jag flyttar. 

Har fått lite smått panik hur jag ska ha råd med att köpa alla mina önskade saker till lägenheten. Lampor, vaser, zebraskinns matta, tavlor osv. Jag vill ju att det ska vara fint och klart när jag flyttar in. Well, jag får väl nöja mig med att i slutet av sommaren kommer alla sådana saker finnas på plats. 

Bilden har kanske inte så jätte mycket med inlägget att göra, men igår hade jag en förfärlig dag och jag vill så himla gärna åka tillbaka till Warszawa. Sådana dagar som igår, då behöver jag min bror. ❤️





LIVE - LAUGH - LOVE






TORSDAG



Där ser ni min senaste snap, skickade den 5 min sen och vi har kommit så långt som den vita skåpbilen. Ah ni fattar. Man går snabbare. Det räckte inte med att det regnar, att jag försov mig och att bussen va 20 min sen. Har redan missat mitt tåg och vi är inte ens halvvägs till Sundbyberg. 

Nej klaga ska vi inte göra mer. 1 dygn och 9 h som rökfri, kunde inte kännas bättre. Och särskilt att jag gör det när jag har väldigt strikt och schemalagd kost gör det lättare för mig att inte gå pga att man små äter pga röksug och att socker sug ökar. Jag ska sluta röka, träna, deffa, gå ner i vikt och må ännu bättre än vad jag redan gör. 




NEW IN FROM MM SPORTS


Idag fick jag mitt efterlängtade paket från MM Sports. Det innehöll en snygg träningshoodie med deras logga tryckt på sidan av armarna samt ryggen, min nya PWO från Jacked samt behållare/burkar jag ska bevara mina pulver i. Det jag använder mig av är proteinpulver (Whey 80 choklad smak), aminosyror ( Xtend med päron smak, jag tycker den smakar piggelin) och så min PWO (Jacked med smak av persika). 





SO BOHEMIAN, SO CHIC.











THE OLSEN TWINS


 
 
 Bild skapad av elinls @ instagram 



BLACK N' GOLD



Det finns nog faktiskt inga snyggare matchningar än svart och guld eller vitt och guld. Kommer strosa runt så hela sommaren, vitt på vitt på vitt och guld accessoarer till det. Fantastiskt fint. 
Så här såg jag ut igår kväll när jag drog iväg på födelsedagsmiddag. Spetståklackar i mocka från Zara, svarta stuprörsjeans från Bikbok, blusen kommer från Lindex, smyckena från Hermes, Pandora och Apart och eftersom det var riktigt kallt igår drog jag fram min svarta fluffpäls köpt i Schweitz.




We ignore each other & pretend the other person doesn't exist.We both know it wasn't supposed to end like this.


 
 


SUMMER FEELINGS


 
 
 


WARSAW CHOPIN AIRPORT


Sitter på flygplatsen med feber (38,9) och väntar på mitt plan. Finns bara 2 platser kvar så jag håller tummarna för fullt att jag kommer med då jag har läkarkontroll inbokad på måndag. Kanske kommer behöva mer sjukskrivning och starkare antibiotika, misstänker att jag även har virus i kroppen utöver bronkiten. Har kräkts av allt hostande så jag fick dropp här om dagen då jag hade vätskebrist. Ah ni fattar, är väldigt svag just nu. Problemet är att alla plan är fullbokade fram till 6 maj och jag ska på min läkarkontroll på måndag. Är allt ok enligt de så ska jag till jobbet dagen efter. Vi får se hur allt går. Jag vill bara tillbaka till alla vardagsrutiner, saknar träningen och mitt food preppande, känns bra att det blev en rutin för mig så snabbt. 





ÄLSKADE SKITUNGE






CLEANING MUD MASK


Lite morgon piff skadar aldrig. Jag är väldigt mån om min hy. Den ska alltid vara ren,utan smink så mycket som möjligt och väl omhändertagen. Fast jag inte alltid känner att jag har tid så försöker jag åtminstone 1 gång i veckan lägga en ansiktsmask som rensar och återfuktar. Nu körde jag på en billig variant från H&M men det är bättre än ingenting.